Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NFL Offseason 2019

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Köpi, 20.02.2019 klo 20.54.

 1. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Ensimmäinen treidi odotti kymmenenteen pickiin saakka, Steelers nousi kymmenen pykälää antamalla vaihdossa oman ykkösen ja kakkosen tälle vuodelle (+ 3rd 2020) saadakseen Ryan Shazierin korvaajan Michiganin tukimiehestä Devin Bushista.
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lions nappasi sitten TE Hockensonin. Tärkeä lisä jengiin ja pitäisi olla kova pelaaja varsinkin Redzonella, mutta silti takaraivossa jyskyttää Ebron ja Pettigrew. Jos nyt kolmas kerta toden sanoisi?
   
 3. delete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Cowboys, Crocodiles, Tappara
  Pakko myöntää, että tämän vuoden draft on jäänyt luvattoman huonolle seurannalle. Syykin on selvä, kun ei ykköskierroksen varausta Cowboysilla ole. Kyllä mä edelleen uskallan väittää, että Cowboys selvisi voittajana tässä Amari Cooper treidissä. Raiders varasi 27. pickillä safety Jonathan Abrahamin. Tää sama kaveri on kyllä myös ollut Cowboysin kiikarissa. Pari varausta olisi sitten seuraavalle yölle. Ennakkoon on arveltu, että sieltä mahdollisesti puolustuksen linjaan tulisi vahvistusta tai safety? Hyökkäyksen linjaan tarvitaan myös leveyttä ja samoin Zekelle backuppia. Joka tapauksessa draft on vähän meh omalta osaltani kun ykkösvarays tosiaan puuttuu...

  btw. mulla on 2 kpl lippuja ostettuna NFL runkosarjan avaukseen Cowboys vs Giants!!!
   
 4. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Itse suunnitellut reissua Los Angelesiin niin että olisi siellä Week 6.
  Onko kenellekään kokemusta Los Angelista?
  Katsoin että silloin olisi
  49ers @ Rams klo:11:05pm
  Vähän myöhemmin olisi vielä
  Steelers @ Chargers 3:20 am.
  Stadionit ilmeisesti sijaitsevat kohtuu lähekkäin jos olen oikein katsonut.
  Mitä mieltä muut ovat onko mahdollista iskeä kaksi kärpästä kerralla vai suosiolla vain poimia toinen vain?
   
 5. Mont-Blanc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Buccaneers, Mets, Leeds Utd, Islanders
  Lainaus:
  Losissa en ole käynyt, mutta San Franciscossa kyllä ja jo pelkästään sen perusteella sanon että valitse otteluista toinen tai varaudu ainakin missaamaan jälkimmäisestä ottelusta hyvä tovi jos meinaat toiseen otteluun vielä ehtiä. Nuo autoruuhkat kun tuppaavat olemaan Kaliforniassa melkein ympäri vuorokautisia ja julkisetkin kulkevat melko kehnosti.

  Tampa valitsi sitten D.Whiten ja aika Lichtmainen hakuhan tuo oli. Whiten pitäisi tuoda nyt sitä kaivattua johtajuutta Tampan puolustukseen ja Licht tunnetusti rakastuu näihin pelaajiin. Pidän itse pelaajasta mutta valinta jätti vähän hampaankoloon sillä valittavana oli myös J.Allen. Noh eteenpäin, hyvä pelaaja sieltä kuitenkin tuli. Toista kierrosta spekuloidessa niin aikamoinen yllätys että ennakkoon draftin parhaana hyökkäyksenlinjamiehenä pidettyä Jawaan Tayloria ei ole vielä valittu. Toivottavasti Tampa hänet toiselle sitten varaa jos siihen mahdollisuus tarjoutuu. Risner kävisi myös. Tai jos ei hyökkäyksen linjamiestä niin sitten Greedy Williams. Templen Rock-Ya Sin kiinnostaa myös.
   
 6. Sambody Jäsen

  Lainaus:
  Daniel Jeremiahilta tuli varovaista ylistystä. Ilmeisesti aika perinteinen TE. Ei mikään pikajuoksija, mutta tarpeeksi atleettinen juostakseen syvien peittojen saumoihin ja muuten hyvä targetti lyhyihin kuvioihin. Tämän lisäksi ilmeisesti vähintäänkin potentiaalia blokkaajana. Kuulosti hieman köyhän miehen Gronkilta, joka kaipaa hieman parempaa tekniikkaa blokkipeliin ja varteen lihasta. Ei ihan mahdottomilta puutteilta kuulosta.
   
 7. Crueman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
  Lainaus:
  Los Angelesin liikenne on jotain sellaista, mitä ei oikein pysty edes käsittämään, ennen kuin siellä ajaa. En kyllä millään lähtisi noin lyhyellä 'vaihtovälillä' kokeilemaan, koska olettaisin myös, että stadionilta pois pääsy sekä pysäköinti vievät oman aikansa.
   
 8. Sambody Jäsen

  Ainiin. Onneksi olkoon Giants fanit. Daniel Jones jäi laariin 6 pickillä ja mitä tuosta lukenut, niin lähinnä köyhän miehen Eli Manningia hänestä on leivottu. Ei kovaa kättä, hidas ratkaisujen tekijä ja release. Paha tapa myös heittää kukkupalloja paineen alla. Ei hyvältä kombolta kuulosta NFL:ssä.
   
 9. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ei kannata Giants-faneille irvailla, niillä on tarpeeksi vaikeaa jo muutenkin. Pelinrakentajat menivät muuten ihan mock draftien konsensuksen mukaan, mutta Daniel Jonesin piti mennä vasta Giantsien 17. varausvuorolla. Jostain syystä siellä ajateltiin, että Jonesin joku varastaisi muuten matkalla. Miami passasi odotetusti pelinrakentajan ja ensi kausi menee tankatessa ja ensi vuoden kovaa kolmikkoa Taigovailua, Herbert ja Fromm odotellessa. Täytyy vain toivoa, ettei Fitzmagic voita turhan montaa peliä. Siinä mielessä Tannehill olisi ollut turvallisempi valinta. Seuraavassa draftissa pelinrakentajaa jahtaavat lisäksi ainakin Buccaneers, Raiders, Bengals ja Broncos.
   
 10. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
  Raiders nappasi siis kolmella pickillään DE Clelin Ferrellin (#4), RB Josh Jacobsin (#24) sekä DB Johnathan Abramin. Nukutun aamupäivän ja pienen pureskelun jälkeen ykkösrundin suoritukselle varovainen peukku ylöspäin.

  Ferrell oli reach, siitä ei pääse yli. Positiivista on, että kaveri tulee olemaan solidi apu liigan huonoimpaan pass rushiin ja mentaalipuolelta tämän draftin kärkiäijä, johtajuutta tuo jengi kaipaa ja paljon. Tämä ei poista sitä, että treidaamalla alaspäin, Ferrell olisi ollut saatsvana hieman myöhemminkin.

  Josh Jacobsin pitäisi olla juuri sitä mitä lääkäri määräsi, draftin paras running back. Äärettömän monipuolinen työkalu Grudenin hyökkäykseen.

  Abram oli ihan ok haku kolmannella pickillä. Iso ja fyysisesti pelaava boksi-safety, hyvä lisä Raidersin puolustukseen.

  Kahta palaa puolustukseen ja Jacobsia toivoin. Puolustukseen ei niitä nimeä mitä olin ajatellut, mutta kokonaisuutena hyvä ensimmäinen kierros.
   
 11. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
  Lainaus:
  Raidersin kohdalla en tähän täysin usko. Nyt oli mahdollisuus ottaa Haskins ja se passattiin. Toki tuleva kausi näyttää suuntaa, mutta nyt Carrilla on vaihteeksi taas ihan hyvät aseet hyökkäykseen.
   
 12. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  DTremens tykkää tästä.
 13. SilentMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Giants, Dallas Stars, Minnesota Timberwolves
  Joo, eihän tämä Giantsilla mennyt kuten piti. Tosin voin todeta, etten tiedä noiden kavereiden todellista tasoa, kun en ole heidän pelejään seurannut, mutta itsekin ihmettelin tuota Jonesin varaamista, Haskinsiin kun olin valmistautunut. Lawrence innostaa sentään edes vähän, mutta ei tässä mitenkään luottavaisesti katsota tulevaisuuteen. Sitä paitsi, mitä ne pelinrakentajaa varaavat, kun ei se pääse kuitenkaan pelaamaan ja Lauletta on siellä jo hengailemassa. Onneksi kausi ei kestä kuin sen 16 ottelua.

  Jos lähiaikojen Giants-jutuista pitää jotain positiivista hakea, se on Sterling Shepardin jatkosopimus. Tarkoittanee tosin sitä, että treidataan muualle.
   
 14. Rocco Jäsen

  Jones tulee yllättämään monet. Selkeästi ykköskierroksen talentti, mutta ihmisiä nyt vähän hämää se että hänet varattiin jo kutosena, eikä siellä sijoilla 15-30. Näin pari matsia häneltä viime kaudella ja hän oli oikeasti hyvä. Hän pelasi Dukessa, mikä on aika kehno jenkkifutiskoulu, ja konferenssi missä he pelaavat, on todella kova. Duke oli altavastaaja kentän joka osa-alueella lähes joka matsissa, mutta silti Jones johdatti joukkueen 8-5 viime kaudella. Toki "vain" 3-5 oman konferenssin sisällä. Hän ei pahemmin saanut apuja miltään osa-alueelta. Elikkä mikään ei muutu kun Giantsiin menee... Pitää tietysti muistaa, että Duke ei ole pelikirjaltaan NHL-tasoa, eli opeteltavaa on Jonesilla paljon, mutta etuna on se että hän on pelannut paljon kovia ja monipuolisia puolustuksia vastaan aika heikossa joukkueessa.
   
 15. Undrafted Jäsen

  Toki NFL:ssä on suuri joukko pelaajia, mutta luulisi olevan jo tarpeeksi esimerkkejä mitä seuraa puolison pahoinpitelystä tai miten ei tule kouluttaa jälkikasvua.

  Patsin draftia kehuttu kovasti tähän mennessä. Itsellä ei riitä tuntemus mitenkään kommentoimaan. Iso WR ja CB toki hyvä lisä. Aika näyttää miten mestari ensi kaudella suorittaa.
   
 16. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Muutama oma miete tuosta Jones valinnasta QB tontille #6 varauksella.
  Mies ei ole heittänyt vielä yhtään heittoa Giants paita päällä niin ei heitetä miestä ihan kokonaan bussin alle.
  Giants olisi voinut hyvin jo viime vuonna hoitaa tämän QB ongelman. Silloin olisi pitänyt kylmästi ottaa Sam Darnold.
  Itse olisin poiminut Haskinssin tuolla numerolla.
  Josh Rosen liikkui Miamin suuntaan tämän vuoden #62 varausta ja yhtä 5kierroksen varausta 2020 draftiin.
  Mielummin olisin tämän hinnan jopa maksanut.
   
 17. Arzzi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool
  Texans lähti korjailemaan draftiin isointa ongelmaansa eli hyökkäyslinjaansa jotta Watsonin ei tarvitsisi ottaa jalkoja alle joka snäpillä. 1. ja 2. kierroksella tarttui mukaan takkkelit Tytus Howard ja Max Scharping.
  Ei nimellisesti kovimmat mutta moni arvostanut nämä kaverit tasoltaan kovaksi.
  2. kierroksella tuli myös toiseen ongelmaan eli puolustukseen paikkausta kun corneri Lonnie Jonhsson tarttui haaviin. 3. kierrokselta tuli tight end Kahale Warring jota moni pitää "projektina" ja uutena Jimmy Grahamina. Ongelmia on paikkailtu mutta ei osaa sanoa fiiliksistä mitään vielä. Kentällä näytöt sitten tämän ratkaisevat. RB, yksi CB lisää ja kenties WR odotettavissa lopuilla pikeillä.
   
 18. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Baltimore on ainakin varannut pelaajia niihin aukkoihin mitä joukkueessa oli ennen draftia. Ozzyn aikana Ravenssin rissuvaraukset menivät lähes järjestäen hukkaan, joten toivotaan, että oppipoika varaa oppi-isäänsä paremmin tämän paikan kavereita.
  Nopeutta on tullut hyökkäykseen lisää 1. kierroksen rissuvarauksen myötä ja Justice Hill running backina tuo myös lisää nopeutta hyökkäykseen.

  Ainakin NFL.comin arvosanat parin ekan päivän jälkeen olivat vain pelkkää A:ta Ravenssin varausten myötä.
   
 19. Infamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Penguins, Steelers
  Varovaisen tyytyväinen Steelerssin draftiin. Bush vaikuttaisi olevan puolustukselle lääkärin määräämä piristysruiske, vaikka ehkä suurempi tarve olisikin ollut secondaryssä. Onko Laynestä sitten vastaamaan siihen huutoon, toivottavasti.

  Luotan Colbertin kykyyn draftata rissuja, joten eiköhän Johnsonista saada kelpo ase hyökkäykseen.
   
 20. nikozwan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Pats
  Lainaus:
  Juu, komppaan muita ketjulaisia, Losissa lyhyetkin siirtymät voi helposti imaista tunnista kahteen. Uber/Lyft lienee fiksuin tapa liikkua. En lähtisi kyllä saman päivän peleihin lippuja ostamaan, paitsi jos on OK missata osa jommasta kummasta pelistä.
   
 21. Hawk #22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
  Lainaus:
  Samaa mietin itsekin ensimmäisen kierroksen kohdalla. Allen olisi ollut mielestäni kunnon lottovoitto, mutta eipä White mikään huono vaihtoehto ole kuitenkaan. Toivottavasti valitsivat nyt sen BPA:n, eikä tarvitse katsella kateellisena Jaguarsin linjaa, kun kausi lähtee käyntiin.

  Muista varauksista on sinänsä vähän vaikea sanoa, koska en ole kovin tarkasti näitä myöhempien kierroksien varauksia scoutannut (saati, että siihen olisi kompetenssia). Kolme secondaryn miestä löytyi 2-3 kierroksilla. Toivottavasti ainakin yksi tuosta kolmikosta olisi avauksen miehiä. Puolustuksen linjaan sitten vielä kaksi jonkintason projektia, yksi WR ja potkaisija hakemaan paikkaa kokoonpanosta. Olen erittäin huolissani siitä, että hyökkäyksen linja ja keskushyökkäjän paikat jäivät kokonaan varauksien ulkopuolelle, mutta toisaalta eipä tuo hyökkäys nyt ole ollut mikään iso ongelma Tampalle viime kausina. Puolustusta oli pakko vahvistaa ja se onneksi tehtiin surkuhupaisien FA-markkinoiden jälkeen. Ei sillä, että tuo secondary nyt vieläkään mitään suunnatonta riemua herättäisi, jos se on suunnilleen tässä mallissa, kun kausi alkaa:

  S: Justin Evans, Kentrell Brice, Jordan Whitehead, Mike Edwards (R)
  CB: Carlton Davis, Vernon Hargreaves, MJ Stewart, Sean Bunting (R), Jamel Dean (R)

  Tukimiesten osalta näyttä todella hyvältä, puolustuksen linja ei mitenkään loista, mutta ei ole heikkouskaan. Vaikeaa tulee olemaan taas pudotuspeleihin pääseminen, mutta ehkä viimein pitkähkön odotuksen jälkeen?
   
 22. Sambody Jäsen

  Palaan draftiin Packersin osalta. Ilmeisesti odotukset draftsaalista kohtaan on aika kovat jo ensi kaudelle. Ensimmäinen varaus Rashan Gary on kuulemma ihan täydellinen purkupallo linjassa. Voi vähän sinne tänne laittaa ja aina aiheuttaa hyökkäyksenlinjalle ongelmia. Ei välttämättä näy tilastoissa, mutta antaa muille mahdollisuuden kerätä kunnian tilastoiden valossa. Toista varausta Savagea on luonnehdittu Eddie Jacksonin kopioksi. Jos näin niin on kyllä ryöstö tuolla pickillä ja osuu kipeään tarpeeseen. Toisella kiekalla Packers nappasi kelpo sisemmän hyökkäyksenlinjamiehen, joka pystyy pelaamaan guardina tai sentterinä. Loput pickit taisivat olla enemmän rosterin täytettä, mutta jos Packers puolustus sai oman JadeveonClowney ja EddieJackson kopiot ja hyökkäyksenlinjaan tuli startteri niin kyllä tuota lottovoitoksi voi kutsua. Nyt vain lupauksia lunastamaan.
   
 23. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Garya on pidetty yleisesti aikamoisena boom or bust - prospectina. Ymmärtääkseni kaverin kehitys ei kuitenkaan Michiganissa ollut kovinkaan odotetunlaista vaikka kovan tason lupaus tietenkin kyseessä, kun lähes top kympissä menee.
  Itseä yllätti kyllä vähän Packersin suuntautuminen tässä, koska puolustuksen linja on kuitenkin varsin laadukas ja edgen paikallekin saatiin free agencysta raavittua varsin kovia nimiä. Olisiko kuitenkin Gutekunstin tähtäimessä ollut Devin Bush, mutta Steelers vei sitten nenän edestä? ILB:n paikan näin kuitenkin itse ennen draftia puolustuksen linjaa tärkeämpänä kohteena.

  Muihin valintoihin ainakin kolmella ekalla kiepillä olen ihan tyytyväinen. Se mikä myös hieman yllätti ettei Packers varannut rissua, mutta ilmeisesti viime vuonna väläyteille Valdez-Scantlingille ja St.Brownille halutaan antaa mahdollisuus nousta seuraavalle tasolle.
   
 24. Sambody Jäsen

  Lainaus:
  Selkeästi on haluttu pistää puolustusta remonttiin, Nyt siellä alkaa olla potentiaalia. Takakenttä on toki nuori vielä, mutta talenttia riittää. Ehkä räikein puute löytyy tuosta tukimieskerroksesta sisältä. Martinez on tasonsa osoittanut, mutta hänen lisäkseen käytännössä ei ole kuin arpoja.

  Hyökkäyksessä kysymysmerkkejä on Jenkinsin draftaamisesta huolimatta linja ja mainitsemasi rissut. Toisaalta Adams on paikkansa ottanut liigan parhaiden rissujen joukossa, Geronimo Allison oli hyvä ennen loukkaantumistaan viime kaudella. Taisi olla alkukaudesta vajaan 1000jaardin vauhdissa. Vähän ohkainen tuo rissu-osaston syvyys on, mutta kova luotto että siitä saadaan enemmän mitattua ulos kuin nimilista antaa myöten, jos vain uusi koutsi antaa pelikutsuilla edes vähän apua viime kausiin nähden. McCarthyn alaisuudessa viimeisinä vuosina rissuilta vaadittiin kuitenkin todella paljon, kun pelikutsut olivat täysin mielikuvituksettomia. Ja potentiaalihan noissa St.Brownissa ja Valdez-Scantlingissa on raamien ja fysiikan ollessa huippuluokkaa.
   
 25. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  No Pettinen johdolla puolustus oli kuitenkin liigan nippanappa paremmalla puoliskolla ainakin nfl.comin statsien mukaan (15.). Ja sinne kuitenkin saatiin free agencysta Smith x2 sekä Amos. Tietysti Daniels on tämän kauden jälkeen UFA ja ikää on jo 30, joten linjasta voi poistua yksi tärkeä palanen ensi kauden jälkeen.
  Se tietysti eräällä tavalla puoltaa Garyn varaamista, vaikka edelleenkin nuo yleiset arviot Garysta eivät ihan vakuuta. Esim. Panthersin neljä vuoroa myöhemmin varaama Brian Burns loi painetta viime kaudella enemmän college - QB:ta kohtaan kuin Gary kahdella viime kaudella yhteensä. Näin ainakin PFF:n statsien mukaan.

  Lainaus:
  Tuo linjan kokoonpano on kyllä mielenkiintoinen nähdä miten se rakentuu Packersin kohdalla. LT Bakhtiari ja C Linsley ovat selviä palasia, mutta sitten onkin avointa. LG Lane Taylor pelasi heikon kauden ja RG:n paikalle ei löytynyt oikein järkevää ratkaisua koko kaudella. Bulaga on terveenä ollessaan edelleen hyvän tason RT NFL:ään. Billy Turner lienee isona FA-signauksena avauksen mies, mutta onko hän Bulagan paikkaaja vai RG? Ja onnistuuko Jenkins siinä määrin training campilla että isopalkkaiset veteraanit Taylor ja Bulaga ovat jopa cuttaus-uhan alla?

  Olisin kyllä odottanut että yksi noista neljästä kärkivarauksesta käytetään rissuun (joko 2nd tai 3rd), mutta katsotaan nyt mitä Valdez-Scantling ja St.Brown saavat aikaan.