New York Rangers 2023–2024 – takana kultainen tulevaisuus

  • 101 711
  • 410

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Pinna tuomisiksi Torontosta, joka tuntuu jossain määrin ylimitoitetulta.

Kotijoukkue tuli peliin huomattavasti nälkäisempänä, ja tuntui olevan muutenkin napsun edellä nopeudessä ja kamppailuhalukkuudessa koko illan. Äkäinen karvaus sai Rangersin avauspelin helisemään, ja etenkin alkupuolella melkoinen määrä huolimattomia roiskaisuja ja avauksia suoraan vastustajan lapaan, jolla myös torpedoitiin omaa hyökkäyspelaamista aika tehokkaasti.

Tehojen puolesta oltiin täysin yhden ketjun varassa, vaikkei tuo Trocheckin ketjukaan mitään ylimaallista esittänyt, koska siihen ei ollut yksinkertaisesti tilaa ja aikaa ja etenkin Panarinille tämä tuotti isoja ongelmia. Pikkuisen tuli fläsäreitä viime kevään Devils-sarjassa jossa tämä pelattiin kovassa paikassa täysin pimentoon, joten toivottavasti tältäkin löytyy täksi kevääksi oikeasti uusia kikkoja kun tosipelit alkavat ja tempo kiihtyy tästäkin. Lafrenieren lentokeli jatkuu, ja tästäkin 1+2 tilastoihin. Vetää kyllä hienoa kautta, ja ilo seurata tuota rohkeutta ja itseluottamusta millä operoi tällä hetkellä.

Ykkösketju jatkaa tutussa syväjäässä, ja sieltä se Kakko taas kiepsautettiin takaisin kolmoseen joka piristikin sitten tuon ketjun peliä. Zibanejadin ja Kreiderin näkymättömyydestä ei jaksaisi joka pelin jälkeen valittaa ja onhan heillä erikoistilannepelaamisessa ansionsa, mutta kyllä turhauttaa seurata tuota surffailua tasakentällisin. Toronto sai kärkiketjun pelin entistä sekavammaksi, ja tuntui että se vähäinenkin kemia tuon kolmikon kesken oli kadonnut. Kieltämättä olisi kiva nähdä saisivatko vaikkapa Cuylle ja Kakko laidoilla Ziban heräämään tähän kalenterivuoteen, mutta sehän ei tule tapahtumaan koska Kreideria ei voi kertakaikkiaan irrottaa tuosta kyljestä. Odotellaan siis edelleen sitä oikean laidan vapahtajaa joka "vapauttaa Zibanejadin pelaamaan", kuten muutama huvittava jenkkiartikkeli on asian muotoillut.

Pakko vielä sanoa että meinasipa livahtaa vähän oksennusta kurkkuun tuota Sportnetin lähetystä ottelusta seuratessa, ja tavasta miten Rempeä ja Reavesia nostettiin jatkuvasti tikunnokkaan. Jopa selostajat kertoivat seuraavansa erityisen tarkasti näiden peluutusta ja jäälläoloa, ja nämäkin tuntuivat odottavan suorastaan vesi kielellä koska hanskat tipahtavat jäävät ja mätkiminen alkaa. Todella irvokasta touhua, ja tuntui vähän että kaksikko itsekin otti tuon matsin lopulta vain siksi koska se piti ottaa ja leimata se kellokortti. Saatiinpa nyt sitten sekin nyhjäys nähdä, joten toivottavasti tämä suurin mölinä Rempen ympärillä alkaisi pikkuhiljaa rauhoittui ja keskityttäisiin ihan oikeisiin asioihin. Sama show suurinpiirtein joka pelissä alkaa maistua jo todella puulta.

Tiistain vastaisena yönä jatketaan sitten vieläkin kovempaa Idän porukkaa, eli Panthersia vastaan. Se on selvää että parasta pitää lyödä todellakin tiskiin.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs



Quickille vuoden jatko, tälle peukkua. Ei tainnut olla sitä pelkkää perusjargonia viime kesän puheet siitä kuinka halusi ihan oikeasti vielä vanhoilla päivillään tulla Rangersiin. Täyttänyt hyvin tonttinsa Igorin kakkosmiehenä, eikä varmasti säpsähdä kokemuksensa ansiosta keväällä jos joudutaan pistämään syystä tai toisesta kovaan paikkaan.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Toronto-pelin tapaan tiukka vääntö Panthersin kanssa, mutta lopulta luu käteen ja nolla pinnaa.

Tässä oli selkeästi vähän pudotuspelien makua ja sitä kuuluisaa asetelmien hakua, ja pelin nopeus ja intensiteetti olivat ihan eri planeelta kuin niissä tavanomaisemmissa maanantai-illan runkosarjapeleissä. Kovaa mentiin, paikat olivat vähissä kummankin puolustamisen takia, isoja taklauksia jaettiin ja suuta soitettiin lähes joka vihellyksen jälkeen. Suht tasaväkisesti mentiin, ja vähemmän yllättäen pieniin muuttujiin tämäkin ratkesi, ottamatta pois mitään hyvin pelanneelta Panthersilta, joka osasi kyllä lyödä pelin jäihin juuri oikealla tavalla kolmosessa, eikä päästänyt Rangersia kunnon takaa-ajoon vasta kuin ihan viime minuuteilla.

Sinänsä hyvästä esityksestä huolimatta jätti sitten kyllä Rangers-fanin vinkkelistä hampaankoloon, ja vaikka Zibanejad olikin tänään vähän pirteämpi, jo viidettä peliä putkeen kiikareilla. Myös Panarinilta vähän samanlainen katoaminen kuvasta kuin Torontoa vastaan, ja siinä missä Panthersin kärkijätkät ottivat Barkovin johdolla roolia kovassa paikassa niinkuin pitääkin, meidän kulmahampaat vetäytyivät jonnekin sinne ikeniin juuri kun niitä tarvittaisiin eniten. Se on kiva nakutella niitä 1+2-iltoja heikompia jengejä vastaan, mutta kun pitäisi lyödä parasta tiskiin kovia vastaan, nämä jätkät tuntuvat häviävän kuin pieru saharaan, eivätkä tällaiset jutut herätä hirveästi luottoa niitä kevään kovia pelejä ajatellen. Viime keväänä sitä seuraavaa vaihdetta ei vain löytynyt, joten katsotaan tuossa jonkun kuukauden kanssa miten kävi tänä vuonna.

Myös voittomaali jäi kirvelemään, Brodzinskiin kohdistunut ilmiselvä koukkaaminen jäi jostain syystä viheltämättä, ja heti vastahyökkäyksestä kiekko Trouban jalkojen kautta kaukaa ohi hölmistyneen Shestyn. Alkuun näytti karmivalta hörpyltä, mutta pientä kimmoketta kiekko taisi ottaa ja nuo ovat veskarille pahoja. Siksi pieni synninpäästö Igorille.

Mutta joo, toivottavasti nämä pari mittatikkupeliä herättelevät joukkuetta siihen että paljon on vielä parannettavaa tosipelejä varten. Runkosarjassa on saatu rallatella suht kepeästi hyville sijoituksille, mutta pikkuhiljaa pitäisi alkaa orientoitumaan kevättä varten, ja ainakaan näiden kahden pelin perusteella siinä mielentilassa ei olla vielä.

Seuraava peli onkin vasta la-su yöllä Bluesia vastaan, ja ennen sitä isoin juttu on tietysti perjantain trade deadline. Tässä olisi nyt muutama päivä aikaa tehdä siirtoja ja saada uusia kavereita sisään parien treenien kautta ennen viikonloppua, ja viimeisimpien huhujen ainakin Krakenin Alex Wennberg olisi Druryn kiikarissa tuohon kolmossentterin tontille. Ensi kesän UFA-jätkiä 4,5 miljoonan cap hitillä, eli palkkaa sitten kierrätettäisiin varmaan jonkun kolmannen seuran kautta. Myös Vatranosta kuiskutellaan edelleen, ja mahdollisesta yhdestä ns. perusvarmasta lisänimestä viime vuotisen Nikkolan tapaan puolustukseen. Siirtoja on siis varmasti luvassa, ja vähän sellainen kutina että niitä ei tarvitse ihan tuohon perjantaihin asti odotella.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Toiveita perjantaita odotellen. Ei makseta ylihintaa. Laatua ei näytä olevan tarjolla mistä kannattaisi maksaa ykköskierrosta. Mikäli jonkun hintapyyntö on liian kova voisi miettiä muita vaihtoehtoja. Vatrano olisi kiva lisä mielestäni ja iso plussa ensi vuoden jatkuvasta sopparista. En kuitenkaan maksaisi ykköskierrosta. Tässä kohtaa, jos hintapyyntö ei laske voitaisiin miettiä esimerkiksi vähän lähtökohtaisesti heikompaa Duclairia.

Toiveissa hankintoja sopivaan hintaan. Tänä vuonna ei tarvitse räjäyttää pankkia viime vuoden tapaan. Varsinkin, kun kevät meni miten meni.

Kakkoa ei toivottavasti kaupata rentaliin. Mikäli järkeenkäyvä hockey trade tulee vastaan niin sitten mielestäni aiheellista. Kakolle varmasti parasta olisi päästä haistelemaan uutta ympäristöä ja saada mahdollisesti enemmän vastuuta. Rangersissä en usko Kakosta hyvää kolmoskentän pelaajaa parempaa tulevan. Saa toki jatkaa ei nuoria hyviä kolmoskentän pelaajia hyvällä sopimuksella ole helppo löytää. Tällä hetkellä Kakon arvo on varmasti alhaalla tehottoman kauden takia enkä ihmettele Kakon pyörimistä huhuissa. Rangersille kuitenkin arvokkaampi kuin muille seuroille ja siksi en usko Kakon treidiin.

Hankintalistalla voisi siis olla:
-ykkösen oikea laita (Kreider-Ziba-romanssia ei nähtävästi rikota tällä kaudella, vaikka kaverit eivät saa mitään aikaan 5v5 pelissä)
- kolmosen sena (Chytil olisi tähän kuin nenä päähän. Nyt joudutaan maksamaan huonommasta pelaajasta)
- 6-7 pakki (yksi kpl syvyyspakkeja loukkaantumisten varalle)
 

Jimisola

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Jotenkin sellainen fiilis ollut jo pitkään, eikä pelkästään tämän kauden takia, että Rangers ei tule voittamaan mitään suurta Mika Zibanejad ykkössentterinä. Ylivoimalla ja heikkoja jengejä vastaan tulee tehoja, jos tulee, mutta ei ole mikään todellinen ykkösen play driveri. Toivottavasti olen väärässä.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Jotenkin sellainen fiilis ollut jo pitkään, eikä pelkästään tämän kauden takia, että Rangers ei tule voittamaan mitään suurta Mika Zibanejad ykkössentterinä. Ylivoimalla ja heikkoja jengejä vastaan tulee tehoja, jos tulee, mutta ei ole mikään todellinen ykkösen play driveri. Toivottavasti olen väärässä.
Tietysti pelannut tänä vuonna puolitoista minuuttia vähemmän per peli kuin Trocheck, joten ylipäänsä voidaan kysyä kumpi näistä on ykkössentteri.

Mika on erityisominaisuuksiensa ansiosta ihan laadukas pelaaja, mutta kyllähän se tuntui silloin ja tuntuu edelleen aika hassulta, että moni oli Eichelin hankintaa vastaan, koska pitivät sitä Zibanejadia huonompana pelaajana, vaikka näin asia ei koskaan ole ollut.

Zibanejad kuitenkin tarvitsisi 5 vs 5 pelissä jonkun eliittipelaajan hoitamaan laidalleen hoitamaan kiekonhallintaa ja pelintekoa. Druryn ensimmäisten päivien virheistä maksetaan viimeiseen päivään asti.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Nythän tilanne on oikeastaan se, että joukkueessa on kaksi hyvää 2. kentän keskushyökkääjää. Parhaimmillaan Mika 1. sentterin roolin täyttää, mutta tällä kaudella Zibanejad ei ole päässyt sille tasolle.

Tuohon 1. Sentterin rooliin nyt ei ole saatavilla tietysti ketään, enkä usko, että tuohon oikeaan laitaan löytyy myöskään ketään sateentekijää vapailta markkinoilta. Pahimmassa tapauksessa vahvistus vain sotkee joukkueen sisäiset kemiat.

Kakkoa en lähtisi kesken kauden myymään. Hän on ollut yleensä suht. vahva pudotuspeleissä ja pelaa voittavaa kiekkoa, vaikkakin ilman tehoja.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs



Sieltä se jo pidempään huhuiltu Wennberg tulee Krakenista, ja hintana tämän kesän kakkoskierroksen varaus, ja kesän 2025 neloskierroksen varaus. Uumoilin vähän isompaa hintaa sentterien huvetessa, mutta onneksi mottipäisiin ei tarvinnut lähteä.

Haluttu kolmossentteri on nyt haarukassa ja mikä parasta, Seattlen syödessä 50% palkasta ja korvauksen ollessa noin maltillinen, palkkakattotilaa ja pelimerkkejä on edelleen sitä oikeaa laituria varten. Haiskahtaa vähän että se kesän ykköskierroksen varaus menee kyllä Vatranoon.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Itseä ei kyllä hirveästi sytytä nämä jo kertaalleen joukkueessa nähdyt, mutta jos se Vatrano nähdään oikeaksi, niin toivottavasti ei mottipäisiin lähdetä.

Wennbergille kolmoseen peukku. Nyt siitä jäi Brodzinski sijoitusta vaille. Minkähän numeron Wennberg valitsee 21:n tilalle.
 
Viimeksi muokattu:

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Löisin Guenzeliin, Buchnevichiin tai Toffoliin reippaasti päälle Vatranon hinnan ja siitä kannujahtiin.

Tähän asti näyttänyt ostajien markkinoilta. Guentzel olisi kova haku. Jäänyt aina Penguinsia vastaan käydyissä peleissä mieleen. Löytää tontit ja hakkaa maaleja sieltä täältä.

Buch on kerran jo todettu toimivaksi ja oijoi Druryn isoin virhe oli myydä tai oikeastaan antaa ilmaiseksi Bluesille. Totta oli ettei tilaa katossa silloin ollut, mutta olisiko siinä voinut jättää Goodrowin hankkimatta ja antaa tällä 3,6 milliä. Tällä kaudella tehnyt tiukkaa mahtua pelaavaan kokoonpanoon mielestäni, vaikka valmennus luottaa.

Nämä kaksi olisi varmasti parhaimmat ja mikäli hinta olisi jotenkin järkevällä tasolla. Buchin jatkuva soppari ensi kauteen eli siihen uskaltaisi ehkä laittaa Kakkoa ja ykköstä. Guentzel rentalina en lähtisi painamaan mottipäistä.

Toffoli olisi mielenkiintoinen, muta yksi hidas kaveri lisää ei kuulosta houkuttavalta. Toisaalta maalinteko onnistuu ja sitähän tarvitaan aina lisää. Mikäli Devils myy uskon hinnan olevan ykköskierros, joka on ehkä liikaa Rangersille.

Vatrano, vaikka saisi 50% palkanpidätyksellä ei ehkä ole ykkösen arvoinen mielestäni. Parantaisi varmasti kokoonpanoa, mutta en jaksa uskoa, että auttaisi keväällä viemään finaaleihin. Arvostan ehkä liikaa ykköskierroksen varausta, mutta niitä on heitelty vähän liian anteliaasti. Todettakoon, että Vatrano tosiaan mielenkiintoinen pelaaja ja ensi kauden kattava sopimus, mutta jotenkin näen Duclairin/vastaavan ajavan melko saman hyödyn paljon edullisemmin.

Wennbergin hankkinen ihan ok, tuo ainakin vauhtia lisää. Hyvä syöttelijä, huono viimeistelijä. Ei taklaa ja aloituksissa häviää yli puolet. Lähtökohtaisesti parannus verrattuna JB ja voisi kuvitella sopivan Kakon ja Cuyllen kanssa.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tähän asti näyttänyt ostajien markkinoilta. Guentzel olisi kova haku. Jäänyt aina Penguinsia vastaan käydyissä peleissä mieleen. Löytää tontit ja hakkaa maaleja sieltä täältä.

Buch on kerran jo todettu toimivaksi ja oijoi Druryn isoin virhe oli myydä tai oikeastaan antaa ilmaiseksi Bluesille. Totta oli ettei tilaa katossa silloin ollut, mutta olisiko siinä voinut jättää Goodrowin hankkimatta ja antaa tällä 3,6 milliä. Tällä kaudella tehnyt tiukkaa mahtua pelaavaan kokoonpanoon mielestäni, vaikka valmennus luottaa.

Nämä kaksi olisi varmasti parhaimmat ja mikäli hinta olisi jotenkin järkevällä tasolla. Buchin jatkuva soppari ensi kauteen eli siihen uskaltaisi ehkä laittaa Kakkoa ja ykköstä. Guentzel rentalina en lähtisi painamaan mottipäistä.

Toffoli olisi mielenkiintoinen, muta yksi hidas kaveri lisää ei kuulosta houkuttavalta. Toisaalta maalinteko onnistuu ja sitähän tarvitaan aina lisää. Mikäli Devils myy uskon hinnan olevan ykköskierros, joka on ehkä liikaa Rangersille.

Vatrano, vaikka saisi 50% palkanpidätyksellä ei ehkä ole ykkösen arvoinen mielestäni. Parantaisi varmasti kokoonpanoa, mutta en jaksa uskoa, että auttaisi keväällä viemään finaaleihin. Arvostan ehkä liikaa ykköskierroksen varausta, mutta niitä on heitelty vähän liian anteliaasti. Todettakoon, että Vatrano tosiaan mielenkiintoinen pelaaja ja ensi kauden kattava sopimus, mutta jotenkin näen Duclairin/vastaavan ajavan melko saman hyödyn paljon edullisemmin.

Wennbergin hankkinen ihan ok, tuo ainakin vauhtia lisää. Hyvä syöttelijä, huono viimeistelijä. Ei taklaa ja aloituksissa häviää yli puolet. Lähtökohtaisesti parannus verrattuna JB ja voisi kuvitella sopivan Kakon ja Cuyllen kanssa.
Ainakaan Guenzelista ei tarvinnut maksaa mottipäistä vaan enemmänkin tollainen "eikö tohon muka pystytty vastaamaan" -hinta.

Buchnevichista (50 % pidätettynä tämä ja ensi kausi) olisin valmis heittämään 1st + othmann (ja tarvittaessa +jotain) tai vaihtoehtoisesti pari ykköskierroksen varausta. Perreault on ainoa lupaus josta pitäisin enemmän kynsin ja hampain kiinni, mutta todellisuudessahan tollakin täytyy mennä kaiken putkeen, että siitä tulisi yhtä hyvä kuin Buchnevich. Puhumattakaan siitä, että Rangersin ikkuna on just tässä ja nyt.

Jostain Vatranosta tai Zuckerista en lähtisi erityisiä maksamaan, koska jo tullessaan jäisi sellainen olo, että pääkilpailijat vahvistuivat merkittävästi enemmän ja näin ollen cupin mahdollisuudet ovat vain pienemmät kuin ennen deadlinea.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Pieni jännitys päällä iltaa odotellen. Drurystä ei tiedä onko all in - meno päällä. Kausi mennyt yli odotusten ja ollaan metron kärjessä oltu koko kauden ajan ja muutenkin siellä top 5 pyöritty koko kausi. Haastajina lähdetään kuitenkin keväälle. Idässä Florida varmaan ykkössuosikki ja siinä takana sitten aika samoille prossilla Carolinan, Bostonin ja Toronton kanssa. Lännestä ei tarvitse kaataa kuin yksi seura, joten turha vielä huolehtia liikaa Coloradon, Dallasin, Vegasin ja Edmontonin varusteluista.

Buch sopivalla paketilla kelpaisi. Märkä-uni olisi pakistoon vahvistus ja Lindgren ulos.

Onnistunutta iltaa odotellen!
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Kyllähän tässä on mukavavasti jännättävää, vaikka vähän veikkaan että se tämän päivän hankinta on se ilmeisin ja tylsin eli Vatrano. Buch olisi näistä kahdesta toki mieluisampi ja myös hänen sopimuksensa kattaisi ensi kauden, mutta pyynti taitaa olla vain aika kova. Katotaan nyt sitten mitä tapahtuu.

Kakon siirtymiseen en jaksa uskoa eilisistä Guentzel-huhuista huolimatta, koska tämän lähtiessä oltaisiin joka tapauksessa oikeaa laituria vailla. Saataisiin ehkä parempi pelaaja tilalle, mutta vaje ei katoaisi silti kokonaan.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Lindgren ulos.
Miksi? Kuitenkin suhteellisen nuori ja asenteeltaan sellainen, joka pelaamisellaan sytyttää varmasti koko joukkueen.

Katselin tuossa muuten joukkueen sisäistä +/- tilastoa. Lafreniere pelaa loistavaa kautta, mutta jostain syystä lukema on negatiivinen, kun muilla ketjun pelaajilla on plussaa.
 

Nick Neim

Jäsen
Katselin tuossa muuten joukkueen sisäistä +/- tilastoa. Lafreniere pelaa loistavaa kautta, mutta jostain syystä lukema on negatiivinen, kun muilla ketjun pelaajilla on plussaa.
Lafreniere tällä kaudella, tehdyt ja päästetyt maalit tilanteittain:

5vs5 48-50
4vs4 5-4
3vs3 1-1
5vs4 37-3 (-3)
6vs5/4 5-7
4/5vs6 1-0

Trocheck ja Panarin ovat napanneet +4 tyhjiin maaleihin (T 5-1 ja P 4-0 saldot) siinä missä Lafreniere tuon +1 lukemansa, sekä kaksikko on saanut +3 saldon 3vs3 tilanteista eli jatkoajoilta (3-0 saldot molemmilla), siinä missä Lafreniere on taas vetänyt jatkoajat plusmiinusnollaa tämän kauden osalta. Näiden lisäksi molemmat ovat 5vs5 pelistä +7 lukemassa (T 47-40 ja P 52-45), ja nämä tilanteet sitten yhdessä selittävät tuon isomman ero tuohon kaksikkoon. Ylivoimalta Trocheckilla ja Panarinilla molemmilla on -5, joten sieltä Lafreniere jopa hieman hyötyy tuohon pluslukemaansa, kun on ylivoimalla ollessaan merkkauttanut itselleen vain -3.

Sen verran vähän on tullut Rangersin pelejä kytättyä, että selittyykö tuo 5vs5 ero sitten alkukaudesta vai mistä. Tuskin noin montaa vaihtoakaan osuu sopivasti, jotta tuollainen 9 maalin heitto 5vs5-pelistä sieltä saadaan aikaan.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Miksi? Kuitenkin suhteellisen nuori ja asenteeltaan sellainen, joka pelaamisellaan sytyttää varmasti koko joukkueen.

Ei ole tarpeaksi hyvä pelaaja pelaamaan top 4-minuutteja. Tällä kaudella ollut monessa pelissä huonoin pakkimme. Asenne hyvä joo ja tykätty kaveri. En vain usko, että Lindgren top 4 minuuteilla riittää tänäkään keväänä. Mielestäni yksi puukätinen pakki riittää ja Troubasta tuskin luovutaan. Toivon todella ettei pitkää ja liian kallista jatkosopparia tehdä Lindgrenin kanssa. Olen tykännyt Lindgrenistä ja voisin mielelläni vieläkään pitää kaverin jengissä, jos suostuisi järkevään jatkoon ja roolina kutospakki. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista ja turha toistaa aikaisempia virheitä (Staal, Girardi).
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Guentzelin perässä oltiin ihan kalkkiviivoille saakka mutta CAR vei voiton, ja koska ilmeisesti pyynnöt Vatranosta ja Buchista olivat liian kovia, vastaus oikean laidan tyhjiöön on Roslovic. Olettaisin että istutetaan sitten samantien Kreider ja Zibanejadin rinnalle, kun kaikki muut mahdolliset ehdokkaat ovatkin siinä jo ehtineet piipahtamaan ainakin kerran.

Sitä ykkösen laituria ei siis suoranaisesti saatu vaan näkisin että Roslovic on lähtökohtaisesti middle six-osastoa, mutta toisaalta eipä siltä Vatranoltakaan aikoinaan ihmeitä odotettu, ja homma lähti liikenteeseen yllättävän hyvin tuon kaksikon rinnalla. Toisaalta harmittaa että se ihan terävin kärki jäi nyt saamatta, mutta toisaalta ei lähdetty tuhlaamaan pelkästä tuhlaamisen ilosta, ja Roslovic irtosi neloskiekan varauksella, joka nousee tosin kolmoseksi jos mennään finaaleihin. Tulee vähän mieleen tuo toissakevät, jossa ei haettu niitä meganimiä vaan enemmän syvyyttä nimenomaan Vatranon, Coppin ja Motten myötä. Viime vuonna hankinnat lyötiin sinne keihäänkärkeen, ja eihän se ihan putkeen mennyt.

No katsellaan. Jotain tällaista saatetaan nähdä jo Bluesia vastaan:

Kreider-Zibanejad-Roslovic
Panarin-Trocheck-Lafreniere
Cuylle-Wennberg-Kakko
Vesey-Brodzinski-Goodrow

Penguinsista tuli myös pakki Chad Ruhwedel, joka taitaa olla ennenkaikkea syvyyshankinta mahdollisia loukkeja varten. Troubahan on ollut nyt muutamilta viime jäiltä poissa, eli jotain vammaa sielläkin on.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Ihan tyytyväinen. Wennberg ja Roslovic nopeita taitavia kavereita. Täytyy vain toivoa, että Roslovic saa herätettyä Kreider-Zibanejad kaksikon.

Lihaa lyötyy kevään kovia peleja varten tarpeaksi ja nyt tuli kaivattua nopeutta. Peukkua täältä Drurylle.
 

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Uskon että Roslovic on kunnon joukkueessa ainakin sellainen 40-50 pisteen pelaaja. Vaatimattomat pisteet kyllä Columbuksessa ollut tällä kaudella, mutta minusta virkistävämpi hankinta kuin vaikka Vatrano olisi ollut.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, vanhat meriitit ei ihan samaa kuin viime vuoden kaksikolla, mutta nyt istuvat pelityyliin paremmin. Varsinkin Kane oli melkoinen pelin ankeuttaja viime vuonna.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Uskon että Roslovic on kunnon joukkueessa ainakin sellainen 40-50 pisteen pelaaja. Vaatimattomat pisteet kyllä Columbuksessa ollut tällä kaudella, mutta minusta virkistävämpi hankinta kuin vaikka Vatrano olisi ollut.
Itseasiassa Roslovic on tehnyt jo Blue Jacketsin tasoisessa joukkueessa jokaisena vuotenaan juuri tuohon haarukkaan asettuvia tehoja, ja olisi yltänyt niihin tänäkin vuonna ilman loukkaantumista. Ihan jännä siis nähdä mitä saa aikaiseksi nyt kun hyppää napsun kovempaan jengiin.

E: Trouba poissa todennäköisesti loppukuun ajan:


 
Viimeksi muokattu:

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mä vähän epäilen, että Kakko jatkaa tosa ykkösessä (tai siis kakkosessa). Jotain Roslovicia tuskin on siihen vakavissaan hankittu ja ohan se siinä treenannutkin sen sijaan että olisi harjoitellut wennbergin rinnalla.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös