Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

NFL Offseason 2019

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Köpi, 20.02.2019 klo 20.54.

 1. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Näille hankinnoille kyllä peukkua, Coleman saanut paljon kehuja ja Flowersin pitäisi olla tekijämies myöskin.
   
 2. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Kannattaa muistaa aina ne guaranteed osuudet, ne on ainoat millä on merkitystä ja loppu on enemmänkin "joukkueen optioita" ja pelaajalle leikkirahaa kunnes toisin ilmoitetaan. Esim. Landon Collinsin guaranteed on 45 miljoonaa eli vähintään 3 vuoden sitoutuminen joukkueelle jonka jälkeen lienee potkittavissa pois tarvittaessa. 4. vuotena mennään jo tuonne takaamattomalle osalle sopimuksesta ja sen jälkeen purettaessa ei joukkueelle jää rasitteeksi juuri mitään.
   
 3. Sambody Jäsen

  Yön satoa:
  - DeSean Jackson päätyi treidissä takaisin Eaglesiin. Paluu postissa jotain jämä pickejä.
  - Nick Foles sai lottovoiton Jaguarsilta. 4 vuotta 88 miljoonaa. 50 miljoonaa taatusti.
  - Tyrann Mathieu kolmen vuoden diilillä Chiefsin takakentälle.
  - LaMarcus Joyner teki tilaa Eric Weddlelle Rams takakentällä ja päätyi lopulta Raidersiin.
   
 4. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  New York Jets vahvistaa puolustustaan kovalla kädellä: Ravensin CJ Mosley sekä Vikingsin Anthony Barr siirtyvät Big Appleen. Laitahyökkääjäosastolle Jets on haalinut Jamison Crowderin ja Josh Bellamyn. Lisäksi Kelechi Osemele hankittiin hyökkäyksen linjaan treidillä Raidersista.

  Cleveland naarasi Sheldon Richardsonin Vikingsistä.

  EDIT: Ja Packers nappaa Za'darius Smithin Ravensista. Tarkoittanee sitä että Clay Matthewsin ura on Green Bayssa ohitse. Packers vahvistaa lisäksi myös toista heikkoa osa-aluettaan naaraamalla Bearsista Adrian Amosin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2019 klo 15.13
 5. Sambody Jäsen

  Aika kovalla kädellä kevennetään Ravens puolustusta. Saa nähdä mitä tuosta viime kauden puolustuksesta on kesän jälkeen jäljellä. Konkari Suggs taitaa myös olla menossa Cardinalsiin. Eli siis ulkomuistista vahvuudesta poistuneita:
  - Safety, Eric Weddle
  - tukimiehet Suggs, Mosley ja Smith.
   
 6. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ja nyt sitten Barr pysyykin Vikingsissa.

  Lions ilmeisesti nappasi myös TE Jesse Jamesin, hyvin on kyllä Quinn ollut vauhdissa.
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 8. Undrafted Jäsen

  Mikähän Eli Manningin rooli jatkossa tulee olemaan, koska alkaa hyökkäys olemaan kovin ohkainen. Ehken draftistä uusi nuori QB, jota Eli mentoroi vuoden verran?
   
 9. SilentMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Giants, Dallas Stars, Minnesota Timberwolves
  Kun aloin jokunen vuosi sitten seurata Giantsia, joukkueessa pelasi vielä Beckham, Cruz, Harrison, Vernon, Collins, JPP, Hankins jne. Nyt kaikki ovat syystä tai toisesta muualla. Osa ansaitusti, osa ei mutta Beckhamin treidi se vasta typerä olikin. Katosi viimeinenkin uskottavuus tuon porukan tekemisistä tämän myötä.

  Ai mitä Manning tekee? Viime kaudella ratkuisut olivat syöttö Beckhamille tai Barkleylle, nyt tarvitsee syöttää vain jälkimmäiselle. Helppoa, muut voivat juoksennella ristiin rastiin kenttää.
   
 10. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Ei voi kuin ihmetellä tätä OBJ kauppaa. En jaksa nyt tarkistaa mutta eikö just vuosi sitten miehelle tehty uusi kallis soppari? 13päivää sitten vakuutettiin että OBJ ei ole menossa mihinkään. Jos jotain olisi pitänyt tehdä niin Eli ulos ja uutta verta sisään. Manning ehkä vielä voi vetää yhden kauden mutta se on ihan max. Onko toimistolla mietittynä jokin kunnon blockbuster treidi jolla saadaan uskottavutta hommaan. Nyt joukkueella on tasan yksi hyökkäys pallo Barklylle ja toivoa ihmettä. Tulee mieleen Dallasin hyökkäys ennen kuin Coopper saatiin WR osastolle. Tosin siellä QB juoksee välillä tarvittavat metrit. Nyt Giants hyökkäys on niin luettavisss kuin vain voi.
  Browns taas saanut todella mielenkiintoisen nipun ensi kaudelle
  Uskon että siellä pelataan ensi kaudella vielä tammikuussa.
   
 11. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eiköhän tämä tarkoita vaan sitä, että Giants on virallisesti rebuild-moodissa. OBJ on sen sortin stara, että on varmaan vaan häiriöksi jatkuvasti häviävässä joukkueessa ja varausvuorot ovat huomattavasti hyödyllisempiä pitkällä tähtäimellä. Manningin kanssa ei voiteta enää mitään ja draftista haettu uusi pelinrakentaja tuskin on valmis heti voittamaan.
   
 12. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Eikö Giantsin kannata vetää tuleva kausi vihkoon ja sitten 2020 draftista nappaavat sen tulevaisuuden pelinrakentajansa? Tämän vuoden draftista joku muu kuin pelinrakentaja avauskierroksilla, kun QB-osasto ei taida kovin häikäisevä olla tässä draftissa.
   
 13. Undrafted Jäsen

  Muistelen joskus uutisoidun, että Elilla olisi no trade-pykälä sopparissaan, ettei voi edes joukkueen ilmoituksella pistää kaveria kiertoon ja tosissaan kasata pelimerkkejä tulevaisuutta varten.

  Patriotsin ensi kautta ajatellen mielenkiintoista nähdä millainen porukka siellä syyskuussa kehissä. Brown, Flowers ja Patterson jo siirtyneet muualle. Gostkowski, Allen, Dorsett, Hogan ja Jason McCourtney vapaita agentteja. Gronk miettii lopettamista ja oma arvaus, että lopettaa. Tulopuolelle uutisoitu Michael Bennett vahvistamaan puolustusta. Trent Brownin korvaajaksi lienee suunniteltu viime vuoden varaus Wynn, mutta kukahan nappaisi koppeja Bradyltä? Nyt wr+te osasto Edelman ja muita, jos laskelmoidaan Gronk pois rosterista. Toki Dorsett, Hogan ja Pattersonkaan eivät olleet mitään ihmeellisiä kauden aikana.
   
 14. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  Tuskinpa Gronk on lopettamassa. Varsinkin kun selkä on paremmassa kunnossa kuin viime kauden alussa. Media tykkää aiheella revitellä, mutta Gronk itsehän on todennut puheiden olevan fakenewssiä. Toki hänenkin tulevaisuus on täysin sidottuna Bradyn tulevaisuuteen. Ei ainakaan jatka yhtään pidempään kuin Brady.

  Onhan siellä WR osastolla edelleen muuan Josh Gordon. Sen lisäksi 12 varausta, joista seitsemän sadan ensimmäisen joukossa.

  Joka vuosi Patriotsilta ryöstetään vapaat agentit hirveällä ylihinnalla, mutta kerta toisensa jälkeen BB saa mestaruuteen kykenevän joukkueen jalkeille. Viime kausi on poikkeus siinä, että nimilistan mukaan Patriots oli huonompi kuin koskaan. Sekin riitti mestaruuteen. Ensi kaudella joukkue on ainakin nimien perusteella aivan varmasti parempi kuin viime kaudella.
   
 15. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Nimellisesti kyllä, mutta ihme on jos Gordon vielä joskus paluun tekisi. Ensi kauden on joka tapauksessa pelikiellossa.
   
 16. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Eli Manningista ei muutenkaan kukaan maksaisi mitään, parasta ennen päiväys mennyt jo ja sopimuskin loppumassa. Ja vaikka pykälät puuttuisivat niin eiköhän mies jäisi vain eläkkeelle joten siinäkään mielessä ei ostajalle mitään järkeä olisi.


  Lainaus:
  Gronk jatkaa jos haluaa, jää nähtäväksi miten pelihaluja riittää. Niin monta paikkaa on miehessä rikki että toivoisi eläkettä ennen kuin on liian myöhäistä saada terveyttä uran jälkeiseenkin aikaan.

  Josh Gordon ei ole New England Patriotsin kokoonpanossa vaan jälleen "toistaiseksi" pelikiellossa. Hänen paluunsa viime kaudelle oli ehdollinen ja kun ehtoja rikottiin meni hän bumerangina takaisin pelikieltoon josta tie käy, jos käy, takaisin ainoastaan komissaarin toimiston suostumuksella ja jälleen ehdollisena.

  BB tietää miten joukkue rakennetaan NFL:ssä, kaikkia hyviä ei voi pitää eikä kannata pitää ikuisesti vaan mieluumin myydään kun joku jotain maksaa tai jos itse ei olla tekemässä isoja FA hankintoja niin saadaan kompensaatioita draftiin vapaaksi päästettävistä "ylihintaisista".

  Lainaus:
  Lädettä sille että koko ensi kausi menee pelikiellossa?
   
 17. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  Mitä ihmettä? Patriots ei varmasti olisi pienestä cap spacestaan tehnyt jatkosopparia, jos ei pelaisi ollenkaan ensi kaudella.

  Huhujen mukaan on mukana heti pre-seasonin alkaessa.

  Tomin ja Alexin hopeavesi poistaa mielenterveysongelmatkin.
   
 18. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  NFL announces indefinite suspension for Josh Gordon

  "While the length of the suspension is indefinite, it will be for at least a year and that casts serious doubt about Gordon’s playing future."
   
 19. Tietotoimisto Jäsen

  Viimeksi muokattu: 13.03.2019 klo 16.15
 20. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Ensiuutisoinneissa virheellisesti oli, että olisi jäänyt kiinni huumehista tai muista aineista josta seuraa moninkertaiselle uusijalle se "indefinite suspension" joka on vähintään vuosi. Mutta tässähän Gordon ei tarkentuneiden tietojen mukaan jäänyt kiinni testeissä (violating the NFL's Policy and Program for Substances of Abuse) vaan muulla tavoin "rikkoi ehdollisen pelilupansa ehtoja" ja näin ollen ei "tuomittu pelikieltoa" vaan peruutettiin pelilupa ja mies palautui jo voimassa olevaan pelikieltoonsa josta ehdollisella peliluvalla oli pelaamassa. Näin ollen minimiaikaa ei ole, mutta täysin komissaarin vallassa on antaako pelilupaa ja millaiset ehdot seuraavassa "ehdonalaisessa" tulee olemaan.

  edit. tuossa linkkamassasikin NFL:n tiedote kuuluu "Effective today, Josh Gordon has been returned to the Reserve/Commissioner Suspended list indefinitely for violating the terms of his conditional reinstatement under the Policy and Program for Substances of Abuse". Eli peliluvan ehtoja on rikottu, ehdollinen pelilupa peruttu ja määrittelemätön pelikielto palautuu voimaan. Tuo vuosi on toimittajan virheellinen tulkinta ja pätee vain uuteen "käryyn".

  Lainaus:
  Ei taida vaan olla Gordonilla taattua rahaa eikä allekirjoitusbonuksia sopimuksessa, eli sinällään riskitön kun rahaa ei juokse pelaajalle jos pelilupaa ei heltiä. Toivottavasti löytää tasapainon elämäänsä ja mielenterveyteensä. Gordon on toki riski kun takeita kauden loppuun asti viemisestä ei ole, mutta mitä enemmän aikaa kuluu sitä paremmat todennäköisyydet on että ongelmat pysyvät poissa. Mutta Patriots ei yhden rissun mukana nouse ja kaadu...
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2019 klo 17.22
 21. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Weddlen aukko paikattiin kuitenkin ehkä parhaalla mahdollisella korvaajalla vapailta markkinoilla. Earl Thomas siirtyy 4-vuotisella sopimuksella Baltimoreen.

  http://www.nfl.com/news/story/0ap30...homas-expected-to-sign-4year-deal-with-ravens
   
 22. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Jotain hyvää siis Ravens leiriinkin. Ehdin jo eilen kiroilla, kun katselin, että Mosley lähti, Suggs lopettaa uransa toisaalla ja Smith myös. Weddle ei tilastollisesti ollut mikään iso menetys. Takakentän liiderinä tosin aukkoa tuli, joka toivoittavasti nyt paikkaantuu Thomasin muodossa.
  Tilastojen valossa Thomas taitaa pestä Weddlen mennen tuleen safetyn paikalla. Toki palkkakin on tuplat Weddlen 7,5 miljoonaan dollariin.

  Mosleyn ja Smithin sopimukset olivat molemmat luokkaa käsittämättömät, enkä yhtään ihmettele, että Ravens ei moisia summia maksanut.

  Ravenssin aika pitkälti juoksuun ensi vuonna perustuva hyökkäys saanee myös vahvistusta Mark Ingramista. 3 vuotta ja 15 miljoonaa dollaria kertoo NFL:n sivut, mutta varmistusta sopimuksella ei ole tullut.

  Aukkojahan tuossa joukkueessa vielä on, joita uusi GM saa paikkailla huolella, jotta AFC Northin titteli ei valu Cleveland Brownsin syliin ensi vuonna.
   
 23. Undrafted Jäsen

  Lainaus:
  Gordon olisi kiva lisä, jos pelikunnossa ja saa pelioikeuden. Aika näyttää miten hänen kanssa käy.

  Sama tilanne Gronkin kanssa. Viime vuosina ollut riittävästi loukkaantumisia ettå miten kivaa pelaaminen hånestä enää on.

  Posina Jason McCortney tekemåssä kahden vuoden jatkon. Puolustus siis liki viime kauden kuosissa, joskin DC vaihtuu taas. In Bill we trust puolustuksen osalta.
   
 24. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Minä nostaisin tällä hetkellä Clevelandin AFC Northin suosikiksi. Steelers ja etenkin Ravens on heikentyneet tällä hetkellä kovalla kädellä ja Bengals on vahva ehdokas ensi kaudella jopa liigan huonoimmaksi joukkueeksi.
  Kitchens tietysti hyvin kokemattomana valmentajana pieni kysymysmerkki, mutta kyllä John Dorsey on parissa vuodessa muutamalla rohkealla liikkeellä muokannut rosterin aika laadukkaaksi NFL:ään.
   
 25. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Giants treidasi OBJ:n pois ja nappasi Golden Taten.
  4 years, $37.5M with $23M fully guaranteed for new #Giants WR Golden Tate.