chaosti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vertailumielessä tulee väkisinkin mieleen helmikuu 2010 kun Devils hankki Kovalchukin Atlantasta. Ilyasta oli tulossa UFA kauden jälkeen, ja itse olen siinä ymmärryksessä ettei jatkopahvia ollut puheissa ennen treidiä.

Toiseen suuntaan meni:
1st, 2nd (molemmat 2010)
Läpimurtokautta pelannut Niclas Bergfors ja luottopakki Johnny Oduya (jolla tosin oli menossa heikompi kausi).

Toki ajat ovat toiset mutta onhan tuo Atlantan saama vastine ihan eri luokkaa. Sheron tekemä treidi on ihan ok mutta ei noilla vielä kuuhun mennä. Bahlin hankinnan ymmärrän kuitenkin hyvin koska Devils-organisaatiolla tuntuu olevan vaikeuksia puolustajien varaamisessa. Jospa Arizonan scouttiosasto olisi onnistunut paremmin.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mainitaan nyt vielä tuohon Hallin kauppaan liittyen pari yksityiskohtaa LeBrunin The Athleticin artikkelin pohjalta. Calgary oli kai toinen joukkue, joka teki vakavan tarjouksen, joka saattoi olla heidän omasta mielestään samaa tasoa Arizonan tarjouksen kanssa. Sen lisäksi pöydällä oli kai joku toinen tarjous, jossa vaihdossa olisi tullut valmiita pelaajia.

"According to sources around the league, one of the reasons the Devils’ trade with Arizona dragged out for a few days is that a mystery team was having a rather interesting back-and-forth with New Jersey on a deal that was more about current players, instead of future assets.

Just how far those conversations went is hard to determine, but enough that New Jersey had to thoroughly examine it before eventually making the futures-based deal with the Coyotes."

Kyseisen artikkelin perusteella käy myös selväksi, ettei siellä yksikään joukkue ollut valmis maksamaan Hallista rentalina tuon kovempaa hintaa.

"As always, when you trade a player in his prime for futures, you rarely receive praise for it. Many felt Shero didn’t get enough in return for a player of Hall’s caliber.

One Western Conference team executive completely disagreed with that narrative.

“Ray did great for a rental,’’ he said on Tuesday. “The rental return prices aren’t what they used to be.’’
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Niin hoiteli Devils Ducksin ja jopa maistui. 3-1 taululla tuurilla ja tahdolla.

Ex-Devils Henrique osui, mutta niin osuivat ex-Ducksit Palmieri ja Vatanen. Samille maali merkattu ja hyvä toimitus uuniin tärkeässä vaiheessa. Nico myös otti roolia, mutta illan kunkku oli Blackwood. Taidolla, tuurilla ja torjumalla. Hieno mies!

Pelillisesti nyt on turha lässyttää mistään. Devils yrittää ja selviytyy. Tai sitten ei.

Eteenpäin!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kuten Daneyko sanoi useampaan otteeseen, ovat Devilsin otteet olleet viime peleissä selvästi parempaa luokkaa kuin alkukaudesta. Okei, vastustaja ei ole ollut ykkösluokkaa (Anaheim) tai parhaassa terässä (Arizona ja Colorado), mutta yllättävän iso vaikutus sillä kunnollisella yrityksellä ja asenteella näissä peleissä on.

Välillä hyvää pelaamista ja hyökkäysten rakentelua, välillä taas sitä tuttua kiekon perässä vetelyä kuin alkukaudesta – tosin ei lähellekään samassa mittaluokassa. Edelleen olen sitä mieltä, että paremmalla valmennuksella ja systeemillä tuosta joukkueesta saisi enemmän irti, mutta onhan tämäkin jo selvä parannus aikaisempaan. Paikkoja olisi ollut laittaa kiekkoa useamminkin häkkiin, mutta oli niitä paikkoja vastaavasti jonkin verran vastustajallakin. Silti ansaittu voitto.

Blackwood on ollut viimeiset 5–6 matsia hyvä, ellei jopa erittäin hyvä. Viime pelissä taas tukku taidolla ja tuurilla otettuja koppeja, kuten @ZayWest viestissä kirjoititkin.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Oli kiva kattoo peliä. Yrittäminen on ihan eri luokkaa, mitä se vielä vähän aikaa sitte oli. Pelaajat vaikuttaa pelaavan paljon vapautuneemmin, eikä virheitä näytetä pelkäävän samalla tavalla. Blackwood oli mulle illan ykköstähti!

En tiiä, mutta joku tuntuu erilaiselta... Hyvällä tavalla siis. Ei kai tässä voi muuta ku nauttia voitosta ja viikonloppuna mennäänki taas back-to-backilla.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Liigan paras jengi vastassa ja tukkaan tuli. Huomaa, että tasoero on melkonen ja paljon on töitä edessä, jotta pystyttäis lyömään tollanen nippu ku Capitals.

Eka erä oli hyvää tekemistä ja Blackwood otti maalilla muutaman tosi hyvän patjaseivin. Ylivoima rullas myös aluks hienon näkösesti ja Palmieri pääs tälläämään kiekon pussiin. Caps tuli kuitenki erän lopulla minuutissa rinnalle ja ohi.

Tokassa erässä alkuhetkillä Gustu ja Coleman järkkäs tasotuksen 2vs1 -hyökkäyksestä, mutta oikeestaan sen jälkeen koko loppupeli oli Capitalsin hallussa, eikä Devils saanu missään vaiheessa peliä käyntiin.

Gilles Senn pääs debytoimaan ku Blackwood vaihdettiin vähän ennen 3. erän puoltaväliä pois maalilta. Senn päästi ite yhen maalin ja arviota pelistä vaikea antaa.

Tänään vieraissa Columbus.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei jäänyt paremmasta joukkueesta epäselvyyttä. Aikamoinen tasoero. Devils rypisteli mukana vajaan kahden erän verran, mutta sen jälkeen Washington ratkaisi pelin Devilsin todella luokattoman 4 vs 4 -pelin aikana toisen erän lopussa ja kolmannen erän alussa.

Devilsille tuotti välillä tosi paljon vaikeuksia päästä hyökkäysalueelle ja kunnon hyökkäyksiin. Capsin pelaajat sen sijaan pyörittelivät tasaviisikoin kiekkoa jatkuvasti kuin ylivoimalla. Paremmat pelaajat ja parempi systeemi vastustajalla, minkä seurauksena lopputulos on tämä.

Tykkäsin Woodin otteista. Maalin lisäksi koko ajan sellaisella kunnon asenteella, jolla hän pelasi toissakaudella. Gusevilla oli yksi karmea moka, mutta muuten hän oli rakentelemassa aika montaa Devilsin harvaa maalipaikkaa. Hughesilta oli paria tilannetta lukuun ottamatta tosi vaikea matsi, kuten oikeastaan koko ketjulla. Samoin voi sanoa Brattista, joka on tällä hetkellä liian isossa roolissa. Tulokkaista McLeod ja Boqvist eivät saaneet tällä kertaa paljoa aikaan. Eli ei siellä kovin montaa onnistujaa ollut. Kokonaisuutena Zajacin kenttä oli varmaan paras Devilsin hyökkäysketjuista.

Blackwood päästi viisi, mutta ei hän voinut maaleille oikein mitään.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Paluu vanhaan. Kammottavaa tekemistä ensimmäiset kaksi erää. Devils ei saanut lähes ollenkaan organisoituja hyökkäyksiä Columbuksen päätyyn. Kolmannessa erässä hyvää alivoimaa, jonka jälkeen joukkue sai vähän paremmin pelistä kiinni ja muutamia paikkojakin aikaan. Mutta peli oli siinä vaiheessa jo 3-1 eikä kavennusta saatu aikaan.

Senn teki ekassa aloituksessaan tukun tärkeitä torjuntoja, mutta eka veto upposi maaliin vähän helposti, ja kolmas maalikin olisi ollut muistaakseni otettavissa. Tai tällainen mielikuva minulle jäi siitä.

Jokunen matsi meni vähän paremmin, mutta onhan tuo touhu taas aika surkuhupaisaa.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei ollut erikoinen näytös Devilsiltä. Hyökkäyspäässä ei mitään mielikuvitusta. Ei hakeuduta maalintekopaikoille ja vetoja pantataan ihan turhaan.

Senn tosiaan otti paljon hyviä seivejä, mutta ehkä jopa kolme ekaa maalia ois voinu saada kii. Mutta sitä on turha jossitella. Kuten ylempänä raapustin, niin vaikea pelejä on voittaa, jos ei tehä maaleja.

Devils pelas pitkästä aikaa 11 hyökkääjällä ja 7 pakilla ja toivon, että se jäi tähän yhteen peliin. En oo ikinä ollu kyseisen systeemin fani ja ois kiva nähä tilastot esim. viimeseltä viideltä vuodelta, miten on pelattu ku ollaan menty tolla 11-7 tyylillä. En kovin montaa kertaa muista lähivuosina, että ois tolleen voittoa irronnu.

Se ois huomenna vika peli ennen joulua ku vieraissa vastaan asettuu Chicago.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kauden vahvin esitys erittäin makeeseen paikkaan! Devils mätti paljon maaleja, oli torikokouksia, kovia pommeja ja yks nokkapokka. Mitä enempää voi toivoa?

Ekan erän jälkeen peli oli 1-1, mutta tokassa erässä Jersey laitto shown pystyyn ja paino luukulle 23 vetoa, joista synty neljä pussia. Chicago oli heti erän alusta askeleen tai pari jäljessä. Crawford tulitettiin vaihtoon ku 2. erää oli about puolet jäljellä, mutta se ei tahtia hidastanut. Vikassa erässä Devils duunas vielä kolme maalia ja joulutauolle lähdettiin 1-7 lukemissa. Maalilla Blackwood otti pelin alussa hyviä koppeja, mutta ekan erän jälkeen ei joutunut ihmeitä esittämään.

Moni tyyppi katkas pitkän maalittoman putken: Hayden (28 peliä), Zacha (24 peliä), Subban (23 peliä), Hughes (18 peliä) ja Severson (11 peliä). Sen lisäks osu Coleman ja Zajac (alivoimalla).

Devils oli alivoimalla peräti seittemän kertaa, mutta yhelläkään kerralla ei soinu omissa.

Nyt ei muuta ku muutama päivä hölliä ja perjantaina himapeli Torontoa vastan. Hyvää joulua kaikille Devils faneille, ja miks ei muillekin! -Br Jääkiekkoleijona #79
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kuten @NJEspoo kirjoitti, eka erä oli aika vaikea. Sen jälkeen homma lähti rullaamaan. Alussa Blackwood piti ottelun tasaisena.

Hyvä peli Devilsiltä. Aggressiivista karvausta, eikä ottelussa ollut nyt vapaamatkustajia, kuten Danokin ottelun aikana mainitsi. Toisaalta Chicago oli etenkin toisessa erässä käsittämättömän huono. Suorastaan surkea. Devilsin pelaajat voittivat kaikki kaksinkamppailut ja Blackhawksin pelaajat olivat koko ajan askeleen jäljessä. Ei paljoa tuntunut pelaaminen kiinnostavan. Crawfordkin vähän hörppi, esim. sen Haydenin vedon.

Kehuja koko joukkueelle. Hyvä fiilis varmasti lähteä joulun viettoon.

Hyvät joulut myös täältä kaikille Devils-faneille ja muille palstalaisille!

Edit: Kehutaan nyt vielä Gusevia, kun homma alkanut toimia viime aikoina (vaikka Columbusta vastaan oli vaikeaa):

 
Viimeksi muokattu:
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hyvää taistelua Torontoa vastaan, mikä riitti yhteen pisteeseen. Lopussa kolme huonoa suoritusta peräkkäin, eli Hughes hukkasi kiekon laidassa köykäisesti Nylanderille, Mueller meni helposti Nylanderin harhautuksiin ja Severson laittoi sitten Nylanderilta karanneen kiekon vahingossa rystyllä omaan maaliin.

Etenkin eka erä ja kolmannen erän toka puolisko olivat Toronton hallintaa. Siinä välissä Devilsilläkin oli silti paikkoja tehdä vielä useampia maaleja. Siellä kuitenkin muun muassa Wood ja Simmonds halusivat hakea vielä sitä hightlight-syöttöä täysin avoimissa vetopaikoissa.

Joulukuussa Devilsin av oli ollut toiseksi tehokkainta NHL:ssä. Torontoa vastaan se ei kuitenkaan toiminut kuin ensimmäiset kolme ja puoli minuuttia. Yv toimi ihan asiallisesti.

Ykköskenttä oli tehokas, kun Bratt, Hischier ja Palmieri keräsivät kaikki 1+2 tehot. Myös Guseville yv-maali. Blackwoodilta ei paras peli, kun esim. Kapasen veto meni huonon sijoittumisen takia aika helposti maaliin. Osalle maaleista hän ei toki voinut mitään.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Harmittava tappio, vaikka muuten oli viihdyttävää kiekkoa. Tollasia jatkoajan skeidamaaleja tulee aina, eikä niitä kannata turhaa jäädä murehtimaan pidemmäks aikaa.

Hyvin silti Devils laitto kampoihin yhelle liigan kärkijengeistä. Toka erä oli tosi hyvää hokia, mutta vaikea Torontoa on pitää 60 min. aisoissa.

Ykkösketju oli omassa kastissaan, mutta myös Gusevin peli pisti jälleen hyvässä mielessä silmään. Peli kehittyy hyvää vauhtia ja vielä on varmasti pitkä matka siihen, että se on täysin mukavuusalueellaan.

Kurssi kohti Ottawaa - >
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Niin kaatui Senators jatkoilla 3-4. Ei tuo huikeutta ollut, mutta voitto on voitto.

Esiin nostettava voittomaalin ja tehot 1+1 iskenyt Hughes. Nyt ei nuori mies ajellut miinoihin ja oli kaikkinensa kelvollinen esitys. Voittomaalissa oli hieno tilanne ensin omassa päädyssä kun Vatanen ohjasi Hughesia puolustuspelissä, Hughes tajusi ohjeet ja kohta olikin nuori herra läpiajossa. Simmondsin keskitys Woodin maaliin oli myös upea.

Vatanen otti roolia ylivoimalla ja Hischier ohjasi Vadun kudin maaliin. Vatanen pelasi myös toisessa ylivoimassa fiksun passin maalin kulmalle Guseville joka naulasi uunin. Ja Sami sai ilmeisesti syöttöpisteen Hughesin voittomaaliin. Kauden pistesaldo Samilla 34 pelatun ottelun jälkeen 5+15=20.

Subban ei tunnu saavan mitään aikaan ja tuosta touhusta 9 miljoonaa on kohtuullisen suolaista.

Seuraavaksi Bostonin kimppuun.
 
Viimeksi muokattu:

Stirner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Che Guevara
Kuinka monen Hughesin tekemän maalin on Vatanen syöttänyt? Mututuntumalla väittäisin että suurimmassa osassa on Samin kädenjälkeä mukana.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
HUUUUUUUUUUUUUUGHES!

Peliä tuli vilkuiltua sen verran huonolla keskittymisellä, että mitään analyysia on turha edes koittaa antaa. Ei silti vähennä voiton tuomaa hyvää fiilistä. Lopetetaan vuoskymmen hyvällä buugilla ja lyödään huomenna Bostonille luu kurkkuun!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tuli tänään katsottua vasta peli loppuun. Ei se helppoa aina ollut, mutta voitto sieltä silti tuli. Ei sillä, Devils ansaitsi kyllä voittonsa, sen verran enemmän joukkueella oli mielestäni kunnollisia maalipaikkoja Ottawaan verrattuna. Meinasi vaan olla vähän tehotonta, kun esim. Coleman laukoi kokonaan maalin ohi 2 vs 1 hyökkäyksestä.

Joukkueen yleisilme on ollut selvästi pirteämpi viime aikoina. Yritystä on riittänyt melkein joka ottelussa, mikä ei ollut alkukaudella ollenkaan itsestään selvää. Muutenkin tuntuu, että Nasreddine on saanut joukkueen pelaamaan vähän nopeampaa ja suoraviivaisempaa kiekkoa kuin Hynesin alaisuudessa.

En minä Ottawa-pelistä antaisi pyyhkeitä Subbanille. Ihan hyvä matsi häneltä, hyökkäyspäässä vain toivoisi vähän enemmän aikaansaannoksia. Ei hän 9 miljoonan pelaaja ole, mutta muuten ihan asiallinen suoritus.

Edit: Katsoinkin väärin. Eli Palmieri taas all star -matsiin ja Nico mahdollista valita Last Men In -äänestyksen kautta.

Mainitaan myös että Devils on tehnyt tulokassopimuksen Nikita Okhotyukin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Se oli kova voitto!

Vatanen jatkoi pisteputkeaan, Subban oli hyvä ja kehutaan nyt kaikki! Huikeutta!

Hyvää uutta vuotta ja samalla hyvää uutta vuosikymmentä tämän ketjun faneille! Olette hienoja kirjoittajia.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Bostonia vastaan oli kyllä hyvää Devilssiä. Loppuun asti pelattiin ja palkintokin tuli! Vatanen erittäin hyvä, Colemanilla jälleen tehtaantakuu tekemisessä. Tästä etiäpäin!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ekat 10 minuuttia Boston hallitsi peliä, mutta sen jälkeen Devils oli selvästi parempi joukkue. Erinomainen peli Devilsiltä ja huono peli Bruinsilta. Olisi ollut vääryys hävitä matsi tuollaisten otteiden jälkeen. Niin paljon joukkueella oli maalipaikkoja vastustajaan verrattuna.

Zajacin kenttä pelasi loistavan ottelun pääasiassa Bergeronin kenttää vastaan. Myös Hischierin ketju oli kova, eikä kahdessa muussakaan ketjussa ollut moittimista. Myös puolustajille plussaa. Oli kiva nähdä Seversonin tekevän voittomaalin rankkareissa edellisen matsin epäonnistumisen jälkeen. Blackwood oli taas erinomainen.

Kuten sanoin jo aiemmin, on peli mennyt viime aikoina paljon parempaan suuntaan. Hyvä niin.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hyvät uudet vuodet kaikille! Olipahan hyvä tapa lopettaa/aloittaa vuos!

Devils oli selvästi parempi jengi 2. ja 3. erässä. Peli ois voinu päättyä Devilsille selvemminkin, mutta Halak otti muutaman melko hyvän seivin. Mutta kaikki kaikessa; koko nippu pelas hyvin, eikä ollut vapaamatkustajia. Myös täällä allekirjoittanutta lämmitti Seversonin voittomaali ja valinta ottelun ykköstähdeks.

Kaiken lisäks Vatanen aivan mielettömässä iskussa! Kyllä kelpaa. Torstaina paikallismatsi Islandersia vastaan. LGD!
 
Suosikkijoukkue
TPS & NJD
Mielenkiintoista sinänsä, että sen jälkeen kun Hall ei ole ollut kokoonpanossa (eli 13.12. pelattu Colorado-peli on eka joka tähän lasketaan) Devilsin saldo on kymmeneen peliin 6-3-1. Käänteistä, että "parhaan" pelaajan poisto rosterista saa joukkueen pelaamaan paremmin, vaan onko pukukopissa sitten tapahtunut joku muutos Hallin lähdettyä, mene ja tiedä... Kiva joka tapauksessa nähdä, että tuo porukka suorittaa nyt sillä tasolla, millä olisi jo kauden alusta pitäen pitänyt. Vaikkei tässä enää pleijareihin ole pääsyä jos ei ihmeitä tapahdu, niin onpahan kivempi katsoa pelejä vielä kevätpuolellakin, olettan että näin jatkuu.

Erityismainintana vielä, että Blackwood pelaa kyllä (lähes) illasta toiseen aivan jäätävästi. Harmi sinänsä hänenkin kannaltaan, että joutui alkukauden pelaamaan niin alisuorittavan joukkueen takana. Voisi olla ihan toisenlaiset tilastot (vaikkei toki nytkään huonot ole), jos olisi alkukausi mennyt joukkueltaakin paremmin.
 
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Osittain Devilsin otteiden paraneminen johtuu epäilemättä Hallin tilanteen ratkeamisesta, mutta väittäisin, että vielä enemmän kyse on siitä, että Nasreddine on saanut tehtyä muutoksia joukkueen pelitapaan, joilla esim. pelinavausta on nopeutettu ja suoraviivaistettu. Siihen päälle sitten se, että kun maaleja ja voittoja tulee, joukkue alkaa pelaamaan aikaisempaa vapautuneemmin. Hyvää tekemistä kaiken kaikkiaan.

Tasainen ottelu Islandersia vastaan, jonka olisi voinut voittaa kumpi tahansa joukkue. Erittäin hyvin torjuneet maalivahdit pitivät ottelun vähämaalisena. Siihen päälle toki esim. Leen veto poikittaissyötöstä sivurautoihin ja Boqvistin mailan katkeaminen vastaavassa tilanteessa Gusevin syötöstä. Blackwoodin otteita ei voi silti kehua riittävästi viime aikoja pelien osalta. Toivottavasti homma jatkuu samanlaisena.

Pelitavan paranemiseen viittaa myös se, että Devils saa painetta ihan hyvin vastustajan päätyyn millä kentällä tahansa. Alkukaudesta olisi ollut mahdotonta kuvitella, että niin olisi tapahtunut, jos samassa ketjussa pelaavat Rooneyn ja Haydenin kaltaiset pelaajat. Nyt sekin kenttä hoiti hommansa hyvin, kiitos myös Boqvistin, jonka peli on ottanut mielestäni isoja askeleita eteenpäin. Vaikka tulos ei näy aina pistetaulukossa, hän tarjoaa aktiivista karvausta sekä tärkeää kiekonhallintapeliä, jonka avulla paine pysyy hyökkäysalueella.

NBC:n selostaja ja kommentaattorit mainitsivat useasti, miten Devilsin hyökkääjät pitävät nykyään kiekkoa syvällä vastustajan aluella, jonka avulla Subbanille ja muille pakeille jää enemmän aikaa ja tilaa laukoa lämäreitä maalille. Tällaisesta tilanteesta tuli Devilsin tasoitusmaali, minkä lisäksi Subban pääsi tälläämään vastaavia vetoja pari kertaa muulloinkin pelin aikana. Alkukaudesta hänen vetonsa viuhuivat usein ohi maalin, mutta nyt osumatarkkuus oli selvästi parempaa luokkaa. Toinen asia, josta selostaja ja kommentaattorit sanoivat, olivat Devilsin pelinopeus ja nopeat hyökkäyksiinlähdöt. On helppo olla asiasta samaa mieltä.

Kun joukkue pelaa hyvin, ovat yksilöt nostaneet vähemmän yllättäen tasoaan. Nicon maali ja monet muut suoritukset etenkin hyökkäyspäässä ovat tästä hyviä esimerkkejä, samoin Gusevin pistetehtailu, joka tosin alkoi jo tappioputken aikana. Mutta kuten aikaisemmin kirjoitin, kyse on ennen kaikkea siitä, että koko joukkue on alkanut pelaamaan nopeammin ja paremmalla asenteella/itseluottamuksella kuin aiemmin. Toivottavasti homma jatkuu tältäkin osin samanlaisena.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kolme voittoa putkeen ekaa kertaa reiluun vuoteen, ei huono. Vielä ku huomioi, että kaks edellistä voittoa on liigan eliittiä vastaan, niin ei voi muuta sanoa ku vakuuttavaa toimintaa. Huominen vastus ei sekään oo helppo, koska Colorado on myös sarjan kärkijengejä.

Kuten edellä mainittiin, niin joukkueen pelitempo on ihan eri tasolla kuin aiemmin. Neljä kenttää rullaa tasaseen tahtiin, mikä on selvä ero aikasempaan. Jos vastustaja menee johtoon, nii siitä ei oo muodostunut enää samalla tavalla lumipalloefektiä, vaan pelataan loppuun asti omaa peliä ja haetaan tasoitusta/johtoasemaa viisaalla pelaamisella.

Blackwood on ollut rautaa jo pidemmän aikaa ja tällä tahdilla voi olla, että pelaa lähemmäs 60 peliä kauteen.

Yks isoimpia muutoksia löytyy mun mielestä puolustuspäästä, jossa turhat ryntäilyt on jääny tosi vähälle. Muistan ku alkukaudesta kirottiin täälläkin ketjussa, miten pelaajat säntäilevät omissa, eikä oikeasta sijoittautumisesta ole tietoakaan. Nyt viisikkopuolustus näyttää monesti jo suht fiksulta.

En mäkään kauheesti toiveita elättele pleijareista, mutta vihdoinkin sentään pelien kattominen on mukavaa.

edit. Sen verran pitää sanoa, että Hischier oli todella kova viime pelissä!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Peliä tuli seurattua vain avauserä ja ehkä ihan hyvä niin kun koosteen väijyin.

Onkohan Vatanen näyteikkunassa tai tilastoissa virhe? Näyttäisi pelanneen yli puolet ottelusta ja kellottaneen 30:40. Subbanin peliaika peliaika yli 13 minuuttia vähemmän, eli loukkaantuiko Subban jossain vaiheessa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy