NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
En ees jaksa googlata, millon viimeks Columbus on kaadettu, mutta tuntuu, että niiltä tulee aina selkään. Tässä matsissa yritystä riitti siihen asti ku 2. erässä Columbus lato sen kaks maalia 16 sekuntiin. Elvis oli ottelun hahmo ja piti alussa jengiä hyvin pystyssä. Vastapuolella taas teki pahaa kattoa ku Cory laahusti pukkariin sen jälkeen ku oltiin vaihdettu pois maalilta. Tää oli sen näytönpaikka, muttei se nyt kovin nappiin mennyt.

Nyt reilu viikon paussi bye-weekin ja all-stars -tapahtuman takia. Sami varmaanki painelee jonneki lämpimään läiskimään golfia ja ottamaan velliä.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vatasen tammikuu tähän mennessä: 9 peliä 0+1=1 ja -10. Sitä ennen menikin vähän liian hyvin, oli se 40 pisteen kausikin kiikarissa.
 
Viimeksi muokattu:

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Viime yönä homma jatkui klassikolla Senatorsia vastaan. Kahden huippujoukkueen ikimuistoisesta jäi muutama juttu mieleen.

Voitto on voitto ja kammottava ylivoima on kammottavaa ylivoimaa. Nyt Senators kuittasi alivoimalla kahdesti. Ei lopulta maksanut kuin pidemmän illan.

Subban on kohentanut profiiliaan vaikka Brady-boy pyyhkikin sometähdellä lattioita. Hyvä haasto kuitenkin ja tunnetta peliin.

Pahoittelut sanavalinnastani, mutta mitä vittua Sami "korttitemppu" Vatanen tekee enää tässä joukkueessa? Homma on palautunut vakiopaskan flegun tasolle ja Vadu on jäätävä riippakivi joukkueelle. Onko hänellä jotain arkaluontoista matskua omistajista? Subban on löytänyt peliään ja Severson on jo pidempään osoittanut olevansa 25min-pakki. Vielä vähemmän yllättäen moni muukin on osoittanut hyvää tekemistä kun Sami ei fleguile muiden ansaitsemia minuutteja. Viime yönä näkyi Samin nykytaso kun sai Subbanin poikapainin vuoksi enemmän roolia. Tulos: ei mitään. Ei tilastollisesti eikä muutenkaan.

Matka kuitenkin jatkuu ja voitolla eteenpäin.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tommi Tikka, Miro Karjalainen, NJD, HPK
Pahoittelut sanavalinnastani, mutta mitä vittua Sami "korttitemppu" Vatanen tekee enää tässä joukkueessa? Homma on palautunut vakiopaskan flegun tasolle ja Vadu on jäätävä riippakivi joukkueelle.
Täytyy toivoa, että esim. Hynes muistaa vain hyvät otteet ja "nappaa" Samin kantrikaupunkiin kohtuullista korvausta vastaan.
 
Han went solo

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Oli kyllä maukas voitto pienen paussin jälkeen. Menoa ja melskettä riitti aina rankkareille asti, jossa Gusev ja Hughes pisti kiekon reppuun ja Blackwood hoiti loput. Itse matsi oli yllättävän vauhdikas omiin ennakko-odotuksiin nähden. Devils kuitenki lauko päälle 50 kertaa ja joukossa oli myös muutama tolppakuti ja tosi hyviä maalipaikkoja enemmän ku yhessä kädessä sormia. Onneks peli ei ratkennu Ottawan kahteen nopeeseen alivoimamaaliin.

Subban oli hyvä. Ei siitä kuitenkaan hanskaajaa saa tekemälläkään... Näköjään missas tänään reenit, koska kärsi nestehukasta. On se elämä rankkaa.

Torstain himapeli Nashvillea vastaan ja Hynesin paluu rikospaikalle.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tuli vasta äsken tsiigattua peli Nashvilleä vastaan.

Harmittava tappio, ei voi muuta sanoa. Tosi viihdyttävä peli alusta loppuun. Ei saanut Nasreddine Hynesin päänahkaa, ainakaan toistaseks.

Koko joukkue suoritti mun mielestä läpi matsin tasaisesti, eikä ollut mitään erityisen heikkoja lenkkejä. Zacha oli Devilsin tehomies saldolla 2+1 ja pelas muutenki kelpo matsin. Puolustuksessa Subban vaikutti jälleen pirteeltä. Oli myös hieno nähä ylivoiman onnistuvan pari kertaa, sillä se ei oo kauden aikana liikoja väläytellyt.

Huomenna vastassa Dallas.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Joo, viihdyttävä matsi. Maaleja tuli vähän kuin liukuhihnalta. Puolustus ja maalivahtipeli ei ollut kovin terävää kummallakaan joukkueella. Paitsi Josi.

Gusev ja Hischier ovat hyvässä iskussa. Zachalta epätavallinen suonenveto. Todennäköisesti poikkeus sääntöön.

Ehkä tämä oli lopulta paras lopputulos. Devils sai pisteen ja jatkettua hyvää fiilistä joka joukkueella on ollut nyt jonkun aikaa. Ja Nashville otti 2 pistettä, joilla se nousee lähelle playoff-viivaa. Se taas vaikeuttaa Arizonan playoff-paikan metsästämistä. Olisihan se kiva juttu päästä varaamaan TOP5:ssä ja TOP15:ssä ensi kesänä.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Taas tasanen matsi ja jatkoajalla takkiin.

Rooney osu taas ja vielä alivoimalla, mikä seki on tuottanut kauden aikana jo 8 maalia. Rooney on selvästi parantanut otteita lähiaikoina. Monesti kauden aikana on tullut mietittyä, että riittääkö sillä ollenkaan liigaan, mutta jos pelaa samalla tavalla ku nytte, niin ei pitäis olla epäselvyyttä.

Oon ite myös pistänyt merkille Vatasen pelin. Missä on se Vatanen, joka nakutti pisteitä hyvään tahtiin vielä vähän aikaa sitte? Nyt vaan liukuu jäällä, eikä saa kummassakaan päässä oikeen mitään aikaseks. Toivotaan, että on vaan joku lyhyt vaihe meneillään. Ollut kuitenki Devilsin paras pakki, jos koko kautta katotaan.

Myös Hughes on ollut jo pidemmän aikaa melko vaisu. Kirjotin viime matsista, ettei jengissä ollut heikkoja lenkkejä, mutta unohtu kokonaan, että Hughes joutu matsin aikana penkin päähän kattomaan peliä. Kausi on tietty pitkä ja raskas ja varsinkin junnuille, jotka ei oo tottunu tollaseen pelitahtiin jne. Oppia ikä kaikki.

Devils kunniotti ennen ottelun alkua 2000 vuoden mestarijoukkuetta. Hieno ele, vaikka en itse seremoniaa kattonutkaan. Sen verran nuoria tässä ollaan, ettei oma fanitus ihan niin pitkälle ulotu. Toivottavasti pääsis vielä ite joku kaunis päivä todistamaan Paholaisten mestaruutta.

Pari päivää huilia ja ti-ke välisenä yönä vastaan Montreal.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taas tasanen matsi ja jatkoajalla takkiin.

Oon ite myös pistänyt merkille Vatasen pelin. Missä on se Vatanen, joka nakutti pisteitä hyvään tahtiin vielä vähän aikaa sitte? Nyt vaan liukuu jäällä, eikä saa kummassakaan päässä oikeen mitään aikaseks. Toivotaan, että on vaan joku lyhyt vaihe meneillään. Ollut kuitenki Devilsin paras pakki, jos koko kautta katotaan.
Tuo velton näköinen suorittaminen ärsyttää ainakin täällä päässä eniten. Nyt puhutaan kuitenkin jo 28-vuotiaasta pelaajasta, jonka pitäisi ymmärtää vetää koko kausi täysillä, eikä pelkästään päättyvän sopimuksen vaan ihan ammattiylpeyden takia. Viime vuonna oli vammat, jotka suisti pelin raiteiltaan loppukaudeksi, tällä hetkellä ei pitäisi olla ainakaan isompia tekosyitä tuommoisille otteille. Nyt kun mietin, niin viime vuonna Sami ei tehnyt kevätkaudella montaa pistettä, toivottavasti tämä kausi ei ole toisinto sen suhteen.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tasainen matsi tosiaan. Dallas pelaa aika tylsää kiekkoa tällä hetkellä. Ainakin tämän ottelun perusteella.

Nico otti osumaa. Etenkin tokassa erässä näytti, että hän olisi ollut vain 80 prosentin pelikunnossa. Mutta niin vain hän teki 2-2 maalin.

Jatkoilla näki Gusevin heikkoudet, eli luistelu. Jäi aika lailla kakkoseksi siinä vastustajan voittomaalissa. Mutta muuten hän on pelannut hyvin viimeiset 30 matsia.

Hughesilla on kieltämättä aika heikkoa. Välillä hän tekee hyviä suorituksia hyökkäyspäässä, mutta sitten vastineeksi huonoa puolustamista, kuten taisi olla esim. Dallasin toisessa maalissa. No, eiköhän hän ala näyttää parin vuoden päästä eli Quinnin ikäisenä eri pelaajalta.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Taas rankkareille ja takkiin. Vaikka pisteillä ei tässä vaiheessa juuri väliä ookaan Devilsin pleijarihaaveiden kannalta, niin ois se kaks pinnaa silti maistunut.

Devils paineli jo 3-0 johtoon ja peli näytti rullaavan hyökkäyspäässä. Ilmassa oli kuitenki vaaranmerkkejä siinä vaiheessa. Turhia kiekonmenetyksiä mm. ylivoimalla ja muutenkin laiskaa pelaamista omassa päässä. Montrealin takaa-ajo käynnistyki alivoimamaalilla ku Palmieri hukkas alimpana miehenä kiekon puolessakentässä ja vastustaja iski läpiajosta sisään. Sen jälkeen Montreal otti peliä haltuun ja kohta oltiinki 3-4 tilanteessa. Palmieri kuitenki kuittas virheensä tasottamalla pelin loppuhetkillä Devilsin maalin ollessa tyhjillään.

Toivottavasti seuraavaks Phillyä vastaan pelattais omaa peliä alusta loppuun.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Aijai mitä herkkua ottaa Phillyn päänahka ja millä tyylillä!

Coleman laitto heti alkumetreillä jauhot suuhun, jonka jälkeen Severson osu yv:llä, Zacha av:lla ja Wood kuittas ekan osumansa harvinaisesti läpiajosta ja toka oli vielä harvinaisempaa hassuttelua pakin kustannuksella.

Blackwood melkeen 50 koppia ja uran eka syöttöpiste.

Kiitos ja kuitti!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hyvä peli Devilsiltä. Flyers oli alussa huono, ja joukkue aloitti pelaamaan vasta Devilsin 2-0 maalin jälkeen. Mutta surkea yv tappoi kirin, kun Zacha iski 2 vs 1 -hyökkäyksestä maalin. Johan siinä ekan erän lopun av:lla Devilsillä oli yksi läpiajo ja pari 2 vs 1 -tilannetta.

Tehokasta viimeistelyä, tarkkaa puolustuspelaamista ja hyvää maalivahtipeliä. Pari kertaa oli tolpat apuna, mutta osui Greenekin kerran tolppaan. Flyers voitti laukaukset selvästi, mutta se ei anna pelistä oikeaa kuvaa, kun suurin osa vedoista tuli aika vaarattomista paikoista.

Woodilta nätti maali eikä Seversonin suorituskaan ollut hassumpi.

Kiva vaikeuttaa divisioonavihollisen pudotuspelihaaveita. Parempaan kun ei tällä kaudella pysty.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Karsee voittoputki päällä!

Blackwoodilta taas mallikas suoritus ja siitä palkinnoks toka nollapeli putkeen. Näyttävin suoritus siltä oli varmaankin torjuttu rankkari. Losi esitti matsissa ihan hyvää tekemistä, mutta Devils pelas omassa päässä läpi ottelun fiksusti ja puolusti hyvin viisikkona, eikä missään vaiheessa ollut suurta hädänpäivää.

Hyökkäyspäässä tekeminen oli myös hyvää ja tokassa erässä suht tiuhaan ladottiin kaikki kolme maalia.

Devils pelas muutenkin rohkeesti, eikä näyttänyt pelkäävän virheitä. Tottakai asiaan vaikuttaa vastustajan taso, mutta monesti silti toivois, että samanlaista peliä esitettäis kovempiaki jengejä vastaan.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Sinne meni se voittoputki Floridan käsittelyssä.

Florida ratkas pelin tokassa erässä kolme maalia kolmeen minuuttiin. Erikoista matsissa oli se, että voiton takuuna olleessa neloskentässä niillä paineli kaks pakkia (Pysyk ja Matheson) ja koko kenttä keräs yhteensä 8 tehopistettä.

Devils haki kolmannessa erässä tasoitusta, mutta ei onnistunut maalinteossa. Dominguella oli heikompi peli, vaikka lopussa otti joitain hyviä seivejä. Maaleista pari-kolme ois pitäny saada kiinni ja siihen lisäks tolpat pelasti myös pari kertaa. Ens matsissa suosiolla Blackwood tolppien väliin. Jos jotain positiivista pitää sanoa, niin Hughes osu pitkästä aikaa ja Severson viilettää nyt jo 7 matsin pisteputkessa.

To-pe välisenä yönä vastaan tulee liigan heittopussi Detroit, mutta kuten aiemminkin todettu, niin Devilsin ei sovi aliarvioida ketään.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Heikkoa (viisikko)puolustamista. Vastustaja pääsi pyörimään varsinkin tokan erän alussa Devilsin maalilla melko vapaasti.

Etenkin Carrick ja Mueller olivat huonoja, mutta kyllä siellä muutkin tekivät heikkoja ratkaisuja. Melkeinpä Subban oli ainoa pakki, jolle antaisin pelistä puhtaat paperit. Greene oli muuten ihan jees, mutta se yksi pitkä pyöritys, joka johti vastustajan maaliin, sekä muutama hyökkäyspyörityksen tappaminen heppoisilla ratkaisuilla syövät arvosanaa. Seversonilta hyvää ja huonoa. Butcherista olisin valmis luopumaan, jos Smith ottaa ensi kaudella paikan kokoonpanosta tai puolustusta vahvistetaan muuten. Hitauden ja pehmeyden takia hänellä vain on jatkuvasti vähän vaikeuksia vastustajan kanssa. Mutta vielä suurempi tarve siellä on saada Carrick ja Mueller kokoonpanosta pihalle.

Dominguelta melkoista räpellystä. Viisi päästettyä maalia, minkä lisäksi siellä oli jos jonkinmoista pomputtelua, jotka olivat mennä vahingossa verkkoon. Viidennen maalin jälkeen yleisö antoi muutaman kopin ajan hänelle aplodeja, kun kiekko ei mennytkään maaliin. Ensi kaudella Devils tarvitsee todellakin jonkun kunnollisen 1A/1B-tyyppisen maalivahdin Blackwoodin rinnalle. Nyt siellä on lähtökohtaisesti aina tappio tulossa, jos Blackwood ei ole maalissa.

Devilsillä oli joitakin puolittaisia paikkoja laittaa peli vielä tiukemmaksi, mutta viimeiset syötöt olivat sen verran heikkoja, että 2 vs 1 -hyökkäykset ja muut vastaavat paikat kuivuivat siihen.

Hughesilta hyvä matsi. Yksi maali yv:llä, minkä lisäksi hän oli tehdä todellisen hightlight-maalin purjehtiessaan Florida-pakkien välistä yksin Montembeaultia vastaan. Oli siellä sen lisäksi Muellerin syötöstä tyhjä maalikin odottamassa, mutta kiekko pomppasi sopivasti lavasta yli. Nämä ovat niitä väläyksiä, joita häneltä voi odottaa tulevina kausina useammin, kunhan hän saa lisää kokoa ja tasaisuutta otteisiinsa.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kiinnostavaa pohdintaa Masisakilta uusimmassa The Athleticin artikkelissaan:

"The raw numbers over the past two seasons are astounding. Blackwood is 27-22-7 in 62 games (56 starts) with a .913 save percentage. The rest of the Devils goaltenders (Keith Kinkaid, Cory Schneider, Domingue and for 70 minutes, Gilles Senn) are 24-44-13 in 91 games played (81 starts) with an .890 save percentage.

When Blackwood is in net, the Devils play at an 89-point pace. When it is not Blackwood, that drops to 61."

Eli kuten numeroista käy ilmi, Devils tarvitsee ensi kaudella Blackwoodin pariksi kunnollisen maalivahdin. UFA-markkinoilla on paljon vaihtoehtoja. Masisak mainitsee mm. Holtbyn, Markströmin, Lehnerin, Halakin, Greissin ja Francouzin. En arvuuttele, kuka heistä olisi paras vaihtoehto. Paljon riippuu hinnasta ja kestostakin. Ja tietysti siitä, kuka haluaa ylipäätään tulla Devilsiin.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vähän nihkeää ja vähän vaikeaa, mutta Blackwood piti tolppien avulla pelin vähämaalisena ja sitten kolmannessa erässä muutaman minuutin spurtti, jonka aikana joukkue teki kaikki neljä maalia.

Kiva nähdä Simmondsilta onnistumisia, eikä niistä ole haittaa hänen treidiarvolleen. Vaikka tuskin hänestä kolmoskiekan varausvuoroa parempaa vastinetta saa. Sellainen prime-vuosien tasoinen Simmonds kyllä kelpaisi joukkueeseen. Mistähän sellaisen löytäisi?

Zachalle pari syöttöä. Nyt hänellä on kasassa samat 25 pistettä kuin aiemmilla parhailla kausillaan. Aiemmin vastaavaan pistemäärään on mennyt 69 ja 61 matsia, nyt siihen tarvittiin 52 ottelua. Vajaan 40 pinnan tahdissa, jos hän pelaisi kaikki 82 matsia. Nyt häneltä on tainnut jäädä 4 peliä väliin. Sellaista vähäistä kehitystä havaittavissa. No, hyvä näin. Odotan silti vieläkin parempaa ja tasaisempaa tekemistä häneltä tulevaisuudessa.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vähän nihkeää ja vähän vaikeaa, mutta Blackwood piti tolppien avulla pelin vähämaalisena ja sitten kolmannessa erässä muutaman minuutin spurtti, jonka aikana joukkue teki kaikki neljä maalia.

Kiva nähdä Simmondsilta onnistumisia, eikä niistä ole haittaa hänen treidiarvolleen. Vaikka tuskin hänestä kolmoskiekan varausvuoroa parempaa vastinetta saa. Sellainen prime-vuosien tasoinen Simmonds kyllä kelpaisi joukkueeseen. Mistähän sellaisen löytäisi?

Zachalle pari syöttöä. Nyt hänellä on kasassa samat 25 pistettä kuin aiemmilla parhailla kausillaan. Aiemmin vastaavaan pistemäärään on mennyt 69 ja 61 matsia, nyt siihen tarvittiin 52 ottelua. Vajaan 40 pinnan tahdissa, jos hän pelaisi kaikki 82 matsia. Nyt häneltä on tainnut jäädä 4 peliä väliin. Sellaista vähäistä kehitystä havaittavissa. No, hyvä näin. Odotan silti vieläkin parempaa ja tasaisempaa tekemistä häneltä tulevaisuudessa.
Hyvää jauhantaa viime yön pelistä. Ekat pari erää tosiaan oli melko tahmeeta ja esimerkiksi ylivoima oli todella ruosteessa. Onneks vikan erän suonenveto ratkas kamppailun.

Seversonin tän hetkinen 8 pelin pisteputki sivuaa Rafalskin tekemää seuraennätystä pakkien pisteputkissa. Se on mun mielestä parantanut otteita myös omassa päässä, vaikka siinä tietysti vielä riittää tekemistä. Fyysisyyttä siltä löytyy, mutta ajatus tuntuu olevan usein hukassa.

Simmonds ei ole kummoisia esittänyt, enkä näe kauheesti käyttöä jatkossa. Nuorelle Simmondsille ois käyttöä, mutta nykytilanne on mikä on...

Ens kaudelle pakko saada joku toinen veska Blackwoodin tutkapariks. Muistan ku aikoinaan naureskelin Dominguen pelatessa Kojooteissa, että se on liigan huonoin veska. No, ehkä se ei sitä oo, mutta kyllä superkovassa Tampassa pelaaminen anto väärän kuvan miehen taidoista, jos tilastoja kattoo siltä kaudelta.

Tänään vastassa Sepe-Susi Hurrikaanilaumoineen!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ihan hyvä aloitus otteluun, mutta Carolina teki kolmesta ekasta laukauksestaan kaksi maalia. Sen jälkeen pelinhallinta kääntyi selvästi Carolinalle. Toisessa erässä Devilsillä oli pari paikkaa kaventaa peli 3-2:een, mutta Zajac veti läpiajosta tolppaan ja Fleury katkaisi Merkleyn syötön 2 vs 1 -tilanteessa.

Kolmas erä oli Devilsiltä tosi ankeaa läpsyttelyä. Yv oli kuvaava, tosi huolimatonta ja laiskaa tekemistä sen aikana, ja jäähyn jälkeen Edmundson pisti läpiajosta vielä kiekon Devilsin häkkiin. Anderson kavensi seuraavassa vaihdossa Merkleyn hienosta syötöstä. 5 vs 3 -tilanteessa Devils oli vielä tehdä kolmannen maalin, mutta jotenkin Mrazek ja pakit onnistuivat pitämään kiekon poissa verkosta.

Domingue ei mahtanut hirveän paljoa Carolinan maaleille ehkä sitä ekaa maalia lukuun ottamatta. Mutta ei häntä voi silti paljoa kehua. Myös pakit voisivat hoitaa maalinedustan paremmin.

Zajacin kentällä oli vaikea iltapuhde Ahon kenttää vastaan, vaikka saivat yhden maalin tehtyä. Zachan kentällä oli silti vielä vaikeampaa. Ykkönen ja nelonen hoitivat hommansa jotakuinkin ok. Merkleylta ihan pirteä Devils-debyytti.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Parempi voitti, ei voi minkään.

Vaikka Hughes kehittyykin koko ajan, niin silti tosi selvä ero siihen, pelaako ykkösen keskellä se vai Nico. Luultavasti tää ero tulee kaventumaan ajan kanssa, mutta nyt Devilsin ykkönen on mun mielestä melko vaisu. Koko kolmikolla löytyy taitoa, mutta joku siitä puuttuu. Niin tai siis Nico.

Ei auta. Huomenna uutta matoa koukkuun ku vastaan skrinnaa aina vaikea vastus, Columbuksen Sinitakit.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Greene lähti naapuriin eli Islandersiin kakkoskierroksen varausvuoroa ja David Quennevillea vastaan. Kelpo vastine, etenkin kun Greenella oli täysi valta päättää, haluaako tulla kaupatuksi. Tuttu GM siellä, eli pääsee Loun hellään huomaan takaisin. Hyvä vahvistus Islandersille. Siinä on varma oman pään luuta pudotuspelijoukkueeseen. Toivon Greenelle menestystä ja kaikkea hyvää jatkossa.

Ensi kaudella sitten uutta kapteenia etsimään. En ylläty, jos valinta kohdistuu Hischieriin tai Palmieriin, mikäli jälkimmäinen pelaa silloin vielä joukkueessa.

Lavoie twiittasi samassa hötäkässä, että Coleman olisi kaupattu Coloradoon, mutta sen kaupan Devils kiisti.

Saa nähdä, miten uusiksi joukkue menee siirtotakarajan aikana.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Eli Coleman lähti Tampaan vaihdossa Nolan Footeen ja Vancouverin ykköskierroksen varausvuoroon. Colemania tulee ikävä, mutta toisaalta vastine on kova – käytännössä kaksi ykköskierroksen varausvuoroa. Nicon ja Jackin parhaita vuosia ajatellen tämä oli ihan järkevä peliliike Fitzgeraldilta.

Wheelerin kommentit Footesta:

2. Nolan Foote, LW, 19 (Kelowna Rockets)

Foote is a player I was sour on for a long time because I worried that he:
  • Struggled in transition as a skater, limiting his ability to get off his lethal snap shot as he progresses up levels.
  • Didn’t do a great job using his linemates or finding his linemates through traffic when he tried to. His head tended to dip, limiting his peripheral vision and turning him into a predictable, borderline one-dimensional player.
Both of those things have now progressed to a level where I’m happy with them. I worried that he might look out of place in a top-six for Canada at the world juniors that also boasted Barrett Hayton, Alexis Lafreniere, Dylan Cozens and Joe Veleno – four players who are plus-level skaters – and later added Liam Foudy – one of the fastest players on the planet. He didn’t, though, and did a good job keeping up off the rush, while providing a different element once offensive zone pressure had been established.

Top 2020 prospect Quinton Byfield, who roomed with Foote at the world juniors, was quick to point to the fact that, while his roomie has size and a lethal shot, he can also skate and move the puck, calling him an “exceptional player.” Mitch Love, Team Canada’s assistant coach and one of Foote’s rival coaches in the WHL with the Saskatoon Blades, was quick to point out how thankful he was that Foote was teeing up his shot for the good guys.

Foote’s skating has improved to a level where I would say it’s NHL average, which is fine for a kid who is 6-foot-4. And while he’s always going to be a shot first player, I am increasingly impressed with his ability to make small area plays to teammates. I think he has a chance to become a good second line scorer who provides a physical element and length to a line. He was good at the world juniors, great in the Canada-Russia series and he’s consistently dangerous on a team that lacks a supporting cast in Kelowna.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy