Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Naisten MM-kisat 2017

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana lunde, 24.03.2017 klo 12.31.

 1. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Mukava katella kun Jenni hivelee mukia
   
 2. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Kiinnitin aivan samaan huomiota.
   
 3. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Liekö enemmän muki- vai rinkelinaisia?
   
 4. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Ylen studio ottanut taas askeleen eteenpäin.
   
 5. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Mukinainen ihan varmasti
   
 6. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Jenni näyttää kyllä niin pätevältä tuossa viivalla, että kelpaisi varmasti monen liigajoukkueen vahvuuteen.
   
 7. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Momenttumi meni! Komee maali. Seppo Rätykään ei olis torjunut, Nooran mies.
   
 8. Chris Sharma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
  Hyvä ote oli Suomella mutta nyt taisi peli ratketa.

  edit: ja 3-0

  kanava vaihtoon
   
 9. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  That's it. Hyvää yötä Suomi! Ronssipeliä pukkaa.
   
 10. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Siinä oli Rädyllä mahdollisuus rohkeammin purkaa, mutta helppohan näitä on täällä huudella.
   
 11. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Michigan on paska osavaltio, sanoisi Räty.

  No, vaikkei Suomi olisi Venäjään kompastunutkaan, niin silti olisi vissiin tämä matsi käynnissä. On se finaalipaikka vaan puolimahdoton.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta, kuka tämä pelaaja on? HPK:n pelaajia arvatenkin, mutta kuka?

  Omaan silmääni parhaalla pelikäsityksellä Suomelta pelaavat Hiirikoski ja Välilä. Karvinen on ihan näppärä, mutta tekee välillä huonoja ratkaisuja. Ringeten veivaaja Susanna(?) Tapani on myös ihan ok.

  Onko muuten ihana Meeri Räisänen mukana ollenkaan vai onko Räty syönyt kaiken Meerin peliajan?
   
 13. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei ole mukana. Päävalmentaja Mustonen totesi ennen kisoja että eivät sovi samaan joukkueeseen ja kun Räty on tällä kertaa ykkösveskari niin Meeri ei ole messissä.
   
 14. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Kertoo aika paljon Noora Rädyn vittupäisyydestä. Piti laittaa selostus pois päältä, kun Suomi otti turpaan vasemmalta ja oikealta ja silti kaikki oli ihan mahtavaa ja mikään ei ole kenenkään vika.
   
 15. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Vielä ei ollut aika kypsä sille, että Suomi voittaa Kanadan kahdesti samoissa arvokisoissa. Tuo alkusarjan yksi voitto on kuitenkin iso askel oikeaan suuntaan. Olihan Kanada välierässä selkeästi parempi. Ei Suomikaan nyt niin huono ollut, että nolla maalisarakkeessa olisi oikea lukema. Ainakin kolme "varmaa maalia" ei mennyt sisään.

  Tänään perjantai-iltana on kuitenkin vielä mahdollisuus voittaa prossia ja siten päättää kisat voitolla. Vastassa on Saksa, joka hävisi USA:lle aika odotetusti 11-0.
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2017 klo 07.54
 16. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Takaisin lähtöruutuun, kun Kanada alkoi pelata oikeasti.
  Ja taas saadaan pronssia, ihana saavutus, josta riittääkin taas juttua vuodeksi, että miksei naisten sadatta pronssia arvosteta.
   
 17. kilpakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nmj
  Vielä ei ollut aika finaaliin kypsä. Kyllähän rehellisesti pitää sanoa että Kanada oli parempi kokonaisuutena.
  Heidän pelivauhtinsa, syötöt ja laukaukset ovat vielä Suomea edellä. Sen lisäksi voidaan sanoa että Noora Räty pelasi hyvän pelin, mutta Kanadan maalivahti oli vähintään yhtä hyvä vaikka tilanteita ei toki niin paljon tullutkaan. Pelivauhdissa ja reakointipelissä oli kenties se isoin ero jos vaikka katsoo minkälaisia maaleja Suomelle tehtiin. Kanadan 1 – 0 maalissa puolustaja Tuominen puolusti Kanadan Sarah Potomakia hyvin siihen saakka kun Potomak pyörähti maalin toiselle puolelle ja sillä hetkellä tuli Tuomiselle pieni nukahdus ja Potomak sai lyödä kiekon tyhjään maaliin. 1 – 0 maalissa myös Räty pelasi itsensä liian ulos. 2 – 0 maali oli Kanadalaispelaajalta taitava yksilösuoritus, vaikka sitä Hiirikosken kaatuminen myös avitti. 3 – 0 ylivoimamaalissa Niskanen pelasi itsensä ensin liian lähelle siniviivaa eikä kerennyt enää omalle paikalleen ja Rebecca Johnston pääsi aika vapaasti nousemaan hyvälle maalipaikalle, lisäksi samassa tilanteessa myös puolustaja Lindstedt nukahti hetkeksi ja antoi Johnstonin laukoa hyvästä paikasta kiekon takakulmaan ja peli oli käytännössä ohi. Mutta oli Suomellakin omat paikkansa. Esimerkiksi ihan hyvän ottelun kokonaisuutena pelannut Niskanen punnersi hyvin maalille, mutta Kanadan maalivahti torjui hienosti. Linda Välimäki pääsi lyömään kiekkoa takatolpalta melkein tyhjiin, mutta taas Kanadan maalivahti sai patjansa venytettyä tielle. Muutamia muitakin hässäköitä Suomi pystyi Kanadan maalille luomaan, mutta vielä on paljon töitä edessä jotta ensi kauden olympialaisten välierissä kaatuu toinen lajin suurista. Suomen joukkue on kehittynyt ja pystyy jo aika ajoin pelaamaan ihan hyvin ketä vastaan tahansa, mutta riittääkö aika vielä sen seuraavan stepin ottamiseen että unelma olympiafinaalista olisi mahdollista?
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2017 klo 12.17
 18. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Ei kyllä otettu askelta mihinkään suuntaan, vaan ihan samassa ruudussa ollaan kuin ennen kisojakin. Alkusarjan voitolla ei ollut mitään arvoa, koska Kanada säästeli järkevästi paukkuja oikeisiin peleihin ja veteli merkityksettömän alkusarjan aivan puolivaloilla jos edes sitäkään. Nyt kun matsilla oli panosta ja Kanada pelasi tosissaan, nähtiin todellinen tasoero ja että Suomi ei ole lähelläkään Kanadaa ja USA:ta.
   
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kanada hävisi ensimmäistä kertaa ikinä jollekin muulle kuin USA:lle. Siinä mielessä tuo alkusarjahöntsä oli kiekkohistoriassa varsin merkityksellinen peli kuitenkin. Toki ero Suomen ja kärjen välillä on edelleen merkittävä.
   
 20. Chris Sharma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
  Pelivauhti oli Suomella paljon parempi kuin aikaisemmissa kisoissa. Eilen ei myöskään tulos kuvaa peliä kokonaan, 4-1 tai 4-2 olisi kuvannut tapahtumia paremmin. Toki Kanada selvästi parempi.

  Huutonaurua väitteelle, että Kanada pelasi alkusarjassa puolivaloilla. Eivät ole sitä tehneet sitä aikaisemminkaan eivätkä nytkään.
   
 21. H P K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tapania tarkoitin. Tais tällä kaudella pelata Lukossa. Jos pelataan yhden pelin voitosta ja ylivoimalla pitäis ne maalit tehdä niin ei voi koittaa jakaa kahteen yv kenttään vaan munat samat koriin. Tapanin yv aika jäi yleensä noin 20 sekuntiin mikä on aivan liian vähän joukkueen tehokkaimmalle pelaajalle.
   
 22. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Lainaus:
  Riippumatta siitä, että mikä turnaus on kyseessä, niin aina Kanadan tappio Suomelle johtuu siitä, että heitä ei vain kiinnostanut/pelasivat puolivaloilla. Eihän se nyt niin voi mennä, että Suomi voittaisi motivoituneen Kanadan. Näin mulle on JA:n keskustelupalstalla kerrottu.

  Suomen naisilta ollut hieno turnaus vaikka nyt Kanadalta takkiin tulikin. Tulevaisuudessa sitten kenties sitten se ensimmäinen kultamitali olympialaisissa ja/tai MM-kisoissa? Osaisiko joku enemmän naiskiekosta tietävä, vaikkapa @lunde kertoa, että miltä Suomen tulevaisuus naisten puolella näyttää?
   
 23. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Radio Rockilla tuli esiin tänään ihan relevantti kysymys, eli:

  "Miksei Jääkiekkoliitto koskaan maksa naisten miesten tai poikaystävien matkaa kisapaikalle, että media voisi tehdä pariskunnista hauskoja shoppailujuttuja?"

  Herätys Jääkiekkoliitto!
   
 24. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Ja Suomi siirtyi pronssipelissä johtoon 1-0. Nyt pelattu 1.40
   
 25. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Pronssimatsia alle minuutti pelattu ja Suomi 0-1 johtoon.