New Jersey Devils 2022–2023

  • 64 225
  • 323

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Smith otti taas pari turhaa jäähyä, joiden seurauksena Senators iski yhden yv-maalin

Eka erä oli ihan hallinnassa ennen Smithin tyhmiä jäähyjä. Smith ei muutenkaan kovin kummoinen pelaaja ole joten hänellä ei ole varaa tollasia tyhmiä jäähyjä ottaa. Ensipelissä katsoisin mieluusti Bahlia hänen tilallaan kolmosparissa. Muutenkin vähän pelko perseessä kun Smith- Severson kaksikko on yhdessä jäällä.


Hyvää pohdintaa jo yllä niin en jaksa sen ihmeemmin perata peliä, mutta todella mahtava voitto jälleen! Toivottavasti Vanecek ei ole pitkään poissa. Hughes oli hyvällä pelipäällä ja Haula saisi alkaa laittamaan noista paikoista sisään. Ehkä Merceria tai Sharangovichia voisi tossa testata, mutta toisaalta toki Haula aloitustaidollaan on hyvä palanen tohon. Hischier myös ollut aivan päällikkö! #HischierForSelke
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Olihan siinä Devilsillä taas paikkoja ainakin seitsemään maaliin varsinaisella. Ottawa oli nopea ja opportunistinen, hyvin erilainen vauhtijoukkue, mitä on alkukaudella muuten kohdattu.

Jommassa kummassa Calgary-pelissä kommentaattorit avasivat, miksi Ruff tykkää Smithistä. Ilmeisesti on kova liideri penkillä/kopissa ja analysoi muiden puolustajien kanssa kaikki tilanteet. Sellainen penkkikoutsi. Tämä selittää, miksi tällaista heikointa lenkkiä nyt sitten katsellaan kentällä.

Hischier on tehnyt komean nousun kehitysportaikossaan! Kantaa omaa ketjuaan vähän, dare I say it, Crosbyn elkein.

Näin nämä draftisuhdanteetkin muuttuvat saman ikäluokan hyökkääjien osalta. Tulokaskaudella Hischier näytti hyvältä ja tasaiselta, kunnes Vancouverin Pettersson kiihdytti sellaista vauhtia ohi, että Hischieristä puhuttiin jo hutivalintana. Nyt taas näyttää, että tilanne on jälleen keikahtanut näiden kahden välillä ympäri, eikä varmasti ole vielä pitkään aikaan lukittu ikäluokan osalta.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Hischier on tehnyt komean nousun kehitysportaikossaan! Kantaa omaa ketjuaan vähän, dare I say it, Crosbyn elkein.

Näin nämä draftisuhdanteetkin muuttuvat saman ikäluokan hyökkääjien osalta. Tulokaskaudella Hischier näytti hyvältä ja tasaiselta, kunnes Vancouverin Pettersson kiihdytti sellaista vauhtia ohi, että Hischieristä puhuttiin jo hutivalintana. Nyt taas näyttää, että tilanne on jälleen keikahtanut näiden kahden välillä ympäri, eikä varmasti ole vielä pitkään aikaan lukittu ikäluokan osalta.
Näin fanikokemuksen syvällä rintaäänellä sanottuna, nyt kun Couturier vaikuttaisi olevan lähempänä sairaseläkettä kuin huippukausia, niin kyllähän Hischier vaikuttaa änärin potentiaalisimmalta kärkipelaajalta joka voisi jonkun sortin Selke-putkea lähivuosina rakentaa. Siis kun puhutaan hyökkääjistä jotka tekevät jäällä ihan kaiken eikä vain sitä mikä on helpompi huomata.

Joku muu ykkösvaraus saattaisi kovien tehojen ohessa esim. varastaa puolustuspäästä ja menetellä tärkeitä kiekkoja ja samalla jättää omalla "dominanssillaan" alaketjut virattomiksi, mutta ei Nico - Nicolla on huikea potentiaali äärimmäisen voittavaksi joukkuepelaajaksi, ja toivon että faneina ymmärrätte, minkälainen munkki teillä kävi, että ykkösvarauksenne oli tämä sveitsiläinen eikä joku ympäröivien vuosien "seksikkäämmistä" vaihtoehdoista (se generational toki erikseen ainakin jossain määrin).

EDIT: Toki tähän lisättävä, että Bruinsin #37:n leppeä jäähdyttely näyttää alkuvaiheiden perusteella menevän siihen malliin, että muiden Selke-putkista spekulointia täytyy vielä vuosi venata. ;)
 
Viimeksi muokattu:

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, J. Hughes,Miro Karjalainen, NJD, HPK
Nico Daws ylös, Mac IR listalle. Vanecekille vapaa ilta. Schmidille siis näyttöpaikka tänään. Jotenkin pari viimekautta olisi ollut aivan paskat housussa maansa myyneenä tässä tilanteessa. Jotenkin tuntuu, että tuo jengi pelaa niin hyvin, että pienet veskarihaasteet ei tunnu missään. Kohtahan tuo nähdään. LGD!
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Ja sieltä yhdeksäs voitto putkeen!! LGD!!!!

Akira Schmidille uran toinen voitto heti ensimmäisen perään ja nyt ihan koko peli pelattuna. Kuten @expertti epäili niin eipä tämä "veskarihaaste" tuntunut missään vaan Schmid oli maalilla aivan riittävän hyvä ja rauhallisuus paistoi otteissa.

Eka erä ehkä aavistuksen vieraiden hallintaa, mutta Devils iski tehokkaalla viimeistelyllä 2 maalia ekaan erään. Toka erä oli aika rikkonainen monien jäähyjen takia, mutta siinä hallinta siirtyi sitten Devilsille ja vikaan erään lähdettiin isäntien 4-2 johdossa. Kolmas erä oli sitten silkkaa seksiä Devilsiltä ylivoimia lukuunottamatta. Huikean kypsää pelaamista johtoasemassa eikä Arizonalla ollut käytännössä yhtäkään paikkaa ennen tutoa Siegenthalerin jäähyä. Senkin Devils selvitti todella hyvin kuten lopun Arizonan pienen painostuksen myös.

Plussaa pelistä:
+ Tatar ollut tällä kaudella todella pirteä ja nyt seitsemän ottelun pisteputkessa. Ihan alkukaudestakin oli pirteä vaikka näytti välillä turhautuneelta kun ei meinannut tehoja tulla, mutta nyt on ketsuppipullo auki.
+ Boqvistin otteista olen pitänyt kovasti vaikka ei ole mitään ihmeitä esittänyt. Tänään sai maalin palkintona, mikä oli myös ottelun. voittomaali.
+ Hughes alkaa "heräilemään" ja iski todella komean osuman ekassa erässä.
+ Hischier vetää Tatarin tavoin 7 ottelun pisteputkessa ja ollut kyllä Devilsin paras pelaaja alkukaudesta.
+ Kiva että tänään tehtiin 4 maalia vaikka BMW- ketju jäikin ilman osumia :)
+ Annetaan Smithille plussaa siitä ettei tarvitse antaa hänelle tästä pelistä miinusta!

Miinusta:
- Haula ollut viime peleissä surkea. Kiekko ei meinaa pysyä lavassa eikä saa sitten mistään kiekkoa maaliin. Tänään tyhmä hyökkäyspään jäähy ekassa erässä mistä Arizona rankaisi. Ei pitäisi olla mitään asiaa tällä hetkellä ylivoimalle. Otettiin onneksi Hughesin ja Brattin kentästä pois ekan erän jälkeen. Sopii paremmin kolmosen keskelle kun tehoja ei tule.
- Pää meinasi räjähtää kun katsoi Devilsin ylivoimaa tänään enne kun Hamilton iski yv- osuman, jonka jälkeen yv toimi vähän paremmin. Se että ylivoimalla ei aina maaleja tule on ihan fine, mutta se kun viimepeleissä on nähty samoja vaikeuksia mitä viimekaudelta että ei saada pyöritettyä kiekkoa edes 5 sekuntia vastustajan alueella vetää allekirjoittaneen verenpaineen todella korkealle.
- Alivoimakaan ei ole ihan niin hyvin toiminut viime peleissä ja tänään Arizonan molemmat maalit ylivoimalla, joista toinen toki pelkkää huonoa tuuria.

Näistä asetelmista kuitenkin ihan kiva lähteä tekemään uutta ryöstöretkeä 3 vierasottelun Kanadan kiertueelle Montrealia, Torontoa ja Ottawaa vastaan.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
@FinDevil tyhjens niin hyvin ottelun tossa omassa tekstissään, että mä otan tänään vapaapäivän raportoinnista.

Ei muuta ku kohti Montrealia!
Samaa mietin itsekin. Samoja huomioita (Tatar, Haula, erikoistilannepelaaminen jne.), ja vielä vähän tarkemmin kuin mitä itselläni olisi ollut.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Kyllä, erinomaisesti purettu ottelu!

Ainut lisättävä, jonka haluan purkaa mielen päältä, on jo pari peliä kestänyt ihmettely, eikö säännöstö oikeasti tunne mailasta kiinnipitämistä? Edellisessä pelissä nasahti jäähy ja tässä pelissä kaksi, Haulan ja Zetterlundin, kun vastustaja pitää kiinni Devils-pelaajan mailasta. Myös Smithille meinasi ekassa erässä käydä näin, mutta onneksi selvisi ilman vihellystä.

Haulan tapauksessa voi sanoa, että joo, älä käytä mailaa keskivartalolla, jolloin puolustajalla ilmeisesti on oikeus sulkea kainalonsa koko vaihdon ajaksi ja vetää siitä rangaistus tai vähintään estää minkäänlainen jatkopelaaminen koukkijalta.

Zetterlund taas sai susikäden käytöstä jäähyn, kun vähän nappasi Välimäen paidan kulmasta kiinni, mutta pakkohan se on napata, kun Välimäki pitää pitkään ja räikeästi hanskalla kiinni Zetterlundin mailanvarresta.

Jos näistä piti Devilsille viheltää jäähyt, ihan vastaavat rikkeet nähtiin toiselta osapuolelta ja 4-4-jatko olisi ollut tilanteissa puolueeton ratkaisu.

Paskaa tuomarointia. Kiitos. Anteeksi. Helpotti.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Eka erä oli tahmea ja Montreal oli valmiimpi peliin lähdettäessä. Devilsillä ei tainnut olla erän aikana ku yks tasaviisikoin tullut maalipaikka ja ylivoiman aikana oli myös hyvä sauma tehdä maali. Vanecekin urotyöt piti Devilsin onneks mukana pelissä.

Tokassa erässä Jersey otti pelin haltuun käytännössä heti alusta alkaen. Boqvist ja Hughes vaihtoi kentällisissä paikkaa ja se tuotti tulosta. Hughes painoi alussa ottelun avausmaalin yv:llä ja vaikka ylivoima ei oo ollut mitenkään supertehokas voittoputken aikana, niin se on yhtä matsia lukuunottamatta osunut joka pelissä. Maalin jälkeen Montreal kävi ylärimassa, mutta siinä niiden paras paikka erässä olikin, maalin lisäks. Devils paukutti vielä erään kaks reppua lisää. Hischierillä oli myös hyvä sauma tehdä maali, kun pääs yksin läpi, mutta ei maistunut.

Vikassa erässä Tatar näytti osuvan heti alkumetreillä, mutta tilanne tuomittiin haaston jälkeen paitsioks. Montreal tosin kusi jatkuvasti omiin muroihin sortumalla kerta toisensa jälkeen kiekonmenetyksiin, joista yhdestä Bratt iski vikan niitin arkkuun. Lopussa Marino laittoi vielä tyhjiin. Se oli ansaittu maali sille. Pelas taas mielettömän hyvän pelin. Esti takakarvauksellaan mm. yhden 2vs.0 -hyökkäyksen, sekä läpiajon.

Myös Hughesille toivoi lopussa maalia, että ois saanut uran ekan hattutempun. Sekä tietysti myös Haulalle, joka tuntuu olevan kirottu. Taas oli yks mieletön paikka laittaa kiekko reppuun ja se ehtikin jo nostaa kädet ilmaan tuuletukseks, kunnes tajus, ettei kiekko mennytkään sisään.

Alivoima on ollut myös lähiaikoina huonompaa, mutta viime yönä toimi 100% teholla (2/2). Hyvä, ettei otettu enempää bokseja. Olihan siellä tietty taas yks jo tavaks muodostunut Smithin turha jäähy.

Nää nyt tuli nopeesti mieleen.

Uutta putkeen ja to-pe yönä Torontoon!
 
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Onhan tämä voittaminen keskimäärin mukavampaa kuin häviäminen, kuten kuuluisa sananlasku kuuluu.

Eka erä oli tosiaan nihkeä, kuten se on ollut viime peleissä muutenkin. Tokassa erässä taas ryhdistäytyminen, eikä sen jälkeen paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä. Devils luisteli Canadiensin pelaajilta jalat alta. Siihen päälle nuo vastustajan tyhmät kiekonmenetykset, kuten @NJEspoo yllä jo kirjoitit (muutenkin hyviä kommentteja).

Vanecekiltä hieno paluu, piti tosiaan hyvin joukkuetta ekassa erässä pystyssä. Muita onnistujia olivat muun muassa Hughes, Marino, Hamilton, Mercer ja Siegenthaler. Harmi, että Hischierin ja Tatarin pisteputket katkesivat (kai) sen paitsion takia.

Tästä 11. voittoa jahtaamaan.
 
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
11th and counting. Hyvin oli paikkoja naulata peli jo varsinaisella peliajalla, mutta kun ei onnistunut niin sittenhän Toronto venytti pelin jatkoajalle. Onneksi siellä sitten maalinteko jo onnistui. Huomenna saakin sitten jo illalla katsella Ottawa-matsia.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mahtava voitto! Näin pitkää putkea ei ookaan Devils hetkeen todistanut. Viimeks kaudella 2005-06. Jumaleissöni, mikä fiilis!

Koko ottelu oli nopeatempoinen heti alusta alkaen. Tällä kertaa myös Devils oli heti ekasta vihellyksestä lähtien valmis ja peli rullas jatkuvasti koko miehistön voimin. Oli taas hieno nähdä, miten jätkät ei lannistunu Toronton avausmaalin jälkeen, vaan kävi heti perään antamassa oman vastauksen Brattin lavasta.

Vaikka Torontolla oli tasaviisikoin varsinkin tokassa erässä pitkiä pyörityksiä Devilsin päädyssä, niin Vanecek ei kuitenkaan siihen nähden joutunut mitään erikoista esittämään. Oma perusvarma peli riitti. Kyllä Devilsillä oli mun mielestä parempia paikkoja. Esimerkkinä Murrayn hieno kilpitorjunta Hughesia vastaan, jossa maali jo ammotti tyhjyyttään.

Erikoismaininnan annan Hischierille. Molemmissa päissä kenttää ilmiliekeissä ja upea maali kruunas illan.

Isona miinuksena täytyy antaa otettujen jäähyjen määrä. Onni onnettomuudessa, että niistä selvittiin kunnialla.

Ei muuta ku kohti Ottawaa. Letssssgouu!
 
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Erikoismaininnan annan Hischierille. Molemmissa päissä kenttää ilmiliekeissä ja upea maali kruunas illan.
Vielä kun olisi saanut pistettyä niiden kynäilyjen jälkeen kiekon häkkiin. Olisi ollut kunnon highlight-kamaa. Ilman sitäkin erinomainen matsi.

Hieno voitto, 11 mittarissa. Samaa mieltä kuin edelliset kirjoittajat, että paikkoja olisi ollut ottaa voitto jo varsinaisella peliajalla. Muutenkaan joukkueella ei tuntunut olevan hätää, vaikka vastustaja pyöritti välillä kohtuu pitkiä aikoja. Kolmannessakin erässä tasoitus oli aikamoisen hannuhanhen jälkeen, vähän kuten se Murrayn torjunta Hughesin avonaiseen maalipaikkaan.

Hienoa ja ennen kaikkea kypsää peliä koko joukkueelta, mitä on ilo katsoa.

Niin joo, kehut taas NHL.tv:lle. Kuvanlaatu oli parempaa kuin edellismatsissa, mutta lähetys alkoi siinä vaiheessa, kun ekaa erää oli noin 5 minuuttia jäljellä, minkä lisäksi hallin äänet oli vedetty niin kovalle ettei selostuksesta meinannut saada mitään selvää.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Vaihtoehtotodellisuus jatkuu. Kukapa olisi uskonut kauden alla. Ei taaskaan se tulos eli voitto, vaan se tapa millä se tuli! Toronto pysyi kollektiivisissa pihdeissä ja jos sieltä vielä karsittaisiin niitä tyhmiä jäähyjä, vastustajilla olisi vielä vähemmän siimaa ottaa pelinopeudesta kiinni.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Devils on kyllä noussut nyt ihan uudelle tasolle ja uskon että tuo peli kantaa ainakin runkosarjan loppuun asti. Saattaa voittaa jopa runkosarjan, jos Bostonille tulee joku ähky jossain vaiheessa.

Mitä olen NHL:n historiaa pidemmällä aikavälillä seurannut, niin vanha taso yleensä kantaa, mutta joka kausi on noin 4 yllättäjää. Tällä kaudella ne on Metrossa Devils, Atlanticissa Detroit, Centralissa Winnipeg ja Pacificissa Seattle. Ja Devils on ylivoimaisesti vahvin näistä.

Vielä jos joku ei usko tämän jengin olevan contender, niin nyt on sen aika. Joskus se "paskajoukkue" vaan muuttuu hyväksi, niin se kävi Coloradon kanssa jne. joka oli NHL:n naurunaihe 2016-17 kaudella.

Tämä on ihan selvä tapaus. Paljon enemmän mitä Detroit, johon toki uskon myös, mutta todella paljon vähemmän. Homma toimii ja vain jotkut todella merkittävät pitkäkestoiset loukkaantumiset avainpelaajille samaan aikaan voi kauden pilata.

Mutta sitten se playoffs. Se tulee olemaan eri tarina.
 
Viimeksi muokattu:

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Devils on kyllä noussut nyt ihan uudelle tasolle ja uskon että tuo peli kantaa ainakin runkosarjan loppuun asti. Saattaa voittaa jopa runkosarjan, jos Bostonille tulee joku ähky jossain vaiheessa.

Mitä olen NHL:n historiaa pidemmällä aikavälillä seurannut, niin vanha taso yleensä kantaa, mutta joka kausi on noin 4 yllättäjää. Tällä kaudella ne on Metrossa Devils, Atlanticissa Detroit, Centralissa Winnipeg ja Pacificissa Seattle. Ja Devils on ylivoimaisesti vahvin näistä.

Vielä jos joku ei usko tämän jengin olevan contender, niin nyt on sen aika. Joskus se "paskajoukkue" vaan muuttuu hyväksi, niin se kävi Coloradon kanssa jne. joka oli NHL:n naurunaihe 2016-17 kaudella.

Tämä on ihan selvä tapaus. Homma toimii ja vain jotkut todella merkittävät pitkäkestoiset loukkaantumiset avainpelaajille samaan aikaan voi kauden pilata.

Mutta sitten se playoffs. Se tulee olemaan eri tarina.

Huikeaa ollut seurata Devilsiä tällä kaudella ja välillä on todella epäuskoinen olo miten hyvin joukkue pelannut ja varsinkin kun näkee muiden jengien fanien ylistävän Devilsiä niin pitää välillä hieraista silmiä ja lukaista uudestaan. En tiedä johtuuko tästä 10 vuoden räpeltämisestä ja monista pettymyksistä että ei tässä vieläkään uskalla olla täysin varma että onko Devils oikeasti näin hyvä vai onko tässä joku suonenveto vain menossa. Tähän "pelkoon" nyt ei ole edes mitään kunnon syytä kun Devils on pelillisesti ollut niin hyvä ettei mikään joukkue voi tuurilla pelata noin hyvin. Yksikään voitoista ei ole tullut edes tuurilla vaan jokaisessa pelissä Devils ollut parempi joukkue.

Joukkue on tällä hetkellä niin kovassa itseluottamuksessa, että häviäminen on oikeasti hankalaa. Mutta sitten jos se häviö sieltä joskus tulee niin jännä nähdä miten se vaikuttaa joukkueen itseluottamukseen. Tuleeko sieltä joku pieni ulospuhallus vai jatkuuko Devilsin loistava pelaaminen? Kausi on kuitenkin todella pitkä ja hankaluuksia varmasti tulee niin sekin tullaan näkemään miten nuori joukkue ne hankaluudet selättää. Tämä pitkä voittoputki jo antaa vähän siimaa sille että jos tulee vaikeampi jakso niin ei tiputa ihan heti playoff junasta pois, mutta voittoja pitäisi ottaa tasaisesti ja kyllä alkukauden perusteella niitä voittoja sieltä tulee jatkossakin ihan riittävästi.

En itse nostaisi Devilsia ihan vielä contenderiksi kuitenkaan. Tällä hetkellä se tavoite on nyt päästä sinne playoffeihin eka. Toki, jos Devils jatkaa tätä lentoa läpi runkosarjan niin tottakai se nostaa omiakin odotuksia, mutta ei pidä mennä liian pitkälle. Se että tässä runkosarja opetellaan voittamaan pelejä ja luodaan sitä voittavaa kulttuuria nuorella rungolla on ihan tarpeeksi, toistaiseksi tämä sujunut ihan hyvin. Mitä sitten tulee playoffeihin niin se on oma tarina kuten totesit ja siksi olisi hyvä että päästäisiin sinne haistelemaan sitä maailmaa tulevaisuutta ajatellen. Devilsin parhaat vuodet kuitenkin vasta tulevaisuudessa.

Seuraavaksi sitten Ottawan kimppuun ja peräkkäistä voittoa numero 12 metsästämään. Hienoja aikoja olla Devils- fani! LGD!!!!
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
En itse nostaisi Devilsia ihan vielä contenderiksi kuitenkaan. Tällä hetkellä se tavoite on nyt päästä sinne playoffeihin eka. Toki, jos Devils jatkaa tätä lentoa läpi runkosarjan niin tottakai se nostaa omiakin odotuksia, mutta ei pidä mennä liian pitkälle. Se että tässä runkosarja opetellaan voittamaan pelejä ja luodaan sitä voittavaa kulttuuria nuorella rungolla on ihan tarpeeksi, toistaiseksi tämä sujunut ihan hyvin.
Ihan hyvät varapatruunat on kuitenkin Devils jo tässä vaiheessa kautta kerinnyt keräämään, sillä esim. MoneyPuck antaa Devilsin pudotuspeleihin pääsylle todennäköisyyden 94,3%. Pelottavan potentiaalinenhan hyökkäyskalusto siellä on 'naapurissa' kypsymässä, mutta mites tuo puolustus- ja maalivahtiosasto pitkällä tähtäimellä? Marinon rekry vaikuttaa ainakin ns. erittäin onnistuneelta.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ihan hyvät varapatruunat on kuitenkin Devils jo tässä vaiheessa kautta kerinnyt keräämään, sillä esim. MoneyPuck antaa Devilsin pudotuspeleihin pääsylle todennäköisyyden 94,3%. Pelottavan potentiaalinenhan hyökkäyskalusto siellä on 'naapurissa' kypsymässä, mutta mites tuo puolustus- ja maalivahtiosasto pitkällä tähtäimellä? Marinon rekry vaikuttaa ainakin ns. erittäin onnistuneelta.
Näkisin, että maalivahtiosasto on pitkällä tähtäimellä kysymysmerkki, mutta puolustus on hyvässä kuosissa.

Devilsin pakisto on rakennettu melko lailla valmiiksi tuleviksi vuosiksi eteenpäin. Oikealla puolella tulevat pelaamaan Hamilton (soppari vuoteen 2028 asti), Marino (2027) ja Nemec, jos hän onnistuu lyömään itsensä vuoden tai parin sisällä liigassa läpi. Vasen puoli rakentuu todennäköisesti Siegenthalerin, Luke Hughesin ja jonkun kakkos-kolmosparin pakin varaan, on kyse sitten Gravesista, Bahlista, Mukhamadullinista tai jostain UFA-markkinoilta hankitusta pakista.

Noista mainituista Siegenthaler ja Marino ovat erinomaisia puolustavia pakkeja, jotka ovat vasta tulossa parhaaseen ikäänsä (kumpikin 25-vuotiaita). Hamilton tuo sitten sitä hyökkäyssuunnan osaamista pakistoon. Taso alkaa varmasti laskea lähivuosina, mutta uskon hänen olevan senkin jälkeen hyvä pakki kakkospariin. Ja siinä vaiheessa Hughes ja ehkä Nemec ottavat häneltä esim. yv:llä isointa tonttia. Lupaukset ovat toki lupauksia siihen asti, kunnes he lyövät itsensä läpi, mutta esim. Hughesia pidän lähes varmana NHL:n tulevana huippupakkina.

Maalivahtiosastoa olisi kiva vahvistaa tulevaisuudessa, ellei Daws, Schmid tai Brennan lyö itseään kunnolla läpi. Mutta Colorado osoitti viime kaudella, että mestaruuden voi voittaa vähän keskinkertaisemmallakin maalivahtipelillä. Toki se vaatii sitten sitä, että joukkue on muuten todella kova.
 

Eastoni

Jäsen
Noista mainituista Siegenthaler ja Marino ovat erinomaisia puolustavia pakkeja, jotka ovat vasta tulossa parhaaseen ikäänsä (kumpikin 25-vuotiaita). Hamilton tuo sitten sitä hyökkäyssuunnan osaamista pakistoon. Taso alkaa varmasti laskea lähivuosina, mutta uskon hänen olevan senkin jälkeen hyvä pakki kakkospariin. Ja siinä vaiheessa Hughes ja ehkä Nemec ottavat häneltä esim. yv:llä isointa tonttia. Lupaukset ovat toki lupauksia siihen asti, kunnes he lyövät itsensä läpi, mutta esim. Hughesia pidän lähes varmana NHL:n tulevana huippupakkina.
Pakko kommentoida vieraisiin pöytiin, mutta hei siis Marinosta ei saa puolustavaa puolustajaa tekemälläkään. Tai en oo kyllä nähnyt Devilsin pelejä, mutta ainakin Penguinsin nutussa oli kyllä nimenomaan hyökkäävä puolustaja, ja erittäin heikko puolustuspäässä.

Ja teidän Graves on muuten kova puolustava puolustaja. Just huippu old school "Derian Hatcher" tyylinen. Näin Gravesin kisoissa Tampereella viime keväänä, livenä oli vielä parempi mitä olin nähnyt TV:ssä.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Pakko kommentoida vieraisiin pöytiin, mutta hei siis Marinosta ei saa puolustavaa puolustajaa tekemälläkään. Tai en oo kyllä nähnyt Devilsin pelejä, mutta ainakin Penguinsin nutussa oli kyllä nimenomaan hyökkäävä puolustaja, ja erittäin heikko puolustuspäässä.

Ja teidän Graves on muuten kova puolustava puolustaja. Just huippu old school "Derian Hatcher" tyylinen. Näin Gravesin kisoissa Tampereella viime keväänä, livenä oli vielä parempi mitä olin nähnyt TV:ssä.
Ainakin Devilsissä Marinon vahvuudet ovat olleet omassa päässä, ja etenkin ns. rush-hyökkäysten puolustamisessa. Ei mikään Scott Stevens tai Ken Daneyko, eli vanhan liiton pakki, vaan moderni, hyvin luisteleva ja mailalla puolustava pakki. Vähän kuin Siegenthaler, mutta vähän enemmän hyökkäyspään potentiaalia.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Pakko kommentoida vieraisiin pöytiin, mutta hei siis Marinosta ei saa puolustavaa puolustajaa tekemälläkään. Tai en oo kyllä nähnyt Devilsin pelejä, mutta ainakin Penguinsin nutussa oli kyllä nimenomaan hyökkäävä puolustaja, ja erittäin heikko puolustuspäässä.

Ja teidän Graves on muuten kova puolustava puolustaja. Just huippu old school "Derian Hatcher" tyylinen. Näin Gravesin kisoissa Tampereella viime keväänä, livenä oli vielä parempi mitä olin nähnyt TV:ssä.
Alkukauden perusteella Marino on ollut tosi vahva omassa päässä. Sijoittuminen ja mailapelaaminen ollut aivan Devilsin kärkipäätä. Ei pysty kahden käden sormilla laskemaan, miten monta maalia se on estänyt noiden kahden vahvuuden avulla. Myös hyvästä luistelusta on ollut etua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös