Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. Schadowan Jäsen

  Kakko on niin hyvä kulmissa, että tulee tekemään väistämättä tulosta myös NHL:ssä. Olen myös nähnyt Kaapolta nyt parikolme sellaista syöttöä, joista tulee mieleen tuo Mcdvidin poika. Eli Kakko malttaa pitää kiekkoa sen extraparikymmenystä enemmän vrt 99,9% muut pelaajat. Connor tekee tätä kaiken aikaa ja pääsee näin ollen siirtämään kiekkoa kaverille, joka laittaa tyhjiin. Se näyttää helpolta, mutta sitä se ei todellakaan ole, vaan vaatii aika saumatonta luistelu+peliäly+kädet yhdistelmää, jota ei monella ole.

  Kuten moni on sanonut, Kakko on pelaajatyypiltään jotenkin houkuttelevin vrt kuka tahansa suomalaisprospekti. Toki meillä on sniper-Lainetta ja kokonaisvaltaista Barkovia, mutta silti tuossa Kakon pelaamisessa on jotain ihan omalaatuista ja spesiaalia.

  Tässä on vielä kaikki mahdollisuudet ykkösvaraukseen tätä menoa. Top2 voidaan jo lukita.
   
 2. Lecavalier Jäsen

  Kakko on pelityyliltään viihdyttävin suomalainen, mitä varausikäisiin lupauksiin tulee. Toivottavasti vetää nyt jo samanlaisen liigakauden, kuin Aho vuosi varauksensa jälkeen.

  Ihme pitää tapahtua, jos ei varata Hughesin jälkeen toisena pelaajana ensi kesänä.
   
 3. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  E. Väärä ketju
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2018 klo 09.39
 4. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Miten liittyy 2019 Draftiin?
   
 5. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Sillä tavalla että vahinhossa väärä threadi
   
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Maxim Cajkovic painoi viiteen harkkamatsiin QMHJL:ssä 6+3 ja eilisessä debyytissään 0+2, vaikka peliesitys ei ihan parasta Maximia ollut. Sveitsiläislupaus Nussbaumer iski hatullisen debyyttiottelussaan. Veikkaan Nussbaumerin tekevän listoilla kovaa nousua kun kausi etenee.
   
 7. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  The Draft Analyst | Your NHL Draft Resource sivusto oli tehnyt 400 preseason listauksen, alla 26 suomalaista (päivitetty 31.8.2018, joten kohta tullee jo uusi lista)

  Below is a list of first-year eligible draft prospects for the 2019 NHL Entry Draft. This ranking of 400 prospects precedes the Top-500 draft rankings that will be released in October after all the junior league regular seasons are underway. Players born between September 16, 2000 and September 15, 2001 are in the zone for consideration.

  4. Kaapo Kakko TPS Liiga
  15. Anttoni Honka JYP Liiga
  34. Lassi Thomson Kelowna WHL
  42. Mikko Kokkonen Jukurit Liiga
  48. Henri Nikkanen Jukurit Liiga
  54. Kalle Loponen Kärpät ASM
  64. Leevi Aaltonen Kalpa ASM
  73. Valtteri Ojantakanen Jokerit ASM
  79. Iivari Räsänen Tappara ASM
  99. Patrik Puistola Tappara ASM
  104. Kim Nousiainen Kalpa ASM
  124. Konsta Hirvonen HIFK ASM
  126. Aku Räty Kärpät ASM
  132. Matias Maccelli Dubuque USHL
  148. Matias Mäntykivi Saipa ASM
  170. Jasper Rannisto Blainville-B. QMJHL
  193. Mikko Petman Lukko ASM
  205. Ville Heinola Lukko ASM
  229. Roope Pynnönen Swift Current WHL
  236. Kari Piiroinen Windsor OHL
  270. Santeri Hatakka Jokerit ASM
  286. Joonas Sillanpää Kamloops WHL
  329. Aleks Haatanen Pelicans ASM
  343. Samuel Valkeejärvi JYP ASM
  369. Roope Taponen HIFK ASM
  389. Leo Landor Södertälje J20
   
 8. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Nikkasesta tykkäsin paljon kun viimeistä Jukurien peliä katsoin. En yllättyisi vaikka menisi lopulta 1. kierroksella.
   
 9. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Oma rehellinen mielipide on, että kaikki listat missä Kakko ei ole top-2 voi heittää suoraan roskiin.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Elokuulta oli tuo Top400, jos siihen viittasit. Nyt Liigan alettua voin sanoa samoin.
   
 11. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Itse en ole samaa mieltä ja veikkaanpa, että ette ole kauhean hyvin tutustuneet Kakon kilpailijoihin. Kakko voi hyvin olla TOP-2:ssa (minullakin oli viime listauksessa), mutta kilpailijat ovat myös kovaa tasoa. Lisäksi viime vuosina on huomattu, että sentterin pelipaikan arvo on erittäin suuri draftissa.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Vai onko? Nyt vaikuttaa, että Kotkaniemi oli aika hyvä valinta ihan ilman pelipaikankaan huomioimista. Edellisessä draftissa taas ihan ansaitusti ne Nolan ja Hischier menivät kärjessä. Pettersonillakaan vaikuttaisi olen yhtään mitään sentterilisää.

  Lainaus:
  Turha tutustua, tuossa iässä kun on nähnyt yhtä valmiita pelaajia niin ovat poikkeuksetta menneet aivan kärjessä. Hughesia toki olen seuraillut, enkä yhtään ihmettelisi jos sieltä Kakko tulisi jopa ohi jos kaikki menee putkeen.
   
 13. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Kotkaniemen osalta varauksen onnistuminen on vielä täysi arvoitus. Pidän myös todennäköisenä, että edes tämän kauden jälkeen eivät molemmat Nolan ja Hischier ole kärjessä kun arvioidaan parhaita 2017 vuoden kykyjä. Molemmat tosin olisi varmaan valittu melko aikaisin laitureinakin.

  Vaikka draftiin on vielä paljon aikaa, niin huomattavasti todennäköisempää on Kakon tippuminen kakkospaikalta alaspäin kuin nousu ykköseksi.Jos joku on eri mieltä, niin voin mielelläni pelata tätä sataan euroon asti (Kakko ykkönen vs. Kakko kolmonen tai alempi). Vastaukset tähän vedonlyöntipalstalle.
   
 14. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Tosin Kotkaniemen taso oli paljon oletettua parempi, joten pidän itse tuommoisia väitteitä sentterien suuresta arvostuksesta tuulesta temmattuina. Saa toki todistaa vääräksi, mutta nimenomaan kun varataan pitkälti nähtyjen näyttöjen perusteella niin on oleellista kuinka nopeasti on oltu valmiita pelaamaan NHL:ssä. Siinä mielessä siis voidaan vieläkin pitää vaikka Nolanin.ja Hischierin varauksina sen hetken tiedon valossa järkevinä. Toinen on taas vaikka tämä Dubois vs Pulju mistä käytettiin.samaa argumenttia vaikka Keklu itse sanoi pitäneensä Duboisia parempana pelaajana.
   
 15. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Itse en perusta juurikaan noihin harjoituspeleihin. Mielestäni Kotkaniemen todellisten kykyjen arviointi alkaa tänään. Monessa muussa seurassa Kotkaniemi ei olisi vielä saanut pelipaikkaa ja nytkin pidän epätodennäköisenä täyttä NHL- kautta. Valmius NHL- pelaamiseen on vain yksi arviointiperuste ja ei todellakaan tärkein (=potentiaali pitkässä juoksussa).
   
 16. Tornados Jäsen

  Kun puhuttiin Kakon asemasta kiistattomana kakkosena, niin kun otetaan esimerkiksi vastinpariksi Dylan Cozens tilanne alkaa näyttämään huomattavasti tiukemmalta.

  Pelaajien lähtökohdat ovat hyvin samanlaiset: syntymäpäivä helmikuussa, ikäisekseen isokokoisia (Cozens taitaa olla hieman kookkaampi) ja molemmat pelaavat tällä hetkellä laitureina (Cozens ollut myös sentterinä aiemmin).

  Maajoukkuepeleissä Kakolla on yliote U18: 13 peliä 17 pistettä, Cozens 5 peliä 5 pistettä (Hlinka).
  Sarjapelit vaikeampi verrata, mutta mielestäni Cozensin tilastot parempia. Cozens oli viime vuonna vuoden tulokas WHL:ssä ja nyt 4 pelissä tehot 5+5=10.
  Omat katseluhavainnot melko tasaisia, molemmilla jo huikeat taidot mutta myös paljon kehitettävää.

  Kakon arvioin viime listallani paremmaksi, mutta mielestäni on selvää että tämä kausi ratkaisee lopullisen järjestyksen. Mainittakoon, että toivon toki suomalaisten menestystä. Maksaisin ihan mielelläni satasen Kakon ykkösvarauksesta jos joku vetoon tarttuu. Kotkaniemeäkin rupean kyllä fanittamaan jos tällä kaudella Montrealissa menestyy!
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Itse laitan omassa konteksissaan, siinä vaiheessa kun pelaat hyvin harjoituspeleissä supertähtiä vastaan, peleissä mitkä Montreal vielä hävisi niin pidän näitä näyttöjä kyllä arvossa. Ne näytöt oli vielä niin vakuuttavia, että en kyllä olisi ihmetellyt että monessa seurassa olisi vastaan paikan saanut. Jälkimmäiseen kohtaan kyllä, mutta kun lähdetään miettimään tuliko joku pelaaja varattua pelipaikkansa takia korkealla niin silloin on erittäin tärkeää peilata sitä varauskauden aikaista tasoa.

  Lainaus:
  Mimmoisella kertoimella tuota tarjoat? Toki jos kerroin on sopiva niin miksei.

  Lainaus:
  Toki puutteita löytyy, mutta nekin vaikuttaisivat liittyvän lähinnä itsekkyyteen ja turhaan neppailuun pelin ulkopuolella. Nämä tosin ovat semmoisia asioita mitkä on aika helppo korjata viimeistään NHL:ssä kun tuolle ei vaan ole tilaa. Cozensiin on toki vaikea verrata kun pelaavat täysin erilaisissa sarjoissa joten tuota samanlaista valmiutta on aika vaikea verrata ja nuo tehoilut junnusarjassa voivat johtaa myös vähän harhaan, esim. Drouin.

  Pohjaan oman argumenttini siihen, että omasta mielestä vain Barkov on ollut yhtä valmis pelaaja tuossa iässä kuin Kakko ja tällä tahdilla saattaisi vielä jopa rikkoa tuon Barkovin 17-vuotiaiden piste-ennätyksen. Yleensä junnuila on vielä ollut tapana parantaa kauden edetessä ja nyt Kakko on kuitenkin tullut portista ulos todella vakuuttavasti ja niissäkin peleissä missä ei pisteitä ole tullut on pelannut todella hyvin. Eli, jos Cozens on nyt jonkun julkaisun mielestä tällä hetkellä Kakon edellä niin hän on sitten varmaan myös todella poikkeuksellisen kova lupaus ja tuleva vuosi vaikuttaa kyllä järkyttävän kovalta.
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kysyin Pronmanilta minkä takia hän sanoo, etteivät Kaapon fyysiset ominaisuudet ole hänen mielestään kummoiset ja sain vastaukseksi tämän;

  Ya I'd change that in hindsight, I wrote that a few weeks ago. Talking to scout friends last week they also commented how well he was winning battles. When I saw him last year I didn't see that.

  Eli kaveri ei ole edes tällä kaudella katsonut Kakkoa. Hohhoijaa.
   
 20. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Et pistäny vastaukseks videota/giffiä siitä vastataklaukasta ja syötöstä Filppulalle?
   
 21. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  En viitsinyt tuon enempää jutella, usko kaveriin mureni entisestään. Ei ole kovin uskottava lista, jos listan tekijä ei ole edes nähnyt #2 rankatun pelaajan pelejä tältä kaudelta.
   
 22. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juu se on vähän eri kun joutuu satoja pelaajia seuraamaan. Mitäs jos Pronman on suunnitellut vuosiseurantansa niin, että tsekkaa Kakon vaikkapa WJC:ssä ja Suomen pleijareissa, vähän kovemmissa peleissä?

  Jos kerran luotto meni Pronmaniin, niin voisit samantien julkaista oman Top100 listas, niin todennat sen miten helppoa on seurata satoja pelaajia päivityksineen.

  Hyvin montaa uuden listan päivitystä tuntuu yhdistävän tuo, että kärjen osalta syys-lokakuun päivitys ei ole päivitetty rankki, koska on tehty töitä pitemmän listan eteen alempana varattavien suhteen. Kärjen arviot tarkentunee myöhemmin.
   
 24. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin, no jos nyt edes ne top pickit voisi katsastaa läpi kunnolla. Tuossakin Pronmanin teksti Kakosta oli suhteellisen päin helvettiä. Ei herätä paljoa luottoa.

  Mitäs jos Pronman tarkastaakin pelaajat joka kuukausi? Mutuillaan sitten molemmat.