Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nashville Predators (1.) – Winnipeg Jets (2.), Central 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Amerikanihme, 26.04.2018 klo 20.38.

 1. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Jos sun perusteluja lukee, niin Vezina pitäisi antaa aina Stanley Cupin voittaneelle maalivahdille.
   
 2. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Kannatetaan, terv: Chris Oh’so’good... Toki paskat veskarit ei pelaa toukokuussa!
   
 3. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Jokaisen kannattaa muistin virkistämiseksi käydä lukemassa nimimerkki @Blöö selittelyt ja kiemurtelut, ei tainnut ikinä edes vastata viimeisiin kysymyksiin ku tajusi olevansa nurkassa. Noh, mahtuuhan tänne palstalle omissa maailmoissaan eläviä muitakin kun psyko.
   
 4. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Kun ko. palkinto esitellään, niin koska on siinä yhteydessä mainittu sen olevan palkinto runkosarjan esityksistä? Aivan, ei koskaan. Kaikki mieltävät sen parhaan maalivahdin palkinnoksi.
  P.S. Lukekaa tosiaan mun viestit. Olisi aivan spedeä valita parhaaksi maalivahti, jonka kausi päättyy tappioon, maalilta poisvetoon ja oman joukkueen putoamiseen. Ja kyyneliin. Säälittävää puolustella täällä. ilmeisesti Rinteen passi estää joidenkin osalta verenkierron päässä.
  Jos jaettaisiin "Vuoden Tommy Salo -palkinto" kauden hirveimmästä sulamisesta, niin se olisi kyllä ansaittu.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2018 klo 18.55
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ehkä sun kannattaisi pikku hiljaa ymmärtää joko NHL-kiekkoilua tai oma fibailusi tässä ketjussa. Kaikki muut täällä tietävät mikä Vezina-palkinto on ja että se menee todennäköisesti ja oikeutetusti Rinteelle.
   
 6. Ogilthorpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Mitä sä nyt et ymmärrä. Tuon palkinnon saaja on jo valittu runkosarjan jälkeen. Ei koskaan ole pudotuspeleissä ollut mitään merkitystä. Perehdy vaikka hieman edellisiin voittajiin.
   
 7. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Ketään ei täällä ole kiinnostanut tämän kaltainen pohdinta palkinnon osalta - poislukien sinun rimpuilusi sen jälkeen, kun osoitit tietämättömyytesi. Erikoista väitellä yksin. Viitaamasi spedeily on kyllä jatkunut varsin pitkään, joten änäriä seuraaville tässä ei ole mitään yllättävää.