Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 035 431
  • 23 995

Orange Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itsekään en näe minkäänlaista käyttöä tälle Rönnbergille. 33v leftin rotaatiopakki, joka kilpailisi peliajasta Haarasen ja Auvisen kanssa. 5 pistettä tai alle joka vuosi viimeiset 5 vuotta, osa myös Allsvenskanissa. Plusmiinukset myös negalla viimeisinä vuosina SHL:ssä.
Mitäs, jos hommattaisiin mielummin se yksi kärkilaituri tuonne siltä varalta, että Lahden kausi on samanlainen kuin 2015-16 tai että Somervuorella alkaa luistin painaa jo tai että Cornet ei olekaan niin hyvä kuin esim. itse uskoisin sen olevan.

Tai toisena vaihtoehtona säästetään rahat kauden alkuun ja katsotaan silloin, että mihin osastoon tarvitaan eniten vahvistusta. Tosin tässä on se huono puoli, että pelaajia vähemmän tarjolla tuohon aikaan markkinoilla.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Sellainen se juuri oli. Kyseinen tyyppi naureskeli myöhemmin Twitterissä, että joku oli ottanut sen Jatkoajassa tosissaan.

Vähän epäilinkin että näin. Siksi siihen kirjoitinkin että "tiedä sitten..." Yleensä vaan kaverin heitot on ollut aika paikkansa pitäviä.
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Sellainen se juuri oli. Kyseinen tyyppi naureskeli myöhemmin Twitterissä, että joku oli ottanut sen Jatkoajassa tosissaan.
Olihan tuo nyt ihan huikee heitto. Nauratti kun luin ja vielä enemmän nauratti kun siitä ruvettiin puhumaan täälläkin xD
Huikee saada seuralegenda kotiin! Tosi hyvä fiilis tästä. Toivotaan ettei tee "Hahleja".
 

Ralph

Jäsen
Jos kerran mahdollisesti toinen hankinta on vireillä, niin mainittakoon Mathias Porselandin olevan yhä vapailla markkinoilla.
 

Lilleman

Jäsen
Tämä ei perustu mihinkään huhuun, eikä mitään hajua oikeastaan ole, lähinnä omaa fantasiaa. Mutta kyllä mielestäni Jere Karalahti sopisi tuohon rosteriin vielä täydellisesti. Hyvä laukaus, hyvä peruspakki, kovuutta. Tässä olisi mielestäni ihan riittävä rightin pakki ylivoimaan.
Hän on saanut kotimaasta mielenkiintoisen tarjouksen ja ulkomailta rahakkaamman tarjouksen. Ja Suomessa pelaamisensa hän on rajannut vain Liigaan, jos sieltä ei paikkaa löydy, niin ei ole kuulemma tarvetta täällä pelata. (nämä tiedot hänen blogistaan.)
Jäljelle jää siis vain liigajoukkueet, poislukien IFK ja käsittääkseni myös Jukurit ja Tps.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Ja Suomessa pelaamisensa hän on rajannut vain Liigaan, jos sieltä ei paikkaa löydy, niin ei ole kuulemma tarvetta täällä pelata.

Vähän OT, mutta miten muistelisin, että jossain oli juttua myös Jeren halusta asua Helsingissä?

HIFK ja TPS siis eivät ole vaihtoja, joten todennäköisyydet alkavat olemaan HPK:n puolella!
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Karalahti kelpaisi oikein mainiosti minun Kerhoon. Varsinkin, kun pidän yhä tuota Kepan puolustuskalustoa turhan heiveröisenä.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Vielä kun saatais Pärä vielä treenaamaan, paikatkin olisi kunnossa levon jälkeen. Ja kyllä yhden välikauden jälkeen Lallin vieressä vielä 15 kaappia kaudessa tulisi.
 

Ralph

Jäsen
Ja onhan Joroisten härkäkin sellainen härkä, ettei pari välivuotta tunnu missään 42-vuotiaana. Antti Miettinen voisi myös perua lopettamispuheet ja Tommi Santala on sopivasti ilman sopparia.

Pärssinen - Kapanen - Hentunen
Miettinen - Santala - Somervuori

Tuon jälkeen Mannisen voisi lainatakin yhdeksi kaudeksi jonnekin Kärppiin.
 

Ralph

Jäsen
Antti Toivanen sanoo päivän Kaupunkiuutisissa, että kesän aikana haetaan enään 1 tai 2 pelaaja ja että pelaajabudjetti pysyy samassa kuin viime kaudella.
Olisi hauska toivoa, että tuo olisi lausuttu sen jälkeen, kun Kapasella oli jo nimi paperissa. Eli tulee nyt vielä yksi tai kaksi uutta. Mutta todennäköisenä pidän sitä, että tuo tarkoitti, että joko Kapanen tai kaksi pikkuhankintaa.

Mutta jos joukkueeseen tosiaan vielä yksi vahvistus tulisi, niin vaikka rightin pakki olisi hauska, veikkaisin HPK:n hakevan hyökkääjää. Kun Olkkonen ja Krivosik unohdetaan (molemmat projektipelaajia, eivät saaneet edes pelinumeroita täksi kaudeksi) niin puolustajia on rosterissa kymmenen ja hyökkääjiä 15. Eli molemmille pelipaikoille on kolme varapelaajaa. Puolustajiassa määrä on ihan riittävä, mutta hyökkääjissä kolme varapelaajaa on ehkä liian vähän. Joten josko sittenkin HPK hankkii vielä loppukesästä yhden hyökkääjän? Jonkun muun kuin rooperannan.

Eilen illalla ennen nukahtamista sängyssä pyöriessä tätä mietin ja viime viikolla mainitsemani Jerome Samson olisi hyvä hankinta. Oikea käsi alhaalla pelaava maalintekijä, joka pelaa aggressiivisesti ja on kova taistelija. Hyvä maalinedustalla ja vaikkei olekaan mikään kovin pitkä, niin voimaa löytyy.

Ei saanut NHL-varausta, mutta parikymppisenä hyppäsi AHL-kaukaloihin ja pelasi pari todella kovaa kautta, kun ylsi yli piste per peli -tahtiin. Kaudella 2009-10 nakutti 78 pistettä, jonka myötä tuli pistepörssissä neljänneksi ja jakoi maalipörssin kakkossijaa. Siitä tahti hieman on hiipunut, mutta kaudella 2013-14 painoi vielä 56 pistettä 68 otteluun. Toissakaudella AHL:ssä meni penkin alle ja siirtyi Sveitsiin, jossa 12 otteluun kovat yhdeksän pistettä. Viime kausi meni Saksassa, missä ei mennyt ihan nappiin. Mutta 38 ottelussa 12 maalia ja 20 pistettä ei ole ihan surkea kuitenkaan. Ja keräsi kivat 83 rangaistusminuuttia.

Ei jatka Munchenissä, joten miten olisi siirto Hämeenlinnaan? Ikää tulee syyskuussa vasta 29 mittariin, joten ei ole iälläkään pilattu. NHL:ssä hänelle ehti kertyä 46 ottelua Hurricaneissa vuosina 2010-12. Jerome Samson Eliteprospectsissa.

- - - - - - -

HPK:lla on muuten oletettavassa 19 kenttäpelaajan "parhaassa mahdollisessa" vain neljä rightia eli peräti 15 leftin äijää. Righteja on vain Tulupov, Keränen, Koivisto ja Somervuori, leftejä sitten Kapanen, Lahti, S.Manninen, Palve, Turtiainen, Hopponen, Paajanen, Cornet, Sillanpää, Nikkilä, Lehtivuori, J.Tuulola, Forsberg, Haaranen ja Suhonen. Joten kyllä yksi rightin Samson olisi kiva ja jos rahaa yhtäkkiä löytyisi lisää, niin rightin pakki myös.
 

Lilleman

Jäsen
Päivän Hämeen Sanomissa Antti Toivanen sanoi Kapasen tuloon liittyvän jutun yhteydessä, jotenkin siihen tyyliin, että yksi pelaaja on vielä mahdollista hankkia, ja että koko ajan ollaan hereillä sen suhteen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tilanne on nyt joukkueen osalta mielestäni sen verran kivasti formussa, että tuota pelaajaa voidaan kyttää hieman pidemmälleki syksyyn. Samalla varmaan vähän päästään näkemään onko Tulupovista millaiseen rooliin ja samoin Suhosen kuten Cornetinkin kanssa.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Päivän Hämeen Sanomissa Toivasen kommentti: "Yhden pelaajan vielä mahdollisesti hankimme kesän aikana." Näitä lupauksia kuultu ennenkin, mutta kyllä nykyjohtoon uskallan luottaa, että tämä pitää kutinsa. Siihen tosin ei voinut luottaa, että "joukkue on valmis!".

Mitä tämä siis tarkoittaa.. yhtä haetaan? Rightin pakki vai pistelinko laituri. Lähestulkoon mehukkaat toiveet on jo toteutuneet, niin mitä tässä nyt sitten vielä toivoisi. Pelaako S.Niedermayer vielä?
 
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän tuo rosteri pakkia huutaa. Varmaan kärkipakkiin tuskin on varaa.

Porseland olisi kyllä täydellinen palanen, myös Karalahti kelpaisi.

Veikkaan, että hankintaa tosiaan venytetään syksylle ja katsellaan vähän tarvetta. Jos varaa on vain yhteen hankintaan, niin tämä on mielestäni oikea tapa toimia.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Hämeen Sanomissa Toivanen sanoo, että "mahdollisesti yksi pelaaja hankitaan vielä". Eli minun korvaani tuo kuulostaa siltä että siellä on joku jonka kanssa neuvotellaan tai sitten odotellaan vielä Hahlia.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Hahl on vähän mielenkiintoinen tapaus. Sopimus oli mallia 1+1 viime kaudella, eli onko hän sitten se jota odotellaan vielä, kun ei kuulunut "valmiiksi" julistettuun joukkueeseen, vai voiko hänet seuran optiolla laskea rosteriin ja ulkopuolelta haettaisiin vielä yhtä pelaajaa?

Kunnossa oleva Hahl kyllä kelpaisi neloseen, mutta toisaalta Sillanpää on myös loistava pelaaja alaketjuihin. Olisipahan sentteriosastolle tunkua, jos Hahl tulisi vielä mukaan ja Manninenkin voi keskellä pelata tarvittaessa.
 

Orange Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uusi kärkilaituri ilman muuta omasta mielestäni tuohon kokoonpanoon, jos tulee vielä joku kesän aikana. Pakkeja tarvii minimissään sen 6 pelaavaan kokoonpanoon, jos seiskapakkia ei juuri käytetä. Paikkaajina on siis mm. O. Manninen, Haaranen ja Auvinen, jos joku loukkaantuu tai floppaa. Samantasoisia tai lähes samantasoisia paikkaajia siis. Sen sijaan, jos joku kärkilaituri(esim. Lahti, Somervuori, Cornet) loukkaantuu tai floppaa, mitä pidän todennäköisempänä, niin ongelma on paljon suurempi. Sitten nämä Kerhon hyvätasoiset sentterit jäävät ilman tasoansa vastaavia laitureita ja menevät osittain hukkaan.
Pakeista Tuulolan, Nikkilän, Haarasen ja Auvisen voi olettaa muutenkin pelaavan paremmin nuoren ikänsä vuoksi kuin viime vuonna, jos harjoittelevat kesällä kunnolla ja saavat voimaa ja nopeutta.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jaahas, tiedä sitten tarkoittaako tämä yhtään mitään, mutta Kerhon Facebook sivuilla kuva Toivasesta kalassa ja teksti:
Hetkinen, toimitusjohtaja Toivanen on kalassa. Mitä tarttuu Kerho-vaappuun? ‪#‎illallahallille
 

Ralph

Jäsen
Toivottavasti kala ei olisi kotimaista vaan kroatialaista.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Toivottavasti kala ei olisi kotimaista vaan kroatialaista.

Se olisi kyllä todellista jalokalaa. Pidetään peukut tuolle. Lisäisi HPK:n kiinnostavuutta entisestään.
 

Lilleman

Jäsen
Nyt joku kova hankinta, niin eihän tässä sitten enää meinaa pöksyissä pysyä - odotellessa alkavaa kautta. Joukkue alkaisi olemaan ainakin paperilla todella kova.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaahas, tiedä sitten tarkoittaako tämä yhtään mitään, mutta Kerhon Facebook sivuilla kuva Toivasesta kalassa ja teksti:
Hetkinen, toimitusjohtaja Toivanen on kalassa. Mitä tarttuu Kerho-vaappuun? ‪#‎illallahallille

Onhan tuo omassa puujalkaisuudessa hemmetin väsynyt postaus, mutta tykkään tästä tyylistä. Huumoria (huonoakin) pitää olla ja juuri näin herätellään ihmisiä myös näin kesällä. Jos illalla tulee uusi päivitys, missä on Porseland kalapuvussa nostettu veneeseen, niin lupaan nauraa pitkään ja hymyillä perään.. ehkä ostan vielä mukinkin. Juuri näin Hopsu.. me like!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös