Nakkikioski- ja kebab-skene

  • 142 110
  • 545

Rocco

Jäsen
Olen katkera Vaasan edesmenneen Tori-Grillin repimisestä. Tuossa grillissä oli maan paras pyttipannu. Aitoa perunaa, makkara ja jauhelihapihvi palasina, sipulia... nam!

Sittemmin grilli revittiin alas että paikalle saatiin rakennettua torin alle tehtyyn parkkihalliin ramppi. Nykyisin paikalla, parkkihallin rampin päällä, toimii hienostoväen Rafla niminen rafla. (Loistava nimi...) Rakennuskin on suorakulmainen kaksikerroksinen pönttö.

Ikävä on Tori-Grillin pyttipannua...
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti Tpip
Aika peruskebabbia omasta mielestäni, hinnat ei mitkään halvimmat, valikoima suppea ja paikkakin kovin pieni. Itse en ole löytänyt paikasta sitä "Suomen parasta kebabbilaa", mitä jotkut hehkuttavat.
Tuolta kebab riisillä, markka-aikana ensin kolmen kympin hujakoilla, laski sitten 27 markkaan, myöhemmin 4,50€ (en tiedä mitä nykyisin). Annos oli ennen riittävän iso, myöhemmin hieman pienensivät, mutta nälkä lähti yleensä. Erittäin maukas liha, maukas riisi, loistavat kastikkeet. Pienet tilat & valikoima toki totta, mutta itselleni niillä ei ollut mitään merkitystä.

Aikoinaan Lpr:ssa oli jokin Happy Days tjsp kebabravintola, joka oli aivan hirveää paskaa verrattuna Välimereen.

Makuasioita tietysti, mutta omassa suht laajassa otannassani Välimeri sijoittuu kirkkaasti top-kolmoseen, jonka sisäinen järjestys on kuitenkin hieman hämärän peitossa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Pitkälti yhdyn avausviestissä esitettyihin mielipiteisiin ketjujen huonoudesta, mutta pari poikkeusta haluaisin mainita. Subways-patongit kilpailevat laadussa melko hyvin pienempienkin paikkojen kanssa ja suomen ulkopuolella olevista ketjuista Jack in the Boxin Ultimate cheeseburger ja Wendys ketjun muistaakseni triple-cheeseburger ovat hampurilaisten ehdotonta aatelia.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Täältäkin yksi puoltoääni lisää Troijan Kebabille Ouluun, sekä hintojensa, mutta ennenkaikkea annoskokojensa johdosta. Näitä kebabpaikkoja voi arvostella ja lukea muidenkin arvosteluja täällä.

Mitä tulee muihin spydäreihin, niin Töölöntorin grilli Helsingissä ansaitsee nykyisestä kiinalaisomistuksestaan huolimatta erityismaininnan hyvistä tuotteistaan, ennnenkaikkea sinapistaan jota on valmistettu saman reseptin mukaisesti vuodesta 1952 lähtien.

edit: unohtui muuten Ravintola Ani Helsingissä, jonka seisova kebab-pöytä on loistava
 
Viimeksi muokattu:

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Viestin lähetti Tpip

Grillit ovat sitten "hjuvahumala, baarista pilkun jälkeen" mestoja. Varma valinta oikeastaan grilliltä kuin grilliltä on tupla vety. Ainoa grilli jossa asioi mielellään muulloinkin on Tuen grilli. Aivan uskomattoman hyviä hampurilaisia. Ei mitään Sam-sämpylöitä ja HK:n/saarioisen "haistapaska" pihvejä.

Kyllähän tuelta saat Lappeenrannan parhaan tupla-hampurilaisen. Ja todella, sämpylät ei ole mitään pullamössä, ja täytettä on runsaasti. Kun vielä LPR:ssä asustelin, ja vieläpä Tuen lähdeisyydessä, oli asioiminen tällä grillillä aktiivista. "Ja eiku syömään..." Välillä on ikävä sitä vanhaa kunnon Tuen asuntovaunua.

Kebab paikoista Välimeren Kebab taitaa olla LPR kuningas. Suzan ja Elivs taas sieltä toisesta päästä. Loput sitten sitä keskitasoa. Näyttää olevan taas LPR:ään tullut muutama uutuus paikkakin. Täytyy käydä katsastamassa ensiviikolla kun jälleen kaupunkiin saavun.
 

scholl

Jäsen
Linja-autoaseman grillikiska, joka öisin auki, on ehkä kamalimpia kokemuksia. Muutenkin grillikiskat kaduilla ovat paitsi pahaa ruokaa niin huonoa hinta/laatusuhdetta tarjoavia paikkoja.

Hyviä kebabeja Helsingistä kyllä saa. Ehdoton suosikkini on Eerikin Pippuri. Jossa norm. kebab, salaattikebab tai ranskal.kebab uppoaa aika usein joko paikan päällä tai mukaan otettuna naamaan. Toinen kebabmesta, jossa käyn on Kauppahallin Rybar. Siellä on ystävällinen palvelu, sijainti on hyvä, eikä ruokakaan huonoa ole, vaikkeivat teekään kiekkoja alusta asti itse kuten Eerikin Pippurissa.

Pizzerioista tulee mieleen Tapiolan taksiasemalla oleva mesta. Halvat hinnat ja lounasaikaan tulee vielä juomakin mukaan. Muita ei viitsi nyt mainita. Käyn säännöllisesti varmaankin kymmenessä pizzeriassa, missä joku voi olla ketjuun kuuluva (kotipizza, hut) ja jotkut taas halpoja paikkoja kun taas toisen hyviä kymmenen euron lähes gourmetmestoja.

Hampurilaispaikoista pitää mainita Hangon Walls. Siellä on niin isoja annoksia, että saa olla aikamoinen kurko, jos saa ahdettua esim. sen aterian missä burgerissa on 4 pihviä. Wallsin ainoa miinus on aterian pieni juoma.
 

TDM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Oulu
Viestin lähetti dana77
Subways-patongit kilpailevat laadussa melko hyvin pienempienkin paikkojen kanssa ja suomen ulkopuolella olevista ketjuista Jack in the Boxin Ultimate cheeseburger ja Wendys ketjun muistaakseni triple-cheeseburger ovat hampurilaisten ehdotonta aatelia.

Täsmälleen samaa mieltä. Jenkeissä asuessani tuhosin varmaan pari footlong-subia viikossa. Painokin nousi sitten sen mukaan. Lisäisin tuohon vielä Hardee's -ketjun Six Dollar Burgerin, joka oli aivan järjettömän hyvää, eikä edes maksanut kuutta taalaa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
En tiedä onko tämä sivusto mainittu noissa aikaisemmissa keskusteluissa, mutta mainitaan uudestaan.

Kebabille

Aika hyvin näyttävät tuon paikan arvostelut sopivan omaan makuuni pk-seudun kebab-paikoista.

Edit:

Äh mainittiinhan tuo, sokea minä.

No siitä huolimatta nyt muutamaa Espoon kärkipaikkaa testanneena pitää todeta, että tuo Kilim on tosiaan hyvä, mutta koska se on ravintola, on se myös varsin kallis.
13€ maksoi Iskender-annos, mutta annos sitten onkin paras koskaan syömäni ja lihaa oli aivan tajuttomasti.

RT-kebab/Kebab Grilli Leppävaarassa on sitten budjetille mukavampi, mutta taso hieman tippuu.
Muuten annokset ovat riittäviä ja kastike tarpeeksi tulista (tuo kastikkeen tulisuus on suurin vika suurimmassa osassa paikkoja). Vähän tosin tuonkin paikan liha lakkasi maistumasta Kilimin jälkeen.

Olarin Road Housessa on isot annokset, mutta liha oli aika huonoa ja kastike laimeaa.
 
Viimeksi muokattu:

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Turku: Martinsillan Grilli Aurajoen idyllisessä sillankupeessa saa matontekijät ja hessuburgerit haastajineen näyttämään 7.luokkalaiselta nenääkaivavalta kotsantuntilaiselta. Makkaraperunat a´la Martinsilta ja vatta tykkää.

Toki jotkin matontekijätkin osaavat maittavaa pöperöä tehdä, mutta välillä kyllä puistattaa karvakäsien ulkonäkö niin paljon, että ohi pitää lampsia. Tuossa yhdessä Turun keskustaalueen pienessä ja epäilyttävässä mattoliikkeessä on niin taivaallisen näköinen pakolaistyttö töissä, että vain hänen takiaan tulee ks.paikkaa kannatettua. Pitää varmaankin kysäistä seuraavaksi, että kiinnostaiskohan häntä suomalaisturkkilainen-keittiö, eli pitaleipä makkaralla. jepjep...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Hämptown

Etelä-Suomen pääkaupungin parhaat setit:

1. Oikeastaan ihan mikä tahansa annos/purilainen Nummen Grilliltä eli kotoisammin "Kolisevalta". Parhaan tittelistä kilvoittelevat Täyslihakerros ja Juustoporsas.

Ilmeisesti itse Koliseva on vetäytymässä/vetäytynyt eläkkeelle. =/
Vähenee käynnit huomattavasti.

2. Yömakkaran sitäsuntätä tai pekonihampurilainen. Pekonihampurilaista ei muuten kannata ottaa kerroksena, ellei omista isompaa suuta kuin Maija Vilkkumaalla.

3. Entisen torikadunleipomon paikalle Kaurialaan avattu Top Kapi ja sen Oriental kebab.


Täällä monasti kehuttu linkkuaseman grilli, eli "rähinä grilli" ei nauti allekirjoittaneen suurta suosiota juuri siitä syystä mistä on nimensä saanut. Kerran on poliisisetä putkaankin sieltä opastanut.


Onko muuten totta, ettei muualla kuin Hämeenlinnassa tunneta herkkua nimeltä hotsi?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kilim

Viestin lähetti varjo
No siitä huolimatta nyt muutamaa Espoon kärkipaikkaa testanneena pitää todeta, että tuo Kilim on tosiaan hyvä, mutta koska se on ravintola, on se myös varsin kallis.
13€ maksoi Iskender-annos, mutta annos sitten onkin paras koskaan syömäni ja lihaa oli aivan tajuttomasti....

Niin, tuolla Kilimissähän on lounasaikaan sellainen turkkilaistyyppinen seisovapöytä, jos ainakin itse olen vetänyt muutaman kerran niin kovat setit, että loppupäivänä ei pysty tekemään töissä mitään.

Hintakaan (7,80?) ei ole mielestäni paha, koska siellä saa vetää todella monipuolista settiä niin paljon kun jaksaa. Itse ainakin päädyn suosittelemaan paikkaa varauksetta kaikille mättäjille ja muille ahneille paskiaisille.

Täältä tähän
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Mitä, ervatsalo kehuu jotain sellaista mikä on Espoossa (olen saanut sellaisen kuva, että espoolaisten pilkkaaminen on jokaisen Hämeenlinnalaisen pyhä missio).

Kilimin buffettia tosiaan kehutaan, mutta itse en ole sitä päässyt kokeilemaan. Jotain tuollaista hieman alle 8e hintaa sille muistelen.
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Synnytysjuttuja

Viestin lähetti Sistis
:

Väitteet kebabien negatiivisista terveysvaikutuksista ovat liioittelua. Itse en ole koskaan kärsinyt ummetuksesta kebab-visiitin jälkeen.
En minäkään ummetuksesta muista kärsineeni Kebabin yhteydessä mutta järkyttävistä ilmavaivoista kyllä. Altistin jopa tyhmyyttäni vastasyntyneen vauvani mitä kamalimmille vatsanväänteille:
Nuorimman poikani synnytin ns. poliklinikkasynnytyksellä ja alati nälkäisenä ihmisenä halusin kotimatkalla poiketa silloin, 14 vuotta sitten, Tammelantorilla sijaitsevaan Kebab-grilliin. Taisi olla tavallinen Pitaleipä kebab sillä ihanalla valkoisella soosilla. Maltoin hädin tuskin kotiin asti, muutaman tunnin ikäisen vauvani kanssa kun olin jo rakastamani ruoka-annoksen syönyt. Mikäs siinä alkuun ollessa ja ihaillessa vastasyntynyttä kullannuppua. Vatsavaivatkin menivät sujuvasti äskeisen synnytyksen piikkiin.
Vastasyntynyttä vauvaa on tapana imettää joten ryhdyin tuumasta toimeen vauvelini herättyä. Tyytyväisenä tuo pikku-poikani söikin. Elämä hymyili vaikka ihmettelinkin jatkuvasti voimistuvia vatsakipujani. Ei minulla edellisten synnytysten kanssa tuollaisia…
Tunnollisena mammana syötin vauvaani vähän väliä ja lopputuloshan oli yksi uneton ja ”meluisa” yö, ynnä seuraava järkyttävän hirveän kivulias päivä siihen perään , sekä vauvallani että minulla.
Niin, että pidättäytykää Kebabeista välittömästi synnytyksen jälkeen.

Punjab on hyvä paikka, kuten myös Halic, Kyttälänkadulla, jossa saa taivaallisen makuista Turkkilaista ruokaa jonka nimeä en nyt muista. Ali-Baban annokset Tammelantorilla ovat nykyisin tasokkuudeltaan vaihteleva . Joskus sieltä saa hyvinkin ”freesejä annoksia” Voi melkein kuulla hiljaisen ”bäää bää:n” lautaseltaan, kun taas toisinaan…no, ei kuulu mitään ääntelyä. Sammonkadulla on kuulemma joku uusi, hyvä Kebab paikka jossa en ole käynyt mutta muut Tampereen paikat ”läpimaistaneena” sanon, että hintalaatusuhteeltaan Halic on paras.

Terveisin koo
 

Unelma

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itte en paljoa perusta hampurilaisista, makkaroista ja nakeista. Hyi...! Mutta pizzalla tulee käytyy. Nyt se on vaa jääny sekin todella todella vähiin. Yks vakiopaikka mulla on. Ja sieltä Kaurialan Top Kapista saa hyviä pizzoja. Kummitäti osti kerran sieltä kun kävin sen luona.

7kk.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Re: Kilim

Tässä ketjussa jutellaan itse tuotteesta, hinnoista ja viihtyvyydestä. Mikäs siinä, ihan asiaa, jos vaikka saisi kipunan käydä ko. snagarilla.

Mutta, mutta. Mites tämä oheistuotearvio. Puhun siis nakkikioskijonossa tapahtuneista ylilyönneistä. Vähän väliähän saa kuulla juttua kuka missäkin on saanut ylähuulensa kipeäksi, enkä nyt tarkoita purilaisessa ollutta epäasiallisuutta.

Etuileppas nakkikiparijonossa viikonloppuisin 02.00-04.00 niin yleensä ns. apulaisseriffiosasto on välittömästi palauttamassa sinut ruotuun joko lähdetkö vai itketkö ja lähdetkö - periaatteella.

Lappeenrannassa tuo hektinen paikka lienee ns. yläcityllä oleva ikiaikainen kippari, johon baarikansa valuu juuri oikeahenkisistä pubeista (oldparkki, 3 lamppua, Birra jne) nauttimaan hiukopalaa ennen kotireissua.

Sanotaanko niin, että muinoin nuoruudessa tapasin parikin nakkikioskikostajaa ilman etuilua...ja aamulla oli ylähuuli kipuinen.

Niin, muuten Saimaa Pizzeria&Kebabissa on kaupungin parhaat pizzat. Tulee aina silloin tällöin tilattua tänne länsi-lappeen Rantaan.
 
Valtakadulla olevan Antalyan kebabbeja olen Raumalla suosinut, helvetin hyviä ja tulisia ovat.
Myös Deniss kebabissa on hyvää sapuskaa, siellä tosin käyn lähinnä pizzalla.
Eti kebabista, snack housesta ja pizzakiskasta ei noiden yllämainittujen kanssa voi puhua samassa lauseessa.
 

Zeppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Legendaarisin snägäri joka tulee mieleen on Munkkivuoressa
sijainnut Kota. Se taisi jopa olla mukana monessa Turhapuro-elokuvassa. Siellä syöminen oli aina hauska kokemus kun katseli
sitä pyörittäneen juoppolallin toimintaa. Tämä aina pienessä oleva
keski-ikäinen viiksivallu toisti aina tilauksen viinanpolttamalla
äänellään tyyliin "Yks Kingi" ja hän vastasi "Kiingii yyyks"
Se purettiin sitten myöhemmin tämän ostarin kasvojenpesun myötä.

Stadin Kebab-paikoista ylivoimaisesti parhaat ovat Eerikin Pippuri
ja Ani. Anin seisova pöytä on aina yhtä hyvä kokemus. Joskus on
kyllä syönyt niin surkeaa kebabia ettei ole tosikaan
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En ole oikeestaan koskaan ollut mikään suuri kebabin ystävä. Nakkikiskallakin käynti rajoittuu lähinnä la-tai su-aamun pikkutunneille kun on sattunut baari-iltaa viettämään. Todennäköisemmin suunnistan Ykkösgrillille siihen taksiaseman viereen. Raumalla oli takavuosina pari vakipaikkaa, joita nykyään muistelee kaiholla. Kaivopuiston grilli oli aikanaan ykkösmesta, mitkä tulee kioskiruokaan. Niinikään Lyseokadun grillillä sai todella maukkaita hampurilaisia ym.

Joskus teininä Lallintalon reissut päättyivät yleensä siihen että mentiin aamuyöllä Satamakadun grillille, jossa 7 markan tuplaporilainen teki kauppansa todella hyvin. Monenlaista vittuilua ja laskuhumalaisten välien selvittelyä noilla kiskoilla näkee melkein aina. Parempi vaan jonottaa kiltisti, eikä ala kinastelemaan kaikenmaailman tenukeppien kanssa.
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti varjo

RT-kebab/Kebab Grilli Leppävaarassa on sitten budjetille mukavampi, mutta taso hieman tippuu.
Muuten annokset ovat riittäviä ja kastike tarpeeksi tulista (tuo kastikkeen tulisuus on suurin vika suurimmassa osassa paikkoja). Vähän tosin tuonkin paikan liha lakkasi maistumasta Kilimin jälkeen.

Kilim ei ole tuttu, mutta ”Hessulla” on tullut asioitua varmaan jo ainakin 15 ehkä 20 vuotta, eikä lista ei ole juurikaan muuttunut. Vaikka asuin alueelta hetken poissa, tuli Lepuskissa käytyä tällä legendaarisella Kebabilla. Paikka taisteli pitkään nykyisen Shellin paikalla olleen Sinikan snagarin kanssa, siellä oli parhaat lihisannokset.

Hurjassa nuoruudessa kaikki maakuntaan suuntautuneet vkl matkat alkoivat ja päättyivät Hessu-kebabin kautta.

Jokunen vuosi sitten piti viedä rouva hääpäivänä ravinteliin syömään, mutta jonkun pyhän takia kaikki raflat oli kiinni, Hessu pelasti tärkeän päivän.

Tämän ketjun innoittamana ruova haki äsken eväät koko perheelle ja hyvää oli, nam. Täytyyhän se muksut tavoille opettaa ja perinteet kunniaan, vaikka mäkkkärissä tulee käytyä lähinnä sen perhanan rihkaman takia, sekä ulkomailla ja reisussa, nykyään tosin vähemmän ja vähemmän. Mielestäni perinteisissä snagareissa on parempi hinta/laatu.

Ison tai pienen pihvinälän sattuessa suosittelen Pohjois-Tapiolan Toroa.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Mikkelissä suosin Angela 1&2 kebab ja pitsapaikkoja, Myös Kirjaston ja Vaakunan väilllä sijaitsevaan Anforaan tulee myös usein eksyttyä. Torin Mäkkärissä tulee myös syötyä muutaman kerran viikossa.

Hesessä tuo asiakaspalvelu ei yllä lähellekkään Mäkkärin tasoa, ainankin Mikkelissä tuolla Hesessä uskomattoman luokatonta palvelua..ruokaa saattaa joutua odottamaan yli puoli tuntia etc..

Myös torin laidalla sijaitseva Herkkusuu on paikkoja joihin en jalallani astu, ainoa kerta minulla kun kebab jäi lautaselle. Mutta Herkkusuu on auki viikonloppuisin 05:een jä siellä on aika villiä touhua öisin.

Kuten jo joku totesikin nyt tuli nälkä, ja känny kouraan ja tilaamaan pitsaa..
 
Viimeksi muokattu:

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Tässä viestissä käsitellään Tilatiilen pikaruokakokemuksia

Kuinka sattuikaan, että juuri kun katkeaa kuukauden mittainen kebab-lakkoni ja istun tässä "täälä vai mukaan mukaan" -herkkuni kanssa kotikoneella, niin ystäväni erva painiskelee samoissa lampaanrasvoissa. Hyvä aihe, kerran vuodessa ne on omatkin tiedot päivitettävä. FF-tyyppisestä otsikosta tosin pieni miinus.

Alkuun lainaan itseäni "Parasta roskaruokaa" -ketjusta: "Mielenkiintoisin maku kenties Tampereen Paloma. Sijaitsee samassa korttelissa suositun makeaan jugurttiin luottavan Punjabin kanssa, mutta vastapuolella.
Etnisyyttä löytyy Espoon Tapiolasta Länsiväylän liittymästä hautaustoimiston vierestä, Kilim (Killém all). Mehmed tarjoaa uskomattoman meze-pöydän lounaaksi, siinä jää varrasviilut syömättä öljypapusysteemien rinnalla."

Toivonkin, että Mehmetin asiakaskunta laajenisi ja saisin tulevaisuudessakin tunkea välimerellistä pitkän elämän takaavaa kalorimassaa suihini.

Kebabille.com näyttää uudistyneen. Muutama vuosi takaperin kaikki arviot olivat yhtenä vajaa satasivuisena putkena. Kyseinen infopaketti on printattuna niitattuna tomaattikastiketahraisena nippuna kiertänyt autoni hansikaslokerossa ympäri kotimaata. Mikäs mukavampaa kuin rengasmatkalla Ilomantsia lähestyttäessä pistää apukuljettaja töihin. "Tarkistappa brosyyrista paikallinen kebab-tarjonta!" Ruokailu tosin realisoituu falafel-varauksella; armaalleni ei kiusatun sonnin liha maistu.

Mainittakooon vielä uusi harrastuksemme pizza-mainosten keräily. Siististi muovitaskuihin kansioon. Millähän mainostoimistolla noihin on monopoli? Väreissä ei ainakaan turhia pihistellä.

Jälkikirjoitus: Yömakkara
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Hämptonin linja-autoaseman täti

tekee ihan mukavia annoksia. Useinmiten tulee kuitenkin marssittua (tai sitten ajeltua poroporvarina) Turuntielle täytettyä ranskanleipää mussuttamaan. Vanhan Levyn- ja Kasetin viereinen "mieto vai tulinen" on keskustassa myös kova juttu.

Tämä linjuriaseman täti muuten sai meikäläisen pelkäämään itseään oikeasti eräänä yönä psykoottisella, kiilusilmäisellä avautumisellaan ti-ke ehtoona n. 2:15. "Ei tässä mun hommassa mitään järkeä ole, mutta olen todistanut itselleni että musta on tähän. Mutta onhan tää vähä-älyistä ja ihan turhaa puuhaa. Tuliks mausteita?".

Torin R-kioskin kyljessä ollutta Lady Dominaa kaipaan. Missä muualla kahvi pumpattiin termarista pahvimukiin, laitettiin mikroon ja veloitettiin viisi markkaa? Niille ei vittuiltu.

Pahana miinuksena Tavastinkaupunkille merkitsisin kuitenkin grillin puutteen akselilta Puistomäki-Ojoinen. Valtuustoaloitteen paikka? Hämeenlinna on nimittäin "Hyvä tulevaisuus 2010"- strategiassaan todennut yhdeksi kaupungin kilpailukyvyn elementiksi hyvinvoinnin infrastrukstuurin kehittämisen- ja ylläpidon. Kaupunginosa ilman grilliä on pahoinvoiva kaupunginosa.

edit: Simo takaisin grillilleen!
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Millainen on Jatkoaika-itsari?

Huuto tähän ketjuun kimeällä äänellä: "vittu mun mielestä ainakin mäkkärin safkat on ihan hyviä!"

Nojuu, palataan asiaan myöhemmin. Nyt muutamalle lonkerolle ja sen jälkeen tod näk "hotsi kahdella".
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, onhan tuo Hämeenlinnan kebab- ja grilliskene aika hyvin meikäläisellä hallussa:

Rähinägrilli eli Torin grilli on ihan mukava paikka, tosin jos jonoa on vähänkin enemmän, niin rähinäksihän se yleensä tuppaa menemään. Suosikkiannokseni on xöllä eli xxl-hampurilainen.

Paras kebabbi löytyy muuten Melodista. Paskin on ehdottomasti Kimenestä. Varsinkin yöaikaan annokseen kuuluu puolilautasellista kaalia, reilu kasa riisiä/ranskalaisia ym. ja päällä muutama kylmä kebabsiivu koristeena. No, humalaisen suu onkin usein tuohesta.

Ravarilta löytyy tosi maukas Lämäri. Palvelu kyseisessä puljussa on tosin yleensä niin onnetonta, että on täytynyt pistää boikottiin kyseinen paikka.

Hyvät pitsat löytyy Nummelta, siitä viihtyisän ravintola Sammon vierestä. Paikan nimeä en nyt muista. Siellä italialaisen jalkapalloilijan näköinen karvakäsi vääntää maukkaat pitsat.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Myyrmannin kakkoskerroksessa olevasta Apollo Express Kebabista saa varsin laadukkaita ja kookkaita annoksia kohtuuhintaan.

Nykyisin ne jopa uskovat, kun pyydän tulista kastiketta. Viimeksi siellä syödessäni oli suussa sellainen ilotulitus, että huhhuh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös