Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kylla kylla... huomasin mokani hetken paasta, mutta en jaksanut sisaankirjautua enaa uudestaan, joten jatin sen jollekin huomautettavaksi ;-)

Olis muuten Hedo ja Josh Smith vapailla markkinoilla tana kesana... Hedo ois kiva! Myos jo kevaalla jyllannyt Steve Nash -> Blazers on jalleen puheenaiheena...

Ja Shaqia ollaan taas viemassa Clevelandiin...

Noh, kesahuhut on niita parhaita huhuja ;-)
 
All day.

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Ja Shaqia ollaan taas viemassa Clevelandiin...

Noh, kesahuhut on niita parhaita huhuja ;-)
Täysin sama juttu jälleen kuin futiksen puolella! Supertähtiä(Nash, LerBön, Shaq) viedään milloin minnekin ja minä seuraan ja naureskelen kotona! Kesä on fanin parasta aikaa.

Shaqin siirto toisi kyllä Cavsille, riippuen Big Z:n kohtalosta, melkoisen yllätysedun Lebronin rinnalle. Ensi vuonna finaalissa Cavs vs Lakers, jossa Shaq vie Gasolia kuin litran mittaa takaen Cavsin mestaruuden LerBönin riidellessä KoPen kanssa MVP:n tittelistä, joka lopulta annetaan Shaqille, joka lopettaa ensi kauteen ja mestaruuteen uransa. Dream on...
 
''Ei niin näkyvä, ei niin suosittu, mutta paras.'' Rafael Janne Ojasesta 4.1.2009 Ojasen omassa ketjussa.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, huomenna on sitten tama drafti-paiva ja Spurs & Bucks ottikin jo varaslahdon: RJ Texasiin ja joukko ikaantyvia, kaljamahasia roolipelaajia olutkaupunkiin. Lopsided, was it ever!?

Blazers lahtee draftiin ensimmaisen kierroksen numerolla 24 ja sen peraan kakkoskierroksella meilla on huikeat 4 pickia. Noh, arvailuja on kayty, etta mita tulee tapahtumaan, mutta kylla tassa nayttaa nyt silta, etta mitaan me ei sielta oteta ja kaikki tai lahes kaikki pickit menee treidatessa. Kylla tuo tarve ja huuto on nyt niin kovaa, etta sanon mina narhen munat, jos meilla ei ole huomisiltaan mennessa jotain veteraani-ikaista varsin nimekasta uutta jannua joukkueessa. Paul Allen antoi jo vihrean valon asialle ja koutsi McMillankin kertoi nakevansa punaista valoa, jos Pritchard antaa hanelle yhden rookien viela tahan joukkueeseen. Nyt on aika upgreidata ja vahvistaa joukkuetta ensi kauden kekkereita silmalla pitaen. Semminkin kun Spurs jo vahvistui noinkin huikeasti ja ilmottautui kertaheitolla taas kisaamaan Lannen finaalipaikasta.

Nimia on taas lennellyt. Steve Nash jo vanhana tuttuna ja viime viikolla pantiin sitakin hurjemmaksi. Yleisesti tiedetaan, etta Eva Longoria ja Parkkerin poika ovat ostamassa taloa taalta kauniista Oregonista. No johan on selvaa, etta siita lahtee huhut liikkeelle: Parker -> Blazers. Ihmettelisin, jos nain kavisi, joskin RJn sinne meno voisi olla hyva peitto Parkerin departurelle... hmmm...

Muita "luonnollisia" nimia ovat tietenkin Turkin poika Hedo "Torkee" (we need that SF, man!!!), Phillyn Andre Miller ykkos-pointiksi seka A-McDyess tai B-Bass back-up PF:ksi.

Kun mietitaan mita me naista joudutaan antamaan pois, niin kipeeta tulee tekemaan. Nic-Batum ja Rudy ovat listalla heti ensimmaisina. -ttu kun ne ei nyt vaan paastais Rudya (viela) pois, silla olis niin mukavaa nahda jannu pelaamassa ensi kaudella kun hanella on hieman enemman kokemusta liigasta. Tosiasia kuitenkin on, etta kauheen pitkaa me ei voida Rudyn tasoista huippupelaajaa pitaa back-up SF:na B-Royn takana... En usko, etta spaniardin pinna sita kestaisi loputtomasti... Sergio on myos varsin varma lahdostaan ja huhut pyorivat kovina New Yorkin suuntaan ja sehan tiedetaan kylla kuka sielta olis tannepain tulossa siina vaiheessa... Vastaavasti koutsi on niin tykastynyt Outlaw:n peliin ja runkosarjan ratkaisuvalmiuteen, etta en usko etta han taalta mihinkaan edelleenkaan lahtee. Saali. Nyt pitais ajatella pleijareita jo eika mitaan runkosarjaa, josta me pleijareihin mennaan kylla 100 saletisti seuraavat vajaa kymmenen vuotta. Ja toisaalta, sita mita Outlaw:lta saadaan, niin kylla se Hedokin siihen samaan pystyy...

Noh, katsellaan. Se on selva, etta huomenillalla voidaan rupee ruotimaan uudenlaista Blazers joukkuetta. Hauska nahda mita tasta viela tulee... Ai niin, myos B-Roy seka LA saavat ruveta neuvottelemaan jatkosoppareista heinakuun 1. Mitaan yllatyksia sielta ei ole tulossa, silla nama jannut pysyvat taalla. Markka vetoo.
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Drafti lahenee.... ja sen huomaa siita, etta kun M-Bedö kirjottaa juttua, niin samaan aikaan lisaa vaan huhuja ilmestyy nettiin.

Nyt ollaan taas palattu tuohon jo piiitkaan velloneeseen Hindrich-huhuun, silla herra itse on antanut maailman ymmartaa, etta han olisi matkalla tanne ruusukaupunkiin, koska Blazers olisi kuulemma kiinnostunut saamaan parivaljakon Hindrich - B-Roy kentalle yhta aikaa. Not bad! Ja tama siis siksi, koska Nashia kuulemma ei hevilla saada Phoenixista (kun Shaq:in on lahdossa) eika Dallas halua vastaavasti luopua Kiddista sitten millaan.

Toisaalta myos huhut antavat kertoa, etta mm Blazers on Minnesotan 5 & 6 pickien perassa, jos vaan Rubio olisi mahdollista saada sita kautta tanne (bye bye Sergio!). Muutenhan me ei tehda niilla pickeilla kylla hevon humppaa. Siis vain Ricky Rubio kelpaa...

Jatkamme, ehka saamme elaa...
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
SHAQ

Eilen illalla sitten pamahti ja ESPN:lla kerrottiin Shaqin siirtymisen Cleveen olevan saletti. Noh, tuleepa mielenkiintoinen kausi kun "The Brat" ja Diesel veivaa hyvin yhteen, ehka puoli kahteen. Keta lahtee Phoenixiin, kun Amar'e:nkin lahto on kuulemma kuulutusta vaille valmis? Varejao, Z...?

Tanaan siis drafti. Nyt taalla huhuillaan sita, etta Blazers on tanaan paaasiassa vain myyjana, ei niinkaan ostajana. Oston aika on kun free agent market avautuu (oliko se nyt heinakuun 1.?). No joka tapauksessa aina vaan piukemmin nayttaisi silta, etta se Hinrich olis tanne nyt sitte tulossa ja Sergio, Petteri ja Joel Freeland, kaikki, kaupattais veke. Saattaa menna muitakin ton 22. pickin kanssa. Gappia pitaa tehda, etta saatais osaavaa koripalloilijaa tahan suuntaan. Noi kolme jannua ja jo oleva baut $7 miljuunaa antais meille mukavat $10milj. kaupparahoiksi. Sillahan saa jo jotain...

Perskutarallaa vaan kun ne kauppais T-Law:n ja/tai Websterinkin, mutta taitaa olla Matsin paivaunia nama tallaset. Olis meinaan meidan SF-posti ihan "OK" Hedolla ja Batumillakin miehitettyna. Siihen mitaan vepstereita ja traviksia tarvita enaa...

Drafti-kekkerit alkaa seittemalta "east coastia".
 
All day.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Cavs kieltämättä vahvistuu kovastikin Shaqin myötä, mutta toisaalta ei ole mikään selviö että Shaq jaksaa pitää itsensä kunnossa. NBA kun tunnetusti on egojen kamppailuareena, niin jokohan tästäkin siirrosta on vedetty jonkinlaisia päätelmiä siitä että Shaq tahtoo näyttää Kobelle olevansa sittenkin vieläkin kovis voittamalla mestaruuden :)

Phoenix-kokeilu onneksi saatiin siis pakettiin, ei tuolla palkalla ja sillä mitä hän antoi kentällä (mikä oli loppua kohti ihan paljonkin) oikein olisi saanut aikaan mitään järkevää, Motumbo-palkalla Shaq kelpaisi mielihyvin minnetahansa.

OT Steve Nash Lettermanin vieraana, ihan hyvää läppää ja Nashilla ei näemmä tuo ego ole päässyt kasvamaan ihan ylisuureksi, kun tuossa määrin pystyy harrastamaan itseironiaa.
"Have you ever been in the Finals?"
http://www.youtube.com/watch?v=TJ66pCgcw_E
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Nooh, Steve on kanukki ja heilta toi lappa ja itseironia toimii paremmin kun jenkeilta. Plus onhan ne kanukit paljon mukavampiakin ;-)

Mietitaan vaan mita Shaq on muutamien viime vuosien aikana tuonut joukkueilleen... ei mitaan. Siis ainakaan mitaan ratkaisevaa joukkueen menestyksen kannalta. Shaq ei ole enaa mikaan "difference maker", joten happamaksi jaa naa marjat. Milla se meinaa pysayttaa Howardin kun Howard pelaa 40+ minuuttia ja Shaq puuskuttaa baut 30?

Vince Carter matkalla Orlandoon paikkaamaan Hedon jattamaa reikaa... Nets puolestaan tekee samaa kun Suns: jotain jarkea noihin palkkamenoihin.

Sunsista puheenollen... Steve Kerr on kylla onnistunut nuss... tunaroimaan koko homman tuolla aavikolla. Viela kun toi Amar'e tosta lahtee, niin ei muutakin Kerrin pojalle mitali urheasta tyosta organisaationsa eteen!
 
All day.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Sunsista puheenollen... Steve Kerr on kylla onnistunut nuss... tunaroimaan koko homman tuolla aavikolla. Viela kun toi Amar'e tosta lahtee, niin ei muutakin Kerrin pojalle mitali urheasta tyosta organisaationsa eteen!
Jep, urheilulliselta kannalta näin voinee sanoa, mutta toisaalta voi olla että Kerrin agenda ei ole ehkä pelkästään urheilullinen. Sunsien omistaja on jo pitkään tahtonut kuluja kuriin ja nykyisessä taloustilanteessa tällä on ehkä entistä suurempi rooli ja kun omistajalla ei ole pääomaa millä pelata (Allen, Cuban...vai liekö Cubanillakaan enää?) niin low budget-pelaaminen kuitenkin tuo jokatapauksessa tietyn tulovirran sisään mutta palkkamenoissa sitten säästääkin pitkän pennin, etenkin jos palkkabudjetin saa Capin alle.

Jos Kerr saa palkkabudjettia leikattua Shaqin 20 miljoonalla (vastineeksi tosin tulee BigBen) ja Amaren 16 miljoonalla, vielä sitten jättäen Nashin signaamatta niin palkkabudjetti on enää rapiat 30 miljoonaa viime kauden 71 miljoonan sijaan...karua, mutta aika merkittävä ero kylläkin.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Tuli koko lailla sutinaa minun kuvaani Cavsista, kun päätti Big Cactus, oma lempipelaajani, siirtyä näyttämään LeBronille koripallonpeluun mallia. Parhaimmilaan Shaq tuo koko läsnäolonsa, taitonsa ja kokemuksensa LeBronin vierelle ja mestaruus ollee selviö. Pahimmillaan Shaq pilaa Bronin hiekkalaatikon meiningin ja peli voi seota täysinkin.

Shaq ei ole enää yhtä nopea, hyväkuntoinen tai kimmoisa kuin oli 10 vuotta sitten, mutta tuolla meriittilistalla kokemus on nyky-NBA:ssa ylivoimainen ja karisma kovaa tasoa, hyvässä tai pahassa. Ensi kaudella Shaq nimenomaan on Cavsin ''difference maker''. Howardin kanssakin pärjää varmasti paremmin kuin Varejao!
 
''Ei niin näkyvä, ei niin suosittu, mutta paras.'' Rafael Janne Ojasesta 4.1.2009 Ojasen omassa ketjussa.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No joo, eipa se drafti-paiva meille sittenkaan (taaskaan) tarjonnut hunajata, vaikka kuinka hehkutinkin. Sergio pakkasi tosin kamansa ja muutti tohon vahan etelammaksi. Draftista me otettiin joku espanjalainen projekti, joka ei tulle koskaan(?) taalla kuitenkaan pelaamaan.

Noh kuitenkin... ylihuomenna alkaa free agent markkinat ja niihinhan tassa on kovasti tahdatty ja sita se oli myos se Sergion treidaaminen draftipaivana. Pikkasen vajaa pari millia siitakin jai extraa kuppiin, joten on tassa nyt se baut $10 miljoonaa tuhlata... Ja sillahan jo jotain saakin.

Enpa pitaisi ihmeena kylla siis sita, etta jos yksi pelaaja tuolla tavalla loppuviikosta ostettaisiin ja toinen pelaaja vastaavasti tulisi treidien kautta tassa kesan aikana... Hinrich ja Hedo...? En olisi yhtaan harmissani tasta kaksikosta, vaikka en muuten hirveesti mikaan Turkki-fani olekaan. Nailla kuitenkin saatais seka PG etta SF paikat kondikseen, jotka oli eittamatta ne akilleen kantapaat manna kaudella. Toisaalta, olis kiva saada vahan lihaa back-up PF:lle, joten josko se Bass sielta sittenkin...???

Noh, koitetaan talla tavalla ensin:

Hindrich
Roy
Hedo
LA
Oden

Blake
Rudy
Batum
T-Law
Przybilla

On huonompiakin jengeja tassa liigassa nahty...
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Shaq ei ole enää yhtä nopea, hyväkuntoinen tai kimmoisa kuin oli 10 vuotta sitten, mutta tuolla meriittilistalla kokemus on nyky-NBA:ssa ylivoimainen ja karisma kovaa tasoa, hyvässä tai pahassa. Ensi kaudella Shaq nimenomaan on Cavsin ''difference maker''. Howardin kanssakin pärjää varmasti paremmin kuin Varejao!
Tassa taytyy muistaa se, etta Shaq hankittiin Cleveen periaatteessa vain ja ainoastaan yhdeksi kaudeksi ja ennen kaikkea vain ja ainostaan yksiksi pleijareiksi. Kuinka paljon jannu tulee runkosarjaa pelaamaan, silla ei ole mitaan merkitysta. Vain silla miten han pystyy pleijareissa auttamaan "The Brat"ia ja Cavseja, kun vastassa on Celtics ja/tai Magic, silla on valia. Ja se tulee maaramaan sen, oliko tama kauppa onnistunut vai ei.

Ja tassa pitaa kuitenkin muistaa se, etta Shaquille O'Neil ei ole ollut minkaanlainen "difference maker" enaa pitkaan aikaan missaan tiimissa missa han on pelannut. Vai muistaako, joku hanen taanneen menestysta jollekin joukkueelle sitten kesakuun 2006? Se, etta se mestaruus tuli silloin Miamissa, on jo menneiden talvien lumia. Sen jalkeen jannu ei ole pystynyt pelaamaan 30 minuuttiakaan per matsi, levari ka. on 8.5 ja piste ka. 15.6. varjon kommentti oli ihan hyva: saadaanko miehesta enaa tarpeeksi ulos, etta han pystyisi Clevea auttamaan sen viimeisessa hengenvedossa ennen kun koko joukkueesta tulee "The Team That Was Once Known As LeBron's Team". Ehka pahasti vesittynyt Diesel haluaa viela jonkun statementin jattaa ennen kun aika on ohi? Saas nahda. Itse en usko tahan.
 
All day.

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Ja tassa pitaa kuitenkin muistaa se, etta Shaquille O'Neil ei ole ollut minkaanlainen "difference maker" enaa pitkaan aikaan missaan tiimissa missa han on pelannut. Vai muistaako, joku hanen taanneen menestysta jollekin joukkueelle sitten kesakuun 2006? Se, etta se mestaruus tuli silloin Miamissa, on jo menneiden talvien lumia.
Tämähän riippuu siitä, miten näkee ''difference makerin'' käsitteenä. Minä näen sen niin, että Shaq on ensi kaudella tärkein yksittäinen palanen koko Cavsin joukkueessa, joten hän on joukkueensa ''difference maker''. Mikäli Shaq puristaa ratkaisuhetkillä ilmat Howardista, Perkinsistä tai Bynumista riippuen vastustajasta ja vääntää muutaman tärkeän korin, johon hänellä on edelleen valmiudet muutenkin kuin donkkaamalla vapaat paikat sisään, joka on jo tuon ikäiselle sinänsä saavutus(Dwigt Howard, anyone?), hän on onnistunut positiivisesti hommassaan, mutta pahimmillaan homma voi mennä puuroksi. Cavsin onneksi Big Z jatkanee Clevelandissa.
 
''Ei niin näkyvä, ei niin suosittu, mutta paras.'' Rafael Janne Ojasesta 4.1.2009 Ojasen omassa ketjussa.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Juupa juu, mutta toihan riippuu siita mita "difference makerilla" halutaan ymmartaa. Itse ymmarran sen niin (ja sita myos tarkoitin), etta Shaq ei ole tuonut enaa kolmeen kauteen jengeihinsa mitaan mika tekisi jengista paremman ja menestyvamman.

Tuossa sinun skenariossa on minulle myos yksi toinen juttu: onko vesittyneesta Dieselista enaa puskemaan pelin loppupuolella ja/tai jatkoajalla? Monestihan han, talla ja viime kaudella, teki pisteita ja survoi kroppaansa nimenomaan pelin alkupuolella, mutta sitten puuskutti vaihtopenkilla pitkalti sen jalkeen. Myos se, etta hanesta ei varmasti enaa saada yli 30minsaa ulos on yksi ratkaiseva tekija.

No joka tapauksessa, uskon Cavsien tekevan "HIFK:t 1997-1998" ja ostavan sinne viela yhden tai kaksi pelimiesta, hinnasta riippumatta, ja varmistavan silla mestaruuden ennen kun The Brat siirtyy kalaisimmille vesille, Manhattanille.

Hindrich
Roy
Hedo
LA
Oden

Blake
Rudy
Batum
T-Law
Przybilla

On huonompiakin jengeja tassa liigassa nahty...
Koitetaans toisenlaista vaihtoehtoa:

Kidd/Nash
Roy
Webster
LA
Oden

Bayless
Rudy
Batum
Birdman
Przybilla

Ei taakaan ihan paha...

Kolmisen tuntia enaa ennen kun free agentteihin saa ottaa yhteytta. Ja puheaikaa on tosiaan se viikko ja sitten baugaa. Kovimmat huhut on tosiaan tannepain tuomassa Hindrichia, A-Milleria ja Hedoa, mutta itse en panis ollenkaan pahaksi Birdmania tai jopa sita Bassia... niilla meinaan pidettais huoli siita, etta T-Law lahtis helkutan kukkeliin ja LAn taakse tulis sita lihaa, jota taalta viime kaudella pahasti puuttui... ;-)
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, free agent ovet on avattu ja uutisia on pursunnut. Mm etta Boozer ja Okur jatkaa Utahissa, Varejao lahtee litomaan, Kobe teki aiwan kasittamattoman uuden sopparin (toivottavasti ei tule nalka!!) ja Blazers lahti ainakin nyt aluksi Hedo Turkoglun peraan. Tama tietysti meinaa sita, etta SF postilla tulee ruhkaa alkusyksysta ellei tassa tulevien viikkojen / kesan aikana sitten treidata yhta, kahta SF:aa, kun ollaan muiden pelaajien perassa...

Jos Hedo meille tulee, niin se ratkaisee yhden ongelman. Han olisi silla tavalla tervetullut pelaaja, etta pystyy paukuttamaan sen baut 15 pinnaa per peli ja on syottajana ja pick'n rollina varsin osaava kebab. Ja tahanhan tassa herra Pritchard juuri tahtaakin: jannu joka on heittouhka (painetta pois Roy:lta ja LA:lta), mies jolla on mittaa (aloituskokoonpano alkaa olla jo "Magic:mainen"), mies joka osaa syottaa (avaa pelia) ja mies joka on nyt vetanyt pick'n rollia Howardin kanssa muutaman vuoden, joten sen opetteleminen Odenin kanssa on varmasti yksi niista isoista jutuista. Lisaksi han on ilman muuta upgrade Outlaw:sta, silla tama mies ei sula pleijareissa, vaan mattaa runkosarjaakin paremmin. Lisaksi han on viime sekuntien (Blazers:han oli tassa liigan ykkonen viime kaudella) ratkaisija, joten siita yksi option lisaa. Muistan vaan talvelta kun Hedo upotti meidatkin Rose Gardenissa viime sekunnin kolmosella ja silloin vitutti niin maan perkeleesti... kavi vaan mielessa, etta olispa meillakin tollanen jannu... noh, nyt olis mahis...

Mikaan ei silti ole viela tietenkaan varmaa, joten katellaan nyt. Varmasti KP juttelee viela muidenkin FA:ien kanssa, ei taa tassa voi viela olla. Sitten sen jalkeen aletaan miettimaan sita, etta mitas muuta. Tamahan on se "rahasiirto", ei treidi. Talla vedetaan palkkakattoon asti piukasti (joka voi merkita myos Koposen "Blazers-paivien" loppumista samalla) ja sen jalkeen tosiaan mietitaan, etta kuka PG:ksi ja mista viela se back-up PF? Hindrich -huhu ei ota laantuakseen, joten lahtisko Outlaw (Hedon tuleminen olisi varma merkki Travisin lahtosta kylla) ja drafti-pickeja siina diilissa? Ehka myos Webster? Mutta mista PF? Ja milla diililla/rahalla? Onko Hedoa ehka ajateltu pituutensa takia myos back-up PF:ksi? Tjaaaah...? Siella on ihan hyvia PF:ia tarjolla, joten toivottavasti KP temppuilee meille viela sellasen. Olo on kylla vahan kun jouluna... yksi lahja ei riita, kaksi olis tosi kiva, mutta saisko viela kolmannenkin...???

Katellaan mita Detroit tekee myos, silla heilla on se isoin gappi, joten heilla on hieman paremmat lahtokohdat hankkia FA:eita kun meilla. Seurataan...
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tuoreen uutisen mukaan Rudy on nyt vittuuntunut Hedo huhusta (tai se mikaan huhu enaa ole, kun jannu on jo matkalla tanne tsekkaamaan meininkia) ja on jo ottanut yhteytta useampiin eurooppalaisiin jengeihin. Milla han paasisi eroon kontrahdistaan, sita en tieda, mutta jannu on nyt kypsa, koska Blazerseihin ollaan hankkimassa samantyylista pelaajaa kun han itse on -> vaheneeko minuutit jo ennestaankin?

Tama on tietysti harmi, koska han on suosikkipelaajani ja omasta mielestani han on nimenomaan juuri sita mita me taalla tarvitaan: energiaa ja taitoa. Harmi vaan, etta Nate McMuffin nakee tan pelin niin eri tavalla, etta hanella on tapana tehda pelaajista, ei parempia vaan huonompia, koska ei osaa kayttaa heita oikein.

Katellaan...
 
All day.

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Lakers sitten menetti Arizan, mutta korvaukseksi nappasivat Ron Artestin rosteriin. Ja Zen Masterkin ilmoitti että terveys kestää valmentaa vielä ainakin 09-10 kauden, joten eiköhän ole lupa odottaa että Black Mamba ja kumppanit ovat finaaleissa ensikin vuonna.
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Niin tai siina kavi siis niin pain, etta Artest ostettiin Lakerseihin, joka oli selva viesti siita, etta Arizaa ei enaa kaivata, jolloin Ariza soitti Houstoniin ja se oli silla sitten selva. Eli aikalailla paikanvaihto naiden kaverien kesken.

Hedo puolestaan paatti yhden paivan jalkeen taalla Portlandissa, etta Toronto on sittenkin se parempi paikka hanelle. Juttelin juuri asken meidan assari-koutsi Montyn kanssa (jonka muuten huhutaan lahtevan Timbawolvesien headariksi) ja hankin sanoi, etta vaikka ei tieda koko jutusta yhtaan mitaan, niin ei muista toista samanlaista tapausta: suullinen sopimus yhden jengin kanssa ja "joo joo:ta" lehdistolle, mutta samana iltana kuitenkin ilmoittaa, etta the deal is off ja lahtee toiseen jengiin. Aika outo juttu tosiaan, joskin pahat kielet kertovat, etta Hedon vaimo oli ilmoittanut, etta Portlandiin asti han ei lahde. Torontossa kun on aika iso turkkilainen siirtolaisporukka, on turkkilaisia ravintoloita ja onhan se periaatteessa itarannikollakin... En toisaalta syyta miesta, silla kiva paikkahan se Toronto on, joskin urheilullisilla perusteilla taa on aika outo valinta: mahis pelata nousevassa tulevaisuuden finaali-jengissa vs. jengissa, jolla ei pleijareihin periaatteessa ole paljoa asiaa Hedon uran aikana...

Noh, oli miten oli, saas nahda mita me nyt sitten keksitaan. Kovat miehet on jo siirtyilleet jengeista toisiin tai sopineet jatkosta oman jenginsa kanssa, joten saas nahda keta tanne nyt site tulee. Veikkaan, etta nyt tasta SF-diilista siirrymme PG+PF diiliin. Toivottavasti siita Hinrich:sta ei jouduta maksamaan kuitenkaan...
 
All day.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy