Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Myönteistä Ilveksestä

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana arska89, 24.09.2010 klo 23.32.

 1. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ilveksen porskuttaessa tuolla Ilvesfoorumi.comin puolella ollaan moderaattorien puolelta hieman herkkänahkaisia, niin tullaan sitten tänne hehkuttamaan.

  Ilves varmistaa pudotuspelipaikan loppuunmyydyn Hakametsän edessä: aivan mahtavaa! Tällä jengillä mennään pitkälle kevääseen, ja vähintään järjestetään ikimuistoinen paikallispelisarja ensimmäistä kertaa yli 15 vuoteen. Ilveksen uutta tulemista ei estä mikään!
   
 2. Broadstreet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Philadelphia Flyers
  Katselin tossa kuntopuntareita eri ottelumäärillä, niin pisteiden ohessa viimeisissä +/- 10 ottelua Ilves nousee esiin huikealla alivoimallaan. Viimeiset 10 ottelua av% on 95. Myös päästetyt maalit ovat aivan omaa luokkaansa. Mukavahan tätä on seurata ja huomaa etteivät nimet selässä merkkaa kiekossa kaikkea. Kun kulkee niin kulkee.
   
 3. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Ilveksen tuleva vastustaja on joko Ässät, Pelicans tai Kärpät. Ässiä vastaan pisteet jakautuivat 9-3 Ässille maalieron ollessa 9-6 Ässille. Lahtelaisia vastaan pisteet menivät 12-0 Pelicansille maalieron ollessa 13-6. Kärppiä vastaan pisteet menivät Oululaisille 8-4 maalieron ollessa 9-6.

  Saa aika paljon tapahtua myönteisiä asioita Ilveksen eduksi, että sitä paikallispelisarjaa päästään pelaamaan.
   
 4. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Täytyy nyt taas pitkästä aikaa ihan oikeasti tulla tänne Ilveksen puolelle sanomaan tämä:

  onnittelut Ilvekselle playoffpaikasta! Oikeaan osoitteeseen meni.
   
 5. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  No piru. Ei kai sitä kannata edes lähteä yrittämään. Luovutetaan samantien, oli vastustaja mikä tahansa noista kolmesta. Taas ollaan hävitty tämäkin kausi.
   
 6. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Lainaus:
  Tässäpä haiskahtaa nyt muukin kuin mouhijärveläisten lehmien lannan aromi, tutiseeko mestarien puntti?
   
 7. Edustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
  Lainaus:
  Mikäli olet sattunut huomaamaan, niin nuo luettelemasi ottelut on lähes kaikkineen pelattu ennen sitä kun "paljon myönteisiä asioita Ilveksen eduksi" alkoi tapahtumaan.
   
 8. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei. Kyllä minulle kelpaa sieltä sääleistä mikä tahansa väsynyt joukkue. Jos Tappara esiintyy omalla tasollaan niin Ilvestä vastaan sarja päättyy 4-0 tai 4-1. Ei siinä tartte puntin paljoa tutisti. Jos viette kaksi peliä, voidaan puhua jo lähes mestaruuden arvoisesta suorituksesta sieltä suunnalta. :)
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Hieno homma, että tuo playoffs-paikka varmistui, vaikka sillä Tapparan illuusiomaalilla Ilves jotain pisteitä ehkä aiemmin menetti. Monta kertaa näissä asioissa käy niin, että tuollaisesta negatiivisesta asiasta tulee voimavara. Kivi on selkeästi hanskannut tämänkin asian täysin oikein, ja jengi ottanut sen oikealla tavalla vastaan.

  Toivottavasti kohtaatte ja voitatte sääleissä Lahtelaiset. Sikataklaajat joutaa ensimmäisenä lomille.
   
 10. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Tais olla ensimmäinen kerta kun koko halli seisoo ja taputtaa sitten Raipen jäähyväisten! Jumalauta, ilvesläiset heittelee hallilla ylävitosia ja halailee toisiaan. Läppä lentää ja kaljaa menee, ihan huikee peli oli!

  Toivotaan että säälit selvitetään, sillä tätä ei millään haluais lopettaa tulevaan viikkoon.
   
 11. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Sepä ei, arvoisa veli kananlento, ole mikään toivon asia. Eikä edes uskon, vaikka uskonkin jätkien hoitavan säälit kunnialla kotiin. Sen jälkeen on vastassa Tappara ja kaikki mahdollista!

  Nyt ei lähdetä kumartelemaan ketään. Ässät lähtee pudotuspelisarjaan allaan kaksi tappiota, Ilves puolestaan seitsemän pelin voittoputkessa. Mind over matter!
   
 12. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:

  No juu, näinhän se juuri on. Tolla joukkueella on kova itseluottamus nyt, joten voittamaanhan noita pelejä lähdetään! Ja hienoa, että Keränenkin tämän sanoi haastattelussa avoimesti. Kaikki on voitettavissa.
   
 13. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hienoa nähdä täältäkin, että homma toimii ja yleisö on hienosti mukana. Voittoputkessa voitte joutua kohtaamaan pleijareissa vaikka Ässät, saas nähdä, miten käy. Hienosti Karri on saanut porukan iskuun.
   
 14. Mustanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Valkeakosken Haka
  Lainaus:
  Tässä onkin nyt kyse myönteisistä mielialoista ja myöteisen fiiliksen välittämisestä. Pelit pelataan ja omia kannatetaan. Uho ja vastustajan lämmitys kuuluu asiaan. Muistetaan tämä, kun paikallispelisarja alkaa. Elämän kevät olisi, lähettää pussinokat kesälomille ja napata kirves sinne perään.
   
 15. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Juuri näin, kyllä minäkin pullistelen kun siihen kerrankin on edes vähän varaa. Kyllä tässä varmasti kaikki tietää realiteetit kuitenkin loppupeleissä. Hassua vaan miten se pieni pullistelu menee niin herkästi joidenkin Tapparafanien nahan alle.

  Mutta meni tämä loppukausi ihan miten vain niin positiivinen fiilis jää varmasti. Ja ehkä vihdoin voi ajatella jotenkin toisin kuin, että leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Ens kauteen voidaan hyvillä mielin lähtee rinta kaarella ja voitto mielessä.
   
 16. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Noh, jos se pieni pullistelu nyt jotenkin sitten tuottaa onnea tulevaisuuteen, niin ei kai tässä sitä voi sitten kuin ihailla. Pullistellaan porukalla sitten, kun pelit on pelattu. Niin kauan pullistelu on vähän turhaa, kun pelit on vielä pelaamatta. Ja sama tietysti puolin et toisin. Koskee kai myös meitä :)
   
 17. Edustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
  Lainaus:
  Tässä kohtaa Ilveksen ja Tapparan tavoitteet lienevät vielä hiukan erilaisia. Pari kautta eteenpäin, niin ovat jo melko yhteneviä.
   
 18. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Hienoa huomata että naapurissa reagoidaan jo nyt asioihin. Lupaa hyvää erittäin toivotulle peliparille puolivälieriin. Mutta sinne on vielä TODELLA pitkä matka.
   
 19. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Niinpä. En minäkään malltaisi millään odottaa, että olisi jo tiistai (sic) ;)

  Altavastaajalta sitä tervettä uhoamista juuri pitääkin kuulua; tämä ei ole enää Manngardin Ilves. Tulta päin!
   
 20. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
 21. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nyt putosin kyllä aivan täysin. Tämä on kyllä ehdottomasti koko Liiga-vuoden paras ennustus. En tiedä kuinka nämä palsternakka-enteet yleensä pitävät, mutta tästä olisin hieman toisissa olosuhteissa veikkaillut löytyvän finaalisarjaan se toinen joukkue...
   
 22. Mustanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Valkeakosken Haka
  Oliskos tässä nyt jotain myönteistä pahimillekin änkyröille? Ipa on pleijareissa ihan yhtä paljon kuin Tappara. Ja katsotaan miten käy, nyt mennään pitkälle!!
   
 23. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hyvä Ilves. Tänään varma esitys, maalivahti ei ylipelannut, ja kentät rullasi. Tsemppiä Tapparan kaatoon.
   
 24. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onnittelut Ilves!

  Hienoa Ipalle, hienoa arvostamalleni Karri Kivelle ja hienoa Tampereelle ja tavallaan koko liigakiekkoilulle saada kevään kynnyksellä kunnon paikallissarja Manseen.
   
 25. Takapappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Blackhawks
  Onnea Ipa! Hienoa nähdä perinteikäs seura taas poffeissa. Karri Kivi on lisäksi yksi suosikkivalmentajiani.