NFL offseason 2010

  • 44 433
  • 350

Rocco

Jäsen
Jos tilasi Game Passia vielä viime vuonna, mutta ei aio tehdä niin alkavalla kaudella, niin kannattaa tarkistaa onko tilaus uusittu automaattisesti ja luottokortilta veloitettu uudelleen paketin hinta.

Enpä ole vielä laskussa nähnyt, eikä gamepass edes tunnareilla aukea, joten mun kohdalla voi(nee) huokaista helpotuksesta. Tosin, ehkä se tänäkin vuonna tulee tilattua...
 

jeijjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks
Jos joku ei vielä tiennyt niin tämän vuoden Hard Knocksia voi seurata maksutta NFL:n sivuilta. Kuudennen kauden ensimmäinen jakso on jo tullut HBO:lta ja tällä kaudella seurataan New York Jetsin training campia. Itse tykkäsin ainakin ensimmäisestä jaksosta, Rex Ryaniin keskityttiin aika paljon.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Jaahs se on Steelersiltäkin eka preseason-mittelö takana ja voitto taskussa Detroitista. Suurimmat huomiot varmaan seuraavat.

Dixon vei kilpailun aloittavan pelinrakentajan paikasta ekan erän osalta 100-0. Pouncey oli erittäin hyvä rookieksi. Redman tulee pääsemään tällä kaudella joukkueeseen ja saanee jopa vastuutakin. Antonio Brown oli loistava ja Sanders otti yhden hienon kopin. Tony Hills näytti loistavalta kakkosstringin jätkiä vastaan. Aloittavasta hyökkäyksestä on paha vetää kovin suuria johtopäätöksiä henkilökohtaisella tasolla, koska homma kusi aika isosti.

Puolustuksesta esiin nousivat rookiesta Gibson, Sylvester ja Butler. Myös kakkosvuoden pelaajat Burnett ja Lewis olivat hyviä takakentällä. Veteraaneista nousivat esiin ainakin Harrison ja Timmons hyvillä otteillaan.
 

janóz

Jäsen
Kyllä! Vihdoinkin preseason on kunnolla käynnistynyt kun kaikki joukkueet ovat pelanneet vähintään yhden pelin. Perinteisesti tuloksilla ei taas ole merkitystä, mutta monta kiinnostavaa debyyttiä joko liigassa tai uudessa joukkueessa on nähty. Itselläni luonnollisesti Bengalsin ja T.O:n otteet ovat kiinnostaneet, mutta tietenkään tässä vaiheessa ei ole vielä mitään järisyttävää kerrottavaa. Cincyn nuoret WR Jordan Shipley ja TE Jermaine Gresham olivat vielä pääosassa Denveriä vastaan. Tuossa pelissä nähtiin myös ensimmäistä kertaa pelitilanteessa Broncosin Tim Tebow. Juoksi ottelun lopussa yhden TD:n.

Muita tapahtumia, jotka jäi mieleen olivat Larry Fitzgeraldin loukkaantuminen (runkosarjan aloituksessa ehkä mukana) ja Brian Westbrookin siirtyminen ainakin vuodeksi länsirannikolle San Fransiscoon. Frank Gore pysyy kuitenkin 49ersin ykkös-RB:nä. Taitaa 49ers palata NFC Westin kärkeen kun ainakin RB-osasto ja puolustus pitäisi olla nyt kunnossa. Jos Fitzgeraldin vamma on pahempi niin ainakin Arizona voi heittää hyvästit playoffeille.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Tuossa pelissä nähtiin myös ensimmäistä kertaa pelitilanteessa Broncosin Tim Tebow. Juoksi ottelun lopussa yhden TD:n.

Tebow pelasi itseasiassa yllättävän hyvin, hyviä hakuja ja juoksupelien väläyttelyjen lisäksi ei itse asiassa jäänyt kauaksi muutama lisä-TD:kään. Komealla pitkällä heitolla haettu WR Matt Willis möhli vähän huolimattomasti pallon hyppysistään ja toinen maalialueelle heitetty koppi tuomittiin osuneen kenttään vastaanotettaessa. Vaikka eipä intterikään jäänyt lopulta kauas. Mielenkiinnolla odotellaan seuraavaa esitystä pelikentällä, debyytistä jäi ihan hyvä maku suuhun.

Brady Quinnilta odotin kyllä parempaa, mutta mitäpä mittareita nämä pre-seasonin matsitkaan lopulta ovat. Ennen kauden alkua ehtii vielä tapahtua paljonkin, toivottavasti parantaa.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Kun katseli noita kuvia Favren saapumisesta Minnesotaan näytti kyllä siltä, että äijä on taas vanhentunut ainakin 10 vuotta. Ei kyllä todellakaan näytä enää miltään huippu-urheilijalta, mutta eiköhän tuo taas homman hoida kunnialla kun ei ole tähänkään asti mitään hyytymisen merkkejä osoittanut.
Itse katsoin jotain videopätkää Favren pressitilaisuudesta, niin jotenkin tuli vähän epävarma fiilis koko papasta. Jos ukko sanoo suoraan, että olisi yhtä hyvin voinut lopettaa, niin voiko sillä silloin olla enää sitä tarvittavaa "tunteen paloa" painaa koko pitkä ja raskas kausi läpi? Tosin onhan Golden Brett nyt jossain määrin aika spesiaalitapaus, ei ihan normaalit säännöt ja normit siihen äijään päde. Joten en nyt lähde väittämään, että motivaatio kesken kauden loppuisi. Mutta, en olisi myöskään yllättynyt jos ensi kausi ei menisi ihan yhtä hyvin kuin viime kausi. Voi olla, että myöskin se peräkkäisten ottelujen teräsmiesputki katkeaa jossain vaiheessa kautta. Jos nilkka on jo nyt aika paskana, niin entäs sitten joskus joulukuussa?

No mutta, kai tämä on ihan positiivinen asia, että Favre vielä yhden (?) kauden pelaa. Vaikka itseäni ärsyttääkin aika lailla tuo joka kesäinen Favre Watch-hössötys, niin on #4 kuitenkin sellainen legenda ja persoona, että pelatkoon niin kauan kuin haluaa. Kyllä sen joskus on pakko kuitenkin lopettaa, onhan?
 

Rocco

Jäsen
No mutta, kai tämä on ihan positiivinen asia, että Favre vielä yhden (?) kauden pelaa. Vaikka itseäni ärsyttääkin aika lailla tuo joka kesäinen Favre Watch-hössötys, niin on #4 kuitenkin sellainen legenda ja persoona, että pelatkoon niin kauan kuin haluaa. Kyllä sen joskus on pakko kuitenkin lopettaa, onhan?
"Old quarterbacks never die. They just pass away."

Favre on siitä harvinainen kaveri, että pystyisi lopettamaan aivan huipulla jos haluaisi. Todella harva jenkkifutaaja siihen koskaan pystyy. Monesti uran lopettaa loukkaantuminen, tai hiljalleen hiipuminen ja joukkueesta leikkaaminen.

Tajuaisi lopettaa jo ajoissa, niin jäisi urasta parempi maku.
 

scholl

Jäsen
Katsoin suorana sen ESPN Americalta.

Itse katsoin jotain videopätkää Favren pressitilaisuudesta, niin jotenkin tuli vähän epävarma fiilis koko papasta.

Niin se oli erittäin epästrukturoitu koko homma. Jaaritteli niitä ja näitä ja katsojille jäi kokonaisuutena hieman epämääräinen kuva.

Jos ukko sanoo suoraan, että olisi yhtä hyvin voinut lopettaa, niin voiko sillä silloin olla enää sitä tarvittavaa "tunteen paloa" painaa koko pitkä ja raskas kausi läpi?

Luulen, että on. Hän haluaa pelata 20. kauden ennen kuin lopettaa, eikä hän halua pelata huonosti. Lisäksi sanoi, että kundit olivat pyytäneet häntä jatkamaan one more time jne. Eka kausi Minnesotassa meni kuitenkin niin hyvin, koko osavaltio eli kuulemma hyvin mukana jne., joten ei halunnut nyt lopettaa.

Jos nilkka on jo nyt aika paskana, niin entäs sitten joskus joulukuussa?

Eikös se operaatio tehnyt siitä nilkasta kuitenkin paremman kuin mitä se oli viime kaudella.

Kyllä sen joskus on pakko kuitenkin lopettaa, onhan?

Sain sellaisen käsityksen, että tämä on viimeinen kausi.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Favre on siitä harvinainen kaveri, että pystyisi lopettamaan aivan huipulla jos haluaisi. Todella harva jenkkifutaaja siihen koskaan pystyy. Monesti uran lopettaa loukkaantuminen, tai hiljalleen hiipuminen ja joukkueesta leikkaaminen.

Tajuaisi lopettaa jo ajoissa, niin jäisi urasta parempi maku.
Silloin kun Favre lopetti Packers-uran jälkeen, toivoin että hän ei palaisi takaisin toisen joukkueen paidassa, koska ajattelin, että se likaa koko hänen legacyn. No Jets-kausi vähän niin tekikin, mutta viime vuosi Vikingsin paidassa oli aika huima. Edelleen olen sitä mieltä, että paras päätös olisi ollut lopettaa siihen 2007 kauteen, mutta kyllä viime kausi Minnesotassa näytti, että patu vieläkin pystyy pelaamaan. Toivottavasti ensi kausi ei täysin pilaa miehen muistoa.

scholl kirjoitti:
Eikös se operaatio tehnyt siitä nilkasta kuitenkin paremman kuin mitä se oli viime kaudella.
No joo kaipa se teki, mutta itsehän Brett on valitellut, että ei ole kovin hyvässä kuosissa nilkka vieläkään. Eli tuskin on missään vaiheessa kautta lähelläkään 100%. Ja niin kuin sanoi itsekin, ei hänen kroppa mistään kohtaa ole enää 100%. Jos lähtökohta on tuo niin voi hyvinkin olla niin, että se peräkkäisten ottelujen putki jossain vaiheessa kautta katkeaa ja Jackson käy pari ottelua välillä aloittamassa.

scholl kirjoitti:
Sain sellaisen käsityksen, että tämä on viimeinen kausi.
Niin, Favren sanomana tällaisilla ennakkolupauksilla ei ole paljoakaan merkitystä. Toki kaiken järjen mukaan tämän nyt on oikeasti oltava viimeinen kausi, mutta entä jos Vikesin ja Brettin kausi menee taas loistavasti sinne loppumetreille asti ja häviävät taas konferenssifinaaleissa, eikä Favrelle kauden aikana suurempia uusia vammoja tule. Toistuuko sama piirileikki jälleen ensi kesänä?
 

janóz

Jäsen
Toivottavasti ensi kausi ei täysin pilaa miehen muistoa.

Kävi kaudella mitä tahansa niin ei se yhtään Favren muistoa pilaa. Tämä siis minun mielipide. Minusta on hienoa seurata kun joillakin elävillä legendoilla on vielä jotain annettavaa pelille ja faneille. Brett Favre ja Teemu Selänne saavat minun puolesta pohtia uraansa vielä ensi kesänäkin jos siltä tuntuu. Onhan se median pyörittämä sirkus aiheesta hieman turhauttava, mutta en itse ainakaan yhtään Brettiä (tai Teemua) ala noiden miettimisien takia väheksymään. Onhan kyseessä kuitenkin yksi NFL:n tunnetuimmista pelaajista ja niin komea ura on takana, että kyllä sitä pieni tutkiskelun paikka on miehelle annettava. Ja jos Vikinsin pelaajat lähtee oikein porukalla miestä suostuttelemaan niin kertoohan se miehen arvosta enemmän kuin pelkät tilastot. Se mikä enemmän ottaa päähän on näiden nuorten, draftin ykköskierrosten, kukkopoikien diivailut ennen ensimmäistäkään treeniä. Näitä palkasta ja roolista kitisijöitä riittää joka vuosi. Se, että on tähti collegessa ei vielä pitäisi riittää henkselien paukutteluun aikuisten miesten edessä. Sitten kun on pelannut edes puolet Favren urasta niin voi alkaa tekemään vaatimuksia isoon ääneen. Tai ei se ole viisasta silloinkaan. Kyseessä on kuitenkin joukkuepeli.

Offtopicina tuli mieleen vielä nuo fantasyhommat. Itselläni ei olisi ollut millään aikaa tämän vuoden drafteihin valmistautua, ainakaan tämän kuun aikana. Joten en ole lähtenyt vielä mihinkään liigaan mukaan. Sain kuitenkin kutsun syyskuun puolella alkavaan keeper liigaan ja sitä tässä vielä harkitsen. Siitä tuli mieleen, että olisiko täällä porukalla ollut kiinnostusta lähteä mukaan johonkin monivuotiseen suomalaisten keeper liigaan mahdollisesti jo tänä syksynä tai viimeistään ensi vuonna? Laittakaa vaikka yv:tä tai jotain. Pitänee jauhaa siitä sitten enemmän tuolla peliluolan puolella jos porukkaa alkaa löytymään.
 

jm16

Jäsen
Niin, Favren sanomana tällaisilla ennakkolupauksilla ei ole paljoakaan merkitystä. Toki kaiken järjen mukaan tämän nyt on oikeasti oltava viimeinen kausi, mutta entä jos Vikesin ja Brettin kausi menee taas loistavasti sinne loppumetreille asti ja häviävät taas konferenssifinaaleissa, eikä Favrelle kauden aikana suurempia uusia vammoja tule. Toistuuko sama piirileikki jälleen ensi kesänä?
Niinpä... kuuntelin tossa ESPN Sportcenteriä päivällä ja kovasti tuntuivat pohtivan ja olevan myös sitä mieltä, ettei Brett tod. näk. kuitenkaan pysty joka peliä runkosarjassakaan aloittamaan. Mutta kait toi Favre vaan niin paljon vielä yksinkertaisesti nauttii siitä pelaamisesta ja varmaan kyllä myös siitä kaikesta mitä joukkueessa oleminen merkitsee, että ei vaan tunnu millään malttavan lopettaa. Mitkäs saumat Vikeseilla on mennä pleijareihin ja kuinka pitkälle tällä tulevalla kaudella?
 

Rocco

Jäsen
Joudun valitettavasti jättäytymään pois fantasysta. Olen pahasti kiinni kauden alussa, ja draftiinkaan en matkan vuoksi pääse. Joten jos joku haluaa niin yksi paikka olisi vapaana. Saa draftin järjestäjä sitten valita siihen sijaisen... Sorry.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Joudun valitettavasti jättäytymään pois fantasysta. Olen pahasti kiinni kauden alussa, ja draftiinkaan en matkan vuoksi pääse. Joten jos joku haluaa niin yksi paikka olisi vapaana. Saa draftin järjestäjä sitten valita siihen sijaisen... Sorry.

Mitä mitä mitä. Älkääpäs nyt kuulkaapas. Ensin Rebels empii kauden aloittamista ja nyt Eagles yskii myös. Itsekään en välttämättä pääse mukaan draftiin mutta silti ajattelin kynsin ja hampain taistella kokeneempien fantasiapelaajia vastaan köhFawkes&Cubeköh.

Sitten jos hieman kommentoisi Patriots-rintamaa niin WW is back! Hänen uskomattoman nopea toipuminen polvivammasta on kuin märkä uni meille patriooteille.

"...A third straight pass toward Welker was broken up by the Falcons, but the message was clear.
The NFL's most prolific pass-catcher over the last three years is back
."

Uudet TE:t näyttävät myös olevan hyvä lisä Pats hyökkäykselle mutta toki pelataan vielä preseasonia niin ei aleta vielä liikaa paukuttelemaan henkseleitä. Niin ja eihän hyökkäys ole se heikoin lenkki muutenkaan.

Lähde: http://www.nfl.com/gamecenter/20100...ecap/recap-channels:cat-post-recap-full-story
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Joudun valitettavasti jättäytymään pois fantasysta. Olen pahasti kiinni kauden alussa, ja draftiinkaan en matkan vuoksi pääse. Joten jos joku haluaa niin yksi paikka olisi vapaana. Saa draftin järjestäjä sitten valita siihen sijaisen... Sorry.
Tänne voi laittaa yv:tä liigasta, mikäli ei ole täytetty vielä.... :)
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Mites se nyt oli tuon Hard Knocksin kanssa, tuleeko kaikki jaksot tuonne nfl.comiin vai oliko tuo eka jakso vaan eräänlainen teaseri?
 

Rocco

Jäsen
Tänne voi laittaa yv:tä liigasta, mikäli ei ole täytetty vielä.... :)

Itse asiassa päätin ottaa haasteen vastaan. Otan sen joukkueen itselleni, minkä kone mulle arpoo, ja katsotaan miten pitkälle valmentajataidot mun joukkueen vie! Hyvä valmentaja ottaa mitä saa, ja tekee tästä parhaansa. Huonot ottaa ne kenet haluaa, ja selittelee loput! Mukana ollaan, vaikka drafti missataankin! Tulkoot jengiin vaikka Vince Young tai Darrius Heyward-Bey!
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Jahas, kaipa se pitää taas aktivoitua uutta kautta varten pikkuhiljaa. Oikeastaan aika innoissani odotan Eaglesin uutta aikaa jälkeen McNabbin, sillä vaikka kuinka kova QB hän onkin, niin aina pientä hampaiden kiristelyä D-Mac sai meikäläiselle aikaan.

Nyt on sitten Kevin Kolbin aika näyttää mistä on jätkä tehty ja tässä pre-seasonin aikana on näyttänyt todella hyvältä, kuten jo viime kaudella etenkin Saintseja vastaan. Michael Vick saanee myös vastuuta kuuppana, ja kyllähän se juosta osaa, mutta aika murheellisesti on Vickin pre-season käynnistynyt. Bengalsia vastaan taisi heittää viidellä heitolla kaksi intteriä, ei hyvä. Mutta Kolbiin on kova luotto ja joukkueesta voisi turista myöhemmin lisää. It's Kevin Kolb season!
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Darrelle Revisin suhteen kuuluu huhuja jatkosopparista. Ei siinä mitään, mutta huhujen mukaan soppari olisi 10 vuotta, 150-152 miljoonaa dollaria ja 65 miljoonaa saletissa. Jos tuo pitää kutinsa niin aika överiä. Nyt puhutaan kuitenkin kornerista vaikkakin helvetin hyvästä sellaisesta. Entäs sitten kun Manning ja Brady alkavat neuvottelemaan uusia soppareita.

Laitetaas vielä samaan viestiin kuulumisia Steelers-leiristä. Ykkösvaraus Pouncey näyttää vieneen aloittavan sentterin paikan Justin Hartwigilta. Pouncey onkin pelannut varsin mallikkaasti pari ekaa matsia ja on iso parannus linjan keskelle. Myös Flozell Adams vaikutti toisessa ottelussaan huomattavasti paremmalta mitä ekassa. Myös Tony Hills on osoittautunut vähintäänkin päteväksi back-upiksi LT:n paikalle. Eli RG näyttäisi olevan tässä vaiheessa ainoa kysymysmerkki hyökkäyksen linjan osalta.

Roethlisberger ilmeisesti aloittaa sunnuntaina, mutta Tomlin sanoi Dixonin saavan peliaikaa ykkösmiehistön kanssa. Toivottavasti saa tosiaan enemmän kuin kolme ja ulos -tyyppisen try-outin. Henkilökohtaisesti olen ainakin vakuuttunut siitä, että Leftwichin kanssa mennään metsään isosti. Sai Giantsia vastaan aikaiseksi ison pelin, kun Wallace juoksi vastustajan suohon. Epäilen kuitenkin, että jotain toista jengiä/miehistöä vastaan ei Byronilla olisi aika riittänyt tuon heiton tekemiseen. Itseäni tuulimylly ei ole vakuuttanut ollenkaan kun taas Dixon on osoittanut todella hyviä otteita nuoreksi ja kokemattomaksi pelaajaksi. Jos meno jatkuu samanlaisena ykkösmiehistön kanssa sunnuntaina niin on helvetillinen vääryys jos startterin paikka ei lohkea.

Brown pääsee myös näyttämään lisää kykyjään palauttajana. Tuossa tiivistyykin mielenkiintoinen kisa WR-paikoista. Toinen mielenkiintoinen taistelu on kisa ILB-paikoille. Joukkueessa on kaksi suht selkeää startteria (Timmons, Farrior), kaksi todella laadukasta veteraani back-upia (Fox, Foote) ja yksi loistavia otteita nimenomaan pelikentällä osoittanut rookie eli Stevenson Sylvester. Viimeksi mainittu on tehnyt etukäteen selkeäksi arvioidusta kamppailusta aika mielenkiintoisen.
 
Viimeksi muokattu:

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Tämä kysymys olisi ehkä kuulunut johonkin toiseen ketjuun, mutta uskoisin luotettavimman vastauksen saavani täältä. Eli ovatko arvoisat palstan NFL-entusiastit tilanneet NFL-pelipaitoja ulkomailta ja jos olette, niin mistä? Olen muutaman paikan löytänyt Englannista, mutta kaipaisin muiden mahdollisia kokemuksia tilaamiseen liittyen. Pohjois-Amerikastakin paidan voisi tietenkin tilata, mutta silloinkin pitäisi olla ilmeisesti hyvin perillä tulli- ym. asioista, että paita tulisi ylipäätään perille. Kiitos opastuksesta jo etukäteen!

Tulevasta kaudesta vielä sen verran, että ainakin omalla kohdallani Pappa-Favren viimeinen (?) comeback toi jälleen lisää mielenkiintoa tulevaan kauteen. Favren kirous näyttää olevan se, ettei hän yksinkertaisesti voi saada kunniallista lopetusta uralleen, koska "lopettamisyritykset" sekä Green Bayssa että Vikingsissä ovat päättyneet enemmän tai vähemmän nolosti. Ehkä olisi siksi ollut järkevintä lopettaa siihen Jetsissä pelattuun matalamman profiilin kauteen.

Game Pass HD:n hankkiminen kyllä kiehtoisi, mutta ajattelin ensin katsoa, mitä Nelonen Sport Prolla on tarjottavanaan NFL:n osalta. Jos siellä osataan valita sunnuntaisin mielenkiintoisin 1:00 PM -ottelu, saatan kitkutella kauden sen ja ilmaisten striimien avulla. Tosin eiköhän tuohon Game Passiinkin jonkilainen kampanja vielä tule ennen kauden alkua, näin muistelen ainakin aikaisempina vuosina tapahtuneen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, NFL, Roosters
Tämä kysymys olisi ehkä kuulunut johonkin toiseen ketjuun, mutta uskoisin luotettavimman vastauksen saavani täältä. Eli ovatko arvoisat palstan NFL-entusiastit tilanneet NFL-pelipaitoja ulkomailta ja jos olette, niin mistä? Olen muutaman paikan löytänyt Englannista, mutta kaipaisin muiden mahdollisia kokemuksia tilaamiseen liittyen. Pohjois-Amerikastakin paidan voisi tietenkin tilata, mutta silloinkin pitäisi olla ilmeisesti hyvin perillä tulli- ym. asioista, että paita tulisi ylipäätään perille. Kiitos opastuksesta jo etukäteen!


Eastbay.comista sekä NFL:n omasta shopista olen tilannut yhteensä kolme paitaa. Ostaminen ei vaadi mitään muuta kuin luottokortin, tavarat tulee tulliin viikossa/parissa viikossa jos sitä löytyy "hyllystä".

Tullista käyt noutamassa paketin kun saapumisilmoitus kolahtaa postiluukusta, tullissa maksat paidoista ALV 22% ja tekstiilitullaus mikä on melkeinpä saman verran kuin alv.

Paidat tulee kyllä perille, hinta voi tosin nousta suolaiseksi noiden ylimääräisten kustannusten takia.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Tämä kysymys olisi ehkä kuulunut johonkin toiseen ketjuun, mutta uskoisin luotettavimman vastauksen saavani täältä. Eli ovatko arvoisat palstan NFL-entusiastit tilanneet NFL-pelipaitoja ulkomailta ja jos olette, niin mistä? !
Ensimmäisen paitani (Safety Roy Williams)tilasin Tanskalaisesta American Sportlet Outletista. Googleen kun laitat nämä niin löytyypi. Sittemmin olen tilannut NFL (Cowboys) kamaa lähinnä suoraan NFL.comin shopista. Pienet tullimaksut siinä joutuu maksaa, mutta kaiken kaikkiaan hyvin on toiminu ja ennen kaikkea valikoima on todella laaja. Visalla oon maksellu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös