Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 056 025
  • 24 020

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Lucenius voisi olla kokeilemisen arvoinen kakkosen keskellä, mutta meneekö mikähän olisi hänen motivaationsa laita sitten? Mieleen tulee Luceniuksesta puhuttaessa kuitenkin ensimmäisenä adjektiivi flegmaattinen. Toisaalta tämän hetken Tepsistä pois pääseminen voisi olla motivaattori itsessään.

Myös Teddy Da Costa voisi olla kokeilemisen arvoinen, mutta jatkanee Lahdessa ainakin vielä muutaman pelin. Puolustus mielestäni riittää tällä hetkellä, kyllä sihen sentteriin tai laituriin laittaisin potut pikku riskilläkin kiinni.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Olisiko nyt vimeinen mahdollinen rako tehdä jokin oikea täsmävahvistusetenkin hyökkäysosastolle. Tänään kokoonpanosta putosi kaksi hyökkääjää kesken ottelun ja Salminen loukkasi ilmeisesti itseään Lukko-ottelussa, mistä korvaajat? "Repikää siitä" voisi Laukkanen tosiaan tokaista, loppukauden stuntille edes, kun Pelsulta on kausikin käytännössä ohi.

Mikäli Niemi on myös pidempään poissa, täytyy tuota peräpäätäkin tosissaan tilkitä. Tuulola jr. saa kyllä koomailuitaan anteeksi kun hyökkäyspäässäkin on jotain annettavaa, tuota yhtä helvetin mätisäkkiä en haluaisi nähdä enää yhdessäkään ottelussa. Tänäänkin hienosti lahjoitti voiton helsinkiläisille.

Edit. Mutta kuten allakin todettu, niin ketään ei ole oikeasti tulossa. Ei silti estäne haaveilua.
 
Viimeksi muokattu:

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kun ei ole yleisöä, niin ei ole rahaa ostaa pelaajiakaan, se nyt vaan on sellainen karu tosiasia, että jos on perunasäkki tyhjä ja kellarikin jo koluttu, niin paha siinä on pelaajia hommailla. Eiköhän sieltä kaikki Repikit ostettais jos oikeasti sitä massia olisi, mutta ei osteta kun ei ole.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nakladal jota huutelin meille meni HIFK:iin. Olisi kelvannut, täydellinen pleijaripakki
 

retro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei ihan Nakladal, mutta samaa roolia tarjolla. Ja ensi kausi kuuluu myös pakettiin. Jokerikasvatit ovat yleensä kerhossa onnistuneet.

Anna nyt jotain vinkkiä, nimikirjaimet edes. Tulin heti innolla kirjoittamaan kun huomasin, että olit kirjoittanut.

edit:Veikataan Niko Peltola, tyytyväinen olisin.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Positiivisesti ylöspäin kohoavaa peukkua tälle, tuo mukavasti fyysisyyttä pakistoon eikä ole edes kovin kädetön. Jokohan Pantse tajuaisi heitää sen OPG:n pois kokoonpanosta kun siellä on toinenkin aurinkoa ja vettä kasvuunsa saanut puolustaja? Ossi-Petteri voisi vaikka tämän myötä lähteä jo haistelemaan tunnelmia Kouvolaan kun sinne kuulemma ensi kauden sopimus on

E: pirun hyvä haku myös ensi kautta ajatellen, nyt siellä on jo Nikkilä, Tuulola, Saari ja Vainio tätä nuorempaa kaartia ensi kaudelle, jos jollain ilveellä saataisiin vielä Schira ja Niemi pysymään niin hyvältä näyttää!
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Uskon että Santusta on teille vielä paljon iloa. Kohtuullisen hyvin liikkuva, kookas puolustajan alku. Onnea hankinnasta Hämptöniin!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Meilla on omia poikia puolustukseen kasvamassa ja kaikki on erittain kiekollisia, niin on hemmetin hyva saada hiukan jykevampaa kaveria mukaan. Jos Niemi on lahtemassa, niin uskon etta Saari voi korvata hanet hyvinkin. St. Lousilla on ollut hyva silma suomalaisista kookkaista pakeista (Lindbohm, Hakanpaa), joten eikohan kasvateta tasta kaverista heille jatkumoa talle saralle.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Hienoa Kerho! Erittäin isoa peukkua täältä. Iso koko on yksi mitä Kerholta on ainakin puuttunut ja ilmeisesti kaverilla on käsiäkin pelata. Tällaisia sopimuksia ottaa kernaasti kun jatkuu vielä tulevalla kaudellakin.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Simon Gysbers TPS:stä ja David Kolomatis Tapparasta olisivat eliteprospectsin mukaan lähtökuopissa joten sieltä jos rahat riittää niin pakistoon vahvistusta. Tai sitten jos haluaa päästä halvemmalla niin mielestäni Jokereista ulostettu Santeri Saari voisi olla ihan kelpo haku.
Tällaista kirjoittelin jokunen aika takaperin toisessa ketjussa. Väittääkö joku vielä ettei toimistolla lueta Jatkoaikaa ;D

Loistava haku ja tuo hyvää fyysisyyttä jengiin eikä varmaan ole kalleimmasta päästä.
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden HPK
Yläfemma Kiekkoritarinkujalle! Tästä kaverista uusi Esa Lindell, niin hyvää on tiedossa Kerhon puolustuspäähän.
 

Ralph

Jäsen
Kas niin, ei mikään saatentekijä heti tälle kaudelle, mutta ei sellaista puolustukseen kaivattukaan. Vain leveyttä ja sitä tulee, toivottavasti jatkaa useamman vuoden ja sitten nousee huipulle siinä aikana.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Erittäin hyvä haku ensikautta ajatellen tämä Saari, sitä vaan ihmettelen että tarvittiin kakkoseen sentteri ja saatiin isokokoinen pakki. Ihan ei nyt mulla asiat kohtaa, toki jos mies on ihan saamarin kova luuta, niin hittoakos tässä, mutta ei se kyllä tuota hyökkäystä paranna. Pakkejahan on rosterissa nyt enempi kuin laki sallii, jos vaan pääsis se Tuulola pelaamaan. Tosin on se ymmärrettävää, että jos tulee iskun paikka, niin kannattaa hakea pois kuleksimasta.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Isokokoinen on kyllä kaveri ja toivottavasti osaa myös liikkua meinaan, että mitään pujottelukeppiä ei pakistoon kyllä kaivata. Hyvä, että sopimus on myös ensi kaudelle ja saatiin korvaaja OPG:lle. Odottelin BlackWolfin tavoin kyllä sitä sentteriä mutta taitaa olla turha toive, että ketään sille tontille saadaan. Mahdollinen tulija olisi varmaankin juuri Saaren tyylinen haku joka jatkaisi täällä myös ensi kauden. Vielähän tässä on siirtoaikaa jäljellä, joten odotellaan josko sieltä vielä hyökkääjäkin tulisi.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Isokokoinen on kyllä kaveri ja toivottavasti osaa myös liikkua meinaan, että mitään pujottelukeppiä ei pakistoon kyllä kaivata. Hyvä, että sopimus on myös ensi kaudelle ja saatiin korvaaja OPG:lle.
Itse vähän voisin luulla, että tällä haettiin osittain Niemen paikkaajaa ensi kaudeksi tosin tämän hankinnan myötä ei pitäisi OPG:llä olla mitään asiaa kokoonpanoon. Ei muuta kuin suoraan ykköspariin Schiran kaveriksi.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse vähän voisin luulla, että tällä haettiin osittain Niemen paikkaajaa ensi kaudeksi tosin tämän hankinnan myötä ei pitäisi OPG:llä olla mitään asiaa kokoonpanoon. Ei muuta kuin suoraan ykköspariin Schiran kaveriksi.
Näin minäkin hankinnan näen, Niemen paikkaaja taitaa olla lyhyellä ja valitettavasti pitkälläkin aikavälillä. Hienompaa tosin olisi, jos ensi vuonna Saari olisikin Aleksi Laakson korvaaja, ei Niemen.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No ei. Tämä mies on vetänyt mestistä 33 peliä/1 tehopiste. Muuten meriitit on junkkareista ja varauksesta. Korvaa korkeintaan OPG:n nykyrosterista, muuten paikka on jatkossa hakusessa.
Ymmäräthän että yleensä kiekollisen pakkipariksi laitetaan ei_niin_kiekollinen_pakki. Aivan kuten Niemi on Schiran kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös