varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Olymppppialaiset tulloo kohta ja varsin kiintoisa turnaus edessä.
Kp.comin puolelle joku jo pistikin yhden voittajasuosikin, Espanjan, esittelyn joten linkitetääs tännekin jos joku ei ole tekstiä lukenut
http://www.koripallo.com/forum/index.php?topic=31311.0

Viimeksi sitä tuli gloorihuntattua Espanjaa, joten mikä ettei taas, kun USA:n fanipoikien provosointi (JWill sut on nähty jo kauan aikaa sitten ;) ) lähinnä ottaa kupoliin.

USA on kuitenkin varsin kova ja hyvin roolitettu, suuri kysymys taitaakin olla mitä tehdä kaikille ball-hogeille kun pitäisi pelata joukkueena.
About 10.8 alkavat pelit ja UK näyttää ainakin USA:n pelejä varsin hyvin, Espanjaa tuskin niin paljoa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Kyllähän USA selkeä suosikki nyt on, jengistä löytyy kuitenkin pointinkin paikalta CP3:sta ja Deron Williams. Sanotaan nyt että mitalit menevät järjestyksessä Jenkit, Espanja, Kiina. Kiinan pelaajista kuitenkin kaikki paitsi Yao ovat pumpattu täyteen doping-hässäköitä. Bronzet saa jälkikäteen itselleen Argentiina.

USA-Kanada treenimatsin hailaitsit: http://youtube.com/watch?v=mZOECDJj2SU&feature=related

Herranjestas mitä veivejä, Williams ja CP3.
 
Vähemmän hauska, useimmiten epäonnistunut hassuttelu.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tama USAn joukkue on ollut yhdessa jo jonkin aikaa ja pelaa varsin epaitsekasta koripalloa. Lisaksi sen suurimmat starat (Kobe ja Lebron) on loytaneet hyvat roolit joukkueensa mentoreina.

Ei nyt ihan 1992 tasoinen ja nakoinen tiimi, mutta ei tolla joukkueella voiteta kun kultaa. Ja joka muuta vaittaa, esittaa taas kerran huikeat alynlahjansa tasta lajista.

Sympatiat menee ihan muille, mutta kulta tulee tanne. Varma tieto.

Ensi yona tullee taas yksi naista lammittelymatseista. Oliko Liettuaa vastaan? Niita taitaa olla viela 4 jaljella ennen kun kisat alkaa.
 
All day.

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ei nyt ihan 1992 tasoinen ja nakoinen tiimi, mutta ei tolla joukkueella voiteta kun kultaa. Ja joka muuta vaittaa, esittaa taas kerran huikeat alynlahjansa tasta lajista.
Niinpä. Ei tuossa joukkueessa oikeasti ole heikkoja lenkkejä. Tai no Kidd nyt vapaamatkustajana jos jotain haittaa voi tehdä niin sen varmasti tekee. Keittää pahat aamukahvit tjsp.
 
Vähemmän hauska, useimmiten epäonnistunut hassuttelu.

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tai no Kidd nyt vapaamatkustajana jos jotain haittaa voi tehdä niin sen varmasti tekee. Keittää pahat aamukahvit tjsp.
Kiddin mj-paikan myötä taikauskoiset USA-fanittajat voivat olla tyytyväisiä, kun itse voittamaton Jason Kidd on otettu kokoonpanoon mukaan. Onpahan sentään jotain plussaa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tuli vahan puun takaa, mutta Brandon Roy oli tanaan polvileikkauksessa. Ollee sivussa 4-6 viikkoa. Eli kauden alussa han ei missaan tapauksessa ole taydessa pelikunnossa. Tietaako tama nyt sita, etta viimeinen rosteripaikka taytetaan kokeneella pelaajalla??
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Pelaajat alkavat palata tanne Portlandiin loppuviikon aikana. Toki taalla on ollut paljon tyyppeja treenaamassa jo jonnin aikaa, mutta kunnon treenit alkaa viikonloppuna.

G.O. on kovassa kunnossa ja ainakin oman jengin pelaajat kehuvat jannua kovasti. Ei tuolla liigassa kuulemma ole yhta kovaa ja harskia jannua, ja etta luottamusta loytyy jo nyt, vaikka pelituntumaan Gregilla ei tietenkaan yhtaan ole.

Lehdessa ja paikallisessa sportti-radiolahetyksessa oli sitten hieman ikavampaa uutista (jota ei tosin Blazersien konttorilta ole viela varmistettu eika Montykaan sita eilen sen kummemmin kommentoinut, kun kysyin). Rosteriin liittyy nimittain meidan "oma poika" Luke Jackson (viime kausi Heatissa) ja huhun mukaan han pelaa nailla nakymin myos pre-season pelit... Tamahan tietysti sulkisi Petterin ovet het'sillaan taman kauden osalta. Katsotaan nyt. Vaikka huhun levittajana onkin insideri Mike Barrett, niin huhuhan se viela on. Vaan ei silti, Lukessa me saadaan guardia ja forwardia, seka kokoa. Harmittaa vaan edelleen, kun viime vuoden yksi tarkeimmista lenkeista, hyva shootteri, puuttuu taman kauden jengista kokonaan. Websteriin kun en perkele ropojani edelleenkaan laita!
 
All day.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Eipä sitten saatu Koposesta NBA-pelaajaa, vaan tie vei Italiaan pitkällä sopparilla. Ilmeisesti Koponen ei sittenkään vakuuttanut tarpeeksi ja pitkä eurosoppari nykykursseilla sitonee Koposen aika tiukasti saapasmaahan.
Parhaimmassa tapauksessa toki neljän vuoden päästä voidaan asiaa katsoa uudestaan, mutta hieman pelkään että toivo toisesta suomalaisesta NBA-pelaajasta siirtynee jonkun toisen harteille.

Rahallisesti Koponen nyt tuskin häviää senttiäkään, NBA:n tulokassopparin ~500k euroa kaudessa on aika pikkurahaa Euroopan suurseuroille.

edit: Ilmeisesti soppari sisältää kohtuuhintaisen buy-outin, eli NBA:han meno onkin hieman mahdollisempaa jo esim. ensi vuoden jälkeen. Worst case-tilanne on se, että Koponen jumittuu Earl Boykinsin taakse penkkimieheksi eikä saa juuri ollenkaan laatuminuutteja.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ehdottomasti paras vaihtoehto Petterille. Taalla mies ei olisi paassyt pelaamaan alkuunkaan ja Suomen liigaa pelaaminen on lahinna vitsi tuon tason kaverille.

Joka kauden jalkeen Portlandilla on mahis siis ostaa Petteri veke Italiasta, joten kyllahan tama paras mahdollinen diili oli myos meille. Ikaan kuin rahaa pankissa, korkoa kasvamassa!

Nooooh, taytyy kuulostella Petterin peleja Euroopasta, josko sitten kun han oikeasti tanne paasee, niin vois ostella taas hieman parempaa istumapaikkaa.
 
All day.

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Darius Miles siirtyy sitten hallitsevan mestarin riveihin ilmeisesti try-outille. 1timerin (tai Matsin) kirjoituksista sain käsityksen, että kaverin ura on ohi. Saa nähdä missä kunnossa jätkä on kauden alkaessa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Mats Bedö... It's much better ;)

Ennivei... Celtics on tosiaan sainannut Dariuksen ja huhujen mukaan lahinna sen takia ettei kukaan muu paasisi haneen kiinni. Hanen pelaamiseen talla kaudella en edelleenkaan usko. Saattaa han nyt pelin pari pelata/istua, mutta ei hanesta enaa kalua tulle. Nythan han on vasta ollut mukana parissa treenissa ja tama soppari tietaa vasta siis training camp:iin paasemista. Ei missaan tapauksessa pelaamista viela. Taytyy meinaan muistaa, etta kundi on lapikaynyt sellasia polvivammoja/leikkauksia, etta niista ei yksikaan jannu ole koskaan palannut kentille. Toki laaketiede kehittyy, mutta silti...

Surullisempia uutisia sen verran, etta ex-Blazers Kevin Duckworth on kuollut. Kevinhan oli Blazersien 90-luvun alun huippuvuosien tukipilareita. Jannu oli vasta 44 vuotias.
 
All day.

scholl

Jäsen
Seattle SuperSonics on nyt Oklahoma City Thunder.
Aika erikoista, että Kempin ja Detlef Schremppin hyvin menestynyt joukkue on onnistuttu muutamassa vuodessa penailemaan noin totaalisesti.

Luulisi, että joku Bill Gates olisi voinut laittaa fyrkkaa jakoon, jotta Sonicsista ei olisi tarvinnut tehdä jotain timothymcveighfranchisea.
 
Tiedote: scholl is back!

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Niin, eihan tuo nyt mitaan uutta ole NBAssa, eika muissakaan major league:ssa, etta jengit vaihtaa paikkakuntia. Seattle on ehka vain jatkumo sille, etta taalla lansirannikolla elellaan vahan erilaista elamaa kun idassa ja Texasissa. Eihan siitakaan ole kauaa kun Grizzlies lahti Vancouverista. Nyt siis SuperSonics Seattlesta. Pitaa toki muistaa, etta Seattlessa on edelleen seka NFLn Seahawks etta MLBn Mariners. Aika kova juttuhan toi on pitaa kolme tiimia samassa kaupungissa eika sen uuden hallin rakentaminenkaan mitaan halpaa ole.

Seattlen kuoliniskuksi voidaan laskea myos Nate McMillanin siirtyminen tanne naapuriin, Portlandiin, jokunen vuosi sitten. Siina meni pohja ja uskottavuus tiimilta. Toki syita on muitakin (kuten se halli), mutta ei se ainakaan hyvaa tehnyt kun korkean profiilin valmentaja ostetaan naapuriin "tosta vaan" ja nyt ne porskuttaa reteesti etteenpain!

Mutta onhan naita tiimeija siirrelty ennenkin. Alkuperaisista NBA-tiimeista, alkuperaisissa nimissaan, ei mukana ole enaa kun Boston Celtics ja New York Knicks. Muut perustajajasenethan olivat Philadelphia Warriors, Toronto Huskies, Pittsburgh Ironmen, Detroit Falcons, Cleveland Rebels, Providence Steamrollers, St. Louis Bombers, Chicago Stags ja Washington Capitols(!!).

O.C. Thundersin tyyppisia "liikkujia" NBA-historiassa on lukuisia: LA Clippers (oli ennen San Diego Clippers ja sita ennen Buffalo Braves), Detroit Pistons (oli ennen Fort Wayne Pistons), Utah Jazz (New Orleans Jazz), N.O. Hornets (Charlotte Hornets), Sacramento Kings (Kansas City, Rochester, Cincinnati), Philly 76ers (Syracuse Nationals), GS Warriors (Philly Warriors -> SF Warriors -> Oakland), LA Lakers (Minnesota), Houston Rockets (San Diego). Washingtonin kanssa tilanne on varsin monimutkainen. Ennen kun joukkueesta tuli Wizards, se oli Bullets (vuoteen 1997 asti). Sita ennen kuitenkin se oli Zephyrs ja Packers:kin, ja pelasi niin Chicagossa kuin Marylandissakin. Netsit on taas olleet vuorotellen New Yorkissa ja New Jerseyssa ja nimikin on vaihtunut kerran Americanseista Netseihin. Eipa ole San Antoniokaan valttynyt nimen ja paikkakunnan vahdoksilta. Se jengi on ollut Texasissa muutamassa paikassa ja Spursia ennen nimella Chaparrals.

Varmaan joitain tosta unohtui, joten annetaan muiden jatkaa, jos muistuu mieleen.

Mita viela tohon schollin tarjoamaan rahoitukseen tulee, niin enpa usko, etta super-nortti Gates lahtee kilpailemaan kaverinsa, ja sporttimiehen, Paul Allenin kanssa naista apajista. Paul:han omistaa niin "meidat" kuin Seahawks:itkin.
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Loppukesaa vedellaan ja sairastuvalla alkaa olla kiiretta... Ensinhan Roy kavaisi pienehkossa polvileikkauskessa ja toipuminen on hyvassa vauhdissa. Tuskin on poissa yhdestakaan runkosarjamatsista.

No sitten seuraavaksi Channing Frye laittoi polvensa poydalle ja tasta operaatiosta ei selvita ihan vahalla. Muutama viikko mennee runkosarjasta ennen kun "french" Frye astelee kentalle. Hyva juttu Ike Diogulle, jolle on nyt luvassa enemman peliminuutteja ainakin kauden alussa.

Seuraava sairastupalainen olikin sitten "Raffe" LaFraentz. Han yritti hoitaa olkapaataan koko kesan fysikaalisessa, mutta eihan siita mitaan tullut. Nyt on edessa leikkaus ja jos vahankaan osaan veikata, niin Raffen pelit on tassa kaupungissa samalla pelatut. Kyseessa on meinaan hanen viimeinen kautensa sopparista, joten hanet olisi treidattu joka tapauksessa. Tama loukkaantuminen taas tarkoittaa sita, etta T-Law ei ainakaan heti siirry SFn paikalle, vaan jatkaa PF:na ainakin nyt aluksi.

Training Camp alkaa kuun lopussa ja sinne tulee, viimeista rosteripaikkaa jahtaamaan, ainakin F Luke Jackson, C Stephen Hill, G Jamaal Tatum seka nyt myos uutena nimena tod nak herra nimeltaan Shaun Livingston. Shaun:han on pitka guardi, jolle riittaa kayttoa kylla. Ongelmana on vaan hanen todella paha loukkaantuminen puolitoista vuotta sitten, kun polvi hajosi "miljoonasta kohdasta". Huhuja on siis liikkeella, mutta ei tasta saada varmaa tietoa ennen kun Blazers laakarit on tutkineet jannun perusteellisesti. Itse ottaisin jannun tanne guardiksi kylla.

Jackson tai Livingston...
 
All day.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
No koskeehan tämä jokseenkin NBA:ta ja kun tämä nyt lienee kuitenkin ainoa aktiivinen korisketju, niin todettakoon toki että Hanno Möttölä on lopettanut uransa.

Vaikka jokseenkin tuntui, että ura oli jatkuvassa luisussa NBA:sta eteenpäin, sekaan mahtui useita huippupelejä kovissa sarjoissa ja sikäli ihailtavaa on että Hanno tajusi jättää leikin kesken oikeaan aikaan, eikä tehdä "littejä".

Hannon taisi lopulta "kaataa" se, että voimaharjoittelu otettiin collegessa liian tosissaan ja ehkä pelkkä kaurapuurokaan ei riittänyt leivän lisukkeeksi, tämän tuloksena sitten miehestä tuli hidas ja kankea, mikä nyt ei sinänsä ole suuri este 7-jalkaiselle heittävälle valkoiselle miehelle, mutta liika on liikaa. Ja toki huonoon aikaan sattunut loukkaantuminen tipautti miehen kakkoskierrokselle, mikä jo sellaisenaan vaikeutti uran rakentamista.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Oma mielipiteeni on, etta Hanno oli NBAssa 10v liian aikaisin...

No mutta se siita. Tanaan on vihdoin se paiva kun Rudy Fernandez saapuu kaupunkiin! Juhlan paikka. Kone laskeutuu nailla hetkilla ja luvassa on varmasti huikea kansanjuhla. oregonlive.com/blazers sivulla on varmasti juttua tasta hieman myohemmin. Lehdistotilaisuus alkaa kellit 2:30pm eli noin kolmen ja puolen tunnin paasta. Fiilikset on korkealla muutenkin, silla lauantaina posti toi tullessaan liput kolmeen ekaan pre-season matsiin. Ekaan matsiin on aikaa enaa kaksi viikkoa ja yksi paiva. 15 paivaa...

Spruits! :)

Edit: The kuva ; Another one
 
Viimeksi muokattu:
All day.

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisi tarkoituksena hommata liput marraskuun 18. päivä pelattavaan otteluun Bulls@Lakers. Lakersin kotisivujen mukaan liput tulevat myyntiin ticketmasterin kautta 4.10. Ticketmasterin sivuilla kuitenkin lukee, että liput tulevat presaleen jo torstaina 2.10. Onko kellään mitään hajua, mikä tää presale on? Uskaltaako yritykset jättää lauantaille?

StevieY
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Yleensa noi Ticketmasterin pre-salet on tietyille asiakasryhmille suunnattuja myynteja. Nama asiakkaat saavat meilitse ilmoituksen ja koodin pre-saleen. Itse ostan konsertti- ym lippuja juuri nain. Viimeksi ryssin pre-salen ja nyt jaa Robin Williams nakematta :-(

En ole koskaan ollut Lakersien kotimatseissa, mutta kuvittelisin niiden olevan loppuunmyytyja jarestaan. Tama ei siis (talla kertaa ;-)) ole tietoa, vaan luuloa asiasta. Siksipa siksi sun kantsii tsekata tallanen saitti kun Craigslist ja sielta For Sale ja Tickets. Jo loytyy Lakers lippuja!

Alkaa kaet jo hikoomaan kylla! Penteles viikko ja yksi paiva, ja sitten lavahtaa! B-Roy:han ei viela ole pelikunnossa, mutta Oden ja Rudy... Ja toki Bayless saa paljon peliaikaa. Rose Garden rajahtaa!!!!
 
All day.

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ole koskaan ollut Lakersien kotimatseissa, mutta kuvittelisin niiden olevan loppuunmyytyja jarestaan.
.....
Siksipa siksi sun kantsii tsekata tallanen saitti kun Craigslist ja sielta For Sale ja Tickets. Jo loytyy Lakers lippuja!
Kiitoksia tiedoista. Ton presalen sitten selvitin itsekin, kun vähän aikaa jaksoin surffailla Lakersin sivuilla. Mulla on vähän samanlainen kuva noista kotipeleistä, mutta yrittänyttä ei laiteta. Hommasin mä Sunsin kotipeliin pleijareiden toiselle kierrokselle liput Suomesta Ticketmasterin kautta, joten luulisi runkosarjan viikkopeliin olevan jotain tsäänssejä. Tietenkin sekin vaikeuttaa, kun pitäisi saada 4 lippua, joten TicketExchange taitaa pudota optioista pois. No Katellaan lauantaina, miten lippujen kanssa käy.

StevieY
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No Katellaan lauantaina, miten lippujen kanssa käy.

StevieY
No ei tarvinnut lauantaihin odotella, kun saatiin presale koodit jo perjantaiksi. Nyt on 4 flabaria taskussa. Mestat on ihan piipuhyllyllä, kun ei paljoa valinnanvaraa ollut. Tietysti rahalla olisi päässyt paremmille paikoille, isolla rahalla.

StevieY
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Joo ei oo halpaa taa sirkus. Ite maksoin kausarista reilu $2000... Taisin jo kertoakin, etta kun keskusteltiin Blazers-tyypin kanssa lipareista, niin han sanoi, etta Nate:n viereen paasee koko kaudeksi $44.000:lla. Autoparkki kuulemma kuului hintaan, lol

Muista hei huutaa sitten siella kovaan aaneen "BEAT L.A.!!!" ja pitaa Blazersien paitaa paalla ;-)

Pre-season alkaa ensi viikolla ja tiistaina pitais siis hilautua hallille. Kausi alkaa vasta 28. paiva... Lakerseita vastaan (BEAT L.A.!!!!). Tulloo oikeen kansalliselta kanavalta! Noh, niinhan tuli viime kaudenkin avausmatsi.

Kylla taa aika huipakkaa on ollut nama viikot juuri kauden alla. Hirvee hulabaloo, kun fanit ja media on kun tulisilla hiililla taman joukkueen kanssa. Oden, Roy, LA, T-Law, Rudy, Bayless... eika Blake, Sergio, Martell, Przybilla:kaan nyt mitaan heikkoja tassa liigassa ole.

Mediassa liikkuu juuri nyt paljon ennusteita siita, miten joukkueet talla kaudella parjaa ja niissa Blazers on ollut lahes yksimielisesti oman divisioonansa kakkosia (Utahin jalkeen) ja koko Lannen 5-8. Paljonhan naa riippuu loukkaantumisista (niita kun pakosta tulee!). Itse ole tyytyvainen ilman muuta pleijaripaikkaan ja sita kautta Lakersien tai Hornetsien kohtaamiseen ekalla kierroksella. Siina sita on ihan tarpeeksi talle kaudelle. Ja sormet on ristissa, etta Roy ja Oden pelaa ilman suurempia loukkaantumisia. Muita pystytaan korvailemaan tarvittaessa, mutta nama herrat... Lisaksi odotan ihan hirrrrrrrveesti Rudyn esityksia. Katoin taas just tossa aamulla taas olympialaisten finaalin ja nimenomaan Rudyn esityksia. Huh huh! On kuulemma ollut aika assa myos treeneissa! Joutuu ostamaan Rudyn paidan tiistaina hallilta. Tanaan en jaksa lahtea jengin scrimmageen hallille, vaikka liparit sinnekin tuli postissa.

Pitaisko tassa ennen kautta taas kerrata kaikkien meidan kesken, etta mika jengi on kenenkin suosikki ja keille lohkeaa sen jalkeen sympatioita??

Sitten lahempana kauden alkua vois laittaa pienen tekstin siita mita mina odotan talta kaudelta (muuta kun Blazersia)...

Oma suosikki on siis tietysti... ;-)

Sympatioita Lannessa menee Hornetseille ja (vanhenevalle) Spurseille. Idassa sympatioita keraa vastaavasti Raptors (Go T.O.!!!) ja Pistons.

Kobe jyraa Lannessa ja Idassa on mukava seurata itsensa taas loytanytta Wadea seka suurempaa ja vahvempaa roolia koko ajan ottavaa LeBronia.
 
All day.

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Miksi tämän uuden Oklahoma City Thunderin niin lupaavan kuuloisesta nimestä on tehty näin munaton "WNBA-logo"? Linkki

Itseäni kiinnostaa tieysti Knicks ja heidän vuosia jatkunut penailu.
Myös Heat idästä, sekä LeBron tietysti. Lännessä Lakers on ollut suosikkini. Lännestä myös Denver Anthonyn ja AI:n kanssa kiinnostaa. Ja tietysti Shaq.

Inhokki nro 1 on Spurs tylsän koripallonsa kanssa ja Utah Mailman Malonen kanssa. Ai, eikö se pelaakaan enää, noh katsotaan josko joutuisi perumaan.

Yleisesti NBA itselleni on ollut aina lähinnä sellaista mielenkiintoisten asioiden seurantaa, ilman hardcore-kannatusta.

Urheilukanava+:lta näyttäisi tulevan kaudenalus-harjoitusmatseja, joita pelataan Euroopassa:

09.10 21:00 NBA Europe LIVE: Miami - New Jersey
10.10 21:00 NBA Europe: Miami - New Jersey (u)
12.10 21:00 NBA Europe LIVE: New Jersey - Miami
13.10 20:45 NBA Europe: New Jersey - Miami (u)
14.10 21:00 NBA Europe LIVE: New Orleans - Washington
16.10 21:30 NBA Europe: New Orleans - Washington (u)
17.10 23:30 NBA Europe: Washington - New Orleans

Toivottavasti myös normaali kautta nähdään taas, enkä pahaksi pistäisi jos enemmänkin kuin kerran viikossa tahdilla.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, nyt alkaa kutittamaan! Tanaan siis alkaa Blazersien kausi ensimmaisella pre-season matsilla. Kausihan alkoi sikali jo eilen, etta pari ottelua paastiin jo pelaamaan.

Tanaan siis hallille ja vastassa Sacramento Kings. Kundeille tama on tervetullut matsi, silla nyt jatkat on veivanneet scrimmagea toisiansa vastaan puuduksiin asti ja nyt siis vastaan asettuu "ihan oikea vastustajajengi". Mitaan sen kummallisempaa matsilta ei tarvitse odottaa kyllakaan. Naissa harkkapeleissa kaydaan tutusti lapi niita asioita mihin pitaa viela reeneissa kiinnittaa huomiota ennen kauden alkua. Pelaajat pelaavat erilaisia minuutteja ja jopa hieman eri paikkojakin, kun ehka sitten tosipelien alkaessa. Mukana on viela myos try-out pelaajia, joista yksi jaa naitten reenipelien jalkeen tanne meidan rosteriin. Vahvimpina suosikkeina on ehka Steven Hill (C) ja S. Randolph (PF).

Mitapa odotetaan taman illan matsilta? No ainakin uutta nakovinkkelia kentalle, uudelta isutimelta ;-) Tama on tulevista matseista sikali ehka paras, etta tassa pelaa kaikki kundit. Oden pelaa tanaan ja huomenna baut 15 min ja B-Roy pelaa tanaan, mutta ei huomenna. Blake ei kavele viela edes kunnolla, joten han on ulkona. Samoin on Channing Frye ja Raef LaFrentz. No, onpahan tilaa muille!

Ja naita muita on: Spanish Chocolate Sergio Rodrigues alottaa PG:na ja kesaliigan MVP Jarred Bayless tulee penkilta. Martell Webster alottaa SG:na ja T-Law ja Batum tulevat penkilta. Rudy tulee myos penkilta (tuskin huomenna kyllakaan -> kuvitelkaa Blazers takakenttaa alotuksessa: Sergio & Rudy, vamos vamos!!). Przybilla ja etenkin S.Hill saavat peliaikaa penkilta. LaMarcuksen tilalle penkilta tulee Diogua ja Randolphia. Luke Jacksonia ja Tatumia (mikaliesukunimi) en niin notteraisi just nytten.

Katselin eilen illalla perjantaisen scrimmagen Rose Gardenista. Tama tapahtumahan on "lahja" faneille aina kauden alla. Jengi pelaa keskenaan 2x20min ja kundeja haastatellaan, on donkkeja ja muuta viihdetta. Viime vuosina katsojia on ollut vain kourallinen, mutta perjantaina siella oli yli 11.000 silmaparia juhlimassa ja hurraamassa uudelle jengille. Ja pelin aluksi kundit laittoi aikamoisen show:n paalle. Keskenkuntoisina ja paikkojaan varoen peli kuitenkin hiipui loppua kohden lahinna pelailuksi, mutta pari mielenkiintoista pointtia sielta voi poimia:

LA tulee olemaan talla kaudella ehdottomasti koko liigan yksi kuumimmista pelaajista. Han on kehittynyt huikeasti ja heitto kulkee. Myos postaaminen sujuu nyt, kokoahan aijalta loytyy. En ihmettelisi, jos hanesta tulee meidan seuraava All Stars pelaaja. Selkeasti meidan kovin pisteidentekija talla kaudella.

Rudy on huikea. Ai perkele kun on nattia, show:ta ja tarkkaa heittoa. Kolmoset uppoaa silkkisesti, show-syotot on luokkaa 'Nash who????' ja royhkeytta on vaikka muille jakaa. Toivottavasti Blazers shopissa on illalla viela Rudyn paitoja jaljella! Yks lahtee mukaan het'sillaan!

T-Law jatkaa siihen mihin han viime kaudella jai. Nyt kun me voidaan ihan oikeasti menestyakin ja Blazers-peleja on kansalliset kanavat taynnansa, niin josko nyt hanesta tulis liigan paras 6. mies?

Oden on kun nuori varsa laitumella. Pari huikeaa blokkia, pari nayttavaa donkkia a la nuori Shaq, mutta ei se nilkka ole viela siina kunnossa, etta tanaan nahdaan mika Oden on oikeasti miehiaan. Viela kun muistetaan, etta tanaan on Odenin eka kunnon matsi sitten viime vuoden kesaliigan ja toissa kauden NCAA:n, niin ollaan maltillisia miehen suhteen. Silti uskon, etta liigassa han pystyy tupla-tuplaan (ka.) jo tana vuonna. 2-3 donkkia & 4 vaparia, niin siinahan se jo melkeen on.

Jarred Bayless... huh huh. Kaveri on rookie ja kesaliigan ylivoimainen MVP, pistekeskiarvohan oli yli 30 ppg. Ja jannu on lyhyempi kun mina! Tassa on sellanen jannu, etta vaikea on kylla uskoa, etta han on rookie. Ajaa korille taysin surutta, heittaa kauniita flowdereita, kolmoset uppoaa ja vapariviivalla tullaan seisomaan usein. Puolustus on kuitenkin jannun vahvuus. Tassa on meilla sellanen jatka tulevaisuudessa, etta ei oo huolta sen suhteen. Odotan kundilta paljon naissa harkkamatseissa.

Sergio on parantanut huimasti peliaan kesan aikana. Nyt han ajaa korille, pyorittaa pelia hyvin ja nayttaa jopa oppineen puolustuksen alkeita. Kaynee huiman taiston Baylessin kanssa kakkos-PG:n paikasta kauden aikana. Riippuen toki kauanko Rudy viihtyy SG:n tontilla, silla haneltakin tuo pelinpyorittaminen sujuu mainiosti.

Przybilla ottaa nyt jengin veteraanin viittaa harteilleen ja on mita mainioin back-up sentteri Odenille. Aikamoinen sentteri-parivaljakko muuten! Ja jos Hill paasee viela jengiin, niin siita yksi 7 jalkanen sentteri lisaa.

Onkin meinaan niin, etta Blazerseilla on nyt niin monta asetta, etta on ihme, jos tulosta ei synny. Jokaiselle pelipaikalle on periaatteessa 4 hyvaa pelaajaa ja kummallakin tavalla voidaan pelata: nopeaa pienemmalla jengilla tai half courttia yhdella liigan isommista line-upeista: B-Roy, Rudy, T-Law, LA & Oden. Huh huh! On taitoa, ratkaisuvalmiutta, puolustusta ja nakoa!

Nyt ei muuta kun kammenhikia kuivaamaan iltaan asti. Tasta se alkaa. Welcome to my town, our town. This is Rip City!!!! Welcome to the Jungle, baby!!!!!
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
SHOWTIME BLAZERS!!

Odotukset olivat siis korkealla. Oli mahtavaa astua halliin sisaan kun edessa oli ottelu, jossa esiteltiin sellaisia nimia kun Oden, Fernandez ja Bayless.

Eka jakso oli tosin aikamoista hapuilua ja kaveri vastaavasti laittoi "kaiken sisaan". Sen jalkeen se olikin yhta koria. Puolustus oli rautaa. Tilanteesta 46-46 ei taakse enaa katsottu. G.O. aloitti meidan korinteon, millas muullakaan kun donkilla. Saldona matsista oli 13 pinnaa (paaosin donkeista), viisi levaria ja kaksi blokkia. Lisaksi siella oli paljon sellaista (puolustuksellista), jota ei ikina tilastoissa nay. Huikea debyytti, kertakaikkiaan!

Showtime Lakers on nyt Showtime Blazers. Ei voi mitaan! Rudy kun astui kentalle, niin koko halli ulvoi RUDY! RUDY RUDY!. Hieman kundi oli alussa hermostunut, mutta kun showtime alkoi, niin showtime alkoi. Vetaa edelleenkin ihan kylmia vareita kun miettii niita alley-ooppeja, jalkojen valista syottoja, "katse muualla" syttoja ja reverse:ja korin alta jne. Tilastot 6 pinnaa ja 5 syottoa ei valttamatta kylmaa ketaan, mutta niista jokainen (piste ja syotto) oli showtimea. Aivan kasittamaton ukko kylla! Tasta kaudesta tulee huijjjjkea!

Aloitusmiehista jokainen teki 11-15 pinnaa ja sen lisaksi Diogu naytti osaavansa postaamisen. Aivan eri luokan PF kun LaFrentz.

Brandonin, T-Law:n ja LA:n (ekat 5 heittoa ohi) ei tarvinnut nayttaa mitaan ihmeellista, koska silla ei ollut mitaan valia miten se pallo sinne sukkaan laitettiin. Aina soi. Sergio naytti syotoillaan ja 3-pinnan heitoillaan, etta edistysta on kesan aikana tapahtunut. Siella olikin sellaisia parivaljakoita kun Sergio - Rudy ja Rudy - Martell, etta naista viela kauden aikana puhutaan.

Tanaan uudestaan, joskin varmasti ihan eri ilmeella.

Tassa muuten pikakooste eilisesta. Huomiota G.O.:n korialustyoskentelyyn (pysayta se nyt sitte!) ja meihin faneihin kun Rudy-show on paallansa ;-) Ai ettei ollu hauskaa, MITA??!!
 
All day.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy