Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Netflix Suomi

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Lunatico, 22.10.2012 klo 22.47.

 1. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Avataan tällekin oma ketju kun jokunen päivä sitten Netflix aloitti toimintansa myös täällä kylmässä Suomessa. Alla copy-paste Netflixin FB-sivuilta:

  __________________

  Tietoja

  Netflix toimii nyt Suomessa! Jos haluat kuulla uusimmat Netflix-uutiset ensimmäisenä, olet oikeassa paikassa. Lue lisää ja rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa Netflix - Katso TV-sarjoja netissä, katso elokuvia netissä – ensimmäinen kuukausi on täysin ilmainen!

  Yrityksestä lyhyesti

  Netflix on maailman johtava elokuvien ja TV-ohjelmien internet-tilauspalvelu. Sen verkon yli katsottavasta sisällöstä nauttii yli 27 miljoonaa jäsentä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Vuoden 2012 loppuun mennessä Netflix aloittaa palvelun Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Katso saman tien niin monta elokuvaa ja TV-sarjaa kuin haluat edulliseen kuukausihintaan yli 800 eri laitteella! Lisätietoja osoitteessa Netflix - Katso TV-sarjoja netissä, katso elokuvia netissä.


  ____________

  Rekkauduin sivulle tuossa pari päivää sitten, mutta ei ole ollut aikaa käydä sivuilla ja nyt kun menin, sinne oli tullut vaikka kuinka paljon lisää katsottavaa. Parasta aikaa fiilistelen lapsuusaikoja katsomalla Ankronikkaa :)

  Käsittääkseni (lähes) kaikki on suomeksi tekstitettynä tai puhuttuna. Kuukausihinta on 7,99€/kk ja nyt siis ensimmäinen kuukausi ilmainen, Spotifyn käyttäjät saavat palvelun loppuvuodeksi ilmaiseksi. Hyvältä näyttää ja lisää katsottavaa sinne tulee jatkuvasti. Täytyy tuossa vajaan kuukauden jälkeen katsoa jatkanko tilausta vai tyydynkö tähän ilmaiseen kuukauteen ja pistän ohjelmat poikki.
   
 2. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Joo, sarjoista huomasin että joka päivä näyttäis tulevan lisää. Olisko ihan sitä mukaa kun saavat tekstityksiä?

  Näppärä palvelu kyllä, pleikkarin kautta itse pääasiassa katselen ja toimii kyllä hyvin. IPadin kautta testasin myös, ja hyvin tuntui toimivan kotilangattoman kautta.

  Doctor Who on aika parasta tällä hetkellä Breaking Badin kanssa. Leffoja jotka pitäisi katsoa olen tainnut bongata kolmisenkymmentä. Suosittelusysteemi toimii hyvin.
   
 3. Jaahas, ei linux-tukea.. Eipä sitten varmaan tarvitse käyttääkään, kun pleikkari on kotisuomessa ja Windowsiin en taida jaksaa konetta buuttailla mokoman takia, kun waretuskin on kätevämpää ja nopeampaa.
   
 4. Hiili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lauantaina tuli selailtua listoja ja löytyi tasan yksi katsomisen arvoinen elokuva. Voipi olla, että tulee lopetettua käyttö jo hyvissä ajoin ennen kokeilujakson päättymistä, koska valikoima vaikutti hyvin suppealta.
   
 5. motamoro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tyhmä kysymys ehkä, mutta mistä tuon koko tarjonnan näkee? Jos tuolta selaa noita genrejä niin ei se näytä kuin toistakymmentä vaihtoehtoa, kun klikkaa auki jonkun leffan niin tarjotaan "samankaltaisia" elokuvia, mitä ei näkynyt genrevalikossa. En ole vielä jäsen, eli aukeaako tämä koko tarjonta nähtäville vasta silloin?
   
 6. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Ei. Tai ainakaan en itse ole löytänyt. Sovellus sisältää kuitenkin Haku toiminto jossa saa sitten etsittyä näyttelijän nimellä, elokuvan nimellä ja vaikkas millä.

  Itse käynnistin palvelun nyt viikonloppuna ja tulihan sieltä muutama leffa katseltua. Suoraan telkkarista pyöritän ja hyvältä homma vaikuttaa. Suurimpana kysymyksenä ennen varsinaisen tilauskauden alkamista on se miten valikoima laajenee. Ja itseasiassa nyt jo miten elokuvia löytää. Kuinkahan usein mahtaa siis ylipäänsä valikoimaa laajentaa?

  Ja sellaisen "Hide" ominaisuuden haluaisin jossa voisi piilottaa elokuvia. Aika paljon tuolla on vanhaa kamaa, sellaisia jotka on maikkarilla pyörinyt kymmenen kertaa. Tai muuten vaan sellaisia leffoja joita ei vain halua. Turhauttaa noita sitten joka kerta selailla. Myös valikoiman laajetessa tällainen ominaisuus olisi aika välttämätön. Leffan valitsijana olen mallia selailija.

  Kokonaisuudessaan kuitenkin ainakin vielä on positiiviset fiilikset. Niin joo, pornohan tuolta vissiin puuttuu. Tissielokuvia sitten senkin edestä.
   
 7. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Jos tuo on yhtään Jenkki-Netflixin hengessä toteutettu, niin elokuvat ovat aika kehnoja. Jotain vanhoja leffoja löytyy, jotka ovat hyviä mutta pääasiassa uudet leffat ovat b-luokan rainoja. Sarjoista sitten löytyykin hyviä ja itse on tullut löydettyä monta hyvää sarjaa tuolta. Etenkin Discovery Channelin sarjat ja dokumentit ovat hyviä. En tiedä onko näitä suomalaisessa versiossa tarjolla vai ei.

  E: Lisätään vielä sen verran, että Jenkeissähän Netflix on jaettu kotiinlähetettäviin leffoihin sekä TV-tarjontaan. Leffa-puolelta löytyy kaikki uusimmat leffat.
   
 8. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Itselleni Netflix oli erinomaisen positiivinen kokemus. Toki leffatarjonta on näin aluksi aika rajattua, mutta onhan tuolla aivan mahtava määrä silti kaikkea kiinnostavaa, etenkin dokumentteja. Jo tällaisenaankin korvaa suoraan tv:n "mitähän sitä kattelis"-moodin ja videovuokraamoihinhan ei näiden palveluiden jälkeen tarvitse viedä senttiäkään.

  Helposti hintansa väärti ja mikä parasta, tekniikka toimii paremmin kuin yhdessäkään tällaisessa palvelussa aiemmin. Jotain dokkaria katselin HD:nä PS3:lla, eihän se bluraylle vertoja vetänyt, mutta selvästi kämäistä dvd-laatua parempi.
   
 9. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Olen muuten tykännyt noista Netflixin ehdotuksista, sieltä on muutaman sarjan katselun jälkeen tullut juuri sellaisia sarjoja ja dokkareita, joita ei normaalisti tulisi löydettyä.
   
 10. Ölppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mitäs kautta tämän saa käyttöön?
   
 11. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Osoite taisi olla yksinkertaisesti www.netflix.fi/spotify ja siitä sitten seurailet niitä linkkejä.

  (linkki vie netflixin sivuille spotify käyttäjille-tarkoitettuun tarjoukseen)


  Otin itse netflixin käyttöön perjantaina, mutta en ole vielä ehtinyt käyttää juuri ollenkaan. Ensivaikutelma oli kuitenkin positiivinen, vaikka valikoima vaikuttikin melko suppealta. Lisää scifiä jos tuonne saisi niin voisi tuosta alkaa maksamaankin.
   
 12. Rapukäsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tarjontaa ei ilmeisesti voi selata ilman rekisteröitymistä? Kaikki genret tarjosivat tyhjää, kun kävin klikkailemassa.
   
 13. Ölppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jep, onnistui oikein kivasti tuota kautta. Kiitoksia kovasti.
   
 14. Juicey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, G
  Tulihan tuonne rekisteröidyttyä ja tarjontaa on jonkin verran tullut selailtua läpi. Hyvää ovat aiemmin osittain ohi menneiden sarjojen loppuunsa katselemismahdollisuus esim. Chuckista aloittelin kolmatta tuotantokautta mutta jäi sitten katsomatta alun jälkeiset jaksot. Ei niin kovaa valuuttaa että jaksaisi mistään latailla, mutta kun näppärästi ovat tyrkyllä niin katsellaan pois. Omaan käyttöön löytyy jonkin verran käyttistä matskua ja perheen pienemmillekin varmasti. Nyt on käytössä tuo Spotify-asiakkaiden ilmaisjakso tammikuun alkuun saakka ja luulen että tuosta sen 8 e / kk joutaa vaikka maksaakin. Pleikkarin kautta katselen n. 17-18 M yhteyden läpi ja hyvää kuvaa tulee. Mobiililaitteellakin olen kokeillut mutta eipä tuosta kännynäytöltä (SGS2) katselusta mun jutuksi taida olla.
   
 15. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
 16. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Aika vähän. Netflix ostaa tekstitykset kääntäjiltä ja tässä tapauksessa nimenomaan kääntäjä oli toimittanut Netflixille piraattien tekstityksen.
   
 17. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Joo ja kun Netflix on ilmainen tällä hetkellä, niin en näe sikäli asiassa ongelmaa. Tietysti ainakin tekijänoikeusjärjestön kanta on että itsetehdyt teksitykset ovat laittomia, tätä pidän omituisena, mutta niin kai se sitten on.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Olen itsekin ollut mukana DivX Finlandin toiminnassa ja siellä on muuten todella hyviä käännöksiä. Varsinkin, kun niitä päivitetään sitten nopealla tahdilla virheiden löydyttyä.

  Katsoin juuri Matlockia televisiosta, siinä oli käsittämättömiä virheitä ja eihän niitä enää tietenkään korjata. Kääntäjä ei ole mikään jumala, vaikka on jonkun koulun käynytkin. Ei tuo niin vaikeaa ole varsinkin, kun foorumilta voi kysyä ehdotuksia, jos ei keksi kunnon käännöstä johonkin.

  Voisi olla erittäin hyväkin idea hankkia tuolta, mutta sittenhän se menisi liian kaupalliseksi nopeasti ja kai se nimenomaan on laitonta.

  Kai jokainen on jo muuten huomannut tuon, että ei tarvitse edes olla Spotifyn käyttäjä? Melkoisen erikoinen tarjous.
   
 19. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ainakin täällä huomattiin :)

  Muutamia leffoja katsonut, periaatteessa kuvanlaatu ihan hyvä ja väittää että HD. Ei kuitenkaan ihan täydellistä, samoin ei ole 5.1 äänet tulleet ulos.
   
 20. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Jaa. Itse rekisteröidyin television kautta ja jäi tällainen huomaamatta. Tuota ei vissiin saa enää käyttöön?
   
 21. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tietämättä asiaa suoraan, niin ei samaan tiliin tietenkään saa. Ainahan voit tehdä vain uuden, voisi hyvin olettaa saman maksukortin kuitenkin käyvän. Ja eri kortilla nyt ainakin voi.
   
 22. Tomppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Ducks
  Uusinta uutta sisältöä täällä ei ole, mutta itse löydän nykytarjonnastakin vaikka kuinka paljon katsottavaa. Toivomuslistalle ominaisuus, että listoilta voisi merkitä kiinnostavia nimikkeitä muistilistaan, jotta ne muistaisi vielä seuraavanakin päivänä. Lisäksi HD-kuvanlaatu voisi olla parempikin. Olen testannut palvelua Apple TV:llä (3gen) ja iPadilla (3gen). Molemmilla toimii hienosti, joskin ATV:n käyttöliittymällä kirjoittaminen on tuskaisaa. Saattaapi olla että tätä tulee jatkettua vielä kokeiluajan jälkeenkin.
   
 23. pyyksteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks,Jokerit
  Tuosta Spotify-linkistä saa muuten sen 3kk ilmaiseksi oli tunnareita tai ei. Tällä hetkellä ilmaista katseluaikaa 6.1.2013 asti enkä ole ikinä spotify-palvelua käyttänyt.

  Edit:pernaveikko olikin tuon jo maininnut
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2012 klo 16.31
 24. Osala#26 Jäsen

  Lainaus:
  Minä sain ainakin. Netflixin chatin kautta kysyt tuosta spotifytarjouksesta. Ne kysyvät sinulta, oletko spotify-käyttäjä. Vastaat kyllä ja saat sen tarjouksen. Eivät siis kysy mitään spotifytietoja.
   
 25. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Juu, välillä on jopa kuullut näistä käännöksistä, jotka on tehty näkemättä itse sarjaa/elokuvaa, eli pelkän äänen perusteella. Tiedä sitten, että onko pelkkää legendaa tämä.