Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 056 144
  • 24 020

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Täh? Kyllähän se ylivoima nimenomaan pyörii jo. Ja pyörii. Ja pyörii.

Jotta yv:llä tulisi myös jotain tulosta - muuten kuin jatkuvasti pienenevän tehokkuusprosentin muodossa - tarvittaisiin sekä laadukkaita laukauksia että kliinisiä ratkaisuja maalipaikoissa. Vain kärkipakki puuttuu.

No ei se ole oikein pyörinyt edes alkuun. Yhtälailla tuolla voi hyökkääjä niitä vetoja ampua, toki mikkomäenpää olisi todella hyvä tuohon viivalle, mutta en jaksa odotella tähän mitään täsmähankintaa.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
No ei se ole oikein pyörinyt edes alkuun. Yhtälailla tuolla voi hyökkääjä niitä vetoja ampua, toki mikkomäenpää olisi todella hyvä tuohon viivalle, mutta en jaksa odotella tähän mitään täsmähankintaa.
Kyllähän tuo näyttävästi pyöri Kärpät ja Kalpa(pois lukien jatkoajan 4vs3) peleissä, mutta itse tulos jäi puuttumaan. Nyt täytyy vaan sitten alkaa Lahdella, Palveella yms. osumaan vähän paremmalla prosentilla.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Köyhällä ei vaan ole varaa reagoida...

"Meillä ei ole rahaa reagoida" - Kiekkoareena
Ei mitään yllättävää sinänsä, mutta muistaakseni Toivanen kehui kesän aikana, että Kerholla on paremmin varoja reagoida kesken kauden kuin aikasempina vuosina jos tarve sitä vaatii.

Edit.

"Pelaajabudjettimme pysyy ennallaan, mutta vahva talouden kivijalka auttaa reagoimaan nopeasti, jos vaikka joku pelaaja loukkaantuu."

Näin siis Toivanen Kaupunkiuutisissa sanoi. Mutta edelleen ei nuo Pennasen kommentit yllärinä tule.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Turunen ykköseen ja Hopponen ylös.

Ei maksane mitään.
 

Ralph

Jäsen
Köyhällä ei vaan ole varaa reagoida...
Ja heti huomenna julkaistiin jonkun Jiri Tlustyn sopimus. No ei, vaikka rahaa olisikin niin ei sitä kannattaisi hyökkääjään käyttää, vaikka loukkaantumisia onkin. Pakkia kun rosteri enemmän kaipaa.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Ei mitään yllättävää sinänsä, mutta muistaakseni Toivanen kehui kesän aikana, että Kerholla on paremmin varoja reagoida kesken kauden kuin aikasempina vuosina jos tarve sitä vaatii.

Onkin, mutta tässä tilanteessa ei ole järkevää lähteä hakemaan paikkaaja, kun toinen maalivahti on täysi kysymysmerkki ja puolustuskin huutaa sitä kuuluisaa rightin puolustajaa.

Kyllä me kymmenen peliä selvitään ilman Cornetia. Hankitaan sitten niitä korvaajia, kun on pidempiä saikkuja tai huomataan todellinen tarve jollekin pelipaikalle.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
No ei, vaikka rahaa olisikin niin ei sitä kannattaisi hyökkääjään käyttää, vaikka loukkaantumisia onkin. Pakkia kun rosteri enemmän kaipaa.

Oisitta pitäny sen friimanin, joka on molempia. ;)
 

Ralph

Jäsen
Nyt kun Nathan Lawson lähtee, niin ehdottomasti rightin pakki tilalle ja äkkiä.

Uusi hankinta, Joonas Lehtivuori, Petteri Nikkilä, Henrik Forsberg ja Oskari Manninen muodostaa ihan kivan viisikon, jos hankinta onnistuu. Kahdesta muuta paikkaa ottaa vastustajasta ja pelivireistä riippuen Joni Tuulola, Teemu Suhonen, Niclas Almari tai Kirill Tulupov. Ja loukkaantumisia tulee varmasti, joten tuollainen yhdeksän pakkia ei ole huono juttu.

Hyökkäykseen tietenkin rightin maalintekijä ei olisi huono, mutta vähemmän tarpeellinen kuin puolustaja.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Mitäs rightin pankkeja olis vapaana? Ainakin se Porseland joka olis kyllä sitä mitä lääkäri määrää. Ranskan maajoukkuepakki Kevin Hecquefeuille on vapaana. Hyvä luistelija ja kiekonkäsittelijä, fyysisyys ja laukaus heikkoutena. Tosin tommosta kokenutta taka linjan pelintekijää huutais kanssa. Slovakki Peter Podhraskylla olisi kauhea laukaus ja kova kokemus KHL:stä, tosin ikää on ja miljoonat tienattu. Peter Harrold olisi kokenut puolustava puolustaja, joka pelasi paljon hyökkääjänäkin, koska oli niin hyvä puolustamaan. Puolustusspesialisti joka varmasti auttaisi nuorta pakistoa. Matt Corrente on entinen ykköskierroksen varaus joka pelaa suorastaan sikaa.

Tässä vaan pari heittoa. Joku nuorempi todennäköisempi jos joku edes tulisi. Leireiltä vapautuu pelaajia ja verorajakin iskee päälle.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
En tiedä olenko vain sitten ikuinen pessimisti ja pelkään taloutemme puolesta, mutta melkein toivoisin jo, ettei ketään hankita ainakaan vielä. Homma tuntuu menevän kohtuu kivasti ja äkkiä sekoittaa pakkaa turhaan jos tuonne jokin puolittainen arpa hankittaisiin.

En vastustele jos tuonne Porseland hankintaan, mutta olen varovaisen luottavainen, että homma toimii nykyisilläkin.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Roman Graborenko

Järkyttävän kokoinen valko-venäläinen, jonka vahvuudeksi mainostetaan ylivoimapelaamista. Nähty V-Venäjän maajoukkueessakin.
Tämä.

Isokokoinen, valkovenäläinen ja right. Yksi ottelu NHL:ssä ja muutenkin taustaa Pohjois-Amerikasta. Kuulostaa ihan AA*-luokan pelaajalta, joskin hyökkääjän sijasta on pakki.

Ps. Vieläköhän Joe Rullier pelaa jossain?

*Tässä pitää tietää kaudet 94-98
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Vapaana ei ihan hirveästi tekijämiehiä ole, kun esim. Mathias Porselandin ja Steve Emingerin kohdalla herää kysymys, että mikseivät ole tehneet sopparia mihinkään. Mutta jostain KHL:stä voisi löytyä joku, joka ei ole siellä onnistunut. Tai sitten joku Roman Graborenkon kaltainen kaveri, joka vapautui juuri NHL:stä. Vaikkapa James Wisniewski. Lienee halpa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Shvalev huudettu!
Joko se on oppinut suunnistaan? Toki Venäjä on iso maa, että sattuuhan sitä jos vähän eksyy, mutta kun se Vaalimaan tullikoppi ei ole kovin iso, niin että eksyy siellä. Eihän se löytäis pelin jälkeen hallilta takas kotia kun pukukoppikin taitaa olla liian avara tila hänelle.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Onkstää nyt taas tää "jottai tarttee tehhä", kun aina ennenkin on tehty? Miksi? Mikä on rikki? Mun mielestä ei mikään. Kätisyys schmätisyys. Puuttuuko Kerholta Rafalski? Tuff luck, niin puuttuu muiltakin. Vatasetkin lähteneet aikaa sitten muihin sarjoihin. Jonkun raakin signaaminen vain kätisyyden takia ei saa multa edes puolikasta puoltoääntä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onkstää nyt taas tää "jottai tarttee tehhä", kun aina ennenkin on tehty? Miksi? Mikä on rikki? Mun mielestä ei mikään.

Omasta puolestani on kivaa fantasiamanagerointia. En minäkään tuonne nyt varsinaisesti mitään kaipaa, mutta en toki nyt vastaankaan laittaisi, jos joku Porseland saataisiin kiinnitettyä. Mutta kyllä näilläkin voi mun puolestani mennä, kun kerran karavaani kulkee.

Kätisyys schmätisyys.

Joo, taisi Pennanen olla, joka haastattelussa tokaisi että kyllä konstit löytyy millä YV pistetään toimimaan pelkillä lefteilläkin. Mulle tuo kätisyys-juttu on kans vähän liian ylikorostettua. Peli simppeliksi, ei SM-liigassa vedellä juurikaan mitään one-timereita suoraan syötöstä yläkulmiin. Kyllä ne on niitä "toimita kiekko maalille ja sitten sohitaan"-räkämaaleja kovin usein. Ja tuohon hommaan kyllä on jo palikat.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Uusia Porscheja saa toki tulla, mutta joku ikäraja sentään täytyy olla fantasiamanageroinnissakin. Mieluummin kuitenkin joku nuori try-out kuin vanha raakki, jos ihan oikeasti joku tarvitaan. Kokeneet pelimiehet ovat joko hinnoissaan tai hasbeenejä Kerhon resursseihin suhteutettuina.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Niin ei se kätisyys niin välttämättä. Muistan erittäin hyvin Lampun ja Mäenpään Miksan ylivoimalla viivalla, ei siinä rightin kätisyyttä kaivattu. Puolustus on ihan oikeasti ollut todella haavoittuvainen. Sieltä vaaditaan aika monelta pakilta lähes täydellinen peli ettei hän henkilökohtaisesti "vuoda". Mitä sitten kun muut jengit alkavat saamaan paremmin kuvioita kuntoon. Jos ei isompia tasonnostoja tapahdu loppukaudesta, niin itse näen että pakkihankinta on aikas pakollinen. Hyvä pakki maksaa, mutta henkilökohtaiset virheet ja puolustuksen vuotaminen maksaa enemmän.

Mutta ei sillä hankinnalla kiire ole ja toivottavasti ei tarvikaa hankkia jos nykyiset pakit nostavat tasoaan. Suhosen nykytaso ei riitä liigaan ja Nikkilän ja Tuulolan on pakko ottaa askel eteenpäin, varsinkin tasaiauudessa. Näiden lisäksi Tulupov edelleen täysin arpa. Tuossa on puolet pakistosta kysymysmerkkejä ja jos nuo jatkaa samalla tasolla niin se voi estää pelit pitemmille kierroksille.

Onneksi luottoakin on Pennaseen ja toimistoon. Ja toki spekuloiminenkin on kivaa.
 

suklaasydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Natus Vincere (CS2), Tottenham Hotspur
Vapaana ei ihan hirveästi tekijämiehiä ole, kun esim. Mathias Porselandin ja Steve Emingerin kohdalla herää kysymys, että mikseivät ole tehneet sopparia mihinkään.
Tämä itsellänikin päällimmäisenä mielessä. Jos Porseland on sellainen puolustuspään vahvistus, jota monet toivovat tai haluavat Kerhoon, niin miksi miehellä ei ole jo sopimusta johonkin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös