Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Tässä keskustelussa myös näkyy hyvin se, että jenkkifanit eivät ole nähneet tarpeeksi Kakkoa, jotta kerkeäisivät haltioitua tämän taidoista. Ja sama toisinpäin.

  En usko, että kansalaisuudella on väliä, mutta uskon, että missä on pelannut tai pelaa, väliä on paljonkin. P-A:ssa Kaapoa arvostettaisiin enemmän, jos hän olisi pelannut heidän silmiensä alla CHL:ssä ja heidän televisioissaan olisi pitkin kautta näkynyt Kakko highlightseja. Samalla taas, jos Hughes olisi tämän kauden pelannutkin Liigassa. Varmasti täälläkin tunnistettaisiin ne elementit, joiden takia hänestä odotetaan supertähteä.

  Nyt valitettavasti moni ei ole luultavasti paljoa nähnyt kumpaakaan ja Kakkoa ehkä jonkun verran. Sitten meneillä olevien MM-kisojen pohjalta vedellään lopulliset piirrot johtopäätöksiin. Kyllähän se oli kaikille vähänkään seuraaville tiedossa, että Hughes ei tule olemaan turnauksen huippupelaaja, vaan katsomaan, että miten aikuisia vastaan sujuu. Väitän, että jos Hughes olisi pelannut tämän kauden miehissä, hän näyttäisi paljon vaikuttavammalta. Varsinkin MM-tason kamppailupelaamiseen hyppääminen ei luonnistu keneltäkään, jos aikaisemmin pelannut vain junnuja vastaan.

  Tää keskustelu on jo nyt aivan hirveää, kun jenkkejä syytetään puolueellisuudesta, mutta samalla lyödään Hughesia siitä, että on MM-kisoissa fyysisesti raakile, vaikka tämä on monilla jo etukäteen ollut tiedossa.

  Ja muistutan, alan kallistumaan kyllä siihen, että Kaapolle voisi 1. pickin viittaa asetella. Jos olisi CHL-kausi takana, se näillä näytöillä olisi jo. Silti se ei poista sitä tosiasiaa, että Hughes voi olla Kaapoa parempi 5 vuoden päästä. Nyt Kaapo on ottanut vain sen verran turvallisen etumatkan, että hänen onnistumisensa todennäköisyys on huomattavasti suurempi. Hughesilla on kuitenkin, erityisesti pelin yleistä kehityssuuntaa ajatellen, poikkeuksellista lahjakkuutta niillä osa-alueilla, joiden varjolla hänestä voi tulla moninkertainen Art Ross -voittaja. Nykyiset puutteet eli käytännössä fysiikka, on korjattavissa.

  Kaapokin on vielä kaukana Rantasesta ja hänestä voikin loppujen lopuksi tulla "vain 3. ketjun työmyyrä". Se on worst case scenario. Hughesin dyykki tarkoittaisi taas sitä, että NHL:ään ei koskaan saisi vakiinnutettuakaan paikkaa, koska ei yksinkertaisesti pääse käyttämään vahvuuksiaan puuttellisen kamppailupelaamisen vuoksi ja lähtisi Eurooppaan isoon kaukaloon.

  Riskinhallintasyistä siis aika pitkälle varaisin Kakon, koska upsidessä ei ole suurta eroa ja on hieman (huom. hieman) todennäköisempää, että Kakko saavuttaa oman kattonsa, koska on jo nyt NHL-valmis pelaaja. Hughesin puutteet ovat kuitenkin ne helpommat korjata, joten minään valtaisana kolikonheittona hänenkään onnistumistaan ei voi pitää. Hughesilla on myös eväät olla se moninkertainen Art Ross -voittaja, jolla myydään paidat nopeammin kuin keretään valmistaa ja katsomot täyteen. Kakon katto lienee siellä jokavuotisessa TOP10-kahinassa, mutta on vielä kokonaisvaltaisempi pelaaja.
   
  Ferris, Pewros, Jay79 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 2. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  Öö kerro toki lisää. Ei ole tullut historian saatossa vai tänä vuonna ei juuri tule?

  Mietiin vaan, että onhan sieltä tullut muutamia ihan ok pelimiehiä ja viime vuosina lähes joka vuosi 1-2 top5 varausta ja esimerkiksi vuonna 2014 mahtui Draisaitl ja Reinhart top kolmoseen molemmat.

  Viime vuoden Nolan Patrick nyt oli draftin kakkonen, vaikka ei nyt ihan kovatasoisin top2 ollutkaan.

  Siitä jos katsoo yhtälailla joka vuotta niin tulee nimiä Seth Jones, Morgan Rielly, Matthew Dumba, Ryan Murray, Nugent-Hopkins, Provonov, Barzal ja nämä tässä lähimenneisyydessä ihan muutaman nimen nostaakseni.

  Jos sitten tarkoitit historiallisesti ei ole tullut niiiin vähä kauemmaksi tarkasteltuna Jay Bouwmeester, Dion Phaneuf, Brent Seabrook, Braydon Coburn, Mike Green, Karl Alzner, Tyler Myers muutama ihan ok tason pakki, jos oli vielä nimenomaan pakeista kyse...

  Jos vielä vähäsen tarkastellaan niin HoF ehdokkaita ellei jo ole valittu niin mm. Scott Niedermayer, Mike Modano, Shane Doan ja Jarome Iginla ovat WHLstä, mutta nämä eivät varmaan ole niitä huippulupauksia.
   
  Majoneesi, Jay79 & astraljava tykkäävät tästä.
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En silti ymmärrä logiikkaa tämän taustalla. Ei pelipaikka määritä pelaajan tasoa. Hughes pystyy sentterinä olemaan Kanen kaltainen pelaaja jos hänen potentiaalinsa realisoituu nyt ennustetussa määrin. Ei jääkiekko muutenkaan ole varsinkaan tänä päivänä mitään kolmen kaistan peliä, jossa keskushyökkääjä sahaa keskikaistaa siten, että että on ensimmäisenä omissa puolustajien apuna. Sentteritkin voivat saada vaikka mitä vapauksia. Katso vaikka McDavidia, joka on pelityyliltään varsinainen epäkeskushyökkääjä. Miksei siis Hughes voisi olla? Tai sitten Hughes luo uransa pääosin laiturina siinä missä vaikkapa juuri Patrick Kane.

  Sama kuin sanoisi, ettei laituri-Kakkoa sovi verrata sentteri-Forsbergiin, koska tässä on ristiriita. Minusta siinä ei todellisuudessa ole ristiriitaa, sillä pelipaikka ei määritä pelaajan tasoa, kuten jo kirjoitinkin tuossa.
   
 4. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Cale Makar pelasi varausvuotenaan AJHL:ssä, että jos on lahjakas niin on lahjakas sarjasta huolimatta. WHL:stä saattaa mennä tänä kesänä jopa neljä pelaajaa top kympissä. Kyllä sieltä ihan hyviä pelaajia kasvaa. Ei tässä mitään hataralta pohjalta olla kuule päätöksiä tekemässä. Silmä kovana netissä olen ollut viimeiset kuukaudet ja Byram on tehnyt vaikutuksen.
   
 5. Lecavalier Jäsen

  Kyllä Byram on todennäköisesti juuri se kolmas kaveri, joka tuon TOP3:n täydentää. Melkoisen kehitysloikan tehnyt tällä kaudella ja kehityskäyrä sojoittaa jyrkästi ylöspäin. Selvästi tämän draftin paras puolustaja.
   
 6. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Pelillinen vaste miesten peleissä on toista luokkaa kuin junnupeleissä. Mikki Hiiri - osaston pelaajia on paljon, jotka takovat poskettomia tehoja junnuliigoissa (Eurooppa / Pohjois-Amerikka) mutta miesten sarjoihin siirryttäessä häviävät kuvasta täysin.

  Miesten sarjoissa kilot / sentit eri luokkaa kuin junnuissa ja sitä kautta pelin fyysisyys kasvaa.

  Osa pelaajista pystyy pelaamaan samaa peliä junnuissa kuin miesten peleissä ja osa ei.

  Jackillä on vielä tekemistä tuoda oma hyvä peli miesten peleihin. Voimaa on saatava rutkasti lisää ja 2-3 vuoden päästä tilanne lienee toinen.

  NHL:ssä 1-1 tilanteiden voittaminen on elinehto sekä hyökkäyspäässä että puolustuspäässä.

  Juniorisarja - > Liiga - > MM-taso - > NHL

  Kakko näyttää osaamistaan jo kolmos levelillä. Hughes täysin suvereeni ekalla levelillä.

  Kristallipallo olisi kiva omistaa. Heitän veikkauksen, että molemmat pelaajat on kaudella 2022-2023 top-20 pistepörssissä ja tasona NHL.
   
 7. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Kantsii silti muistaa että

  1) tiimit varaa ennen kaikkea omaan tarpeeseen, keskushyökkääjät menee yleensä ensin. Kakko on laiturin statuksella, siks jopa on turha vertailla kunpi on parempi

  2) se että pelaaja on jäljessä vaikka fysiikassa jo nyt voi olla tiimille jopa huojentava, positiivinen asia. Fysiikka saadaan aina kuntoon, peliälyä tai vastaavas taitoa ei niin usein. Kukaan ei olisi varannut Sam Bennettiä varsinkaan nelosena jos fysiikka tai fyysisyys olis määrittelevä tekijä, vrt myös Pulju (fyysisyys ensin)

  3) sillä ei lopulta edes ole väliä onko 1 tai 2 varaus, molemmat ekat muistetaan ja molemmilla on eväät parempaan uraan - joskin heikommassa tiimissä aloittavat. Ei he saa edes varmaan rahallista korvausta, pelkästään mainetta (voiko joku varmistaa)
   
 8. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Eihän tässä oo mitään järkeä? Muutenhan jokainen draftin sentteri menis ennen jokaista laituria. Kyllä se aika tärkeää on että kumpi on parempi. (Olettaen että Hughes on sentteri ja Kakko ei, joka on asia erikseen)

  Lainaus:
  Riippuu siitä, mikä "kuntoon" on. Esim. senttereille se vääntövoima on aika tärkeä olla olemassa. Tämän lisäksi Kakkokin voi kehittyä fysiikassa vaikka kuinka. Peliäly ja "vastaavat taidot", niistäkin voi keskustella vaikka kuinka.

  Mutta niin, toivon kuitenkin että menisi vasta kakkosena.
   
 9. Rantojen mies Jäsen

  Minua ei vastakkainasettelu kiinnosta, mutta Hughesin sentteripelistä puhuttaessa mietiskelimme kaveriporukalla, ettei Yzermanin lisäksi muita alle 180cm huippusenttereitä ole liiemmin ollut. Jääkö minulla nyt joku nimi huomioimatta? 180cm löytyy muutamia, mutta jos otetaan tuo 180 tiukaksi rajaksi. Onko muuten tietoa siitä onko Hughes samat 179 "amerikansenttiä" kuin Mikael Granlund, vai onko mies oikeasti tuon mittainen?
   
 10. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Point taitaa olla, mutta ei kai muutamalla sentillä suuntaan tai toiseen juuri ole merkitystä. Lisäksi Hughes voi hyvinkin kasvaa vielä vaikka 10 senttiä.
   
 11. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Keskustelu Hughesista ja Kakosta käy kiihkeänä, mutta voisi tähän väliin myös mainita kolmannen MM-kisoissa pelaavan ja hyvin todennäköisen ykköskierroksen miehen kesän draftiin.

  Moritz Seider on painanut jo 2+0 kolmeen otteluun ja siinä sivussa pelaa kakkospakkiparissa 18-vuotiaana. Saksa voitti kaikki kolme ensimmäistä otteluaan pienempiä maita vastaan, joten seuraavat neljä ottelua Slovakiaa, Kanadaa, Yhdysvaltoja ja Suomea vastaan tulee näyttämään, miten Seiderin taso riittää, kun vastustaja kovenee.

  Voisikohan Seider jopa olla tämän draftin musta hevonen, joka varataan hieman yllättävänkin aikaisin? Isokokoinen rightin pakki hyvällä liikkuvuudella, kiekollisilla taidoilla ja puolustuspelaamisella.
   
 12. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  No ei kyllä noilla geeneillä kasva senttiäkään
   
 13. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Hughesin veljeksistä muuten jo nyt pisin on 15- vuotias Luke.
   
 14. Rantojen mies Jäsen

  Lainaus:
  Tämä se pointtini siis oikeastaan olikin, että kyllä sillä kuitenkin taitaa olla, noita alle 180 senttisiä huippulaitureita kun kuitenkin on. Tuollainen 175-senttinen ei yksinkertaisesti saa kroppaansa samaa määrää vääntövoimaa kuin vaikkapa 190-senttinen. Itse en usko etteikö noita lahjakkaita alle 180-senttisiä keskushyökkääjiä olisi lajin parissa ollut, vaan että yksinkertaisesti nuo kriittiset 5-10 senttiä ovat oikeasti tärkeitä. Mielestäni lyhyt keskushyökkääjä tarvitsee tuollaisen "Ahomaisen" vääntövoiman ja tasapainon pärjätäkseen fyysisessä nyky-NHL:ssä.

  Ehkäpä tuossa sitten betsataan mainitsemaasi pituuskasvun jatkumiseen tai siihen, että mies tulee tekemään myös laiturin tontilta niin paljon tuhoa ettei sentterin virka ole välttämättömyys?

  Point voidaan lisätä tuohon 180-senttisten listaan Sakic-Crosby duon lisäksi. Näitä löytynee vielä varmasti muutama muu ketä en huomaa tässä mainita.
   
 15. ijuka Jäsen

  Omasta mielestänikin lyhyet sentterit pärjäävät juuri sillä, että ovat kuitenkin hyviä vääntämään kulmissa. Esim. Point on loistava kahden suunnan sentteri ja kova vääntämään. Crosby, generational-taitojensa lisäksi, oli jo junnuna valtavan hyvä vääntämään ja häntä on pidetty ehkä NHL:n parhaana grinderinä. En millään usko että Hughesista sellaista tulisi, pitäisi siitä jotain näyttöä edes junnutasolla olla. Eli käytännössähän oletetaan, että Hughes tulee olemaan ensimmäinen kaltaisensa sentteri NHL:ään. Onhan se mahdollista tietenkin.
   
 16. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Minun mielestäni Kakko on tällä hetkellä parempi pelaaja kuin Hughes. Kuitenkin näyttää myös siltä, että Kakko on mies ja Hughes poika. Toisin sanoen Kakko on paljon valmiimpi pelaaja. Oleellista draftin kannalta onkin se, kuinka paljon NHL-jengit näkevät näissä kahdessa veijarissa vielä kehittymisen varaa? Hughes on selkeästi kehityksessä jäljessä, mutta tuleeko hän ikinä kirimään Kakkoa kiinni? Onko Kakko jo kehittynyt suurimmat harppauksensa, ja pystyykö hän jatkossa pitämään etumatkansa?

  Vaikka olen Kakkofani, alan kallistua silti sille kannalle, että kyllä Hughes on näistä pidemmän päälle parempi. Poika on kuitenkin niin lähellä Miestä jo nyt.

  Joka tapauksessa molemmista tulee NHL-staroja. Eikä Kakon kannalta Rangers ole huono vaihtoehto. Kyllähän se 1st overall kuitenkin näin suomalaisena lämmittäisi, ei siitä mihinkään pääse.
   
  Goner tykkää tästä.
 17. ijuka Jäsen

  Sekin on jännä, miten Hughes muka on niin selkeästi kehityksessä jäljessä. Mitä olen katellut juttuja ja videoita ja dokumentteja, niin Hughes on treenannut pro-tasolla, erityisvalmennusryhmissä, huippuohjelmalla ja suunnittelulla jo vuosikausia. Miten ihmeessä hän voi muka niin valtavasti olla "kehityksessä jäljessä"? Käytännössä täysi vastakohta jollekin Anze Kopitarin kaltaiselle luontaiselle lahjakkuudelle joka ghetto-tyylillä treenasi kiviä työntelemällä. Ei ihminen yleensä tuossa iässä kasva enää senttiäkään, painoa voi toki tulla kuten Kakollekin. Mutta Hughesin juuri luulisi hyötyvän kaikkein vähiten pro-elämäntyyliin vaihtamisesta, kun jo elää niin ja on tehnyt näin pitkän aikaa.

  Ja kanssa jos miettii sitä kehitysnopeutta, esim. Kakolla pelkästäänkin tämän kauden aikana... Minkäänlaista loogista pohjaa tuolle väitteelle en löydä. Hrm.
   
 18. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  @ijuka Ehkä Hughesin kehityksessä on panostettu vahvuuksiin ja hiottu niitä taitoja nuoruusvuodet, joissa hän on lahjakas. Luistelu yms. on helpompi hinkata nuorena oikeaksi, jotta sitä ei aikuisiällä tarvitse ruveta opettelemaan uudelleen. Alle 18-vuotiaana on turha viettää liikaa aikaa puntilla, kun sen kerkeää tehdä miehen kropassa myöhemminkin. Kyllä jos "pro-valmennukset" olisivat katsoneet, että Hughesille on välttämätöntä saada lisäpapua, niin sitä luultavasti olisi.
   
  Pewros tykkää tästä.
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Hyvin sanottu. Kun Hughesin taustajoukoissa on paljon osaamista, kuten myös @ijuka toteaa, niin kaipa me voidaan luottaa siihen, että siellä tehdään oikeita asioita.

  Sama juttu kuin Kakon kanssa. Siellä on kaksi kesää treenattu Turussa kuuluisassa Rautalan porukassa ja se kyllä näkyy Kakon fysiikassa. Toivottavasti homma lähtee varauksen jälkeen eri suuntaan kuin vaikkapa Laineen tai Ristolaisen kanssa, jotka myös samassa porukassa treenasivat.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 20. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  No oliskos ihan sellainen perusfakta, että Hughes pelasi kauden vielä junnuissa, Kakko jo miesten kanssa. Senkään vuoksi ei ole mielekästä välttämättä verrata miehiä tällä hetkellä ukkojen MM-kisoissa. Tottakai Kakko on näihin valmiimpi. Se ei silti poista sitä faktaa, että Hughesin potentiaali katsotaan hurjaksi eikä junnusarjoissa vuoden pitempään pelaaminen tätä potentiaalia vähennä. Ei yhdet MM-kisat välttämättä sitä varaustilannetta muuta suuntaan taikka toiseen, veikkaan että scouttaus on tehty aiemmin ja erilaiset asiat osataan ottaa kyllä huomioon.

  Edelleen, veikkaan että Kakon mahdollisuudet ykköspickiin on varsin olemattomat, NJ tullee varaamaan Hughesin ykkösenä. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö Kakko voisi pelata loistavaa NHL-uraa, tai että hän pelaisi varmuudella huonomman uran kuin Hughes.
   
  RäpyläRepe ja Robu tykkäävät tästä.
 21. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kakko tulee takonaan top 6 -ketjuissa 40-80 pistettä ensi kaudella, sitä voi pitää lähes varmana.

  Tuleeko Hughes ikinä pääsemään samaan, perustuu oletukseen jostain mystisestä potentiaalista, joka vaatii pari vuotta päästäkseen esiin, olettaen että kaikki menee hyvin ja mummo onkin vaari ja keväällä sataa paljon.

  NJD otti parhaan mahdollisen sentterin jo 2017. En ihmettelisi jos ottaisivat hänelle parhaan mahdollisen laiturin 2019. Toiseen laitaan Hall ja kannujahti 2020 on valmis. Vai jäävätkö mieluummin odottelemaan että joku muu ehkä kehittyy, toivottavasti?

  Just saying.
   
  Fat Cat ja Ck tykkäävät tästä.
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hauska lukea tätä ketjua, kun osat kirjoittavat tulevaisuudesta absoluuttisena.

  Minä varaisin Kaapon tällä hetkellä ykkösenä, vaikka olenkin julkisesti kuulunut tähän pro Hughes-kulttiin. Sen verran Kaapo on edellä Jackia tällä hetkellä ja vaikka Hughesilla on edelleen se mieletön potentiaali ja simppelisti kun jerkkua saa reisiin sekä keskivartaloon, jolloin hänestäkin loistava tulee, Kakossa on ihan samalla tavalla lunastamatonta potentiaalia.

  Jotkut sopivat NHL:ään ja pystyvät tekemään omia juttujaan loistavalla tasolla ja nousemaan supertähteyteen, vaikka fysiikka olisi millä tasolla. Patrick Kane on edelleen ihan älytön rimpula ja pienestäkin kontaktista löytää itsensä jäästä makaamasta. Kiinnittääkö kukaan siihen huomiota? Ei, koska niin tapahtuu kerran kuukaudessa, koska hän on niin fiksu. Miksei Hughes pystyisi siihen?

  Kaikki mitä Kakko on meille näyttänyt viittaisi siihen, että tässä meillä on supertähti. En vain pysty ymmärtämään, jos joku ei näe Hughesissa samaa. Sopeutuminen tulee todennäköisesti kestämään hieman kauemmin, mutta aivan varmasti sieltä loistava NHL-pelaaja tulee. Peliäly, kiekolliset taidot sekä luistelu jo takaavat sen.
   
  Ferris, Merovingi, aessi ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 23. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Voi pitää lähes varmana :D Kyllähän hieman kannattaa jäitä lyödä hattuun, vaikka keväinen mm-kiima poltteleekin. Kakko teki kotoliigassa 38 pojoa runkosarjassa, on siitä aika pitkä matka vielä 80 pisteen NHL-runkosarjaan. Tulevaisuudessa mahdollista, ensi kaudella ei.

  Mutta anyway on mahtavaa, että Suomesta näitä nyt tulee näitä top5 pickejä.
   
 24. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Siinä puhuttiin 40-80 pisteestä.

  Kyllä mäkin uskallan pitää, sanotaanko 95% varmana sitä että vähintään 40 pistettä tulee tekemään jos koko kauden saa pelata kärkiketjuissa.

  Ei taida koko NHL:stä löytyy montaa sellaista kärkiketjun hyökkääjää joka ei 40 pistettä tekisi?

  PS. Miksei muuten tuo jopa 80 pistettä ole ensi kaudella mahdollista?
   
  aessi tykkää tästä.
 25. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onhan tuolla Rautalan jengissä myös Rantanen, joka on varmaan ringistä kovimmassa kunnossa. Ristolaisella ei taas mielestäni jää fyysisestä kunnosta kiinni, vaan olemattomasta pelikäsityksestä ja nyt jo opitusta häviämisen kulttuurista. Laine taas on oma projektinsa ja on jo kolmeen ensimmäiseen kauteen iskenyt 110 kassia, joka on järkyttävän hyvin (viime kaudesta huolimatta).

  Jos Kakko pääsee edes lähelle Rantasen fysiikkaa, niin siinä on jo hämmentävän paljon samanlainen pelaaja Fopan kanssa.

  Lainaus:
  En ole itse nähnyt Hughesilta samaa kykyä kuin mitä vaikka juuri Kanella tai suomalaisista Teräväisellä on. Siinä missä Teuvo pitää pään pystyssä varmaan kusellakin käydessään, Hughes kuskaa kiekkoa enemmän kyyryssä ja ajautuu välillä umpikujaan, mistä lentää mukkelismakkelis. Hughes kulkee enemmän MacKinnonin tyylillä, ilman MacKinnonin härkämäisyyttä.