New Jersey Devils 2022–2023

  • 64 267
  • 323

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Pakko kommentoida vieraisiin pöytiin, mutta hei siis Marinosta ei saa puolustavaa puolustajaa tekemälläkään. Tai en oo kyllä nähnyt Devilsin pelejä, mutta ainakin Penguinsin nutussa oli kyllä nimenomaan hyökkäävä puolustaja, ja erittäin heikko puolustuspäässä.

Tämä on jo melkein taidetta. Käytännössä ensin lytätään kaikki (?) tämän kauden pelit nähneen Devils-miehen kommentti/näkemys, ja heti perään tuollainen kommentti..

...

On kyllä viihdyttävä joukkue, pakko sanoa. Siinä vaiheessa, kun Leafs ja Devils jatkoille menivät, niin mietin jo ennen höntsäilyjen alkua, että tämä ei varmaan kauaa kestä, kun on tuollainen joukkue kyseessä. No ei sitten kestänytkään...

Ja tuohon Marinoon on kyllä pakko sanoa sen verran itsekin, että ihan aina se Pens-paidassa vakuuttanut Leafsia vastaan, mutta nyt oli ihan kuin eri ukko kyseessä. Sopiiko sitten Devilsin pelityyli miehelle paremmin, ken tietää..
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Pakko kommentoida vieraisiin pöytiin, mutta hei siis Marinosta ei saa puolustavaa puolustajaa tekemälläkään. Tai en oo kyllä nähnyt Devilsin pelejä, mutta ainakin Penguinsin nutussa oli kyllä nimenomaan hyökkäävä puolustaja, ja erittäin heikko puolustuspäässä.

Ja teidän Graves on muuten kova puolustava puolustaja. Just huippu old school "Derian Hatcher" tyylinen. Näin Gravesin kisoissa Tampereella viime keväänä, livenä oli vielä parempi mitä olin nähnyt TV:ssä.
Pelityyliltäänhän Marino on sellainen moderni allround puolustaja. Hyvä liikkumaan ja hyvä mailalla, niin kiekon kanssa kuin puolustaessa. Sijoittuminen ja pelinluku vaikuttavat menneen eteenpäin, tai sitten Devilsin pelitapa vain tukee paremmin Marinon vahvuuksia. Puolustava pakkihan Marino ei todellakaan ole, mutta ei myöskään mikään pelkästään hyökkäävä pakki. Ei mikään fyysinen, mutta juurikin moderni jokapaikan pelaaja.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
12 voittoa putkeen!

Hyvä peli taas Devilsiltä, vaikka ykköshepat eivät olleet hyökkäyksessä parhaassa terässä. Mutta mikäs siinä, kun syvyyspelaajat näyttivät tällä kertaa mallia. Haulakin sai vihdoin ekan maalin tehtyä Devilsissä, ja ihan ansaitusti. Myös Boqvistille, Sharangovichille, Bastianille ja McLeodille maalit. Bastianilla oli paikat toiseenkin, mutta Talbot otti aikamoisen ryöstön räpsällään. Toinen ryöstö tuli HIschieriä vastaan, kun tuurilla torjui mailan nupillaan muuten varman maalin.

Aikamoista dominointia, eikä Devilsillä ollut ottelussa oikein mitään hätää, ehkä tokan erän loppua lukuun ottamatta. Vähän kävi jo mielessä, että noinkohan Ottawa sai vielä uutta kipinää Brassardin maalista, Talbotin haamukopista ja Watsonin kyseenalaisesta taklauksesta Siegenthaleriin, mutta Sharangovich ja Hischier päättivät järkätä just ennen erän loppua tärkeän av-maalin. Siihen päälle vielä Schmid, joka oli erinomainen maalilla ja otti monta tärkeää koppia.

Toivottavasti Hischierille ei jäänyt mitään vammoja Watsonin poikkarista.

Tästä 13. voittoa jahtaamaan.

Pistetään vielä tällainen tilasto, kun tuli vastaan. 
Viimeksi muokattu:

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei juurikaan lisättävää @Toby Dammit kommentteihin. Juna puksuttaa koko miehistön voimin. Schmid on myös näyttänyt olevansa kelpo maalivahti. Tässä pelissä tuli pari tärkeetä torjuntaa ja muutenkin taas perusvarmaa peliä läpi ottelun.

Devils on muuten eka joukkue liigan historiassa, joka on kauden aikana pölläyttänyt sekä länsi- että itä-Kanadan vieraspelireissut.

Seuraavasta huomiosta mun on pitänyt jo joku aikaa sitten kirjottaa, mutta on aina unohtunut.

Alkukaudella, ja itseasiassa monella aikasemmalla kaudella ylipäätään, Devilsin iso ongelma puolustuspäässä on ollut se, miten vastustajan pelaaja/pelaajat unohdetaan vapaaksi maalin eteen. Tää ongelma on yleensä näyttäytynyt sillon ku peli pyörii oman pään kulmissa tai maalin takana.

Nyt tässä voittoputken aikana oon huomannut, että se ongelma on kadonnut ku tuhka tuuleen. Koitan aina joka pelissä kiinnittää huomiota kyseiseen seikkaan, koska se on jo vuosia vaivannut mieltä. Nyt tuntuu, että sellasia tilanteita tulee todella harvoin, eikä edes joka pelissä. Se on mielettömän hieno muutos ja kertoo jotain sekä valmennusjohdosta että pelaajien yleisestä panoksesta otteluiden sisällä.

Seuraavaks Prudential Centeriin vastustajaks Edmonton, jota vastaan oli kuun alussa mieletön trilleri. Uutta putkeen!
 
Viimeksi muokattu:

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Schmid on myös näyttänyt olevansa kelpo maalivahti. Tässä pelissä tuli pari tärkeetä torjuntaa ja muutenkin taas perusvarmaa peliä läpi ottelun.

Hyvä ottelu ja tästä ei voi olla enempää samaa mieltä. Jotenkin semmoinen rauhallisuus ja itsevarmuus paistaa Schmidin otteista, ehkä siinä Ottawan ainokaisessa oli jopa vähän liian rauhallinen, mutta muuten otti kyllä monta hyvää torjuntaa. Ihan kiva että on Schmidin ja Dawsin kaltaiset nuoret maalivahdit organisaatiossa. Kumpikaan ei ole toki mitää Askarovin tai Knightin tasoisia lupauksia, mutta Daws näytti jo viimekaudella ylhäällä että potentiaalia on ja Schmid näyttänyt nyt muutamassa pelissä että pystyy ihan hyvin tuuraamaan ylhäällä. Molemmat vielä vasta vähän päälle parikymppisiä niin ihan hyvin toisesta heistä voidaan saada jopa tuleva ykkösveska.

Muuten taas hyvä ottelu Devilsiltä. Ottawa oli huono tai ainakin Devils sai Ottawan näyttämään heikolta. Tokan erän lopussa oli vähän hankalmpaa, mutta muuten mentiin Devilsin hallinnassa. BMW- ketju on kyllä hyvä. Seuraavaksi sitten Edmontonia vastaan kotona!
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Alkukaudella, ja itseasiassa monella aikasemmalla kaudella ylipäätään, Devilsin iso ongelma puolustuspäässä on ollut se, miten vastustajan pelaaja/pelaajat unohdetaan vapaaksi maalin eteen. Tää ongelma on yleensä näyttäytynyt sillon ku peli pyörii oman pään kulmissa tai maalin takana.

Kiva lukea pelitavallisia huomioita!

Itse olen fiilistellyt tällä kaudella hyökkäyspään kolmiota, jossa yksi hyökkääjä on aina vetovalmiudessa kaaren tuntumassa. Kauhulla muistelen niitä DeBoerin (vai oliko Hynesin?) loppuvuosia, kun joukkueen ainut hyökkäyskuvio oli pudottaa kiekko viivaan ja heittää silmät kiinni propelli maalille.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mahdoton kehua ketään yksittäistä pelaajaa. Tää joukkue suorittaa tällä hetkellä niin konemaisesti koko miehistön voimin.

Eka erä oli hankala, mutta siitäkin selvittiin 1-1 lukemin. Sen jälkeen Ruff veti jälleen kerran oikeista vivuista tehdessään ketjumuutoksia, jonka seurauksena Mercer ja Zetterlund vaihtoi keskenään paikkoja. Toka erä oli kotijoukkueen selvää hallintaa ja vaikka vikassa erässä oli monta vaaranpaikkaa omassa päädyssä, niin sekin voitettiin tulostaululla.

Ylivoima osu tässäkin pelissä ja alivoima piti Edmontonin vaarallisen ylivoiman yhdessä osumassa.

Tässä pelissä huomas joukkueiden eron siinä, miten toinen jengi pyörii parin supertähden avulla ja toinen jyllää tasaisesti neljän kentän panoksella. Siinä, missä Oilers lyö putkeen kaks vaarallista kenttää jäälle, niin Devils lyö neljä.

Huomio kiinnittyy näissä peleissä itellä myös siihen, miten nopeesti Devils lähtee paineen alla pois omalta alueelta parilla nopealla syötöllä ja sitä kautta ollaan usein hetkessä jo vastustajan alueella. Aikaisempina kausina omista lähdön kanssa on ollut suunnattoman suuria vaikeuksia.

Kaiken kaikkiaan tosi vahva suoritus ja upea voittoputki meneillään! Tällä sivuttiin kauden 2000-01 13 ottelun voittoputkea. Allekirjottanut ei sillon ees tiennyt koko seuran olemassaolosta.

Ke-to yönä jälleen Torontoa vastaan. LGD!
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Pakko nostaa framille, koska on aiemmin saanut (syystä) niin paljon runtua: Smith pelasi tasapainoisen pelin! Pystyi hyvin kompensoimaan jalkanopeutta nopeissa vastahyökkäyksissä muilla avuilla.

Myös Graves jätti hautomatta ja noudatti joukkueen suorien pikasyöttöjen muottia.

Parasta ottelussa oli, että Edmontonin molemmat maalit olivat tuuripomppuja, eli oma pääty oli kunnossa.

Seversonin ja Tatarin maalit puhdasta taidetta! Tykkäsin kyllä myös Brattin ja Sharangovichin maaleista. Eli sanotaan vaan, että ihanata kaikilta!
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Devils on kyllä noussut nyt ihan uudelle tasolle ja uskon että tuo peli kantaa ainakin runkosarjan loppuun asti. Saattaa voittaa jopa runkosarjan, jos Bostonille tulee joku ähky jossain vaiheessa.

Mitä olen NHL:n historiaa pidemmällä aikavälillä seurannut, niin vanha taso yleensä kantaa, mutta joka kausi on noin 4 yllättäjää. Tällä kaudella ne on Metrossa Devils, Atlanticissa Detroit, Centralissa Winnipeg ja Pacificissa Seattle. Ja Devils on ylivoimaisesti vahvin näistä.
Tartunpa minäkin aiheeseen lyhyesti. Pudotuspelipaikkaan on pakko uskoa. Tuskin Keith Yandle sentään on lopulta oikeassa.Devilsin todellinen tasonmittaus on joka tapauksessa vielä edessä päin, kun Itäisen konferenssin ennakkosuosikkeja vastaan aletaan pelata joulun pyhien aikaan. Vaikeita pelejä on luvassa viikoittain runkosarjan loppuun asti. Se toisaalta koulii joukkuetta pudotuspeleihin, mutta nostaa myös fyysisen rasituksen uudelle tasolle.

Toinen kiinnostava näkökulma on se, millaisia konsteja vastustajien valmentajat ja video- ja tilastoanalyysivelhot löytävät Devilsin pysäyttämiseksi. On selvää, että kausi muuttuu vaikeammaksi - niin käy joka vuosi joukkueiden rutiinitason noustessa ja pudotuspelitaistelun tiivistyessä. Devils ei myöskään enää yllätä ketään. Alkukauden voittoputkessa hankitut pisteet ovat arvokkaita, koska jälkimmäisen puoliskon otteluohjelma sisältää jonkinasteisen riskin luisumisesta kamppailemaan playoffs-paikasta kuplajoukkueiden kanssa.

Jonnet ja Veetit ei muista: Syksy 2022 palauttaa mieleen kauden 2009-2010, jolloin materiaaliltaan kohtuullisen hyvä, mutta ei mitenkään erityinen, Devils porskutti väkevästi Jacques Lemairen johdolla. Se johti liigaa joulun aikaan, mutta vastustajat tutkivat Lemairen kuviot ja mm. oppivat poistamaan alkukaudella tehokkaat pitkät, linjoja puhkovat avaukset Devilsin repertuaarista. Kauden jälkimmäisellä puoliskolla Devils vielä vahvistui Ilja Kovaltshukilla ja pelasi toki numeroiden valossa hyvän runkosarjan, mutta numeroiden taustalla trendi oli laskeva. Sitten pudotuspelien avauskierroksella Flyers tuli pöytään ja söi eväät.

Vielä jos joku ei usko tämän jengin olevan contender, niin nyt on sen aika. Joskus se "paskajoukkue" vaan muuttuu hyväksi, niin se kävi Coloradon kanssa jne. joka oli NHL:n naurunaihe 2016-17 kaudella.

Tämä on ihan selvä tapaus. Paljon enemmän mitä Detroit, johon toki uskon myös, mutta todella paljon vähemmän. Homma toimii ja vain jotkut todella merkittävät pitkäkestoiset loukkaantumiset avainpelaajille samaan aikaan voi kauden pilata.

Mutta sitten se playoffs. Se tulee olemaan eri tarina.

Suunta on oikea, mutta on helppoa allekirjoittaa tuo, ettei tämä vielä ole Devilsin vuosi. Ei ehkä vielä seuraavakaan. Nyt jäällä nähdään kuitenkin joukkue, joka on ollut tähän asti vain paperilla tulevaisuuden menestyjä.

Alkukaudella on purkautunut paljon lunastamatta jäänyttä potentiaalia yksin siksi, että avainpelaajat (Hughes, Hischier, Bratt ja Hamilton) ovat kerrankin/viimeinkin samaan aikaan terveinä. Erityisesti läpimurtokauttaan pelaava Nico Hischier on vihdoinkin saanut pelata terveenä loukkaantumisten ja koronaepidemian pilaamien kausien jälkeen. Samoin Jesper Bratt on näyttänyt olevansa ns. real deal ja pystyvänsä pelaamaan illasta toiseen korkealla tasolla.

Ylipäänsä Devilsin nuori runko on ollut koossa nyt riittävän kauan, että Ruffilla & päivitetyllä valmennusryhmällä on edellytykset saada pelilliset hienoudet esiin. Tämä liittyy myös @NJEspoo havaintoon aiempaa pitävämmästä puolustuksesta ja selvästi paremmasta merkkauspelistä.

Sivuhuomiona: Detroitin projekti on ollut kiinnostava parista eri syystä. Uuden menestysjoukkueen rakentaminen alkoi suurin piirtein samaan aikaan kuin Devilsin vastaava ja Yzermanin projekti on hyvä verrokki paholaisten aikajanalla. Lisäksi mukana on ripaus kiekkoromantiikkaa. Oon sitä ikäluokkaa, jonka sukupolvikokemukseen NHL:stä kuuluu liigan huipulla pelaava Red Wings.

Ja vielä: Voittaminen on kivaa.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, J. Hughes,Miro Karjalainen, NJD, HPK
Sivuhuomiona: Detroitin projekti on ollut kiinnostava parista eri syystä. Uuden menestysjoukkueen rakentaminen alkoi suurin piirtein samaan aikaan kuin Devilsin vastaava ja Yzermanin projekti on hyvä verrokki paholaisten aikajanalla. Lisäksi mukana on ripaus kiekkoromantiikkaa. Oon sitä ikäluokkaa, jonka sukupolvikokemukseen NHL:stä kuuluu liigan huipulla pelaava Red Wings.

Ja vielä: Voittaminen on kivaa.
Juuri itsekin romantisoin, että New Age uusinta 95 vuodelta olisi mahtavaa joku vuosi, kunnes tajusin että ollaan idässä molemmat nykyään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: dali

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kiinnostava juttu, jossa Fitzgerald juttelee mm. Brattin sopparikuvioista:

Fitzgerald indicated on Tuesday that he’d like the same and contract extension talks have indeed picked up as recently as Monday night after the Devils' victory over the Oilers.

“Discussions conveniently have started,” Fitzgerald explained. “You know, with a hello to his agent, actually it was (Monday) night we sat together just to go through some things and what we’ll get going. I just don’t want this to be a distraction to the player. You know, as we go along, we know how we feel about him. And we want to tie him up long-term. We hope the feeling’s mutual.”

Fitzgerald didn’t beat around the bush when stating he wants to keep Bratt around long-term. Last summer, the Devils’ GM made multiple attempts with different structured deals that would have kept Bratt in New Jersey on an eight-year extension. However, dollars and cents were the sticking point as the two sides couldn’t agree on a long-term AAV and ultimately settled on a one-year deal.

Now, Bratt is the Devils’ leading scorer with 24 points (eight goals, 16 assists) in 19 games and is proving to be among the NHL’s elite forwards. Yet, the Devils’ GM didn’t hesitate to stress the fact that Bratt isn’t the only Devil player who will be making their way to free agency and he won’t be bullied into paying a price he’s not comfortable with.

“Look at the Boston Bruins. They’re a championship-caliber team because there’s enough depth and there’s enough money to go around to build a championship team,” Fitzgerald explained. “And that’s how I want to build our team, so there’s gotta be a will and a want to stay here and play, and understand, and I said this to his agent, ‘Jesper isn’t the only person without a contract. He’s not the only important person without one. We’ve got a lot of important people that don’t have contracts next year.’ It’s figuring out who we want to move forward with. What are they going to reprice at? There’s only so much money to go around for everybody. But Jesper is a huge part of where we are at where we want to go.”

 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
4-2 voitto... eiku 1-2 tappio. Siihen sitten katkesi 13 ottelun voittoputki. Eka erä jälleen todella löysää ja Toronto sai 2 todella halpaa maalia jotka riitti ottelun voittoon. Murray oli ihan liekeissä jälleen Toronton maalilla. 3 hylättyä maalia kyllä vituttaa todella paljon ja tuntuu kyllä todella epäreilulta. Hyvää taistelua lopussa kuitenkin lopussa eikä tasoituskaan jäänyt kovin kauas. Toivottavasti meno ei tästä hyydy vaikka putki menikin poikki.

Ymmärrän että faneja turhautti kun jo kolmannen kerran meni maali hylkyyn, mutta täysin idioottimaista tollanen roskien heittely jäälle.

Veikkaan että pelaajillakin jäi kyllä tästä pelistä jotain hampaan koloon ja toivottavasti samalla asenteella mennään Buffalo peliin perjantaina mitä tokassa ja varsinkin vikassa erässä nähtiin.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Kaikki putket katkeaa joskus. Kolme hylättyä maalia jättää varmasti paljon hampaankoloon ja uskon, että Devilsien kannalta tuo putken katkeaminen "epäoikeudenmukaisesti" on jatkoa ajatellen hyvä asia. Nyt putki katkesi, mutta itseluottamus vain vahvistui. Hyvältä näyttää joka tauksessa Devilsien osalta tämä alkukausi.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Niinhän se on, että kaikki rokki loppuu aikanaan.

Ekan erän huonot otteet oli iso syy tappiolle. Liikaa kiekonmenetyksiä, hävittyjä kaksinkamppailuja, ei ehditty irtokiekkoihin ekana, huolimattomia syöttöjä. Siihen vielä, kun lisää ylipäätään koko ottelun tehottomuuden (niin ylivoimalla ku tasaviisikoinkin), yhden tolpan, pari turhaa jäähyä, Murrayn hyvän pelin ja kolme hylättyä maalia, niin lopputulos on se mitä se on. Hylättyihin maaleihin en ota kantaa, mutta samaa mieltä @FinDevil kanssa, että toi roskien heittely oli täys pyllistys.

Toka erä kokonaisuudessaan, sekä vikan erän loppupuolisko oli täysin Devilsin hallinnassa ja vaikka yks maali ottelun lopussa saatiinkin, niin silti ruuti oli vaan yksinkertaisesti liian märkää.

Vanecekia ei missään nimessä voi syyttää tappiosta. Otti läpi ottelun tärkeitä torjuntoja ja vielä vikan erän viimesillä minuuteilla antoi Devilsille mahiksen nousta mukaan peliin, torjuessaan hienosti patjankärjellä Toronton yrityksen, joka näytti jo suht varmalta maalilta.

Vaikka tappio tulikin, niin kyllä mä annoin joukkueelle taputukset. Tätä voittoputkea fanit ei tuu unohtamaan ikinä. Eikä tääkään ottelu missään nimessä mikään mahalasku ollut. Tosi paljon pelissä oli myös hyvää.

Nyt katseet kohti viikonlopun tärkeää back-to-backia (@BUF ja Vs. WSH). Uskon ja toivon, että jätkät ei tästä tappiosta masennu, vaan tulee samalla nälkäisellä asenteella jäälle Buffaloa vastaan. Pallo on pelaajilla.

LGD!
 

Mattila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston ja kotimaiset
Tuosta Haulan hylsystä sen verran, että onko potkumaali aina potkumaali, vaikka voissa paistais?
Potkuliikkeen jälkeen osui selvästi Leafs pakin luistimeen ja ei ollut kaukana, etteikö olisi osunut myös mokenkin luistimeen ja kuitenkin maali hylättiin?
Jos olisi puolesta kentästä potkaissut kohti vastustajan maalia ja kiekko osunut muutamaan vastustajaan, niin potkumaali se kuitenkin olisi?
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Tuosta Haulan hylsystä sen verran, että onko potkumaali aina potkumaali, vaikka voissa paistais?
Potkuliikkeen jälkeen osui selvästi Leafs pakin luistimeen ja ei ollut kaukana, etteikö olisi osunut myös mokenkin luistimeen ja kuitenkin maali hylättiin?
Jos olisi puolesta kentästä potkaissut kohti vastustajan maalia ja kiekko osunut muutamaan vastustajaan, niin potkumaali se kuitenkin olisi?
Jotenkin tässä on sekin niin väärin, että luukulla täysin vapaana oleva Bastian ei ole tietoinen, että kiekko on menossa maaliin potkaistuna. Muuten olisi varmasti pyrkinyt tökkäämään kiekon vielä itse sisään. Pelkkä Bastianin asema riittäisi myös (omissa kirjoissa, ei toki sääntökirjassa) perustelemaan sen, että maali olisi pitänyt hyväksyä.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Jotenkin tässä on sekin niin väärin, että luukulla täysin vapaana oleva Bastian ei ole tietoinen, että kiekko on menossa maaliin potkaistuna. Muuten olisi varmasti pyrkinyt tökkäämään kiekon vielä itse sisään. Pelkkä Bastianin asema riittäisi myös (omissa kirjoissa, ei toki sääntökirjassa) perustelemaan sen, että maali olisi pitänyt hyväksyä.

Jep ja Haulan potku ois tullut suoraan Bastianin lapaan tyhjään maaliin, jos ei olisi Toronton puolustajasta kimmonnut maaliin matkalla…
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Olipa tunnelmaa! Varmaan seurahistorian hurmehisin marraskuinen ottelu.

Vastaavaa karnevaalia ja koko hallin mökää ei liiaksi kuulla jääkiekossa. Ainakaan näissä etelän kohteissa, joissa ei puhuta winnipegiä.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Paluu voittokantaan! Hyvä esitys Paholaisilta. Tärkeä voitto, eikä vaan pisteiden puolesta, vaan ylipäätään, että häviämiselle laitettiin stoppi heti ku mahdollista. Ja taas sama tuttu homma, eli Devilsin peli pyöri hienosti koko miehistön voimin.

Jätkistä näki, että viime pelistä jäi hampaankoloon, sillä tähän peliin lähdettiin tosi hyvällä sykkeellä.

Koko avauserä oli hyvää painetta, fiksuja ratkaisuja kiekon molemmin puolin, sekä paljon laukauksia, joista tosin ykskään ei uponnut.

Tokassa erässä Devilsin puolustus alko välillä rakoilla ja Buffalo pääs peliin mukaan. Erä vietiin kuitenkin tulostaululla ja taas oli iso juttu, että Buffaloa ei päästetty niiden maalin jälkeen suurempaan hurmokseen, vaan tehtiin ite se seuraava osuma.

Kolmannessa erässä molemmilla oli hyviä maalipaikkoja, mutta molemmissa päissä veskat piti pintansa. Ylipäätään hyvää vääntöä peli oli, mutta kyllä Jersey oli parempi joukkue myös tuloksen ulkopuolella.

Schmid näyttää tällä hetkellä hyvältä kakkosveskalta. Mä oon ainakin luottavaisin mielin, jos se laitetaan tolppien väliin. Tässä pelissä teki taas tärkeitä torjuntoja mm. yks kiinniotettu läpiajo. 33 seiviä on kelpo suoritus.

Ens yönä paluu Newarkiin ja vieraaks aina vaarallinen Capitals.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Marinosta oli puhe aiemmin, niin kyllä se oli hyvä ns. moderni pakki jo Pensissä. Avauskausi NHL:ssä antoi odottaa enemmän tehoja, mutta niitä ei ole tullut ja siitä se on jäänyt kiinni miksi hän ei ole noussut enempää puheenaiheisiin. Marino on hyvä peruspakki. Heikkoudet on vääntövoiman puute ja kyky tehdä pisteitä. Pens kauppasi Marinon tasan siitä syystä, että Hextall halusi pakistostaan jämäkämmän (Petry ja Rutta) ja Pensin aikaikkuna, jos sellaista enää edes on, niin on tasan nyt. Nuoreen joukkueeseen mallia Devils Marino istuu erinomaisesti. Loistava runkopelaaja siinä teille vielä moneksi kaudeksi. Puolustaja joka vasta lähestyy parhaita pelivuosiaan.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Paluu voittokantaan. Hyvä niin.

Ansaittu voitto, paikkoja oli kuitenkin sen verran enemmän kuin vastustajalla. Vähän meinasi vaan olla ruuti märkää. Mutta kun itse teet kolme ja vastustaja yhden, niin eipä siihen voittoon muuta tarvita.

Hischierin ja Hughesin ketjut olivat tuttuun tyyliin hyviä, vaikka eivät ne dominoineet samalla lailla kuin joissain voittoputken aikaisissa peleissä. Boqvistin ketjukin kävi tekemässä maalin ja hoiti hommansa muutenkin ihan asiallisesti.

Välillä kävi mielessä, peluuttaako Ruff BMW-ketjua liikaa, se kun ei ole ollut yleensä menestyksen avain. Mutta ihan hyvin hekin hommansa hoitivat, vaikka välillä olikin pyörimistä omassa päässä.

Onnistujia löytyi myös pakistosta, samoin maalilla Schmid oli hyvä.

Positiivista tosiaan, kuten @NJEspoo kirjoitit, että Devils aloitti ottelun saman tien hyvin.

Tästä uutta voittoputkea vaan avaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös