New Jersey Devils 2013–2014

  • 165 114
  • 407

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Käsittääkseni juuri tästä on enimmäkseen kyse. Clarksonia ei saatu pidettyä vaikka Devils tarjosi enemmän mitä mies lopulta sai sitten Torontosta.

Vaimo lienee Torontosta, kun tällaisia ihme päätöksiä tehdään.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Jep, Clowen sopimus ihmetyttää täälläkin. Miksi ihmeessä tuollaiselle kaverille tehtiin noin pitkä ja rahakas sopimus? Eikö Clarksonia saatu jäämään tuolla summalla, vaan piti ottaa ihan outo kortti sen tilalle? Ryderista on varovaisen positiiviset fiilikset, Olesz on taas aika riskitön hankinta tuolla hintaa.

Clarksonille olisi pitänyt maksaa varmaan lähemmäs 1 milj. enemmän, sillä Devils oli tarjonnut enemmän rahaa hänelle kuin Toronto.

Tehdääs pieni vertailu pelaajien välillä:

Clarkson:
Otteluita pelattu 426
Uran ppg 0,40 (Viime kaudella 0,5)
50-pisteen kausia 0
Ura-pisteet: 97+73=170
Hinta +5,5 milj. (7-8 vuotta)

Clowe:
Otteluita pelattu 435
Uran ppg 0,64 (Viime kaudella 0,475)
50-pisteen kausia 3
Ura-pisteet: 104+135=279
Hinta: 4,85 milj. (5 vuotta)

Kumpikin käsittääkseni pelityyliltään aika samanlaisia: ovat vahvoja, eivät pelkää pudottaa hanskojaan. Clowe on 1,5 vuotta vanhempi, mutta tilastojen perusteella on ollut hiukan parempi - tosin Clarksonilla oli päättynyt kausi parempi (huikean alkukauden ja Clowen loukkaantumisten ansiosta). Jopa Clarksonin 30 maalin kaudella Clowe ylsi parempaan pistekeskiarvoon kuin Clarkson.

Toivoin markkinoilta paria laituria - saatiin kolme. Clowe on hyvä pelaaja TOP-9:ään ja Ryderkin on mielenkiintoinen. Olesz puolestaan pieni kysymysmerkki, joka taistellee viimeisestä rosteripaikasta mm. Tedenbyn kanssa.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Onko Devilsin talousongelmat nyt lopullisesti ohi, kun rahaa pistettiin kunnolla palamaan? Ihan hyviä pelaajia Clowe ja Ryder ovat, mutta Devilsin kohdalla olisin nähnyt ennemmin panostavan pelimerkit kunnolliseen sentteriin. Onko Zajacin harteilla taas liikaa paineita ensi kaudella?
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Lou jatkaa liikkeitään ja siirsi Henrik Tallinderin takaisin Buffaloon. Vastikkeeksi tulee laitahyökkääjä Riley Boychuk, joka ei ainakaan itselle sano yhtään mitään, joten siirto haiskahtaa salary dumpilta. Cappiin vapautui 3,375 milj. ja nuo rahat voidaan käyttää sitten Henriquen ja Josefsonin jatkosopimuksiin. Zidlicky taitaa kuitenkin olla liian kallis resignattavaksi, joten ensi kaudella saatetaan nähdä joku Devilsin nuorista pakeista (Urbom, Merril, Gelinas, Severson) ylhäällä. Itseäni kyllä pelottaa lähteä kauteen Larssonilla, Salvadorilla, Volchenkovilla, Greenella, Harroldilla, Faynella ja jollakin edellä mainituista. Pakille olisi siis vielä tilaa.

Boychuk on Buffalon 7. kierroksen varaus vuonna 2010, joka on pelannut vain farmiliigoja junioreista päästyään. Viime kausi kului CHL:ssä Fort Worth Brahmasin riveissä, jossa tämä fyysinen voimahyökkääjä teki 41 ottelussa 8+9=17 pistettä ja otti 30 jäähyminuuttia. Talenttia maksimissaan neloskenttään, mutta todennäköisesti rahkeet eivät riitä NHL:ään. Boychukilla on vielä vuosi tulokassopimustaan jäljellä.

Devils on myös tehnyt kahden vuoden kaksisuuntaiset jatkosopimukset Darcy Zajacin ja Tim Sestiton kanssa.

E:
Onko Devilsin talousongelmat nyt lopullisesti ohi, kun rahaa pistettiin kunnolla palamaan? Ihan hyviä pelaajia Clowe ja Ryder ovat, mutta Devilsin kohdalla olisin nähnyt ennemmin panostavan pelimerkit kunnolliseen sentteriin. Onko Zajacin harteilla taas liikaa paineita ensi kaudella?

Devilsin rahat ovat nyt kiinni Zajacissa. Tätä parempia senttereitä ei markkinoilla tainnut pahemmin olla. Devilsillä on muutenkin NHL:ään senttereitä Zajacin lisäksi Henrique, Loktionov, Josefson ja Gionta, joten laitureista oli suurempi pula (Clowen ja Ryderin lisäksi varmoja TOP-9 laitureita vain Elias, Kovalchuk ja Zubrus).
 
Viimeksi muokattu:

drazzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Huudellaan nyt hieman vieraisiin pöytiin, mutta:

Itse jollainlailla pidän Loun tekemisistä tänä kesänä, varsinkin Schneiderin hankkimisesta sekä Clowen ja Ryderin saaminen hyökkäykseen jakanee tehoja viime kautta laajemmin, täytyy toivoa että Zajac pysyy ehjänä ainakin suurimman osan kautta jolloin näkisin mihin kaveri nykyään pystyy.

Puolustus kaipaisi hieman vahvistusta mielestäni kiekollisessa pelissä? Mitkä ovat muuten Devils-kannattajien odotukset Larssonin suhteen?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Itse myös tykkään Devilsin siirroista kesän aikana. Clowe ja Ryder tuovat juurikin sitä lisäosaamista hyökkäykseen vaikka varsinkin Clowen viime kausi oli todella vaikea. Mutta näytti Rangersissa parantavan paljonkin San Josen aikakauteen. Ja varsinkin Schneiderin siirto oli juuri sitä mitä kaivattiin. Ensi kaudella vaan rohkeasti peliakaa joten tässä teillä on todennäköisesti tulevaisuuden kova maalivahti käsissänne. Puolustus on suuri kysymysmerkki tällä hetkellä mutta eiköhän Lamo jotain loihdi vielä ennen kauden alkua.
 
Tästä voi myös hyvin päätellä, etten anna hirveästi painoarvoa näille erilaisille prospektilistauksille, koska sellaisenaan ne eivät anna kovin syvällistä kuvaa joukkueiden tilanteesta ja loppujen lopuksi kyse on pelaajista, jotka eivät ole vielä ammattilaisympyröissä todistaneet mitään. Esimerkiksi Hockeysfuturen ranking-listat ovat vertailukelvottomia, koska arvioissa vedetään usein vahvasti kotiinpäin. Vielä pari vuotta sitten Devils teki vahvaa nousua tällä samaisella Hockeysfuturen listalla, mutta nyt Larsson, Henrique, Josefson ja kumppanit eivät enää täytä listan kriteerejä, jolloin listasijoitus luonnollisesti laskee ja faktat sopivasti valiten voidaan apulais-GM:n tapaan sanoa, että tulevaisuus näyttää synkältä.

Olisin voinut lainata koko tekstisi, mutta ihan luettavuuden kannalta lainaan vain tämän kappaleen.

Kyllä mä edelleenkin ymmärrän mitä ajat takaa enkä ole sinällään eri mieltä oikein mistään. Joten mitään suurta kädenvääntöä tästä ei saada eikä välttämättä mitään rakentavaa keskusteluakaan täältä suunnalta, mutta kun nyt noista organisaatioiden prospect-rankkauksista tuli puhe, niin Hockey Prospectus näyttää julkaisseen uuden listauksen. Siinä Devils on sijalla 28. eli samoilla sijoilla kuin Hockey's Futuren viimeisimmässä listauksessa. Tämä ei kerro koko kuvaa ja näiden painoarvo riippuu ihan lukijasta, mutta laitoinpa nyt kuitenkin kun noista rankkauksista oli puhe. Tuollaisen rankkausten suurin ongelma on ensinnäkin se, että se on aina enemmän tai vähemmän subjektiivinen ja toisaalta se, että hyvät pelaajat kasvavat lupauksen-määritelmästä nopeasti ulos jos tulevat nuorena NHL:ään. Esimerkiksi vaikka Devilsillä olisi viime kauden Calder-äänestyksen 5 parasta pelaajaa, heitä ei laskettaisi mukaan tuohon rankkaukseen mikä taas laskee organisaation sijoitusta. No se siitä.

Itse kyllä pidän Loun siirroista tämän kesän aikana. Schneiderin hankinta oli täysosuma näin ennakkoon ajateltuna. Clowen ja Ryderin hankinnat sekä Tallinderista eroon hankkiutuminen olivat kaikki hyviä liikkeitä. Itse olisin pitänyt mielummin Clarksonin kuin hankkinut Clowen, mutta kuten todettua, niin se ei nyt ollut mahdollista. Niin ja olihan siellä vielä riskitön Oleszin hankinta mikä voi osoittautua erinomaiseksi tai jos ei, niin ei aiheuta ongelmia tulevaisuudessa. Ainoa mistä olen huolissani on puolustuksen kokemattomuus. Onkohan Loulla vielä ässiä hihassa tämän suhteen?
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Lou Lamoriello on ahkeroinut viime viikot oikein hartiavoimin.

Täytyy sanoa, että Devilsin GM on kovalla kädellä puuttunut viime kauden kipukohtiin ja antanut Pete DeBoerille lisää välineitä työkalupakkiin alkaen varmasta maalivahtikaksikosta.

Minäkin toivoin Devilsiin sentterivahvistusta, eli lähinnä Stephen Weissia, mutta ihan hyvä näinkin, kun huomioidaan pelaajamarkkinoiden realiteetit. Yksi viime kauden ongelmakohdista olivat aloitukset, ja Weiss olisi tuonut kaivattua vahvistusta myös tälle osastolle.

Kenties tärkein osa-alue vahvistettavaksi oli hyökkäyksen kaksi ensimmäistä ketjua, joita viime kaudella paikkailtiin kaikenlaisilla väliaikaisratkaisuilla. Michael Ryder, Ryane Clowe ja Rostislav Olesz eivät nyt sinänsä ole aivan huippuhankintoja, mutta kaksi ensin mainittua tuovat laidoille kipeästi kaivattua syvyyttä. Varsinkin Ryder on kauan kaivattu puhdasverinen maalintekijä. Ihan sama, vaikka meininki olisi muuten vähän laiskanpulskeaa, jos ukko paukuttelee vastineeksi sen 30 maalia.

Ryane Clowe on ymmärtääkseni pelaaja, jota Lamoriello on halunnut Devilsiin jo pidemmän aikaa. Kovaa hintaa Clowen palveluksista maksetaan, mutta eipä vapaiden agenttien markkinoilla ollut hirveästi muitakaan vaihtoehtoja, jos joukkueeseen halusi samantyylisen pelaajan kuin Clarkson. Elättelen varovaisesti toiveita, että Clowe olisi monipuolisemmin liikuteltava palanen kokoonpanossa kuin Clarkson.

David Clarksonista ei ainakaan Devils-uransa aikana ollut top 6 -pelaajaksi. Tuo hänen (ainakin toistaiseksi) ainoa 30 maalin kauden tehot syntyivät kolmosketjun kevyempiä vastustajia vastaan ja runsaan ylivoimavastuun siivittäminä. Tämän vuoksi pidän koko lailla älyttömänä tuota sopimusta, jonka hän sai Torontolta. Vielä pahempaa olisi ollut, jos hänet olisi kiinnitetty Devilsiin vielä kovemmalla rahalla. Tosin kyllähän Clarkson tienaa kivasti myös tuolla uudella sopimuksellaan, josta hän saa yhteensä yli 27,75 miljoonaa kertakorvauksina maksettavina allekirjoitusbonuksina.

Rostislav Olesz tuo taas kilpailua pelipaikoista ja hän kilpailee Jacob Josefsonin, Mattias Tedenbyn ja Stephen Giontan kanssa viimeisistä pelipaikoista. Oleszin viime vuodet ovat olleet toistuvien loukkaantumisten rikkomia, mutta yksivuotinen sopimus nyt ei ole kummoinen riski. Devils myös tietää, mitä saa, koska Olesz on jälleen yksi hankinta, jota Pete DeBoer valmensi Panthersissa. Onnistuessaan Olesz voisi periä Aleksei Ponikarovskin roolin kolmosketjun laidassa.

Näiden vahvistusten merkitys on iso myös nuorten pelaajien sisäänajossa. Tulevien 2-3 kauden aikana Adam Henriquen, Jacob Josefsonin ja Andrei Loktionovin pitäisi ottaa ratkaisevat askeleet NHL-ammattilaisina ja vakiinnuttaa asemansa joukkueessa. Lamoriellon hankkimat vahvistukset tuovat tarvittavaa leveyttä hyökkäykseen ja veteraanien rutiini kannattelee joukkuetta, jos ja kun nuoremmilla otteet vielä ailahtelevat.

Lamoriello avasi reittiä myös nuorten puolustajien sisäänajolle, kun Henrik Tallinder dumpattiin Sabresiin, ja näin kahdeksan puolustajan rotaatio tuli päätökseen. Kuten aiemmin on jo puhuttu, Tallinderin sopimus oli konkaripuolustajien diileistä käytännössä ainoa liikuteltavissa oleva pahvi. Tallinder on toki edelleen käyttökelpoinen puolustaja ja nuorennusleikkausta tekevä Sabres varmasti hyötyy isoja peliminuutteja pelaamaan kykenevän ruotsalaisen paluusta. Ja varmasti Tallinderkin arvostaa mahdollisuutta pelata vielä ainakin yksi kausi joukkueessa, jossa häntä arvostetaan todella paljon.

Nyt avautuneelle pelipaikalle ovat vahvimmin tyrkyllä Eric Gelinas ja Alexander Urbom. Lou Lamoriello nosti esiin myös Jon Merrillin ja Damon Seversonin mahdollisina vaihtoehtoina, mutta tämän kaksikon aika tullee vasta 1-2 kauden kuluttua. Marek Zidlickyä en kaipaa enää alkavaksi kaudeksi joukkueeseen, vaan ennemmin haluaisin vaikka Eric Gelinas'n saavan tilaisuutensa. Samalla Adam Larssonille voitaisiin antaa enemmän vapauksia hyökkäyssuuntaan. Zid olisi toki hyökkäyspelissä vielä toistaiseksi näiden kahden edellä ja parhaimmillaan hän on erinomainen viivamies, mutta jokaista huippusuoritusta kohti tulee liikaa turhia jäähyjä ja puolustuspään virheitä.

Adam Larssonilta odotan varovaisen toiveikkaasti seuraavaa kehitysaskelta, jos kohta hänen kehityksensä näyttää menevän pienin askelein eteenpäin. Larssonia on ajettu sisään varsin maltilla ja huomio on kiinnittynyt puolustuspelaamiseen. Mitään äkillistä nousua NHL:n eliittiin tuskin nähdään alkavalla kaudella, mutta Larssonin luulisi vakiinnuttavan paikkansa Devilsin ykkösparissa. Lisääntyvän vastuun myötä myös tehopisteitä alkanee ropista aiempaa enemmän.

***

Devilsin taloudellinen tilanne tuskin on ratkaisevasti parempi tai huonompi kuin ennen vapaiden agenttien markkinoita. Sikäli, kun mitään ymmärrän tästä saagasta, niin välittömät vaikutukset liittyvät ensisijaisesti Devilsin halliyhtiön nimissä olevan rakennuslainan takaisinmaksuun ja siihen, pystyykö Jeff Vanderbeek hoitamaan velvoitteensa. Devilsin NHL-joukkue on tietysti osaltaan riippuvainen Vanderbeekin mahdollisuuksista paikata mahdolliset tappiot ja sijoittaa dollareita esimerkiksi pelaajahankintoihin. Mutta, kuten aiemmin kesällä julkaistuista uutisista voi päätellä, Vanderbeek ei selviä tilanteesta yksin, vaan Devils tarvitsee uusia vähemmistöosakkaita ja/tai uuden pääosakkaan.

Muuta pientä

- Devils on tehnyt tässä muun hulinan lomassa jatkosopimuksen myös Cam Janssenin kanssa. Yksi vuosi, kaksisuuntainen sopimus arvoltaan 550 000 taalaa.

- Ilmeisesti Devils on myös tehnyt sopimuksen Rod Pelleyn kanssa. Näin ainakin pari Twitterissä huutelevat. Myös Albanyn vahvuutteen kuuluva Mike Hoeffel on tehnyt jatkosopimuksen.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Marek Zidlickyä en kaipaa enää alkavaksi kaudeksi joukkueeseen, vaan ennemmin haluaisin vaikka Eric Gelinas'n saavan tilaisuutensa. Samalla Adam Larssonille voitaisiin antaa enemmän vapauksia hyökkäyssuuntaan. Zid olisi toki hyökkäyspelissä vielä toistaiseksi näiden kahden edellä ja parhaimmillaan hän on erinomainen viivamies, mutta jokaista huippusuoritusta kohti tulee liikaa turhia jäähyjä ja puolustuspään virheitä.

Twitterissä huutelevat, että Zid on tehnyt jatkosopimuksen.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Devils ja Marek Zidlicky ovat TSN:n Aaron Wardin mukaan tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

edit piaf. Myös Tom Gulitti vahvistaa uutisen. Sopimuksen rahallinen arvo on kolme miljoonaa dollaria ja mukana on myös bonuksia, joihin Zid yltää pelatessaan tietyn määrän pelejä.

Vaikka edellisessä viestissä kirjoittelin, etten kaipaa Zidlickyä ensi kauden joukkueeseen, pidän jatkosopimusta silti hyvin ymmärrettävänä ja perusteltuna. Zid tuo kuitenkin hyökkäyspeliin sellaista taitoa ja juonikkuutta, jota muilta pakeilta ei löydy. Olisin toivonut kuitenkin enemmän vastuuta nuorille ja hyökkäysvoiman hakemista vaikka sitten siirtorajalla.

Puolustuspelaamisesta en ole yhtä/yhtään vakuuttunut ja siksi en varauksetta taputa kättäni tälle uutiselle. Mutta se siitä, tämä keskustelu Zidlickyn vahvuuksista ja heikkouksista on jo käyty moneen kertaan aiemminkin.

Ennen Zidlickyn sopimusta Devilsillä on cappitilaa runsaat seitsemän miljoonaa. Lisäksi Adam Henriquen ja Jacob Josefsonin jatkosopimukset ovat vielä tekemättä. Näyttää vahvasti siltä, etteivät Lou Lamoriellon peliliikkeet jää tähän. Saa nähdä, pystyykö Lamoriello saamaan Voltshenkovin ja/tai Salvadorin kaupaksi ja avaamaan yhden pelipaikan joukkueen nuorille.
 
Viimeksi muokattu:

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Wou. Suorastaan jähmetyin tämän Devilsin twiitin luettuani:

New Jersey Devils ‏@NHLDevils 4 min
BREAKING: Ilya Kovalchuk announces he will retire. "This decision was something I have thought about for a long time."

Vähän ylläri kyllä.
 

Daroth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils
Mutta koska viimeksi Devils on laittanut noin paljon rahaa palamaan Free Agent Frenzyn eka päivänä? :D

Tom Gulitti ‏@TGfireandice
Ilya Kovalchuk has announced his retirement. This is not a fake.

Tässä on ehkä se tärkein syy rahan palamiseen. Gulitti jatkaa vielä twiittailuaan:

Tom Gulitti ‏@TGfireandice
Kovalchuk cont: "Though I decided to return this past season, Lou was aware of my desire to go back home and have my family there with me."

Nyt tuli kyllä sellainen pommi Devils-organisaatioon, että samanlaista ei ole ennen nähty.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Toisaalta tulee väkisin hieman sellainen mieleen, että olisi kannattanut miettiä tuota ennen kuin tekaisi kymmenien vuosien sopparin, mutta tottakai jos siltä tuntuu, niin eipä tuossa nyt sitten ihmeellistä ole. Paska juttu toki Devils organisaatiolle. Ekana Parise ja nyt Ilya. Ei hyvä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Huh huh, melkoinen pommi. Enpä olisi uskonut tähän.

Heti alkuun mietin että nyt Devilsin cappiin jää melkoiset sakot tuo Cap Benefit Recapture-säännön myötä, mutta eihän siitä tule kuin pieni $0.25 millin cap hit sopimuksen loppuajaksi. Koska sopimusta tehtäessä oli jo tiedossa ettei Kovalchuk pelaa sitä loppuun, niin nyt tapahtunut "lopettaminen" on varmasti Devilsin kannalta myös hyvä vaihtoehto tässä suhteessa.

Kovalchuk jätti $77 milliä pöydälle tällä päätöksellä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Jatkoajan uutisen mukaan kyseessä ei ole lopettaminen kokonaan, vaan mies siirtyy KHL:ään kiekkoilemaan. Aikamoista.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Iljalla olisi ollut vielä sopparinsa parhaat vuodet (päälle 11 miljoonan) tulossa juuri, joten siinäkin mielessä erikoinen ratkaisu. Toki eiköhän rahaa ole taskut täynnä ja KHL:stä saa sitten lisää. Tästä ratkaisusta ei nyt taida tulla mitään cappi penalttyä?
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Jatkoajan uutisen mukaan kyseessä ei ole lopettaminen kokonaan, vaan mies siirtyy KHL:ään kiekkoilemaan. Aikamoista.

Ei siinä itseasiassa sanota että siirtyisi KHL:än. Sanotaan vain että lopettaa NHL:ssä ja palaa Venäjälle. Toki itsekin sain sen kuvan, että menisi KHL:ään mutta eipä siinä oikeastaan oteta kantaa siihen, pelaako Ilja Venäjällä vai ei.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Jatkoajan uutisen mukaan kyseessä ei ole lopettaminen kokonaan, vaan mies siirtyy KHL:ään kiekkoilemaan. Aikamoista.

Onhan toi järkyttävä pommi. Valmiiksi kapea runko, menettää suurimman staran. No kyllähän sitä korvaamaan ruvetaan, mutta silti. Toivotaan ettei näitä "venäläisten visioita" tulisi enempää.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Iljalla olisi ollut vielä sopparinsa parhaat vuodet (päälle 11 miljoonan) tulossa juuri, joten siinäkin mielessä erikoinen ratkaisu. Toki eiköhän rahaa ole taskut täynnä ja KHL:stä saa sitten lisää. Tästä ratkaisusta ei nyt taida tulla mitään cappi penalttyä?

$0.25 milliä sopimuksen loppuajaksi.

Devils löi kyllä kätensä paskaan tällä Kovalchuk-saagalla. Kuinka monta milliä ne maksoivat sakkoina sopimuskikkailuista, siihen päälle menettivät ykköskierroksen varausvuoron ensi kesälle ja saivat siitä hyvästä pari kautta Kovalchukin palveluksia.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Aikamoinen pommi tähän iltaan. Ei muuta kuin höntsäämään KHL:ään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös