NFL season 2015–2016

  • 100 168
  • 626

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
En näe, että tällä kaudella tuo OL kerkiää asettumaan formuunsa, jotta Super Bowliin veisi Patsien tie.
Häh? Edelman kun vielä tulee kuntoon niin se on ihan sama ketä linjassa on, kuten alku kaudesta nähtiin. Itse pidän Patsia selvänä AFC:n edustajana Super Bowlissa. Varsinkin, kun Pats tarrasi takaisin kiinni pleijarien kotietuun Denverin ja Bengalsin hävittyä omat matsinsa. Bengalsin mahdollisuudet meni Daltonin mukana, enkä muutenkaan olisi joukkueeseen uskonut isoissa peleissä. En usko myöskään Denveriin noilla kuupilla, ja Gilette Stadiumilla. Steelers on ainoa joukkue ketä pystyy uhkaamaan Patsia hurjan hyökkäysvoimansa turvin, mutta en usko että heidän puolustuksensa tulee riittämään Patseja vastaan.
NFC:n puolella tilanne on paljon herkullisempi, koska siellä on peräti 3 todella vahvaa joukkuetta, eli Carolina, Seattle ja Arizona. Seattle oli tekemässä kovaa nousua ykkösehdokkaaksi, mutta läpimurtopelaaja Rawlsin loukkaantuminen on paha takaisku, kun Lynchkin on sivussa.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Häh? Edelman kun vielä tulee kuntoon niin se on ihan sama ketä linjassa on, kuten alku kaudesta nähtiin.

Lausumani oli kyllä ehkä liian pessimistinen, johtuen varmaan sen hetkisestä mielentilasta ja siitä, että tuo hyökkäyksen loukkaantumissuma läpi kauden on ollut absurdia. Nyt, kun käy läpi ajatuksella asiaa ja laskee, että isoja määriä ei loukkaantumisia tule kuormittuen samoille pelipaikoille, niin AFC:n puolelta Pats on todennäköisin Super Bowlin saavuttaja. Tämä näkyy varmastikin vedonvälittäjienkin tilastoissa. Itse olen alkukauden jälkeen ennen viimeistä Patsien 4 matsia pitänyt Super Bowlin voittoa todennäköisenä, mutta äijiä kun tippuu niin equity laskee. JA totta on sekin, että hyökkäyksen linjan tehtävä helpottuu, kun Brady pystyy laittamaan palloa liikkeelle normaaliin tahtiin. Näin helppoa on takinkääntö, kun ei edes puolittaisella ajatuksella kirjoita mieltään auki.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Jos nyt jo pitäisi alkaa arpomaan Super Bowl voittajaa, niin ehkä roposeni laittaisin Seahawksin puolesta? Russel Wilson on ollut aika vakuuttava viime viikot ja eikös Lynch palaile pelikentille playoffeihin mennessä sekä Seattlen puolustusta ei pidä ikinä unohtaa. Muutenkin vois veikata, että SB voittaja tulisi tänä vuonna NFC:stä? Voittamaton Panthers sekä myös vaarallinen Cardinals ovat seuraavat suosikit minun listassa + ehkä sen Packersin voi just ja just laskea myös mukaan? Ite olen jo hypännyt Panthersin bandwagoniin. Siellä kun on niin monta mielenkiintoista pelaajaa, joita seuraan mielelläni (Newton, Olsen, Stewart, Kuechly, Davis, Norman jne). AFC:n puolelta suurimmat ehdokkaat on tietenkin rampa Patriots ja melkeinpä pistäisin kakkossuosikiksi tulivoimaisen Steelersin. Toki Chiefs on päässyt melkoiseen lentoon ja ei pidä myöskään laskea huippupuolustuksen omaavaa Denveriä ulos. Eiköhän noista kahdeksasta joukkueesta se voittaja löydy? Oma suosikkiparini Super Bowliin voisi olla Denver Broncos vs Carolina Panthers. Siinä olisi kaksi erinomaista puolustusta vastakkain...
 
Viimeksi muokattu:

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Kylläpä loukkaantumisia taas satelee Patriotsille. LeGarrette Blount ja Dominique Easley loppukauden sivussa. Eli Patriotsilta meni ensin heittouhan tuova keskushyökkääjä Lewis, ja nyt sitten powerbäckki ja jäljelle jäi White ja Bolden. Kumpikaan ei ole noista sellaisia isoja linjan läpi juoksijoita jotka voimalla puskevat ne ylimääräiset pari jaardia lisää juoksuun. Montee Ball on signattu, mutta eipä hänkään ole mikään Blountin tyylinen puskutraktori. Easley on ollut puolustuksen linjassa ihan hyvä, mutta Brown on ollut parempi. Saas nähdä unohdetaanko loppukaudeksi juoksupeli lähes kokonaan.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
AFC:n puolelta suurimmat ehdokkaat on tietenkin rampa Patriots

Viimeisimmät IR pelaajat Patriotseilta: DT Dominic Easley ja RB LeGarrett Blount.

Edit: Aatelinen näemmä ehti jo näistä uutisoida...
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Cardinalsilla ei nähdäkseni ole heikkouksia.

Olen melkein samaa mieltä. Jos oikein hakemalla hakee, niin todella laadukkaan edge rusherin puuttuminen sellainen voisi olla.
Kyllä minäkin Cardinalsin nostaisin ehkä piirun verran Panthersin edelle, omasta mielestäni Cardinalsin rissut ovat Panthersin osastoa selkeästi laadukkammat ja myös OL on laadukkaampi. Toki Cam + Stewart kaksikko tasaa sitten eroa koska Palmer ei juuri juokse.

Seahawks on noussut aivan hurjaan lentoon ja varmasti sanansa sanottavana Carrollin porukallakin. Tällä hetkellähän näyttää siltä että viimeisellä viikolla on Cardinals - Seahawks ja divisional roundilla heti uusiksi (olettaen että Seahawks kaataa NFC Eastin voittajan).

Packersin kohdalla postseasonin runin pituuden ratkaisee se, saako McCarthy muutoksillaan hyökkäykseen täyteen lentoon.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
Patriotsia on vaikea kaataa, jos Brady ja Gronkowski ovat pelikuntoisia. Toinen pois niin edes Belichick ei tuota joukkuetta Super Bowliin saa vietyä. Big Benin Steelers kaatuu jos kaatuu puolustuksensa mukana. Tuo hyökkäys on käytännössä second to none tasoa vaikka sieltä uupuu iso palanen Bellin muodossa. Chiefsillä olisi potentiaalia, mutta jos alkukauden ylivarovaisuus pelikutsujen kanssa on jatkunut, niin ei sillä mestaruuksia voiteta.

NFC:ssä on paljon enemmän jännitettävää. Carolina kukkona tunkiolla, mutta liigan kovin(Steelers ihan kinthaalla tähän) hyökkäys Cardinalsin toimesta näyttää aika pysäyttämättömältä myös. Sitten on vielä se Seattle, joka on kyllä jälleen järjettömän kova ja kirsikaksi kakun päälle ovat löytäneet todellisen playmakerin Lockettesta, joka luojan kiitos selvisi pahan näköisestä tilanteesta säikähdyksellä muutama viikko sitten. Vielä musta hevonen Packers mukaan niin johan on pakka auki.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
kirsikaksi kakun päälle ovat löytäneet todellisen playmakerin Lockettesta, joka luojan kiitos selvisi pahan näköisestä tilanteesta säikähdyksellä muutama viikko sitten...

Eri kaveri kyseessä. Ricardo Lockette on kyllä sivussa, miehen jouduttua niskaleikkaukseen tuon Cowboys-pelin loukkaantumisen myötä. Tämä Seahawksin uusi tykki on Tyler Lockett.
 

Sambody

Jäsen
Eri kaveri kyseessä. Ricardo Lockette on kyllä sivussa, miehen jouduttua niskaleikkaukseen tuon Cowboys-pelin loukkaantumisen myötä. Tämä Seahawksin uusi tykki on Tyler Lockett.
Uups. Pahoittelut sekaannuksesta. Ja palstaa lukevalle Ricardolle voimia.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Jännä tilanne AFC:n puolella. NFL.comin Power Rankingissa sijalle 5 sijoitettu Pittsburgh Steelers ei ole juuri tällä hetkellä pääsemässä playoffeihin. :) Rekordina on 8-5, mikä on sama, kuin kahdella muulla wild-card jengillä, Jetsillä sekä Chiefsilla. Steelersin jäljellä oleva otteluohjelma on Denver, Ravens ja Cleveland. Tämän hetken menolla näyttää siltä, että tulossa olisi 3 voittoa. 11-5 luulisi riittävän pleijareihin, esim Jetsin en millään usko pääsevään siihen rekordiin, heillä on kuitenkin vastassa ainakin Patriots, ellei sitä ennen tule jo kömmähdystä.

5 viimeisintä ottelua näyttää 4 voittoa, ja yhtä Seahawks-tappiota (Seattlessa pelattu ottelu). Sitäkin matsia Steelers oikeastaan hallitsi koko matsin, paitsi sitten neljännen neljänneksen lopun. Ottelussa nähtiin mm. tosi tyhmä 4th down fake FG Steelersin osalta 7-0 tilanteessa (tuloksena INT ja seuraavalla drivella SEA tasoihin, sen 10-0 johdon sijaan). Lisäksi n. 2min ennen loppua Seattlella oli omalla 20 3rd&10, kahden pisteen johtoasemassa, mistä satumaisesti tuli 80yrd TD. Itse uskon, että tuon kyseisen downin pysäyttämällä hyökkäys olisi aika varmasti rynninyt FG-alueelle lopussa.

Noh, se on ollutta ja mennyttä, mutta oma mielipiteeni on, että jos pystyy Seattlessa tekemään 30 pinnaa ja jäämään yhden downin päähän voitosta, niin se lasketakkoon osoitukseksi potentiaalista. Tällä hetkellä AFC:n puolella ei ole kuin oikeastaan Patriots, ketä vastaan Steelers olisi pleijariottelussa altavastaaja. Ja kuten kaikki tietää, Pats on kärsinyt tosi paljon loukkaantumisista, joten ei sekään ottelu olisi hirveän kaukana 50-50 ennakkoasetelmista. Bengals on jo lyöty, Colts on jo lyöty, Denver nähdään sunnuntaina.. Kutkuttavan hienoa NFL-aikaa eletään :)

Kunhan nyt ei käy niin katkerasti, että jäätäisiin 11-5 rekordilla pleijareiden ulkopuolelle, niin täällä suunnalla odotetaan hyvää loppukautta Pittsburghin ylpeydelle. Jos taas jokin kolmesta jäljellä olevasta pelistä menee reisille, niin sillon ei yksinkertaisesti ansaitsekaan playoff paikkaa. NFL on kyllä niin älytön sarja: periaatteessa kausi on ollut plusmerkkinen, ja senhän jo se 8-5 osoittaakin, mutta silti muistelee niitä hävittyjä matseja ja miksi ne olisi pitänyt voittaa :) Tällä hetkellä liigan yksi heikoimmista jengeistä, Ravens, ryösti voiton periaatteessa huonon potkaisijan takia jne. Muissa sarjoissa noi menee työtaparman piikkiin, tässä liigassa se yksi tappio on ero pudotuspelipaikan ja kesäloman välillä. Ihan sivuhuomiona mainittakoon, että tarkistin kahden viime kauden sarjataulukot, niin molempina vuosi on 10-6 joukkue jäänyt pleijareista ulos. On se raaka bisnes. (2013 Arizona oli 10-6, mutta samassa divisioonassa jyräsi Seahawks ja 49ers: he olivatkin divisioonan sisällä 2-4, joten helppo laskea että kaikkia muita vastaan 8-2. Viime kaudella kunnian sai Eagles, kun 10-6 ei riittänyt.)
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
Kunhan nyt ei käy niin katkerasti, että jäätäisiin 11-5 rekordilla pleijareiden ulkopuolelle, niin täällä suunnalla odotetaan hyvää loppukautta Pittsburghin ylpeydelle.

Ei hätää. Kaikki on omissa käsissä. Jos Steelers voittaa kolme jäljellä olevaa matsia, se on satavarmasti playoffeissa. Tässä on näiden joukkeiden loppuohjelma sellanen, että PIT kohtaa pari divari ja yhden konfrenssivastustan (1+2) ja Jets vaan yhden divari- ja konfressivastustajan, joten PIT menee tiebreakerissä ohi molempien voittaessa loput kolme (PIT 4-2/8-4 ja NYJ 3-2/8-4). KC alkaa olla satavarmasti playoffeissa (helppo ohjelma, paras tiebreaker). Myös Denver liittyy tähän kuvioon, koska sillä on kohtuu pahat vikat matsit ja niistä ois syytä pari voittoa raapia, jos haluaa varmistaa playoff-paikan.

ESPN:n sivuilla on kiva lelu, jolla näitä eri hahmotelmia voi testailla. Mielenkiintoiset kolme viikkoa luvassa. Ihan salettiin jotain yllätyksiä tulee taas, joten uskallan veikata, että tilanteeseen, jossa kaikki neljä (PIT, NYJ, KC, DEN) ovat lopussa 11-5 ei päädytä, vaikka se onkin ihan mahdollista ja jopa realistista.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Raiders-Packers peliä katselin yöllä ja päälimmäisenä jäi mieleen, että meikkaako tuo Carr? Se ei varmaan helpota heittopeliä, jos sateessa maskarat valuvat silmiin.

Toinen juttu mitä mietin, että kuinka mones Packersin peli tämä oli tällä kaudella kun pelattiin sateessa tai lumisateessa? Tuntuu että aika mones, olisiko jopa neljäs tai viides? Tilastoidaanko näitä jossain joukkueiden ja kausien perusteella?

Näillä ei tietenkään menestymistä/menestymättömyyttä voi selitellä, sillä olosuhteet ovat aina molemmilla joukkueilla samat, mutta statseihin ne vaikuttavat (tai no toki tietyt pelityylit ovat alttiimpia säänvaihteluille). Tässä kun on pallon tiputuksista ollut puhetta, niin toki märällä kelillä pallon kiinni ottaminen on esimerkiksi vaikeampaa kuin kuivalla.
 
Viimeksi muokattu:

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Nihkeetä oli edelleen Packersin hyökkäyspeli mutta puolustus hoiti senkin osuuden pelaamalla taas loistavasti vaikka Shields olikin poissa niin rookiet Rollins ja Randall hoiti leiviskänsä hienosti. Jones heräili vähän horroksestaan mutta rissuista Adams on edelleen aivan turhake. Janis ei paljoa rissuna saanut peliaikaa mutta hoitaa nyt aloituspotkun palautukset ja hienosti on hoitanut, Samaten on oman aloituspotkun jälkeen käytännössä aina ensimmäisenä taklaamassa palauttajaa eli hieno peli taas Janikselta.

Nyt oli taas sellainen peli että juoksuhyökkäys ei toiminut ollenkaan. Lacy ei saanut mitään aikaiseksi ja Starkskin oli varsinkin alussa ehkoilla ja siinä pelattiinkin monta drivea niin, että Cobb pelasin RB:n paikalla. Isoja ongelmia Packersin hyökkäyksessä kokonaisvaltaisesti vaikka voitto tosiaan tulikin,
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Raiders-Packers peliä katselin yöllä ja päälimmäisenä jäi mieleen, että meikkaako tuo Carr? Se ei varmaan helpota heittopeliä, jos sateessa maskarat valuvat silmiin.

Toinen juttu mitä mietin, että kuinka mones Packersin peli tämä oli tällä kaudella kun pelattiin sateessa tai lumisateessa? Tuntee että aika mones, olisiko jopa neljäs tai viides? Tilastoidaanko näitä jossain joukkueiden ja kausien perusteella?

Näillä ei tietenkään menestymistä/menestymättömyyttä voi selitellä, sillä olosuhteet ovat aina molemmilla joukkueilla samat, mutta statseihin ne vaikuttavat (tai no toki tietyt pelityylit ovat alttiimpia säänvaihteluille). Tässä kun on pallon tiputuksista ollut puhetta, niin toki märällä kelillä pallon kiinni ottaminen on esimerkiksi vaikeampaa kuin kuivalla.

Ei kai kellään tollasia rokkisilmiä ole ilman meikkiä (eli samaan kiinnitin huoiota)? Vettä ja tuulta oli hyvin mutta ainakin minulle jäi kuva, että Packers ehkä jopa hivenen hyötyi märästä / pehmeästä kentästä verrattuna Raidersiin.
 

Sambody

Jäsen
Puolikkaan katsoin tuota Packers - Raiders peliä ja onhan tuo Green Bayn touhu tuskaista vaikka voittoja kairaavatkin enemmän kuin nokkaansa ottavat. Pallot lentelevät rissujen käsien välistä läpi, kun kukaan ei saa palloa kiinni. Juoksupeli ei toimi, kun kukaan ei kunnioita Packersin rissuja vaan järjestään nappaavat 1 on 1 kiinni suoraan line of scrimmagesta. Paljon Raiderskin pakkasi line of scrimagen täyteen ukkoa ja vain Woodson oli korkeammalla. Kylmää kieltä ettei vastustajakaan usko, että Packersin rissut voittaisivat taistelunsa. Tuo vaikeuttaa huomattavasti myös Packersin juoksupeliäkin, kun kaveri työntää lihaa niin pirusti lähelle palloa. Ihme ettei jötkäle Lacy pysty power backinä työntämään itseään suoraan linjasta läpi. Kertonee joko Lacyn vireestä tai sitten GB:n sisemmät linjamiehet eivät saa blokattua Lacyn mentävää aukkoa. Sentään tuo monsteri Mack pysyi kurissa.

Mackistä aasin siltä muihin edge rushereihin joista silmään red zonen kautta hyppäsi JJ Watt ja JPP, joita yhdistää tällä hetkellä käsi paketoituna pelaaminen. Pari tilannetta jossa näkyi selvästi kuinka antavat tuosta turhan paljon eteen vastustajalle. JPP:llä oli mahdollisuus ainakin yhdessä tilanteessa kaataa pallonkantaja, mutta ei saanut ymmärrettävästi kahdella kädellä sidottua juoksijaa ja niin vain vastuja karkasi ekstra jaardit tilanteessa. Watt taas taantui tavallisten kuolevaisten tasolle eikä ollut mikään game wrecker niin kuin normaalisti, kun puoli kätisenä joutui kamppailemaan. Toki taas häntä paljon tuplattiin, mutta eipä se ole Wattia ennenkään estänyt.
 

Rocco

Jäsen
Carolina on nyt aloittanut kautensa 14-0. Aiemmin tähän saldoon on yltänyt kolme joukkuetta, ja kaikki ovat yltäneet Super Bowliin asti. Ainut voittaja on tosin Miami vuonna 1972. Jatkaako Panthers perinteitä? Jää nähtäväksi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hieno nousu Steelersiltä eilen! Jos tuosta olisi tappio tullut niin vaikeaa olisi ollut poff-paikan suhteen vai olisiko jopa mahdollisuudet menneet kokonaan? No, onneksi nyt ei tarvitsi tuota miettiä kun joukkue kasasi itsensä hienosti kesken matsin.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Odell sai yhden ottelun pelikiellon taistostaan Normanin kanssa. Kyllähän se mopo karkasi vähän liigan parhaalta rissulta käsistä tuossa hyppypuskussa, ja ansaittu bänni. Norman ei kyllä missään nimessä ollut puhdas pulmunen ja hänhän tuon aloitti. Tuomareilta surkeaa toimintaa, kun eivät puuttuneet tähän ajoissa ja antoivat taiston eskaloitua. Liian kauan katsottiin sormien läpi, kun olisi pitänyt antaa rangaistuksia, jolloin joukkueetkin olisivat puuttuneet hommaan. Jotkut huutelivat, että olisi pitänyt uloskin ajaa miestä, mutta tuo pusku oli ainoa mikä oli ulosajon/pelikiellon arvoinen.
Pelin jälkeen kyllä nauratti, kun Norman haukkui Beckhamia tämän tuuletuksista. Ei kannattaisi huudella toisiin pöytiin, kun omassa joukkueessa Cam vetää ihan samaa showta.
Nostan kyllä hattua Beckhamille, että mies sai lopulta koottua tisensä ja nosti Giantsin peliin mukaan. Jos jätetään painimiset sivuun, niin Odellhan vei tämän liigan parhaan rissun ja kornerin taiston, vaikka jotkut ovat väittäneet että Norman pimensi Odellin. Ensinnäkin Odell pelasi suuren osan pelistä slotissa Normanin pysyessä ulkona. Näillä harvoina kertoina, kun olivat vastakkain ja homma ei mennyt painimiseksi, Odell pyyhkäisi Normanista ohi(TD ja pelin alussa tilanne jossa tiputti pallon).

Patsille rutiinivoitto Titanseista ja kotietu alkaa olla aika varma. Taas kerran tuli myös loukkaantumisia, kun Chung, Amendola ja Hightower jättivät pelin kesken. Eivät onneksi ole ilmeisesti kauhean vakavia. Edelmanin odotetaan palaavan viimeiseen runkkaripeliin hakemaan tuntumaa pleijareita varten. Patsin loukkaantumissuma tällä kaudella on kyllä ollut ennennäkemätöntä.

Carolina on nyt aloittanut kautensa 14-0. Aiemmin tähän saldoon on yltänyt kolme joukkuetta, ja kaikki ovat yltäneet Super Bowliin asti. Ainut voittaja on tosin Miami vuonna 1972. Jatkaako Panthers perinteitä? Jää nähtäväksi.
Itse kyllä nostan Seahawksin NFC:n ykköseksi. Russell Wilson on tällä hetkellä aivan käsittämättömässä lentokelissä juuri oikeaan aikaan. Luulin, että Rawlsin ja Lynchin loukkaantumiset olisivat hidastaneet Seattlen lentoa, mutta tämä ei näkynyt missään, kun Wilson, Baldwin ja Lockett hoitavat homman ilmassa.
Nyt on ruvettu huutelemaan kovaan ääneen, että Cam olisi tämä kauden MVP, ja tärkeimpänä syynä pidetään tuota 16-0 tilastoa. Ei MVP-pokaali ole mikään joukkuepalkinto, vaan yksilöpalkinto. Brady johtaa TD tilastoa ja on heittänyt 1000 jaardia enemmän kuin Newton. Tämä siitä huolimatta, että vastustaja on kävellyt hyökkäyksenlinjan läpi koko kauden ja miehen kaikki aseet ovat klesana. Tähän lisätään vielä, että preseason meni Goodellin ajojahtia vastaan taistellessa, niin suoritus on huikea. Camin ainoa vastoinkäyminen koko kaudella on Benjaminin loukkaantuminen. Jos Brady ei voita pystiä, syy on Goodellin ajojahdin, ei Camin paremmuuden.
 
Viimeksi muokattu:

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Pro Bowl-joukkueet valittu: http://probowl.fantasy.nfl.com/
Hienoa, että Malcolm Butler sai tunnustusta huikeasta vuodestaan. Ansaitusti parhaiden cornerbackien joukossa. Tuossa, kun äkkiseltään vilkaisi, niin aika hyvin näytti osuneen valinnat. Daltonin olisin itse nostanut Rodgersin tilalle ja Baldwinia, Hightoweria ja McCourtya olisin kaivannut joukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Yö-Orava

Jäsen
Russell Wilson, Cam Newton each in the midst of historic stretch - NFL.com

Jälleen työttömäksi jääneelle wannabe-vaatemallistomogulikitaristille terveisiä. Kuudennesta kappaleesta eteenpäin erityisesti.

Taas Giantsia vastaan muutaman kerran kriittisillä hetkillä Cam köpötteli, mm. 3th and 8 uusiksi. Ei toki näy perinteisissä tilastoinneissa mutta ainakin itse pidän huomattavasti arvokkaampana joukkueen menestykselle kuin vaikkapa garbage timen jaardeja ja pisteitä.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Myönnän, että viimeiset n. 5 peliä Cam ja varsinkin aivan huikeassa lennossa oleva Wilson ovat olleet Bradyä parempia. Koko kauden mitalla Brady on kuitenkin ollut paras ja liigan MVP.

Onneksi sinä et päätä NFL:n tämän kauden MVP:tä. Vaikka Bradykin on ollut hyvä, niin 1000 jaardia enemmän heittämällä ei viedä MVP-palkintoa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mistä syystä San Diego Chargers pitää Philip Riversiä edelleen quuppana? Eikös tuolla ole nuorempia, parempia ja osaavampia pelinrakentajia pilvin pimein? Rivers on kyllä niin kuppasen paska nykyään, että aika roisia jos jollain vanhoilla mukanäytöillä edelleen tuolla ajaa... Mukava jätkä kyllä, ja kova panomies.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös