Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nashville Predators (1.) – Winnipeg Jets (2.), Central 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Amerikanihme, 26.04.2018 klo 20.38.

 1. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Harmittaa Rinteen puolesta. Ensimmäinen maali oli todellinen yksi tuhannesta, toinen olisi pitänyt ottaa. Kuitenkin, kuten yllä sanottu, pitää pystyä parempaan kuin yhteen maaliin kotipelissä.
   
 2. AgiiL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mielestäni Preds lähti näihin playoffeihin vähän turhan ”varmana mestarina”. Jets pääsi yllättämään ja tässä tapauksessa ehkä hyvä niin, vaikka kantrikaupungin puolesta liputinkin.
  Harmittaa Rinteen ja Fisherin puolesta, kummallakin pitkät NHL-urat takana mutta kannua ei nostella. Tänäkään vuonna.
   
 3. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Eipä voi oikeen muuta sanoa, kun että aikas ikävä poff-sarja Rinteelle kyllä...

  Mutta nyt on mielenkiintoiset finaaliparit: Tampa-Washington ja Winnipeg-Vegas. Melkonen kausi menossa (varsinkin toi tulokas Vegas yllätti kyllä kaikki).
   
 4. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Katastrofaalinen matsi Peksille, sääliksi käy. Oliko sitten Jetsin hyvyyttä vai puuttuuko tuosta Predsin paketista joku palanen, ei riitä kompetenssi kertomaan. Ehkä se selviää kahden sarjan jälkeen viimeistään, siis tuo Jetsin hyvyys. Aika aseetonta oli tää 7. peli Predsiltä joka tapauksessa. Tällä hetkellä hyvin vaikea nähdä VGK:n jatkavan tuhkimotarinaansa. Joka tapauksessa Jetsin iskukykyä saadaan seurata viela muutama tovi. Voi riittää kannuunkin, voi olla riittämättä. Kovasti toivon länteen kannua edelleen tällä kaudella.
   
 5. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  On kyllä. Vain Tampalla aikaisemmin mestaruus alla. Mielenkiintoista että myös aakkosjärjestyksen kolme viimeisintä jengiä ja Tampakin siellä tuntumassa. Miksi tämä on tärkeää? Koska ämpäriä hakannut sitten vuoden -95. :D

  Säälittää Peksi ihan kybällä ja harmittaa muutenkin Nashvillen puolesta. Olisivat ansainneet jotain. Toisaalta Winnipegiä symppaan ehkä enemmän. Mielenkiintoiset finaalit on edessä kuitenkin. Toivon länteen pokaalia, mutta jos menee itään niin ei sekään silti vituta. Ovien olisi hauska nähdä nostelemassa kannua ja lisäksi Steve Y:n olisi kiva saada palkinto tekemästään työstä.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Erikoinen sarja jossa kotikentästä ja -yleisöstä ei ollut kuin haittaa. :D Rinnettä käy sääliksi, tuo ensimmäinen nollakulmasta lähtenyt veto menee kerran miljoonasta sisään. Seuraavaksi sitten Vegasin kimppuun.
   
 7. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Muistan hämärästi, että jossain 2. kierroksen matsissa jollekin molarille meni samanlainen liru. Olisko Tampan Vasilevskille? Tän kevään pleijareissa joka tapauksessa.
   
 8. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ei oikein tiennyt kumman voittoa tässä sarjassa olisi toivonut. No toitottavasti Winnipeg voittaa koko cupin lopulta. Peksin puolesta harmittaa myös.
  Erikoisia pelejä, ei tainnut jatkoaika olla lähelläkään missään näistä.
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  NHL Highlights | Jets vs. Predators, Game 2 - Apr. 29, 2018 - YouTube

  Tuossa oltiin muistaakseni aika lähellä. :D
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Pohjustus, itse olen katsonut vain HL pätkät en itse pelejä. Mutta kyllä on uskomatonta, miten surkeaa on tuo Nashvillen oman maalinedustan puolustaminen. Jetsin ukot (Statsny etunenässä) saa ihan rauhassa puskea maalille ja hakata riparia sisään. Vastapuolella Myersit ja Big-Buffyt taas viskoo vastustajat maalilta heti muualle eikä päästä ripareihin. Omaan silmään tuohon puolustamiseen kaatui Nashville, ehkä osittain Rinteenkin heikompiin esityksiin. Ei häntä voi kyllä oikein kummastakaan silti syyttää. Tuo 1-0 maalia menee tosiaan 1:100 sisään, piti tolpan kiinni ja silti liruu maaliin. Ja 2-0 maalissa Statsny saa ihan rauhassa tulla maalille ja hakata oman riparinsa sisään. Saroksellakaan ei mitään palaa 3-1 maalissa ja 4-1 maalissa Statsny saa taas hakata riparit sisään Elliksen seisossa vierellä. Harmittaa kyllä suuresti, ennen kaikkea Rinteen puolesta!

  Nyt voi vain toivoa, että Teppo Winnipeg paukuttaisi päätyyn asti. Aijai sitä finaalia kun siellä olisi Winnipeg vs. Washington eli Laine vs. Ovetskin :)
   
 11. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Nashvillen joukkue oli niin käsittämättömän hyvin rakennettu, että en uskonut sen häviävän millään paras seitsemästä sarjaa. Ja kyllähän se pelikin oli parhaimmillaan sellaista, ettei muilla ollut oikeasti mitään palaa. Muutama musta hetki kävi nyt todella kalliiksi.

  Toisaalta kun miettii, niin kyllähän tämä lopputulos kertoo siitä, miten loistava sarja NHL lopulta onkaan. Kaikki on mahdollista.
   
 12. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Siis eikös tässä runkosarjan toinen voittanut ykkösen 4-3?
   
 13. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jetsin 2. ja 3. kentät olivat parempia, kuin Nashvillen vastaavat. Lisäksi puolustus Jetsillä etenkin maalinedustoilla hieman järeämpi.
   
 14. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Joo, eihän tämä mikään yllätystulos voi olla kellekään muulle kuin Preds- huumassa piehtaroivalle. Peksi ryssi viimeisen pelin, Jets sai Rinteen avulla sen alun, jonka tarvitsi. Totta kai omakin hyökkäyspeli jäi piippuun, mutta alun merkitystä tässä ei voi vähätellä. Jets sai aimo annoksen itseluottamusta ja lisäksi mahdollisuuden pelata tuota millin tarkkaa vieraspelaamista. Avausmaali Predseille, ja olisi tullut vähän erinäköinen peli. Parempi kuitenkin jatkoon.

  Jotenkin tuntuu, että Jetsille nyt tie pedattu finaaliin, mutta tuskinpa Vegasia on syytä aliarvioida. Ovat jo aliarvioijille näyttäneet niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin.
   
 15. Kaitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raimo Summanen ja antipatiat
  Valtaisa pettymys Nashvillelle viime kauden luomien odotusten ja tämän kauden satsausten jälkeen. Joukkueen pelaaminen oli pelokasta ajoittain. Muutama hyvä peli seassa, mutta sitten taas useita alle todellisen tason.

  Puolustuspelin lisäksi pettivät Kyle Turris ja Peksi, valitettavasti. Turris ei tuonnut sitä toisen ketjun uhkaa, jota hankintaa tehdessä varmasti ajateltiin ja jota runkosarjassa saatiin. Yhdellä tehoketjulla ei cupia voiteta. Sitten Peksi. Ei tainnut pelata koko sarjassa vezinatasolla, jolla oli viime kauden pleijareissa (finaaleja lukuunottamatta) ja joka oli odotusarvo runkosarjan perusteella. Tamin teeseillä maalivasti vs. maalivahti ja Peksi nyt hävisi tämän.

  Urheilussa ei tule säälipisteitä, joten tämä on juuri niin tylyä, kuin Peksistä ja kumppaneista juuri nyt tuntuu. Parissa ratkaisevassa asiassa Nashville oli nyt perässä ja se ratkaisi sarjan. Myös valmennukselle iso miinus. Kaksi viimeistä kotipeliä meni täysin Winnipegin komennossa, kuten Patekin sanoi, "meni täydellisesti meidän pelisuunnitelman mukaan".
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Harmittaa kyllä aivan hirvittävästi Peksin, Fisherin ja Subbanin puolesta. Toisaalta myös Nahvillen kaupungin puolesta.

  Lisäksi Jets on mielestäni jopa capitalsmaisen vastenmielinen sakki. Wheeler on upea, Scheifelekin, mutta pääasiassa pelaajat eivät herätä positiivisia tunteita. Lainekin on aika mulkun oloinen äijä. Ensimmäinen askel hyväksyttävämpään suuntaan olisi saada se vanha logo takaisin. Tuo nykyinen on kamala.

  No, kyllähän ne Vegasin jyräävät joten let's go Bolts!
   
 17. Tuamas Jäsen

  Oman maalinedustan puolustuspeliin tuo peli ratkesi, eikä niinkään Rinteen suoritukseen.

  Ensimmäinen maali oli kerran tuhannesta -tilanne Rinteellä oli etukylmä kohtuullisen hyvin pidettynä, mutta maila huonossa asennossa ja sen kautta sisään.
  Toinen sitten olikin jo osoitus Predatorsin luokattomasta maalinedustan puolustamisesta, Rinne otti ensimmäisen yrityksen ja toisella yrittämällä hyökkääjä sai sitten nostettua etuyläseen.

  Paljon helpompia nuo Saroksen päästämät maalit keskimäärin olivat, ensimmäisessä ratkaisevasti liian hidas sivuttaisliike ja toisessa ilman maskia logoon tulleen vedon pudottaminen.

  Erikoinen sarja, kun vuorotellen kumpikin pelasi melkeinpä ohipelin.
   
 18. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Vaikea on kieltämättä syyttää varsinkaan ekasta maalista Rinnettä, kun hän pelasi tilanteen, kuten kuuluukin. Harmittavan huonoa tuuria, mutta en vähättele sen merkitystä jengin psyykelle, pienestähän nämä ovat kiinni. Pekan syyksi tappiota on silti turha laittaa.
  ---
  Harmittava juttu Rinteen puolesta, mutta urheilu on urheilua. Jets finaaliin, kannu Ovelle.
   
 19. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Sääliksi käy Pekkaa, ikääkin tulee ja tilaisuudet kupposeen vähenevät aina vaan. Ei uusiojets mikään inhokkijengi ole, todellakaan, mutta jotenkin olisin tästä parista mieluumin antanut Rinteen, Subbanin ja co. jatkaa
   
 20. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Jets oli tosi hyvä ekassa erässä, toimittivat kiekkoa alueelle ja voittivat kaksintaistelut kiekoista kummassakin päässä. Armia teki myös hyvää duunia. Eka maali oli aika ufo, mutta tokassa maalissa näytti että molari olisi mennyt kiekon tieltä pois riparissa. Sen verran väsy painoi jo tuossa vaiheessa etten ole ihan satavarma tuomiossani. Ihan hyvä että jännittävä Jets eteni jatkoon eikä futistatamilta tuttu filmaava paskaville. Jets Tampa finaali tulee olemaan super herkku kliimaksi kauden loppuun!
   
 21. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Rinne mm-kisoihin nuolemaan haavoja, kiitos.

  Huono alku, mutta Rinteen piikkiin vain eka.

  Ekan erän jälkeen vain 1-2, ei voi kaataa Rinteen niskaan tappiota.
   
 22. FinnPeak Jäsen

  Hohhoijaa. Kyllä harmitti kun aamulla tuloksen näin.

  Noista maaleista eka nyt oli sinänsä sitä painajaislottoa, mikä napsii sisään silloin kun asiat ei mene oikeaan suuntaan. Ja toinen Peksin päästämä oli kyllä oikeasti heikko maali. Turhan liikkeen teki pois tolpasta riparin aikana, tuollaisia käy kun et ole ihan siinä ytimessä.

  Kaiken kaikkiaan vaikka Pekka mielestäni päästi sarjassa vähemmän helppoja mitä Hellebuyck eikä hän mielestäni ollut sarjahäviön syy, niin valitettavasti eipä kyennyt Pekka siihenkään mitä Cupin voittaminen joukkueelle yleensä vaatii. Harmi, mies on kuitenkin allekirjoittaneelle ehkä kaikkien aikojen lempipelaajia suomalaisista.

  Kokonaisuudessaan aika kliseisesti tämän voi paketoida - parempi voitti.
   
 23. kamenski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Minulle aika pettymys tämä peli. Eka kokonainen peli minkä katsoin sitten ekan kierroksen prime time- matsien joten en tiennyt mitä odottaa (ts. miten sarjan edelliset pelit on menneet) mutta... oli aika karmaisevan tylsä peli. Pari kertaa koko pelissä oli pätkiä kun oli kumpaankin suuntaan sekä vauhtia että taklauksia ja välillä jopa jonkin sortin maalintekoyritys, mutta muuten vedeltiin norsukiekkoa omista pois tai rännikiekkoa ja vaihtoon. Taitavin suoritus koko pelissä kun joku Jetsin kaveri veti roikun omista vastustajan alueelle sellaisella kierteellä että kiekko pomppasi jäästä takaisin omaa päätä kohti.

  Vai katoinko mä ihan eri peliä kun muut tai en vaan osaa arvostaa tiukkaa ja tarkkaa playoffhokia?
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ei Rinne pelannut tässä sarjassa niin hyvin kuin olisi pitänyt, jos Rinne olisi pelannut viime kauden playoff-tasolla niin Preds olisi hyvin voinut tästä jatkoon mennä, nyt se jätti kuitenkin itsestään melko vaisun kuvan näissä kevään peleissä. Kaksi kertaa putkeen finaaliin meneminen on kuitenkin äärimmäisen vaikeaa, Jets oli nälkäisempi ja raikkaampi läpi sarjan mielestäni ja Predsillä ei vain puhti riittänyt. Ja miten nuo paineet ja suuret odotukset vaikuttivat Predsiin sitten, mielestäni näytti siltä, että paljon. Viime vuonna hyvä flow läpi kevään, nyt oli semmoista arkaa ja mailanpuristamista. Puolestaan Jetsillä on nyt hyvä flow päällä ja pelaaminen näyttää helpolta, Hellebuyck pyyhki Rinteellä jäätä tässä sarjassa ja kyllähän tuossa pelaamisessa on semmoista meininkiä. Materiaalietu on ensi kierroksella, mutta Vegasia vastaan siihen ei voi enää tuudittautua, toivottovasti Jets menee tästä nyt finaaliin sillä ainakaan itse en haluaisi nähdä Vegasia finaalissa.
   
 25. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  En halua tästä mitään sotaa kenenkään kanssa ja kantanikin olen tehnyt selväksi, mutta mielelläni lukisin perustelut siitä, miten eka menee Rinteen piikkiin?