Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nashville Predators (1.) – Winnipeg Jets (2.), Central 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Amerikanihme, 26.04.2018 klo 20.38.

 1. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Lainaus:
  Tällä logiikalla Hasek ei ollut 90-luvulla kummoinen maalivahti, kun sieltä löytyy useampana kautena enemmän voittoja torjuneita maalivahteja kuin Dominator.

  Haluatko lukita vastauksen?
   
 2. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Lainaus:
  Niin kummat nyt merkitsee enemmän, tilastot vai voitot...?
   
 3. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ööh... Rinne ei ole paras kummassakaan ja pleijarit ovat osottautuneet katastrofiksi. Tai ehkä Pekka haluaa pelata noin kaksi erää per ottelu?
  @cheap_shot Kannut: Dominaattori 2, Peksi 0.
   
 4. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Lainaus:
  Montako kannua Hasek voitti 90-luvulla?
   
 5. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Aika epeli olet, kun luukunavaajana voitettu kannu kelpaa kriteeriksi laitettaessa maalivahteja paremmuusjärjestykseen.
   
 6. pahakurki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa, Columbus, Winnipeg
  Lainaus:
  Tämä boldattu oli aika turha kommentti, koska eihän täällä olla väittelemässä Vezina-palkinnon perusteista (runkosarjan paras maalivahti) vaan siitä, kuka se runkosarjan paras maalivahti oli.

  Muutenkin miksi olet edes väittelemässä kenelle palkinto pitäisi jakaa, jos se sinun mielestäsi on joku alkuverryttelypalkinto?
   
 7. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  No miksi sinun ensimmäinen argumenttisi sitten oli tuoda tuo maalikeskiarvo framille, jos se ei kuitenkaan merkkaa mitään? Sitä vain ihmettelen...

  edit. Niin, eikä siis ole se Vasilevskikaan. Voitko perustella siis, miksi Vasy olisi mielestäsi palkinnon ansainnut?
   
 8. FinnPeak Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä Nääsville näyttää kokonaisuudessaan sakkaavan puolustuspäässä. Ainakaan edellisen pelin kuudesta maalista on melko vaikea laittaa Rinteen piikkiin mitään. Puolustuspeli on kokonaisuus ja hyväkin veskari tarvitsee sen, että nippu edessä hoitaa oman sovitun tonttinsa. Jos paketti hajoaa kaaokseksi, tulee Lontooksi ilmaistuna "scrambling"-hetkiä liikaa ja silloin väistämättä kolisee.

  Jumalmoodissa tietty jos Peksi olisi kuten vaikkapa MAF tänä keväänä, niin varmasti olisi tarttunut enemmän. Siihen ei ole vielä päässyt. Suomessa tietty harvoin kelpaa mikään muu, seuraava askel alaspäin onkin yleensä jo sulamista.

  Rinne on ainakin tähän asti vetänyt hyviä matseja näiden isompien tappioiden päälle, joten katsotaanpas taas mitä tuleman pitää.
   
 9. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  @FinnPeak Kirjoituksesi on fiksu ja tasapainoinen analyysi tilanteesta, eikä siksi ole palstan perinteitä kunnioittava. Tällaisesta moni pahoittaa mielensä.
  No juu vitsi vitsi. Rinne on pelannut aivan hyvin, mutta joukkue on hävinnyt. Silloin kaikki näyttäytyy ihan eri valossa kuin voiton jälkeen. Minä ainakin laittaisin Saroksen maaliin seuraavaan peliin. Ihan vaan siksi, että silloin jengi näkee, että kaikkea on yritetty.
  Maalivahti on "puoli joukkuetta", eikä häviävän joukkueen maalivahti ansaitse mitään palkintoja. Vähintään neljän sakkiin pitää joukkueen mennä, että olisi mitään näyttöjä.
  Jos minä olisin asemassa, että jotain palkintoa pitäisi mennä pokkaamaan kun oma joukkue on pudonnut ja itse joutunut useammassa ottelussa vaihtoon, niin sanoisin että "Oivoi, en pääse palkintoa hakemaan kun mulla on just lauantaina saunavuoro et kiitti ja sillai ja tutuille terveisiä, syksllä nähdään taas."
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2018 klo 13.21
 10. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sinulla tuntuu olevan aika tiukkaa analyysiä maalivahtipelistä, että on pakko kysyä: oletko koskaan kokeillut pelata jääkiekossa maalivahtina?
   
 11. FinnPeak Jäsen

  Lainaus:
  Noh, on siinä pelissä mielestäni muutakin kohtalaisen oleellista kuin lopputulos. Faneilla vaan yleensä ei piisaa pitkäjänteisyys tai keskittymiskyky alkua pidemmälle, ja sitten se menee pahimmillaan siihen että pelaaja on yhtä kuin viimeisin lopputulos. Samaan laariin menee nuo toiveet heittää Juuse uuniin. "Yritetään kaikkea" on meinaa joukkueen sisällä yleensä sellainen signaali mitä yritetään välttää, vaikka ulkopuolella fanit panikoisivatkin. Juuse siis voisi ihan hyvin onnistuakin, mutta pidän aika satavarmana että jengi luottaa edelleen Peksiin kuten ovat tehneet jo vuosia, ja pitävät hänen "upsidea" edelleen isompana kuin Juusella. Ykkösellä näissä mennään, ellei sakata ihan kunnolla. Rauhallisesti ja omaajuttua ja nautitaan ja muut perus fraasit.

  Ja tuo sun kuvailema ajatusmalli on vähän itsensä poissulkeva. Ketkä noin ajattelee lämmittelee nimenomaan just saunoja eikä pokkaa Vezinoita ;P
   
 12. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Tuli kyllä sellaset psykoisi-flashbackit kun tuli tänne toiseen ketjuun kurkkaamaan miten paljon ketjuun on viimein tullutkin keskustelua.

  Nyt olisi mahdollisuus katkaista sarja Winnipegissä. Toivon todella, ettei mennä seitsemänteen otteluun, koska otteluiden välissä on vielä yksi ylimääräinen "huilipäivä". Sama pelipäivä kuin mitä vähän myöhemmin startanneen Tampa-Boston parin seiskapeli oli määrä pelata. Eli jos Caps ja Preds ottaa ensi yönä voiton, ei ole kahteen seuraavaan yöhön lainkaan peliä ja korkeintaan toinen konferenssifinaali alkaa seuraavana yönä Jets-Preds seiskapelin jälkeen.

  Nyt voisi Nashvillellä olla kyllä paikka laittaa Saros maaliin ihan hakeakseen Juuselle sellaista moodia, että ottaa kaiken. En siis väitä, että olisi parempi veska kuin Rinne vaan ihan peliliikkeellä, joka voisi hämmentää Jetsejä.

  Mene Jets Mene!
   
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  En tiedä, pitäisikö tämä laittaa tähän, Winnipegin vai Chicagon ketjuun, mutta menköön nyt tänne. The Athleticissa oli Chicagon GM:näkin heiluneen Mike Smithin artikkeli Dustin Byfuglienista. Tämä kohta pisti erityisesti silmään.

  "Not everyone at the Blackhawks liked Dustin. Bob Pulford, the senior vice president of hockey, growled by the end of the week that Dustin “was the second-worst player ever drafted by the Hawks.” Dustin could not be the worst pick ever because Pulford had already awarded that distinction to Duncan Keith, who we drafted in 2002."

  https://theathletic.com/344668/2018...en-a-fat-talented-kid-who-turned-into-a-star/ (maksumuuri)
   
 14. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Ameriikassa aprikoivat, että tää ratkeaa maalivahtipeliin. Kuulemma toisen joukkueen veskari on kovasti yliarvostettu ja sulaa keväisin.
   
 15. pahakurki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa, Columbus, Winnipeg
  Lainaus:
  Vaikea keksiä kuka se voisi olla kun toinen ei ole keväisin oikein ehtinyt vielä pelata ja toinen pelasi vuosi sitten Stanley Cup -finaaleja.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kanadalaismedian mukaan Rinne ei kestä. Rinne olikin aivan paska. Kyllä kanadalaistoimittajat tietävät.

  Ei Rinne noilla esityksillä mitään Vezinoja ansaitse.
   
 17. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Pakko antaa nyt kunniaa hyvästä veikkauksesta. Toisen joukkueen moke tosiaan suli täysin kotikaukalossa ja toinen vetäs Vezina-viitan harteille ja pelas nollapelin katkaisupelissä.
   
 18. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kiva olla väärässä. En tällä kertaa jaksanut valvoa, katsoin aamulla ihan vähän lopusta. Nashvillen totaalipuolustus & hyvä päivä Rinteelle on näköjään liikaa Winnipegille. Taitaa vielä kokemus viedä voiton.
  Moni taitaa jo haaveilla Laineesta ja Armiasta kisoissa, mutta veikkaan molempien pelaavan puolikuntoisena.
   
 19. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Lainaus:
  Katsot ihan vääriä tilastoja, Rinne oli ihan vitun paska ja sulaa koska Don Cherry sano telkussa niin! Rinne ei ole edes Ontariosta kotoisin vaan varmaan jostain vitun Kempeleeltä mistä tulee vaan lessuja.

  @Blöö : Suosittelen sulle pelien katsomistakin välillä, niin ei tarvitse pelkkiä kanadalaisia ammattijournalisteja uskoa NHL-asioissa.
   
 20. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Uulalaa mikä ihana alku päivälle! Predators näytti närhenmunat ja toivottavasti puupäät nyt uskovat, että tuo on ainoa tyyli pelata Jetsiä vastaan. Jos tajuavat olla lähtemättä all-in maalintekokilpailuun, niin tämä homma klaarataan himassa.

  Laineelle lampaanperseet. Pyöri, hyöri, menetti kiekkoja, laukoi minne sattuu ja lopussa hävisi luistelukilpailun Arvidsonille ja yritti vielä ampua tätä kiekolla maalin jälkeen. Tuossa olisi hanskojen pudotus ollut paikallaan ja nuorukaiselle käytöstapojen opettamista - väkisin. No, ei siellä Jetsin jengissä kyllä kukaan, ainakaan hyökkäyksen osalta noussut mitenkään erityisesti esiin. Hallissa tunnelma oli kuin hautajaisissa. Ensimmäistä kertaa tässä sarjassa yleisö ei jaksanut buuata edes Subbanille joka kerta kun tämä piti kiekkoa hallussa.

  Rinne oli rauhallinen. Yhtään game saveria ei tarvinnut väläyttää, vaan perus rauhallinen tekeminen tuotti tulosta. Hellebuyckille taas vähän livahti ja Jetsin puolustus oli yhtä uninen takaiskutilanteissa kuin Predators edellisessä pelissä.

  Tulikuuma game seven tiedossa!
   
 21. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  "Canada is not Finland" vai miten se meni?

  Eipä mulla annettavaa ole tähän ketjuun muuta kuin se, että edelleen vituttaa kun tämä ottelupari oli jo nyt, eikä konferenssifinaalissa. Lännen joukkueille peukut tulevaan, kun idän jengeissä ei suomipoikia ole.
   
 22. Rene Saari Jäsen

  Jos Pomo jatkaa samoilla kombinaatioilla, niin Nashville vie seuraavan. Ketjujen kemiat eivät ole riittävän toimivat.
  Ellei Vezina-sulaja hörppää Laineen siniviivavetoa ja Pegsin pakit ymmärtää jotain sijoittumisten päälle.
   
 23. Kipe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Onko gameseven suomen aikaan ke-to yönä? Jos on niin viasat voisi repäistä ja suomiselostus (torstai pyhäpäivä)
   
 24. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  To-pe aamuyöllä. Kainulainen selostaa ainakin Mäkisen mukaan.

  Edit: Kolmelta yöllä alkaa matsi. Tai no, kolmen jälkeen koska tarkkaa aikaahan ei änärin poffeissa koskaan pysty sanomaan.
   
 25. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Justin Timberlake on varannut Bridgestone Arenan ke-to-yölle ja siksi pelataan vasta to-pe-yönä.