NHL Eastside Hockey Manager

  • 566 710
  • 2 476

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
A.Giroux-J.Immonen-L.Tukonen
H.Pesonen-M.Froshaug-C.Hamilton
S-Giliati-C.Knight -T.Nurmi
A.Erkinjuntti-T.Kumeliauskas-A.Tyrväinen

J.Krejcik-T.Kivistö
M.Nordlund-J.Pitkänen
J.Nakladal-S.Seigo
V.Vittasmäki-M.Moore

C.Nilstorp
J.Järvenpää

Täytyy kyllä myöntää, että kovan joukkueen olet saanut koottua. Itsekin pelaan TPS:llä, mutta menestys on kiertänyt meidät kaukaa. Ensimmäisellä kaudella päästiin säälipleijareihin, mutta siellä JYP oli parempi numeroin 2-0. Toiselle kaudelle vahvistuttiin paljon ja runkosarjassa sijoituttiinkin sijalle 2, mutta playoffeissa hävittiin heti ensimmäisellä kierroksella lopulta mestaruuteen asti yltäneelle Rauman Lukolle otteluvoitoin 4-0.

Kolmanteen kauteen lähdettäessä tehtiin perusteellinen muutos ja tätä nykyä joukkue näyttää tältä;
Ville Vahalahti - Zach Hamill - Marek Viedensky
Niclas Lucenius - Ben Maxwell - Lauri Tukonen
Toni Koivisto - Aaron Gagnon - Jan-Mikael Järvinen
Semir Ben-Amor - Tadas Kumeliauskas - Marko Anttila

Shaone Morrisonn - Mikko Mäenpää
Jakub Nakladal - Tomas Mojzis
Joonas Järvinen - Elmeri Eronen
Niklas Friman - Matias Pulli

Niko Hovinen
Mika Järvinen

Neljän pelin jälkeen Lauri Tukonen on tehnyt tehot 5+2 ja on meidän paras pistemies, kuten oli myös ensimmäisellä kaudella (28+32=60). Toisella kaudella Tukonen oli kolmanneksi paras pistemies, mutta maalimäärä oli sitäkin komeampi, 34. Tavoite olisi, että Ben-Amorin ja Kumeliauskasin tilalle saataisin naarattua uudet kiekollisemmat pelaajat, jotka osaisivat tehdä pisteitä edes satunnaisesti. Myös Niklas Friman ja Matias Pulli tulisi korvata, mutta ainakaan vielä parempia ehdokkaita ei ole löytynyt. Elmeri Eronen on sen sijaan kehittynyt niin hyvin, että hän saa jatkaa. Eronen iski viime kaudella reippaat 30 paunaa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tuli napsaistua Olli Määttä Offer Sheetillä vapaista, kun Penguins ei miehelle sopimusta matchannut. Tuleva draftikin vaikuttaa sen verran heikolta, ettei haittaa yhtään 1. ja 3. kierrosten menetys, kun vaihdossa sai yhden pelin parhaista puolustajista.

Tulevan kauden ketjut Sabresilla:

Kane-Ennis-Radulov
Moulson-McDavid-Marchand
Larsson-Girgesons-Williams
Foligno-Cizikas-Doan
Krüger

Määttä-Bogozian
Olsen-Pysyk
Gorges-Benoit
Jokipakka

Raanta-Allen

Vapaista tarttui myös Shane Doan ja näin ollen Lapierre sai lähteä treidillä. Myös Cody Hodgsonin sain kaupattua pois kuluttamasta cappitilaa. Nyt sitten pitäisi saada joukkue voittamaan. Raanta oli viime kauden Vezina-ehdokkaista toinen Chicagon paidassa häviten Tuukka Raskille joillakin äänillä, joten nyt pitäisi olla maalivahtiosasto kerrankin kunnossa. Gorgesista kun vielä jollain ihmeellä pääsisi eroon, ensi kaudeksi kuitenkin Ristolainen ja Zadorov nousevat pelaavaan pakistoon, Olsenin ja Gorgesin väistyessä tieltä. Gorges saa pelata sitten ylikalliina seiskapakkina viimeisen vuotensa sopimuksestaan, jos miestä ei kaupaksi saa tai waivereilla pois Buffalosta tulevan kauden aikana. Connor McDavid saattaa palata vielä vuodeksi junioreihin, mutta katsotaan miten poika pärjää alkukauden nyt ensin.

Edit: Sinnehän se Gorges lähti Carolinaan, vaihdossa 3. kierroksen pickiin vuodelle 2021. Tilalle tuli napsaistua sopivasti waivereihin laitettu Calvin DeHaan.
 
Viimeksi muokattu:

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Kolmanteen kauteen lähdettäessä tehtiin perusteellinen muutos ja tätä nykyä joukkue näyttää tältä;
Ville Vahalahti - Zach Hamill - Marek Viedensky
Niclas Lucenius - Ben Maxwell - Lauri Tukonen
Toni Koivisto - Aaron Gagnon - Jan-Mikael Järvinen
Semir Ben-Amor - Tadas Kumeliauskas - Marko Anttila

Shaone Morrisonn - Mikko Mäenpää
Jakub Nakladal - Tomas Mojzis
Joonas Järvinen - Elmeri Eronen
Niklas Friman - Matias Pulli

Niko Hovinen
Mika Järvinen
.

Sain naarattua kuukautta ennen kauden alkua uuden kaverin joukkueeseen tuoman tehoja. Mike Sislo tuli kahden vuoden pahvilla turkuun ja hänestä tulee ykköseen kunnon syömähammas. Omassa savessa Mike on kovaa työtä tekevä kahden suunnan hyökkääjä, jolla on mahdollisuudet helposti yli 30 maalin kauteen. Ei ole juurikaan heikkouksia tällä herralla.
Kolmanteen kauteen lähdetään tavoitteena mestaruus, jonka jälkeen manageri alkaa katselemaan paikkaa P-amerikasta.

Edit. Ennakossa tällä joukkueella päästiin sijalle 11. :) Kun katsoin 1. rankattua tapparan miehistöä niin en vaihtaisi miehistöä edes miljoonalla. Eiköhän tässä kuitenkin olla liigan 3 parhaan joukossa helposti.
 
Viimeksi muokattu:

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Itsekin peiln ostin ja aloitin Dallas Starsin peräsimestä. Ensimmäisellä kaudella taisteltiin aina konferenssissa toiseksi ja konferessifinaaleissa taivuttiin Kingsille 4-1 voitoin. Kauden aikana tuli treideillä sisään Dougie Hamilton, Martin St.Louis sekä Wayne Simmonds ja waivereista tuli poimittua Jiri Sekac. Kesän aikana UFA markkinoilta haaviin tarttui Mike Green sekä Zbynek Michalek, draftia ennen tuli luovuttua 1. kierroksen varauksesta (#28) sekä Jordie Bennistä, vaihdossa tuli David Krejci. Itsellä oli kuitenkin Flyersin 2. kierroksen varaus (#35, josta Ivan Provorov), joten niin suurta downgradea ei loppujen lopuksi tullut. Myös Adam McQuaid vaihdossa 5. kierroksen varausvuoroon liittyi joukkueeseen. Tosin Krejci olisi jäänyt todennäköisesti hommaamatta mikäli olisin tajunnut tarkistaa tulevan sopimuksen arvon.. Niin tulihan kesällä sisään myös Anthony Duclair ilman korvausta.
Nyt 2. kausi All-Star tauolla ja joukkue on kiinni 36-11-2 (74p) recordilla President's Trophyssa, lähimpinä uhkaajina Kings (69p) sekä Red Wings & Blue Jackets (68p).

Benn - Seguin - Nichuskin
Simmonds - Krejci - Hemsky
Sekac - Spezza - Duclair
Garbutt - Eakin - Roussel

Golikoski - Hamilton
Michalek - Klingberg
Green - Demers
(McQuaid)

Lehtonen (Enroth)

$ 67 440 000 cap hit, capin ollessa $69M

Noista sopimus katkolla Nichuskinilla, Demersillä, Sekacilla, Enrothilla sekä Eakinillä ja farmin puolelta tärkeimmät jos poimii niin Jokipakalla, Janmarkilla, Brett Ritchiellä, Brendan Ranfordilla sekä maalivahdeilla.. Varsinkin Nichuskinille pitäisi uusi sopimus saada taiottua ja tässä se Krejcin sopimus tulee ongelmaksi, tosin Nichuskin ei myöskään toistaiseksi ole ollut halukas neuvottelemaan uudesta sopimuksesta. Täytyy nyt katsoa miten noiden kanssa toimii, mieluummin itse pidän Nichuskinin ja luovun Krejcistä/Spezzasta, Demers voi poistua jolloin tilalle saataisiin nostettua Jokipakka tai Oleksiak.

Sekavaa tekstiä, mutta siinä joukkueen tunnelmia. Itse peliin kaipailisin keskusteluja median/joukkueen kanssa sekä hiukan järkeä otteluohjelmien kanssa. Tuli itse pelattua marraskuussa 4 vieraspeliä peräkkäisinä päivinä..
 
Viimeksi muokattu:

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Vaikka muuten tämä peli on erittäin hyvä, niin välillä realistisuus heittää härän pyllyä. Nimittäin voitin juuri kivikovan HPK:n vieraissa 0-13.
 

Kafrom

Jäsen
Vaikka muuten tämä peli on erittäin hyvä, niin välillä realistisuus heittää härän pyllyä. Nimittäin voitin juuri kivikovan HPK:n vieraissa 0-13.
Sama, pelistä pidän erittäin paljon, mutta kun aloin etenemään Liigassa sinne 2020-luvun puolelle, ei koko touhussa ollut enää mitään järkeä kun olen vienyt Ässät kuuteen perättäiseen mestaruuteen ja joka kausi runkosarjassa +150p. Jengin runko koostuu 20-30-vuotiaista NHL:n 1-2-kierroksen varauksista.

KHL ja SHL vaikuttavat tasoltaan huomattavasti tasaisemmilta sarjoilta.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vaikka muuten tämä peli on erittäin hyvä, niin välillä realistisuus heittää härän pyllyä. Nimittäin voitin juuri kivikovan HPK:n vieraissa 0-13.
Muistakaahan nyt että kyseessä on vasta esiaste pelistä, joten tuollaiset "bugit" kuuluvat vielä kehitteillä olevaan peliin. Varmasti moottoria hiotaan jatkuvasti ja ensisijalla on luultavasti muutenkin P-Amerikan sarjojen saaminen toimintakuntoon koska sinne se peli pitää ensimmäisenä myydä.

Kyllähän tämä peli on vanha tuttu EHM 2007 pienillä uusilla mausteilla, mikä ainakin riittää itselleni helposti. Olen täysin varma että peliä nyt kehitetään jatkuvasti siten, että edellisen version lapsuksista päästään eroon. Täydet saumat on tehdä Football Managerin veroinen eepos, varsinkin kun EHM:llä on jo nyt todella aktiivinen fanbase sekä maksavia asiakkaita luulisi löytyvän.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Sama, pelistä pidän erittäin paljon, mutta kun aloin etenemään Liigassa sinne 2020-luvun puolelle, ei koko touhussa ollut enää mitään järkeä kun olen vienyt Ässät kuuteen perättäiseen mestaruuteen ja joka kausi runkosarjassa +150p.
Jos pelisarjan 2007-versiossa oli täysi työ pitää keskikokoinen liigaseura (talousmielessä) elävien kirjoissa, ollaan nyt toisessa ääripäässä. Tähän on osaltaan syynä pelaajien palkkapyyntöjen maltillisuus - jos pelissä esim. Eric Perrin nettoaa kaudesta ~100000 euroa, on selvää, ettei AI osaa laskea palkkatasoja aivan kohdalleen.

Tämä on - kuten yllä todettu - sitä loputonta eri osa-alueiden balanssin hakemista, mikä tekee pelistä Pelin. No, alpha-testaustahan tässä tehdään. Perhana, kuin töissä olisi... :)
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Luulisin, että johtuu puhtaasti pelistä. Ainakin EHM 07 oli itsellä tasan yhtä vastentahtoinen kuin tämä uusikin.

Tässä kuvassa (linkki kuvaan imgur -sivustolle) yhdenlaiset asetukset, joilla ainakin omalla koneella antaa leikkiä tuon peliruudun koon kanssa EHM:n kohdalla. Video -välilehdellä ei ole mitään raksittuna. Tässä (linkki vie jälleen kuvaan imguriin) vielä lopputulos. Edellisessä viestissä listasin ne pari kokoasetusta, joita kannattaa kokeilla. Muuta en valitettavasti keksi enää.

http://imgur.com/9o9wqLe Tuossa kuva (linkki vie samaiselle sivustolle) omalta näytöltäni :( Laitoin kaikki ruksit ja arvot täysin samanlailla, kuin sinun linkkaamassasi kuvassa, mutta mikään ei vaan käytännössä muutu :/ Helvetin helvetti, muksukin olisi tämän viikon äitellään niin ehtisi tähän paneutumaan, mut ei niin ei! Olenko minä tosiaan ainoa jolla on tämä ongelma!? Käynnistyykö muilla tosiaan peli ihan normaalisti?
 

ProCoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Oilers, Arsenal
29 peliä testiä takana ja mukavahan tätä on hardcore-FM:n miehenkin pelata. Tosiaan otsa rypyssä ei kannata olla realistisuuden suhteen, näitä pieniä bugeja varmasti korjataan mahdolliseen lopulliseen versioon. Mutta mitään suurempia ongelmia ei ole tullut ainakaan vielä vastaan itselleni. Pahin bugi ehkä se, että olen voittanut Oilersilla noista peleistä 17...
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Nyt peli pisti kunnolla kampoihin. Peli/loukkaantuminen tahdilla mennään ja aina vähintään 2 viikkoa pelaaja pois kokoonpanosta. :)
 

Altec

Jäsen
Pientä bugia... Finaalit tilanteessa 3-2. 6. peli pelataan 18.5 eli siirtorajan jälkeen.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Nyt pääsi vihdoinkin vähän pelailun makuun ja kyllä täytyy sanoa että tämä on hiton hyvä peli ja meno maistuu. Hauskaa hommaa rakennella joukkuetta ja jännittää pelejä että miten käy.

Paljon hyviä juttuja, mutta vastaavasti pari huonompaa juttua mitkä täytyy mainita erikseen:

- Latausajat ovat liian pitkät. Tosin, saan kohta toisen SSD aseman missä on tilaa, jolloin sen voi siirtää pois hitaammalta HDD:ltä. Yksi vaihtoehto on jättää valitsematta niin montaa eri liigaa, joten ei siinä mielessä paha juttu.
- Olisin toivonut että pelin animaatiot olisivat menneet vähän eteenpäin edellisistä versioista. Vähän tylsän näköisiä. Football Managerin tasoisista grafiikoista voi vain haaveilla.

Kaikinpuolin muuten onkin sitten lähinnä positiivisia juttuja. Tosin, tunnelmaa on vähän latistanut se, että pelaan Flyersilla ensimmäistä kautta ja olen n. puolessavälissä ja joukkue kyntää aika syvällä. Peli on turhan realistinen :D

Ei kenellekään olisi jotain hyviä vinkkejä miten nuo taktiikat saisi toimimaan? Yritin saada niitä itse kuntoon, mutta ei auttanut. Sen jälkeen annoin coachin hoitaa ne itse, mutta sekin meni yhtä heikosti.

Vaikka onkin mennyt heikosti niin kyllähän tässä on hymy herkässä, kun tulee esim. tehtyä joku hyvä treidi. Sain juuri tehtyä kaupat Anaheimin kanssa, missä lähti Lecavalier ja 2rnd pick toiseen suuntaan, ja itse sain lupaavan Simon Despresin takalinjoille. Hyvä kun Vinnie lopulta luopui NTC klausuulistaan kun aiemmin tämä ei onnistunut. Olen myös onnistunut kauppaamaan Umbergerin, ja Grossmanin joista molemmista irtosi 2rnd pick (jälkimmäiseen löin päälle 3rnd pickin). Draftia odotellessa. Luke Schenn ja Radko Gudas pelasivat heikosti eivät muutenkaan näyttäneet hyviltä statseiltaan joten nämäkin kaverit vaihtoivat maisemaa. Toiseen suuntaan liikkui Frolik ja varausvuoroja. Niin, ja Berube tuli myös kengittyä ulos, ja tilalle tuli Iron- Mike Keenan.

Tosiaan, vielä kun saisi taktiikat kuntoon niin olisin enemmän kuin tyytyväinen.
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Legendaarinen Flyers taktiikka Run&Gun käyttöön, Barrage tappiin ja ketju mätsäilyä. Eikös EHM 07 tällä ainakin oli tsäänssit pärjätä.
 

Valetsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, ym. suomalaiset NHL:ssä
Tulipa tuossa pelattua ensimmäinen kausi päätökseensä. Fantasy Draftilla aloitin, ja valitsin joukkueeksi NJ Devilsin. Varasin kärkipelaajiksi mm. Toewsin, Kanen (joka oli tosin loukkaantuneena jouluun saakka), Pavelskin, Okposon, Seabrookin, Phaneufin, J.Johnsonin ja Schneiderin. Pre-Seasonilla Cam Atkinson oli aivan pitelemätön ja iski yli maali per peli tahdilla pisteitä kehiin. Runkosarjassa vauhti ei ollut samaa tasoa. Mm. Darren Helm, Josh Jooris, ja Atkinson (3. ketjuni) floppasivat pahasti. Pisteitä kertyi n. 10 per nenä, ja +/- näytti rumaa -25 lukemaa kaikille. Niimpä myin pilkkahinnalla ne loppukaudesta muualle, sillä esimerkiksi Pulkkinen (35p 70 ottelussa) ja Cizikas (30p 70 pelissä ottivat vastuuta yhä enemmän 2. ketjussa. Joulun jälkeen Kane palasi kokoonpanoon ja veteli lähes piste per peli tahtia. Okposo ja Toews taistelivat joukkueen pistekuninkuudesta, ja lopulta Toews veti pitemmän korren 71:llä (35+36=71) pisteellään. Schneider pelasi OK kauden, ei yltänyt ryöstöihin mutta ei toisaalta ollut imurikaan. Pleijareihin ei joukkue lähellekkään yltänyt vaan jäi liigan 27:nneksi. Draftissa pääsin varaamaan numerolla 3. Olin varma, että nyt ei ollut McEicheliä tulossa Devilsiin, mutta toisin kävi. Odotetusti McDavid varattiin ensimmäisenä, mutta yllättäen toisena varannut Edmonton varasikin jnkun random McKenzien(?). Siispä pääsinkin varaamaan Eichelin Devilsiin ja päivä oli pelastettu :D Hanifin varattiin vasta numerolla 4. Toista kautta käyntiin... Kerkesin jo tekemään sopimuksen mm. Donskoin kanssa ;)
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Nyt peli pisti kunnolla kampoihin. Peli/loukkaantuminen tahdilla mennään ja aina vähintään 2 viikkoa pelaaja pois kokoonpanosta. :)

Sama meno jatkuu ja pahimmillaan 5 ukkoa sivussa yhtä aikaa. Nyt loukkaantui Immonen toista kertaa tällä kaudella ja tällä kertaa arvottiin 2kk saikku. kolmatta kautta pelattu 12 peliä josta 10 on voitettu ja kahdesta on tullut turpaan. Sarjataulukossa tällä irtoaa toinen sija, mutta tuonne ennakkoon povattuun 11. sijaan valutaan kyllä tätä menoa hyvin äkkiä jos junnuilla loppukausi pitää vetää.
Ryöstän IFK:lta Ramstedin miljoonalla perk...... :D

Edit. Ja nyt seuraavassa pelissä ykkösvahti 2 viikkoa poissa. Huh huh....
 
Viimeksi muokattu:

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensimmäinen kausi Jetsin peräsimessä tuli päätökseen ja 60 kierroksen jälkeen tapeltiin vielä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Viimeiset 15 kierrosta olivat kuitenkin liikaa ja lopulta pudotusta tuli aina koko liigan sijalle 24. Draftista 1. kierroksella Crouse.

Ensimmäisen kauden kokoonpanot olivat suurin piirtein seuraavat:

Ladd-Little-St. Louis
Lowry-Perreault-Wheeler
Frolik-Fiddler-Peluso
Tlusty-McClement-Stafford/Stempniak

Enström-Bufyglien
Stuart-Myers
Clitsome-Trouba
Harrison
Postma

Hutchinson
Pavelec
(J. Gibson)

Kauden aikana isoimmat treidit sisälsivät St. Louisin hankinnan sekä Scheifelen kauppaamisen Ducksiin josta vaihdossa maalivahtilupaus Gibson Jetsin riveihin. Kauden suurimmat onnistujat olivat Wheeler (75 pts), St. Louis (77 pts) sekä Lowryn ja Tlustyn päälle 40 pinnaa.

Kauden päätyttyä onkin liikkeitä joukkueen vahvistamiseksi tullut tehtyä huomattavasti ja tällä hetkellä heinäkuun puolivälissä kokoonpano on seuraavanlainen:

Lucic-Kesler-Wheeler
Ladd-Little-Bufyglien
Lowry-O'Dell-Komarov
Tlusty-McClement-Peluso

Ehrhoff-Trouba
Emelin-Myers
Stuart- Mike Green
Harrison-Postma

Brian Elliott
Hutchinson
(J. Gibson)

Palkkakaton kanssa painiva Ducks vaihtoi Keslerin Perreaultiin. Elliott irtosi draftista varatun nuoren maalivahdin Callum Boothin oikeuksiin ja täten Gibsonia kypsytellään vielä vuosi farmissa. Komarov irtosi myös helpohkosti varausvuoroihin kuten myös Emelin sekä Lucic. Enström jäi tarpeettomaksi ja hänen suuri palkkansa rasitti palkkatilannetta, joten mies lihoiksi ja pari vaihtovuoroa takaisinpäin. Ehrhoff sekä Green vapaiden markkinoiden hankintoja ja oikeastaan sentteritilannetta lukuun ottamatta olen oikein tyytyväinen joukkueeseen. Alaketjujen sentterit O'Dell sekä McClement kaipailisivat ehkä upgreidausta, mutta saas nyt nähdä. Bufyglienin nostin hyökkääjäksi oikeaan laitaan, kun St. Louis ei lämmennyt jatkosopimusehdotuksille. Tlustyn ja Lowryn ajattelin sijoittaa ylivoimille ja Lucicia sekä Laddia käyttää alivoimilla. Maalivahtitilanne on myös hyvä, kun noiden kolmen kassarin lisäksi farmista löytyy Chicagosta hankittu Darling ja Hellebuychuk. Eddie Läck oli myös hetken aikaa rosterissa, mutta eteenpäin kävi myös hänen tiensä.

Varausvuoroista 1. kierroksen vuoroja en ole kauppaillut, yhden ylimääräisen 2. kierroksen vuoron olen hankkinut itselle ja alempien kierrosten vuorot ovat toimineet kauppatavarana. Siitä huolimatta 6. kierroksen vuoroja lukuun ottamatta varausvuoroja on vielä hyvin jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:

ProCoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Oilers, Arsenal
Oilersilla takana nyt 65 peliä takana ja saldona 33-24-8. Suhteellisen vahvasti pudotuspelipaikka hampaissa, joten eiköhän sinne mennä. Ketjut ovat pysyneet pääosin samana, yksi tai kaksi treidiä on kauden aikana tehty.

Hall - Nugent-Hopkins - Eberle
Pouliot - Roy - Yakupov
Hendricks - Lander - Purcell
Klinkhammer - Gordon - Fraser

Erityismaininta 4-ketjulle, joka on tähän mennessä tehtaillut 33p yhteensä. Hall ja Eberle pistepörssin sijoilla 4. ja 6. Puolustuksessa:

Nikitin - Schultz
Klefbom - Marincin
Kindl - Corrado/Bartley

Scrivens
Fasth

Bugeista tulkoon mieleen tuo välillä tolkuton otteluohjelma, taisi olla 5-6 peliä peräkkäisinä päivinä. Sinänsä toki sama, sillä kaikkien pelaajien condition oli kuitenkin koko ajan 100%. Helmi-maaliskuussa yhtäkkiä loukkaantumisia pirusti, sitä ennen ei oikeastaan yhtään. Trade deadlinella monella seuralla aika "rohkeita" tyhjennyksiä.
 

nikozwan

Jäsen
Nyt pelailen Bruinsilla, toinen kausi pyörähti käyntiin. Eka meni kaksijakoisesti. Itäinen konferenssi voitettiin ja Toronto pantiin lauluu ekalla kierroksella. Sitten tuli vastaan Tampa, ja omilta älytön sulaminen. 4-0 - paha olla. Rantapallot jäälle ja kesätreenit käyntiin.

Pääsin draftaamaan ekalla kiekalla kaksi kertaa, tosin loppupuolella. Jännä nähdä mitä näistä pelimanneista saadaan aikaiseksi. Kesän hankinnoista sen verran, että sisään tuli F. Petterson-Wentzel Raskin apumieheksi maalille, Paul Martin takalinjoille paskan kauden pelanneen Seidenbergin tilalle, ja waiverilta Raffi Torres tuomaan kovuutta hyökkääjistöön. Suomalaisväriä tuo farmissa heiluva Kristina Näkyvä.

Tarkoitus olisi petrata viime kaudesta. Viis runkkarista, mutta vähintään konferenssinfinaaliin pitäisi päästä P-offeissa. Saas nähdä miten poikien käy.

Lucic-Bergeron-Eriksson
Marchand-Kreci-Boychuk
Söderberg-Khocklachev-Talbot
Torres-Spooner-Griffith

Chara-Martin
Krug-Hamilton
Warsofsky-Miller

Mitä taktiikoihin tulee, niin olen räplännyt niitä aika paljon. Olen pistänyt pari skouttia syynäämään vastutajia ja etenkin kovia jengejä vastaan koittanut mallaa omat peluuttamiset, karvaukset tms. vastustajan vahvuuksien ja pelityylin mukaan. Jos pelit ovat lähteneet menemään penkin alle, olen koittanut reagoida, vaikka aika harvoin sitä on parin maalin takaa noustu. Jos on tullut pidempiä tappioputkia (3-5) peliä, olen usein pistänyt vähän radikaalimpaa muutosta taktiikoihin. Ainakaan vielä ei ole mitään kultasuonta löytynyt. Sen verran nyt 07:n kanssa näyttää olen yhteyksiä, että jäähypenkiltä kannattaa pysyä pois. Itselläni ainoastaan tuo neloskenttä vetelee vähän ronskimmin, muuten pojat pelaa kanamunat kainalossa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tuli sitten tämäkin viimein ostettua ja ladattua siihen tuoreet rosteripäivitykset. Steamissa oli peli alennushintaan Football Managerin omistaville, vain 10 euroa. Kohtuu hintaan lähti pelin tasoon peilattuna.

Otin Islandersin toki heti haltuun ja tavoite on dynastian luominen viiden vuoden sisällä. Alku onkin mennyt mukavasti, olen koko NHL:n piikkipaikalla, kun kierroksia on pelattu noin 30. Omiin menee paljon maaleja, koska taktiikkani on varsin hyökkäysvoittoinen, mutta onneksi maaleja tulee paljon myös toiseen suuntaan ja laajalta rintamalta.

Voiko tuossa pelissä ottaa aikalisää mitenkään? Ja miten rankkarien vetäjät voi nimetä? Harvemmin tuossa rankkareita tosin tulee, olisikohan kerran itselläni tullut, useimmiten ratkaisu tulee heti jatkoajan alussa.

Mainio peli!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kyllä vähän syö miestä tämä Early Access-versio. Jokereilla olen nyt tahkonut kolme kautta, jokaisella kaudella tuloksena Gagarin Cupin mestaruus Ak Bars Kazanin nenän edestä. Joukkueessa vaihtuvuutta ei ole ollut hirveästi, samoja naamoja olen pyrkinyt pitämään kehittymisen toivossa (Huhtala, Sallinen, Lajunen yms.) mutta ei perkele tunnu taidot kehittyvän mihinkään, vaikka tehopisteiden valossa ovat vetäneet hyviä kausia. Välillä olen itse reenauttanut pelaajia ja välillä laittanut koutsin hoitamaan reenejä, jolloin tuntuu vain että jokaisen pelaajan taidot putoaa. Toisekseen oman jengin pakit tuntuvat keräävän järkyttävän huonoja arvosanoja pelistä toiseen, vaikka nämä olisivat ennen meikäläisen jengiin siirtymistä dominoineet jotain toista sarjaa. Kauden aikana näiden rating onkin yleensä jotain 6,50 luokkaa, joka on aika surkea lukema. Sama koskee maalivahteja. Lindbäck dominoi Jokereissa toisella kaudella poffeja 94,2% prosenteilla ja rating pudotuspeleistä oli vain 8,11. Kehitysvaiheessahan tämä peli vasta on ja hyvä niin, eiköhän nämäkin seikat ole otettu jo huomioon.

Euroopassa pelaamisen yksi isoista miinuksista on myös se, että scoutteja voi laittaa vain toistaiseksi muutamiin liigoihin ja näin kaikki kultakimpaleet jää huomaamatta. Euroopassa pelaamisen suola kun on ryöstää joku lupaava junnu 10+1 sopparilla jengiin ilman NHL-optiota.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Aloitin nyt Tutolla uudestaan kun päivitykset pelaajabudjettien nousemiseen tuli ja Buffalolla pelaamisesta alkoi tulla jo liian helppoa. Runkosarjan voiton jälkeen ekalla kaudella jäätiin neljänneksi häviten pronssit Hokille. Välierät onnistuin sössimään Jyp-akatemiaa vastaan vaikka johdin sarjaa 3-1. Toisella kaudella pelaajabudjetti nousi 30 000€ ja päästiin toiseen kauteen 230k pelaajabudjetilla.
Runkosarja tuli hoidettua suhteellisen selvällä erolla Kookooseen. Pleijaritkin meni aika läpijuoksulla mestaruuteen, mutta en olisi ikinä uskonut että karsinnoissa häviän lähes 3 kertaa suuremmilla pelaajapalkka kustannuksilla operoivalle Sportille vasta game 7:ssä jatkoajalla ajassa 95min jotain. Huh, vaikka ketutti todella paljon tuo katkera tappio niin kyllä sai samalla suurta mielihyvää kun sai tosissaan jännityksellä seurata että kuinka nyt käy. Hieno peli! Ei voi muuta sanoa.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Olen kyllä ollut todella tyytyväinen tähän ostokseen. En ollut aiempia versioita koskaan tullut kokeilleeksi, joten pelisarjan neitsyys meni Early Accessin myötä. Latasin tietysti tuoreet rosteripäivitykset ja aloitin Penguinsilla pelaamisen. Runkosarja ei ollut kovin lupauksia herättävä, mutta pudotuspeleissä marssin aika helppoonkin mestaruuteen. Johdan nyt toisen kauden puolivälissä runkosarjaa ja kaikki vanhat kävyt on vaihdettu nuorempiin. Penguinsin puolustajapool on kehittynyt ihan räjähdyksenomaisesti, mm. Määttä jo about samoilla statseilla kun pelissä hieman yläkanttiin arvioitu Ehrhoff. Tein Matt Murraysta toisella kaudella palkkapakon edessä ykkösveskarin, mutta hänenkin kehitys räjähti käsiin ja nyt junnu vetelee about samoilla statseilla mitä edelliskauden Fleury. Erilaisten vaihtojen kautta Dupuis on vaihtunut Z. Girgensonsiin, mikä on osoittautunut täydelliseksi ryöstöksi. Epäilen, että Dupuis lopettaa nyt meneillä olevaan kauteen. Aaltonen ei ole muuten suostunut tarjoamiini rooleihin Penguinsiin vaikka hylkäsikin Jokereiden tarjouksen.

Puolustuskuusikko on nyt runkosarjaa dominoivassa joukkueessa:

O. Määttä - K. Letang
B. Dumoulin - C. Ehrhoff
R. Smith - Pouliot

Jokainen on kiinnitetty verrattain pitkillä ja halvoilla sopimuksilla ja 4/6sta on maksimissaan 23-vuotias. Tuolla rungolla dominoidaan vielä pitkään, vaarana on tosiaan, että peli käy liian helpoksi jossain vaiheessa. Ehrhoffistakin on varaa luopua kun aika on oikea sillä farmissa on edelleenkin laatua mm. Harringtonin muodossa.

Aikeissa olisi testata jossain välissä Jokereitakin jos Penguinsin kuviot käyvät kyllästyttämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös