Ilmoitukset

Nimimerkki Outpostin anti palstalle sisälsi lähinnä provosointia ja heikkoa kielioppia. Koska aiempi pelikielto ja huomautus asiasta ei tuonut toivottua parannusta, päätimme laittaa hänen kirjoitusoikeutensa pysyvästi kiinni.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit teppana ja Rene Saari huilaavat seuraavan viikon keskityttyään Patrik Laine -ketjussa ketjunootin jälkeenkin asian sijasta toiseen nimimerkkiin ja offtopiciin.

Myös nimimerkki psychodad syyllistyi samoihin rikkeisiin. Hänellä on kuitenkin vastaavista asioista pitkä rikehistoria ja hänen kohdallaan koimme varoitusten ja pitkien pelikieltojen tien päättyneen, joten tällä kertaa poistimme hänen kirjoitusoikeutensa pysyvästi. 

Nimimerkki david ei avaa uusia ketjuja kolmeen kuukauteen. Ketjunavaukselta odotamme hivenen enemmän sisältöä kuin yhden sanan verran.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki wilco on asetettu viikon pelikieltoon hänen kirjoitettuaan ison kasan täysin turhia viestejä Telian ketjuun.

Emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki sajuki on saanut TPS-osioon kirjoitetusta viestistään viikon pelikiellon.

Nimimerkki Tietotoimisto on palkittu hänen Donald Trumpin ketjuun kirjoittamasta henkilökohtaista hyökkäyksestään viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Mr. Wonderful on passitettu viikon pelikieltoon turhasta ja sisällöttömästä onelinerista. Viesti löytyy Riku Kallioniemeä käsittelevästä ketjusta.

Nimimerkki Petra85 on saanut viikon pelikiellon, sillä hänen viestiensä taso on ollut niin sisällöllisesti kuin kieliopillisesti kehnoja.

Sulje ilmoitus

Nashville Predators (1.) – Winnipeg Jets (2.), Central 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Amerikanihme, 26.04.2018 klo 20.38.

 1. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ettei ymmärrä maalivahtipelistä, eikä varsinkaan Vezinasta yhtikäs mitään.
   
 2. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Jos sun perusteluja lukee, niin Vezina pitäisi antaa aina Stanley Cupin voittaneelle maalivahdille.
   
 3. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Kannatetaan, terv: Chris Oh’so’good... Toki paskat veskarit ei pelaa toukokuussa!
   
 4. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Jokaisen kannattaa muistin virkistämiseksi käydä lukemassa nimimerkki @Blöö selittelyt ja kiemurtelut, ei tainnut ikinä edes vastata viimeisiin kysymyksiin ku tajusi olevansa nurkassa. Noh, mahtuuhan tänne palstalle omissa maailmoissaan eläviä muitakin kun psyko.
   
 5. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Kun ko. palkinto esitellään, niin koska on siinä yhteydessä mainittu sen olevan palkinto runkosarjan esityksistä? Aivan, ei koskaan. Kaikki mieltävät sen parhaan maalivahdin palkinnoksi.
  P.S. Lukekaa tosiaan mun viestit. Olisi aivan spedeä valita parhaaksi maalivahti, jonka kausi päättyy tappioon, maalilta poisvetoon ja oman joukkueen putoamiseen. Ja kyyneliin. Säälittävää puolustella täällä. ilmeisesti Rinteen passi estää joidenkin osalta verenkierron päässä.
  Jos jaettaisiin "Vuoden Tommy Salo -palkinto" kauden hirveimmästä sulamisesta, niin se olisi kyllä ansaittu.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2018 klo 18.55
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ehkä sun kannattaisi pikku hiljaa ymmärtää joko NHL-kiekkoilua tai oma fibailusi tässä ketjussa. Kaikki muut täällä tietävät mikä Vezina-palkinto on ja että se menee todennäköisesti ja oikeutetusti Rinteelle.
   
 7. Ogilthorpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Mitä sä nyt et ymmärrä. Tuon palkinnon saaja on jo valittu runkosarjan jälkeen. Ei koskaan ole pudotuspeleissä ollut mitään merkitystä. Perehdy vaikka hieman edellisiin voittajiin.
   
 8. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Ketään ei täällä ole kiinnostanut tämän kaltainen pohdinta palkinnon osalta - poislukien sinun rimpuilusi sen jälkeen, kun osoitit tietämättömyytesi. Erikoista väitellä yksin. Viitaamasi spedeily on kyllä jatkunut varsin pitkään, joten änäriä seuraaville tässä ei ole mitään yllättävää.