Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana FinDevil, 26.05.2018 klo 19.01.

 1. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Vajaan parin tunnin päästä vieraissa kuntopuntarin kuumimpiin kuuluva Isles (8 voittoa viimeisimmästä 10 pelistä).

  Johansson - Hischier - Bratt
  Coleman - Zajac - Palmieri
  Seney - Zacha - Stafford
  Boyle - Rooney - Pietila

  Greene - Severson
  Butcher - Vatanen
  Müller - Santini

  Blackwood
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2019 klo 00.59
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Olipa taas kerran ankeaa katsottavaa. Siinä näki hyvin, mikä ero on hyvin valmennetulla ja huonosti valmennetulla puolustuksella. Devils pääsi koko matsin aikana ehkä kaksi tai kolme kertaa Islandersin maalin edessä hetkellisesti häärimään, Islanders puolestaan monta kertaa useammin. Siihen vielä päälle se, että Islandersin pelaajat ovat selvästi ostaneet Trotzin vaatiman kovan työmoraalin, jota Devilsiltä ei ole nähty enää pitkään aikaan. Kolmannen erän puolivälissä Devilsillä taisi olla kasassa 11 laukausta, mikä kuvastaa hyvin sitä, kuinka tylsää ottelua oli Devils-kannattajana katsoa.

  Toki ottelun kulkua vääristi varmasti jonkin verran myös se, että Islanders hyödynsi todella kovilla tehoilla omat maalipaikkansa, kun ekassa erässä melkein kaikki vedot päätyivät jotenkin Devils-maaliin. Ekassa erässä Lee ohjasi viivavedon maalin edestä sisään, joka oli samalla Islandersin ensimmäinen maalia kohti suuntautunut veto. Tokassa maalissa Boyle ohjasi viivasta maalia kohti heitetyn lätyn juuri sopivasti Dal Collelle maalin eteen, josta tämä sai ohjata NHL-uransa ekan maalin täysin tyhjään maaliin. Kolmannessa maalissa sitten Eberleltä yv:llä tarkka veto yläkulmaan. Aivan liikaa tilaa siinä annettiin hänelle laukomista varten. Eipä noissa maaleissa ihan hirveästi jäänyt Blackwoodille tehtävää.

  Kolmannessa erässä Greene taisi ohjata kavennuksen, jolla ei ollut ottelun lopputuloksen kannalta mitään merkitystä. Hyvä toki kuitenkin, että maalitili ei jää nollille, kun kyllä sitä tankkauksen aikanakin haluaa nähdä Devilsin onnistuvan maalinteossa.

  Vain kaksi pistettä NHL:n perälle. Toki Chicagolla kaksi peliä enemmän pelattuna ja välissä viisi tai kuusi muuta joukkuetta.

  Edit: Ai niin, ottelun kohokohta oli kyllä kakkoserässä Zajacin kentän huikea vaihto, jossa he eivät päässeet millään vaihtoon. Epätoivoisia purkuja keskialueelle, joista kiekko tuli heti takaisin, Vatasen kuskausyritys, joka päättyi Islanders-pelaajan takakarvaukseen, tai muuten vain Islandersin pyöritystä. Vaihdon pituudet ketjun pelaajilta:

  Travis Zajac -- 3:03
  Blake Coleman -- 2:53
  Kyle Palmieri -- 2:38

  Vatasella epävirallisen tiedon mukaan 3.15.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2019 klo 12.55
 3. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Joo oh... Olipahan taas peli. En tiiä, mitä matsista vois kirjottaa. Peli oli täysin Islandersin hallussa ja Devils sai vaan 17 vetoa maalia kohti. Blackwood pelas hyvän pelin, eikä tosiaan mahtanut mitään päästämilleen maaleille.

  Huomenna peli Anaheimia vastaan, jonka jälkeen kahdeksan päivän huili bye-weekin ja All Stars -tapahtuman johdosta. Ehkä Hallkin on jo käytössä tauon jälkeen.
   
 4. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Tottenham
  Itsellä ollut tämä viikko taukoa Devilsin peleistä, ei ole kiinnostanut uhrata yöunia kun ei joukkuettakaan näytä kiinnostavan. Täältä lukemani ja highlightien perusteella en ole jäännyt mistään paitsi.
   
 5. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Mä aloin myös kattomaan pelit jälkilähetyksinä. Ei oo sen arvoista, että yöllä valvoisi.
   
 6. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä vielä Vatasesta, vaikka joukkueen kausiketjussa ollaankin. Tuntuu, että Samin kestävyys ja kuntopohja ei millään riitä suorittamaan pelissä vähänkään pitempiä vaihtorupeamia, tämän olen huomannut jo JYPin ja Anaheimin ajoista asti. Kun vaihto vahingossa venyy jossain vaiheessa, niin tästä ei loppupelin aikana sitten palaudutakaan. Liuku ei tietenkään ole niin taloudellinen kuin esim. Heiskasella, mutta kyllä se silti ihmetyttää, tuntuisi, että puolustajan tulisi kestää välillä vähän maitohappoakin.
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Vatanen Scores on Nice Rush to Tie the Game vs Arizona

  Heitetään nyt tuo linkki vaikka Devilsin ketjussa ollaankin, mutta kyllä Sami noiden kahden mainion vuoden aikana kesti pitkiä vaihtoja ja happoja jopa huikean hyvin. Ankkojen umpipaskan syyssesongin 2015 aikana vähän jokainen pakki vietiin äärimmilleen, mutta vain Vadu selvisi kuivin jaloin. Kertoo oleellisen siitä miten hyvä peluri tuo flegu voi olla jopa hapoilla. Tuokin voisi olla yksi tekijä mitä Devils halusi, eli jokaiseen vaikeaan tilanteeseen kentälle heitettävän pakin. Riippumatta hapottiko hetki sitten. Linkki vie sitten youtubeen.

  Devils kaikkinensa on nyt aika surullista seurattavaa. Resepti olisi, mutta mättö ei vain valmistu.
   
 8. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Turhauttava tappio. Anaheim sai vain 14 vetoa maalia kohti, mutta silti onnistui kaapimaan voiton. Brattin kavennus vikalla minalla nosti toiveita, mutta ei riitä, niin ei riitä. Devils pelas mun mielestä ihan suht hyvin, viimeistely vaan uupui. Eniten yksittäisistä asioista jäi harmittamaan Palmierin kiekon panttaaminen paikoissa, joissa oli avoin tontti vetää. Tällaisia tilanteita tulee nopeasti mieleen kolme kappaletta. Palmierin tasoisen laukojan pitäis aina vetää, kun on paikka. Hatunnosto tietty myös Gibsonille Anaheimin maalilla. Ukko pelas hyvän matsin.

  Bye-weekiin lähdetään 15 pisteen taka-ajoasemasta pleijariviivaan. Että sellasta. Tekee itellekin hyvää saada pieni tauko tästä touhusta. Jatketaan harjoituksia.

  Edit. Bastianille debyytti taalaliigassa ja sitä oli hyvä juhlistaa nokkapokalla Mansonin kanssa. Iso peukku.
   
 9. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo, kiekko poltteli kyllä Palmierilla lavassa etenkin yv:llä, ja niissäkin paikoissa, joissa hän olisi voinut laukoa, hän päätti syöttää – tai mikä vielä parempaa, odottaa. Ei ole tällä hetkellä Palmieri parhaassa vedossa. Se on toisaalta ymmärrettävää, etteivät joukkueen kokeneemmat pelaajat jaksa innostua enää peleistä tässä vaiheessa kautta, kun pudotuspelihaaveetkin ovat menneet.

  Hyvä peli kokonaisuutena Ducksia vastaan, mutta Gibson vei maalivahtien taiston selvästi. Ei Blackwood ollut huono, ekoille kahdelle maalille hän ei mahtanut mitään ja kolmannen hän olisi voinut napata hyvänä päivänä. Huomiota herättävää, että kaikki kolme maalia menivät räpylän puolelle, jonne on mennyt aiemminkin jokunen maali. Löytyykö sieltä kenties hänen heikkoutensa hieman Koskisen malliin (jos olen oikein ymmärtänyt)?

  Bastianille tosiaan tappelu, minkä jälkeen hän sai yksittäisissä vaihdoissa jopa ylennyksen ylempiin kenttiin ja hieman jopa yv-aikaa. Taisi valmennusjohto tykätä hänen otteistaan. Tappelussa Mansonia vastaan meinasi jäädä ensin alakynteen, mutta iski sitten oikean suoraan naamaan, minkä jälkeen pelaajat kellahtivat jään pintaan.

  No, kai tämä oli lopputuloksena paras mahdollinen. Devilsiltä hyvää pelaamista, mutta lopputuloksena silti niukka tappio. Tankkaus käynnissä, ei siitä mihinkään pääse.
   
 10. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Blackwood lähetettiin farmiin, liekö muuvi All Star-tauon takia (jotta pysyisi tuntuma), vai onkohan Cory tulossa takas tositoimiin... Vai puskista jotain aivan muuta.. [​IMG]
   
 11. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Myös Cory menee kuntoutusvisiitille Binghamtoniin, eli siellä on tulevalla viikolla neljä maalivahtia, ellei yksi lähde sitten hetkeksi ECHL:ään. All Star -tauon jälkeen Devils voisi peluuttaa hyvin Schneideria ja katsoa, mihin hänen rahkeensa riittävät. Jos pelit menevät yhä huonosti, se auttaa tankkausta. Ja jos pelit menevät hyvin, niin se voi antaa vähän uskoa ensi kautta ajatellen. Jälkimmäisessä tapauksessa odotan ensi kauden maalivahtien olevan Schneider ja Blackwood. Jos taas Cory on mennyttä kalua, niin sitten tilanne muuttuu mutkikkaammaksi.
   
 12. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Yksi asia mikä Devilsin ketjulotossa ihmetyttää on, että miksi Coleman ei saa erikoistilannevastuuta..? Hyvin olisi perusteltua paikka jompaan kumpaan ylivoimakoostumikseen, sen verran kuumana ollut viime aikoina.
   
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Samaa olen itsekin ihmetellyt. Hynes taisi kommentoida jossain yhteydessä, että ei halua sekoittaa Colemanin hyvää peliä yv-vastuulla. En kyllä osta yhtään tuollaista selitystä. Joukkueen erästä parhaista maalintekijöistä kannattaisi ehdottomasti kokeilla yv:llä, ei se niin hyvin kuitenkaan ole toiminut.
   
 14. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Viittaakohan tuo Cam Johnsonin ylös nostaminen siihen että Blackwood sieltä tulee loppuviikon matseihin tilalle, kunhan ensi yön ahl-tähdistömatsi on hoidettu alta pois. Siellähän on muitakin Devilsejä mukana, Quenneville ainakin.

  Jos Schneider kutsuttaisiin ylös niin olisi varmaan jo eilen kutsuttu. Ei kuulema ole oikein vakuuttanut alhaallakaan. Blackwood sen sijaan voitti ainakin edellisen ottelunsa. Taisi olla ainoa missä pelannut.

  edit: twitteristä tuon suuntaisia varmistuksia. Sekä se, että mv-asioista enemmän loppuviikosta. Schneider voi pelata vielä 2 matsia Binghamptonissa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2019 klo 07.15
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Toisaalta kiva, että välillä tulee voittoja, mutta ei niistä jaksa hirveästi innostua, kun ne sotkevat hyvää tankkausta. 6-3 voitto Devilsille Pensistä, joka oli kyllä kunnon lammaslauma viime yönä. Ei paljoa yritystä vastustajalta nähty. Pisteet toki Devilsin pelaajille kunnollisesta asenteesta.

  Zajacin kenttä oli ottelun kuningas. Zajacille 4 pistettä, mutta myös laiturit pääsivät hyvin tehoille. Kolmannessa erässä nähtiin sellainenkin ihme, että Coleman luisteli yhden vaihdon yv:llä. No, sen jälkeen palattiin pian takaisin normaaliin päiväjärjestykseen. Woodin tulo vasempaan laitaan nostaa Zajacin kentän kyllä ihan eri tasolle kuin esim. Palmierin kanssa. Jotenkin Wood, Zajac ja Coleman vain täydentävät hyvin toisiaan. Tuossa kokoonpanossa kenttä on ollut Hallin sairasloman ajan helposti Devilsin ykköskenttä.

  Hischierin johtamalta kentältä odottaisi enemmän, mutta hän ei vielä kykene kantamaan niin isoa vastuuta selässään. Toisaalta kyllä hän melkein joka ottelussa pääsee hyvään maalipaikkaan ja/tai syöttää sellaisen ketjukaverilleen.

  Zacha on kyllä jännä tapaus, kun mies on alivoimalla paljon vaarallisempi pelaaja kuin tasaviisikoin tai jopa ylivoimalla. Ehkä tuollainen ylivoimahyökkäyksiin perustuva vastahyökkäyspeli sopii parhaiten hänen taidoilleen.

  Hyvä että Boyle teki maalin ja MoJo syötti yhden, niin saadaan taas vähän heidän treidiarvoaan hilattua ylemmäs. Harmi että Kinkaid mokaili toisen maalin. Jos hän pelaisi trade deadlineen asti hyvin, niin ehkä hänestäkin saataisiin vaihdossa joku loppukierrosten varausvuoro irti.

  Edit: Edelliseen vielä lisäyksenä, että ensi kautta ajatellen Devilsillä olisi Hallin palattua ykkös- ja kakkosketjut valmiina. Lopuista ukoista saa koottua asiallisen nelosketjun ja ehkä joku kelpaa vielä kolmoseenkin, mutta muuten joukkueeseen pitäisi saada vielä ainakin hyvä kakkosketjun sentteri ja ehkä joku laituri siihen vierelle. Tällä tavalla Devilsillä olisi hyvä ykkönen ja kaksi tasavahvaa kakkosketjua. Puolustus ja maalivahtipeli ovat sitten vielä kokonaan oma asiansa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2019 klo 18.36
 16. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kieltämättä on vähän omituista kun tässä jo huomaa toivoavansa hyviä todenäköisyyksiä tohon draftiarvontaan, jolloin noi voitot on haitakasi. Varsinkin kun siellä ois Kaapo Kakkoa tarjolla, ja tunnustan että musta on kiva nähdä suomalaisia pelaajia Devilisissä. En ole oikein toipunut tosta vuoden 2015 draftista kun Zacha napattiin ja Rantanen meni sijalla 10 Coloradoon. Siis muistini mukaan Zacha meni ihan ennakoidulla sijalla kuten myös Rantanen, mutta kummasti on ruvennut tässä viime aikoina taas kyrsimään. :D
   
 17. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo, melko samanlaiset fiilikset. Jälkispekulointi on tosin periaatteessa turhaa, mutta kyllähän Zacha on osoittautunut toistaiseksi aikamoiseksi hudiksi verrattuna moneen muuhun hänen jälkeensä varattuun pelaajaan: Provorov, Werenski, Rantanen, Barzal, Connor... Siinä olisi kovia pelaajia tarjolla Devilsin hyökkäykseen tai puolustukseen. Conte antoi mukavan jäähyväislahjan varatessaan Zachan, vaikka toki Sherollekin valinnasta pitää jakaa hieman vastuuta.

  Täytyy toivoa, että Zacha tekisi vielä kunnollisen NHL-uran muutakin kuin alaketjujen pelaajana. Hän on vielä nuori, joten kehittyminen on vielä mahdollista. Eivät nämä pari viime kautta ole silti hirveästi lisälupauksia tarjonneet. No, joskus se nousu tasolta toiselle voi tapahtua yhden kesän aikana. Toivotaan että niin käy Zachallekin.

  Itse liputin draftin aikoihin BPA-periaatteen puolesta, vaikka se merkitsisi puolustajan varaamista, joille joukkueella ei näyttänyt olevan siinä vaiheessa tarvetta. Näin ollen Provorov olisi ollut silloisen kirjoittelun perusteella muistaakseni melko todennäköisesti oma valintani.
   
 18. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  No ei ollut kummonen Pingviinilauma viime yönä. Pittsburgh on muutenkin ollut mieluisa vastus tällä kaudella (3-0-0). Vierasvoitto oli kauden kuudes, jolla ollaan oikeutetusti sen tilaston jumbosijalla koko liigassa.

  Aina kiva todistaa voittoa, vaikka tietty takaraivossa kutkuttaa mahdollisuus saada kesän varaustilaisuudessa mahdollisimman korkea sija. Zajacilta ja ylipäätään koko niiden kentältä huikea matsi. Kinkaidilla oli myös selvästi näytönhaluja ja pelas kelpo pelin, varsinkin kolmannessa erässä oli mies paikallaan, kun Penguins oli isoja yhtämittaisia jaksoja Devilsin päädyssä. Vatanen sai aika ikävän tällin, eikä ollut ainakaan tänään aamujäillä. Ei pitäis kuitenkaan olla mitään vakavampaa kyseessä.

  Torstaina kauden eka peli Rangersia vastaan. Sinne asti.
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Vatasella aivotärähdys. Kinkaid aloittaa Rangersia vastaan maalissa.
   
 20. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Lainaus:
  Moneskohan aivovamma jo Vataselle uran aikana? Ei ole kyllä saanut ehjänä pelata kuin joskus 2010. Eiku, ei silloinkaan.
   
 21. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Suht viihdyttävää peliä Rangersia vastaan, vaikka takkiin tulikin. Kinkaid pelas muuten hyvin, paitsi kolmas maali oli paha hörppy, mikä ois ehdottomasti pitänyt saada kiinni. Taas ollaan askeleen lähempänä hyvää varausvuoroa.

  Huomenna vastassa Montreal.
   
 22. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ei jaksa paljoa harmittaa enää nämä tappiot. Melkeinpä päinvastoin. Ekassa erässä yv toimi ja Devils 2-0 johtoon. Sitten alle 10 sekuntia ennen erän loppua jäähy, Zacha hävisi aloituksen 100-0, Devilsin pelaajat kadottivat vastustajan pelaajat ja Zibanejad ohjasi tilanteen 2-1:een. Toka erä oli Devilsiltä huonoa kiekkoa, samoin kolmas siihen 3-3 tasoitukseen asti. Sen jälkeen joukkueelta nähtiin ihan asiallista yritystä, kuten tapahtui myös pelin lopussa.

  Tällä kertaa Zajacin kenttä ei ollut yhtä hyvä kuin edellismatseissa. Hischierin kenttä pyörii yhä turhan paljon omassa päässä, mutta toisaalta se sai myös joitakin tilanteita ja yhden maalin aikaan.

  Pelissä kävi kyllä taas erinomaisen hyvin selväksi, että Devilsin suurin ongelma on pakiston heikot pelinavaustaidot Seversonia ja Butcheria lukuun ottamatta. Joukkueen on vaikea päästä paineen alta pois, kun pakit eivät oikein osaa antaa kunnollisia avaussyöttöjä tai kuljettaa kiekkoa alueelta pois. Toki maalivahtipelissä ja hyökkäyksen syvyydessä on omat ongelmansa, mutta kyllä se pakisto on silti se ykkösasia.
   
 23. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Tottenham
  Perkeleen Blackwood pitäisi laittaa farmiin vain ja Schneider tilalle niin saataisi tappioita. Ei noilla Blackwoodin esityksillä mihinkään draftin kärki sijoille päästä.
   
  Toby Dammit tykkää tästä.
 24. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Reilut kaksi erää ankeaa läpsyttelyä Devilsiltä, ja Blackwood piti joukkueen pelissä mukana. Canadiensilta toki myös heikkoa viimeistelyä.

  Kolmannessa erässä joukkue alkoi luistelemaan, kun siihen asti jätkät olivat seisoneet keskialueella ja odottaneet, että pakit saisivat kiekon pois omista jotenkin.

  Kiva että Nico teki pari maalia. Ikävää että joukkueen pistesaldo kasvoi kahdella. Tylsä toivoa omille tappioita, mutta ovathan nämä täysin tarpeettomia voittoja tankkausta ajatellen.
   
 25. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  No niin, saatiinhan se häirikkö pois kokoonpanosta. Eli Cory kutsuttu ylös ja Blackwood farmiin. Ihan järkevää tässä tilanteessa.
   
  FinDevil tykkää tästä.