Netflix Suomi

  • 1 091 539
  • 3 646

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF, sympatiapisteet Ässille
Aissaatana. Netflixistä löytyy animated trailer park boysin 2. Kausi! Trailer park boys on kyllä melkolailla suosikki sarjani. Ei tämäkään hullumpi ole!
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Trailer park boys on kyllä melkolailla suosikki sarjani.
Tätä on mullekkin Netflixin toimesta suositeltu. Pitää vissiin ottaa katteluun. Onko tiedossa siis persejuttuja ja kikkelivitsejä sekä yleistä mauttomuutta?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
On tämä Star Trek toistin ihan mukava palvelu kyllä. Täältähän löytyy muitakin elokuvia ja sarjoja. Viikinkejä pitäisi katsoa eteenpäin.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tuota Last Dancea suosittelen kyllä vahvasti.

Suomen 90-luvulla vaikuttaneidean yleisurheiluvalmentajien mukaan Jordan olisi keskittyessään yleisurheiluun hypännyt pituutta tuon maagisen 9 metriä. Ihan Bolt ei ehkä olisi ollut satasella tai kakkosellakaan mutta nelosella olisi ME mennyt. Mene ja tiedä.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Last Dance oli hyvä ja virkisti muistia monistakin uran käänteistä, kuten baseball tripistä. Tämä kannattaa katsoa.

Dokumenttiketjuun laitoin vinkkejä.
Katselen flixistä paljon dokkareita, joka ilta. Paljon todella hyviä musa ja urheiludokkareita tuolla muun muassa.

Nyt just kesken mielenkiintoinen Carrol Shelby dokkari missä paljon vanhaa filmiä kisoista.
 

Big Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, IPK, Manchester United, San Jose Sharks, NFL
Tätä on mullekkin Netflixin toimesta suositeltu. Pitää vissiin ottaa katteluun. Onko tiedossa siis persejuttuja ja kikkelivitsejä sekä yleistä mauttomuutta?
Vahva suositus varsinki ensimmäiselle kuudelle vai seitsemälle tuotantokaudelle jotka eivät ole vielä netflixin tuottamia. Sarja lähtee vähän hitaasti käyntiin omasta mielestäni mutta on törkeän hyvä sitten kun pääsee vauhtiin. Ja John Dunsworth(R.I.P) on aivan loistava Jim Laheyn roolissa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jeffrey Epstein-minisarjalle suositus. Kertoo tyttöjen järkyttävien kokemusten lisäksi paljon myös USA:n oikeusjärjestelmästä ja siitä, miten rahalla saa eri säännöt. En usko, että on täysin sattumaa, että Alexander Acosta sai Trumpilta ministerin salkun...

The Innocent Files on myös erinomainen minisarja ja juuri nyt myös erityisen ajankohtainen, kun mietitään millaista se USA:n rasismi on ihan käytännössä.

Suositukseni myös Median tuomitsemat-minisarjalle. Todella mielenkiintoinen ja informatiivinenkin sarja.

Last Dance on loistava. Jordan on varmasti ollut haastava ihminen läheisilleen ja joukkuetovereille, mutta väitän, että Jordan teki jokaisesta myös paremman pelaajan. Itse ottaisin vastaan ihan mitä tahansa, jos saisin pelata ysärin Bullsin jengeissä.

Suositus myös Kominsky Metodille. Hyvät näyttelijät ja hauskaa läppää, mutta ei ehkä uppoa nuoremmille, joilla kusivaivat on tuntematon käsite, hehe.

Ja loppuun suositus mahtavalle After Lifelle. Todentuntuinen, elämänmakuinen ja huumorilla höystetty. Itkin ja nauroin vuoronperään. Onneksi tulee kolmaskin kausi.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Jeffrey Epstein-minisarjalle suositus. Kertoo tyttöjen järkyttävien kokemusten lisäksi paljon myös USA:n oikeusjärjestelmästä ja siitä, miten rahalla saa eri säännöt. En usko, että on täysin sattumaa, että Alexander Acosta sai Trumpilta ministerin salkun...

Suositukseni myös Median tuomitsemat-minisarjalle. Todella mielenkiintoinen ja informatiivinenkin sarja.
Nämä molemmat ovat kyllä hyviä sarjoja, mutta minulle aiheuttivat paljon turhautumista. Amerikan oikeuslaitoksessa sana oikeus kuuluisi olla lainausmerkeissä, sillä tuo systeemi on aivan perseestä.

Median tuomitsemat-sarjan keissit ovat sentään edes jossain määrin erityistapauksia mutta tuo Epsteinin tilanne sai kyllä menettämään uskoa ihmisiin ja varsinkin Yhdysvaltoihin. Mitään isompia spoilaamatta on täysin käsittämätöntä miten rikkaita ja vaikutusvaltaisia ei meinata saada telkien taakse vaikka rikokset ovat täysin päivänselviä ja yleisesti kaikkien tiedossa. Epsteinin naisystävälle Ghislane Maxwellille toivon kaikkea pahaa sinne missä ikinä entistä elämäänsä pakoileekaan.

Suosittelen silti. Hyvin toteutettuja dokkareita oikeustapauksista, jotka eivät ainakaan minulle olleet etukäteen tuttuja kuin korkeintaan pintapuolisesti.

Ja loppuun suositus mahtavalle After Lifelle. Todentuntuinen, elämänmakuinen ja huumorilla höystetty. Itkin ja nauroin vuoronperään. Onneksi tulee kolmaskin kausi.
Tämä sen sijaan masensi paljon vähemmän. Hieno sarja ja pystyy jotenkin tulemaan erittäin lähelle katsojaa. Ricky Gervais on lahjakas mies.

After Lifen jälkeen siirryin katsomaan Atypicalia ja suosittelen kyllä sitäkin. Mukana on hieman teinisarjamaisiakin piirteitä joten ei ehkä ole kaikkien kuppi teetä, mutta ainakin minulle menee läpi todenmukaisena kuvauksena autistisen ihmisen mielenmaisemasta ja erityistarpeiden vaikutuksista hänen perheeseensä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Varis , joo, kyllä usko oikeuden toteutumiseen USA:ssa on ollut moneen kertaan koetuksella, kun kaikesta tehdään suurta teatteria ja se, jolla on ”kekseliäin” tai röyhkein puolustusasianajaja, voittaa. Myös valamiesjärjestelmä on pahimmillaan kaukana reilusta ja valamiesten valinnoissa vaikuttimina on milloin mitkäkin syyt. Median tuomitsemista eniten järkytti Amadou Diallon keissi. Sikälikään ei ole ihme, että nyt ollaan kaduilla ja mitta on täysi. Ja vastaavia tapauksia on paljon muitakin. Hyvänä puolena on sitten se, että vielä on sielläkin ihmisiä, jotka ovat hyvän ja oikeuden toteutumisen puolella.

Atypicaliin täytyykin tutustua, kiitos vinkistä.
 

Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kovat oli odotukset sarjalle, Steve Carell ja Greg Daniels + John Malcovich.

Lopputulos ei kuitenkaan niin hyvä. 6/10



Vahva sama. Odotin kyllä ohjelman tekijöiltä enemmän, paljon enemmän. Ehkä sittenkin liikaa, mutta ei kyllä edes rimaa hipoen menty.

Carellin ja Malkovichin lisäksi odotukset nousi entisestään, kun näin Silicon Valley'n Jian Yangin, eli Jimmy O. Yangin, Daily Show'n Roy Wood Jr.:n, Parks and Recistä Ben Schwartzin ja Patrick Warburtonin. Näyttelijäkaarti ei sitten hirveästi antanut, vaikka hauskimpia kohtauksia varmaan olivatkin Roy Wood Jr.:n ja Patrick Warburtonin kohtaukset.

Välillä huomasin joissakin jaksoissa miettineeni, että mitä sarjassa ylipäänsä yritetään. Ei oikein onnistunut draaman ja komedian sekoitus. Pari kertaa nauroin kunnolla, kuten
Kapteeni Alin sanoille laskeutuessa ensimmäisenä mustana naisena kuuhuun

4/10 täältä sarjalle. Cliffhangeriin jäi, joten saapa nähdä tuleeko toista kautta, en kyllä pettyisi vaikka jäisi yhteen.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Space Forcea pystyin katsomaan 20 minuuttia, ei ollut hauska. Jotenkin nämä Steve Carell jutut ei toimi itselle, ei toiminut jenkki Officekaan vaikka UK Office ja Ricky Gervais sarjat melkein kaikki on mun 2000-luvun komediasarjojen kärjessä.

Epstein-dokkaria kommentoinkin jo tuonne dokkari-ketjuun, olihan show, uskomatonta tämä jenkkien touhu. Puolustusasianajoarmeija pystyy mihin tahansa ja sitten vielä nämä ykstyisetsivät jotka kääntävät kaikki kivet vastapuolesta.

Itseä kiinnostaa vahvasti mielenkiintoiset dokkarit ja nyt juuri kesken Aaron Hernandez tarina ja vielä en osaa sanoa loppupäätelmää tästä, mutta toimii varmasti Epstein -dokkarista kiinnostuneille ja true crime-jutuista yleensäkin pitäville.

Vielä yksi vinkki ihan toiselta suunnalta, ajattelin katsoa muksun kanssa jonkun leffan, on vajaa kymmenen ja todella vähän katsotaan vielä tekstitettyjä. Valitsin Bumblebeen ja sehän oli oikein mainio teinileffa, iso plussa 80-luku teemalle, heräsi paljon muistoja siitä. Ainoa mikä itseä näissä aina risoo on se jenkkityylinen tappelu, pahoinpitely kun kiskotaan tietoja jne.
Tälläisiä vinkkejä kaipaan, mitä leffoja suosittelette alle 8-10 vuotiaalle pojalle ja plussaa jos itsekin viihtyy leffan parissa.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Välillä huomasin joissakin jaksoissa miettineeni, että mitä sarjassa ylipäänsä yritetään. Ei oikein onnistunut draaman ja komedian sekoitus.
Joo siis jotenkin itselle tuli sellainen kuva, että sarjalla on paha identiteettikriisi. Toisaalta ei ole mitään "kreisikomediaa" (en tykkää termistä, mutta en nyt parempaakaan tähän hätään keksinyt), toisaalta ei myöskään tarpeeksi mustaa/viiltävää huumoria. Lopputulos on aika tasaisen valju.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Space Force ei tosiaan mihinkään aikakirjoihin jää huippukomediana, mutta kyllä sitä on mielellään sen jakson päivässä katsonut. Semmoista sopivan kevyttä komediaa ja yleensä jaksoissa on ollut se muutama vitsi mikä naurattaa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tämähän se. Kyseisessä leffassa oli saatu erittäin loistavasti tuotua se stressi, jatkuva kiire ja loputon häsläys myös ruudun toiselle puolelle, kun katsojakin ahdistui aina hetkittäin elokuvaa katsellessa. Tai siis ainakin minä, ja ehkä jokunen muukin. Ja todennäköisesti juurikin tuosta seikasta johtuen elokuvasta pidin niin paljon, sen enempää mitään muuta elokuvasta spoilaamatta.

Tuli katsottua Uncut Gems ja tämä stressaavuus todella sai paikoittain ahdistumaan. Joutui erikseen sanelemaan itselleen: tämä on elokuvaa, tässä ei ole pakko käydä koko ajan hyvin. Sen myönnän, että pari kertaa piti näpäyttää kymmenen sekuntia eteenpäin, että pääsisi ahdistuksesta eroon, ja sitten näpäyttää taaksepäin jos ehtikin tapahtua jotain, mitä piti tietää. Erikoista, yleensä vain joissain todella paskoissa kauhuleffoissa tms. pitää tehdä niin.

Hienoa näyttelijäsuorituksia, Garnettkin veti loistavan karikatyyrin itsestään.

Sandlerin parasta olivat pelihimon iskeminen, kilahtamisen ja hermostuneisuuden näytteleminen. Ja se komerossa kyttääminen, hah. Mahtoi olla Happy Gilmoren jälkeen ensimmäinen Sandler-leffa mistä pidin. Ja nyt siis vakava rooli.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Spike Leen uusin Da 5 Bloods. Synopsis herätti mielenkiinnon, samoin muistijälki oikein hyvästä Blackkklansmenista.
.
.
.
Ihan vitun hirveää paskaa.

Ainoa hyvä asia elokuvassa:
Leffassa näkee kun Jasper Pääkkönen räjähtää taivaan tuuliin astuttuaan miinaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Spike Leen uusin Da 5 Bloods. Synopsis herätti mielenkiinnon, samoin muistijälki oikein hyvästä Blackkklansmenista.
.
.
.
Ihan vitun hirveää paskaa.

Ainoa hyvä asia elokuvassa:
Leffassa näkee kun Jasper Pääkkönen räjähtää taivaan tuuliin astuttuaan miinaan.
Sama. Katsoin viikonloppuna tuon leffan ja odotukset oli korkealla, koska Spike Lee ja Blackkklansmen. Pettymys oli myös kova. Samaa mieltä myös spoilerista. Pisti hymyilyttämään.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ei leffa mielestäni ihan paskaa ollut, mutta ei missään nimessä Spike Leen parhaimpia elokuvia näin valkoisen suomalaisen silmin. VIetnamin sota aiheena vähän tylsä, etenkin, kun itse sotiminen oli kehnosti tehtyä.

Tavallaan laadukas pätkä, mutta ei kuitenkaan missään määrin yhtä puhutteleva tai vakuuttava, kuten Blackkklansman, joka yllätti aika puskasta. Itseäni eniten ärsytti, että vanhat jantterit esittivät myös nuorempia versioita itsestään. Vaikka pidän koko pääosakonkkaronkasta oli tuo silti pöhköä.

Plussaa siitä shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeet -viittauksesta.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Itseäni eniten ärsytti, että vanhat jantterit esittivät myös nuorempia versioita itsestään.
Toisaalta myös, vanhat jantterit ei ainakaan omaan silmään olleet tarpeeksi vanhoja ollakseen Vietnam-veteraaneja.

Olihan tuo aika sekava tekele. Spike Lee ei nyt ikinä ole ollut hirveän hienovarainen, mutta tuntuu nykyään menevän niin alleviivaavaksi ettei mitään rajaa. Tuo häiritsi jo jonkin verran Blackkklansmanin lopussa (mielestäni vertaus nykypäivään oli aivan turha), mutta tässä mennään vielä paria kertaluokkaa korkeammalle asteelle. Ei siinä mitään, että opetetaan ihmisille merkittäviä amerikkalaisia mustia ihmisiä/amerikkalaisten mustien historiaa, mutta tuntui vievän turhaan fokuksen pois itse elokuvasta. Helposti puoli tuntia olisi saanut leffan pituudesta pois tiukemmalla leikkauksella elokuvan siitä lainkaan kärsimättä, päin vastoin.

Mutta joo, plussaa silti räjähtävälle Jasper Pääkköselle.

(Do the Right Thing on edelleen Leen paras leffa allekirjoittaneen mielestä)
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Toisaalta myös, vanhat jantterit ei ainakaan omaan silmään olleet tarpeeksi vanhoja ollakseen Vietnam-veteraaneja.

Olihan tuo aika sekava tekele. Spike Lee ei nyt ikinä ole ollut hirveän hienovarainen, mutta tuntuu nykyään menevän niin alleviivaavaksi ettei mitään rajaa. Tuo häiritsi jo jonkin verran Blackkklansmanin lopussa (mielestäni vertaus nykypäivään oli aivan turha), mutta tässä mennään vielä paria kertaluokkaa korkeammalle asteelle. Ei siinä mitään, että opetetaan ihmisille merkittäviä amerikkalaisia mustia ihmisiä/amerikkalaisten mustien historiaa, mutta tuntui vievän turhaan fokuksen pois itse elokuvasta. Helposti puoli tuntia olisi saanut leffan pituudesta pois tiukemmalla leikkauksella elokuvan siitä lainkaan kärsimättä, päin vastoin.

Totta tuokin. Leffaa olisi pitänyt heittää hieman eri ajanjaksoon ylipäänsä, mutta ei kaiketi olisi sopinut Leen valistavaan narratiiviin.

Samaa mieltä Blackkklansmanista, vaikka se lopetus oli ihan hiton tehokas ja hiljentävä. Olisin vain mieluusti nähnyt sen täysin elokuvaan liittymättömän loppujutun ihan eri kontekstissa. Ei sillä etteikö tämän leffan loppu olisi ollut yhtä alleviivaava, mutta ainakin se mahtui elokuvan itsensä kontekstiin eikä ollut täysin irrallinen osio.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisaalta myös, vanhat jantterit ei ainakaan omaan silmään olleet tarpeeksi vanhoja ollakseen Vietnam-veteraaneja.
Wire näyttelijä näyttää ainakin syntyneen -52, eli on ollut Vietnam ikäinen vuonna -70.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös