NHL 12 (xbox360 & ps3)

  • 399 227
  • 1 503

Panosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota Wild, Kalle Sahlstedt
Meikäläisellä on boksi jäätynyt 2 kertaa NHL12:sta. Pelejä on tullut onlinessa pelattua about 50. Tappioita 12, eli 17% tappioista olen ollut tilttauksen uhri.

Ei se kovin usein usein jäädy ja nämäkin 2 tapausta sattuivat melkein peräkkäin. Hermot ovat kyllä koetuksella, varsinkin kun jäätyy selkeässä johtoasemassa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
EASHL try-outs - Team Jatkis (PS3)

Jatkoajan pleikkarin puoleinen edustusjoukkue Team Jatkis, ystävien kesken pelkkä Jatkis, rekrytoi uusia talentteja riveihinsä tarjoamalla try-out mahdollisuuden.

Haemme yhtä varmaotteista puolustajaa ja yhtä taitavaa hyökkääjää.

Puolustajan tulisi tietää paikkansa ja taitaa varma, luotettava, höntyilemätön puolustuspeli. Pelisilmästä ei ole ollenkaan haittaa ja myös nopea syöttely tulisi luonnistua vaivatta.

Hyökkääjältä vaadimme pelisilmää ja taitoa (skill stick toivottavasti tuttu). Syöttely pitää onnistua nopeasti ja tarkasti.

Jos et ole joukkuepelaaja ja pelaat vain omia tehoja laskeskellen, suosittelen ohittamaan tämän try-out tilaisuuden.

Arvostamme myös aktiivisuutta ja seurauskollisuutta eikä huumorintajustakaan haittaa ole.

EASHL-kokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole pakollista. Kovat 1vs1 ja be a pro -pelaajat, kun ovat yleensä myös hyviä eashl-pelaajia.

Mikäli tunsit piston sydämmessäsi, niin ei muuta kuin yksityisviestiä jollekin GM-kolmikosta (Babu, PELL, Nuppe #5).

Ehkä juuri tämä on tilaisuutesi?
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Se on kyllä paska juttu että PS3-puolella on paljon organisoidumpaa tuo NHL 12 meininki. Boxilla tää on tämmöstä nappulapeliä, jatkoajalla ei taida EASHL:ää edes olla, kaatui parin kuukauden jälkeen?
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP


Voisinhan minäkin ketjun perustaa, mutta tiedä sitten... Taitaa semmoset seitsämän jäsentä olla jatkoajasta tuossa boxin team mursussa. (ei ole alkuperäinen jatkisen eashl- teami, mutta varmasti aktiivisempi)

Itse en vain välttämättä olisi mikään hyvä päivittelijä siihen ketjuun, jatkoaikaa luen päivittäin, mutta kuitenkin niin epäaktiivisesti että enpä tiedä... Perusta vaikka sinä se ketju jos niikseen tulee, en tiedä kyllä siitäkään lukeeko jatkoajan puolen joukkuelaiset tätä osiota kuinka aktiivisesti...

Viime aikoina BF3 ja Batman on vieneet jonkun verran aktiivisuutta, mutta kyllä päivittäin joitain gameja on.

Mikki ei tosiaan pakollinen ole, mutta helpottaa kummasti ja eihän se maksa kun sen 30€ tms, joten ei se suuri hinta voi olla. Pelaamisesta tulisi sekä mukavampaa, että organisoidumpaa. (suurimmalla osalla taitaa mikkikin kuitenkin löytyä)
 

M10

Jäsen
Season modella pelaaminen alkoi käydä sietämättömäksi lukuisten jumitusten vuoksi, kunnes tultiin siihen tilanteeseen, että jumitti joka ikinen kerta kun yritti simuoilda päiviä seuraavaan otteluun. Eli se siitä sitten - hyvä tuote!

Sen jälkeen pelasin aktiivisesti be a gm-modea eikä tiltannut kertaakaan. Nyt on sitten kahdella edellisella pelaamiskerralla tiltannut tappelun jälkeen. Fiilis koko peliin alkaa luhistua lopullisesti.

Ja kuten joku jo jossain mainitsikin, be a gm-modella ei asetukset pysy voimassa vaikka niitä kuinka tallentelisi. Aina pitää mennä uudestaan vaihtamaan visual- ja controls-asetuksista (home team always up ja sama tuohon shooting controlsiin).
 

Teloch

Jäsen
Nyt on sitten kahdella edellisella pelaamiskerralla tiltannut tappelun jälkeen. Fiilis koko peliin alkaa luhistua lopullisesti.

Tuosta pääsee sillä, että jättää ketjut vaihtamatta ja rämpyttää animaatioiden ohi. Jo viime vuonna peli tilttasi 9 kertaa 10:stä, jos päästi sen jaetun ruudun (näyttää tappelun osapuolet omissa pikkuruuduissaan) siihen näytölle asti. Tänä vuonna teki samaa kun pariin otteeseen testasin. Näin ollen tappelun jälkeen saa taas kerran verestää vanhoja Track & Field-kykyjään ja rämpyttää A:ta raivolla, ettei peli pääse tilttaamaan.
 

M10

Jäsen
Tuosta pääsee sillä, että jättää ketjut vaihtamatta ja rämpyttää animaatioiden ohi. Jo viime vuonna peli tilttasi 9 kertaa 10:stä, jos päästi sen jaetun ruudun (näyttää tappelun osapuolet omissa pikkuruuduissaan) siihen näytölle asti. Tänä vuonna teki samaa kun pariin otteeseen testasin. Näin ollen tappelun jälkeen saa taas kerran verestää vanhoja Track & Field-kykyjään ja rämpyttää A:ta raivolla, ettei peli pääse tilttaamaan.

Ok, kiitos. Hieno ominaisuus kyllä.

Rämpyttelemisiin,
M10
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Huomenna tulee patchi joka tuo noita paitoja peliin muillekkin kuin Winnipegille. Ja tuo aloitus "bugi" on korjattu eli omat pelaajat tulevat myös siihen jaloissa pyörivään kiekkoon. Ja maalivahteihin joitain parannuksia jos oikein ymmärsin.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja patchin sisältö tarkemmin tässä, lähteenä OperationSportsin foorumi:

"We are pleased to announce that the Winnipeg Jets 2011-2012 jerseys will be available through an online title update scheduled for November 1 via Xbox LIVE and PlayStation Network.

The title update will incorporate the following:

• Winnipeg Jets 2011-2012 jerseys, pants and socks
• *. John’s IceCaps jerseys, pants and socks
• Several fixes for freezing issues
• Disabling of all buttons not used during net battles to fix net battles exploit
• Improved the fidelity required to break the glass from a hit
• Several Goalie Improvements
• Several Physics improvements
• Several AI improvements
• Improved interference penalty logic
• Performance trackers fixes
• Fix for goalie injuries while simming with injuries turned off.
• Double OT fix for no goals being scored after sim. "

Toivottavasti tämä nyt korjaa jäätyilemiset ja pääsee vihdoin jatkamaan seasonia. Jetsin EA on kuulemma hieman kämmännyt, siellä sieltä on tulossa väärän väristä kypärää sun muuta...

Edit: Kuva Jetsin paidasta. Ei sillä että tällä itselleni mitään merkitystä olisi, mutta kylläpä vedetään vasurilla taas.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Onko tuo yleinen vai oma ongelma?

Pelasin EASHL:ää ja johdin mukavasti 1-3 maalissa, kunnes tuli viimeisessä erässä.. Tarkista Ethernet kaapeli ja yritä myöhemmin uudelleen. No minäpäs tarkastin, eikä ollut mielestäni mitään vikaa, ja kun yritin takaisin pelaamaan, siihen tuli "EA palvelimet eivät ole käytössä, yritä myöhemmin uudelleen" tjsp..

Pistää hiukan vihoittelemaan tapaus.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Ihan normia EA:ta, itselle ei ole tosin enään pitkään aikaan tuota tehnyt, mutta yhdessä vaihteessa teki tuota ihan harmiksi asti.
 

Disaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Onko mitään tietoa, että millonka nuo CHL-rosterit päivitetään, jos päivitetään? Eikös ne ainakin viime vuonna päivitetty, vai muistanko väärin?
 
Viimeksi muokattu:

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Pääseekö kukaan ea:n palvelimille käsiks, eli pelaamaan esim eashl:aa? ite ilmoittaa lähes välittömästi että ei pääse kiinni palvelimiin.

alkoi n. 20min sitten ongelma.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
On se onlinepelaaminen välillä mukavaakin.

Jouduin lähtemään viimeiseen erään 0-2 tappioasemasta tuskailtuani maalinteon kanssa ja vihun pistäessä seitsemästä laukauksestaan kaksi ripulivetoa ohi Howardin. Heti erän alkuun Franzen kuitenkin tekee täydellisen räkämaalin ja passivoittaa vastustajan. Alkaa tiukka kiri, joka kuitenkin saa pahan takaiskun, kun Ericson lentää laitataklauksesta pihalle 4min ennen loppua ja joudun pelaamaan viimeiset minuutit alivoimalla. Se saattoi olla hyväkin asia, sillä vastustaja hiukan hölläsi puolustustaan ja pyrki pyörittämään ylivoimaa, mutta 40sek ennen loppua Datsyuk ja Zeta karkaavat kaksykköseen ja viimeistelevät ongelmitta. Sen jälkeen passivoitin itsekin peliä, sillä rankkareilla en ole vielä kertaakaan hävinnyt ja luotto oli kova, että pystyn ottelun sinne viemään. Viisi sekuntia ennen summeria vastustaja ilmeisesti uskoi varsinaisen peliajan olleen siinä ja lätkäisi kiekon vain jonnekin osuen Hudleriin, joka lähtee vastahyökkäykseen, kiertää heittäytyneen pakin ja syöttää Zetterbergille, joka ohittaa vaivoin Hillerin ja ratkaisee ottelun 0,8 sekuntia ennen loppua. Taisi kaveri hieman hermostua, sillä lähti pelistä ennen viimeistä aloitusta.

Tämä on kovemmille pelaajille varmaan ihan arkipäivää, eikä luultavasti kiinnosta muitakaan, mutta ajattelin kirjoittaa itselleni stoorin muistiin, että voin tulla hakemaan lohtua kun itse joskus kohtaan suurta vääryyttä ja tekee mieli viskata ohjain naapurin ikkunasta läpi.
 
Viimeksi muokattu:

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
En pelaa kuin lähinnä BE A GM pelimuotoa, ja siihen liittyy kysymykseni.

Toisin kuin aikaisemmissa versioissa, ei valmennus kohdassa ole "pelaajatyypit" valikkoa. Nyt ongelmana on, että oikeat maalintekijät ovat pelinrakentajia ja pelinrakentajat ovat maalintekijöitä ilman edellytyksiä. Pistää vituttamaan kun vuodesta toiseen maalipörssin voittavat Joe Thornton yms pelinrakentaja nerot, kun taas Stamkos, Crosby, Ovechkin ja kumppanit jäävät jatkuvasti alle 40 maaliin ja keräävät pisteitä tyyliin 35+60. Vie erittäin paljon makua kun saavutukset eivät ole realistisia. Myös se verottaa pelituntumaa, kun huomaa varanneensa kutos roundilla jonkun älyttömän lämärin ja tarkkuuden omaavan kaverin josta voi kehittyä The Next One, ja tämä onkin pelityyliltään rouhija.

Kaikkea on kokeiltu, mistään ei asetusta löydy. Tietääkö joku miten pelityylit vaihdetaan, vai pystyykö sitä tässä pelissä edes tekemään? Pelialustana xbox360.

Toinen asia on maalivahtien tappelu. Jostain luin jonkin aikaa sitten, että se tapahtuu kikalla jossa otetaan maalivahti haltuun ja luistellaan siniviivaa kohti. Entäpä jos ei tajua millään, miten helvetissä maalivahti sitten oikein otetaan haltuun? Haluaisiko joku kertoa tarkat näppäimet siihen...? Erittäin vituttava, mutta myös paikoin onnistunut peli.

Nyt takaisin oikeaan maailmaan, ja virtuaali NHL niin kauaksi aikaa jäähtymään kunnes saan vastaukset kysymyksiini.
 

Taikakaulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
...
Toinen asia on maalivahtien tappelu. Jostain luin jonkin aikaa sitten, että se tapahtuu kikalla jossa otetaan maalivahti haltuun ja luistellaan siniviivaa kohti. Entäpä jos ei tajua millään, miten helvetissä maalivahti sitten oikein otetaan haltuun? Haluaisiko joku kertoa tarkat näppäimet siihen...? Erittäin vituttava, mutta myös paikoin onnistunut peli.
...
Painat kummaltakin puolelta ne liipasimien yläpuolella olevat näppäimet (oisko LB ja RB) ja A:n samaan aikaan pohjaan. Sitten kun oot valinnu sen maalivahdin, voit juosta keskialueelle pitämällä A:n pohjassa.

edit: Joo, eli RB:tä ei tarvitsekaan painaa, vaan LB ja A riittävät hyvin. Kiitos Andji korjauksesta!
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kysytään nyt tyhmiä mutta miten tuon EA Online Pass koodin saa uudelleen toimimaan. Nythän kävi niin että koodi oli syötetty Xboxiin joka hajosi ja jouduin ostamaan uuden boksin. No enhän minä mitään entistä gamertagia saanut käyttöön ja kaiken joutui ns.aloittamaan alusta ja uusilla tunnuksilla. No nyt kun koodia yrittää syöttää niin herjaa että koodi käytössä. Hjelppiä palstaveljet!
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Painat kummaltakin puolelta ne liipasimien yläpuolella olevat näppäimet (oisko LB ja RB) ja A:n samaan aikaan pohjaan. Sitten kun oot valinnu sen maalivahdin, voit juosta keskialueelle pitämällä A:n pohjassa.

Itse asiassa ei tarvitse ollenkaan pitää RB:tä pohjassa, LB+A riittää hyvin (ja tosiaan A:ta pitää pitää pohjassa ja luistella kohti keskialuetta). Pleikkarilla sitten L1 ja X ovat näppäimet, joita tulee käyttää.
 

Fiiu

Jäsen
Kysytään nyt tyhmiä mutta miten tuon EA Online Pass koodin saa uudelleen toimimaan. Nythän kävi niin että koodi oli syötetty Xboxiin joka hajosi ja jouduin ostamaan uuden boksin. No enhän minä mitään entistä gamertagia saanut käyttöön ja kaiken joutui ns.aloittamaan alusta ja uusilla tunnuksilla. No nyt kun koodia yrittää syöttää niin herjaa että koodi käytössä. Hjelppiä palstaveljet!

Käsittääkseni Online Pass on gamertag-kohtainen ja tässä nykytilanteessa siis joutuisit ostamaan uuden passin. Mikä muuten meni pieleen gamertagin palautuksessa uudelle konsolille?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Käsittääkseni Online Pass on gamertag-kohtainen ja tässä nykytilanteessa siis joutuisit ostamaan uuden passin. Mikä muuten meni pieleen gamertagin palautuksessa uudelle konsolille?
Käyttäjässä oli hyvinkin paljon vikaa :-) Joten tyydyin sitten ostamaan uuden passin. Kerrankos se kirpaisee. Mutta nyt pelittää hyvinkin.
 

NalleMaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Kokoonpanot

Onko, joku jo törmännyt kokoonpanoihin, jotka olisivat tällähetkellä ajantasaisia? Muistaakseni NHL10 sai joskus ladattua, jonkun pelajaan tekemän kokoonpanon.

SM-Liigaa olisi mukava pelailla tämän hetkisillä kokoonpanoilla, eikä niillä mitkä pelissä on alunperin. Kysessä siis PS3.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös