Negatiivisuusketju

  • 762 769
  • 4 943

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Mitäs se Virtanen taas sönkötti niistä voitetuista maalipaikoista?

Tuon häpeänäytelmän (anti)kliimaksi voi olla vain ja ainoastaan se kun Virtanen selittää JYPin tekemisen suotuisaksi. Täysi tupa, hyvin hoidettu tapahtuma ja JYPille viikon toinen sekä samalla tärkein matsi. Lopputulemana peli ohi häpeällisellä tavalla jo ensimmäisen kympin jälkeen.

Mutta mitäpä näistä. JYP on kuitenkin neljäntenä sarjassa ja tehnyt ihan maalejakin. Muutama kevät sitten voitettiin vielä mestaruuskin.

Jotenkin tuli ikävä tässä pelissä Mäenpäätä ja Viitasta, oli tuo pakkien sekoilu taas sitä luokkaa.

Tämä kaksikko ei tule ratkaisemaan tuota pelillistä ongelmaa. Puolustus toteuttaa vain sitä mitä pelillisesti on vaadittu. Samalla tavalla edetty koko kauden ajan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Mäenpää ja Viitanen ei tietenkään ratkaise koko puolustamisen ongelmaa, mutta suoritusvarmuutta ja kokemusta sen pitäisi tuoda. Laurilan puolustusfilosofiaan näyttää kuuluvan kiekkokontrollin pitäminen, noh, eilen nähtiin mitä se tarkoittaa vähänkin taitavampaa joukkuetta vastaan. Eli kun yritetään hakea sitä helppoa syöttöä, niin liian usein hyökkääjä on jo iholla karvaamassa, jolloin syöttö karkaa, tai kiekko menetetään kokonaan. Miten tämä voidaan muuttaa, on yksinkertaisesti nopeampi aloitus pelaaminen. Kun saadaan kiekko omille, niin annetaan se avaava syöttö vrt. LUOMA nopeasti vauhdissa olevalle hyökkääjälle.

Keväästä uhkaa vaan tulla tosi lyhyt, mikäli samanlainen hidas avauspeli jatkuu poffien nopea tempoisessa pelissä, ei ole aikaa jäädä hakemaan hienoja syöttöjä puolustusalueella.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Juurikin noin ja itselleni reagointikiekko tarkoittaa sitä että saa reagoida. Helpon ja nopean ratkaisun tulisi olla ykkösprioriteetti kun puhutaan paineen alla pelaamisesta. Ilveksiä ja Sporteja vastaan homma vielä jotenkin toimii kun vetäydytään ja hidastellaan. Eilinen kuitenkin näytti että pienenkin paineen alla kaikki paskovat housuun ja hätääntyvät. Eilen tuon hinta oli neljä maalia ja pelin voitto. Sama tauti on vaivannut JYPiä lähes koko kauden, mutta eilinen näytti tuon julmimmalla tavalla.

JYP on kuitenkin runkosarjan aikana kyennyt antamaan sen harhakuvan että homma toimii myös omissa. Päästettyihin maaleihin on kiinnitetty yllättävän vähän huomiota. On kuitenkin hyvä muistaa että runkosarjassa pelataan jatkuvasti eri vastustajia vastaan ja pelitavallisten ongelmien scouttaaminen(vastustajan toimesta) ei näyttele järjettömän suurta roolia. Pudotuspeleissä tarina on toinen ja tähän JYPin suureen ongelmaan isketään taatusti hyeenan lailla kiinni. Ja miksi ei iskettäisi? Ei JYP tunnu etsivän tuohon mitään lääkkeitä, koska sarjataulukko näyttää kivalta ja negaajat vain negaa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Taisin puhua hyvästä mittarista Ilves-pelin jälkeen sisältäen myös nämä ensi viikon Tappara sekä Blues-vieraspelit.
Jos tämä on JYPin taso kun lähestytään kohti pudotuspelejä, ei kunnian kukko laula. Ensin sössitään yksi erä täysin ja sitten yritellään räpistellä mukana käytännössä ilman kunnon maalipaikkoja, selitti TET-valmentaja Virtanen mitä selitti. Ilman Kärppien jäähyilyä toisessa erässä olisi varmaan taas ollut kuuluttajalla aihetta pyytää anteeksi.

Täällä seurattiin kateellisena Kärppien maalinedustapeliä. Tuollaiselta se näytti ennen reagointikiekkoa JYPinkin maalinedusta, mutta eipä näytä enää. Nyt tärkeintä puolustuspäässä on rakentaa mahdollisimman hieno lähtö ja maalinedustalla Valtteri Hietasen johdolla silitellä päätä, että tulkaapa nyt tekeen maali, tarjotaan vielä kahvit ja pullat päälle. Ongelmiin ei tunnu löytyvän mitään lääkettä, ei ole löytynyt koko kautena.

Mahtaakohan olla selitys nyttenkin kevään jälkeen että kausi olisi pitänyt olla kuukauden pidempi? Varmaankin..
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Mahtaakohan olla selitys nyttenkin kevään jälkeen että kausi olisi pitänyt olla kuukauden pidempi? Varmaankin..

Eiköhän sieltä taas joku peilikuvasta ja omasta vastuusta erkaantunut selityslitania ole luvasssa. Onhan nykyisin jo patenttiratkaisut siihenkin jos joukkueeseen kohdistuu kritiikkiä. Esiin astuu liian hyvään tottumisesta höhöttelevä Tynisetä poikueineen tai seuran supersankari sydänverellään. Toisaalta eihän se JYPin vika ole että myyvät tuota tällä kaudella esiin tuotua ajatusmaailmaansa. Ostajan vastuu.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myönnän etten oikein jaksa täällä enää omia mielipiteitäni kirjoitella (muut syyt: Tapatalk, työkiireet), koska sisäinen sisältökontrollielin määrittää millä sävyllä täällä saa kirjoittaa. Tämä JYP-scheisse on valunut jo muuallekin, viimeksi pitkästä aikaa kirjoitin jotakin tässä taannoin Otteluseurantaketjuun ja sielläkin heti tulkittiin (muistaakseni Köpi, korjata saa) sanomisiani väärin.

Mitä yritän sanoa? Jokainen fani saa katsoa JYPin organisaatiota ja pelaamista toki omilla värilaseillaan. Mutta se tätä nykytouhua katsoessa tulee mieleen, että täällä alkaa olla muodostumassa joku kontrollielin, joka pyrkii määrittämään värilasien sallitun voimakkuuden. Eli jos näen vaikkapa organisaation, Seppäsen, Tynin ja kumppaneiden tekemisessä ihan herroja sen paremmin tuntematta jotakin hyvää, minusta leivotaan heti joku Tynin fun boy tai kaveri, propagandalippis päässään.

Näen tässä klassisen salaliittoteorian aineksia. Kuvitellaan ihmisten fanituksen taakse mystisiä rajapintoja JYPin johtoon jne. vaikka kyse olisikin vaan siitä, että toiset haluavat kannattaa joukkuetta eri tavalla kuin toiset.

Koska tämä avautuminen oli osittain offtopic (tälle koko väännölle voisi jopa perustaa oman ketjunsa ellei sellaista jo ole), niin kyllä, onhan tuossa nykypelaamisessa paljon kriittisyydelle tilaustakin. JYP on artisti: välillä tullaan keikkapaikalle henkisesti myöhässä, joskus taas hymyilyttää, kun kaikki onnistuu. Eilen oli sen paskan keikan vuoro. Olen onnistunut muuten käymään neljässä pelissä paikan päällä (Sport, HIFK, KalPa ja Kärpät) ja jokainen on hävitty. Voisi sanoa, että synkistelyyn olisi aihetta.

On kuitenkin hyvä välillä miettiä mitä me ennen kautta odotimme? Viime kauden taloudellisten tappioiden jälkeisessä tilassa ollaan jouduttu tulemaan lopulta toimeen osin ihan raakileosaston pelaajilla. Pelaajilla, joilta emme odottaneet ennen kauden alkua juurikaan mitään. Päälle loukkaantumisia. Tasainen sarja. Muutkin haluavat yllttäen voittaa. Me silti vaikeroimme kollektiivisesti, vaikka joku voisi sanoa, että tähän kauteen mahtuu paljon onnistumisia yksilötasolla, myös joukkueena. Pihlman-Hännikäinen-Tuppurainen-Perrin-Pulli-Löfman-Ikonen esimerkkeinä.

Tosipelit ratkaisevat ja myönnän, että ennen kauden alkua odotukseni tämän JYPin mahdollisuuksista olivat melko alhaalla. Mutta en ole valmis luovuttamaan, parhaimmillaan osaamme jo pelata voittavaa kiekollisempaa lätkää ja voittaa kenet tahansa. Toivon, että kevään JYP on artisti, jonka keikat vetävät ja soundi toimii.

Näköjään asiaa tänään riittää, pahoittelut pitkästä postauksestani :) Toivoisin, että alussa esille nostamastani sisällölliseltä ja vihjailevasta JYP-leirin sisäisestä moderoinnista voitaisiin päästä eroon. Sellaisen kainon toiveen saanee esittää ilman sanktioita?

Jupa
 
Viimeksi muokattu:

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Mää nostaisin esille yhden asian joka mielestäni on puuttunut JYPin pelistä koko Virtasen valmennuskauden : tylyys. Vittumaisuus, ilkeys. Etenkin viime kaudella Veltsu valitti usein, ettei oltu tylyjä, eikä ratkaistu peliä. Ollaan liian kilttejä. Jos JYPin pelaajaa taklataan rumasti, niin kuka antaa muistutuksen?

Jos tätä tylyyden konseptia vähän laajennetaan, niin maalinedusta on liian mukava paikka vastustajille ja jos tutkitaan tilastoja, niin olen varma että RD/Aho-kiekkoon verrattuna JYPin maalinedustalta on tehty enemmän maaleja tällä ja viime kaudella. Ennen oli ihan selvää että sinne ei tultu, nyt hyvä jos vähän hanskalla hierotaan naamaa jos vastustaja hakkaa molaria patjoihin.
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On kuitenkin hyvä muistaa että runkosarjassa pelataan jatkuvasti eri vastustajia vastaan ja pelitavallisten ongelmien scouttaaminen(vastustajan toimesta) ei näyttele järjettömän suurta roolia. Pudotuspeleissä tarina on toinen ja tähän JYPin suureen ongelmaan isketään taatusti hyeenan lailla kiinni. Ja miksi ei iskettäisi? Ei JYP tunnu etsivän tuohon mitään lääkkeitä, koska sarjataulukko näyttää kivalta ja negaajat vain negaa.

Kyllä, juuri näin. Mutta onhan se jo nähty, että tiettyjä joukkueita vastaan Jyp pelaa nihkeästi ja peli näyttää siltä, kuin yritettäisiin mennä jonkun muurin läpi. Esimerkkeinä SaiPa, KalPa, Sport ja Kärpät. Väitän että näissä joukkueissa valmennus on havainnut ne heikot kohdat ja tekee Jypin pelistä vaikean näköistä, eikä Jyp-valmennus löydä mitään muuta tapaa edetä kuin eteenpäin rynnimisen. Maalinedustalle ei kukaan ole edes yrittämässä, eikä muutenkaan päästä maalipaikoille.
Tästä tulikin mieleen, että Jypiä vastaan tulee todella paljon ylivoimahyökkäyksiä. Niistä näkee jo lähtiessä, tuleeko maali vai ei.
Pekka Virran pelisilmää kuvastaa se, että Jyp ei sillä P.Virran TPS-kaudella pärjännyt Tepsille, vaikka muuten pelattiin sarjataulukossa ihan eri asioista.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Positiivista, että halli oli täynnä Kärppiä vastaan.

Jep, mutta negatiivista taas oli, mitä täpötäydelle (ekaa kertaa tällä kaudella?) hallille esitettiin. Liekö satunnaiskatsojille jäänyt tunnetta, että tätä pitää tulla toistekin katsomaan.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kommenttini Jatkoajassa antavat hyvän kuvan kaukonäköisyydestäni: tempoilevat sinne tänne aina illan peliesitysten ja erienkin mukaan, eivätkä ne vain pärjää ennakkoon paremmille kirjoituksille.

Siitä sitten analogia. Ei jumalauta, tää nyt ei ihan putkeen mene mestarikandidaattia ja haastajia vastaan. Turpaan tulossa jälleen, ja ihan kivan pelin alun jälkeen sitten Tappara rokottaa todella ankaralla kädellä, ja peli on siinä. JYP ei pärjää enää maalintekokisassakaan. Omiin menee kyllä kuten aina ennenkin. Tapparaa vastaan oli kolmannen maalin jälkeen jotenkin ilmassa jo neljäs maali.

Vituttaa näitten pelien katsominen. En ymmärrä miksi tämäkin peli Tapparaa vastaan tuossa taustalla pyörii. Eihän tuossa ole mitään järkeä. Otetaanko tässä nyt henkisiä asetelmia?

Vittu mitä paskaa tää on. Pidä Marko Virtanen tunkkisi.
 

chubster

Jäsen
Kyllähän tässä on itsekin tullut jo kaikki sanottua mitä on sanottavaa. Viime kaudella lähetin Tynille 10 pelin jälkeen viestin, että mitäs paskaa tämä on ku peli on sekasin ku seinäkello, eikä mitään viitteitä paremmasta ole. Eikä ollut viime kaudella missään kohtaa. Eikä tällä kaudella.

Ja sitten vielä Virtasen jatkosopimus. huhhuh.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Mitähän tästä JYP in reagointikiekosta sanos, täyttä paskaa, mitä siellä valmennuksessa on touhuttu kun peli on yhtä neppailua, ja puolusttaminen ei kiinnosta pätkääkään. En nyt osaa olla pätkääkään positiivinen tästä pelleilystä, kaksi peliä putkeen vedetään ihan ohi, ja säälit kutsuu.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luottamus playoff kevääseen alkaa olemaan nollissa, ei voida olla noin rukkasia tärkeissä peleissä kovia vastustajia vastaan. Kärppiä vastaan 14min ja 4 omiin, Tapparalle 4 maalia kun alle puolet oli pelattu.. Tässä on käynyt juuri päinvastoin kuin piti, muut joukkueet nostaa tasoaan ja JYPillä ailahtelevaisuus jopa pelin sisällä on karmaiseva. Alivoima ei toimi ja ylivoima on tökkinyt jo pitkään, kruununa vastustaja saa enemmän vaarallisia hyökkäyksiä omaan päähän. Miten ihmeessä Tarkki edes aloitti tänään Kärppä pelin jälkeen? Ja miten vitussa siellä odotetaan aikalisää taas siihen asti, kun peli on varmasti ratkennut? Huikeaa reagointia taas. Hienoa palata myötähäpeän aikoihin, kun jännityksen kohteena on meneekö omiin yli viisi maalia.

Parastahan tässä on se, että runkosarjan loppuohjelmassa 6/10 pelistä kohdataan vastustaja joka pelaa pääsystä kuuden joukkoon ja siellä on vielä kuntopuntarin kärjestä mm. Blues, Tappara ja Kärpät vastassa. Ei hyvältä näytä todellakaan, säälipleijarit on oikea paikka JYPille tällä menolla.

Valitettava tosiasia, että Marko Virtanen ei tätä joukkuetta vie yhtään mihinkään muualle keväällä kuin aikaiselle kesälomalle (voi ottaa talteen). Mutta onneksi on se muutamien nimimerkkien hehkuttama sarjasijoitus neljän joukossa vielä kuitenkin tämän kierroksen. Ainiin ja Virtasen jatkosopimus tehtiin onneksi ajoissa ensi kaudelle, voidaan aloittaa tukevalta pohjalta myös ensi syksynä, kun turpaan tulee myös taloudellisesti jonkun puoli miljoonaa. Tiedä sitten olisiko se nyt kuitenkin kaikilla mittareilla viisaampaa purkaa tuo sopimus tämän kauden jälkeen, kokonaisuutta tässä on mietittävä ja tällä menolla turpaan tulee sekä urheilullisesti että taloudellisesti. Siihen ei yksinkertaisesti ole varaa enää kolmatta kautta putkeen.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onpahan ollut kamalaa katsottavaa tämä ottelu. 5-1-maalin jälkeen riitti ja JYPin otteet tältä illalta ovat omalta osaltani tässä. Virtasen ajan kiekkoahan tämä taas on, kun edes joukkue ei tiedä millainen tulee seuraavasta erästä. Ensimmäinen erä oli hemmetin hyvää kiekkoa ja Tappara oli hyvän tuurin avustuksella johdossa. Toiseen erään pitäisi tulla vielä kovemmalla vauhdilla.. paskan vitut. Koko pakka leviää ja Tappara takoo ylivoimalla, alivoimalla ja tasakentällisin. Ihan sama vaikka kuinka hyvää tuo peli on ajoittain, ei tätä saatanan tasonvaihtelua vaan jaksa toista, saatikka sitten kolmatta kautta putkeen.

Mikko Luoma on samalla ottanut hienoja harppauksia kohti viime kauden mahtivirettä. Olipahan kuvottavaa katsoa ennen tuota AV-maalia, kun Luoma ensiksi sählää viivassa kiekon Tapparalle ja sen jälkeen ei tunnu kiinnostavan sen vertaa, että edes yrittäisi maalipaikkaan rynnistävää Tappara-pelaajaa. Salaa jo melkein toivoin, että verkko olisi helähtänyt. Ei olisi tuokaan mätisäkki päässyt pälkähästä.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Itse en ole vielä uskoa menettänyt, mutta käsittämätöntä on kyllä tuo joukkueen peli-ilme juuri nyt. Kun vastustaja pääsee johtoon, on usko mennyt nyt kahdessa ottelussa peräkkäin. Tarkille menee taas sitten kyllä maaleja turhan helposti.

Mutta se suurin outous on kyllä se, ettei valmennus tee yhtään mitään. Alkukaudesta aloin jo uskoa siihen, että Virtanen olisi hieman edelliskautta vahvemmin mukana touhussa. Nyt kuitenkin näyttää kaikin tavoin siltä, että ei Markolta kyllä löydy keinoja joukkuetta herättää mitenkään, silloin kun sillä heikosti menee. Päinvastoin.

Toivottavasti Virtanen osoittaa edellä kirjoitetun turhaksi jupinaksi ja jäälle luistelee nyt taistelutahtoinen JYP tänäänkin vielä kolmanteen erään - mutta epäilen. Jos joukkuetta ei saada kotikaukalossa syttymään täyden katsomon edessä parhaimmilleen ja jos seuraavassa pelissä kompastellaan vielä pahemmin - niin voisiko päävalmentaja nostaa käden pystyyn ja kertoa, että ei osaamista oikein itseltä löydy.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tämän hetken pienin kerroin on sellaiselle tapahtumalle että JYP lähtee sääleistä lauluun.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Toivottavasti Virtanen osoittaa edellä kirjoitetun turhaksi jupinaksi ja jäälle luistelee nyt taistelutahtoinen JYP tänäänkin vielä kolmanteen erään - mutta epäilen. Jos joukkuetta ei saada kotikaukalossa syttymään täyden katsomon edessä parhaimmilleen ja jos seuraavassa pelissä kompastellaan vielä pahemmin - niin voisiko päävalmentaja nostaa käden pystyyn ja kertoa, että ei osaamista oikein itseltä löydy.

Kyllähän se Virtanen heti osoitti sen vääräksi. Tarkki jatkaa maalilla, ja maali heti erän alkuun Tapparalle.

Virtanen on velho, me ollaan totuttu liian hyvään! Tyni tuus ny itte kertoon misä on se varavalmentajan varavalmentaja.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta onneksi on se muutamien nimimerkkien hehkuttama sarjasijoitus neljän joukossa vielä kuitenkin tämän kierroksen.
Jos oikein näin kyynelteni läpi sarjataulukkoa, niin tämänhetkisillä numeroilla kotiinpaluu Tampereelta lähtee sijalta 6 - Blues pääsee ohi aikaisintaan ylihuomenna;)

Olisi ehkä kannattanut luovuttaa pari päivää aiemmin ja myydä kärkipelaajat pois.
 
Viimeksi muokattu:

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos oikein näin kyynelteni läpi sarjataulukkoa, niin tämänhetkisillä numeroilla kotiinpaluu Tampereelta lähtee sijalta 6 - Blues pääsee ohi aikaisintaan huomenna;)

Olisi ehkä kannattanut luovuttaa pari päivää aiemmin ja myydä kärkipelaajat pois.

Jep tämän kierroksen ajan ollaan vielä siellä neljän joukossa kuten viestissä luki, jonka jälkeen sitten alkaakin sellainen jyrkästi laskeva käyrä kohti Lomarengas-kierroksia. Voi jo kuvitella sen yleisöryntäyksen niihin peleihin ja katastrofin elkeet kaukalossa.

En nyt ihan ymmärrä tuota sarkastista heittoasi kärkipelaajien myynnistä, jos se oli semmoiseksi tarkoitettu. Ainut mikä siellä jollain tapaa tätä laivaa pitää ylhäällä on nuo tehopelaajat. Sen sijaan tuo vastuuvuorossa oleva aluksen päällikkö sieltä olisi pitänyt ilmaiseksi heittää hiuksista vittuun.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ensimmäinen erä oli hemmetin hyvää kiekkoa ja Tappara oli hyvän tuurin avustuksella johdossa. Toiseen erään pitäisi tulla vielä kovemmalla vauhdilla.. paskan vitut. Koko pakka leviää ja Tappara takoo ylivoimalla, alivoimalla ja tasakentällisin. Ihan sama vaikka kuinka hyvää tuo peli on ajoittain, ei tätä saatanan tasonvaihtelua vaan jaksa toista, saatikka sitten kolmatta kautta putkeen.
Tämähän on se suurin kritisoinnin aihe Virtasen JYPissä ja olen samaa mieltä kanssasi että tämä alkaa jo kypsyttämään. Mitä pitää tapahtua että seurajohto voi myöntää virheensä?
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Sen sijaan tuo vastuuvuorossa oleva aluksen päällikkö sieltä olisi pitänyt ilmaiseksi heittää hiuksista vittuun.
Jaa, rehottaako Markolla suurikin puska alapäässä?

Haluaisin kyllä tietää mikä ruokamyrkytys joukkueen johdolla on ollut sinä päivänä kun Virtaselle höylättiin jatkopahvi.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta se suurin outous on kyllä se, ettei valmennus tee yhtään mitään. Alkukaudesta aloin jo uskoa siihen, että Virtanen olisi hieman edelliskautta vahvemmin mukana touhussa. Nyt kuitenkin näyttää kaikin tavoin siltä, että ei Markolta kyllä löydy keinoja joukkuetta herättää mitenkään, silloin kun sillä heikosti menee. Päinvastoin.
Edelleen. Potkisi nyt edes noita jätkiä persuuksille. Ei ole auktoriteettia. Ei vaatimustasoa.

Joulukuun jälkeen on näyttänyt pahalta. Ei ole lopullisen analyysin paikka, mutta nyt näyttää siltä, että Virtasen jatko oli massiivinen virhe. En usko että Virtanen valmentaa Jypiä ensi kaudella. Jypillä ei yksinkertaisesti ole varaa Virtaseen. Kolmas kausi tätä ja koko seura saa lyödä lapun luukulle.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ehkei tässä viitsi harrastaa tätä parjattua "sisäistä moderointia" tai muuten vain. Negailijat ovat tuhonneet koko tämän JYP-osion ja täysin aiheetta. Ongelmakohtien kylvettyä satoa kuitenkin korjataan tällä hetkellä JYPissä. Ehkä vika on vain kriittisissä faneissa, koska muuten sujuu.

Ihmettelen vain sitä miksei häpeällisen tappion orastaessa näiden junnupakkien sekä tiettyjen hyökkääjien anneta pelata uhkarohkeasti ja hakea itseluottamusta kevään peleihin. Kolmannessa erässä nähtiin Pullin tuttua nousupeliä, muttei esimerkiksi parin muun OD-pakin toimintaa. Koitettiin vain sisäsiististi pitää lukemat.... mitä ikinä. En tiedä en.. jos tietäisin, sanoisin sen.

Mikähän Hännikäisellä muuten, onko nuoren miehen tankit päässeet tyhjentymään? Miestä ei meinaa enää Hubacekista erottaa.

Aletaan olla ytimessä. Äkkiä unohtuu kaverin lähtökohdat suhteessa kauden suorittamiseen. Vai hehkutitko miten paljon Hännikäistä ykköstason tykiksi hankintahetken jälkeen? Niinpä.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ihmettelen miksei JYP lähde muiden joukkueiden tavoin pelaamaan sitä vieraspeliä ja omaa päätä puhtaaksi vaan hulluna käy kahdella päälle ja yrittää naulata ottelun ekaan vitoseen. Tuhoontuomittu tie. Aivan yltiörohkea alku noin hyvää joukkuetta vastaan ja siihenhän se sitten meni.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ihmettelen miksei JYP lähde muiden joukkueiden tavoin pelaamaan sitä vieraspeliä ja omaa päätä puhtaaksi vaan hulluna käy kahdella päälle ja yrittää naulata ottelun ekaan vitoseen. Tuhoontuomittu tie. Aivan yltiörohkea alku noin hyvää joukkuetta vastaan ja siihenhän se sitten meni.

Tätä lienee sinullekin avattu varsin monesti? Pelitapa antaa myöten tiettyjä vastustajia sekä tiettyjä hetkiä varten. Ei isossa kuvassa kun kaveri tajuaa reagoida JYPin suurimpaan heikkouteen. Nyt siihen heikkouteen on alettu todenteolla reagoida kun NE OIKEAT PELIT LÄHESTYVÄT.

Ei tämä tiettyjen tapausten mielestä tapahtunut "pakonomainen vinkuminen" ole ollut mitään puutaheinää-paskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös