Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Näkemättä paskaa ja muita perehtymättömiä, mutta vahvoja mielipiteitä

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Uleåborgir, 06.04.2012 klo 00.20.

 1. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Paska sieraimissa
   
  Freya tykkää tästä.
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Varmasti riippuu elämäntilanteesta ja olet oikeassa, Tinderistä löytää pesää ja helposti jos sellaista ensisijaisesti tavoittelee eikä jaksa nähdä vaivaa sen eteen, että etsisi seuraa tosielämästä.
  Lainaus:
  En tietääkseni sanonut, että Tinder ahdistaa mua. En vain aio ladata sitä tai jos tällainen virhe tulee joskus tapahtumaan niin saan olla kyllä aika kovassa kännissä.
   
 3. Kiekkokatsoja Jäsen

  Vielä ei olla kokonaan nähty hallituspaskaa, mutta mielipide on jo monilla olemassa.
  Kiva ku ei oo pakko mihinkään. Ei edes velvollisuutta yrittää elättää itse itseään.
  Otan töistä potkut.
   
 4. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Eipä tuota tinderiä minun kavereista taida käytää, kuin yksi. Ei ole tässä iässä mikään hirveä tarve/pakko etsiä tyttöystävää.
   
 5. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Oot pelannut sen pelin läpi? Onnea kaikille, jotka vielä taistelevat eroon pillun orjuudesta.
   
 6. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  En ole edes koskenut. Oon katsonu, kun kaveri pelaa sitä ja tullut siihen lopputulokseen, että sen pitäisi vetää vaan kaikki oikealle.
   
 7. kimbe66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  En ole varma, olenko jo joskus aikaisemminkin tämän postannut, mutta mikä tahansa elokuva, jonka kuvailu on "romanttinen komedia" on näkemättä paskaa. Tätä mielipidettä en muuta, koska olen aikoinani noita muutaman nähnyt. Eli tämä koskee siis kaikkia niitä romanttisia komedioita, jotka on tehty 2010-luvulla. Ne ovat näkemättä paskaa.
   
  TheRimpula tykkää tästä.
 8. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ihan heti tuli mieleen Silver Linings Playbook (2012), 50/50 (2011) ja La La Land (2016) (itse en kyllä ole tätä nähnyt mutta kuulemma laadukas leffa). Toki tuossa genressä omastakin mielestäni on aika hurja määrä shaibaa.

  Mutta löytyypä tuosta genrestä myös muutama aivan historiallisen kova leffa, kuten mm. Groundhog Day, As Good as It Gets, When Harry Met Sally, There's Something About Mary ja Enough Said. Mutta, makuasia sano musti kun...
   
 9. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Jenkeissä (Suomessa varmaan jollain Subilla) alkaa kohta uusi sarja jossa Batwoman taistelee Gotham Cityn rikollisuutta vastaan. Jos "voimakkaiden naisten" tuputtumalla tuputtaminen ei olisi ollut muutenkin häiritsevää viime vuosina, niin tämä neito on vielä Lesbo, joten miehiä ei tarvita varmaan muuhun kuin turpaanottajiksi jaksojen lopputaisteluissa. Tässä ohjelmassa tullaan varmasti ylistämään naisten täydellisyyttä aina kun se on vaan etäisestikin mahdollista. Se on huvittavaa seurattavaa, jos käsikirjoitus tehdään sen pohjalta, että jotain agendaa pitää ajaa läpi ja muu sisältö on toissijaista. Batwoman (TV Series 2019– ) - IMDb


  Supersankarit ovat olleet muutenkin yliarvostettuja jo pitkään. Varsin hyvä Iron Man 1 jälkeen on tullut suuri kasa heikkoja ja keskinkertaisia leffoja, mutta lähes kaikkia ylistetään jopa aikuisten toimesta. Lapsiin toki uppoaa tietokone-efekteillä tehdyt puuduttavat 30-60min K13-toimintakohtaukset, mutta se oli yllätys että monet muutkin pitävät niistä. Kun tuon tyyppiset leffat tuottavat hyvin rahaa, niin perinteiset K16 toiminta- ja jännärileffat on lopetettu lähes kokonaan. Ison budjetin blockbusterit ovat aina lapsille suunnattuja joissa voi sitten käydä myös aikuiset jos aihe kiinnostaa heitä. Vielä 20-30 vuotta sitten oli monia näyttelijöitä jotka tekivät vain aikuisille suunnattuja pätkiä. Vaikea nähdä Kurt Russellia, Michael Douglasia, Clint Eastwoodia, Charles Bronsonia, steroiditähdistä puhumattakaan pitkillä laatu-urilla jos he olisivat joutuneet poistamaan kaiken särmän seikkailuistaan. Nykyään tuntuu, että efektit ovat liian usein tärkeämmässä osassa kuin näyttelijöiden karisma tai itse tarina.

  Nyt kun tuohon löysään menestyskaavaan on vielä lisätty naisasian ajaminen, niin tulevat vuodet voivat olla synkkiä. Edellinen Star Wars (Disney osti oikeudet joten menevät nykyään samaan kategoriaan Marvelin yms lastenleffojen kanssa) oli täysin alle kaiken arvostelun, ja esim Captain Marvel näytti trailerinkin perusteella puhtaalta vitsiltä..
   
  NDT665, Useful Idiot & Punamusta tykkäävät tästä.
 10. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Listaltasi Russell ja Douglas ovat esiintyneet tuoreissa supersankarileffoissa, Clint nyt tekee sentään mitä tahtoo ja Bronson kuoli ennen marvelbuumia (itse asiassa tarkastin niin samoihin aikoihin buumin ensimmäisten leffojen kanssa joten suht sama asia).

  Itselleni aika moni noista leffoista on näkemättä paskaa, joskaan ei minulla mitään ehdotonta estettä ole noita katsoa ja aika moni on lunastanut paikkansa kategoriassa "hyvä darraleffa", eli paljon tapahtumia ilman että juonesta missaa mitään vaikka välillä nukahtaisi. Ja osa on ollut ihan ylipäätään katsomisen arvoisia (Guardians of the Galaxyt ainakin, esim. avengerit tuppaavat olla melkoista pönötystä mutta noissa sentään tiedostetaan että kevyttä hömppäähän tämä genre on oikeasti). En jaksa uskoa esim. Chris Prattin elokuvauran juuri kärsivän roolisuorituksistaan noissa leffoissa.
   
 11. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Työkaveri, nainen jolla on pari kouluikäistä lasta, erosi viime vuonna. Pääsiäisen alla sitten mainitsi duunissa, että oli sopinut Tinderin kautta treffit. Pakko oli siihen todeta, että näköjään pääsiäisnä lapset saa Kinder-munaa ja äiti Tinder-munaa. Ei lyönyt, meillä on hyvä huumori.
   
  Punamusta ja Smitty#41 tykkäävät tästä.
 12. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Toinen on ”eroottinen trilleri”. Korkeintaan kerran nänni vilahtaa ja sekin hämärässä, eikä jännitystä ole lain.
   
 13. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:
  Juu, Russell ja Douglas ovat tehneet erilaisia rooleja viime vuosina, mutta se on ymmärrettävää herrojen ikä huomioiden. Vanhojen tähtien pitää ottaa vastaan melkein mitä saavat, jos haluavat pysyä suuren budjetin leffoissa. Vaihtoehto on lähteä eläkkeelle tai näytellä dvd-leffojen pääosia. Jopa Sylvester Stallone veti täysin tyhjänpäiväisen miniosan Guardians of the Galaxy 2. Pahin esimerkki lienee Robert De Niro, joka on tehnyt jo vuosikaudet kaikenlaista roskaa, että pysyisi aktiivisena ja saisi toisaalta teatteriin asti meneviä leffoja itselleen. Siinä ollaan aika kaukana tasosta mitä De Niro tarjosi vuosina 75-95!

  Tarkoitin lähinnä että vain lastenleffojen tekeminen ei olisi tullut kyseeseen kun Russell, Douglas ja Bronson olivat uransa huipulla. Heidän leffansa eivät ole todellakaan mitään Oscar-tason draamaa, vaan puhdasta popcorn-viihdettä. Jännitys, huumori ja väkivalta on kuitenkin sen verran rajua, että heidän leffansa olivat järjestään K16, ja odotinkin aikanaan että pääsisin katsomaan niitä elokuviin. Kun ylitin tuon rajan reilut 10 vuotta sitten, niin se oli suuri järkytys kun tajusin, että kaikki isot leffat ovatkin K13 ja taso on sen mukainen. Särmää ja "kiveksissä asti tuntuvaa jännitystä/toimintaa" ei yksinkertaisesti voi olla elokuvassa, jos sitä pitää vesittää joka puolelta lapsille sopivaksi. Clintin tilanne on hieman toinen kun hän pystyy työllistämään itseään myös ohjaajana. Häntä myös mietittiin Batmanin rooliin 90-luvulla jos vanhenevasta Bruce Waynestä olisi tehty leffa. Tuo olisi ollut mielenkiintoinen konsepti, mutta sen sijaan tuli jotain paskaa kuten Batman and Robin sekä myöhemmin Superman Returns.

  Darraleffat ovat toki omasta tottumuksesta riippuvia. Itsekin pidän sunnuntaisin elokuvista missä ei tarvitse ajatella. Käännynkin helposti pätkiin jotka on tehty ennen syntymääni. Juurikin jonkun Kurt Russellin pääosittamat leffat ovat aika täydellisiä tuohon tarkoitukseen, kun ne ovat humoristisia mutta kuitenkin väkivaltaisia. Siinä vaiheessa kun nauttii alkoholia, niin Bronson, Eastwood jne ovat parempia kun huumori on kuivempaa jne. En ole toki nähnyt kaikkia uusia supersankarileffoja, mutta ne tuntuvat tulevan aika liukuhihnatuotoksina. Pahikset ovat olemattomia, juoni turha ja huumori Simpsonit-tasoista lapsellisuutta. Se on kuitenkin totta että Avengers 1 ja Guardians of the Galaxy 1 olivat aivan katsottavia teoksia. Galaxy 2 oli myös jonkinlainen, enkä vihannut Iron Man 3 yhtä paljon kuin 2 (pettymys oli suuri 1 jälkeen). Jotkut Spidermanit ovat myös olleet ihan ok. Yleisesti noita tulee kuitenkin aivan liikaa, jos vain muutama on tasoa 7/10.

  Jotkut puhtaasti ulkonäöllä ratsastavat tähdet eivät varmasti kärsi vaikka "joutuvat" näyttelemään lastenleffoissa valtaosan urastaan. Minua häiritsee lähinnä laadukkaiden näyttelijöiden lahjojen tuhlaaminen. Yksittäinen tai pari leffaa vielä menisi, mutta onhan se aivan käsittämätöntä jos kovat näyttelijät vetävät 4-8 osaa jotain samaa tasapaksua puuroa. Ainakin Robert Downey jr, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Amy Adams ja Emma Stone ovat sen verran hienoja näyttelijöitä, ettei heitä haluaisi nähdä vain green screenin edessä. Onneksi Adams ja Stone ovat tehneet paljon hyviäkin rooleja, mutta ainakin 2 ensimmäistä ovat tuhlanneet vuositolkulla lastenleffoihin. Scarlett Johansson muistuttaa minua monella tapaa Angelina Joliesta. Myös Joliella olisi ollut mahdollisuus jäädä historiaan ainakin jollain tapaa merkittävänä näyttelijänä, mutta hän valitsi rahakkaan roskaleffat parhaiden vuosiensa ajan. Clintin Changeling on loistava, eikä siinä herkutella niin paljoa hänen ulkonäöllään, mutta paljon muuta ei sitten tullutkaan. Naisille tulee vielä seinä vastaan nopeammin kuin miehillä, joten huippuvuosia ei ole loputtomiin tuhlattavaksi. Ulkonäkö on tärkeä Hollywoodissa ja lapset/perhe vievät myös usein vuosia tai jopa eläköittävät naistähtiä nuorehkoina.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2019 klo 18.01
 14. Kiekkokatsoja Jäsen

  Näkemättä paskaa.. tuli mieleen että haluatteko pytyllä nähdä, millaista uloste on? Vai pyrittekö olemaan katsomatta, miltä se näyttää?
  Eikös olekin mielenkiintoinen kirjoitus..?

  *aska on kyllä ihan hanurista.

  Siitä olen varma, että urheilu on pilanut monta hyvää ryyppymiestä. Mutta osa palautuu siitä ryyppääjäksi, kun lopettaa urheilun.
   
 15. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Taalasbiili.
   
 16. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Onks tää joku Salkkareiden uusi spinoff?
   
 17. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  On on ja innolla odotetaan. Taisi viikon parin päästä vasta tulla vai onko jo.
   
  SMT tykkää tästä.
 18. El Lude Jäsen

  INEZ-kanava. Olenko ainoa?
   
  wild wild west tykkää tästä.
 19. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  En ollut kuullutkaan, mutta googlella tutkailin vaan enpä jaksanut lukea. Jotain mullistavaa tulossa ilmeisesti.

  Pitäisi varmaan ensin ottaa nämä nykyiset kanavat haltuun, kun ei hajuakaan mitä kaikkia niitä on ja mikä minkäkin hömpän esittää.
   
 20. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  No piti nyt oikein kokeilla että olisiko myös nähtynä paskaa, mutta vaikka ohjelmatieto väittää kanavan näyttävän jotain viikkokoostetta, pysyy ruutu pimeänä ja hiljaisena. Ilmeisesti jotta saisi testattua kanavan laadun, pitäisi muistaa joku arkipäivä klo 15-17 muistaa vilkaista tuotoksia.
   
 21. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Älä tee sitä.

  Voin sanoa lähetystä 5 min seuranneena että on nähtynä(kin) todella paksua, tummaa, haisevaa jöötiä.
   
  El Lude tykkää tästä.
 22. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Weekend - festivaali ja somekansan raivo.
   
  Individual tykkää tästä.
 23. redlate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ketterä
  Lainaus:
  Nähtynä paskaa. Kierretään aika usein naisystävän kanssa suvilahtea koiran iltalenkkinä. Paikka oli kuin kaatopaikka. Tuskan jälkeen ei ollut mitään edes lähelle vastaavaa. Ilmeisesti oli jaettu Kalamiehen kaveri pastilleja ilmaiseksi ja niitä pusseja oli sitten pitkin katuja helvetillinen määrä yhtenä esimerkkinä.
   
 24. Aatelinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Glen Metropolit, New England Patriots
  Uusi "huippu"tositv sarja jonka mainos aiheuttaa jo palan kurkkuun. Eli siis Tankkaustarinat.
   
  Individual tykkää tästä.
 25. Uncle Leo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat altavastaajille
  Lainaus:
  Ae että! Jo innolla odotan kun television valtaa uudet tarjoushaukat ja apumiesmarkut joille käsikirjoitetaan jotain tönkköä paskaa jotta jakson pituus saadaan yli viiden minuutin. Mutta se hyvä puoli tässä sarjassa varmaan on, että Junttimaisuus-ketju saa kunnon piristysruiskeen.
   
  Uncle Becker tykkää tästä.