NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Totta tosiaan, paljon on taas tapahtunut lyhyessä ajassa: Greene meni Islandersiin ja Coleman Tampaan. Molemmista saatiin hyvät vastineet.

Greenen ura on ehtoopuolella, mutta silti tärkeä ukko alivoimalla ja hyvä pakki kolmospariin. Devilsissä rooli oli jo pari viime vuotta monesti liian iso, mutta Islandersissa oletan, että rooli on paljon maltillisempi.

Colemanin lähtö kirpas itellä tosi paljon. Oli itelle yks lempipelaajista ja muutenkin oli tällä kaudella omasta mielestä joukkueen paras pelaaja ja tasasin suorittaja. Harvoin osuu huono ilta kaverille kohdalle. Tampa saa kovan vahvistuksen. Toivottavasti tekis paluun Devilsin heti ku mahdollista...

Ei voi muuta ku toivottaa molemmille onnea tulevaan!

Sitten nopeesti viime yön pelistä pari sanaa:

Vihdoin ja viimein Devils sai Columbuksen päänahan! Todella harvinaista herkkua. Blackwoodin tokan päästetyn maalin jälkeen ajattelin jo, että tästä tulee sille huono ilta, mutta olin väärässä. Nappas kevyet 52 seiviä.

Neloskenttä oli tosi jees ja Anderson ja Merkley on molemmat ollu tosi pirteitä. Varsinkin Merkley on ollu molemmissa pelaamissaan matseissa tosi hyvä.

Myös ykkönen oli selvästi kovempi ku Nico teki paluun sen keskelle. En muista mones maali se oli, missä kolmikko pelas Columbuksen pelaajat aevan kassalle.

Mennään eteenpäin.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Pelin ehdin katsoa töiden jälkeen, joten pari sanaa siitäkin.

Ihme ettei Columbus tehnyt enempää kuin kaksi maalia ekassa erässä. Ihme ettei Columbus tehnyt yv:llä maalia pelin ollessa 2-2. Ihme ettei Columbus tehnyt tokassa ja kolmannessa erässä enempää kuin yhden maalin. Ihme ettei Devils tehnyt jatkoilla maalia.

Ihan kauheaa puolustusta Devilsiltä. Ukkoja päästettiin jatkuvasti Blackwoodin kanssa nokikkain. Mieleeni jäi etenkin tilanne, jossa Rooney, Severson ja olikohan Butcher tai joku toinen pakki menivät kaikki saman kiekollisen pelaajan kimppuun kulmassa ja jättivät Folignon maalin eteen yksin. Eikä ollut Folignolle eka kerta ottelun aikana. Mutta niin vain Blackwood piti kyseisessä tilanteessa ja monessa muussakin maalin puhtaana.

Blackwood nappasi pisteet Devilsille. 2-0 maali meni ehkä vähän helposti, vaikka siinä taisi olla maskia edessä. Sen jälkeen Blackwood laittoi kuitenkin portit kiinni ja pelasi loistavan loppumatsin.

Devils ei saanut hyökkäyspäässä mitään aikaan pitkiä pätkiä ekassa ja kolmannessa erässä. Tulee pitkä loppukausi, jos puolustus vuotaa samalla lailla kuin Columbusta vastaan – ja jos hyökkäys on yhtä aneemista kuin esim. kolmannessa erässä.

Zajacin kenttä oli silmämääräisesti katsottuna hätää kärsimässä tässä uusitussa muodossaan. Tykkään Woodista nelosessa tai kolmosessa, mutta sitä ylemmäksi häntä ei pidä nostaa ketjukoostumuksissa. Jatkossa siellä voisi kokeilla hänen tilallaan esim. Andersonia tai Merkleyta (Gusev vasemmaksi laituriksi). Nelonen tosin toimi hyvin tällaisessakin muodossa, siis ainakin ekat kaksi erää. Merkley on osoittanut hyvää hockey-IQ:ta ja fyysisyyttä. Positiivinen ensivaikutelma. Ykkönen toimi tosiaan paremmin taas Hischierin kanssa. Hughesille tekee ihan hyvää pelata alemmissa kentissä.

Colemanista vielä sen verran, että oli lempipelaajia itsellenikin. Kaudella 2016–2017 tuomitsin hänet ikuiseksi AHL-jyräksi, mutta sieltä tulikin 20–30 maalin kova kahden suunnan pelaaja. Hienoa nähdä tällaisia tarinoita, joissa altavastajat puskevat valtavalla työllä ja omistautumisella paikan parrasvaloihin. Kolme vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan, että Colemanista saisi vaihdossa ykköskiekan varauksen ja A-luokan lupauksen – ja että itsellenikin jäisi haikeat fiilikset, kun hänestä joutuu luopumaan. Joten ei muuta kuin Colemanille tällä kaudella eka kannu Tampan riveissä ja sitten muutamaa vuotta myöhemmin hän voi palata Devilsiin voittamaan toisen kannun alaketjujen pelaajana.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei ollu kauheesti palaa St. Louisia vastaan, kuten tapoihin kuuluu (12 matsin tappioputki niitä vastaan). Numerot ois voinu olla todella paljon rumemmat, mutta Domingue otti niin monta huippukoppia, ettei riitä omat sormet laskemaan niitä. Se, että Blues pääs niin usein niinkin hyville tonteille, kertoo paljon Devilsin puolustuksesta. Oman maalin edessä oli tässäkin pelissä tosi lepsua tekemistä ja monesti viisikkopuolustus oli repaleinen parin vastustajan syötön jälkeen.

Hyökkäys oli myös aneemista, eikä Devilsillä ollut juuri ollenkaan hyviä maalipaikkoja tai ylipäätään kiekonhallintaa vastustajan päädyssä. Colemanin lähtö hajotti harmillisesti toimivan kentän Zajacin ja Gusevin kanssa, enkä tiiä, voiko uudelleenrakennetusta ketjusta Woodin kaa odottaa ihmeitä.

Butcher loukkaantu pelin alussa, mutta en ainakaan ite oo vielä tässä vaiheessa kuullut lisää aiheesta. Pelas kait vaan kolme vaihtoa koko matsissa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kolmatta erää tässä katselen. Näin tuloksen tosin jo aiemmin.

Ekat 10 minuuttia ihan hyvää ja tasaista peliä. Siinä oli Seversonilla tolppa ja Zacha ja kumppanit olivat järkätä hyvän paikan maalin eteen, mutta Blues-puolustaja pääsi viime hetkellä kiekkoon väliin. Sen jälkeen täysin Bluesin peli, eikä Devils meinannut saada millään hyökkäyksiä vastustajan päätyyn. Bluesin hyvyyttä ja Devilsiltä huono matsi kaupan päälle.

Dominguelle tuli taas tappio, mutta häntä ei voi todellakaan syyttää siitä. Ilman häntä peli olisi voinut olla 7 tai 8-0. Aika monta highlight-pelastusta sinne mahtui mukaan. Ehdottomasti paras peli Dominguelta Devilsissä. Devilsin viisikkopuolustus ei auttanut häntä hirveästi pelin aikana, kuten @NJEspoo edellä kirjoititkin.

Devils olisi voinut tehdä ehkä jonkun maalin, mutta Severson veti tolppaan ja Zacha rystyllä tyhjästä maalista ohi. Tosin kulmakin oli siinä aika pieni ja Zachalle taisi tulla vähän yllätyksenä, että Binnington oli jättänyt kulman kokonaan auki. Ja olihan siellä kolmannessa erässä yv:llä Zachan tolppa.

Merkleyltä aukesi naama vähän ikävästi. Butcherin loukkaantuminen meni itseltäni ohi pelin alussa.

Ensi peliin toiveena Woodin heivaaminen kolmos- tai nelosketjuun. Tai sitten Gusevia voi kokeilla jossain toisessa ketjussa. Lisäksi Hughesin kokeilu laitahyökkääjänä ei tuottanut Bluesia vastaan kovin paljoa tulosta. Toisaalta tämä oli huono peli koko joukkueelta, eli ei haittaa, vaikka kokeilu jatkuu vielä parin pelin ajan.

Pitkän aikavälin kuvioihin liittyen totean, että olisin valmis tekemään Fitzgeraldista vakituisen GM:n, jos hän tajuaa vaihtaa ensi kaudeksi valmennusta. Vaikka viime aikoina on tullut suhteellisen hyvin pisteitä, on joukkuepuolustus ollut jatkuvasti kamalan näköistä. Vain Blackwoodin ja nyt tässä matsissa Dominguen huippuotteet ovat peittäneet sen alleen. Vieläkin ollaan liian lähellä Hynesin systeemejä. Muuten Fitzgeraldin ekat liikkeet ja mediapuheet ovat tehneet itseeni hyvän vaikutelman.
 
Viimeksi muokattu:
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Pitkän aikavälin kuvioihin liittyen totean, että olisin valmis tekemään Fitzgeraldista vakituisen GM:n, jos hän tajuaa vaihtaa ensi kaudeksi valmennusta.
Samma här. Fitzgeraldista GM, jos valmennus laitetaan uusiks. Kuten Fitz sano aikasemmin, niin joukkuetta rakennetaan Hischierin, Hughesin ja Blackwoodin ympärille ja toi kolmikko onkin ainoo, joka on mun silmissä koskematon.

Ehkä tästä vielä joku kaunis päivä jotain tulee ja päästään varailemaan lentolippuja rapakon taakse mestaruusparaatiin...
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Pelin aikana tuli mieleen, että tästä tulee vielä pitkä kausi siirtotakarajan jälkeen. Oli sen verran ankeaa peliä ekat puolitoista erää. Mutta niin vain Devils nappasi voiton.

Pelin avaaminen tuottaa pakeille isoja vaikeuksia. Toisaalta se ei ole mikään ihme, jos Devilsin ykkösparin vasempana pakkina pelaa 23 minuuttia matsissa Mirco Mueller ja muissa pareissa vasemmalla White ja Mermis.

Devilsillä oli ekat pari erää aika nihkeästi paikkoja etenkin tasavoimin. Oli siellä toki mm. ylivoimalla Gusevin veto tyhjään maaliin, jonka Jones onnistui kuitenkin torjumaan mailallaan highlight-tyyliin. Kolmas erä oli helposti paras. Sen aikana paikkoja alkoi syntyä selvästi enemmän.

Yv oli paria poikkeusta lukuun ottamatta nihkeää.

Nicon kenttä oli ekat kaksi erää huono. Nico näytti siltä, ettei ole loukkaantumisen jälkeen vielä terässä, Palmieri oli tosi huolimaton ja Hughes ei saanut mitään aikaan. Kolmannessa erässä ketju alkoi kuitenkin saada hyvin tilanteita aikaan, ja esim. Palmierilla oli kaksi vapaata veropaikkaa laittaa kiekko häkkiin. Tolppaa lähemmäksi hän ei kuitenkaan päässyt.

Zachan kenttä pelasi kohtuullisen hyvin. Samoin nelonen hoiti oman tonttinsa, vaikka Sharksin ainoa tuli sitä vastaan vähän sellaisesta vahinkopompusta. Zajacin kentän taso notkahti selvästi Colemanin lähdön jälkeen.

Blackwoodilta taas loistava matsi.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hyvää tekstiä @Toby Dammit.

Sen verran pitää lisätä omaa näkemystä, että Mermis oli mun mielestä hyvä; toimitti kiekkoa maalille ja teki muutenkin varmoja ratkasuja kiekon kanssa. Pääs myös tahkoomaan alivoimaa, jossa sai eniten aikaa Andersonin ja Zajacin jälkeen. Oon tyytyväinen siihen, mitä oon tähän mennessä nähny AHL-kolmikolta Anderson-Merkley-Mermis. White ei oo toistaseks erityisesti pistäny omaan silmään, mutta ehkä se meinaa sitä, että se tekee jotain oikein.

Blackwoodia ei voi kehua liikaa. Nuori kundi kuitenkin vielä ja kaiken järjen mukaan kehitys ei oo ihan heti pysähtymässä. Ei tietenkään voi yksin hoitaa ens kaudella veskan tonttia, eli kyllä sinne tarttis jonkun sellasen tuuraajan, joka sais voittojakin kaavittua.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ihan asiallinen peli Devilsiltä, ja lopputuloksena 3-2 voitto. Ekassa erässä Capitals oli niskan päällä, mutta seuraavat kaksi erää olivat aika tasaisia. Aika paljon Devils yritti antaa vastustajalle tasoitusta jäähyjen avulla, mutta sitten lopulta ne olivatkin Capitalsin jäähyt, jotka ratkaisivat pelin Devilsille. Muutenkin Capitals oli Devilsiä vastaan aika vaisu. Ei ihme, jos jengillä on noilla otteilla vähän vaikeaa.

Blackwood on kyllä kova, ei voi muuta sanoa. Hän huokuu sellaista tasaista varmuutta, minkä ansiosta joukkueen on helpompi pelata hänen edessään, kun koko ajan ei tarvitse pelätä vastustajan maalia. Vielä kun ensi kaudelle saataisiin joku asiansa osaava 1B-tyylinen maalivahti, niin Devilsin voisi ajatella olevan lähempänä pudotuspeliviivaa kuin nyt. Vaikka vaikea siitä on sanoa mitään varmaa, kun joukkue tulee todennäköisesti muuttumaan ensi kaudeksi aika paljon, eikä vielä tiedä, minkä verran siellä on esimerkiksi veteraaneja kokoonpanossa.

Tuossa kun kehuit @NJEspoo edellisessä viestissäsi Mermisiä, niin täytyy myöntää, että hän on pelannut molemmissa peleissään yllättävän hyvin, eikä Whitekaan ole ollut huono vaan hoitanut tonttinsa ihan asiallisesti. Mermis oli etenkin San Josea vastaan aktiivinen myös hyökkäyssuuntaan, mutta ehkä pidemmällä aikavälillä näiden Mermisin, Whiten ja kumppanien heikkoutena on silti nimenomaan kiekollinen peli, minkä takia hyökkäysten avaaminen on vähän nihkeää ja sitä kautta hyökkäyspelistä tulee entistä vaikeampaa. Mutta kehut silti pelaajille tonttinsa hoitamisesta kunnialla.

Bratt on löytänyt oman patenttiliikkeensä, kun hän veti nyt saman harhautuksen kolmannessa peräkkäisessä pelaamassaan matsissa onnistuneesti häkkiin. Myös Severson on ottanut selvästi hyökkäystehojen osalta yhden askeleen eteenpäin. Jonkun viestin näin, että viimeisessä 20 matsissa olisi tullut 15 pistettä. En ole varma, pitääkö se paikkaansa. Hyvä homma, että näitä tällaisia valonpilkahduksia tulee hankalan kauden keskelle.

Devils-kannattajat antoivat tyylikkäästi kunnon aplodit Ovechkinille 700. maalin kunniaksi.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Olin äsken ihan kahen vaiheilla, jaksanko ylipäätään tällasessa väsymyksessä ees kattoa koko peliä, mutta hyvä kuitenki, että tuli katottua. Hieno nähdä, että pelaajat vastas läpi matsin Capitalsin fyysisyyteen. Matsin alussa ku Wilson ja Ove kävi jakamassa pari kovaa niittiä Devilsin päädyssä, niin mietin jo, että tätäkö tää tulee olee koko illan, mutta ei suinkaan. Hyvä esimerkki taistelutahdosta nähtiin just ennen Devilsin vikaan maaliin johtanutta yv:tä ku Hischier paineli kilpaa Wilsonin kaa laitaan siniviivan tuntumassa ja onnistu pitämään kiekon alueella, jonka jälkeen melkeen heti jäähy vihellettiinkin.

Bratt selvästi sisuuntu yhen matsin pitusesta penkityksestä ku on tolla tavalla ryhtyny hassuttelemaan.

Hieno juttu myös Oven 700. reppu, vaikka Paholaisia vastaan osuki.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Eli Vatanen Carolinaan ehdolliseen kakkoseen ja Janne Kuokkaseen. Ihan hyvä vastine, kun ottaa terveyshuolet huomioon. Toivottavasti Vatanen pelaa riittävästi pelejä, että ehto täyttyy.

Fitzgerald unohti kertoa kaupasta Vataselle.


Myös Simmonds ja Domingue lähtivät muualle. Vaihdossa ehdollinen vitonen, joka muuttuu neloseksi, jos Buffalo menee pudotuspeleihin - eli ei. Ja joku jämämaalivahti Vancouverista.

Edit: Väärää tietoa Vatasesta. Sieltä tuleekin vain nelosvuoro, joka voi muuttua kolmoseksi, ja Claesson. Tämä latisti fiilistä kaupasta. Ei voi mitään. Ilmeisesti loukkaantuminen pelotti muita joukkueita.

 
Viimeksi muokattu:
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
On kyllä vahvaa johtamista... mutta mitä voi odottaa maalta, jossa orjuus oli laillistettu vielä vähän aikaa sitten. Ihmisiä myytiin silloin kuin mitä tahansa karjaa, kuvitella.
 
"Suomessa mä luulen, että pelaan Jyväskylässä. Se on lähinnä se ainut mikä vaikuttaa ehkä enemmänkin kuin palkka." - Jarkko Immonen 11.12.2013, kun kysyttiin kiinnostaako KHL-Jokerit.

EDIT: Jarkko Immonen JYPiin 3 vuoden sopimuksella 15.5.2017.

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Detroitin ukkoja ei paljoa pelaaminen kiinnostanut, joten Devils nappasi helpon voiton. Samalla Schneiderille eka voitto NHL:ssä 11 kuukauteen. Tokassa erässä hän otti muutamia hyviä koppeja, muuten hän pääsi aika helpolla.

Anderson näytti hyvältä. Hughes petasi monta hyvää maalipaikkaa, joista hän sai syöttöpisteen Palmierin maaliin. Gusev-Bratt-Zacha -kolmikko toimi hyvin ylivoimalla yhteen.

Claesonilta ei mitenkään hohdokas peli. Helpot syötöt pomppivat pari kertaa vastustajalle, minkä lisäksi luistelu on aika kankeaa. Mermis on ollut ihan positiivinen yllätys.

Detroit oli kyllä umpisurkea.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Detroit oli kyllä todella luokaton. Mutta vaikka peleillä ei sinänsä ole enää tässä vaiheessa juurikaan merkitystä joukkueen kannalta, niin kuitenkin varmasti Schneiderille itelleen tosi tärkeä juttu saada vihdoin se voitti.

Hughes joutui myös keskelle fyysistä peliä ja anto sekä vastaanotti taklauksia. Kiva nähdä, ettei sekään vetäydy tilanteista, vaikka onkin tollanen raakile.

Claesson ei tosiaan kummosia esittänyt, mutta eka peli on aina eka peli.

Sellanen lisäys vielä, että tää oli eka kerta ku Devils swiippas Detroitin sitte Colorado Rockiesin vuosien.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Eka erä oli hyvää peliä, sen jälkeen Sharks oli parempi ja ansaitsi voittonsa.

Pelin alkupuoliskolla Devilsillä oli vähän onneakin matkassa, kun Mermis onnistui blokkaamaan tuurimailalla Burnsilta varman maalin. Schneider otti myös jokusen hyvän kopin, mutta koko matsia Devilsin johto ei pitänyt.

Hughesilta tuli kaksi tosi heikkoa poikittaissyöttöä yv:llä, joista jälkimmäinen johti Sharksin 2 vs 1 -hyökkäykseen ja tasoitusmaaliin. Noita sattuu, mutta silti ihmetytti hieman, kuinka pielessä syöttötarkkuus oli. Jatkoilla sitten tappio.

Draftin kannalta tällaiset tappiot ovat kai ihan hyvä asia, mutta alkaa vaan tulla tankkauksen suhteen vähän kisaväsymystä enkä jaksa innostua häviöistä.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei tullu jatkoa Devilsin ja Coryn voittoputkille.

Bratt-Zacha-Gusev oli Devilsin paras kenttä ja varsinkin Bratt ja Zacha vaikutti olevan pirteellä pelipäällä. Puolustuksessa Claesson oli taas aika ajoin suht kuistilla, kun taas Mermisiltä jälleen perusvarma peli + tietty se upea mailapelastus.

Uutta matoa koukkuun huomenna Losia vastaan. Ei nää pelit kummosia tunteita herätä tässä vaiheessa kautta ku pelataan enää kunniasta, mutta voitto maistuu silti aina paremmalta ku tappio.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei tullu jatkoa Devilsin ja Coryn voittoputkille.

Bratt-Zacha-Gusev oli Devilsin paras kenttä ja varsinkin Bratt ja Zacha vaikutti olevan pirteellä pelipäällä. Puolustuksessa Claesson oli taas aika ajoin suht kuistilla, kun taas Mermisiltä jälleen perusvarma peli + tietty se upea mailapelastus.

Uutta matoa koukkuun huomenna Losia vastaan. Ei nää pelit kummosia tunteita herätä tässä vaiheessa kautta ku pelataan enää kunniasta, mutta voitto maistuu silti aina paremmalta ku tappio.
Joo, piti itsekin kommentoida Claessonia mutta unohdin. Edelleen hidas ja onnettomia syöttöjä ja syöttövalintoja. Selvästi joukkueen heikoin lenkki viimeisissä kahdessa pelissä. Mermis jatkoi hyviä otteita, vaikka otti yhden tarpeettoman estämisjäähyn.

Ensi kaudella en halua nähdä Claessonia ja Haydenia joukkueessa.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tuli äsken tsiigattua toi eilisillan peli ja kyllä kyrsii lopputulos. En ymmärrä, miks Gusev pitää laittaa jatkoajalla kentälle, varsinkaan heti ekaan vaihtoon. Ei tietenkään menny sen piikkiin, mutta ois ollu parempiaki ratkasuja esim. alottaa vaikka Nicolla, Palmierilla, Brattilla jnejnejne... Nyt koko jatkoaika omissa. Prkl. Muuten kyllä Gusev pelas hyvin ja on löytänyt kemiaa Brattin ja Zachan kaa, ei siinä mitään.

Itse matsi ei ollut mitään erikoista viihdettä ja maalipaikkoja alko avautumaan vasta vikan erän loppuhetkillä. Sitä ennen matsin viihdearvo oli mitä oli.

Uutta putkeen tänään Ankkoja vastaan ->
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Joo kieltämättä, jatkoajalla Gusevia ei kannata laittaa kentälle. Toisaalta Sharksia vastaan oli ihan yhtä heikkoa, vaikka siellä olivat Hischier ja Palmieri kentällä. Eli ongelmia on muutenkin tuossa jatkoaikapelaamisessa.

Peli oli tosiaan aika heikkotasoinen. Jotenkin sitä toivoisikin, että jos pisteitä otetaan, ne tulisivat hyvällä pelillä. Tällaista nihkeää vääntämistä ei vaan oikein jaksa katsoa.

Tuntuu että Nico ei ole päässyt loukkaantumisen jälkeen omalle tasolleen. Tällä kertaa Hughes sai rakenneltua aika monta paikkaa, mutta pistetaululla se ei näkynyt taaskaan.

Zachan kenttä on hyökkäyspäässä yleensä hyvä, ehkä jopa Devilsin paras viime aikoina, mutta omassa päässä sillä on välillä vaikeuksia. Ei se mikään yllätys tosin ole.

Zajacin kenttä pelaa peruspeliä, nelonen on pääosin aika vaisu. McLeod on väläytellyt välillä parempaa itseluottamusta ja kiekollista taitoa kuin aikaisemmilla NHL-komennuksilla, mutta ekaa maaliaan hän ei meinaa saada millään aikaan.

Maalineduspelaaminen omissa on ollut näitä häntäpään jengejä vastaan parempaa kuin alkukauden otteluissa, mutta maalivahdit ovat saaneet silti tehdä täyden päivätyön pisteiden eteen. Katsotaan miltä homma näyttää vastuksen koventuessa.

En muista, kummalla puolella Jacobs pelaa, mutta hänet voisi laittaa seuraavassa pelissä Claessonin paikalle.

Twitterissä tuli vastaan joku viesti, että Devils olisi haastatellut Mike Gillisiä GM-tehtävää varten. En ole nähnyt alkuperäistä lähdettä eli en tiedä, kuinka vakavaa kiinnostus häntä kohtaan on. Samassa viestissä spekuloitiin, että Gillis ei välttämättä ole edes kiinnostunut GM:n hommista, ainakaan perinteisessä mielessä.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ja siitä Corylle nollapeli plakkariin! Yli 30 koppia, joista pari kovempaa seiviä ja loput perusvarmaa tekemistä. Sellasta peliä, jota kuuluukin kokeneelta ammattilaiselta odottaa.

Devils oli hyvä omassa päässä, eikä Ankat saanu montaa huipputonttia. Oman maalin edessä pelattiin fiksusti, eikä sännätty juntteina kiekon perässä, kuten välillä on tapana. Matsi ratkastiin ylivoimapelillä, joka osu kahdesti. Pääroolissa lähiaikoina hyvin esiintynyt tutkapari Bratt-Zacha, joista jälkimmäinen tälläs molemmat yv-maalit.

Zacha on esiintynyt tosi pirteesti, mutta silti näkisin, että ens kaudella on pakko pelata tasaisen hyvin heti alusta alkaen. Ei riitä, että pelaaminen alkaa maistumaan aina vasta sitten ku pleijarit on luisunu käsistä ja pystyy pelaamaan paineettomasti. Sama koskee Schneideria.

Tiistaina vielä kaks pinnaa Vegasista ja hyvillä mielin kotio.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Nyt oli kiva matsi katsoa. Hyökkäyspäässä saatiin kohtuullisesti tilanteita aikaan ja omaa maalia suojeltiin tarkasti etenkin kolmannessa erässä tunteella, kun Corylle haluttiin pelata nollapeli. Muutenkin tuntui, että Cory oli nuortunut tähän otteluun viisi vuotta. Sen verran oli takaumia vanhasta kunnon Corysta.

Oli myös kivaa katsoa Zachan kentän tekemisiä hyökkäyspäässä. Silti olen täsmälleen samaa mieltä @NJEspoo kanssasi siitä, että Zachan pitää olla ensi kaudella paljon tasaisempi ja suoritusvarmempi pelaaja kuin tähän asti. Kolmannessa erässä Zacha pelasi alle kaksi minuuttia pikku loukkaantumisen takia, mutta Nasreddinen mukaan kyse ei ole mistään vakavammasta.

Vaikka oli mukava nähdä Coryn ottavan nollapelin, en usko, että hän kuuluu Devilsin ensi kauden suunnitelmiin. Tai ei ainakaan siinä tapauksessa, että joukkueen tavoitteena on taistella tosissaan pudotuspelipaikasta. Tällä ja viime kaudella homma on kaatunut siihen, että hän on pelannut todella heikosti kauden alussa. Ensi kaudella siihen ei ole varaa, ellei joukkue ole alusta asti sellaisella välikausiasenteella liikkeellä.

Anderson ja McLeod eivät päässeet pisteille, mutta tykkäsin kummankin pelistä Anaheimia vastaan. Kiva että Nico sai kuivan kautensa katki. Ehkä se siitä taas lähtee. Jacobs oli parannus Claessoniin nähden, mutta se ei paljoa vaadikaan.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Mikä juttu tää nyt on, että Blackwood istuu jatkuvasti penkillä ja Schneider pelaa kaikki pelit? Mun fantasytiimini ei tykkää ollenkaan moisesta. Onko siellä jotain loukkia taustalla vai omistaako @Toby Dammit suoran linjan Devils-päättäjiin ja yhdessä tuumin tässä sabotoidaan miun menestystoiveita?
 
.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy