Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Lähinnä odotan vielä Matsin raporttia, kun ilmeisesti (?) paikanpäällä on ollut. Toki ymmärrän ettei raportointi maita tuollaisen verilöylyn jälkeen. Ei välttämättä heti illalla/yöllä jaksa koneelle raahautua.
Lahin matsin jalkeen kaverin kanssa baariin ja kun kotiin paasin, niin ei ollu kirjotukset ekana mielessa ;-)

Ja tosiaan toi peli oli niin huono meilta, etta vaikee siita on mitaan edes kirjottaa. Ma en tosiaan nahnyt siina mitaan sellasta, mita me esitettiin koko kevaan. Yks iso pointti mika taalla on unohdettu on se, etta LaMarcus Aldridge oli taysin ruohikolla koko matsin. Roy teki minka teki, mutta "ryhma rama" eli Aldridge, Outlaw ja Fernandez oli ihan turhia eilen. Rodriguez ja Frye puolestaan osoittivat, etta heidan ei pitais naita peleja edes pelata. Vahan liian isoja peleja heille. Frye on taysin narussa puolustuspaassa ja Rodriguezin aivot jaatyivat hyokkayspaassa tykkanaan. Surkeeta! Uskomatonta oli myos, etta Oden ja Przybilla oli meidan parhaita pistemiehia. He kun ei traditionaalisesti ole pisteiden tekijoita vaan ne hoitaa skriinit, levarit ja puolustuksen.

Noh, pleijarit on pleijareita ja kun samaa joukkuetta vastaan pelataan min 4 kertaa, niin laakkeita varmasti loytyy tallasen kaantamiseen. Ei muuta kun tiistaina voitto ja sitten Houstoniin hakemaan se kotietu takaisin ja niin edelleen. Ei hienoa kautta voi paattaa tallaseen soosiin.
 
All day.

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Yao lähti ainakin tilastojen mukaan penkille ajassa 6.28 3.neljänneksellä. Tilalle tuli Hanno Möttölän vanha (42v) pelikaveri, Dikembe Mutombo, joka myös otti ottelussa 9 levypalloa.
Juma, vieläkö Dikembe pelaa? Lähteekö vielä blokit vanhaan malliin ja sormen heristelyt kaupan päälle? Yaon "sanantoniomaisen värikkäästä" tyylistä en pidä yhtään, mutta Mutombo tekisi mieli vielä nähdä kehissä (ja haastatelut päälle). Pitäisi melkein katsella peli tästä sarjasta jos aikaa löytyisi (kun muutenkin täällä on tapetilla), harmi että on niin lännessä että aikaeroa tulee rutosti...
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juma, vieläkö Dikembe pelaa? Lähteekö vielä blokit vanhaan malliin ja sormen heristelyt kaupan päälle? Yaon "sanantoniomaisen värikkäästä" tyylistä en pidä yhtään, mutta Mutombo tekisi mieli vielä nähdä kehissä (ja haastatelut päälle). Pitäisi melkein katsella peli tästä sarjasta jos aikaa löytyisi (kun muutenkin täällä on tapetilla), harmi että on niin lännessä että aikaeroa tulee rutosti...
2 Blokkia tuli Dikembeltä ottelussa Portlandia vastaan. Roy (yritti donkata) ja Rodriguez ainakin saivat kokea vanhan miehen otteet. Ajassa 2.20 seuraavassa linkissä lienee jälkimmäinen. Ja missä on Dikemben sormi blokin jälkeen....

http://www.nba.com/video/games/blaz...00171_recap.nba/index.html?ls=st1hp0040800171

Ihan kiitettävän uran tehnyt Dikembe Mutombo. Kaikkien aikojen kakkonen blokeissa. Vain Hakeem Olajuwon löytyy edestä. Käyttöä vielä löytyy Housonin riveissä. Oiva vaihtomies Yaolle, vaikka tehot hyökkäyspäässä ovat selvästi heikommat.

Yllätykset sitten jatkuivat viime yönä. Tällä kertaa järjestäjänä oli Philadelphia, joka viimeisen neljänneksen pelillään kaatoi 14-pisteen tappioasemasta Orlandon lopulta 100-98.
 

TML

Jäsen
Ekat pelit pelattu kaikissa pareissa ja peräti 4 vierasvoittoa jo napattu. Aika melkoista.

Eilen Lakers otti melko rutinoituneen voiton Jazzista. Williams teki minkä pystyi ja antoi muutamat nätit syötöt, mutta materiaali ei vain riitä kovakuntoista Lakersia vastaan. Bunym on toipunut loukkaantumisestaan ja pelasi kelpo pelin. Gasol oli myös totutun hyvä.

76ers vei magiikkaa viimeisellä neljänneksellä kuin litran mittaa. 76ersillä onnistui lähes kaikki, sen sijaan turkkilainen oli tuhlaajapoikana Magicilla. Hyvä että tähänkin pariin saadaan lisää jännitystä.

Yön pettymys oli kuitenkin Heat, joka jäi vain 64 pisteeseen Atlantassa. Hawks on kova kotijoukkue, mutta että vain 64 pinnaa vastustajan napatessa 90. D-Wadella oli offnight eikä muukaan joukkue liiemmin tukenut. Toivottavasti Heat ryhdistyy seuraavissa peleissä.
 

TML

Jäsen
Se siitä Ray Allenin slumpista. Melkoinen toinen jakso ja ratkaisu hetkillä mies loisti kirkkaammin kuin kukaan muu. Taisteli pallot omille ja pussitti tärkeimmät korit.

Bullsin Gordon oli ilmeisesti melko kovassa vireessä ainakin numeraalisesti. Hurja loppu tosiaan oli ja Celtics otti kotietuaan hieman takaisin. Vaikka Bulls hävisi, on se osoittanut olevansa vakavasti otettava haastaja. Nyt mennään Chicagoon ja sarja alkaa paras 5 järjestelmällä.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se siitä Ray Allenin slumpista. Melkoinen toinen jakso ja ratkaisu hetkillä mies loisti kirkkaammin kuin kukaan muu. Taisteli pallot omille ja pussitti tärkeimmät korit.
Kyllähän Allen ratkaisi hienosti pelin kahdella viime sekuntien kolmosellaan. Yhteensä 4 kolmosta viimeisellä neljänneksellä, aika kova juttu.

Saas nähdä miten Bostonin pojilla kunto kestää, jos rupeavat pelaamaan pitkiä sarjoja. Pierce 44 min, Davis 41 min, Rondo 40 min, Allen 39 min... Ja paremmin tuo näkyy pisteissä. Celtics starters 109 pistettä, bench 9 pistettä. Osui vaan silmään.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Millainen pelaaja (sentteri) muuten toi Dwight Howard Magicissa oikein on, kun en ole pelejä Orlandolta nähnyt?
All Star-tapahtumassa mies käyttäytyy kuin joku hmm... supermies, mutta täällä ei ole halaistua sanaakaan sanottu miehestä joukkueiden tähdistä puhuttaessa, eikä päässyt Urheilulehden top 10 ratkaisijat -listallekaan sen koommin. Pelaako mies Shaq-rymistelyä 211/120 mittojensa kanssa, vai miten on?
 

TML

Jäsen
Lyhyesti voisi Howardista sanoa että liigan paras pelaaja reboundeissa. Nappaa levypalloja tuon tuostakin ja on korin alla erittäin kova luu. Osaa olla vaarallinen molemmissa päissä. Liigan paras sentteri IMO.

Mielestäni Howard on TOP5 pelaaja koko liigassa mutta makuasioitahan nämä on. Dominoiva sälli.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Onhan toi D-Howard ihan ykkospelaajia liigassa, mutta koska pelaa sentteria, on viela verrattaen nuori ja kokematon seka on naita "parikymmenta pinnaa per peli" jannuja, joita tupataan hieman vahattelemaan naina LeBron/Wade/Kobe aikoina, niin jaa pahasti muiden kovien varjoon.

Howard on kuitenkin liigan ykkonen blokeissa (2.92/game), levareissa (13.8/game), hyokkayslevareissa (huikeat 336 koko kautena) ja kakkonen tupla-tuplissa (63). Lisaksi han on tassa "yleismiesjantunen" (points+rebs+assists) rankingissa kuudentena. Ja sentterin ymparillehan yleensa rakennetaan puolustus, joten kai naiden statsien jalkeen hanen valintansa oli aika selva. Aanestyksessa toiseksi ja kolmanneksi tuli Kobe ja Wade, jota en taas ymmartanyt ollenkaan, mutta mitas me siita. Rocketsien Artest ja Battier oli 5. ja 6. tuossa aanestyksessa.

Ja vaikka Rocketsin kundit on noinkin arvostettuja puolustajia, niin eipa niista ollut yhtaan mihinkaan eilen illalla, kun Blazers tasoitti voitot 1-1. Roy veti 42 pinnaa "ihan miten halusi", joka on muuten toiseksi korkein pistemaara Blazersien play-offs historiassa (Bonzi Wells, 2003). Paljonhan tuosta juuri puhuttiin ennen sarjan alkua, etta Battier & Artest pitaa Royn pimennossa, mutta itse en tuohon uskonut alkuunkaan. Kovia kundeja puolustamaan, ei siina mitaan, mutta kun Roy ryhtyy toihin, niin ei liigasta loydy kundia hanen pitamiseen. Repertuaari on liian laaja. Royn lisaksi Aldridge oli ottanut itseaan niskasta kiinni ja matti hurjat 27/12 tehot eilisessa matsissa. Oli hauska katsoa LAn kasvoja, joista paistoi itseluottamus ja viha huonoon ekaan peliin. Tayskaannos "attitudessa". Scola jai taysin maton alle tuossa taistossa.

Yao teki 9-9 ekassa matsissa, mutta eilen Oden ja Thrilla pitivat kundia vuorotellen edesta ja takaa, ja olipahan "Twin Tower" pariin otteeseen kentalla yhdessakin! Nyt Yao 3-6 ja taysin pimennossa. Kun kundi ei saa alussa mitaan aikaan, ei han saa sen enempaa pelin lopussakaan. Ei kunto pida! Tasta pitaa vaan pitaa huoli tulevissakin otteluissa. Huomata myos pitaa, etta Yao:lle on ilmaantunut VAIN 15 heittopaikkaa naissa pelatuissa kahdessa matsissa. Von Wafer, Scola, Artest ja Brooks kaikki heittavat paljon enemman. Tama on tarkea, ellei tarkein pointti tahan mennessa koko sarjassa. Pidetaan huoli siita, etta niita ei tule paljoa tuon enempaa Houstonissakaan, niin kotiedun takaisin saaminen voi olla tosiasia!

Brooks on ollut paha tassa sarjassa. University of Oregonin kasvatti oli ekassa pelissa liekeissa, mutta onneksi tassa toisessa Blake piti hanet varsin hyvin aisoissa. Napayttikin teknarin arvoisesti pelin alussa, ihan vaan merkiksi, etta "ei tanaan!". Vain viimeisen 27 sekan aikana tehdyt 11 pinnaa kaunisti Brooksin tilastoja. Von Wafer on puolestaan ihmeellinen tapaus. Hanhan oli taalla meilla parisen kautta sitten taysin penkkimiehena ja nyt pelaa todella loistavaa ja harskia korista. Han on ollutkin, mielestani, se ratkaiseva tekija tassa sarjassa. Ja voi olla sita loppuun asti. Meilta ei loydy hanelle pitajaa ja kundi veivaa hyvia tehoja pelista toiseen. Ei voi valttaa ajatusta, etta kundi nayttaa nyt, etta hanen penkilla pitaminen taalla oli virhe ja nyt maksetaan kalavelkoja...

Eli otteluvoitot on nyt 1-1 ja perjantaina vedetaan Houstonissa taas. Ottelusarja on nyt "paras viidesta" ja Houstonilla kotietu. Meilla on kuitenkin muikeat 3 mahista ottaa se kotietu takaisin (olettaen etta voitetaan viides matsi himassa!), joten usko on kova, etta yhdessa niista me onnistutaan. Ja siten me nahtais h-u-i-k-e-a seitsemas matsi taalla Portlandissa toukokuun 2.

I still believe.
 
All day.

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Eli otteluvoitot on nyt 1-1 ja perjantaina vedetaan Houstonissa taas.
Miltä kanavalta tuo peli mahtaa tulla? Eilen katsoin Lakersin pelleilyä Utahin kustannuksella ja olisi mukavampi katsoa peliä missä on enemmän tunnetta mukana. Olihan tuo pelleily vähän jopa kostautua, sitten pieni spurtti ja voitto kotiin, mutta joka tapauksessa, ei kovin huipputasoinen matsi. Kotonaan Utah saattaa kyetä edes sen yhden voiton ottamaan, mutta kyllä tasoeroa näitten tiimien välillä on liikaa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Millainen pelaaja (sentteri) muuten toi Dwight Howard Magicissa oikein on, kun en ole pelejä Orlandolta nähnyt?
All Star-tapahtumassa mies käyttäytyy kuin joku hmm... supermies, mutta täällä ei ole halaistua sanaakaan sanottu miehestä joukkueiden tähdistä puhuttaessa, eikä päässyt Urheilulehden top 10 ratkaisijat -listallekaan sen koommin. Pelaako mies Shaq-rymistelyä 211/120 mittojensa kanssa, vai miten on?
Kuten edelliset veljet ovat jo todistaneet, Howard on kova, todella kova.

Ehkei ihan vielä omaa samanlaista hyökkäysarsenaalia kuin Shaq ja ei ehkä osaa vielä käyttää kroppaansa yhtä härskisti hyväkseen, mutta muuten mies on samalla tasolla ellei jopa atleettisempana hieman Prime-Shaqia parempikin.
Jos mies pysyy ehjänä ja löytää jostain hyvän valmentajan, mies voi 5v päästä olla aivan järkyttävän kova luu, kunhan on ensin kerännyt vielä hieman kokemusta ja oppinut sentterikikkoja lisää.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Miltä kanavalta tuo peli mahtaa tulla? Eilen katsoin Lakersin pelleilyä Utahin kustannuksella ja olisi mukavampi katsoa peliä missä on enemmän tunnetta mukana.
Joo, voi olla tosin hieman musta-puna-valko-lasien takaa katsottua, mutta kylla taa Blazers-Rockets taisto on varmaan se paras taisto talla ekalla kierroksella. Boston - Chicago saattaa yltaa lahelle...

Anyway, perjantain matsi tulee ESPN:lta ja sunnuntain matsi TNT:lta. Alkamisajankohta on hilppasen aiemmin (9:30 & 9:00 ET), kun oli taalla pelatuissa matseissa.

Go Blazers!
 
All day.

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Heat näkyy napanneen pelit tasoihin, hyvä niin. Wade johtaa joukkoja. New Orleansille näkyy puolestaan ottavan ohravelli, toisen kerran Nugenteilta kuuppaan. Kotona on kuljettava, tai Big Easyn väki pääsee ottamaan rennosti jo piakkoin.
 
You can call me lost, I call it freedom.

TML

Jäsen
Heat näkyy napanneen pelit tasoihin, hyvä niin. Wade johtaa joukkoja. New Orleansille näkyy puolestaan ottavan ohravelli, toisen kerran Nugenteilta kuuppaan. Kotona on kuljettava, tai Big Easyn väki pääsee ottamaan rennosti jo piakkoin.
Pardon to interruptionissa kävivät Wadea lävitse ja ekasta pelistä koko Heat sai paskaa niskaan. Nyt D-Wade nousi kyllä loistavasti esille ja johdatti joukot voittoon. Myös muutkin nostivat tasoa ja pakko onkin, muuten Hawks menee jatkoon.
Itse arvioin ennen sarjan alkua että 2-0 tilanteessa mennään Miamiin. Positiivinen juttu että väänsivät jo nyt tuon ekan voiton. Hawks on kova kotona.

Nuggets näyttäää menevän menojaan vaikkakin on pelattu vasta Nuggetsin kotimatsit. Sen verta hyvältä heidän meno näyttää. Ensi yönä ajattelin hieman keskittyä Bulls-Celtics pariin, missä ollaan edetty nyt Chicagoon. Tunnelmaa varmasti riittää ja mielenkiinnolla odotan mitä Rose-Gordon kaksikko saa aikaan. Ja mitä tekee Allen kun loppu lähestyy?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Nyt kun "kuuskytkolme vuotias" Mutombo on poissa pelista, niin Rockets - Blazers taistoon saadaan hieman yllattaenkin uutta varia. Rocketseillahan ei ole nyt yhtaan 6'9" pidempaa jannua rosterissaan, Yaon lisaksi tietysti. Ja kun Yaon kunto on vahan mita on, niin miten paljon Adelman pystyy sentteriaan peluuttamaan? Luulisin, etta yrittaa peluuttaa, varsinkin tassa ekassa pelissa, 5-6 minuuttia enemman kun kahdessa Portland-pelissa. Mutta miten se kantaa hedelmaa, jos ollenkaan, seuraavaan peliin, joka on "jo" sunnuntaina? Kun Blazers peluuttaa Thrillaa ja Odenia vuoron peraan ja yhta aikaa ja siivella keikkuu L-Train, niin milla Rockets vastaa? Von Wafer ja Brooks olis varmaan aika luonnollinen valinta, mutta ennen kun se aukeaa, niin sisapelin pitaa toimia ensin. Ja kun Yaon jalkeen ei ole sisapelia, niin...???

Myos Artest oli hyva ekassa pelissa, mutta toisessa aika tavallinen "pulailija". Miten tasta eteenpain? Portlandin pojat nostivat koko rintamalla tasoaan (niin kun pleijareissa pitaakin), kun taas Houstonin raketit eivat yltaneet lahellekaan samaan kun ekassa pelissa. Noh, rehellisesti, eipa ollut mikaan ihmekaan. Sen verran unelmapeli se heilta oli... Nyt kuitenkin pelataan kaksi pelia kotiyleison edessa, joten sieltako lisaenergiaa?

Elikka, edelleen, olettaen, etta me voitamme viidennen matsin kotona, niin nyt meilla olis kolme tsargaa ottaa se yksi tarvittava voitto Houstonissa... Milla se otetaan? Ehkapa tuolla laajemmalla sisapelaajamateriaalilla, syvemmalla penkilla ja kovemmalla kunnolla? Who knows.
 
All day.

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hieno Jazz. Ei mennyt sukkana tämäkään sarja, kun 88-86 lukemin Utah voiton korjasi. Jatketaan samaan malliin neljännessä pelissä, ja annetaan hieman painetta Los Angelesin suuntaan.

Carlos Boozerilla suht miehekäs ilta. 23 pistettä, 22 levypalloa. Kelpaisi monelle muullekin. Deron Williams tänään hieman vaisu, pisteiden valossa (13pist), mutta niin vain lähti ratkaisukori hyppysistä 2 sek ennen loppua.

Ratkaisuista puheen ollen... Urheilulehden rankkaama the ratkaisija, TOP-1, Kobe Bryant epäonnistui tänään viime sekunnin kolmosellaan. Eikä muutenkaan oikein kulkenut. Vain 5 pelitilannekoria, ja yrityksiä oli kuitenkin 24. Odom oli penkiltä tänään Lakersin paras. 21 pistettä ja 14 levaria.

Dallasissa Mavsien aloitusviisikko vei Spursin vastaavaa kuin mätää kukkoa. Yhteisluku -132 (ka. -26,4) kertoo paljon Parkerin ja kumppaneiden tämän päivän suorituksesta. Sen sijaan Dallasin lukema +155 (ka +31) on aika huima. Mm. Dampier voitti oman ottelunsa 37 pisteellä, vaikka pelasi vain 23 minuuttia.
 

TML

Jäsen
Harmillisesti en ole päässyt seuraamaan pelejä viime päivinä kun änäri ja kupittaminen on vienyt aikaa turhan paljon. Aika paljon on kuitenkin koriksessakin tapahtunut.

Ensinnäkin liigan parhaat joukkueet porhalsivat jo jatkoon. Cavs sweeppasi Pistonsin, jonka aikakausi tuolla tiimillä taisi olla tässä. Yksi kannu tuli mutta nyt luultavasti pakka hajoaa hieman. Cavs oli ylivoimainen kuninkaansa johdolla.
Lakers puolestaan kävi kerran häviämässä Jazzilla kunnes viime yönä ratkaisi homman. Runkkarin ykköset siis jo jatkossa.

Idässä mennään muissa pareissa tasaisesti ja kaikki loput parit ovat 2-2 tilanteessa. Heat ei kyennyt kahdesti voittamaan kotona ja kotietu pysyy Hawksilla. 76ers ja Bulls ovat yllättäneet positiivisesti, mutta vieläkö paukkuja riittää? Iguodala ollut mahtava 76ersillä.

Lännessä Nuggets näyttää menevän myös jatkoon, sen verran vakuuttava se viime yönä oli. Peli päättyi vieraissa 121-63 heille!! Vieraissa 58 pinnan voitto pleijareissa. Kova suoritus.
Rockets johtaa Blazersia 3-1 ja pienoinen yllätys on muhimassa jos he voittavat 4-1. Veikkasin että Rockets Blazersin tiputtaa, mutta hieman yllätys on kyllä 3-1 tilanne tässä vaiheessa. Yllätystä ollaan tekemässä myös Teksasissa, missä Mavs johtaa 3-1 Spursia.

Ensi yö menee G7 kattellessa änärissä, mutta jos väsy ei iske voisi kyllä seurata jompaa kumpaa lännen peleistä. Loppuviikko on änäristä vapaata ja NBA tulee tarkempaan syyniin.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Lakers puolestaan kävi kerran häviämässä Jazzilla kunnes viime yönä ratkaisi homman. Runkkarin ykköset siis jo jatkossa.
Tuota matsia katselin silloin tällöin Ducks-matsin lomassa. Ei ollut Lakersilla missään vaiheessa minkäänlaista ongelmaa, Kobe näytti olevan aika iskussa ja muutenkin aika lailla showmeininki näytti kentällä, hienoja koreja. Toivottavasti seuraavalla kierroksella on jo jonkinlainen vastus tulossa. Magic Johnsonia haastateltiin matsin jälkeen ja odotteli jo finaaleja Cavseja vastaan, niin minäkin.

Rocketsin kotipelit jäi työkiireissä näkemättä, toivon Portlandin tuosta sillasta vielä nousevan. Sinällään se ja sama mulle muuten, mutta ne kotipelien lähetysajat passaa paremmin...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Rockets johtaa Blazersia 3-1 ja pienoinen yllätys on muhimassa jos he voittavat 4-1. Veikkasin että Rockets Blazersin tiputtaa, mutta hieman yllätys on kyllä 3-1 tilanne tässä vaiheessa. Yllätystä ollaan tekemässä myös Teksasissa, missä Mavs johtaa 3-1 Spursia.
Mun mielesta toi Texasin "yllatys" ei ole yllatys sinallaan. Itse kukin toivoi Spurseja vastukseksi, silla kun sielta puuttuu Ginobli tykkanaan ja Dunkku pelaa parhaimmillaankin puolikuntoisena, niin yksi helpommista vastuksista olis kylla ollu taman vuoden pleijareissa...

Mita sitten tohon "omaan" taistelupariin tulee, niin se kolmas peli meni hieman reisilleen sikali, etta ekalla puoliajalla oltiin jo 17 pinnaa persiillaan ja lopussa tultiin yhden pinnan paahan, mutta ilman aikalisaa ja vaparisirkukseksi menneet loppusekunnit piti huolen siita, etta Rockets voitti kolmella pinnalla.

Neljas peli sita vastoin vitutti aivan suunnattomasti. Ja vituttaa edelleenkin. Siina oli aivan kaikki ainekset Blazersien voittoon. Kaikki. En vielakaan voi uskoa, etta me nus**ttiin se homma. Johdettiin kuudella pinnalla vikan jakson loppupuolella ja homma naytti kaantyvan kunnes.... Rockets vei 10 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hyokkayslevaria neljannella jaksolla (WTF!!), Roy menetti pallon kahdesti ja teki yhden hyokkaajanvirheen, Thrilla heitti hyokkayslevarinsa jalkeen pallon meidan kenttapaatyyn (eika ottanut aikalisaa!!) ja Artest vei Blakelta pallon kun tikkarin ala-asteelaisen kadesta. Aivan kasittamaton loppu ja Rockets vei sen pinnalla sitten. Jos olis pidemmat hiukset, niin olisin repinyt ne kaikki silta seisomalta!

Usko on kuitenkin edelleen vahva siihen, etta tanaan homma hoidetaan (tokitoki) kotona ja sen jalkeen "kolmas kerta toden sanoo" eli torstaina homma hoidetaan hieman tyylikkaammin Houstonissa. Sunnuntainen peli oli jo hyva esimerkki siita miten Rockets kaadetaan sen kotona, joten nyt pitaa vaan olla huolellisempia. Meilla on parempi kunto ja sen verran kova vitutus paalla, etta nyt! Eli kun sen ekan kotitappion myota tuli selvaksi, etta Houstonissa pitaa ottaa yksi voitto (kolmesta pelista), niin edelleen ollaan siis siina samassa jamassa. Mikaan ei ole muuttunut. Mitaan ei olla myoskaan viela havitty, vaikka 3-1 on tietysti pahan nakoinen lukema. Taman illan jalkeen se pitaisi olla 3-2 ja sitten Houstonilla on ne kovemmat paineet kotona hoitaa se homma, silla Portlandiin ei kukaan halua tulla seitsemanteen matsiin...

Siita seitsemannesta pelista tulee meinaan huikea peli, joka saa Rose Gardenin rakoilemaan mylvinnasta ja Rockets joutuu palaamaan kotiin epaonnistuneen "launchinsa" jalkeen.... Nainhan se menee ;-)

Kudos Nuggetseille!
 
All day.

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Mielenkiintoiset playoffit, varsinkin idän puolella. Cavs nyt vei odotetusti heti, mutta kaikki muut parit enemmän tai vähemmän yllättäen tilanteessa 2-2. Takavuosien (Pennyn ja shaqin ajoilta) suosikkini Orlando kompuroi vähän phillyn kanssa, mutta on vähän nostanut päätään jo. Boston ei näköjään olekaan niin kova ilman Garnettia, mutta varmaan tosta jatkoon menee. Mestaruuteen asti ei todellakaan, jos Garnett istuu puku päällä. Ja tuskin muutenkaan. Kyllä nyt on LeBronin kausi.

Lännen puolella kyllä yllätti, että Dallas on vienyt spursia tähän mennessä. Mutta mikään ei ole vielä ratkennut. Kiva näitä on seurata, joskin vain tilastoista, kun on viime vuosina nba:n seuraaminen jäänyt aika vähälle. Matsin raportteja on kiva lukea välillä kuitenkin.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Oisko kellaan kuudenteen matsiin lippuja myyrä???

Joutu jo vahan tuulettamaan eilisen matsin loppumetreilla... Nyt Houstoniin, jossa Rocketseilla on tukalat oltavat. Uskoa pystyyn nyt vaan!

D-Howard saanee pelikiellon kyynerpaastaan, mutta Rondo paasi kun passi narusta, vaikka heitti avarilla Milleria suoraan suuhun ja silla Boston otti voiton.

Meidan pelien tuomaroinnista en edes puolta sanaa lahde sanomaan.

NBA-tuomarointi on huvittavaa, aika ajoin myos hupaisaa...
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tanaan sitten kattellaan, etta oliko se kausi sitten siina vai vielako saadaan kekkerit Rose Gardenissa pystyyn lauantaina...

Huvittuneena olen seurannut ESPN:n totaalista blokkia parille Rockets - Blazers. Muista taistelupareista jaksetaan jauhaa enemman kun tarpeeksi, samalla kun tama pari ei saa lahetysaikaa sitten millaan. Aika outo juttu kylla... Myonnetaan, etta "maailmanmestari" Celtics on mediaseksikkaampi kun nuori Blazers-tiimi ja D-Wade myy enemman kun Yao Ming, mutta etta ei minkaanlaista mainintaa kahteen paivaan...

Nuggets murjoi Hornetsin maanrakoon ja paatti New Orleansin poikien surkean rampimisen talla kaudella. Ehka hyvakin. Ilman muuta yksi suurimpia pettymyksia talla kaudella. Aika selvaa kauraa on ollut taa Lannen eka kierros kylla. Spurs ulos viidessa, samoin Utah ja Hornets... Vain Blazers ja Rockets vaantaa jo kuudetta, kohta ehka seitsematta.

En tieda... sen verran jannittaa jo nyt, etta ei meinaa sormetkaan enaa toimia nappaimistolla... huh huh.

Harmikseni huomasin, etta nyt kun Habs lahti fisustamaan, niin samalla varjo nappasi itselleen bannin viikoksi... Saa nahda teenko itsekin saman, jos kalafatia joutuu alkaa vetamaan esiin tana iltana...
 
All day.

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivotaan Game seveniä Portlandiin. Voit sitten sieltä kysellä lippuja...

NBA-tuomaroinnista en oikeastaan osaa sanoa paljon mitään, mutta sen verran Cavs-Pistons pelistä osui silmään, että kyllähän se LeBron saa tykittää täysillä puolustajan päälle ihan surutta (oma mielipide), ja kun pilliin vihelletään niin se on sitten vielä kaksi vapaaheittoa (tai yksi jos meni koriin). Aika lohduton tehtävä yrittää puolustaa. Toki kaveri on ihan helvetin nopea ja röyhkeä, mutta muutamassa tilanteessa joutui ihan oikeasti miettimään miten ne säännöt nyt menikään.

Howardille näköjään pelikieltoa. Sanotaan niin, että tästä sisuuntuneena Magic hoitaa homman kotiin Lewisin ja Alstonin johdolla... ja Chicagossa EI pelata sarjan kolmatta peräkkäistä jatkoaikaa. Pierce jatkaa siihen mihin jäi ja 92-106 Bostonille... joka tarkoittaa sitä, että lauantaina ei pelata kuin Portlandissa.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
ja Chicagossa EI pelata sarjan kolmatta peräkkäistä jatkoaikaa.
Jaa ei vai ;) On kyllä uskomaton sarja, kova nousu Bullseilta loppuun. Olivat jo 91-99 ainakin tappiolla. Tosin viimeinen neljännes silti selvästi Celticsille. Peliä en ole nähnyt, harmi kyllä, joutuu liveseurannan varassa olemaan...

E: Hienoa, Bulls voitti! Houstonissa sen sijaan näyttää pahemmalta, melkeen pitää tästä tvn ääreen suunnata katsomaan loppuratkasut.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy