Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Ymmärrän, mitä ajat takaa. Mutta itse en kauhean mielelläni ottaisi omaan joukkueeseeni sellaista amulettia, jonka avulla ollaan vuodesta toiseen draft lotteryssä. ;) Mutta luulisi, että alkaa sielläkin pikku hiljaa suunta muuttumaan. Näin Kakon suurena ihailijana sekä Flames-fanina olen helvetin tyytyväinen tähän tulokseen (jos siis Rangersiin päätyy, sinne sitä jo ennen arvontaa itse eniten toivoin).

  Päätöskierroksella kun Oilers voitti Flamesin BoA:ssa, nousi Edmonton samalla Rangersin ohi, ja nyt siis Rangersille Kakkosvuoro. Bullet dodged.
   
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Totta, asian voi ajatella myös tuolla tavalla. No, luotan että Devilsissa homma osataan hoitaa vähän ammattimaisemmin kuin Oilersissa, ja Hallin ei tarvitse enää osallistua tulevina kausina kovin paljoa näihin lottoarvontoihin. Olettaen siis, että hän jatkaa Devilsissa.
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Aamupäivällä lottoasioista lukiessani tuli vastaan joku twiitti tai muu teksti, jossa joku kirjoitti, että samalla lailla Devilsin sisäpiiri tunsi vuoden 2017 draftissa Nolan Patrickin selvästi paremmin kuin Hischierin, mutta siitä huolimatta he valitsivat jälkimmäisen. Uskon että tämän draftin kohdalla toimitaan täysin samalla lailla, eli valitaan Sheron ja Castronin mielestä paras pelaaja.
   
  Fat Cat tykkää tästä.
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  En ole 100-prosenttisen varma, mutta draft-loton kolme ensimmäistä varausjoukkuetta olivat vuotaneet ilmeisesti jo ennen tulosten julkistusta. Vastaan tuli jonkun tyypin Twitter-tilillä ollut kuva, jossa kerrottiin asiasta (tämä tieto löytyi puolestaan HFBoardsilta). Ilmeisesti Viasatin mainosvapaassa striimauspalvelussa oli ollut kymmenen sekunnin ajan vahingossa väärää kuvaa.

  Linkki Twitter-tilille, josta kuva ja selitykset löytyvät:
  https://twitter.com/gbgtomtl/status/1115770696624422914
   
 5. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lotto meni kyllä lähes täydellisesti useasta syystä.

  1. Oilers ei voittanut. En usko tätä vieläkään todeksi. Toisaalta ensi vuonna on ilmeisesti kovempi ykköspikki, joten Öljy taas silloin vahvoilla.
  2. Kingsille mahdollisimman huono arpaonni. Ei nähdä tämän draftin potentiaalisimpia superstaroja Kaliforniassa. Loistava juttu.
  3. Ducks ei noussut. Hyvä, ettei kärkivarausten tarvi lähteä oppimaan tapoja Perryltä.
  4. Kärkipikit itään ja vielä kohtuu tylsiin joukkueisiin, eli mielenkiinto New Yorkin seuroja kohtaan kasvaa merkittävästi. Hyvä, että saadaan näihin uutta väriä.
  5. Avs tippui mahdollisimman paljon. MacKinnon ja Hughes olisi voinut olla parhaimmillaan epäreilu kaksikko. Lisäksi pakko sympata Ottawaa, ja tämä ehkä vähän helpottaa heidän faniensa tuskaa.

  Chicagon nousu vähän tätä nakersi, sillä retool näyttää sujuvan kohtuu iisisti. Strome näyttää lunastavan potentiaaliaan, ja nyt tarjolla vielä top-3 varaus. No, muuten mainio lottery.
   
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ehkä NHL on kyllästynyt siihen, että Oilers pilaa tai ei saa mitään aikaan noilla ykkösvarauksilla. Pitkässä juoksussa on hyvä, jos ykkösvaraus menee eri seuroihin. Onko Devils uusi Edmonton?

  Ottawan uhkapeli ei kussut täydellisesti. Colorado tuskin on tyytyväinen arpaansa.
   
 7. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS&NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #24, #8, #64, #47
  Lainaus:
  No juu, Avsiin sitä Kakkoa toivon mut eipä tule valumaan niin alas.

  Kaikesta päätellen Devils ottaa Hughesin, Rangers todennäköisesti Kakon jollei ni Chicago viimeistään.
  Avs sit saa valita Cozensin ja Turcotten taikka Podkolzinin väliltä kenet ottaa tai paremminkin kuka jää top3 ulos.
   
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Vielä yksi draft-lottomehuttelu:

  "The Devils had an 11.5 per cent shot to move up to No. 1. Their winning combination of lottery balls was 12-4-2-10.

  Once the first three balls came out 12-4-2, the Devils had a 36 per cent shot at No. 1 pick on the final ball (four of the 11 remaining possible combos). The Flyers also had three, while the Canucks, Kings, Avalanche and Rangers were all still alive as the final ball was plucked.

  Yes, the Canucks had about a nine per cent shot on the final ball to land Quinn Hughes’ kid brother.

  But the Taylor Hall Effect was too strong. As he tweeted two years ago following the Devils’ lottery win that landed Hischier: 'Officially adding ‘NHL lottery ball specialist’ to my hockey resume.'"

  Eli aika lähellä se oli, että ykkösvuoro olisikin mennyt Philadelphiaan. No, parempi näin päin.
   
 9. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Toki ymmärrän huumorin tässä, mutta silti olen huolestunut. Ja tämä on myös syy miksi Rantanen voisi vaikka poistua Denveristä mun puolesta - kunhan hinta on oikea.
   
  stiflat tykkää tästä.
 10. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Lainaus:
  Ei kai gloryhunttereista niin paljon päänvaivaa ole. Toisaalta, ymmärrän kyllä hyvin esim. Montrealin kannattajia täällä. Olet seurannut vaikka 30 vuotta joukkuetta ja yhden treidin / draftin takia hiekkalaatikkosi on yhtäkkiä täynnä porilaisia mussuttamassa peliaikaa suosikilleen.
   
  V-G-, Puke, tinkezione ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 11. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Olet selvästi kova Colorado fani.
   
  MustaHaukka tykkää tästä.
 12. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Mulla on sama fiilis. Jos Lou Lamoriollo ois vielä puikoissa niin tässä vois pitää varman sitä että Devils nappaa Hughesin. Mutta Shero on pistänyt tota Devilsin draftaamista ja scoutaamista kuntoon. Itse pidin mm. siitä että niissä haastatteluissa oli se yksi psykologi mukana arvoimassa pelaajia. Itse kun uskon että henkiset ominaisuudet on kanssa aika tärkeitä, ja niissä Kakolla on muuten kyllä ihan hyvät näytöt. Eli niille jotka toivovat että Kakko tai ylipäätänsä joku suomalainen menis joskus draftin ykkösenä niin sanoisin että nyt se ykköspickki on nyt sellasella seuralla joka sen Kakkoon saattaisi käyttää jos näkevät että hän on draftin paras pelaaja. Ja vaikka tota Hughsia on koko kausi hypetetty niin muistutan että vuonna 2013 Seth Jonesin piti olla se ykkönen, mutta eipäs ollut.

  Tietenkin on paha sanoa seuravaa kun just oma suosikkiseura on voittanut lotossa, mutta musta tän vuoden draftlotteryn tulos oli sikäli hyvä että se osotti että tankkaaminen ei loppujen lopuksi kannata. Kaksi parhaat todenäköisyydet ykkösvaraukseen omanneet joukkueet tippuivat molemmat top kolmosen ulkopuolelle ja sinne top kolmoseen nousi joukkue sijalta 12.
   
  MustaHaukka tykkää tästä.
 13. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Boldasit väärän kohdan.
  Lainaus:
  Ja niinhän se menee, jos fanitetaan seuraa, eikä yksittäisiä tietyn passin omaavia pelaajia.
   
 14. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Eiköhän tuo Devils Hughesin ota. Siellä kuitenkin on ihan selkeä tarve ykkössentterille. Hischier on hyvä, mutta onko kuitenkaan ihan ykkössentterin ainesta jos joskus meinaavat pyttyä tavoitella? Vähän epäilen.

  Rangers kuulostaa ihan hyvältä Kakolle. Nopeasti kun vilkaisi pelaajalistan läpi, niin en näe ongelmaa etteikö Kakko tuosta heti syksyllä voisi itselleen pelipaikan napata.
   
 15. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Mikäköhän mahtaa olla se "oikea hinta", kun puhutaan kahden edellisen kauden aikana top-10 laiturista?
   
  Rambokala tykkää tästä.
 16. mental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bunch of Jerks
  Varmaan 456 kertaa spekuloitu täällä ketjussa, mutta onko mitään muita potentiaalisia suomalaisnimiä Kaapon lisäksi menossa ykköskierroksella?
   
 17. RedWinger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Omia ajatuksiani Red Wings-ketjusta, mutta sopinee myös draft topiciin, kun hyvinkin mahdollista että nämä herrat + Kakko ja Hughes muodostavat kärkikahdeksikon. Itseäni kiinnostaisi kuulla erityisesti Kings, Hawks ja Avs kannattajien ajatuksia tulevasta ikäluokasta ja millä osastolla on omalla joukkueella ohutta.

  Bpa-periaatteella tietenkin joukkueet korostavat menevänsä, mutta uskon tänä vuonna pelaajien sijoituksien vaihtelevan suuresti eri joukkueiden kesken, niin tasainen on tuo pelaajamateriaali sijoilla 3-8. Krebsin voinee heittää myös kärkikymmenikköön.
   
 18. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ville Heinola varmaan. U18 määrittää aika pitkälti millä numerolla. Mackenzien listalla taisi olla 24
   
 19. Noma Jäsen

  Lainaus:
  @Rambokala:n mainitsema Heinola on se todennäköisin, mutta kyllä erilaisissa rankingeissa ovat kauden aikana pyörineet ykköskierroksella myös Mikko Kokkonen, Anttoni Honka, Patrik Puistola, Lassi Thomson ja Marcus Kallionkielikin. Jokaisen kohdalla todennäköisempää lienee kakkos- tai jopa kolmoskierros kuin ykkönen, mutta kyllä se ihan mahdollista on että joku menee myös ykkösen puolella.
   
 20. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  @mental ykköskierroksella tosiaan mainittu Heinola on kaikilla listoilla pyörinyt jossain tuolla sijoilla 15-31, eli isot todennäköisyydet on että jossain vaiheessa ykköskierrosta menee. Sen jälkeen ei oikein uskalla ketään nimetä, vaikka on se mahdollista että jossain kierroksen loppupäässä vielä jonkun suomalaisen nimi kuulutetaan. Thomsonia ja Kokkosta olisin itse ensimmäiseksi tarjoamassa.

  2-3 kierroksille on sitten ennustettu menemään paljon enemmän suomalaisia.
   
 21. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Paha tietysti sanoa, mutta ei sillä sinänsä mitään merkitystä olekaan. Eiköhän kirjoittajan pointtina ollut, että seuraa fanittaessa kaikki ovat ainoastaan palasia. Myös ne suomalaisetkin. Niistä luovutaan, mikäli tarpeet jonkun toisen seuran kanssa kohtaavat.

  En minä ainakaan @avsin viestiä tulkitse niin, että Rantasesta pitää tai pitäisi päästä eroon. Lähinnä näen tuon sillä tavalla, että Rantanen on pelaaja muiden joukossa. Toki parhaimmasta päästä.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, hän on Avalanchen fani. Ei yksittäisen suomalaispelaajan. Tiedän, että joillekin vaikea ymmärtää, että palstalla on myös NHL-joukkueiden faneja, eikä vain suomalaispelaajien.
   
 23. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Lähinnä naurattaa kun joku joka seuraa toisella puolella maapalloa olevaa jengiä kehtaa ihmetellä toisten motiiveja seurata joukkuetta. Mieshuorausta yhtä kaikki, aloitti seuraamisen sitten suomalaisten tai sen ala-asteella saadun lippiksen takia.

  Lainaus:
  Pointti tajuttu kyllä, mutta sikäli vähän typerästi ilmaistu että en näe tällä hetkellä mitään sellaista pakettia joka vastaisi Rantasen arvoa. Paljon toki riippuu siitä mihin Rantasen sopimus asettuu kesällä. Jos realistisia ollaan niin eihän liigassa taida koskemattomia pelaajia olla ketään muuta kuin McDavid.
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mua naurattaa se, että joku vaihtaa suosikkijoukkuetta sen mukaan missä joku tietty pelaaja menee.
   
 25. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Mua taas ei, kun lähtökohtaisesti se että seuraa vakavasti ulkomaalaista seuraa on jo aika naurettavaa ellei löydy erityistä paikallista sidettä kyseiseen seuraan. NHL on ainakin mulle vain viihdettä. Toista se on Tepsin kanssa.
   
  Kimmo Stasi ja MustaHaukka tykkäävät tästä.