Ilmoitukset

Koska huomautuksemme ja neuvomme eivät parantaneet nimimerkki juhis82:n viestien tasoa, hän selailee jatkossa palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. 

Nimimerkki heavylutaa18 saa myös parin viikon palstatauon keskityttyään asian sijasta nimimerkille kuittailuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nashville Predators (1.) – Winnipeg Jets (2.), Central 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Amerikanihme, 26.04.2018 klo 20.38.

 1. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Jos sun perusteluja lukee, niin Vezina pitäisi antaa aina Stanley Cupin voittaneelle maalivahdille.
   
 2. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Kannatetaan, terv: Chris Oh’so’good... Toki paskat veskarit ei pelaa toukokuussa!
   
 3. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Jokaisen kannattaa muistin virkistämiseksi käydä lukemassa nimimerkki @Blöö selittelyt ja kiemurtelut, ei tainnut ikinä edes vastata viimeisiin kysymyksiin ku tajusi olevansa nurkassa. Noh, mahtuuhan tänne palstalle omissa maailmoissaan eläviä muitakin kun psyko.
   
 4. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Kun ko. palkinto esitellään, niin koska on siinä yhteydessä mainittu sen olevan palkinto runkosarjan esityksistä? Aivan, ei koskaan. Kaikki mieltävät sen parhaan maalivahdin palkinnoksi.
  P.S. Lukekaa tosiaan mun viestit. Olisi aivan spedeä valita parhaaksi maalivahti, jonka kausi päättyy tappioon, maalilta poisvetoon ja oman joukkueen putoamiseen. Ja kyyneliin. Säälittävää puolustella täällä. ilmeisesti Rinteen passi estää joidenkin osalta verenkierron päässä.
  Jos jaettaisiin "Vuoden Tommy Salo -palkinto" kauden hirveimmästä sulamisesta, niin se olisi kyllä ansaittu.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2018 klo 18.55
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ehkä sun kannattaisi pikku hiljaa ymmärtää joko NHL-kiekkoilua tai oma fibailusi tässä ketjussa. Kaikki muut täällä tietävät mikä Vezina-palkinto on ja että se menee todennäköisesti ja oikeutetusti Rinteelle.
   
 6. Ogilthorpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Mitä sä nyt et ymmärrä. Tuon palkinnon saaja on jo valittu runkosarjan jälkeen. Ei koskaan ole pudotuspeleissä ollut mitään merkitystä. Perehdy vaikka hieman edellisiin voittajiin.
   
 7. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Ketään ei täällä ole kiinnostanut tämän kaltainen pohdinta palkinnon osalta - poislukien sinun rimpuilusi sen jälkeen, kun osoitit tietämättömyytesi. Erikoista väitellä yksin. Viitaamasi spedeily on kyllä jatkunut varsin pitkään, joten änäriä seuraaville tässä ei ole mitään yllättävää.