NBA 2008-2009

  • 49 969
  • 441

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ok, eli nyt kun noi pleijarit lahenee ja yksi yhdeksasta rupee jo putoomaan kyydista, niin paikalliset journalistit oli laskeneet meidan "magic numeroksi" kahdentoista (12).

ELI... meidan pitaa saavuttaa tama numero yhteenlaskettuna meidan voitoista ja Phoenixin tappioista ja piiitkaan odotetut pleijarit on siina. Kuusi voittoa meille, kuusi tappiota Sunseille ja play offs here we come! Kahdeksan voittoa meille, nelja tappiota Sunseille... BLING! Ihan miten vaan. Tassa Sunsien taman kuun pelit:

March 12 vs. Cleveland
March 14 vs. Oklahoma City
March 15 @ Golden State
March 18 vs. Philadelphia
March 21 vs. Washington
March 23 vs. Denver
March 25 vs. Utah
March 26 @ Portland
March 28 @ Utah
March 29 @Sacramento

Maaliskuun 26. on siis iso paiva... saali, etten itse paase hallille, kun vaimon synttarit samana paivana ja kyyyllahan tassa sen verran herrasmiesta viela ollaan, etta vaimo tulee aina ennen koripallo-ottelua ;-)

Kundit kirjoitti myos meidan laajalti huomatusta huonosta vierassaldosta Lannen top9 tiimeja vastaan: 1-12. Viela heikommin on tosin mennyt divisioonan voitosta taistelevalla Utah Jazzilla: 0-9 ja jaljella on viela 7 vierasmatsia naita joukkueita vastaan! Ei siis mikaan iisi loppuohjelma Salt Lake Cityn pojilla...

Rudy ei pelaa tanaan Dallasia vastaan (odotetusti), mutta Bayless on paassyt flunssastaan. Oden palaa remmiin tulevalla Idan reissulla. Odenista ja hanen polvestaan kuulin eilen yhden jutun hanen kaveriltaan, ja se poikkeaa aikalailla siita virallisesta "totuudesta" mika siita on annettu. Mutta antaa sen nyt olla... ;-)
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ok, eli nyt kun noi pleijarit lahenee ja yksi yhdeksasta rupee jo putoomaan kyydista, niin paikalliset journalistit oli laskeneet meidan "magic numeroksi" kahdentoista (12).

Magic numero edelleen 12, kun Dallasin pojat kävivät ryöstöretkellä. Hieman jäi harmittamaan tälläkin palstalla kovasti tilaa saaneen Jason Kiddin esitys. Olisi nyt laittanut sen yhden kolmosen lopussa sisään, niin jälleen yksi tripla-tupla olisi nähnyt päivänvalon.

No nyt näin ei käynyt, kun mies ei heittänyt kertaakaan viimeisen 6:58 minuutin aikana. Palloa sen sijaan tarjoiltiin Jason Terrylle, joka viimeisen reilun kuuden minuutin aikana heitti 5 kertaa ja muutaman vaparin, ja näistä heitoista 6 pistettä. Tämäkin + Nowitzkin pari kakkosta + Bassin pari vaparia riittivät, sillä kun viimeisen neljänneksen puolikas pelattiin lukemin 12-12 (ei 25-25 niinkuin joissain peleissä), niin koko ottelu lopulta Mavseille lukemin 93-89.

Nowitzki oli kahdeksalla miehellä pelanneen Dallasin ja koko kentän kunkku 29 pistellään, Terry 24 pistettä ja Kidd 7/10/10. Portlandilla kolme miestä pääsi 20 pisteen rajaan (Alridge 23, Roy 22, Outlaw 20).

EDIT: Ensi yönä saattaa tuo Magic number laskea lukemaan 11, kun LeBron tuo joukkonsa Phoenixiin takanaan hikinen voitto Clippersistä, jossa tultiin 19 pisteen takaa viimeisellä neljänneksellä. Jotenkin on sellainen kutina, että tässä ottelussa Suns palaa raiteilleen, ja ottaa voiton. Sanotaan nyt vaikka että 119-112.

Toinen kutina koskaa NY Knicksiä. Vaikka joukkue on itäisen konfrenssin sijalla 13, niin vain 1,5 voiton päässä pudotuspelipaikasta. Olisiko nyt aika päästä viimeinkin pudotuspeleihin? Vaikeaa se kyllä tulee olemaan, koska tuosta viimeisestä paikasta tappelevat myös
tällä hetkellä niin Milwaukee, Chicago, New Jersey, Charlotte kuin Indianakin. Ja Knickseillä ohjelmassa vielä pari vierailua Orlandon vieraaksi, yksi mm. Clevelandiin, Utahiin ja Denveriin... joten työtä kyllä riittää. Mahdollista se kuitenkin on, siitä antoi merkejä viime yön jatkoaikavoitto Detroitista (sitä ennen voitto Milwaukeesta), jossa mm. vajaaan kahden miljoonan taalan mies, David Lee otti 16 pistettä ja 18 levypalloa. Päivää aikaisemmin Milwaukeessa tehot olivat 19/18.
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Joo, ei muuta kun respectia Dallasin suuntaan. Jannut veti back-to-backissa ensin Phonixissa, sitten taalla ja molemmista voitto. Eika toi reissu Phoenixista tanne ole koskaan helppo... myohaiseksi menee saapuminen.

Noh, kundit pelas hyvin ja meidan toinen jakso oli se, joka pelin ratkas. Liian syva oli taas kuoppa... Kahdentoista kotivoiton putki meni poikki, kun penkilta ei tullut yhtaan apuja ja Nowitzki ja Terry teki tutusti meita vastaan ihan mita halusi.

Dallas vei nain 3-0 taman kauden pelit ja toivoa pitaa ettei he asetu meita vastaan pleijareissa. Laakkeita tuon joukkueen voittamiseen meilla ei nayta olevan.

Huomenna Nets himassa ja sitten Itaan, jossa heti sunnuntaina varhais-aamun peli Atlantassa. Ei hjuva.

**Lisays**
Lisaksi Batum loukkasi olkapaansa eilisessa matsissa, Roy on hieman kipeena, Oden palannee vasta Idan reissulla eika Rudy kaiketi pelaa viela huomenna, joten aika pahalta nayttaa jopa tuo huominen kotipeli... Alkaa aijat olemaan vahissa!
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, Cavs pesasi, ja viela voittikin Phoenixin, joten magic numer on nyt 11, tai ehka paremminkin 1/12.

Tanaan meilla Nets varsin kevyella kokoonpanolla...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Huikean nihkea voitto new Jerseysta varsin kapealla materiaalilla... magic number on nyt siis 10, eli 2/12. Phoenix nyt massiiviset 7 pelia meita jaljessa. Mediassa ollaan jo virittelemassa keskustelua, etta "Missa meni vikaan?", "Miten on mahdollista, etta kahden MVPn, yhden superstaran ja joukon asiallisia pelimiehia omaavan joukkueen kausi ja peli on noin persiillaan?" Kauden ehdoton floppi... Mihin suuntaan matkaa Suns ensi kauden paatteeksi? Siis pelillisesti. Kaudella 2010 - 2011 Suns on varmasti taysin erinakoinen joukkue kun se on nyt. Mahtaa pikku hiljaa alkaa harmittamaan kaikki ne viime vuosina puoli-ilmaiseksi poisannetut guardit ym...

Blazers on nyt voittanut 41 matsia talla kaudella, saman siis kun viime kauden paatteeksi. Kun ne pari kautta sitten voitti 21, sen jalkeen 32, viime kaudella 41, niin mihin asti me lennetaan talla kaudella? Kymmenen voiton parannuksia kaudesta toiseen... 17 pelia on viela jaljella ja viime kauden voittosaldo on siis jo saavutettu. Jos me hoidetaan divisioona himaan (jota me taman aamuisen Jazz-tappion johdosta johdetaan), niin Nate McMillanin taytyy olla vuoden kuotsi. Hauskaa sinallaan, koska meikalainenhan en hanesta ihan hirveesti perusta...

Nyt siis Itaan pikku turneelle ja ekana pelina heti sunnuntain aamu-jumppa Atlantassa. Rudy varmaan jo pelaa siina pelissa ja Odenkin saattaa olla mukana! Kattellaan.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kun Suns ja Warriors esitti yleisolle mita koripallo on taysin ilman puolustusta ja Blazers kavi Atlantassa nuokkumassa, niin magic number pysyi kympissa, 2/12.

Eilen kuitenkin vierailu Memphisiin siirsi numeroa pykalalla taas, joten nyt ollaan ysissa, 3/12. Voitto Memphisista merkitsi sen lisaksi kahta muuta asiaa: talla voitolla merkkasimme itsellemme enemman vierasvoittoja kun koko viime kaudella yhteensa JA merkkasimme myos 43. voiton, joka on yksi enemman kun koko viime kaudella yhteensa. Ja viela olis 15 pelia jaljella... 15 pelia, joista 7 pelataan himassa ja 8 reissussa. Kaksi viela Memphisia vastaan. Pari reissupelia saadaan pois alta het'sillaan kun huomenna on Pacers ja torstaina back-to-backissa joku LeBron ystavineen... lauantaina viela Bucks olut-kaupungissa ja sitten himaan.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tanaan olis herrasvaelle TNT:lla ensimmaisena pelina Cavs - Blazers, joka tosiaan pelataan tuolla Clevelandin urheilullisessa kaupungissa. Mitaan ihmeellista taistoa tuosta ei kannata kuitenkaan odottaa, kun eilisessa Pacers pelissa LaMarcus sai kuuppaansa aika pahasti, T-Law:ta vedettiin hampaille ja Nic-Bat astui Fosterin jalalle ja nilkka vaantyi. Eli en ihmettelis, jos meilta puuttuu alotuksesta seka Nic-Bat etta LA... Noh, nahtaneen LeBron-naytos, jos ei muuta.

Tosiaan eilen Blazers kavaisi Indianapoliksessa, jossa Oden pelasi lukio-korista, ja nyt nuorimies oli takaisin kaupungissa ekaa kertaa pelaamassa, as a pro. Oden siis palasi sairaslomaltaan ja pelasi "jokusen minuutin" tullen penkilta peliin, joka on mielestani loistava ajatus. Przybilla pelaa hyvaa korista ja Oden on viela ainakin mita mainioin penkki-sentteri, joka taistelee kakkosryhmia vastaan. Vahemman paineita... ;-) Tata olisi pitanyt tehda jo kauden alusta alkaen!

Joku ihme juttu nyt tuo, etta kun jengia pestaan kun assan vessan kaakelilattiaa, niin jengi alkaa pelaamaan sikaa. Tamanhan nahtiin Lakersia vastaan ja nyt sama juttu Pacersia vastaan. Pacers oli himassaan pahimmillaan 22 pinnaa persiillaan (3. jakso) ja jo alkaa "kovaa pelaaminen". Noh, Pacersin historian tuntien, paskasakkiahan se on koko porukka! Paitsi Josh McRoberts ;-) Eli nyt tuolla eilisella voitolla olemme talla Idan reissulla kivasti 2-1 ja saatiin tuota magic numeroakin nipistettya taas hieman pienemmaksi. Nyt siis ollaan kahdeksassa, eli 4/12, kun Suns voitti "krapulaisen" 76ersin vaivoin himassaan...

Viela olisi 14 pelia jaljella, joista puolet pelataan himassa, puolet reissussa. Tanaan olis siis Cavs Clevessa ja lauantaina Bucks Milwaukeessa. Sitten himaan, jossa maanantaina 76ers, torstaina Suns, lauantaina Memphis ja tiistaina Jazz. Suns ja Jazz matseista tulee huikeita!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Clevesta tosiaan tuli overtimella dunkkuun ja LeBron syttyi pelaamaan vasta neljannella jaksolla ja jatkoajalla (tripla-tupla). Ei huono peli ollenkaan, joskin aika heikkoa heittopelia kummaltakin joukkueelta. Aldridge ja Batum oli ulkona. Pelin tiimellyksessa TNT naytti varsin mielenkiintoisen statsin: liigan nelja kovinta "scooraajaa" neljansilla jaksoilla on D-Wade, LeBron, Kobe ja B-Roy. Ei mikaan ihme!

Eilen sitten vieraskiertue pakettiin Milwaukeessa ja sielta todella vakuuttava voitto. Tuota voittoa on taalla kehuttu mentaaliseksi voitoksi ja merkiksi siita, etta tama nuori tiimi alkaa nyt nayttaa sita kovuutta mita menestyvilta NBA tiimeilta pitaa loytya.

Voitolla magic number on nyt 7, 5/12, vaikka NBAn ihmeellisen matematiikan perusteella se voisi olla myos 8: meillahan on 12 pelia jaljella, Phoenixilla viela 13. Noh, seiskalla edetaan talla palstalla ;-) Suns on viime aikoina pelannut muutamia peleja ala-arvoisia jengeja vastaan, mutta nyt niidenkin tahti kovenee: seuraavaksi Denver, Utah, Portland, Utah ja nyt kun Barbosakin on poissa, niin onnea vaan sinne run'n'gunin ghettoon!

Huomenna hallille katsomaan Sixerseja ja torstaina do or die with the Suns. Yippie kay yay, mf! lol
 

TML

Jäsen
Pieni silmäys NBA:n puolellekin kun melkoista hiljaiseloa olen täälä puolella viettänyt.

Sunnuntain tv-pelissä pelasivat Pistons ja Heat ja ihan jännän pelin pelasivatkin. D-Wade oli taas mies paikallaan ja on kyllä tosiaan mielenkiintoista nähdä uskalletaanko hänelle MVP antaa. Heat tulee olemaan todennäköisesti idän viides, parhaimmillaankin neljäs, joten siinä on suurin ero verrattuna kahden muun MVP kandidaatin sijoituksiin. Kobe lännen ykkösjoukkueessa, LBJ idän ykkösjoukkueessa. Veikkaampa että LBJ tuon MVP:n tällä kaudella voittaa. Eikä se kyllä väärään osoitteeseen mene.

Mutta tosiaan, Wade pelaa jälleen uskomatonta kautta ja viimeisen kk sisällä mies on ollut kyllä melko ylivoimainen. Peli toisensa jälkeen Wade ottaa kentän haltuun ratkaisuhetkillä.


Playoffit puhuttavat NBA:ssakin ja pieni silmäys sinne.

Idässä runkosarjan voittaa suurella todennäköisyydellä Cleveland, joka saa tärkeän kotiedun pleijareihin. Ovat hävinneet runkosarjassa tällä kaudella vain yhden pelin ja tällä hetkellä alla on 9 voittoa putkeen (koti+vieras).
Kakkospaikka on vielä auki, siitä taistelevat Celtics ja Magic. Nelospaikan ottanee Hawks, joskin Heatilla on vielä pienet mahkut nousta viimeiseen kotietuun. Atlanta on pelaillut viime aikoina hyvin ja viime vuoden pleijareiden jälkeen pidän Atlantaa mustana hevosena tänä keväänä.

76ers voitti viime yönä Blazersin vieraissa ja tätä myöten näyttää siltä että Phillyssakin pelataan NBA playoffeja tällä kaudella. Viimeiset kaksi playoff paikkaa on kuitenkin auki. Viime aikoina heikosti pelannut Pistons on valunut aina pleijaritaisteluun ja jos sama meno jatkuu 7 vuoden pleijariputki menee poikki. Takana tulevien Bullsin ja Bobcatsin rekordi on paljon parempi viime peleistä. Vielä ei ole ulkona myöskään Bucks ja Nets. Idässä siis on vielä paljon pelissä monilla joukkueilla.


Lännessä pystyi jo joulukuussa sanomaan että Lakers on ygönen ja 8 joukkuetta taistelee lopuista 7 playoff paikasta. Näinhän se on maaliskuulle asti ollut ja meno sen kuin yltyy. Suns tippui hieman kelkasta tuossa pari kolme viikkoa sitten, mutta nyt streakkina on 5 ottelun voittoputki, joten etenkin Dallasin tie playoffeihin on kaikkea muuta kuin selvä. Blazers, Jazz ja Hornets on myöskin suht lähellä, mutta uskoisin heidän selviävän 8 joukkoon. Suurin taistelu nähdään todennäköisesti Sunsin ja Mavsin välillä, mutta hienoa toki olisi jos pari muutakin poppoota joutuisi taistelemaan todenteolla paikastaan kevään peleihin.

Rockets on ollut viime aikoina kova ja noussutkin melko yllättäen 6-7 tilalta aina toiseksi. Lännessä tilanne on kyllä kutkuttava ja jo vaivaisen viikon pituinen tappioputki voi tietää kakkospaikalta tippumista aina sijoille 7-9. Tilanne elää ja kaikilla on mahkut vielä kotietuun tai playoffeista tippumiseen.


Eipä kummepia tähän hätään NBA:sta, täytyy kuitenkin perehtyä vielä tuleviin otteluihin ja tehdä sitä kauttakin muutamat päätelmät kuka pääsee ineen, kuka ei.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, aletaan laittamaan korisviikkoa taas pakettiin!

Viikkohan tosiaan alkoi Sixers -ottelulla, jota meidan kai ei sitten ollut tarkotus voittaa... Sixers pelasi back-to-backia, me vietiin heitot 101-74 (!!) ja peli pelattiin himassa. Taysin uskomatonta, etta me ei tuota voitettu. Toki dumarit antoi "kaiken" tukensa Phillyn pojille ja varsinkin Javie naytti taas inhoaan Portlandia kohtaan. Toki kylla Portlandikin antoi samalla mitalla takaisin kun katsojien huumori alkoi loppua naihin taysin kasittamattomiin vihellyksiin: "Javie sucks, Javie sucks" raikui pelin loppupuolen jokaisella aikalisalla, lol. Noh, kun noihin dumareihin ei voi pahemmin vaikuttaa, niin itse kylla vierittaisin syyta tappiosta sinne valmennusosastolle, joka antoi joukkueen tulla kentalle taysin valmistautumatta itse otteluun. Philly tykitti ekan jakson aikana heitot 80% sisaan ja ekalla puoliajallakin 64%sti. Siihen tama kaatui ja sitten ehka hieman myos noihin dumarien viimeisen minuutin kolmeen taysin kasittamattomaan vihellykseen (kaikki Phillyn eduksi).

Noh, mutta se siita. Viikon herkkupala oli kuitenkin Sunsien vierailu taalla meilla ja sen myota "magic numeron" liikkuminen suuntaan tahi toiseen. Suns oli viime aikoina pelannut todella hyvin ja niilla oli jonkunmoinen voittoputkikin alla saapuessaan Portlandiin. Noh, kun joukkueessa on kolme yli 35-vuotiasta "kulmakivi"jannua, niin namat back-to-backit on tietysti vaikeita. Ja varsinkin kun pelin jalkeen matkustetaan Phoenixista Portlandiin... Ekan jakson Suns jotenkin pysyi mukana, mutta sitten alkoi soimaan. TNT:n kommentaattorit puhuivat sirkuksesta Portlandissa ja koko Portland kuulemma rokkasi, kun Blazers pesi parkettia Suns-merkkisilla rateilla. Jakso meille 35-22 ja jakson loppuun pieni nayte siita mita Suns on pahimmillaan ja mita meilta loytyy kun pelissa on panosta. The Spanish Armada, por favor:

http://www.youtube.com/watch?v=zN3XUjNkZxE

Neljannella jaksolla eroa oli parhaimmillaan 29 pinnaa kun reservit tuli peliin ja se siita sitten. Taytyy kylla sanoa, etta ei ollut Phoenixista minkaanlaista vastusta meille ja parhammillaan peli naytti lahinna silta, etta siella pelasi yksi ammattilaisjoukkue ja sitten joku amatooriryhmittyma, jonka tekemisessa ei ollut paata eika hantaa, paitsi Shaqin toimesta. Lopputulos 129-109 ei jattanyt mitaan epaselvyytta kuka menee pleijareihin ja kuka sielta nayttaa jaavan ulos. Taytyy kylla ihmetella tuota Suns-ryhmaa, jossa ei ole syvyytta sitten ollenkaan!

Magic numero on nyt siis 5 (virallisesti kai 6) ja kylla tama voitto sinetoi ehdottomasti jo sen, etta play offs-korista nahdaan tana kevaana taalla Portlandissa. Odotus on ollut pitka (6 vuotta), mutta nyt on aika kerailla hetelmia siita mita taalla on maaratietoisesti tehty jo kolme vuotta. Milla numerolla me sitten pleijareihin lahdetaan ja keta vastaan me siella pelataan roikkuu kokonaan jaljella olevista otteluista. Pahoja paikkoja ovat ehdottomasti Houston ja Dallas. Eika San Antoniokaan nyt niita helpoimpia ole... Lakers olis kiva, joskaan en haluaisi paatya kahdeksannelle tilalle, etta sikali...

Tanaan taas hallille ja vastassa Memphis, joka pelaa back-to-backia.
 

TML

Jäsen
Tanaan taas hallille ja vastassa Memphis, joka pelaa back-to-backia.

Kävi sitten sillälailla että Blazers jätti Memphisin 66 pinnaan! Onkohan tämän kauden matalin korimäärä? Ei ainakaan ihan heti muistu toista alta 70 pinnan peliä. Blazers taisi rebounditkin viedä 50-28.

Tänään urheilukanavalta pääsee näkemään LeBronin peliä kun vierailijoiksi tulee Mavericks. Dirk on ollut hyvässä vireessä mutta kokenut joukkue alkaa olemaan suupala kärkijoukkueille. Pleijareihin näyttää kuitenkin Mavskin menevän joten katsellaan josko siellä nostavat tasoaan.

Pleijaritaistosta sen verran että idässä alkaa kelkasta jäämään Pacers, Bucks ja Nets. Täten oikeastaan Bobcats on ainoa joka voi viellä nousta pleijareihin. Pistons ja Bulls puolustavat paikkojaan, 76ers alkaa olla jo kuivilla.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mavsien lopullinen stoppi tulee kyllä siinä, että joutuvat sijalle kahdeksan ja Lakers on auttamatta liian kova.

Aika paljon Dallasin pelejä on tällä kaudella tullut katseltua ja sana epätasaisuus on ehdottomasti kauden teema. Paikoin todella hyvää, varsinkin kotona ja sitten näyttävää koomailua jotain varamiehisiä pohjaporukoita vastaan.

Dirk on ollut Dirk, Jet on ollut mielestäni hyvä, mutta Howard on vuorostaan heikkous. Jotenkin kaverin tuloa on odoteltu, mutta liekö sitä luvassa? On myös auttamattoman epätasainen ja tällä kaudella vielä lasinilkan roolissa. Kiddistä on paljon täälläkin jauhettu. Omat vibat hänestä ovat hyvät, mutta edelleenkään en pysty allekirjoittamaan Harrisin treidaamista. Barea on ollut kauden positiivisimpia yllätyksiä. Dampierilta kaipaisi yhä enemmän kovuutta. Dallas voittaa aina, kun Dampilla on syke päällä. Vieläköhän Stackhouse iskisi keväällä puskista? Tuskin.

MACK
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kävi sitten sillälailla että Blazers jätti Memphisin 66 pinnaan! Onkohan tämän kauden matalin korimäärä? Ei ainakaan ihan heti muistu toista alta 70 pinnan peliä. Blazers taisi rebounditkin viedä 50-28.


Kylla kylla! Torstaina vastassa oli "run'n'gun" ryhmittyma Arizonasta ja matimme 129 pinnaa heidan sukkaan ja voitimme 20 pinnalla. Eilen vastaavasti vastassa oli varsin heikko joukkue, mutta nyt Blazers oli kaantanyt oman pelinsa paalaelleen ja puolustivat Memphisin pojat taysin suohon. Jalleen 20 pinnan voitto! Vasyneita peleja naa tallaset Memphis pelit on kylla, ei voi muuta sanoa. Menin hallille lahinna vaan sen takia, etta jaljella on enaa nelja matsia ja niista Denver -matsiin en kerkia... Saa nahda jaksanko OKT matsiinkaan menna.

No mutta kuitenkin, samalla "magic numero" tippui kolmeen (/neljaan). Nyt meidan pitaa havita kuusi kertaa ja Sunsien voittaa samassa ajassa viisi kertaa, jotta oltaisiin tasoissa, joten hih hei, sinne haviaa Sunsien play-offs toiveet samalla tavalla kun on havinnyt varjo naista keskusteluista. Ehka han on ollut koko kevaan takinkaantopaivilla ja palaa taas ensi kaudella entista virkeampana mukaan? Jannitamme yhdessa, etta keta hypettaen talla kertaa! Sunsien paivat on meinaan luetut.

The sun doesnt shine anymore.......
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Yritä siinä sitten seurata NBA:ta kun Montreal taistelee pudotuspelipaikasta...ja samassa junassa on myös Suns.

Vaikka Cavs voittikin Mavsit, niin Sunsin hävitessä samalla surkealle Sacramentolle alkavat Sunsien pudotuspelihaaveet olla aika utopistisia.
Eroa olisi 3 voittoa Mavseihin ja Mavseilla vielä yksi matsi enemmän pelaamatta, eli käytännössä Sunsien pitäisi voittaa miltei kaikki jäljelläolevistaan 8 ottelusta ja Mavsien taas hävitä paria lukuunottamatta kaikki.

Onko sitten pudotuspelien ulkopuolelle jääminen alkukauden syytä vaiko sen, ettei pelitaktiikan muutoksellakaan saatu tätä rosteria pelaamaan "tasonsa" mukaisesti, vai onko vain niin että tällä rosterilla entinen Run'n'Gun ei vaan onnistu... D'Antoni ei ole ainakaan Knicksejä näyttänyt pelastavan, mutta kai se jotain silti osasi, kun ei viimeisenä neljänä vuotena ole paljoa ollut ongelmaa pudotuspeleihin pääsemisen kanssa. Vaikka olen yhä sitä mieltä että Marionista piti päästä eroon, niin ehkä tämä asteittainen og.-Sunsien repiminen paloiksi sitten nyt vihdoin iski vasten kasvoja, etenkin kun selvää on ettei Shaqin kanssa koskaan pysty pelaamaan sellaista "vanhaa peliä".

Koska pudotuspelit aika varmasti jäävätkin haaveeksi, niin kiintoisaa onkin mitä tapahtuu ensi kaudella. Jaksaako Shaq enää treenata, kun menestystä ei nyt tullutkaan? Vieläkö ensi kausi kokeillaan samalla setillä ja sitten vasta Shaqin sopimuksen loppumisen myötä tehdään rebuild. Kuten todettua, kivaa oli niin kauan kuin kesti.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Suns, Grizzlies ja Jazz sai jokainen kuuppaan vahintaan 20 pinnalla meilta ennen tata road trippia. Ja road trip alkoi Oklahoma Cityssa, jossa me viimeksi havittiin ja jonka kotijoukkue oli juuri voittanut Spursit vieraissa. Muutenkin tama Durant - Oden ja Portland - ex-Seattle asettelu on aina mielenkiintoinen. Siihen se mielenkiinto sitten loppuikin kun Blazers moukaroi, noyryytti ja murskasi Thunderin kotonaan. 35 pinnan voitto vieraissa on aina jotain mita pitaa respectilla katsella. Semminkin kun Roy pelasi hyvin vahan kipean polvensa kanssa, Rudylla oli edelleen selka kipea ja Batumin nilkka ei ole viela parantunut. LA, nykyaan L-Train, tykitti 35/18 tehot entisen college koutsin katsellessa matsia ja Steve Blakekin veti tupla tuplan. Kylla jengista nakee, etta play-offs naama on paalla ja jokainen on nostanut tasoaan vahintaan pykalalla nyt kun play-offs sijoituksista taistellaan ja muutenkin pitaa alkaa olla valmiina itse kekkereihin. Huomenna Houston vieraissa, sitten Grizzlies vieraissa ja lopuksi back-to-backissa Spurs (joka pelaa myos back-to-backia). Jos hurmos jatkuu samalla tasolla, me voidaan hyvinkin olla sijalla 2, kun ensi viikolla palailemme kotiin... jossa vastassa viela Lakers, OCT ja Nuggets. Valiin mahtuu viela Clippers-vieraspeli.

Siina kun Blazers nayttaa narhen munaa, niin samalla Dallas, Utah ja Houston kaikki havisivat ottelunsa. Vain Spurs sai puristettua Pacerseista vierasvoiton.

Dallasin ja Phoenixin ero on edelleen kolme pelia.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tanaan on huikea paiva. Joko availlaan skumppapulloa pleijarien kunniaksi?? Tahan tarvittaisiin joko Phoenixin tappio TAI Portlandin voitto. Tassa pelit:

Suns @ Dallas
Blazers @ Houston

Teksasissa siis taistellaan! Suns ja Mavs pelaa ensin ja siihen melkeen het' peraan Blazers ja Rockets. Voi siis olla, etta jos Mavs hoitaa Phoenixin, niin meidan pojat voi olla lepposella tuulella iltapaivan loppupuolella...

Toki tassa taistellaan edelleen sijoituksistakin, joten en usko, etta Blazers vapaavaihteella lahtee matsiin.

NBAn matematiikka on ihmeellista. Blazers on nyt neljantena Lannessa eika play-offs paikka ole viela taskussa (48-27), kun taas Rockets on viidentena (48-28) ja NBAn mukaan heilla on play-offs paikka varmistettuna... hmmm... go figure.

AND GO 'ZERS!!
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tanaan on huikea paiva. Joko availlaan skumppapulloa pleijarien kunniaksi?? Tahan tarvittaisiin joko Phoenixin tappio TAI Portlandin voitto. Tassa pelit:

Suns @ Dallas
Blazers @ Houston

Teksasissa siis taistellaan! Suns ja Mavs pelaa ensin ja siihen melkeen het' peraan Blazers ja Rockets. Voi siis olla, etta jos Mavs hoitaa Phoenixin, niin meidan pojat voi olla lepposella tuulella iltapaivan loppupuolella

Onhan taas aikamoista NBA-viihdettä tarjolla Urheilukanavan toimesta kotisohville. Dallas-Phoenix tauolla 81-59, ja Howard laittoi sitten viimeisen kolmosen summerin soidessa kaarelta, omalta sellaiselta...

Jason Kidd, osa X... 16 pistettä, 16 syöttöä puoliaikaan, joista puoliajan viimeisellä muutamalla minuutilla pari nättiä syöttöä korin päälle, josta hienot donkit. Sai syötön tuohon Howardinkin kolmoseen, kun antoi pallon omalta päätyrajalta. Kidd nousi all-time listalla kolmanneksi syötöissä ohi Magic Johnsonin edellään vain John Stockton ja Mark Jackson, ja tästä koko halli antoi ansaitusti standing ovationit. Ja tosiaan tuon jälkeen vielä kuin kruunuksi pari syöttö-donkki yhdistelmää. Selostajat (keitä lie) antoivat kyllä kredittiä miehen uralle ja pelille tälläkin hetkellä puolustaminen mukaanlukien. Vähän niinkuin me tällä palstalla olemme antaneet aikaisemmin.

Mutta ei siitä sen enempää. Tuo ottelu on taputeltu. Ainoa jännitysmomentti on se, tekeekö Dallas yli 150 pistettä.

EDIT: Näytti olevan selostajien/kommentaattorien joukossa nimi Mark Jackson. Liekö sama kaveri, joka juuri Kiddin yläpuolella tuossa all-time syöttötilastossa?

EDIT2: Ja sama Jacksonhan oli kyseessä. Taisivat selostajakaverit jossain vaiheessa kuittaillakin Kiddin mahdollisesta ohituksesta. 186 syöttöä matkaa silti tuohon kakkossijaan, joten ehkä sitten ensi kautena? Stockton saa pitää ennätyksensä hautaan saakka.

Meni sitten loppupeli aikalailla höntsäilyksi kolmannen neljänneksen jälkeisten 114-84 lukemien jälkeen. 140 pistettä kuitenkin Dallasille ja 24 pisteen voitto. Kidd istui viimeiset 14 minuuttia penkillä, ja kokosi 19 pistettä ja 20 syöttöä. Ei tullut jahtaamaan uransa ennätystä (25 syöttöä), joka on 13 vuoden takaa.

Tulee erittäin mielenkiintoiset pudotuspelit. Niitä jo odotellessa.
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Joo, aika hauska oli seurata tuota Kiddin ja Nashin "taistelua" taalla kaytyjen keskustelujen pohjalta ja kyllahan Kidd vei Nashia kun koiraa kuselle sen aikaa kun niille peli maittoi. Ei kahta sanaa siita.

Koko Sunsien umpisurkean kauden summasi hyvin kaksi asiaa tuossa pelissa: Dallas teki 81 pinnaa ekalla jaksolla (nyt kuulisin mielellaan taas varjolta niita huikeita analyyseja korintekopelista) ja Shaq heitti vaparin TAYSIN ohi. Helan. Vapariviivalta. Ei edes sukkaan osunut, vaikka suunta oli oikea. LOL! Paljonko ne sille oikeen maksaa??? Ma olen aina ollut sita mielta, etta jos Shaq olis kaks tuumaa lyhyempi, jannu olis aika tavallinen rivimies tuossa liigassa. No doubt about it!

Noh, mitas me siita. Sunsien koominen rampinen on nyt VIHDOIN ohi ja Blazers sinetoi samalla play offs -paikan. Tata on odotettu pitkaan ja nyt saa tuulettaa!!!


JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Aurinko on laskenut. Piste.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, eilen hurjassa vireessa olleen Memphisin kimppuun ja siita sellanen voitto, etta jopa koutsi McMillan hymyili kun olis just tikkarin varastanut pikkupojan kadesta. Eipa tehty oikeen mitaan hyvaa tuossa pelissa, mutta jotenkin ensin Rudy pyssytti meidat tasoihin 3. jakson paatteeksi ja ihan pelin lopussa Memphis teki vain yhden korin viimeisen 2:50 aikana ja se sessio meni meille 10-2. Ei turhaan olla koko liigan paras 4. jakson joukkue... Roy veivas siina ajassa 8 pinnaa ja T-Law yhden korin, josta en vielakaan oikeen tajua miten se meni sisaan. Rudy Gay sai siita viela kuudennen virheensa, jota en myoskaan nahnyt etta "miten". Oli siis onnettaret hieman mukana tuossa voitossa...

Ja niitahan tarvitaan, silla tanaan on piukka peli Spurseja vastaan vieraissa. Molemmat pelaa back-to-backia, joten vauhtia ei taideta tassa pelissa juuri nahda. Manu Ginobli on "out", joten pikku helpotusta sielta, mutta kylla siella edelleen ne vaarat on olemassa. Dunkku on koko kauden huilannut back-to-backien kakkospeleissa, mutta eipa taida lepailla tanaan! Nyt pelataan kotiedusta pleijareihin... Bowen pimittaa tutusti Royn, Aldridgella on kadet taynna Dunkun kanssa (molemmissa paissa), Parkerille kukaan ei voi yhtaan mitaan, joten kulmakiviksi tassa pelissa nouseekin penkki. Miten Rudy nakuttaa kolmosiaan, mita avautuu tanaan Outlaw-yllatyspaketista, lahteeko Sergiolta syotot ja miten me pidetaan Bonner ja Mason poissa kolmosista.

Taman pelin jalkeen meilla on viela jaljella kolme kotimatsia ja yksi matkapeli Clipujen luokse. Tanaan kyse on siis helewetin tarkeesta matsista kotietua ajatellen! Denver on jo karkaamassa ja Houston ei hellita sitte millaan.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ja aivan kasittamattoman huikea voitto San Antoniosta veret pysayttavalla pelilla!

Oli meinaan niin, etta pelin alussa koko homma hajosi meilta kasiin ja Mason & Parker teki mita huvitti. Oltiin pahimmillaan 19 pinnaa persiillaan, mutta taas kerran kundit repi pelin ensin tasoihin ja sitte kylmasti ohi ja voittoon. Liigan paras joukkue tuossa hommassa muuten...

Spurs tykitti ekalla jaksolla 33 pinnaa, mutta seuraavilla kolmella 16, 18 & 16. DANG!! Dunkku pidettiin hienosti neljassa pinnassa. Ja siina kun Parkerin ajot korille tukehdutettiin ja Masonin heitot alkoi muistuttaa enamman helaa kun sukkaa, niin meidan jannut jauhoivat hyvia heittopaikkoja, joista marjat koriin.

Nyt ollaan Houstonin ja Spursien kanssa kolmosina taulukossa ja edessa kolme koti- ja yksi vierasmatsi. Olishan se muikeeta saada kotietu pleijareihin.

Pleijareista puheen ollen... Tanaan kun Suns haviaa ja Mavs pesasee Jazzin, niin se on siina Phoenixin osalta matimaattisestikin. PUH... haviaa se maine auringon alta...
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Koko Sunsien umpisurkean kauden summasi hyvin kaksi asiaa tuossa pelissa: Dallas teki 81 pinnaa ekalla jaksolla (nyt kuulisin mielellaan taas varjolta niita huikeita analyyseja korintekopelista) ja Shaq heitti vaparin TAYSIN ohi. Helan. Vapariviivalta.

Eikö Dallas voittanut pelin? Eikö Dallas tehnyt enemmän pisteit`ä?
Enemmän pisteitä tekevä voittaa, siinä se analyysi. Tuo resepti kuitenkin toimi varsin hyvin viimeisten 400 ottelun ajan Sunseille, vaikka kuinka vähättelet. Se toimi myös pudotuspeleissä, missä pleijarisarjavoittojakin tuli ihan riittävä nippu mm. myös Dallasista kertaalleen.

Shaqin vapariprosentit ovat sentään kuitenkin tällä kaudella nousseet merkittävästi, mutta ei siitä miehestä vaparitykkiä saa millään.

Noh, mitas me siita. Sunsien koominen rampinen on nyt VIHDOIN ohi ja Blazers sinetoi samalla play offs -paikan. Tata on odotettu pitkaan ja nyt saa tuulettaa!!!

Heh, kaikilla joukkueilla on aikakautensa ja joskus ne loppuvat, mutta tietääkseni vain yhden joukkueen fani vetää itkuraivarit, jos oman joukkueen rämpimisiä ja menneitä töhöilyitä (JailBlazers) kommentoi negatiivissävytteisesti, edes huumorilla.

Ja jos Sunsin peli oli koomista rämpimistä, odotan todella innolla Portlandin suorituksia seuraavan 5 vuoden aikana, jos ei tänä aikana tule konferenssifinaalipelejä niin kai olet yhtä kriittinen myös Portlandin suorituksille?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kyllahan ma olen aina suhtautunut Blazersien peleihin kriittisesti. Varsinkin JailBlazers aikoihin. Mutta siita jengistahan taalla ei ole mitaan muuta jaljella kun omistaja Paul Allen, joten turha siita ajasta on yhdysviivoja nykypaivaan ja nyky-Blazersiin vetaa, eiks vaan? Ma en ainakaan nae siina ajassa ja tassa paivassa mitaan yhtalaisyyksia. Naetko sina muka?

Koko ajan myos mielestani kommentoin (taalla ja muuallakin) tiettyjen pelaajien suorituksia varsin kriittiseen savyyn. Mukaanlukien tietysti myos koutsi McMillan. Ei mun Blazers fanitus ole mitenkaan yksipuolista ja sokeeta. Ei ole koskaan ollut eika tule koskaan olemaan.

Se miksi ma piikittelen sua noista sun huikeista analyyseista on juuri siksi, koska niista puuttuu taysin lajin syvempi tuntemus. Katos kyllahan Blazerskin voitti seka Memphisin etta Spursin tekemalla enemman koreja (daah!), mutta kun ollaan persiillaan 17 ja 19 pinnaa pelien alussa, niin pelkastaan koreja vaihtamalla ja niita tekemalla ei sellaisia matseja voiteta. Noh, kunhan noi vaihtaa systeemia ja miehia tuolla Phoenixin suunnassa joku paiva niin ymmartanet.

Pahimmat mokat mita Suns on lahihistoriassa tehnyt on juuri naita roolipelaajien poispaastamisia. Roolipelaajien, jotka olivat juuri niita jotka puolustivat edes hieman. Tai sanotaanko paremminkin niin, etta joilta sujui peli molempiin suuntiin... ;-) Joe Johnson, Shawn Marion, Raja Bell ja Boris Diaw. Jokainen naista oli todella tarkea lenkki Sunseille ja kun viinuri D'Antoni vittuuntui omistajan ja GMn tallaiseen todella amatoorimaiseen tyyliin, niin hankin lahti. Tama on juuri sita koomista meininkia mita mina heidan pelitavan ohella tarkoitan. Ja tata ei taalla Portlandissa tulla ikina nakemaan, niin kauan kun meilla on liigan yksi parhaista GMista, "kaiken nahnyt" omistaja ja seka hyokkayksen etta puolustuksen taitava koutsi. Funtsaa nyt, kolme vuotta sitten meidan saldo oli 21-61, sitten 32-50 (Royn ja Aldridgen eka vuosi), viime kaudella 41-41 ja eilen just puserrettiin 50s voitto talle kaudelle. Eika yhtaan isompaa nimea olla koskaan ostettu jengiin (James Jones ja Jamaal Maguire oli kai ne "isoimmat"). Tama on juuri sita pitkajanteista joukkueen rakentamista, mika Phoenixista on puuttunut jo pitkaan. Siellahan kyse on enemmankin ollut joukkueen tuhoamisesta... Penkilta ei tuu ketaan (excl. Barbosa), kun meilla taas penkki pesee vastustajan penkin "4 out of 5 times". Ja pelityyleja voidaan vaihdella pelista toiseen ja jopa pelin sisalla. Ei tartte turvautua vaan siihen yhteen "juostaan niin helvetisti ja sitte heitto". Joskus menee, joskus ei. Kun ei mee, niin joukkue ei takuulla voita, ja kun menee, niin sekaan ei takaa voittoa aina... Hmmm... catch my drift???

Oli meinaan niin, etta vaikka se treidi-paivan passiivisuus vitutti hetken, niin kun kuulin miksi me ei treideja tehty, selvaa oli, etta siella on fiksuja kavereita junailemassa naita asioita. Tarjollahan oli vaikka minkalaista "staraa", mutta kukaan taalla ei halunnut paastaa esim Batumia yhtaan mihinkaan, koska siina meilla on jannu, joka puolustaa illasta toiseen hyvin, on rookie ja aloitusviisikossa ja jonka tulevaisuus on todella valoisa. Suns olisi tod. nak. treidannut hanetkin kunhan diilissa olis ollut vaan joku, joka osaa heittaa... Sitahan se on siella ollut. Penkkia ei ole koskaan rakennettu ja jengin yksipuolinen pelitapa on talla kaudella saanut jo kansallisen tv:n kommentaattoritkin (osa ex-pelaajia) jopa nauramaan sille sahellykselle mita Suns on esittanyt. Harvoin on muuten sellaista kuultu tv:ssa... Dallas -pelissa yks sano toisella jaksolla, etta "Tan matsin muuten voittaa se joukkue, joka puolustaa edes yhden possessionin", lol.

Yhta kaikki, Suns-tarina on ohi, Shaq tod. nak. lahtee kesalla ja huhut kertovat jopa sellaisesta, etta Steve Nash olisi halukas pelaamaan Portlandissa loppupaivansa. Kuulemma rakastaa kaupunkia ja sita tapaa, jolla joukkuetta johdetaan... Kaikenlaista.

Mitas joukkuetta varjo fanitat pleijareissa? Kaantyyko takki taas Bostonin draama-queenien puoleen?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ja jos Sunsin peli oli koomista rämpimistä, odotan todella innolla Portlandin suorituksia seuraavan 5 vuoden aikana, jos ei tänä aikana tule konferenssifinaalipelejä niin kai olet yhtä kriittinen myös Portlandin suorituksille?

Tahan viela sen verran, etta muista nyt miksi ma olen Phoenixia aina kritisoinut ;-) Eli siis siksi etta niilta puuttuu TAYSIN yksi pelin osa-alueista. Ja niiden mielesta, jotka asioista tuppaa jotain tietamaan, viela se tarkein osa-alue eli puolustus. Ja jopa silla tavalla, etta he ovat julkisesti antaneet rukkasia koko "paskalle". Tama on siis aina ollut se pointti. Ja hieman siihen paalle myos se, etta tiimilla on ollut tapana heivata kaikki lupaavat jannut draftista ja hankkia vaan "toispuolisia" pelaajia ilman minkaanlaista "huolta huomisesta". Joka on nyt. Ja huoli on suuri. Muutenhan siella on aina ollut meikalaisen edes jollain tavalla "suosikkipelaajia", kuten Nash (kanukki), Amare ja Hill.

Portlandin tekemiseen tuota ei pida edes verrata, silla joukkueen rakentaminen on viime vuosina (uusi suunta) ollut taysin erilaista ja todella ammattimaista, JA joukkue pelaa ihan asiallista kahden suunnan pelia. Blazersien kritisoiminen kohdistuu siis ihan eri asioihin. Tosin nyt on vaikeeta loytaa ihan hirveesti kritisoimista kun liigan nuorin pelaava rotaatio on lahella kotietua pleijareissa. Se pimentaa ainakin hieman niita asioita mista olen joukkuetta kritisoinut.

Huomenna Lakers taalla. Ariza vapise!!!! Moykka voi olla "jonninmoinen".
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Pahimmat mokat mita Suns on lahihistoriassa tehnyt on juuri naita roolipelaajien poispaastamisia. Roolipelaajien, jotka olivat juuri niita jotka puolustivat edes hieman. Tai sanotaanko paremminkin niin, etta joilta sujui peli molempiin suuntiin... ;-) Joe Johnson, Shawn Marion, Raja Bell ja Boris Diaw. Jokainen naista oli todella tarkea lenkki Sunseille ja kun viinuri D'Antoni vittuuntui omistajan ja GMn tallaiseen todella amatoorimaiseen tyyliin, niin hankin lahti.

JJ oli selvä tapaus ihan rahallisesti, Sunsien omistaja kun ei ole Paul Allen-sarjaa ja jos piti valita silloisen Amaren ja JJ:n välillä, niin joukkue päätti valita Amaren...mikä vielä silloin ei välttämättä ollut huono diili, mutta nyt loukkaantumisten jälkeen kenties...
Ja toisaalta JJ jätti vähän valjun maun viimeisenä keväänään, halutonta pelaamista ja sitten loukkaantumisesta parantuminen tuntui kestävän (yksilökohtaista toki).

Marion nyt taas oli jokakeväinen pudotuspelifloppi, ihan sama miten hyvin mies puolusti (eikä edes tehnyt sitä erityisesti) kun asenne katosi heti kun vastustaja alkoi puolustamaan.

Siinä olen samaa mieltä, että Sunsien joukkueen kokoaminen ei ole ollut vuosien mittaan erityisen hyvää, mutta pitää nyt kuitenkin yhä muistaa se tosiasia että Suns oli käytännössä kolmen vuoden ajan NBA:n 2./3. paras joukkue. Sitä tarvittavaa hyppäystä ei kuitenkaan pystytty tekemään, mutta hyvin pienistä asioista se joka vuosi oli kiinni, eikä todellakaan mistään monumentaalisesta puutteesta jota yrität jatkuvasti korostaa.

Ja tata ei taalla Portlandissa tulla ikina nakemaan, niin kauan kun meilla on liigan yksi parhaista GMista, "kaiken nahnyt" omistaja ja seka hyokkayksen etta puolustuksen taitava koutsi. Funtsaa nyt, kolme vuotta sitten meidan saldo oli 21-61, sitten 32-50 (Royn ja Aldridgen eka vuosi), viime kaudella 41-41 ja eilen just puserrettiin 50s voitto talle kaudelle. Eika yhtaan isompaa nimea olla koskaan ostettu jengiin (James Jones ja Jamaal Maguire oli kai ne "isoimmat"). Tama on juuri sita pitkajanteista joukkueen rakentamista, mika Phoenixista on puuttunut jo pitkaan.

Heh, yritä nyt muistaa että olemalla paska saa aina hyviä varausvuoroja kun taas olemalla hyvä joutuu tyytymään loppupään varauksiin. Katso vaikka NHL:n puolelta Penguinseja ja sano rehellisesti onko kyse nyt mistään pitkäjänteisestä joukkueen rakentamisesta, jos joukkue on ensin pari kautta susipaska ja nappaa talteen 2 GOAT-tason sentteriä ja loistavan maalivahdin.

Ei ole suurikaan haaste tankata paria vuotta, ottaa hyvät pickit taskuun ja katsoa mihin päästään, suurempi haaste tuleekin sitten myöhemmin kun rookie-tähdet alkavat vaatia isojen poikien soppareita. No, Allenilla on syvät taskut.

Ja jos draftista ei saa napattua kunnon kavereita, on pakko treidailla (etenkin kun omistaja vielä tahtoo eroon palkkakuluista) jne.
Aika moni muukin joukkue on ihan samalla lailla joutunut tappelemaan draftisysteemin kanssa.

Mitas joukkuetta varjo fanitat pleijareissa? Kaantyyko takki taas Bostonin draama-queenien puoleen?

NBA:n seuraaminen luultavasti jää väliin aika täysin kunnes Habsien pleijariurakka on ohi, sittenkin lähinnä varmaan ihmettelee millainen finaalipari tulee. Toisaalta kun matsit alkavat neljältä aamulla, tuskin tulee katsottua yhtäkään peliä.
Takin kääntymiskommentit lähinnä kertovat siitä, että et vieläkään pysty sisäistämään lukemaasi ja sitä että jos joku sarja on vain kakkosprioriteetti, ei joukkueilla sinänsä ole kovinkaan suurta painoarvoa, samalla lailla intressit Interin suhteen ovat jäähtyneet jo vuosikymmen sitten Ronaldon lähdön myötä.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Sitä tarvittavaa hyppäystä ei kuitenkaan pystytty tekemään, mutta hyvin pienistä asioista se joka vuosi oli kiinni, eikä todellakaan mistään monumentaalisesta puutteesta jota yrität jatkuvasti korostaa.

Ihan näin välihuomautuksena, että sen mitä mä oon Sunsia viime kausina katsonut, niin kyllä mä pitäisin olematonta puolustamista nimenomaan monumentaalisena puutteena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös