New Jersey Devils 2023–2024

  • 139 287
  • 871

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Wow!! Lets go Devils! ja se kuului koko pelin ajan Sunrisessa. Todella paljon vierasfeneja paikalla ja chantti "lgd" kuulosti aika kivalle omaan korvaan.

Pelikin vakuutti aika lailla kolme erää. Oli vaikeita hetkiä ja omat maalit tulivat vähän tuurilla, mutta kokonaisuus oli aika lailla parasta mitä tällä kaudella on nähty. Montaa nukahdusta ei mielestäni tullut pelin aikana, vaikka alakatsomon paikka blokkasi vähän toista päätyä.

Toivo ja usko on taas palautettu LGD:lle!(vaikka kausi on pahasti kesken ja varmuudella vuoristorata jatkuu)
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Mukavat ja yllättävät pisteet todentotta. Dawsilta tilastollisesti hyvä peli, mutta totuuden nimissä pakko todeta, että reboundeja kyllä tippui tolkuttoman paljon ja kiitos kenttäpelaajille niiden siivoamidesta.

Omaan silmään positiivisimmin jäivät Haula, Nemec, Mercer, Bratt ja Holtz. Lukelta vähän sellaista huolimatonta tekemistä jälleen.

Todella tärkeät pisteet, toivotaan että asenne jatkuu ja day to day miehet ainakin saataisiin nopeasti riviin.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hyvä peli, ja tällä kertaa tuurit olivat todellakin Devilsin puolella. Tosiaan Floridalla oli 4-5 tolppaa ja Devils iski omista paikoistaan aika tehokkaasti kiekkoa sisään.

@NJEspoo n tavoin pidän yhtenä tämän kauden kovimmista voitoista. Ja hienoa että Devils esitti @LGD :n vierailun kunniaksi laatukiekkoa. Usko palautettu, vai miten se tuossa aiemmassa viestissä menikään.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kuulostaa suunnitelmalta. Ehkä saadaan kansanliike aikaan ja taloudellisen katastrofin pehmentämiseksi vitonenkin merkitsee:)

Onneksi sitäkin enemmän pehmentää voitontunne, joka saattoi paistaa eilisestä viestistäkin hieman läpi. Oli todella fiilikset kohdallaan ja kuten sanoinkin, hieman kotimatsin oloinen fiilis vierasjoukkueen alapäädyssä. Iloittelu päättyi ihan viralliseen maalikoosteeseenkin asti. Oli kevyesti kovempi voitto, kuin lokakuun Wild ja Sabres-voitot Prudentialissa.

Sen verran voi koosteiden katsomisen jälkeen myöntää, että kyllä kiekkotuuri oli vahvasti Devilsin puolella. Tolpat ja muut läheltä piti tilanteet olisivat voineet muuttaa pelin kulun nopeastikin. Nyt tolpat ja oikein ajoitetut torjunnat olivat lopulta hyvisten puolella. Ehkä käänteisesti ajatellen Panthers taas oli oman putkensa aikana em. tuurin käyttänyt loppuun. Ei meillä liikaa sitä tuuria ole tällä kaudella ollut, joten otetaan vastaan kaikki mitä saadaan.

Optimisti haluaa nähdä, että tuo voitto(ja hyvin alkanut vaikea vieraskiertue) vapautti jotain jengin sisällä. Huomennahan se nähdään ja pessimistin on puolestaan helppo pettyä, jos ei mene kuin Strömsössä.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Semmoinen peli sitten Bruinsia vastaan. Ekassa erässä ei paljoa luistin liikkunut, ja Bruins vei peliä ihan 6-0. Vain Dawsin torjunnat ja onnistunut paitsiohaasto pitivät lukemat 0-0:ssa. Tokan erän alkuun Coyle vei Bruinsin 1-0 johtoon, ja vasta sen jälkeen Devils alkoi pelaamaan.

Toka erä oli tasaista vääntöä. Devilsillä oli joitain paikkoja, mutta maski, poikittaissyötöt ja reboundit puuttuivat. Kolmas erä oli sitten Bruinsin, eikä Devils saanut oikein kunnollista kiriä aikaan. Muutamat paikat Swayman otti varmasti kiinni, kiitos Bruins-pakkienkin, jotka siivosivat maalin edustaa kurinalaisesti. Swayman otti päälle 30 torjuntaa, mutta siihen nähden hänen ei tarvinnut tehdä mitään haamutorjuntoja nollan eteen.

Aika vaikea tuolla siipirikkoisella jengillä on tehdä tulosta kovia joukkueita vastaan. Ja pisteiden ottamiseen vaaditaan 60 minuuttia yritystä, ja nyt sitä ei nähty.

Daws oli Devilsiltä kentän hahmo. Ilman hänen koppejaan Bruins olisi ollut jo ekan erän jälkeen karkumatkalla. Muita onnistujia ei hirveästi löytynyt, ehkä McLeod oli tuttuun tyyliin näkyvä, Hischierkin muutamaan kertaan mutta vähän vielä enemmän tarvittaisiin.

Miinukset ainakin Luke Hughesille, joka on tehnyt viime aikoina valtavan määrän helppoja virheitä. Myös Mercer pelasi kehnon pelin. Esim. Pastrnakin yv-maalissa hänellä olisi ollut hyvin aikaa heittää kiekko alueelta, mutta ei onnistunut siitä, ja jälkitilanteessa ei ottanut McAvoyn (?) poikittaissyöttöä Pastrnakille pois.

Brendan Smith tippui pelistä ekassa erässä pois epäonnistuneen taklauksensa jälkimainingeissa. Sen seurauksena Hughes pelasi yli 28, Nemec 25 ja Bahl 23 minuuttia. Nuoriso-osasto johtaa pakistoa, kun Marinolle tuli peliaikaa reilut 21 ja Millerille 17 minuuttia.

Tästä sitten Montrealin kaatoon. Viikonloppuna luvassa vielä matsit Dallasia ja Columbusta vastaan. Pelejä riittää, ja pisteet ovat tällä kokoonpanolla tiukassa. Kaksi voittoa kolmesta olisi erittäin hyvä suoritus.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei auta selittelyt. Boston oli parempi tänään, käytännössä heti alkuvihellyksestä saakka. Eka erä oltiin pahimmassa mankelissa, mutta siitä sentään vielä selvittiin jollain ihmeellä 0-0 tilanteessa. Sen jälkeen vähän ehkä herättiin, mutta tällä kokoonpanolla tuli vaan realiteetit vastaan. Vaikka Devilsillä oli pelissä pari hyvää paikkaa, niin suurimmaks osaks tekeminen hyökkäyspäässä oli todella nihkeän näköistä. Itse ottelu ois voinut päättyä rumemminkin ilman Dawsin torjuntoja ja hyvää onnea, tai Bostonin näkökulmasta huonoa.

Daws nostaa itteään peli peliltä lähemmäs ykkösveskan statusta, ainakin, jos multa kysytään. Kuten yläpuolella kirjotin, niin antoi kyllä täydet mahikset voittoon. Se eka maali oli ehkä hieman huonosti luettu siltä, mutta olkoot. Harvoin keneltäkään tulee täydellistä peliä.

Seuraavaks vastassa kotipelissä Montreal ke-to yönä. Loppuviikosta vielä vieraissa Columbus ja back-to-backin jälkimmäisessä osassa Dallas kotona. Ei sais normaalisti miettiä yhtä peliä pidemmälle mun mielestä, mutta nyt on sanottava, että varsinkin kahdesta seuraavasta pelistä ei oo varaa pistemenetyksiin.

Loppuun vielä lisäyksenä, että haluaisin nähdä Hischieriltä ja Toffolilta pisteiden osalta selvää tasonnostoa. Nyt on yksinkertaisesti noustava esiin monen muun pelurin poissaollessa. Vaikka Nico ei ookaan mikään hyökkäyspään dynamo, niin kyllä sekin pystyy pelejä ratkomaan, kuten on aikasemminkin nähty. Toffoli taas ei oo mikään joukkueen moottori missään nimessä, mutta löytyy siltäkin maalintekotaitoa. Nyt pitäis alkaa osumaan.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Jos Smith oikeasti putosi hetkeksi pois niin joko olisi Hatakan vuoro kokeilla ylhäällä? Soppari kuitenkin päättymässä, että olisi hyvä kokeilla, missä Santerin peli menee.

Meinasin ehdottaa Lukelle jonkinlaista resetointia ja hengähdystaukoa, mutta sen verran saikuttajia parhaillaan, että tuskin on lepohetkeä tulossa. Toivottavasti saa kopissa tai videovalkuilta jotain mieltä rauhoittavaa oppia.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Timo Meier palaa kokoonpanoon, Smith on ainakin jonkun aikaa poissa. Luke on flunssassa, mutta pitäisi olla silti pelikunnossa. Jostain syystä Bastian kolmosessa ja Holtz nelosessa. Daws pelaa maalilla.

Steinin twiitistä ei löytynyt pakkipareja, mutta ilmeisesti Foote pelaa kolmosparissa. Tai hän taitaa olla ainoa terve pakki ylhäällä, joka Smithin voi korvata. Pelottava ajatus.


 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Pari viimeistä peliä on mennyt koosteiden varassa, mutta lienee turvallista todeta, että Floridan kiertueelta saatu hyvä tulos ei tarttunut pidemmälle. 3-2 kuokkaan kotona Canadiensia vastaan ja kaiken infon mukaan täysin voitettavissa olleesta pelistä.





Tuo alla oleva upotus osoittaa hyvin, että aika kahden kerroksen väkeä on joukkueessa. Tällä kertaa pahimpana syntipukkina taitaa toimia Marino-Nemec-pakkipari, jolla ei mennyt aivan nappiin. Vähän ihmetyttää myös, että Holtzia ei koiteta ylempänä ja anneta enempää peliaikaa, vaikka esim. pakistossa pari tulokasta vetää 25 minuuttia. Jostain syystä valmennus ei tähän luota ja siihen on lienee syynsä.

Viikonloppuna olisi sitten taas b2b ja tiedetään miten niissä on käynyt. Kai nyt Columbus kaatuu vähintään. Kaatuu tai ei, niin kyllä nämä kellarikerroksen jengeille(eikä mitään pois Habseilta) koetut tappiot tulevat satuttamaan Devilsiä kauden edetessä.




 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei sais normaalisti miettiä yhtä peliä pidemmälle mun mielestä, mutta nyt on sanottava, että varsinkin kahdesta seuraavasta pelistä ei oo varaa pistemenetyksiin.
Jätän jatkossa tällaset viestit kirjottamatta. Turhaa manailua, prkl.

Oli toi matsi voitettavissa, mutta harmittavasti valui pisteet käsistä, varsinkin, kun nähtiin eka hieno nousu kahden maalin takaa tasoihin tehokkaan neljän minuutin ylivoiman aikana.

Meier näytti yllättävän hyvältä poissaolon jälkeen. Liikkeessä ei näyttänyt olevan mitään erikoista, jos vertaa ekan loukkaantumisen jälkeistä liukumista. Ei muutenkaan kaihtanut kaksinkamppailuja.

Ihmettelen myös Holtzin jämäminuutteja. Nj.comin Ryan Novozinsky oli asiasta udellut Ruffilta pelin jälkeen, mutta oli saanut vastaukseks jonkun ihan täydellisen perseenrevitys-kommentin, millä ei ollut mitään painoarvoa.

Kohti Jenkkien Hyvinkäätä.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Toivo ja usko on taas palautettu LGD:lle!(vaikka kausi on pahasti kesken ja varmuudella vuoristorata jatkuu)
Ei se kovin kauaa itselläni kestänyt. Toivo ja usko otti taas aika kovan kolauksen.

Tosi nihkeää. Maalinteko tuottaa tuskaa, kun paikkoja oli enemmän kuin tarpeeksi. Vastapainoksi Montreal veti aika kovalla prosentilla omista paikoistaan sisään. Nyt ei ollut Dawskaan maalilla samanlaisessa vireessä kuin Bostonia vastaan. Ei tappiota silti voi laittaa hänen piikkiinsä.

Fleguilua tuttuun tyyliin alussa. Sitten Devils alkoi pelaamaan, mutta ei saanut paikoista sisään. Kolmannen erän yv-maalit toivat uskoa, turhaan. Todella turhauttava tappio pelistä, joka olisi pitänyt ehdottomasti voittaa.

Ruff on hukassa Holtzin kanssa. Mieluiten McLeodin ketjuun, mutta kolmosessakin se menisi. Bastian takaisin neloseen, minne kuuluu.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
@Toby Dammit ,kyllähän se realismi iski tulosten muodossa nopeasti, mutta onneksi reissussa ei tule niin intensiivisesti seurattua. Vaikka jo lainatun mukaisesti en uskonut, että (pelillinen ja tunteiden) vuoristorata päättyy, niin kyllähän nuo parin viime pelin otteet vähän tyhjentävät omiakin renkaita.

Florida-voitto meni minulla kärkeen luonnollisista syistä, mutta yhtä lailla tällä kaudella uskoin viime hetken Isles-kotivoiton ja ehkä myös Bruins-jatkoaikavoiton jälkeen suunnan kääntyneen. Jälkikäteen arvioituna olin väärässä. Wild-voitot pääsevät listalleni myös tietyin edellytyksin.

Mielestäni kausi on nyt lopullisessa tienhaarassa, sillä ilman toimia suunta ei näytä kääntyvän ja esim. loukkaantumiset tulevat todnäk vaivaamaan kauden loppuun. Metron kärkikolmikko menee myös kovaa vauhtia karkuun. Joko nyt (i) arvioidaan kauden tavoitteet uudelleen ja toimitaan sen mukaan tai (ii) päätetään reagoida. Ensimmäinen vaihtoehto tarkoittanee sitä, että ei tehdä muutoksia joukkueeseen(tai valmennukseen) ja katsotaan mihin nykyiset kyvyt riittävät. Tämä merkitsee toivottavasti myös junnujen lisääntyvää peliaikaa jne. ja mahdollisesti uutta lähestymistä trade deadlineen. Toinen vaihtoehto on ainakin hankkia Dawsille kaveri ja puolustukseen vahvistuksia.

Itse kääntyisin toiseen vaihtoehtoon ja hankkisin UFA2024-statuksen ns. kakkoskorin(unohdetaan Markströmit ja Hanifinit) veskan ja pakin, mutta en kyllä myisi yhtään tulevaisuuden kulmapalasia, sillä ei tässä rehellisesti sanottuna olla yhden pelaajan päässä mestaruudesta jne. Kyllä me joku B-prospekti ja kolmos-neloskiekan varausvuoro voidaan kuitenkin menettää ja ehkä joku jengi näkee 30-voiton Vitekissä sekä uudessa alussa myös potentiaalia.

Katsotaan mitä tapahtuu, epäilen että ennen All Stars-taukoa ei paljoakaan.
 
Viimeksi muokattu:

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Ruff pihalle nyt. Sitten trade deadlinella voi katsoa missä mennään ja hankinnat sen mukaan. Sopii myös @LGD ehdottama puolustajan ja maalivahdin hankkiminen, jos lähtee halvalla. Turha tehdä kuitenkaan mitään hankintoja ellei Ruffia potkita pois ekana.

Ruff sai joukkueen taistelemaan muutamaan peliin niin porukka on ihan täpinöissään. Pidin itsekin tuosta joukkueen taisteluilmeestä, mutta tuon pitäisi olla joka ilta minimi eikä mikään kauden kohokohta. Peli ei ollut missään vaiheessa edes kovin kummoista ja taisteltiin vain puolustuksen kautta. Floridaakaan vastaan ei olisi ollut mitään palaa kovasta taistelusta huolimatta ellei Bobrovsky olisi imuroinut muutamaa maalia ja Daws ei olisi seissyt päällään.

Montreal pelissä luulin jo että tasoituksen jälkeen Devils pelaisi vahvasti loppuun, mutta muutaman vaihdon jälkeen tasoituksesta peli oli jo kääntynyt vastustajalle. Täysin ansaittu tappio.

Toivottavasti Hatakka pääsee ensi yönä pelille ja Holtz pois koirankopista.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hyvä ottaa välillä voittojakin, vaikka vastus ei ollut kummoinen, tai juuri siksi.

Maalinteko oli ekassa erässä tuskaa, vaikka paikkoja oli enemmän kuin tarpeeksi. Toffoli, Haula ja McLeod pistivät kiekkoa puolityhjästä maalista ohi. Viimeksi mainitulla kiekko tuli vähän hankalasti jalkoihin, mutta Toffolilla ja Haulalla vetojen laadussa oli selkeästi parannettavaa. Lopulta Marino tasoitti pelin, ja tokassa erässä Devils käänsi pelin itselleen, kun Holtz, Hischier ja Bastian pistivät kiekon häkkiin. Kolmannessa erässä Devils yritti ilmeisesti säästellä voimia back-to-back-peliin Dallasia vastaan, mutta kiekon perässä juoksemiseksi se meni.

Muutama huomio:
- Hyvä nähdä Vanecekilta välillä hyvä peli, vaikka se tuli osittain tuurilla, kun Columbuksella oli ainakin pari tolppaa ja Vanecekin peli oli välillä aikamoista säntäilyä.
- Toffoli ei saa kiekkoa mistään sisään ja ratkaisuissa näkyy turhautuminen/tuska/itseluottamuksen puute. Ärsyttää tällä hetkellä koko ukkeli, kun ei saa mitään aikaan, vaan hitailla ratkaisuilla päinvastoin tappaa pelejä.
- Holtz tekee Ruffin koirankopissakin tulosta. Peli menee välillä omissa pyörimiseen, mutta vaikea se on saada Willmanin ja Tierneyn kanssa muuta aikaan. Lopussa oli lähellä tehdä toisenkin maalin. Ei sillä, Columbusta vastaan Holtz loi ihan mukavasti paikkoja.
- Nemeciltä parin vaatimattomamman ottelun jälkeen vahva peli.
- Hyvä nähdä Hischierin tekevän tulosta. Sitä tarvitaan Hughesin ja muiden poissaolojen aikana, että kapteeni ottaa hyökkäyspään roolia.
- Foote pelottaa hitautensa ja kiekollisten taitojensa takia kentällä, mutta hyvin pelattu tilanne siinä Holtzin maalissa.

Tästä Dallasin kaatoon.
 
Viimeksi muokattu:

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hyvin tiivistetty @Toby Dammit .

Olin ennen peliä päättänyt, että lähden barrikadeille, jos tää matsi hävitään. Onneks ei niin pitkälle täydy asiaa viedä.

Hieno voitto. Jospa Holtz alkais hiljalleen saada enemmän vastuuta. Vaikka Bastiankin osui, niin kyllä sen paikka on nelosessa.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Viime postauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, mutta nyt löytyi sopiva rako laittaa vähän ranskalaisia katsottuani jälkilähetyksenä viime yön vierasottelun Columbusta vastaan. Sinitakkien kohtuu nopean ensimmäisen maalin ja sitä seuranneen Devils jäähyn kohdalla jo mietin, että taas mennään, mutta onneksi Paholaiset ryhdistäytyi ja teki tarvittavan työmäärän suht tasapainoiseen vierasvoittoon.

- Devils oli aloituksissa erinomainen. Varsinkin 2. ensimmäistä erää tuntui, että meidän aloittajat käytti jotain videopeleistä tuttua huijauskoodia.

- Colin Millerista on alkanut tulemaan yksi omista suosikeista. Lähes virheetön pelistä toiseen ja hyvän laukauksen ansiosta pystyy väläyttelemään hyökkäyssuuntaan ajoittain.

- Vitekin ylipelaaminen ja huono rebound control on kaikkien tiedossa, mutta tänään muutama todella tärkeä torjunta kriittiseen paikkaan ja voitti maalivahtien keskinäisen selkeästi, plussat siitä.

- Toffoli on hyvän alun jälkeen muodostunut lähinnä rasitteeksi. Erittäin yksipuolinen ja hidas, eikä tarjoa yhtään mitään karvaukseen tai kamppailupelaamisen, ei jatkoa. Holtz pystyy täysin hyvin ottamaan tämän kaverin roolin kahdessa ensimmäisessä ketjussa ensikaudella, mutta Lindy nyt varmaan on täysin eri mieltä ja kokeilee ennemmin Bastiania tulosketjun laidassa..

- Foote luutii ja pelaa todella yksinkertaisesti, eikä yritä mitään ylimääräistä - poislukien namusyöttö Holtzin maalin. Smith voi saikun aikana katsoa Calin pelaamista ja ottaa mallia.

Kyllähän tää joukkue kaipaa kipeästi Jackia takaisin - tarkalla puolustamisella ja hyvillä tsempillä on selvittävä All Star - taukoon ja sitten pitäisi 86:n olla takaisin. Katsotaan millainen Devils on ensi yönä kehissä, kun vastus kovenee.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tukkaan tuli ja rumasti. Jos peliä vois jollain tapaa tiivistää mahdollisimman lyhyesti, niin oikea tapa kuvailla ois se, että jokaisessa maalissa nukuttiin enemmän ku edellisessä. Ja ylipäätään vastustaja oli reilusti kovempi.

Ottelun alussa ilmassa oli jo vaaranmerkkejä, mutta Daws otti muutaman todella ison torjunnan, kun omat ei saanut siivottua maalinedustaa. Avausmaali päästettiin alivoimalla, eikä siinä vielä mitään, mutta siitä Dallasin alivoimalla tehdystä 2-0 maalista peli alkoi lähteä syöksykierteeseen pahemmin ja pahemmin.

Puolustus oli illan aikana melko sekasin, ja Nemec, sekä Luke molemmat maksoi oppirahoja, kun vastustajat kepitti 1vs1 -tilanteissa. Dallas taas oli läpi illan todella organisoitunut ja siihen päälle vielä Wedgewoodin varmaa työskentelyä, niin Devilsillä oli todella vaikea matsi.

Ennen All Stars -taukoa pitäis vielä selvitä Vegasista, Carolinasta ja Tampasta...
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Aikaerosilmin nähty kooste ei kyllä nostanut vireystilaa. Komeita maaleja Dallas iski, ei siinä mitään, mutta ei kyllä nähty puolustuspelissä mallisuorituksia.

Kaikkien muiden tässä ketjussa käsiteltyjen murheiden lisäksi näyttäisi hieman siltä, että Hughes & Nemec ovat törmänneet tai törmäämässä ns. rookie walliin tai vähintään jonkinlainen alavire on tosiasia. Tämä havainto tosiaan koosteiden perusteella ja Nemecillä on ollut vahvoja pelejä tammikuussa, mutta kyllähän taakka on kahdelle tulokkaalle valtavan iso. Ei heiltä oikein voi enempää pyytää tai vaatia joukkueen kantamisessa, toki helpot virheet pitäisi pystyä minimoimaan.

Miltä muille pelit kokonaisuutena katsoneille näyttää, on em. huoli turha ja koosteissa tulleet näkyvät virheet vain yksittäisiä tilanteita?

Lopuksi voi todeta, että tammikuun saldo on 4-5 ja kuten edellä mainittiin, vastustajien laatu on jatkossakin kova. Tekemistä on suunnan kääntämisessä ja kirivaiheen löytämisessä.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Sellainen pökäle sieltä putkahti sitten ulos Brylinin juhlaillan kunniaksi. Aika vastakohta Brylinin peliesityksille ja -tavalle tämä viime öinen Devils-joukko.

Ottelun alussa muutama hyvä vaihto ja kohtuullinen yv, sen jälkeen Dallas otti pelin haltuunsa ekan yv:nsä aikana. Devilsillä oli paikat 1-0 ja 2-0 tilanteissa paikat tasoitukseen/kavennukseen, mutta eivät saaneet mistään kiekkoa sisään. Lopulta pakka hajosi kokonaan, ja taululla rumat lukemat. Itsekin lähinnä kelailin pelin loppuun 3-0 vai 4-0 tilanteesta.

Todella vaikeita ovat olleet nämä back-to-backien jälkimmäiset osat tällä kaudella. Muutenkaan taso ei tunnu riittävän oikein mihinkään. Tai no, ehkä jonkun Columbuksen voittamiseen. Mutta siinäpä se.

Ruff pihalle ja äkkiä. Tässä Fitzgerald voisi ottaa oppia Lamoriellosta eikä Sherosta, turha hirttäytyä omiin huonoihin valmentajavalintoihin.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mielenkiinnolla odotan uusia ylivoimakoostumuksia ja niiden toimivuutta. Yhtä lailla mielenkiinnolla ja vähän myös pelolla odotan kolmospakkipari Hatakka-Footen edesottamuksia. Hatakka kai kohtuullisen lupaava, mutta eikö Foote ole Smithiäkin hitaampi? Hatakka siis tekee debyytin Vegasia vastaan, koska Miller on sairaana.

Samalla tiedoksi loukkaantumispäivitys. Hughes ei ole vielä palaamassa treeneihin ennen All Star-taukoa, Palat (ja ehkä Nosek) nopeammin...


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös