Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nashville Predators (1.) – Winnipeg Jets (2.), Central 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Amerikanihme, 26.04.2018 klo 20.38.

 1. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Lainaus:
  Eikös nollakulmasta lauotut maalit yleensä laiteta molarin piikkiin, ihan sama miten ne menee sisään?

  Alkuperäinen kommenttini koitti olla kevyt puolustuspuhe Rinteen puolesta, kun ensin oli lukenut nuo median lynkkauskommentit ja syyttelyt.

  Eli peace.
   
 2. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Ajassa 0:38 tässä videossa näkee, kuinka kiekko kimpoaa Rinteen omasta mailasta maaliin. Kulma on älyttömän pieni, maalissa oli kosolti myös tuuria mukana, mutta mailan asento oli myös kuitenkin selkeä virhe Rinteeltä, koska maalivahti ei voi oikein koskaan jättää mailaansa tuollaiseen asentoon, mikäli tolppaa pidetään kiinni.
   
 3. Päätykiekko Jäsen

  En kyllä ymmärrä miten ensimmäinen maali muka ei mene Pekka Rinteen piikkii. Järjetön imaisu.
   
 4. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Jos pelaa tilanteen oikein ja kiekko menee siitä ainoasta kolosta maaliin, mukana on niin paljon huonoa tuuria, että paha sitä on maalivahdin syyksi lukea. Ottelun kannalta imaisi, juu, mutta kuten täälläkin on todettu, noita voidaan heittää peräkkäin se sata ja katsoa, kuinka moni lopulta menee maaliin.
   
 5. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Ymmärrän tämän paremmin. Toisaalta näitä voidaan pelitilanteina kelata se sata kappaletta ja katsoa, kuinka monessa niistä maila on optimaalisessa asennossa kellään, ja mikä on hyökkäävän pelaajan onnistumisprosentti.
   
 6. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Onhan tuo nyt täysin selvä homma ettei tuollaisia saa mennä sisään missään tapauksessa. Ei runkosarjassa eikä varsinkaan pleijareissa. Vaikea sarja Peksille muutenkin ja vaikkei tippumista voikaan laittaa yksinomaa maalivahdin piikkiin, on selvää ettei noin epätasaisella maalivahtipelillä voi edes mestaruutta voittaa. Tässä vaiheessa kautta pitää vaan olla parhaimmillaan pelistä toiseen eikä vain joka toisessa pelissä.
   
 7. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  @NakkiFakiiri
  Kyllä, Rinne ei ollut siinä iskussa, että olisi vaikeina aikoina kannatellut jengiään, ja ymmärrän myös noiden maalien vaikutuksen muulle joukkueelle, olipa ne kenen syytä tahansa. Nyt varsinkin kun tuo eka oli ns. varma ja se livahtikin sisään, hiipi varmasti pelko persiiseen joukkuekavereille. Ei ole kyse siitä, että puolustelisin Rinteen huojumista omalla tontillaan, mutta näen vain tuon ekan maalin perusteella Rinteen syyttämisen aika kohtuuttomana, kun hyvin pitkälti hän teki kaiken kuitenkin oikein. Vähän sama, jos kaataisi tappion hyökkääjän niskaan, joka sutaisee avopaikassa pomppivasta kiekosta kahden tolpan kautta ulos - maali sinne, toinen tänne.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tuo toinen maali oli kyllä aika surkeasti puolustettu kun olisi pitänyt vaan tukkia se eteneminen maalin edestä, en tiedä olisiko Ellis ja etenkin Josi voinut tuota vielä heikommin pelata. Päälle toki ei Rinteenkään olisi tarvinnut kuin vain peittää sitä kulmaa, mutta nyt kävi näin.
   
 9. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Peksi ei ollut valitettavasti parhaimmillaan tässä pudotuspelisarjassa. Ei häntä tappioista voi syyttää, mutta voittavat torjunnat jäivät puuttumaan. Juuse Saros alkaisi kyllä pikkuhiljaa ansaitsemaan lisää peliaikaa, niin hyvin hän on esiintynyt kun on maalille päässyt. Toki Peksi on edelleen huippuvahti, mutta ikää alkaa jo olla ja seuran kannalta olisi jo hyvä alkaa ajamaan Juusea sisään, koska hänellä on kaikki edellytykset nousta Nashvillen ykkösveskariksi tulevaisuudessa.
   
 10. steierwrass Jäsen

  Molemmat Rinteen viime yön maalit vähän outoja ja epäonnisia. Näyttävät siltä, että olisi pitänyt torjua, mutta ei ne ihan niin selviä kuitenkaan taida olla. Ekassa peittää kulman ihan oikein. Mailan on nyt vaan oltava jossain ja Rinteellä se on asennossa, jolla se voi ohjata kiekon siitä maaliin (niin kai se voi missä asennossa tahansa). Tuossa asennossa sillä voisi katkaista poikittaissyöttöä paremmin kuin "normaalissa" peliasennossa. Toisessa maalissa Rinne lähtee liikkumaan toiseen laitaan olettaen, että kiekko menee hänestä maalin eteen. Se taitaisi olla se luontaisin suunta kiekolle siitä torjunnasta. Vaikea sanoa, että miten paljon siitä voi syyttää maalivahtia. Ainakin puolustuksen pitäisi olla jo kiinni Stastnyssa siinä kohtaa.

  Mitä sitten tulee väitteeseen "Hellebuyck pyyhki Rinteellä jäätä tässä sarjassa", niin ei voi vaan olla samaa mieltä. Jos katsoo sarjan aikana tulleita helppoja maaleja, niin kyllä niitä taisi mennä enemmän Hellebuyckin taakse. Muutenkin jos mennään seitsemänteen peliin ja siellä on molemmilla pelejä, joissa on vähän reilummin mennyt taakse ja pelejä, joissa vähemmän, niin väite on hyvin värikäs. Rinteelle jäi parannettavaa, mutta ei se syy tappioon sarjassa kyllä löydy maalilta.
   
 11. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Ihan subjektiivisesti arvioiden tilastoja näkemättä Armian merkitys oli todella iso. Mies tulee melkein aina kaksinkamppailusta kiekko mukana ulos. Jos menettää sen niin otta sekunnin päästä takaisin. Pelin kokonaistulokseen jää tuosta väistämättä jälki. Armialta paras peli tämä 7., lupaa hyvää jatkoa ajatellen.
   
 12. Louis Jäsen

  Kyllä nuo molemmat oli Rinteeltä sellaisia hörppyjä että pakko siitä oli koutsin vetää maalivahti luukulle. Ei sieltä nyt mitkä tahansa sutaisut saa mennä sisään. Puolustuskin tuossa vaiheessa jo varmaan menettänyt täysin luottamuksen veskariin ja miettivät, että kaikkiko meidän pitää kestää.

  Ryan Ellisiltä myös todella ala-arvoista surffailua ja taisi katsella kahta maalia aitiopaikalta, mutta näemmä mies on pääsemässä esityksestään kuin koira veräjästä. Turris myös teki ainoastaan kolme syöttöpistettä, eikä tehnyt yhtään maalia Nashvillelle tämän vuoden playoffeissa. Winnipegin puolella Scheifele ja Wheeler on tärkeimmät pelaajat, voittajatyyppiä ja selkeitä isojen pelien miehiä.
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ironista on se, että Pekka pokkaa Vezinan, vaikka hävisi ihan naurettavalla tavalla (3 paskaa peliä) virkaveljelleen, joka on todennäköinen Vezina-runner up.
   
 14. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  The Panel recaps Winnipeg Jets Game 7 Win vs the Predators - YouTube

  Paneelin pojat kehuvat kovasti Lowry-Copp-Armia ketjua joka pelasikin suurinpiirtein samoilla minuuteilla kuin Jetsin kakkonen Laine-Stastny-Ehlers. Ainoastaan Scheifele-Wheeler parivaljakko pelasi hyökkääjistä enemmän kuin muut, noin 19 minuuttia. Tämä selittynee alivoimaminuuteilla.

  ps. Joku noheva voisi avata ketjun Jets vs Vegas niin pääsee ihmiset pekuleeraamaan konferenssifinaaliparia.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2018 klo 20.40
 15. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Ja koko Nashvillen hyökkäys ykkösketjua lukuun ottamatta loisti poissaolollaan. Liikaa oli Forsbergin, Arvidssonin ja Johansenin varassa.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tuossa nyt mielestäni syitä, miksi Nashville hävisi seiskapelin ja sitten loppujen lopuksi koko sarjan (siis hyökkäyksen leveyden puute ja sitten valitettavat helpot maalit, joissa tietenkin puolustuskin olisi voinut auttaa vähän enemmän).

  Josi oli myös todella näkymätön. Ennen hän on tukenut hyökkäyksiä hyvin ja tehnyt tärkeitä maalejakin, nyt ei juuri mitään. Väkisin yrittämistä.

  Lainaus:
  Joo, samaa mieltä. Kummatkin joukkueet näyttivät tulevan peliin virkamieskiekko-otteella ilman mitään tunnetta ja yritystä. Jos ei syty seiskapeliin Stanley Cupin pleijareissa, niin ei syty sitten mistään! Pekalle sitten nuo pari helppoa ja peli oli käytännössä ohi. Subbanin kavennusmaalin jälkeen olisi ollut pieni etsikkoaika, mutta eipä sytyttänyt nääsvilleläisiä tuo.

  Muutenkin tuli valtavat Anaheim Ducks -kammomuistot mieleen tuosta Nashvillen pelityylistä. Tehdään Fowlerit (puolustaja maalin taakse hautomaan kiekkoa joskus noin puolen minuutin verrankin) ja hidastellaan noita lähtöjä, ei oikein mitään intohimoa pelaamiseen pleijareissa, liikaa ykkösmiehien varassa, pitkä päätyyn eikä kukaan perään -tyyli, jne. Tuskin maltan odottaa, kun saan nähdä taas Vegasin jatkuvaa peräksiantamatonta hyökkäyspeliä. Toivottavasti eivät lopeta sen tyylin pelaamista koskaan.

  Hienosti oli muuten yleisö mukana loppuun asti ja rupesi kiittämään joukkuetta huudoillaan viimeisen minuutin aikana, vaikka turpiin tuli ja selvästi. Missä muualla on tuollainen yleisö (vaikka aika raakoja ne jotkut pilkkahuudot Nashvillen tehdyn maalin jälkeen ovatkin)?
   
 16. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Mulle ei tullut tuollainen fiilis. Minusta se näytti enemmänkin siltä, että molemmat tulivat välttämään virheitä. Nuo kaksi ilmaista maalia lamaannuttivat Predsin ja samalla Jetsin tarve riskinottoon pieneni. Periaatteessa siis fiksua pelaamista molemmilta noin muuten. Eka erä 0-0 ja olisi ollut ihan toisennäköistä peli. Perstuntumalta ja kansakoulupohjalta analysoituna.
   
 17. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  No voihan sen noinkin kai sanoa. Pakotettiin pitämään tunteet kurissa ja pelattiin puolustavaa virkamieskiekkoa ilman yliyritystä. Pelattiin siis "ei hävitäkseen" mieluummin kuin voittaakseen. Noin siinä usein käy, mutta tuloksena on tylsän näköinen peli minun mielestäni. Ja kyllähän se usein kostautuu, tällä kerralla nyt kävi niin Nashvillelle.
   
 18. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Se ensimmäinen maali oli osittain varusteriskin maksamista. Koteloton luistin löysästi patjan kärjessä kiinni. Terä tolpassa. Siinä maksettiin prosentteja siitä, että liikutaan tehokkaammin. Sama kuten Rask maksoi siitä, että käyttää liipasinterää.

  Eli kiekko tuli patjan ja luistimen välistä maaliin mistä sen ei nyt vaan pitäisi päästä tulemaan.
   
 19. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä itseä hämmensi enkä edes muistanut, kuinka paljon nykyään veskanluistimia modaillaan ja hifistellään. Ei nimittäin omista ”normaaleista” luistimista olisi varmasti mahtunut alta.

  Ikävää, että täällä moni mollaa Rinnettä perustein ”ei vaan voi mennä tuollaiset”. Joopajoo. Kuten sanottua, mitäpä tuossa voisi tehdä toisin.
   
 20. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Tehty, sinne sitten vaan kirjoittelemaan! (linkki menee uuteen Jatkoajan NHL-puolen Lännen konferenssifinaaliketjuun).
   
 21. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tätä matopurkkia ei kuule kannata avata! Yritin viikko sitten kyseenalaistaa häviävän maalivahdin (Rinne) valintaa parhaaksi, mutta kuulemma voittamisella ei ole mitään tekemistä hyvyyden kanssa. Nih.
   
 22. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Höpö höpö. Et vaan tiennyt äänestyskäytäntöjä, ja peppu taitaa punottaa vieläkin.
   
 23. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  No ei punota ei, sen sijaan olen todistanut pointtini aukottomasti. Ja jos Rinne Vezinan saa, niin voi puolestaan työntää sen omaan aukkoonsa. Hän ei tästä kaudesta todellakaan ansaitse mitään palkintoa.
   
 24. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Lainaus:
  Siis minkä pointin sinä olet todistanut aukottomasti? Edelleenkin Vezina jaetaan runkosarjanäyttöjen perusteella, eikä playoff-näytöillä ole mitään merkitystä.

  Varmaan McDavidkaan ei ansaitse Art Rossia tästä kaudesta kun ei ole playoffeissa tehnyt pistettäkään?
   
 25. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ettei ymmärrä maalivahtipelistä, eikä varsinkaan Vezinasta yhtikäs mitään.