MTV3 Hockey Night

  • 618 142
  • 2 744

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Saukkonen oli vielä normaaliakin enemmän tulessa.

On se kumma, että ikinä ei uskalleta lopputulemaa ennustaa ennen kuin viime sekunneilla "..kyllä tämä nyt on selvä, ei Ilves 15 sekunnissa sentään kahdeksaa maalia ehdi tekemään...", mutta sitten ennustetaan täysin typerästi ajassa 59.30, että "HPK pelaa loppupelin kuudella neljää vastaan", tuon ennustuksen tuhoutumiseen ei olisi tarvittu edes sitä normaalia lisäjäähyä jolla kenttämiehitysennustelut yleensä ovat tuhottavissa vaan pelkkä maali jompaan kumpaan päähän tai aloitus HPK:n kenttäpuoliskolle olisi riittänyt miehityksen muuttumiseen.

Ajassa 59.56 kyseinen ennustus sitten murskaantui, kun aloitus tuli keskialueelle ja Noronen palasi maalin suulle vähäisen peliajan vuoksi.



Tässä ajassa Saukkosen oli sitten jostain syystä mainittava "1.33 Boumediennella jäähyä jäljellä... mutta sillähän ei ole mitään merkitystä".

Totta, sillä ei ole mitään merkitystä kyseisessä pelitilanteessa. Miksi siis kyseinen informaatio oli lausuttava ilmoille? Ilmeisesti omaa ääntään oli pakko saada kuunnella, vaikkei ollut enää mitään sanottavaa (se perustoteaminen "ei sentään neljässä sekunnissa ehditä kahta maalia tekemään" oli jo meille tyhmille onneksi ilmoitettu)


Ja saisi lopettaa sen KooVeen morkkaamisen, ei KooVee ole nykyään sarjansa heittopussi ja alunperinkin KooVee on ollut se diplomaattinen vaihtoehto tuossa ikivanhassa vitsissä, ettei Ilveksen tai Tapparan mies tulistu. Muuten kyllä ollaan diplomaattisia eikä löydetä mistään seurasta koskaan mitään vikaa. Liigan ylivoimainen jumbokin on aina vaan yritteliäs ja hyvä. Sanoisi nyt sen pikkupoikakiherryksen pohjustukseksi edes, että "väkeä on kuin Pelicansin (tai kulloisen jumbon) maalilla"


Nyt ei onneksi kuultu sitä Saukkosen bravuuria missä hän vertaa käsittämättömästi jotain liigan tähteä vaihteleviin 80-luvun kouvolalaisiin divarisuuruuksiin ihan kuin olisi suurikin kunnia vaikkapa Voutilaiselle osata tehdä asia LÄHES yhtä hyvin kuin joku esajulkunen.


Ja Helminen ei ole mikään KooVeen kasvatti, vaikka pikkupoikana pari kautta siellä ensin pelaili. Jalo, Keskinen ja Järvelä ovat oikeasti.
 
Viimeksi muokattu:

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Elmeri, Elmeri...

Alkaa pikkuhiljaa epäilyttämään jonkin sortin veto Jutilan Elmeri Keskisen suhteen, ettei olisi hampurilaiset vedon kohteena. Joka helvetin peliin pitää Elmeri sijoittaa vaikka tapparalla. Kohta varmaan paskimpien paikkojen sakin pitää kiljua aina kameran silmään joutuessaan Elmeriä, Vilma iskee tahtia. Onhan se kyllästyttänyt alusta asti, mutta alkaa toistohuumori jo piisaamaan. Sama on sen saatanan "Känädän" kanssa. Nyt kun on itkemään alettu, niin mainitaan vielä Holdeeen *pitkä ja synkkä huokaus*
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En yleensä katso Hockey Nightista muuta kuin oman joukkueen pelit ja nekin Tynin selostuksella. Nyt satuin sitten vilkaisemaan pitkästä aikaa ja eipä ole meno muuttunut pahemmin. Saukkonen tosin on jo ihan kuunnelta selostaja, mutta tuota Jutia ei kestä kukaan. Luulisi, että 20 vuoden pelaajaura saisi aikaan muitakin kommentteja kuin "Läheltä ylös kuten Jari sanoo", "Nyt tulee jäähy", "Vauhtia on ku Monzassa", "Lapa jäähän nimi lehteen", "Ei aina tartte olla lämäri", "Toimita kiekkoa maalille".

Juti, tule pois.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Viestin lähetti Andrei
En yleensä katso Hockey Nightista muuta kuin oman joukkueen pelit ja nekin Tynin selostuksella. Nyt satuin sitten vilkaisemaan pitkästä aikaa ja eipä ole meno muuttunut pahemmin. Saukkonen tosin on jo ihan kuunnelta selostaja, mutta tuota Jutia ei kestä kukaan. Luulisi, että 20 vuoden pelaajaura saisi aikaan muitakin kommentteja kuin "Läheltä ylös kuten Jari sanoo", "Nyt tulee jäähy", "Vauhtia on ku Monzassa", "Lapa jäähän nimi lehteen", "Ei aina tartte olla lämäri", "Toimita kiekkoa maalille".

Juti, tule pois.

Ja sitten pisteenä iin päällä: "TORELLA".
 

Go Habs Go

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Ekan erän jakso katsoa. Oli taas niin syvältä Saukkosen ja Jutilan jutut ettei enää edes itketä. Voi paska. ja niin iloahan lisää se että Maikkari taistelee kynsin hampain Sm-liigasta. =)

Katotaan vaan niin Mtv3 saa 5 vuoden sopimuksen.

Ne ei vissiin oikeesti lue ollenkaan ihmisten palautetta sielä maikkarilla. Katsojaluvutkin on niin matalalla että pitäs nyt jo itsekin tajuta lopettaa.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Mane
Muuten kyllä ollaan diplomaattisia eikä löydetä mistään seurasta koskaan mitään vikaa. Liigan ylivoimainen jumbokin on aina vaan yritteliäs ja hyvä. Sanoisi nyt sen pikkupoikakiherryksen pohjustukseksi edes, että "väkeä on kuin Pelicansin (tai kulloisen jumbon) maalilla"

Aivan, ja tämä on helvetin ärsyttävää. Esim. ruotsissa Hockeykvällenin kalju toimittaja (en muista nimeä tähän hätään) sentään uskaltaa ottaa kantaa ja kritisoida epäonnistujia ja huonoja pelaajia. Saukkosen on väkisin löydettävä kaikista jotain positiivista. Tämä on ihan jumalattoman ärsyttävää pitkässä juoksussa. Ja Anu hei, jos joku Pauli Levokari sattuisikin maalin tekemään se ei tarkoita että hän on pelannut älyttömän hyvin siinä matsissa.
 
Kun Oskari- 2,5 vuotta - osoitti TV-ruutua MTV3 Hockey Nightin aikana Mika Saukkosen ollessa ruudussa ja sanoi "TYTTÖ", tiesin että Oskarilla on vielä edessään suuri tulevaisuus. Ehkä jopa tällä forumilla.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Ennen eilisen matsin alkua taas tuttu haistapaska-mainoskatko, jotta varmasti kaikille tulee selväksi mitä piirrettyjä sunnuntaiaamuisin kanavalta suolletaan. Mainostakaa nyt helvetti edes niitä sponsoreita sillä katkolla jos pitää väkisin pilata tunnelma ja jättää näyttämättä kotijoukkueen sisääntulo ja juhlaottelun maamme-laulu. Yritä siinä saatana nostattaa jotain fiilistä kun kaksi minuuttia ennen "kick offia" ruudusta temmeltää joku Vili Vilperi ohjelmatietoineen. Onneksi tänä keväänä ei tarvitse enää nähdä Näätiä kuin noin seitsemän kertaa.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
On suoranainen ihme jos MTV3 ei panosta huomattavasti lisää Hockey Nightiin jos jatkosopimus SM-Liigan kanssa syntyy. Skeptikot voi sanoa, että eihän ne mitään muuta (joka voi olla tottakin), mutta itse luulen/toivon että kuvioita pannaan uusiksi. Saukkonen ja Jutila pitäisi saada selostuskopista pois. Ongelma tietysti on, että kuka/ketkä saadaan tilalle. Se on ainakin varmaa, että tälläkin keskustelupalstalla tullaan haukkumaan Hockey Nightia oli konsepti minkälainen tahansa ja selostajat ketä tahansa. Saukkonen voisi ensi kaudellakin juontaa Fan Clubia, jota toki pitää kehittää (ainakin pidentää ohjelma-aikaa), mutta joka ei ole ollut niin huono, kun täällä on annettu ymmärtää. Sen lisäksi pitäisi saada jonkinlainen makasiiniohjelma. Ja ne maalikoosteet olisi hyvä olla maksuttomalla puolella.

Kuitenkin toivon hartaasti, että SM-Liigaa nähdään maksuttomilla kanavilla jatkossakin. Oikeuksien meneminen Canal+:lle saattaisi olla suomalaiselle jääkiekolle paha takaisku. Eniten pelkään sitä, että Canal näyttäisi SM-Liigan otteluita todella vähän ja nekin vähäiset koosteina ja jälkilähetyksinä. Ja sehän ei kiinostais ketään!
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minusta maikkarin suurin virhe on tällä hetkellä mainostus. Se ei ole ymmärtänyt mainostaa kiekkoa muualla vaan pannut maalit sun muut yksityisomaisuudeksi rahojen taakse. Jos liigalla olisi näkyvyyttä myös muilla kanavilla (Maikkarin pitäisii näistä tietysti pyytää omansa) sen ottelupaketit ja muu kiinnostvuus nousisi. Nyt kiekko ei kiinnosta, kun se ei näy ruudussa. Canalin lisäksi Elitserienistä tulee mielestäni varsin hyvin ohjelmaa muilta kanavilta ja sarja on löynyt katsojaennätykset kuluneella kaudella.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tätä ketjua jälleen kerran lukiessani en voi muuta kuin olla tyytyväinen päätöksestäni olla katsomatta HN lähetyksiä. Menetykset ovat olleet vähäisiä verrattuna siihen vitutukseen ja ärtymykseen minkä parivaljakko Saukkojen & Jutila olisi minussa nostattanut.

Hyvä pojat! jatkakaa samalla mallilla niin ei tarvitse minun vastaisuudessakaan katsoa lähetyksiänne.

vlad.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Viestin lähetti JuhaZ
Oikeuksien meneminen Canal+:lle saattaisi olla suomalaiselle jääkiekolle paha takaisku. Eniten pelkään sitä, että Canal näyttäisi SM-Liigan otteluita todella vähän ja nekin vähäiset koosteina ja jälkilähetyksinä. Ja sehän ei kiinostais ketään!

Canal+ näyttää Elitserieniäkin kaksi suoraa matsia viikossa ja
muilta kierroksilta tulee jälkilähetyksiä. Mikäli Canal saa sm-liigan lähetysoikeudet, tulee sieltä todennäköisesti enemmän tavaraa kuin Maikkari näyttää ja Elitserienin lähetyksiä vastaavasti karsittaneen.

Canalin tavoitteena on myydä mahdollisimman paljon kanavan katseluun oikeuttavia kortteja. Tämä on helpointa panostamalla suomen suosituimpaan joukkueurheiluun eli jääkiekkoon. Jos kanava laittaa 3,3 miljoonaa euroa lähetysoikeuksiin, niin voit olla huoletta, rahalle halutaan vastinetta! Tämä tarkoittaa suoria lähetyksiä, ei jälkilähetyksiä, sillä onhan lätkä suomessa seuratumpaa kuin esim. italialainen fudis.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eikös joku ole joskus televisiossa useaan kertaan todennut, Elämme mielenkiintoista aikaa. Sama pätee mielestäni myös tähän case jääkiekkon näkymiseen televisiossa.
Olen myös samaa mieltä kuten kymmenet muut, että Maikkari on epäonnistunut ja aika pahasti näissä kiekkolähetyksissä.

Viime kaudella oli mukava tulla torstaisin kiekkopelistä ja katsella ihan siltä tavalliselta kanavalta se Hockey Night lähetys jossa näytettiin lähestulkoon kaikki maalit jokaisesta pelistä. Lisäksi saattoi olla haastatteluja jne.

No eipä ole samaa näkynyt enää tältä Matti Meikäläisten tavisten kanavalta. Tilalle saatiin joku ”Fan Club” tyylinen soopa jossa Nalle Puhin kaveri Risto Reipas heittää läppää ja joku Allu höslää joka lähetyksessä. Voisikin esittää kysymyksen. WTF. Onko tämä maikkarin käsitys hyvästä jääkiekkolähetyksestä? Tälläkö saadaan kansa kiinnostumaan kiekosta. No eipä ole tullut pahemmin seurattua tätä ”Fan Clubia” ja veikkaan etten ole paljosta jäänyt paitsi.

Mitä sitten tulee itse sunnuntain lähetyksiin. Näissä lähetyksissä ei ole mitään muuta hyvää kuin se Wilma! Itse parhaat paikat ovat todella suuri vitsi. Onko tarkoitus että peleissä mainostetaan vain ja ainoastaan Kaljaa? Sillä en itse keksi mitään muuta tarkoitusta tälle ”parhaille paikoille” kuin se, että Koffi saa mainostaa itseään.

Mitä sitten tulee tapahtumaan itse kiekkolähetysten kanssa. Näkyvätkö ne vastaisuudessakin maikkarilla vai saako Canal+ ne itselleen. Itseäni ei suuremmin haittaisi vaikka Canal+ veisikin lähetykset itselleen. Saisipahan maikkari vähän näpäytyksen sormille.

No miten sitten lähetyksiä pitäisi parantaa? Itse lähtisin siitä, että tämä lauantain ”fan club” lopetettaisiin välittömästi. Tilalle olisi tultava viime kauden tapainen lähetys, jossa käytäisiin peliraportit läpi huolella. Jokaisesta illan pelistä näytettäisiin maaleja, pelaaja/valmentaja haastatteluja sekä tilastoja pelistä, torjunnat laukaukset ym. Näin saataisiin ihmisten kiinnostusta jääkiekkoon lisääntymään. Niin ja tämän olisi ehdottomasti tultava muualta kuin plussa lisäpalvelusta!
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Viestin lähetti JuhaZ
On suoranainen ihme jos MTV3 ei panosta huomattavasti lisää Hockey Nightiin jos jatkosopimus SM-Liigan kanssa syntyy

Outoa logiikkaa... Miksi panostaisi? jos sopimus syntyy, tarkoittaa se sitä että tuotteeseen ollaan tyytyväisiä. Pikemminkin kustannusten peittämiseksi entistä enemmän sponsoritilkittä kehiin...
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Niilo
Itse lähtisin siitä, että tämä lauantain ”fan club” lopetettaisiin välittömästi. Tilalle olisi tultava viime kauden tapainen lähetys, jossa käytäisiin peliraportit läpi huolella.

Minkà takia. Tuo fan clubhan on juuri sità kehitystà, jota mtv3:lta on tààllàkin peràtty. Ok siinà on omat puutteensa, liian lyhyt kesto, ajoittain turhat vieraat, ajoittain tyhjànpàivàiset asiat, mutta silti erittàin kehityskelpoinen idea. Totta kai, sekà torstaina, ettà tiistainakin saisi tulla edelliskausien tapaan maalikoosteet ja kunnon raportit. Nyt on vaan niin, ettà ne on kuuluu siihen maksulliseen osioon, mikà on sinànsà valitettavaa, ettà mielestàni mtv3 ei tarjoa rahoilleni vastinetta, jos sen ostaisin. Canal+ mahdollisesti saadessa oikeudet ilmaiset nàytteet taitavat jààdà muutamaan hassuun maaliin nelosella, joten mahtaa siitàkin poru aikanaan syntyà. Jos sm-liiga tulee osaksi sità 27€ pakettia, jolla nyt saa valioliigan, serie a:n, nba:n, (nhl:n), elitserienin ja kasan keskinkertaisia elokuvia ja sarjoja, niin olisin enemmàn kuin tyytyvàinen. Ja jos en olisi jo hankkinut canalia, niin varmasti sen tekisin.
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikka itselläni onkin canal+ ja vaikka olenkin pettynyt maikkarin esityksiin, niin kannattaa silti pitää mielessä, että suuri osa kansaa ei taatun varmasti ryhdy missään olosuhteissa maksamaan sm-liigan takia ylimääräisiä maksuja. Jos se ei heillä näy, niin ovat sitten ilman.

Tämähän se maikkarin valtti onkin näissä neuvotteluissa. Sm-liigalla pitäisi varmasti olla etukäteen tiedossa, minkä verran kiekkoa sitten näytetään nelosella (joka sekään ei käsittääkseni näy ihan kaikkialla Suomessa kunnolla).

Eli jos mtv3 esittää yhtä hyvän tarjouksen kuin canal+, niin mtv3 todennäköisesti voittaa. Ja perusteet ovat selvät: näkyvyyttä halutaan koko kansalle. Me die hard -fanit katsomme joka tapauksessa, olipa kanava mikä tahansa. Mutta se osa porukkaa, joka saattaa nostaa sitä tulevaa rahavirtaa liigalle, pitää houkutella mukaan mahdollisimman helposti. Tosin jos maikkarin nykyinen linja jatkuu, että lähes kaikki siirretään maksutv:n puolelle, niin hyvin ei käy siinäkään.

Eli vaikka täällä Saukkosta ja Jutilaa kovasti haukutaankin, niin suurelle yleisölle on aivan sama, kuka niitä pelejä selostaa. Mutta sen suuren yleisön houkuttelussa viime kauden systeemi olisi parempi (eli nämä tiistain ja varsinkin torstain hockeynight-paketit maksuttomalla puolella). Tällä nykyisellä lauantain ohjelmalla ei kyllä todellakaan houkutella yhtään ketään lätkän pariin. Ennemmin kuuntelee vaikka merisäätä radiosta kuin katsoo mokomaa.
 
Viestin lähetti JuhaZ
Kuitenkin toivon hartaasti, että SM-Liigaa nähdään maksuttomilla kanavilla jatkossakin. Oikeuksien meneminen Canal+:lle saattaisi olla suomalaiselle jääkiekolle paha takaisku. Eniten pelkään sitä, että Canal näyttäisi SM-Liigan otteluita todella vähän ja nekin vähäiset koosteina ja jälkilähetyksinä. Ja sehän ei kiinostais ketään!
´

Mikä takaisku? Vain yksi peli tulee viikossa ja loput ovat maikkarilla maksullisia. Maikkarin maksuton kanava on siis yksi onneton peli suorana viikossa ja lopuista joutuu maksamaan.

Tähän kun otetaan vielä huomioon, miten onneton toteutus Hockey Nighteissa on... toivon todellakin että Canal saa oikeudet.

Luuletko että Canal maksaisi ensin oikeuksista ja sitten lähettäisi jotain jälkilähetyksiä? Hohhoijaa.. sehän vasta hyvää kanava kuvaa heistä loisi. Ei tuollaisesta ole mitään pelkoa. Lopputuloksena näkisimme laadukkaampia lähetyksiä SM-liigasta, eikä tarvitsisi enää kuunnella Saukkosta. Se vasta olisi täydellistä.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Saatte nähdä vielä, että MTV3 hellittää kukkaronnyöriään ja lyö tiskiin riittävästi nappulaa, jotta oikeudet pysyvät heillä ja ensi kaudella oranssit pikkutakit tulevat taas muotiin. Panostus lähetyksiin sen sijaan vähenee entisestään, koska rahat menivät oikeuksien ostoon. Jotain kosmeettista parannusta pyritään tekemään, jotta liigapomot saadaan tyytyväisiksi, ehkäpä siniset pikkutakit.

SM-Liiga on maikkarin tärkein urheilutuote, jonka avulla se voi kilpailla muiden kanavien tarjonnan kanssa. Formuloiden suosio on ollut laskussa jo pitkään ja mäkihyppy ja mutkamäkikin ovat lyhytaikaisia vetonauloja. YLEllä on suurimmat urheilutapahtumat, Nelosella mestarien liiga, Maikkarin on pakko saada SM-liiga pidettyä itsellään.

SM-liigan merkitys Canal+:lle on paljon vähäpätöisempi kuin Maikkarille ja Canal taipuu tarjouskilvassa. Siellä on jo riittävästi huippu-urheilua ja SM-liigan televisioinneilla saavutettaisiin vain hardcore-fanit ja kasvatettaisiin ehkä muutamalla prosentilla keskivertopenkkiurheilijoiden osuutta kanavan tilaajissa.

Tämä on siis ennustukseni, ei toivomani tilanne. Loppujen lopuksi minulle on se ja sama, mistä niitä pelejä tulee. Mitään uusia kanavia en pelkän SM-liigan takia hanki ja maksuttomilta kanavilta matseja tulee seurattua muutenkin kovin satunnaisesti. Suosikkijoukkueen pelit ja nekin yleensä vain silloin, kun pelataan vieraissa.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Canalin tarkoituksena lienee saada lisää asiakkaita. Jos he saavat sm-liigan, on heidän helpompi myydä uusille asiakkaille myös muita palveluja. Yllättävän moni on valmis maksamaan palvelusta, varsinkin jos bonuksena saa muutakin mielenkiintoista urheilua.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Viestin lähetti moby
Yllättävän moni on valmis maksamaan palvelusta, varsinkin jos bonuksena saa muutakin mielenkiintoista urheilua.

Skeptikkona olen taas sitä mieltä, että yllättävän moni ei ole valmis maksamaan lisäpalveluista, semminkin kun muutenkin koko tv-toiminta on menossa päin helvettiä, kun kaikki muuttuu maksulliseksi. Kohta illan tv-tarjonta pitää ostaa palasina. Voi ensi kuulemalta tuntua hyvältäkin ajatukselta — maksan vain siitä mitä katson, mutta seurauksena on se, että tarjonta kutistuu pelkäksi hömpäksi, joka 80-20 -säännön mukaisesti tuo sen hillon kotiin. Henkilökohtaisesti olen kaikkea kansan tyhmistämisprojekteja vastaan ja tällainen maksukanavavetoinen tv-toiminta on juuri sitä.
 

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Bast
Henkilökohtaisesti olen kaikkea kansan tyhmistämisprojekteja vastaan ja tällainen maksukanavavetoinen tv-toiminta on juuri sitä.

Niin, esimerkiksi koko MTV3 on yksi massiivinen kansan tyhmentämisprojekti. Lisää Salattuja elämiä jne. Mitään katsottavaa sillä kanavalla ei ole kuin jääkiekkolähetykset ja nekin ovat täynnä tahatonta komiikkaa. Kiitos MTV3:n ja maksukanavien Suomeen on kasvamassa kokonainen sukupolvi, joka ei tiedä yhtään_mitään_ympäröivästä_maailmasta.

Katkeraa olisi joutua pohtimaan Canal+:n hankkimista jääkiekon vuoksi. Saattaisi jäädä hankkimatta, niin vähän sieltä muuten katsottavaa tulee.
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Jet-Ace


Katkeraa olisi joutua pohtimaan Canal+:n hankkimista jääkiekon vuoksi. Saattaisi jäädä hankkimatta, niin vähän sieltä muuten katsottavaa tulee.
Itselleni Canal+ tarjoaa runsaasti katsottavaa: NHL (ainakin ennen), Italian futis, brittien Valioliiga, NBA-koris, Ruotsin Elitserien-lätkä. Myös Norjan ja Ruotsinkin futista tulee. Jos vielä SM-Liigakin tulisi kanavalle, en voisi muuta sanoa kuin: kiitos vielä tästäkin. Tietysti aina on ihmisiä, joita ei kiinnosta kuin yhden lajin urheilu, silloin ei viitsisi maksaa "turhasta". Mukana tulisi paljon muutakin, mutta kun ei kiinnosta. Ymmärrän.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Bast


SM-Liiga on maikkarin tärkein urheilutuote, jonka avulla se voi kilpailla muiden kanavien tarjonnan kanssa. Formuloiden suosio on ollut laskussa jo pitkään ja mäkihyppy ja mutkamäkikin ovat lyhytaikaisia vetonauloja. YLEllä on suurimmat urheilutapahtumat, Nelosella mestarien liiga, Maikkarin on pakko saada SM-liiga pidettyä itsellään.

No en nyt ole mikààn mtv3:sen edustaja, mutta uskallan vàittàà, ettà Formulat on kanavan tàrkein urheilu làhetys. Suosio on ehkà hiipunut Hàkkisen mestaruuskausista, mutta kyllà Schumin ylivaltakin veti enemmàn katsojia, kuin sm-liiga. Olkoonkin sitten niin, ettà osa katsojista on mità lie mummoja, mutta katsojia kumminkin.

Màkihyppy, eihàn siità televisioystàvàllisempàà lajia suomalaisille saa. Riittàà, ettà yksi suomalainen taistelee voitosta ja jos menneisyyttà katsotaan, niin eikòhàn màkihyppy vedà tulevaisuudessakin katsojia. Ja katsojia on taas enemmàn kuin sm-liigalla.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Viestin lähetti kimbe66
niin suurelle yleisölle on aivan sama, kuka niitä pelejä selostaa.

Tässä muutamia viikkoja sitten Hearin Tv-osuudessa oli kolumni, jossa naistoimittaja kertoili, kuinka on innostunut yllättäen jääkiekosta (ja urheilusta yleensä)

"on mukava kuunnella Saukkosen ja Jutilan asiantuntevia kommentteja ottelun aikana. He kun huomaavat paljon sellaista mikä jää katsojalta huomaamatta"

(ei tarkka lainaus, eip enää ole lehteä käsillä)

Että sellasta. Toimittajatädin mielestä näin, olisikohan yleinenkin mielipide...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös