TML

Jäsen
Pitää saapua kiitospäivän aamureeneihin niin saa oman numeronsa!!

Kieltämättä hyvä matsi tulossa ja pitää väijyä matsi. Oden on myös pelannut avauksessa muutamat viime pelit, pinnoja ei tosin ole kauheasti vielä syntynyt. LaMarcusta on mukava seurata tänään.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Terveiset taalta Barbosan kotikulmilta!

Itse en nae matsia, enka ole muutenkaan nahnyt matseja pariin viikkoon, mutta kiinnittakaapa huomiota illan/yon matsissa siihen kuka meilta alkaa tehda pisteita. Jokuhan sielta aina sen vastuun ottaa. Batum on ollut viime matseissa huikea: pinnoja, blokkeja ja vauhtia.

Siita sitten huomio siihen kohtaan kun meilta rupee penkkia tulemaan kentalle. Rudy, T-Law, Sergio, Frye... Kumpi voittaa penkki-taistelun? Ja sitten loppussa, jos peli on tiukka, kuinka B-Roy tekee mita huvittaa ilman mustelmien pelkoa.

Blazersien hyva alkukausi kulminoituu kolmeen asiaan: vapareihin, levareihin ja pallonmenetyksien vahyyteen. Vapareita ei kaiketi voiteta tanaan (A.I. ;)), mutta levareista taistellaan. Ja koska Detroitissa pelataan, niin veikkaankin etta pallonmenetyksista tullee se kulmakivi taman paivan matsiin.

Odenista ei edelleenkaan kannata odottaa mitaan "ihmeellista". Nuori kundi, joka vasta totuttelee NBA-peliin. Onneksi ratkaisijoita loytyy muutenkin: Roy, LA ja joukko 10-14 pinnan miehia. Alkaisko Rudy saamaan taas otetta peliin vai vaivaako vasymys edelleen? Oden keskittyy nyt vaan puolustamiseen ja se tulee nakymaan tanaankin siina kuinka Pistons ajelee tai ei ajele korille kun Oden on kentalla. Noh, ei se Przybillakaan siita kylla yhtaan tilannetta muuta.

Kaksi puolustavaa joukkuetta vastakkain. Meneeko 90 pinnaa rikki??
 
All day.

Islanders

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Myös Iverson Pistonsissa kiinnostaa, tottakai. Iverson muuten vaihtanut numerokseen numeron 1, miksiköhän? Kun vilkaisee niin Detroitissa pelaa joku yhden vuoden tahkonnut Rodney Stuckey tutulla #3:lla. Eikö tuossa nyt olisi se 12 vuoden kokemus ja kenties sopivan iso tukku tuohta voinut edesauttaa oman numeron saantia..?
Tästä oli pieni juttu Urheilulehdessä, taisi olla viikon vanhassa lehdessä. Iverson ei tahtonut tulla takki auki uuteen seuraan, vaan yrittää olla omien sanojensa mukaan nöyrä. En nyt ole varma, puhunko läpiä päähäni, mutta muistaakseni AI pelasi ensimmäiset pelit Motownissa PG:n paikalla, mutta vaihtoi sitten luontaisempaan SG:n paikalleen sillä verukkeella, että juuri Stuckey pääsisi pelaamaan. Numeron vieminen Stuckeyltä kuului samaan nöyrään käytökseen. Korjatkaa, jos olen väärässä.

Ei muuten Billupskaan saanut vanhaa Detroitin numeroaan (#1) matkatessaan Denveriin, sillä J.R Smith käytti sitä jo. Tästä aasinsiltana tulee mieleeni, että ehkäpä Iverson haluaa näyttää, että korvaa Billupsin ihan jo numerollaan..
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Hemmetin Heat meni sitten häviämään yhdellä pisteellä Clippersille. Voi viljami sentään. Beasley heitti 24 pistettä ja Wade 26, mutta muuten taisi olla hiljaista. No menee tässä silti paremmin kuin viime kaudella joten ei auta itkeä. Kyllähän D-Wade on niin kovin yksin, onkohan se Marion loukkaantunut tai jotain. Ei se ainakaan pisteitä näytä tekevän. Käsittääkseni se ei toki hänen päähommansa olekaan, mutta voisi nyt edes jossain pelissä tehdä yli 20 pistettä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Meikäläisen yöunet vähenivät juuri parilla tunnilla. Mihis aikaan tuolta alkaa näkyä kuvaa?
Jaa-a, kohtapuoliin kai. Tosin on sitten normaalista poiketen joku WMP-versio ja mulla ei IE:llä vielä toiminut ja FF vaatii liitännäisen, mutta eipä oikein selviä minkä, kun ei FF osaa itse ladata mitään sellaista.
 

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaa-a, kohtapuoliin kai. Tosin on sitten normaalista poiketen joku WMP-versio ja mulla ei IE:llä vielä toiminut ja FF vaatii liitännäisen, mutta eipä oikein selviä minkä, kun ei FF osaa itse ladata mitään sellaista.
Mulla tulee jatkuvasti tuolla WMP:llä, että "Please tune back during broadcast hours". Tosin NBA.comin mukaan peli ei ole vielä alkanut, vaikka kello kertoo ihan toista.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, tanaan on edessa ottelu numero 21 ja tasonmittausottelu numero 2. Ensimmainenhan (myos se kauden ensimmainen) me havittiin selkeasti Lakerseille. Tanaan siis Celtics Bostonissa.

Kausi on alkanut varsin hyvin. Saldo on 14-6 ja silla ansaitaan juuri nyt koko Lannen kakkostila. Eipa voi hirveesti valittaa. Katsotaan nyt kuitenkin viela toiset 20 matsia ennen kun aletaan puhumaan mistaan sen kummallisemmasta, vaikka jo nyt ilmassa on hyvia merkkeja siita mista tassa on jo pari vuotta puhuttu. Brandon Roy on mm noussut sellaiseen johtajan asemaan, etta sita ihmettelee jo muutkin valmentajat kun meidan Nate. Roy on myos, tuttuun tyyliinsa, ratkaissut otteluita jo kourallisen verran talla nuorella kaudella. Kuinkakohan monta matsia me ollaan jo pelattu niin, etta han on tehnyt baut 8-9 pinnaa ekoilla kolmella jaksolla ja peli on tiukka, ja loppujen lopuksi me ollaan voitettu ja Roylla on 18-22 pinnaa loppujen lopuksi? Vaan eipa silti, on siella ratkaisijan saappaisiin totutelleet niin Rudy kuin T-Law:kin. Monesti (viimeksi Washingtonissa) oikeen nakee, etta tiukassa loppuvaannossa meidan kundeilla ei oo mitaan hataa ja luottamus on korkealla ja kaverilla on samaan aikaa paskat housussa. Hienoa kattella! Ihmettelen oikeen tuota nuoren joukkueen itseluottamusta ja "kokemusta". Lisaksi pelisysteemia, joka antaa joka ilta eri jannuille ratkaisupaikkoja. Ei nojaa peli yhden tai kahden jannun peliesitykseen. Ratkaisuina on ollut myos, etta kotipelit on hoidettu toistaiseksi tappioitta ja Idankin joukkueista on selvitty ilman tappioita. Vieraspeleista (joita on pelattu 13 kaikkiaan!) saldo on yli .500. Katsotaan nyt sitte mita tasta voi sanoa taman alkuillan jalkeen, kun vastassa on ollut meita viime peleissa pahasti "koulukiusannut" Celtics. Jannuilla on tanaan todellinen naytonpaikka ESPN:lla!

Mutta se Blazerseista. Katsellaanpa hieman sarjataulukkoja. Lannessa hommat nayttaa repeavan jo nyt. Pleijareihin nayttaa olevan tarjolla "vain" yhdeksan jengia. Mika niista jaa rannalle loppujen lopuksi? Lopuista kuudesta jengista ei nayta olevan niihin mitteloihin talla kaudella. Vaikea todellakin nahda, etta GSW tai Clippers tuolta viela nousisi... Memphiseista ja Oklahomeista puhumattakaan! Heikosti alkukauden alottaneet Mavs ja Spurs ovat vastaavasti paasseet taas tekemiseen kiinni. Loukkaantumisista ja uuteen totutteluista on paasty eroon ja nyt siella pelataan jo varsin hyvilla voittoprosenteilla. Phoenix yskii, Phoenix yskii, niinhan ma jo ennen kautta sanoin... Kun Nash on sivussa, homma kusee aivan totaalisesti. Ei siis yllata, etta Arizonassa ollaan varpaillaan niin nyt kuin kevaallakin. Shaq on laihtunut huomattavasti, mutta on yllattavankin ailahtelevainen. Riippuu ihan paivasta mita Diesel pakoputkestaan ulos suoltaa... Voittoja tulee tappioiden kanssa tasatahtia ja Lannessahan silla voi jaada pleijareista ulos. Houstonilla on aina vaan samat ongelmat: loukkaantumiset vaivaa. T-Mac on jalleen ulkona eika Artestistakaan ole saatu irti ihan sita mita hanesta odotettiin. Kylla Houstonissa pleijareita pelataan ensikin kevaana, mutta milta sijalta?

Meidan divisioonassa tilanne on kutkuttava. Riippuu ihan mika jengi pelaa milloinkin ja keta vastaan. Denver, Utah ja Blazers vaihtelee karkipaikkaa kun J-M Latvala vaihteita Walesissa! Denver nayttaakin nyt saaneen enemman irti vaihtokaupoistaan. Billups on tuonut peliin jarkea, kun taas A.I. ei saa edes entisia tehojaan irti bail out-kaupungissa.

Idassa kirja on taas kerran auki kun entisen tyton reidet tanssien jalkeen. Karjessa on odotetusti 3-4 jengia, joista Cavs on yllattanyt ainakin itseni. LeBron on aivan huikea, muuten tosiaan aikamoinen yllatys. Idan tasaisuutta osoittaa sijojen 8-14 valilla olevat pari voittoa. Hyvalla kotistandilla siella voi parantaa osakkeitaan huikeasti. Ei Wizardskaan ulkona missaan tapauksessa ole. Kunhan Haywood ja "tupla-zero" tulevat takaisin kentille, niin eikohan ne sielta pleijariehin viela nouse. Toronto on ehka se suurin pettymys Idassa ja siksipa siksi Sam Mitchell sai lahtea jo nyt. Erinomainen koutsi, mutta lyhyt oli Raptorsien johtoportaan pinna tassa tapauksessa. Lyhyt on myos tie "Vuoden koutsista" erotetuksi koutsiksi. Noh, joku muu tiimi saa Sam:ista hyvan koutsin, se on selva. 76ers menee kasi kadessa Toronton kanssa. Elton Brandista odotettiin messiasta Phillyyn, mutta onko Elton kuitenkin vain "toinen Zach Randolph"? Tehoja on, mutta voittajaa han ei tiimistaan pysty tekemaan. Kirveellakaan.

Eli tanaan siis streamien aareen alkuyosta, kun Blazers ja Celtics iskevat yhteen. Jomman kumman pitka putki katkeaa...
 
All day.

Islanders

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Mysteeri nimeltä Clippers

Matsille iso käsi, nyt kun kerrankin muistaa. Tosi hyvää infoa sopivan luettavassa paketissa. Tekstisi ovat parempia kuin YLE:n anti NBA:lle koko kauden ajalta. Ei siitä kuitenkaan sen enempää.

--

Olenko ainoa, joka ihmettelee, miksi Los Angelesin "parempi" jengi ei kerta kaikkiaan vain pärjää tällä hetkellä? Seura toki menetti kauden alussa Brandin sekä Maggetten, jotka olivat vuosia kantaneet seuraa, mutta ihmettelenpä silti.

Brandia paikkaamaan on saapunut nyt kaksi PF:ää, Camby sekä Randolph treidien kautta. Kumpikaan ei ole mitään keltanokkia, mutta ovatko miehet voittavia? Eivät ilmeisesti. PG:n paikalle kesällä tuli Warriorsista supermies Baron Davis- luonnollisesti superluokan sopimuksella, mutta eipä ole Clippersiä pelillisesti miehen hankinta juuri hyödyttänyt, vaikka Davisin statistiikka komeaa onkin.

Myös yksi kaikkien aikojen suosikeistani, Mr. White Chocolate Jason Williams sovitti elokuussa jo Clippersin sotisopaa yllensä, mutta toisin kävi, kun mies lopetti. Voidaankin jossitella, että olisiko Clippersin peli nyt dramaattisesti erilaista, jos J-Will jakelisi namusyöttöjään korin alle Kamanille ja Randolphille? Viedään asia pidemmälle ja ajatellaan, jospa penkin päästä löytyisi Sam Cassell puhaltamassa Staplesin täyteen energiaa ja jännitystä, mitä on löytynyt tällä kaudella lähinnä Lakerin matsatessa.

Fakta nimittäin on, että Clippers on jo valmiiksi heikon divisioonansa huonoin ja vielä melko suurella erolla Queensiin. Konferenssissaan se on toiseksi heikoin, taakse jää vain pelikuvioitaan vielä hakeva Oklahoma City Thunder. Mutten ihmettelisi, vaikka Clippers kohta makaisi lahnana lännen pohjalla.

Syvyyttä Clippersillä on runsaasti, joten siitäkään menestyksen ei pitäisi olla kiinni. Ottelut ovat olleet sekä tiukkoja puristuksia, jotka on hävitty viime hetkillä, kuten juuri Mavsia vastaan toissapäivänä(?), sekä sitten varsinaisia blowouteja.

Onko syy valmennuksessa, Mike Dunleavy, Sr:sta Mats osaa varmaan kertoa enemmän, onhan kaveri luotsannut Blazersia monta vuotta. Clippers säilyy itselleni melkoisena mysteerinä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kiitos kiitos. Hyva, jos ymmarratte jotain naista mun teksteista. Valilla menee soomi sekasin...

Heh, perjantai-ilta Bostnissa ja kyyti on kylmaa. Tai se mitaan kylmaa ollu ennen kun toisen jakson lopussa taidettiin vetaa kuutisen minuuttia ilman pisteita ja samalla sekoilla puolustuksessakin niin, etta itsekin oon tassa ihan kysymysmerkkina. 36-35 johto vaihtui hetkessa 36-49 taukotappioksi. Noh, pitaa varmaan palata maanpinnalle taas vaihteeksi... Isot pojat on nakojaan viela ihan erikseen tassakin liigassa.

Yli kymmenen pinnan tappioasemaa ei Gardenissa meinaan kaanna perjantai-iltana kukaan. Jatkamme kuitenkin, ehka saamme elaa.
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Niinpa niin eli korville tuli Bostonissa niin etta vielakin soi. Loppunumerot 93-78 eivat kerro edes koko totuutta rumasta illasta, silla Celtics taisi olla juuri yli 20 pinnaa edella, kun ne heitti reservit peliin ja meidan penkki pani hosseliksi. Ero kaventui 11een pinnaan (nelisen minuuttia viela jaljella) ja silloin Doc Riversin oli pakko laittaa KGnsa ja Alleninsa takas kentalle, ja se oli siina. Ja kun siella on Pierce, Rondo, KG ja Allen kentalla, niin muut saa olla vaikka pajatsoa pelaavia mummoja, niin tulosta syntyy! Hattua paasta, respekt!

Tosiaan siina ekan puoliajan paatteeksi oli sellanen kuuden minuutin jakso kun me ei tehty pistettakaan, ja 10 minuutin jakso kun me ei tehty pelitilannekoria. Vastaavasti Boston jauhoi itsevarmasti tilanteesta kuin tilanteesta. Helvettilainen kun piti valilla lahtee pois tv:n aaresta kun teki niin pahaa! Fakta vaan meinaan on, etta vaikka meilla on hyva joukkue kasassa, joka pelaa jo yllattavankin hyvaa korista, niin ei meilla ole mitaan sanaa naita kokeneita jengeja vastaan. Ei Bostonia, ei Lakersia, ei Phoenixia... Eli paastaan me sinne pleijareihin milla numerolla tahansa, niin onnea vaan sinne ekalle kierrokselle! Kylla taakin kausi sikali menee kokemusta ja pelijuonta etsiessa ja olkoon nyt naa hyvat suoritukset ja tulokset niita palkintoja mita me talla kaudella saadaan.

Mika tuossa eilisessa pelissa pani vituttaman oli just se, mista kundit oli ennen matsia puhuneet: tehdaan vaan omaa juttua, ei laheta turpakarajille mukaan(/ei provosoiduta) ja naytetaan, etta meidan omalla pelilla homma hoituu jos hoituu. No kun Boston alkoi Puolustamaan (isolla Peella!), niin se loppui siihen. Boston otti meilta "spacingin" pois, vei pallollisen pelaajan tilan minimiin ja pakotti kundit todella huonoihin heittoyrityksiin. Ja sitten kun hyokkayksessa kusi, niin Boston juoksi transitionista helppoja. Meidan kundit seisoi. Siella oli Batum, Frye, LA... aina myohassa. Koriksen ihan perusjuttuja on, etta kun edes puolustaa hyvin, niin siita se aukee se hyokkayskin. Boston teki juuri niin, kun meidan kundit taas tuskastuivat ja lonkyttelivat. Ja sitte KG ja Pierce alkoi provoilemaan ja vaikka kuinka juuri siihen oltiin ottamassa uutta asennetta, niin ei kun siihen show:hun vaan mukaan. Saalittavaa. Noh, kokeneet napaytteli siina junioreille nenanakkeja oikeen kunnolla! Ainoo positiivinen juttu tuossa nyt kuitenkin oli se, etta me havittiin "maailmanmestareille" ja se oli ihan odotettua se. No harm done that way. Nyt vaan kiukkusena Toronton kimppuun huomen aamulla(!!) ja sitte himaan. Siita onkin aikaa kun oon viimeksi ollut matsissa. Tiistaina hallille!

Mitapa noista Clipperseista...? Silla jengilla on aina ollut identiteettiongelmia, se on selva. Silloin talloin homma on kulkenut, mutta kun isoveli on "jeesus" niin pikkuveljen on vaikee olla mitaan en kummallisempaa. Dunleavy on aina ollut tekija koutsina ja uskoisin, etta han olisi kylla saanut Clipperseihin vauhtia talla kaudella ellei... Niin, Baron Davis:han sinne hankittiin vain ja ainoastaan Elton Brandin aisapariksi. Sitten kun Elton-velton lahti Phillyyn, niin on aika selvaa, etta koko pakka meni uusiksi. Veikkaan, etta toimiston puolella jengi nojaili tuoliensa selkanojiin ja hoki kadet otsilla, etta WTF!? WTF!? Mita me nyt tehaa???

Kieltamatta tuo eilinen konttaaminen Memphisissa oli varmaan niita viimesia nauloja Dunleavyn arkkuun. Jengissa on ihan hyva ryhma osaavia pelaajia, mutta tulosta ei vaan synny. Davis ei pelaa lahellakaan entista tasoaan, Zach Randolph tekee aina vaan tota omaa 20/10:nsa, mutta jo kolmannessa jengissa perakkain joka konttaa pahasti. Zachissahan on aina ollut se huono puoli, etta han tarvitsee palloa joka hyokkayksessa ja silloinhan hyokkays pysahtyy siihen. Oiskohan ihan siksi miksi han lahti myos D'Antonin jengista? Ei Zachilla pelata nopeaa pelia. Nyt siella on B-Davis, joka oli Warriorseissa itse moottori. Oikee evinrude. Sopiiko han Zachin kanssa samaan aikaan kentalle? Minusta ei. Baron panee hosseliksi, pallo Zachille, BAM. Hommat seis. Sitten on viela Cambykin... kaikki tekee sita omaansa, mutta entas sitten? Entas muut? Eli ma kylla sanoisin, etta Clips etsii itseaan. Mika kusee eniten? Pelaajavalinnat, koutsi vai pelisysteemi? Ehka valmentajanvaihto olis tosiaan jotain (vaikka en yleensa niista pidakaan) ja remmiin joku, joka panee palikat kasaan. Palikat kasaan... loytyyko Zach sitten Oklahomasta, lol!
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Sunnuntai-aamun ratoksi pelattiin pari pelia. New Yorkissa Knicks pesasi Detroitin sunnuntai-yskivan moottorin ja Blazers kavi Kanadan puolella hakemassa Torontosta hyvan mielen kotimatkalle viiden vieraspelin jalkeen.

NYCissa tosiaan Detroit pelasi jo viidennen sunnuntai-pelinsa talle kaudelle ja yhta monesti kundit on myos sunnuntai-pelinsa havinneet. Ihme sunnuntai-kirous kylla!

Blazers lahti kiillottamaan kilpeaan Boston noyryytyksen jalkeen ja tosiaan hakemaan hyvaa mielta viiden ottelun vierasturneen paatteeksi kotilennolle. Seuraavista kymmenesta pelistahan me pelataan kahdeksan himassa (jossa meilla on siis edelleen 7-0 rekordi), joten nyt on luvassa iltaotteluita, omaa sankya ja fanien tukea! Itse ottelu lahti ihan harakoille heti alussa, mutta toisella ja kolmannella jaksolla "kanukkeja" vietiin kuin esihistoriallista mataa kukkoa. Lopussa taas uuden valmentajan piristama Raptors tuli rinnalle ja ohikin, kunnes Blake veti 8 sekkaa ennen loppua "trein" sisaan ja se oli siina. Tama vieraskiertue muikeasti 4-1 ja nyt siis himaan.

Tahan paattyi se jo kauden alussa mainitsemani vaikea 19 pelin alkukausi, joka venahti laskupaan tukkoisuuden takia 22n ottelun mittaiseksi ;). 22sta ekasta ottelusta meilla oli vain 7 kotiottelua ja huikeat 15 vierasottelua. Vahemman ja enemman kun kenellakaan muulla tassa liigassa. Tama tekee alkukauden saldon (15-7) vielakin hienommaksi kun ensikatsomalla saattaa olettaa. Ei tosiaan voi valittaa, mutta katsellaan nyt viela tuota tilannetta sinne kauden keskivaiheille asti, silla ainakin Mavs ja Spurs on viime aikoina pelanneet todella hyvin. Phoenixiakin vastaan meilla on viela kaksi matsia jaljella... Lakersia kolme...

Plakkarissa on nyt siis seitseman kotiottelua, viisitoista vierasottelua. Seitseman kotivoittoa, kahdeksan vierasvoittoa ja seitseman vierastappiota. Seitseman tappiota ovat tulleet seuraavasti:

76-96 @ LAL
96-107 @ PHX
96-103 @ UTA
82-87 @ NOH
106-111 @ GSW
92-102 @ PHX
78-93 @ BOS

Noita kun katsoo ja niita muistelee, niin vain GSW ja NOH olis ollut jotenkin voitettavissa, Utahia on vaikea voittaa vieraissa muutenkin ja PHX, LAL ja BOS on vastaavasti meille ihan turhan kokeneita viela. Niita vastaan meilla on viela yksi vierasmatsi (LAL) ja viisi kotimatsia. Josko niista voitto pari??

Nyt siis jouluntuoksuiseen joulukuuhun ja katsomaan mita nama taman kuun kahdeksan kotipelia tuo tullessaan. Martell Webster pelasi tanaan muuten viitisen minuuttia ja on siis takaisin pelaavassa rosterissa. Kahdeksan viikkoa siina meni leikkauksen jalkeen. Toivotaan, etta paikat on kondiksessa ja kasi herkassa kunnossa! Tanaan ei viela ollut.

Joulukuun herkupoydan antimet:

18/12 PHX (revanssi!!!)
23/12 DEN (a true back-to-back)
25/12 DAL (saas nahda paastaako vaimo peliin ;))
30/12 BOS (toinen naytos)
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Randy Wittman oli sitten se seuraava, joka lahti. Dunleavy saa viela odottaa (voitto toki alla!). Minnesotassa katsottiin, etta rosterissa on tarpeeksi laajuutta, joten esityksien pitaa parantua. Uusi valmentaja on varapressa, legenda jo elaessaan, Kevin McHale. Kasittaakseni han astui tykkanaan alas VP -palliltaan ja ottaa nyt siis vetovastuun jengista. Huhupuheiden mukaan han ei aluksi ollut yhtaan halukas lahtemaan haalarihommiin (mikas siella officessa on istuskellessa!), mutta kun seurajohto sanoi, etta itepahan kasasit joukkueen, joten hop hop nyt vaan nayttamaan mita talla rosterilla on tarkotus aikaan saada, niin Kevin laskeutuu nyt vaan sielta katsomosta alas parketille, laittaa pitkahihaisen t-paidan sijaan pukua paalle ja kravaattia kaulaan. Ihan mielenkiintoista kylla nahda mihin han pystyy, silla vuonna 2004 pikku stintissaan han teki hyvaa jalkea (19-12). Tosin silloin siella oli viela yks Garnettin Kevin viela mukana...

Olisivat nyt vaan laittaneet Sebastian Telfairinkin lahtemaan Randyn kanssa kasi kadessa! Turha mies.

Dumpatkaa kaikki tollaset Oklahomaan! Zach Randolph, Sebastian Telfair, Stephen Marbury, Shawn Marion, Chris Kaman jne jne ;-)
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Pari hauskaa statsia:

Blazer on talla kaudella pelannut 41:ssa paivassa 22 matsia, joista 15 reissussa ja matkustanut tana aikana just vajaat 21.000 mailia, eli vajaa 34.000km. Ei ihme, jos jengi kaipaa jo omaa sankya...

Me ollaan voitettu kaikki matsit talla kaudella, mitka on paattyneet neljan pisteen tai vahemman erolla. Koko aikana kun B-Roy on pelannut meilla (kolmas kausi menossa), niin kolmella pinnalla tai vahemmalla erolla paattyneet matsit on meille 24-9. All Stars!

Turhan tiedon kuningas tai ei, niin tuossa on! ;-)
 
All day.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
NBA:n seuraaminen on taas jäänyt vähän vähemmälle kiitos adhte:n Montreal-tarjonnan ja vähäisen vapaa-ajan, sekä tietenkin Sunsien pelien alkamisaikojen.

Nyt kun kautta on pelattu se neljäsosa voi ehkä jo sanoakin jotain missä mennään.

Sunsien osalta rekordi siis 12-9 ja sijoitus konferenssissa 9. eli pleijaripaikan ulkopuolella. Shaq on tosiaan pelannut kuin uudestisyntynyt Miamin alkuaikojen Shaq, mikä tosin ei valitettavasti vielä riitä.

Sunsien pelityyli siis muuttui D'Antonin poistuttua, Portlandin suunnalta varmaan hekumoidaan tiukentuneella puolustuksella mutta allekirjoittanut katsoo tässä vaiheessa kautta vain sijoitusta ja 9. sija ei ole riittävästi. Jos pleijarit jäävät tältä kaudelta väliin, tällöin joukkue on pakko pistää uusiksi koska Nash ei nuorru enää yhtään ja Shaqinkin vireystila voi romahtaa milloin tahansa. Nashin poissaolo tosiaan aiheuttaa sen, että vaikka yksi huonoimmista miespuolustajista onkin silloin poissa kentältä, niin ylläri ylläri, pelien voittamiseen tarvitaan pisteitä, joita Nash luo. Pelityylin muutos on tiputtanut Nashin syöttömääriä, mutta muuten mies on yhä entisaikojen iskussa 50/40/90 heittoprosenteilla.

Olen nähnyt vain puolikkaan Suns-pelin tältä kaudelta, joten en pysty sanomaan miltä peli näyttää, mutta epäilen että kauas on menty 04/05-kauden räiskyvästä tykityksestä ja siten kiinnostusarvo laskee kovaa vauhtia. Toki realiteetti oli se, että run'n'gun-pelityyli ei menneellä rosterilla olisi voittanut mestaruutta, mutta näkisin että Kerr on toimitusjohtajana epäonnistunut täydellisesti korjausliikkeessä. Shaq oli riskiveto, joka ei kannattanut millään määritelmällä. Seuraavan kerran tilannetta pitänee arvioida kauden puolivälissä, jos sijoitus on silloin yhä pudotuspelien ulkopuolella on harkittava treidiviritelmiä tai sitten tankattava hyvän varausnumeron toivossa, koska Nashin sopimus noin periaatteessa loppuu tähän vuoteen ja Hill pelaa muutenkin nälkäpalkalla ja Shaqin viimeisen vuoden ulosostaminen voisi olla doable. Itse en varsinaisesti heittäisi Nashia ulos, kyllä mies vielä kauden-pari pystyy jatkamaan ykköspelintekijänä, mutta kakkosmieheksi tarvittaisiin oikea pointti ja pitäisi taas miettiä minkälaiseksi pelityylin haluaa luoda.

Rasitteena ovat toki yhä vilttiketju-tasolle jämähtäneen Diaw:n soppari (minne se MIP-mies katosi Amaren palattua kuvioihin, tai ehkä juuri siksi...) ja tosiaan se karu tosiasia, että joukkueessa ei ole minkäänlaista syvyyttä aloitusviisikon jälkeen.

Muissa asioissa kuherruskuukauden jälkeen Detroitissa saatetaan jo hiljalleen kiroilla AI-kauppaa, joukkueen suoritukset ovat laskeneet merkittävästi ja vastaavasti Denver on taas nousukiidossa Billupsin johtamana. Billups on parantanut otteitaan Denverissä merkittävästi, siinä missä AI taas tuttuun tapaan roiskii minkä kerkiää, vähän alkaa ko. tyyppi olla jo nähty.
 

Islanders

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Randy Wittman oli sitten se seuraava, joka lahti. Dunleavy saa viela odottaa (voitto toki alla!).
Wittman ehti luotsata joskus niin pelottavaa joukkuetta tammikuusta 2007 asti rekordilla 38-105, ei juuri mairittele.

Wittman Clippers-pelin jälkeen sanoi:
"There's nothing you can worry about,'' Wittman said. "When you get hired, you're bound to get fired. You don't worry about it. I'm not. You've got to prepare each day. That's what I've got to continue to do."
Ilmassa taisi olla jo jonkinlaista odottelua pari päivää? Dunleavyn vuoro taitaa olla seuraavana, viime yönä Clips otti pataan sinänsä vahvalta Magicilta kotonaan.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kattelin vahan tota Magic - Clippers pelia, silla meidan seuraava vastustaja on juuri Magic (tanaan) ja perjantaina vieraaksi saapuu Clippers (avec Z-Bo: BOOOOOOOOH!!!!!!). Naytti D-Howard tehneen lahinna mita huvitti kentalla kunnes Z-Bo tempas kundin kerran ilmasta (oli lahtemassa juuri donkkiin) rumasti lattialle. Ihme ettei alkanu laski "tummumaan"! Clipujen puolustus naytti olevan hakoteilla ja sehan lupaa tietysti hyvaa meille, silla taidamme edelleen olla ihan liigakarkea hyokkayslevareissa (3.?). Magic pitaa taas hoitaa niin, etta Howard saa tehda mita tekee ja muut pidetaan mahd. hyvin. R-Lewis pitaa pitaa kylmana ja Turkin poika myos. Ilotulistusta matsista ei saa missaan tapauksessa tulla!

En ma varjo mitenkaan iloitse tosta Suns:ien muuttuneesta pelisydeemista. Se tiimi on ja pysyy tiimina, jolle ei sympatioita tipu. Tai no, hieman ehka juuri nyt kun meidan Terry Porter on siella perasimessa... Kerr vastaavasti naki jo jokin aika sitten, etta "viinurin" run'n'gunilla ei saa kun faneja. Menestysta se ei tuo. Jotain piti tehda. En sitten tieda miksi siella ei ole panostettu rosteriin tuon enempaa, silla kevythan se on. Syvyys puuttuu lahes kokonaan. Onko Nash, Shaq & Amare sitten niin kalliita, etta muihin pelimiehiin ei ole varaa? Kaiketi. Muistaa meinaan pitaa, etta Phoenixilla oli oikeudet molempiin meidan spanjardeihin, mutta luopuivat niista molemmista rahalla... Ei kai kukaan niin tyhma ole, etta antais kummankin menna, ellei palkat ole sit jo valmiiksi luksusverotasolla ja varaa pelimiehiin ei siksi ole??

Nythan Toronto on lahtenyt muuttamaan pelityyliaan enemman juoksuvoittoiseksi eika siina mitaan vikaa ole. Ei toki. Pitaa vaan muistaa, etta joukkuepeleissa missa tehdaan "maaleja" kaikki lahtee puolustuksesta. Puolustuksen pitaa toimia, jotta se voi alkaa ruokkimaan hyokkaysta. Kun sulla on hyva puolustus, siita on hyva (koriksessa) lahtea nopeaan ja rankaista vastustajaa ennen kun he vastaavasti saavat puolustuksensa "kuosiin". Se on meinaan nahty vuosikausia Spursien toimesta, etta kun sa saat puolustuksen kasaan halutulla tavalla, vastustajan on huomattavasti vaikeampi sommitella ja operoida heidan hyokkaystaan (vrt. Boston - Blazers matsi). Pitaa siis loytaa oikea ja halutunlainen balanssi puolustuksen ja hyokkayksen valille ja siita lahtea ruokkimaan hyokkaysta nimenomaan puolustuksen kautta. Transition basketball is the name of the game. Tama juuri on aina ollut se "viinurin" akilleen kantapaa. Hanella on vain hyokkays. Hyva ja tuottava sellainen, mutta yksin silla ei juuri koskaan voiteta pitkalla juoksulla yhtaan mitaan. Missaan lajissa.

Houston muuten nayttaa palaavan siihen joka vuotiseen kaavaansa: jengia loukkaantuneena: peli sukkaa. Ihmettelen niiden "kirousta".
 
All day.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
!
Kerr vastaavasti naki jo jokin aika sitten, etta "viinurin" run'n'gunilla ei saa kun faneja. Menestysta se ei tuo. Jotain piti tehda.
Määrittele menestys? Sinun määritelmälläsi NBA:ssa on viimeisen 10 vuoden ajalta vain muutama menestynyttä joukkuetta ja joka vuosi 29 joukkuetta pelaa vain faneja saadakseen.
Ja yhä, Sunsien menestyksen tiellä on monena vuonna ollut ihan vain huonoa onnea ja toisaalta, yksi joukkue, kai sitä jollain silmälaseilla voi NBA:n toiseksi parhaan joukkueen aseman nähdä menestyksen puutteena.

En sitten tieda miksi siella ei ole panostettu rosteriin tuon enempaa, silla kevythan se on. Syvyys puuttuu lahes kokonaan.
Omistajalla kai on rahahanat tiukassa, kaikilla kun ei voi olla Microsoft-miljoonia käytössä mielinmäärin. Tämä on sitten pakottanut GM:t pitäytymään palkkakaton merkittävästä ylityksestä ja varaustoiminta on ollut loppupeleissä aika keskinkertaista. Jos nyt palataan tuohon menestykseen, niin NBA-mestaruuksien voittaminen viime aikoina on vaatinut joko Michael Jordanin joukkueessa, Michael Jordanin pitämässä sapattivapaita tai sitten muutaman yksittäisen superpelaajan rosterissa (Prime-Shaq, Duncan) joita ilman mestaruuksia ei olisi ikinä tullut niille joukkueille jotka ne nyt em. pelaajien kanssa voittivat. Ja kun em. pelaajat ovat varsin rajoitettavasti saatavilla, niin...

Eli mitä Sunsien GM oikeastaan olisi voinut tehdä? Marionin pitäminen joukkueessa oli huono diili, palkkakin oli suuri ja anti joukkueelle keskinkertainen. Joe Johnsonista piti luopua juuri rahasyistä, mutta minkä sille voi jos Nash kaunistaa jokaisen statsit sellaisiksi, että palkkapyynnit nousevat tähtiin ja jos niihin ei vastata, joku muu kyllä maksaa.

Missaan lajissa.
Kyllä nähdäkseni Brasilian 5 jalkapallon maailmanmestaruutta ovat tulleet pääosin muita paremman hyökkäyspelin takia, toki esim. 94 puolustus oli rautaa ja eipä se 2006:kaan huono ollut, mutta ei mikään Italian kilpikonnakaan. Sen sijaan, että toistelee viestitolkulla itsestäänselvyyksiä puolustuksen ylivoimasta, tosiasia on yhä että se joukkue voittaa joka tekee enemmän pisteitä kuin vastustaja. Sunsien pelityyli olisi voinut tuottaa tulosta, jos joukkueen pelaajat olisivat olleet hieman parempia versioita itsestään, marginaalit olivat hyvin pienet käytännössä kolmena vuotena jolloin hommat ratkesivat esim. Nashin nenähaavaan ja avainpelaajien pelikieltoihin.
Jos Marion ei olisi joka ikinen kerta pelannut pudotuspeleissä täysin haluttomasti, niin ei sitä tiedä mitä olisi tapahtunut.

Mutta jossittelu ei toki vaikuta mihinkään, mutta asiat voisivat myös olla toisin. Tottakai pelityylillä on merkityksensä, mutta monesti "menestys" eli nyt siis mestaruus, vaatii balanssia ja juuri sopivaa pelaajamateriaalia, ilman Duncanin henkilökohtaista taitotasoa Spursienkin puolustustaktiikka olisi ollut paljon paljon tehottomampi, jos puolustamalla voittaminen olisi niin helppoa kuin Mats kovasti hehkuttaa, NBA:ssa olisi joka vuosi paljon enemmän mestareita, mutta kaikkien joukkueitten rosterit eivät vain toimi ultradefensiivisellä pelillä yhtä hyvin kuin Spursien tai Detroitin.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
...jos puolustamalla voittaminen olisi niin helppoa kuin Mats kovasti hehkuttaa...
Juuri tallaisten sisaltalukuvaikeuksien takia en lahde kanssasi tanssiin talla kaudella. Mutta "food for thought":

Joukkue, joka pitaa vastustajan nollassa (esim jalkapallossa), ei ikina havia otteluakaan, kun taas esim Phoenix Suns on havinnyt montakin ottelua vaikka on tehnyt 120 pinnaa...

Tama tasta taas talta kaudelta.
 
All day.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Juuri tallaisten sisaltalukuvaikeuksien takia en lahde kanssasi tanssiin talla kaudella. Mutta "food for thought":
Niin, eli keskityt taas tuttuun tapaan dissaamaan asioita perustelematta niitä ollenkaan. Puolustuspeliä olet hehkuttanut vuositolkulla juurikaan ottamatta kantaa siihen, että myös menestyksekäs puolustuspeli vaatii oikean pelaajakaartin. Sama tosiasia pätee myös hyökkäyspeliin, mutta toisaalta toki tasaveroisesti kategorisesti pidät hyökkäyspeliin perustuvaa menestystä mahdottomana, vaikka myös sen kohdalla pelaajamateriaalilla on väliä.

Joukkue, joka pitaa vastustajan nollassa (esim jalkapallossa), ei ikina havia otteluakaan, kun taas esim Phoenix Suns on havinnyt montakin ottelua vaikka on tehnyt 120 pinnaa...
Joukkue joka ei tee maaliakaan, ei voita otteluitaan, no, futiksessa kyllä rankkarien ansiosta, mutta ei koripallossa.
Jos Suns tekee 121 pistettä, se voittaa ottelun vaikka antaisi vastustajalle 120 ja viime kausina se voitti aika monta ottelua niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissä tuolla taktiikalla, mutta pidä sinä sitä vain menestyksettömänä, jos niin tahdot.

Tama tasta taas talta kaudelta.
Mä kyllä vielä odotan sitä perinteistä "Asun jenkeissä ja käyn katsomassa matseja paikanpäällä, joten minun näkemykseni ovat automaattisesti parempia kuin teidän nörttien jotka katsovat matseja juutuubeista"-heittoa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
En oo kiinnostunut keskustelemaan sun kanssa tasta asiasta tan enempaa (taas kerran), kun naa menee aina niin pirun lapsellisiksi naa sun tekstit (vrt. esim sun viimeinen lause). Tollanen ei tuo tahan keskusteluun mitaan eika niita jaksa kukaan lukea (niin kun muistat viime kautisista kommenteista muilta lukijoilta). Lisaksi jostain kumman syysta "moderaattorikin" ottaa muhun yhteytta aina vahan ajan kuluttua...

Mielestani olen perustellut monesti puolustuspelin tarkeytta joukkuepeleissa. Se, jos se ei ole sulle auennut viela(kaan), ei saa mua niita tanne uudestaan ja uudestaan kirjottelemaan. Ymmarran toki naita tyyppeja, jotka eivat nae koriksessa muuta kun numerot/tehot, ja sita kautta nakee pelkan hyokkayksen tarkeyden, silla niitahan media (varsinkin amerikkalainen) tuijottaa, julki tuo ja hehkuttaa. Kaveri, joka tekee 41 pinnaa tappio-ottelussa on kova jatka, ei suinkaan se defensive stopper, jonka statseissa ei pisteita nay. Kaikki tietaa, etta Steve Nash on huikea pelaaja, kun statseja katsotaan, mutta silti puolustuksessa kaverista mennaan ohi kun Stockan pyoroovista. Silti 25/5/12 statsit paasee ESPN:lle ja puhutaan MVPsta...

Viela yhden kerran varjo, en vahattele yhtaan hyokkayspelin merkitysta, mutta oma kantani (joukkuepeleissa) on se, etta homma lahtee puolustuksesta. Jonka paalle sitten hyva hyokkays, ja mahdollinen menestys, kasataan. Jos sina et nae asiaa samalla tavalla, ihan ok. Kylla maailmaan mielipiteita mahtuu. En vain halua tasta enaa lapsellisella tasolla tapahtuvaa vaantoa. Ma oon ainakin jo vasynyt siihen. Keskitytaan korikseen ihan yleensa seka omien joukkueiden fanitukseen/analysoitiin.

Loppuun lisaa "food for thought"tia: LeBron
 
All day.

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
Ja taas vähän asiaa

Nimittäin cavsseista!

Onpa ollut huima startti kauteen! 18-3 on recordi, tappiot vieraissa Bostonille, Hornetseille ja Detroitille. Cavs rikkoi siis viimeyönä ennätyksen peräkkäisissä "murskavoitto" peleissä. yli 10 pongon erolla (ja monesti paljon isomminkin..) On vastustajia viety. Toki edelliset 9 vastustajaa ovat olleetkin näitä heikompia jengejä vastaan, mutta hienoa kuitenkin! Ja Matsilta olikin hyvä linkki LeBronin panoksesta:) Kuulenko jo sen..? mvp.. mvp..

Ja kun noita pelejä on tullut katsottua niin about joka pelissä LeBron tekee jotain että meinaa melkein penkiltä tipahtaa! Kunnon DONKKEJA jossa oikein jysähdys raikaa, huikeita syöttöja tai kaameita blokkeja jossa pallo lentää viidennelle riville:) Ja peliaika tällä hetkellä 34,8/peli on kyllä ennätys vähän miehelle. kunkun ei ole viimeisessä 7 pelissä tarvinnut olla kun kerran viimeisellä jaksolla kentällä! 4:s erähän oli viimevuonna juuri se, missä LeBron eniten teki tuhojaan.

Hyvältä näyttää!!

Onneksi on LeBron.. ie tuo HIFKin sammaltaminen tunnu niin pahalta:)
 
"No ois se kiva jos ottoki pelais nää ifki pelit, ku sil o aina nivuset kipeet"

Hjallis "Big Harry" Harkimo

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Magic pitaa taas hoitaa niin, etta Howard saa tehda mita tekee ja muut pidetaan mahd. hyvin. R-Lewis pitaa pitaa kylmana ja Turkin poika myos. Ilotulitusta matsista ei saa missaan tapauksessa tulla!
Sometimes I even scare myself!

Hyva matsi meinaan tuo eilis-iltainen Magic sessio, mutta kun piti laittaa naulaa arkkuun, niin kundit lopetti pelaamisen. Johdettiin meinaan kahdeksalla pinnalla kun vajaa 2 minsaa oli taulussa jaljella eika tehty pinnaakaan sen jalkeen. Loppuun meilta tuli "aikalisakamminki" kun jouduttiin ottamaan turha aikalisa (joka oli viimeinen), Blake sossi pallon (TO) ja viimeiseen hyokkaykseen/koriin meni 25 sekkaa aikaa, eli yksi sekka liian paljon. Jokaisesta noista Magic nakutti "trein": 1) Nelson, 2) Lewis ja kun kellissa oli aikaa 0.3 sekkaa niin 3) Turkoglu. Magic heitti kolmosiaan yli 50%n tarkkuudella ja kaikkiaan 14 ineen (42 pinnaa!). Howard ei taas tehnyt mitaan ekan 10 minuutin jalkeen.

Tietaen, etta Lewis, Nelson ja miksei Turkolgukin on olleet tuli kuumia viivan takaa koko illan, mulle tuli mieleen, etta Magic:kin viimeisen aikalisan jalkeen (4.3 sekkaa jaljella) meidan olis pitanyt heti rikkoa Howardia ja panna se viivalle (missa han oli 4-10 eilen) ja sita kautta joko voittaa matsi tai menna jatkoajalle. Noh, ensin mohli Nate, sitten Blake, sitten Roy ja lopuksi Nate, joten siina se oli nyt sitten se eka kotitappio. Vaan eipa huoleen, taa on NBA:ta ja kovassa vauhdissa naita tulee. Ollaanhan me jo saatu ihan mukavasti noita viime sekunnin voittojakin talla kaudella, jotta oliko taa nyt sitten "oikeus ja kohtuus"?

Ihailen kylla tota Magic:kin front courtia, kun siella on kolme jannua, jotka on 6'11" ja ne pelaa jokainen ihan erityylista korista. Meilla oli vaikeuksia pitaa varsinkin Lewisia ja Turkoglua, kun meilla on niille valilla heittaa "vain" Rudya ja Royta, jotka on molemmat "metriheikkeja" Magic:kin poikiin verrattuna. Jengista puuttuu vaan syvyytta, muuten hyvannakoinen ryhma nuoria urheilijapoikia!

Huomenna Salt Lake Cityyn stintille ja perjantaina taas hallille Clipuja kattomaan. Martell Websterin jalka ei muuten ollutkaan sitten kunnossa ja han on poissa viela ainakin seuraavat 4 viikkoa.
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Pannaanpa tahan juttua eilisista uutisista. Ensinnakin Melon 33 pinaa kolmannella jaksolla. Siina saa jo vahan mattaa. Kaveri oli vetanyt 15 heittoa 12 minuutin sisalla, joista 12 sisaan. Viidesta kolmosesta meni nelja. Se on huikeaa katsoa, lajista riippumatta, kun urheilija paasee tuollaisella "zonelle". Paalajissani, golfissa, naita on ehka hauskinta seurata, mutta ei tuo Melon eilinen "silmat kiinni ja sisaan" sessio ollut yhtaan huonompaa showta. Muistan viime kaudelta, kun meidan M-Webster veti yhdella jaksolla (muistaakseni) 24 pinnaa ja jo se oli yhta suurta ilotulitusta. Toki, kun joukkue aistii, etta kaveri on kuuma, niin kaikki pallot annetaan ilman kyselyja juuri talle tulikuumalle pelaajalle, eli ihan normaalista pelista silloin ei ole kysymys. Tuolla kolmannella jaksollahan kukaan muu Nuggetseista ei tehnyt pelitilannekoria, paitsi Billups teki kolmosen heti jakson alussa eli sen verran yhta miesta tuo jakso oli. Billups ja Jones heitti molemmat myos kerran vapareita.

Toinen, todellinen paukku, oli tuo Suns-Bobcats treidi. Minun on vaikea sita ymmartaa, mutta onneksi se ei ole ennenkaan ratkaissut NBAssa yhtaan mitaan. Itse naen treidissa kaksi suurta ongelmaa: 1) jo muutenkin ohut rosteri ohentui nyt entisestaan = two became one (periaatteessa) ja 2) nyt tiimissa on kahden "pallohaukan" sijaan kolme "pallohaukkaa", silla Jason Richardson tarvitsee ja ennen kaikkea haluaa palloa hyokkayksessa. Vaikeaa on naas nahda, etta hanesta tulisi jotenkin penkkimies ja sita kautta Nashin tuuraaja (mita toi jengi eniten tarvitsee). Steve Kerr sanoikin, etta kyseessa on yksinkertaisesti se, etta joukkueesta tehdaan nain parempi. Again, vaikea nahda asiaa nain. JR pelaa kakkos-guardia ja menee aloitukseen. Sita kautta penkki ei vahvistunut yhtaan. Paha nahda tata millaan muulla tavalla, kun etta Nash tuo palloa hyokkaykseen ja JR tykittaa kolmosia sydamensa kyllyydesta. Mutta entas sitte? Kerr kylla vihjaisi, etta treideja ollaan viela tekemassa (ei tama tassa ollut!) ja silloin etsitaan nimenomaan Nashille tuuraajaa.

Noh, nyt kun treidi on tehty, niin voidaan katsoa menneisyyteen. Phoenixin ongelmahan D'Antonin aikana oli (kokonaan puuttunut) puolustus. Tama oli syyna siihen, etta han "sai" lahtea ja Shaq hankittiin joukkueeseen. Joukkueesta piti saada edes hieman puolustuspainotteisempi. Asia ok. Mutta mika tassa eilisessa tredissa mattaa sen suhteen on se, etta nyt koko joukkueen paras puolustaja (Raja Bell) pantiin Charlotten koneeseen, eli koko puolustusidealle naytettiin nain paljasta karvakantista... Logic? Please, somebody help me with this one... Lisaksi kundi, joka pystyy (ja on pystynyt) pelaamaan neljaa paikkaa meni samalla koneella... Ei aukea ei... Ensin puolustus, nyt hyokkays, mita seuraavaksi...?

Noh, ehka tassa on takana taas joku isompi kuvio (mika aukeaa vasta kun seuraavan tredin jalkeen), mutta nyt ainakaan en nae tata treidia mitenkaan joukkuetta parantavana treidina. Pelkkiin numeroihin meinaan tassa ei voi kylla tuijottaa! Onko Kerr sekundaa GM:na? Nyt(kin) nayttais kylla juuri silta.
 
All day.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy