NFL Fantasy Football

  • 85 090
  • 955

Bergy37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Boston Bruins
Vieläkö tähän mahtuisi mukaan? Meitä olisi 1-3 osallistujaa.

Ja jos tähän liigaan ei mahdu, olisimme halukkaita osallistumaan johonkin muuhun liigaan. Osallistujamäärä meidän puolelta vielä avoin. Toki voimme aloittaa järjestelyt alusta alkaen jos saamme tätä kautta mukaan halukkaita.
2 joukkuetta mahtuu,koska nyt meitä on 10. Eli ei yhtä tai kolmea.Mitä tehdään?
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Drafti onkin takanapäin ja oikein positiivinen osallistujamäärä saatiin, osalle haastavasta ajasta huolimatta. Jouduin hoitamaan koko draftin mobiililla, mutta näytti, että suuren osan ajasta oli jopa kaikki pelaajat aktiivisena! Saa korjata, jos joku olikin koko draftin automaatilla, mutta kaiken kaikkiaan saatiin oikein hyvä startti tälle kaudelle. Sitten lyhyesti vähän omasta draftista ja toivoisin toki lyhyitä analyyseja muidenkin joukkueista!

NFL.com Fantasy Football - Draft Recap

Draft Grade: C+
Proj. Record: 3-11
Proj. Finish: 11

Ainakin NFL.com antoi aika tylyn arvosanan draftista. Sanotaan näin, että en nyt ihan noin surkeana pitänyt tätä suoritusta, mutta ilmeisesti joukkueen ainoa vahvuus on potkaisija.... :D No, katsotaan seuraavaksi täysin objektiivinen, eli omat ajatukset!

QB: Tom Brady
Pieni penkki (4 pelaajaa), joten lähdettiin tarkoituksella hakemaan vain yhtä QB:ta ja syvyyttä sitten muille pelipaikoille. Brady putosi syliin 7.kierroksella, joten ehdottomasti otettiin 44 vuotta nuori pelinrakentaja takaamaan varmat 20 pinnaa joka viikolle. Tampan hyökkäys on ainakin niin erinomainen, että olen hyvin ihmeissäni jos TB12 ei löydy kauden päätteeksi top5 Fantasy pelinrakentajien joukosta. Jos Brady epäonnistuu, niin joudutaan sitten hakemaan waivereista muita vaihtoehtoja, mutta toivon mukaan tähän ei tarvitse mennä

RB: Ezekiel Elliott, David Montgomery, Trey Sermon, A.J. Dillon
RB osastolta löytyy potentiaalia, mutta valitettavasti jokainen on hieman kysymysmerkki tällä hetkellä. Elliott ja Montgomery voivat molemmat olla top12 keskushyökkääjiä Fantasyssa kun taas Sermon ja Dillon voivat saada yllättävänkin isoa roolia tälle kaudelle. Jokainen pelaaja oli kuitenkin myös jonkinlainen riski, vaikka luottoa löytyy kyllä kaikkia pelaajia kohtaan. Zeke putosi mukavasti 7.vuorolle ja Kelcen jälkeen oli täysin no-brainer. Montgomery taas oli mielestäni viimeinen pelaaja, jonka otan RB2 -paikalle ilman minkäänlaista huolta, eli oikein positiiviset fiilikset hänestäkin. Sermon ja Dillon ovat tosiaan hieman enemmän arpoja, mutta äkkiäkös nuo dumppaa jos eivät saa riittävän hyvää roolia.

WR: Calvin Ridley, Robert Woods, Tyler Lockett, Chase Claypool, Antonio Brown
Vaikka Draft Recap muuta väittääkin, niin mielestäni joukkueen selvästi paras osa-alue on laitahyökkääjät. Ridley on ilman loukkkaantumisia lähes varma top5 WR, Woods kerää tasaisen varmasti pisteitä ilman suurempia pudotuksia tai nousuja, Lockett ja Claypool edustavat potentiaalia ja upsidea sekä Brown voi vanhoilla päivillään hyvinkin napata vielä Buccaneersin parhaan Fantasy WR:n tittelin. Jokainen mielestäni myös edusti omalla kierroksellaan parasta vaihtoehtoa laitahyökkääjän pelipaikalta, Antonio Brownia lukuunottamatta (Corey Davis meni juuri edeltä), eli ei tarvinnut edes varsinaisesti ottaa yhtään pelaajaa "liian aikaisin". Tähän ryhmään olen hyvin luottavainen, mutta valitettavasti vain kolme pääsee kerrallaan kentälle.

TE: Zach Ertz
Näin jälkikäteen ajateltuna ainoastaan TE-paikka oli sellainen mikä olisi ehdottomasti pitänyt ottaa agressiivisemmin. Tavallaan tässä kuitenkin kävi niin, että pelaajat menivät joko arvioimallani kierroksella ennen omaa vuoroani tai sitten 1-2 kierrosta aiemmin kun itse olin valmis ottamaan ko. pelaajan. Ainoastaan TJ Hockensonin putoaminen 8.kierrokselle sekä todella typerä virhe olla ottamatta Jonnu Smithiä 11.kierroksella olivat ainoat pelaajat, jotka selvästi olisi pitänyt varata jo aiemmin. No, kun mitään muuta ei ollut oikein enää tarjolla niin otettiin sitten Zach Ertz, joka onkin taas pitkästä aikaa väleissä valmennuksen ja seurajohdon kanssa. Ehkä tuolta voi löytyä yllättäviäkin tehoja tai sitten alistutaan siihen, että olen pakotettu etsimään uutta TE:tä joka viikko. Kuten pelinrakentajienkin kohdalla, pieni penkki tarkoitti minulle sitä, ettei missään tapauksessa varata toista sisempää laitahyökkääjää omaan joukkueeseen.

DEF: Washington, K: Ryan Succop
Näiden pelipaikkojen osalta koitettiin ottaa sitten jonkinlaista upsidea, jotta ei tarvitsisi ihan joka viikko vaihtaa miehitystä. Washingtonin Jalkapallojoukkue on ainakin paperilla todella kova ja toivon mukaan pystyy tekemään pinnoja myös vaikeita match-upeja vastaan. Succop taas saa potkia Tampan hyökkäyksen takana, joten pitäisi olla ainakin muutama piste taattuna joka viikko.

Tässä omia mietteitä joukkueestani ja tosiaan mielelläni kuulisin myös lyhyitä tai pitkiä analyyseja muiden kokoamista joukkueista.

Tsemppiä kaikille tulevaan kauteen!
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
  • Draft Grade: B
  • Proj Record: 2-12
  • Proj Finish: 12
Oma fiilis draftista ei ollut kyllä noin negatiivinen. Vahvuus on Saintsin puolustus. Kickeri on näköjään siirretty IR-listalle pickin jälkeen, joten se lähtikin saman tein vaihtoon.

QB: Josh Allen, Jameis Winston

Allenia hain ykköseksi, Winstonin otin penkille, jos jostain syystä Allen epäonnistuu. Pitäisi kuitenkin olla aika varma pisteidentekijä niin heittämällä, kuin juoksemalla. Varsinkin kun ykköstargetkin on joukkueessa.

RB: Antonio Gibson, Gus Edwards, Nyheim Hines

Varausvuoro eka kierroksen lopulla ei antanut mahdollisuuksia varata ihan kärkipään RB:tä, ja päädyin sitten valitsemaan Washingtonin Gibsonin. Edwards tuli valittua ihan Dobbinsin loukin vuoksi, ajattelin että vastuuta tulee sitten hänelle. No nyt Ravens otti treeneihin Le'Veon Bellin ja Devonta Freemanin. Katsotaan nyt, tuleeko sitä vastuuta. Hines on sit hyvä kolmospäckki. Saa varmaan vastuuta 3rd downeilla, kuten aikaisemminkin.

WR: Amari Cooper, Stefon Diggs, Marquez Callaway, Henry Ruggs III

Mielenkiinnolla odotan, mitä Cooper saa aikaan Dakin syötöistä. Diggs -Allen yhteys taas toimi hienosti viime vuonna, joten miksipä ei tänäkin vuonna. Callaway oli mielenkiintoinen pick, yhteys Winstonin kanssa on toiminut harkkapeleissä, mutta taitaa vielä ainakin aluksi jäädä penkille. Ruggs on myös hyvä backup.

TE: Tyler Higbee, TJ Hockenson

TE-osasto oli kovassa mietinnässä, päädyin aluksi ottamaan Higbeen Hockensonin sijaan, mutta kun mies tipahti noin alas niin otin sitten myös Hockensonin joukkueeseen. Todennäköisesti hän päätyy myös aloittamaan. Arvioissa hän oli myös se "hiomaton timantti" josta voi joukkueelle olla paljonkin iloa. Toivottavasti!

DEF/K: Saints, Will Lutz

Saintsin puolustukseen luotetaan. Lutz tosiaan meni vaihtoon, korvaaja saapuu myöhemmin.

Haastajana lähdetään, mutta kyllä odotukset on enemmässä kuin 2 voitossa. Mutta kohtahan tuo alkaa, tsemppiä kaikille kauteen!
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Although They Stretched for Some Early Picks, Varkaus Stealers Looks to Factor Heavily into the Playoff Picture
Draft Grade​
Proj Record​
Proj Finish​
B-​
6-8​
T6​

Ensimmäiseltä sijalta varaaminen ei ollut varsinaisesti itselle mieleen, mutta eipä ainakaan pitäisi jäädä ykkös-RB:stä kiinni...

QB: Russell Wilson, Baker Mayfield

Toivotaan että Russell saa kokata samaan tahtiin kuin edellisillä kausilla, vaikka ilmeisesti vähän skeemaa ollaan Seattlessa muuttamassa. Kahden kauppa oli, että otanko tuossa kohti Wilsonin vai Lamar Jacksonin, mutta päädyin kuitenkin edellämainittuun. Toivottavasti en tule katumaan. Mayfield on "varma" kakkosvalinta, joskaan huippupisteitä ei tule tekemään juoksupainotteisen hyökkäyksen takana. Täytyy nyt vielä katsoa, että viitsiikö pienellä penkillä toista kuuppaa roikottaa.

RB: Derrick Henry, Clyde Edwards-Helaire, Ronald Jones

Kaksi huippunimeä, mutta laajuutta saisi olla selvästi enemmän. Jonesillakin toki potentiaalia takoa pisteitä, jos vain saa pelata. Bucs luultavasti vain jakaa peliaikaa sen verran laajalti, että koskaan ei tiedä milloin se hyvä peli tulee.

WR: Adam Thielen, Courtland Sutton, Kenny Golladay, D.J. Chark, DeVante Parker

Tässä sitten se joukkueen murheenkryyni. Kenelläkään ei huippu-QB:ta, joka varmistaisi pistesaaliin. Toisaalta pelaavat kaikki sen verran heikoissa joukkueissa, että pallon pitäisi lentää ilmassa... Jälkikäteen tämän osaston kohdalla tekisin kyllä montakin asiaa toisin, esim. Thielenin kohdalla oli vapaana vielä Tyler Lockett ja D.J. Moore. Tuolla pickillä oli tarkoitus ottaa Mike Evans, mutta meni juuri nenän edestä. Potentiaaliahan tälläkin osastolla on, mutta paljon on nimenomaan potentiaalin varassa.

TE: George Kittle

Tässäkin valinta oli kahden kauppa, kun vuorolla oli vapaana sekä Kittle että Darren Waller. Toivotaan Kittleltä paluuta sinne loukkaantumista edeltäneelle tasolle.

DEF/K: Dolphins, Harrison Butker

Dolphinsin puolustus tuskin viime kauden lukemiin yltää, mutta kyllä tämän ihan kelpo puolustus pitäisi olla. Lisäksi Dolphinsilla yksi helpoimmista ohjelmista.

Butker taas potkinee ainakin lisäpisteitä sen verran, että kelpo pistesaldo on taattu.
 

susi

Jäsen
Susijengi sai maltillisen draft analyysin: B, 5-9, 9. Eli ei olla edellenkään menossa mitalleille. Draftin sain rauhassa tehtyä mutta suhteellisen valmistautumattomana mikä voi näkyä varauksissa. Drafti strategia oli hankkia suhteellisen tasapainoinen joukkue, panostamatta erityisesti mihinkään osa-alueeseen ja niin että penkiltä löytyy stuntti DEF ja K lukuunottamatta joka paikalle. Toki nyt etenkin RB osasto on hieman ohuehko jos tulee loukkaantumisia. Recapin mukaan joukkueen suurimmat vahduudet WR-osasto + QB Murray.

1. round: Jonathan Taylor RB. Tämä oli ennen draftia laskettu valinta että lienee varattavissa 8. sijalla. RB-1 oli ylipäätään hetitarkoituksena hankkia ja Taylorin pitäisi vetää taas isoa roolia Indyssä ja otteluohjelma pitäisi olla myöskin suosiollinen. Hieman mietin Aaron Jonesia mutta päätin pysyä ennalta tehdyssä valinnassa.

2. round: DeAndre Hopkins WR. Tällä pickillä oli tarkoitus hankkia ykkös-WR. DeAndre Hopkins oli ennaltu mietitty valinta ja siinä pysyttiin. Pitäisi tuoda varmasti pisteitä ja myöskin otteluohjelman olla edullinen. Tyreek Hill tilanne toki katsottiin joko olisi tippunut 17. sijalle ja myöskin viime hetken pähkäily ottaisiko sittenkin Calvin Ridleyn tuotti pään vaivaa. Päätin pysyä ennalta valitussa vaikka tässäkin voi käydä niin, että tuli tehtyä väärä valinta. Varsinkin kun en ollut tietoinen Hopkinsin pre-season loukkaantumisista.

3. round: Kyler Murray QB. Tällä pickillä olisi queuesta tullut RB-2:eksi David Montgomery mutta meni siis juuri edellisellä valinnalla Hawkille. Tässä vaiheessa en enää ollut miettinyt vaihtoehtoa RB-2:eksi ja kun kerran QB peli oli avattu Mahomesin johdosta päätin vaihtaa valinnan QB-osastolle. Vaihtoehtona siis lähinnä Murray tai Allen. Lähinnä Nuke-connectionin takia valinta päätyi nyt Murrayhin. Eli joko tulee pisteitä helvetisti tai ei yhtään.

4. round: Diontae Johnson WR. Tätä valintaa en osaa ihmeellisesti perustella. Ilmeisesti päätin vahvistaa WR-osastoa ja ns. hatusta tuli Johnson joka ei ollut alustavissa WR-listoissa joita ajattelin varailla vasta myöhemmissä vaiheissa. Toivon mukaan täyttää kuitenkin joukkueen WR-2 roolin vaikka taisi olla ks. kaveri Don't draft too soon listoilla. Tästä alkoi myös sattumalta joukkueen Steelers connection jota Draft recap jälkikäteen ihmetteli. ( Susijengi may have been drafting with their heart rather than their head. They picked three Pittsburgh Steelers earlier than their ADPs suggest.) RB-2 olis ehkä tähän väliin ollut järkevämpi ratkaisu kokonaisuuden kannalta.

5. Miles Sanders RB. No nyt oli sitten jo pakko hommata se RB-2. Listalle otettiin D'Andre Swift, Mike Davis ja Miles Sanders. Kaksi ekaa vietiin ennen omaa valintaa joten Sanders sitten saapui susijengiin. Pitäis olla kuitenkin ihan perusvarma valinta.

6. Chase Edmonds RB. Muistaakseni tällä pickillä tavoittelin WR-listalla ollutta Brandon Aiyukia mutta koska valui paria pickia aiemmin muualle jostain syystä hylkäsin täysin aiemmin tehdyt listat ja hain Arizona-connectionilla Edmondsin RB-osastoa täydentämään. RB-listalla ollut Kareem Hunt ja esim. WR-listan DeVonta Smithin jätin siis valitsematta ja ne menivätkin myöhemmin kierroksella sitten muihin joukkueisiin. Myös Edmonds taisi olla tuolla Don't draft too soon-listalla ja saakin sitten kilpailla tuosta FLEX-paikasta WR-osaston kanssa.

7. Ju-Ju Smith-Schuster WR. Listan mukaisesti haettiin tähän Deebo Samuelia mutta jälleen valui muualle. Stuntiksi sitten tuli Ju-Ju listan ulkopuolelta esim tuomaan backupia Diontaelle. Steelers connection takia varaus varmaan vähän ennen aikojaan.

8. Curtis Samuel WR. Samuelin valinta täydensi joukkueen WR-nelikon ja tuo valinnanvaraa kokoonpanovalintoihin jotta voi aina joka peliin valita sen väärän tyypin kuten yleensä. (Susijengi secured one of the best foursomes of wide receivers in the league).

9. Eric Ebron TE. Ebron oli valinta taas omalta TE-listalta sen jälkeen kun ykkösvaihtoehto Gesicki oli viety muutamaa valintaa ennen. Tämä oli ilmeisesti jonkin sortin haku myöskin (Other NFL.com drafters felt that choosing Eric Ebron in the 9th round was somewhat of a stretch (104th overall pick versus an ADP of 146.7) Syvensi edelleen Steelers-connectionia.

10. Ben Roethlisberger QB. Tässä vaiheessa draftia tarvittiin se QB-2 ja se nyt vaan oli sitten jo pakko homma Iso-Ben siihen roolin. Päärooli kuitenkin Murraylla mutta Ben stunttaa tarvittaessa.

11. Jonnu Smith TE. Ennen DEF ja K valintoja päätin ottaa TE-2 ryhmään kun listalla ollut Smith kerran oli vielä saatavilla. Lopulta ehkä hyvä siltä kantiltakin että voinee olla avauskokoonpanoon parempi valinta kuin Ebron tai ainakin tarjoaa vaihtoehdon.

Kaksi vikaa valintaa sitten DEF (Colts) ja K (Santos). Ei mitään ihmeellistä valinnoissa, lähinnä Succop olisi valittu mutta meni edellisellä pickille taaskin Hawksille.
 
Viimeksi muokattu:

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
NFL.com Fantasy Football - Draft Recap

Draft Grade: B
Proj. Record: 6-8
Proj. Finish: T6

Hawaii Spidersin osalta drafti sai yllättävänkin hyvän arvosanan, vaikka sieltä Kickeri kokonaan puuttuikin. Ohessa lyhyt yhteenveto kokoonpanosta.

QB: Matthew Stafford / Trey Lance: Tähän osastoon oon itse tyytyväinen, vaikkakin omat riskinsä molempiin pelaajiin liittyy. Henkilökohtaisesti odotan että Stafford tulee olemaan Top-5 QB tälle kaudelle ja toisaalta siinä vaiheessa jos Lance aloittaa, niin sieltäkin löytyy kovaa upsidea.

RB: Saquon Barkley / James Robinson / Phillip Lindsay / Tony Pollard: Tällä osastolla on sitten ne isoimmat ongelmat. Barkleyn saaminen 15. pickillä oli vähän yllättävää, joskaan varsinaisesti en kovinkaan innoissani Barkelysta ookkaan. Robinsonin onnistumisesta on paljon kiinni, koska Lindsayn ja Pollardin osalta ei kovin kovia odotuksia ole.

WR: Davante Adams / Terry McLaurin / Brandon Aiyuk / Marvin Jones / Michael Thomas: Tämä osasto on sitten se joukkueen vahvuus. Adamsia vähän odotinkin että on varattavissa tuossa 10.pickillä. McLaurin ja Aiyukin osalta on isot odotukset ja Marvin Jones on ihmeen aliarvostettu. Tuli sitten vielä Thomas otettua, kun nuo reservipaikat on käytössä ja toki jos hän jossain vaiheessa pelaa niin siinä on mahdollisesti kova kaveri vielä lisäksi tuolle osastolle.

TE: Kyle Pitts: Tässä tuli ehkä vähän vedettyä kotiinpäin, mutta näin Falcons-fanina on pakko uskoa että Pitts tulee olemaan heti alusta lähtien dominoiva TE.

K: - Katellaan tämän osalta jotain kaveria waivereista

DEF: Rams: Tässä kostautui se, että draftin ajankohta osui samaan aikaan kun itse oli tulossa Baltian reissusta kotia kohti ja Tallinkin verkko päätti tässä kohtaa sanoutua toimintansa irti ja autopick valitsi Ramsin 10.kierroksella. No onpahan puolustus lähtökohtaisesti koko kauden kunnossa :)
 

susi

Jäsen
No huh. Jonathan Taylor olikin lopulta loistovalinta 1 rndilla. Nyt kaikkien RB 1 ja päivän kierroksella 50.4 pistettä ja 5 TD:ta. Melkeen olis riittänyt pelkästään tän kierroksen voittoon.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Masentavan 2-5 alun jälkeen DroppedPass on repäissyt viiden ottelun voittoputken. Nyt on putki vaarassa kun Deebo Samuels on loukkaantunut eikä penkillä ole RB-osastoa jota ei huvittaisi tiputtaa ilmaiseksi.
 

susi

Jäsen
DeAndre Hopkins sitten hajos lopullisesti (ainakin runkosarjan osalta) näin just kun pleijarit alkaa. Hienoa. No hyvä loppukausi silti vaikka poissaoloja jokusen verran ollut muutoinkin.
 

susi

Jäsen
Susijengi ensimmäistä kertaa palkintosijoille ja kolmanneksi. Luotto Cardinalsiin draftissa oli lopulta hyvä valinta vaikka tahti hieman hyytyi loppukaudesta ja Hopkinsin loukkaantuminen vei terää joukkueesta. Silti hyvä taistelu pronssille.

Kauden parhaat haut olivat kuitenkin eka varaus Jonathan Taylor joka oli koko kauden RB 1 ja waiver nosto Elijah Mitchell.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Onnittelut voittajalle @OneBigRed sekä muille kaudella hyvin menestyneille! Meidän osalta erinomainen runkosraja päättyikin pahimpaan sukellukseen mitä olen omilla Fantasy joukkueilla koskaan nähnyt, kun puolivälierissä saatiin käsittämättömät 56,96 pistettä. Sijoitusottelut menikin sitten vain läpsytellessä ja lopulta sija 8 jäi käteen. Siihen nähden kuinka huonosti draftissa uitenkin menestyttiin, täytyy olla oikein tyytyväinen runkosarjan taisteluun. Kun katselee omaa draftia jälkikäteen, oikeastaan vain Tom Brady oli sellainen pelaaja, johon voi olla täysin tyytyväinen. Muut pelaajat olivat sitten joko enemmän tai vähemmän rikki (Elliott, Montgomery) tai sitten täysiä floppeja (Ridley, Woods, Claypool, Sermon jne.). Turha näitä nyt on enää jossitella, mutta kyllä hieman ottaa päähän kun 6. kierroksella mietittiin pitkään otetaanko Chase Claypool vai Ja'Marr Chase ja ilmeisen väärä valinta tehtiin. :)

Kaudesta yleisesti, niin yllättäen runkosarjan kolme parasta joukkuetta jäivät kokonaan palkintosijojen ulkopuolelle, vaikkakin pitää myöntää, että molemmat finalistit (DroppedPass 7-7 ja Torn Acls 6-8) kärsivät huonosta onnesta ohjelman kannalta ja olivat molemmat top4 joukkueita tehdyissä pisteissä.

Voittaja saa toki sanoa myös oman mielipiteensä, mutta omasta mielestäni mestaruuden ratkaisivat Deebo Samuelin ryöstäminen kierrokselta 7. sekä ylipäätään todella tasaisen joukkueen kasaaminen, josta ei juurikaan löytynyt suuria epäonnistujia koko kauden mittakaavassa. Mahomesin, Metcalfin ja Jacobsin uneliaisuus kauden aikana ehkä osittain selittivät tuota heikohkoa recordia, mutta päättivät hekin sitten heräillä kauden tärkeimmillä hetkillä.

Kiitos vielä kaikille osallitujille! Katsotaan taas uudestaan syksyllä!
 

OutlawPuppet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers, Ice Tigers
Onnea mestarille ja muille menestyneille. Katuterroristien hyvä runkosarja ei enää kantanut pudotuspeleissä, vaan komea sukellus tuli niukkaakin niukemman puolivälierä voiton jälkeen. Pronssi jätettiin sitten nätisti penkille... Ensi kaudella paremmalla menestyksellä taas :)
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Onnittelut mestarille täältäkin, ja kiitos kaudesta kaikille mukana olleille!

Kaksijakoiset fiilikset kaudesta jäi.
Runkosarjan voitto oli pitkälti draft-onnistumisen tulos: rohkeus palkittiin! Toki kauden onnistumista auttoi myös oikeiden täsmähakujen tekeminen hieman myöhemmin.

Pudotuspeleissä karvas puolivälierätappio Torn Aclsille 116,54—115,90. Jos Jalen Hurts ei olisi saanut yhtä heittoa perille ja edennyt uusiin, niin olisi tuo meidän puolivälierämatsi kääntynyt toisinpäin. Seurasin nimittäin sattumalta sitä kyseistä Eaglesin peliä vieläpä reaaliajassa ja Floridan rytmeissä. Ansaittu voitto toki vastustajalle: kovia valintoja. Yllättävin: Dolphinsin Duke Johnson juoksi 24,70 pistettä!

Sijoitusotteluista ei muuta kuin sen verran, että: Bucs-fanin voittaminen tuntuu aina makoisalta (vaikka pelattaisiin sinällään merkityksetöntä sijoitusottelua... tai vaikka tapahtuisi jumbofinaalissakin!) ;D

Omasta jengistä:

Cooper Kupp oli juuri sellainen avainpelaaja, mitä oletinkin.
Siinä missä Kupp on ollut vahva Fantasy-pelaaja jo aiemmin (ja tämän vuoksi hänet otinkin), niin Staffordin kanssa löytyi sitten aivan erityinen yhteys ja varsinkin juuri Fantasyn näkökulmasta. Kupp rohmusi isoja jaardimääriä ja otti mielettömiä TD-catcheja harva se viikko ja oli Ramsin hyökkäyksen paras ase.

Myös Mark Andrews, Najee Harris ja Aaron Jones toivat paljon pisteitä, kuten odotin, ja Carson Wentz oli myös jengiin pikkuviiveellä poimittuna hyvä haku, sillä aistin, että Coltsissa on juuri oikea ympäristö ja liigan kärkikastin hyökkäyksen linja antamassa aikaa, joten miehellä oli otollinen tilaisuus kääntää uransa suuntaa taas nousuun. Onnittelut muuten liigamme Jonathan Tayloriin uskoneelle. Toisessa liigassa, mihin osallistuin, itsekin dominoin Taylorilla, jonka draftasin heti alussa.

Niin.. ja olihan mulla tässä meidän liigassa Gronk (upporikasta ja rutiköyhää -valinta nyky-Fantasyyn, mutta tietäähän sen, että välillä Brady käyttää yhä Gronkia paljonkin: pitää vain aistia, milloin... usein isoissa peleissä!), GOAT-potkaisija Justin Tucker, ailahdellut Melvin Gordon sekä pääosin oli aina hyvä puolustuskin, vaikka sitä osastoa kierrätinkin aika paljon. Saintsin Callaway oli pre-seasonin pohjalta jopa "oman jenginsä kärkirissuksi kaavailtuna" aikamoinen huti Fantasyyn (ja Saintshan toki pelaa nyt Michael Thomasin ikuisuuksia jatkuneen poissaolon jälkeen ilman yhtään mitat täyttävää huippurissua, ja on ylipäätään enemmän puolustuksensa ja Kamaran varassa... no, siitä puolustuksesta hyödyin alkukaudesta), ja kun Winston lähti lasaretin puolelle jo alkukaudesta, vaikeutti se myös Callawayn onnistumista. Onneksi toki laitoin Winstonin kiertoon jo varhain ja nappasin Wentzin, mikä oli fiksuin tekemäni vaihto. Ei tarttenut jännittää intereitä ja pelätä armotonta ailahtelua! Viikoilla 4—9 toi Wentz koko ajan 19 - 30 pistettä / kierros, ja kun määrät putosivat, aloin sitten kierrättää avaavaa QB:ta.

Hampaankoloon jäi, mutta ensi kauden tavoitteena painaa loppuun asti.
Pelkkä runkosarjan voittaminen ei enää riitä! Beware!
 
Viimeksi muokattu:

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voittaja saa toki sanoa myös oman mielipiteensä, mutta omasta mielestäni mestaruuden ratkaisivat Deebo Samuelin ryöstäminen kierrokselta 7. sekä ylipäätään todella tasaisen joukkueen kasaaminen, josta ei juurikaan löytynyt suuria epäonnistujia koko kauden mittakaavassa. Mahomesin, Metcalfin ja Jacobsin uneliaisuus kauden aikana ehkä osittain selittivät tuota heikohkoa recordia, mutta päättivät hekin sitten heräillä kauden tärkeimmillä hetkillä.

Kausihan oli tosiaan aikamoista vuoristorataa. Seitsemän viikon jälkeen taulukosta tuijotti 2-5 rekordi. Sitten viiden viikon voittoputki nosti playoff-sijoille, mutta kaikki meinasi valua hiekkaan kun kaksi viimeistä viikkoa tuli turpaan. Semi- ja finaaliviikolla joukkue sitten suoritti viimeinkin koko jengin voimin, taululle lyötiin molemmilla viikoilla liigan kovimmat pisteet.

Tätä mestaruutta on tosiaan jahdattu liigan alusta asti, viime vuoden finaalipettymyksen kirkastaminen tuntuu siksi erityisen hyvältä. Ensimmäisenä vuotena 2011 joukkue löi taululle liigan yhä voimassaolevan piste-ennätyksen 1521.16, joten kuvittelin että mestaruus on ihan nurkan takana. Ja tulihan se nyt heti perään 2021, heh.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Terve taas kaikille NFL seuraajille ja erityisesti NFL Fantasy pelaajille. Elokuu onkin jo alkupuolella ja NFL kausi 2022-23 lähestyy todella nopeasti. Onkin aika pistää taas kasaan Jatkoajan NFL Fantasy Liiga. Viime vuoden osallistujilla on luonnollisesti etusija, mutta uusia osallistujia saa ilmoittatutua mukaan joko minulle yksityisviestillä tai sitten tähän ketjuun kirjoittamalla. Draftin ajankohta on syyskuun alussa 1.9.-4.9. välisenä aikana, mikä nyt katsotaan kaikista sopivimmaksi.

Alle on tägättynä kaikki viime vuoden osallistujat ja toivoisinkin teiltä kaikilta mahdollisimman nopeaa ilmoitusta siitä oletteko mukana tällä kaudella. Tyhjät paikat täytetään tosiaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja liigan koko on lähtökohtaisesti 12 joukkuetta. Jos joukkueiden määrässä tarvitsee joustaa, niin myös 10 tai 14 joukkuetta on mahdollinen liigan koko.

- Varkaus Stealers - @Linjatuomari
- Herwanta Holy Shitter - @Metkis
- starter - @iluktov
- Katuterroristit - @OutlawPuppet
- DroppedPass - @OneBigRed
- Bludgeon - @IcyPredator
- LiPaS - Hawk#22
- Susijengi - @susi
- Rautpohjan Raudanlujat - @Hammer
- Hawaii Spiders - @Spidy#29
- Torn Acls - @Grand-Pierre
- NoFunLand - @AnaKonda

Sääntömuutoksia en ole kaavaillut tälle vuodelle, mutta niitä saa toki ehdottaa. Reservi/IR paikkoa liigassa on tällä hetkellä 2 kpl ja ajattelin pitää nuo ennallaan ainakin vielä tämän kauden. Syynä se ettemme voi vielä tietää miten Covid vaikuttaa NFL-kauteen (ei tosin pitäisi vaikuttaa) ja penkkipaikkojen pieni määrä (4 kpl). Näistäkin asioista voidaan toki keskustella, mutta kuten sanoin, en lähtökohtaisesti olisi tekemässä sääntöihin muutoksia tälle kaudelle.

Hyvää kauden alkua kaikille ja laittakaahan ilmoittautumisia tulemaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös