MTV3 Hockey Night

  • 618 100
  • 2 744

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Viestin lähetti kaizu
Mullapa näky toi klasikko, ihan kaksin kappalein. Eli ohjelmatiedoista poiketen tuli ensin Turun ensimmäinen matsi tunnin koosteena ja tämän jälkeen tuli Stadin toinen peli samanlaisena koosteena.

Muuten ihan ok, mutta Stadin matsista jäi pikku yksityiskohta, nimeltään toinen erä, näyttämättä. Tämä erähän oli tietysti IFK:n parasta antia ko. finaalisarjassa, mutta väliin jäi.

Mutta kaiken kaikkiaan kiva katsoa noita vanhoja, hyviä aikoja. Oli se Ruutu-Mäkiaho vaan melkonen taklauskaksikko noina aikoina, siinä sai kiprun kypäräkin kyytiä :) ! Veke Tuomainen esitteli tokan matsin kolmoserässä kauniin oikean suoran Sahlstedtin leukaperiin...ym ym.


Oli tosiaan kyllä mahtavasti leikattu toi toinen matsi. Kaikki kolme maalia jäi näkemättä toisesta erästä. Hienosti pilattu matsi MTV3:lta. Kaikesta sitä erehtyi maksamaan...
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Viestin lähetti Rekisteröitynyt
Samat sanat Tribal ! Mustaksi meni minunkin +ruutuni. Paska hankinta koko kortti, jatkuvasti ongelmia ja aivan takuulla MTV:n päässä...kaikki muut digiboxin kanavat toimii mutta hoki yö ei ;)

Mustaksi on mennyt mullakin lähes joka kerta jossain vaiheessa. Kortin käyttäminen pois lennosta on aina tähän asti auttanut. Paitsi silloin kun ajastin videolle Kärpät-HIFK, enkä ollut tietenkään himassa runkkaamassa korttia. Ainoastaan eka erä tuli nauhalle. Missähän on vika?
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan uskomatonta toimintaa MTV3+:lta. Sinänsä hieno ajatus, että näyttävät vanhoja klassikko-otteluita, mutta jos tekninen ja sisällöllinen taso on tätä luokkaa, parempi olisi jättää näyttämättä.

Ensin näytetään väärää ottelua, joka katkeaa tylyyn mustaan palkkiin. Soitto asiakaspalautteeseen antaa tutun MTV3-tuloksen. Saan sanella sanottavani nauhalle. Keskusnumerosta kuulen, että Digipuolelle on oma palaute, joka ihmeekseni vastaakin kohtuullisen nopeasti. Sieltä informoidaan, että kyllä näkyy, mutta totta tosiaan, ei luvattu 2. osaottelu vaan 1. Näkymättömyys sen sijaan johtuu kuulemma HTV:stä. Se että näytetään eri lähetys kuin mitä kerrotaan kuulostaa aika rajulta - jos lehteen pistettäisiin edellisen viikon matsku, voisin kuvitella että siitä tulisi kohtuullisen offensiivista sisäistä palautetta. MTV3:ssa mikään tuskin muuttuu edelleenkään.

Soitto HTV:hen tuottaa tulosta 3. kerralla (aiemmilla kerroilla kehotettiin soittamaan uudestaan tai lähettämään sähköpostia), jonka jälkeen 24 minuuttia jonotusta. Lopulta pääsen läpi, tuloksena tieto, että asiaa selvitetään parhaillaan, sanotaan että luultavasti vika on MTV3:ssa.

Ostin tänään kortin pääasiallisesti näiden kahden TPS-HIFK-finaaliottelun takia, eli 2. ja 3., jotka minun mielestäni, varsinkin jälkimmäinen, ovat harvoja todellisia suomalaisia klassikoita. Edes HIFK:n voitto-ottelu edellisvuoden finaaleissa ei saanut minua MTV3+:n asiakkaaksi. Nyt näemmä ensimmäinen niistä näytettiin puolelle Suomelle (siis siitä päättäen vika oli HTV:n, mikä ei tosin varsinaisesti MTV3+-kortin ostajana kiinnosta, koska palvelu on MTV3+:n ja heidän on tuotekin - jos paino mogaa, ei se lehden lukijaa kiinnosta), lyhennettynä koosteena ja surkein lopputuloksin.

Eli: paskan myivät. Eikä tästä lystistä maksettu kuin vajaa 70 euroa.

Toivon mukaan voin perua tilaukseni surilta huomenna - jos pääsen läpi (enkä todellakaan usko, että pääsisin, se ei ole todellakaan mahdollista, enkä minä viitsi käyttää missään tapauksessa puolta tuntia elämästäni MTV3:n paskameininkiin).

Eli mitä tehdä: katsoa ensi viikolla 3. loppuottelua, ja kun se ei näy, vittuuntua, mennä röökille ja maksaa kiltisti lasku kun se tulee. Näin tuetaan suomalaista media-businesta - ja vähän Ruotsinkin! Klassisin sanoin: terveisiä perseestä!
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Edellinen henkilö ilmeisesti puhui tästä tikipoksiin ostettavasta "lisäpalvelusta" vai olenko ymmärtänyt oikein?
Määräytyykö hinta näin kesken kauden maalaisjärjellä ajatellen fiksusti, eli pelatut ottelut / lähetetyt ottelut "vähennetään" palvelun hinnasta vai maksaako se edelleen saman kuin ennen kauden alkua? Maikkarilta voi nimittäin odottaa ihan mitä tahansa.
Tosin on (tai on ainakin ollut) eräällä nimeltä mainitsematon sm-liigan jääkiekkoseuralla mielenkiintoinen hintapolitiikka kausareiden kanssa. Markka aikana kyselin kausaria kevääksi, ja soitin konttorille. Ensiksi en saanut ko. henkilöä joka vastaa lipuista kiinni, mutta hänen kolleegansa ilmoitti että pelatut ottelut vähennetään kausarin hinnsata. Uusi soitto myöhemmin ja sain kiinni nyt sen lipuista vastaavann henkilö (jonka kanssa asiointi on aina vaikeata) Hän ilmoitti vanhalla kärttyisällä äänellä
että se kortti maksaa summan X. Summa X oli 50 mk vähemmän kuin kauden alussa. No emme kylläkään päässeet yhteis ymmärrykseen ja sanoin "miettiväni" asiaa.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä R.P.M. 12 000

Anna palautteen palaa. Tuota me tarvitsemme. Tuli kiven katkuista palautetta. Olen suurella mielenkiinnolla odottanut ensimmäisiä vastaavia kommentteja. Itse olen omistanut boxin jo pari vuotta ja tällä hetkellä se lähinnä pölyttyy nurkassa. Omalla tavallani olen tyytyväinen viittuuntumiseesi.

Olen itse ostellut viime kaudella Kärppä-paketin ja playoff-paketin. Ajoittain olen saanut vastinetta rahoilleni, mutta maksaessani paketista ja boxista oletan tekniikan sinunlaillasi toimivan. Ongelmien tullessa huomaan olevani yksin ongelmieni kanssa huolimatta Digitan palvelunumeroista Ohjelmantekijän MTV3:n palautekanavasta ja paikallisesta kaapelioperaattorista huolimatta. Kun siitä h..ltin masiinasta ei näy niin ei näy. Oman tietokoneeni olen saanut kerta toisensa jälkeen pelittäämään ongelmista huolimatta, mutta tuossa toosassa ainoa mahdollisuus on repiä piuhaa irti. Vitutus on suuremmoinen, kun kuulee meidän toimivasta tekniikasta radiosta maalin tulevan, mutta digilootassa komeilee vaan musta ruutu ei mitään selitystä. Ottaessani yhteyttä digitaan he ilmoitta, että ongelmaa selvitetään ota yhteys kaapelioperaattoriisi. Kaapeli operaattorinihan ei vastaa enää kello 18 jälkeen puhelimeen eikä ole edes kiinnostunut ongelmaa ratkaisemaan sillä sille boxi on uhka koska kaapeliverkon kautta digistäminen tulee kalliimmaksi kuin sateelliitin kautta. Mihin tarvimme sen lypsylehmää kallista kaapeli verkkoa. Emme mihinkään sillä se edes toimi digivehkeillä ja maksaa hunajaa korjta verrattuna lautasantennin asennukseen. Samoin MTV3 pyytää ystävällisesti ottamaan yhteyttä kaapelioperaattoriin. No sitten, kun aikasi odotteletongelmat korjautuvat ilman mitään sen suurempaa ilmoitusta asiasta saati anteeksi pyyntöä tai hyvitystä asiasta. Maksat vain kiltisti ison summan rahaa. Et voi ostaa pienempää palvelua halvemmalla testiksi saati sitten valita haluaamaasi palaa.

Lopuksi vinkkejä palauttelle. Rummuta läpi digita, paikallinen kaapelioperaattori ja mtv3(nuo tarkoituksella kirjoitettu pienellä, niiden nimi ei anasaitse isolla kirjoittamista) sekä boxisi valmistaja. Nevoisin laittamaan palautetta myös Finluxille kotimaiselle TV-valmistajalle sekä joillekin päättäjille ja Ylelle. TV:n myynti on romahtanut ja Finlux kärsii talousvaikeuksista. Nyt on hyvä aika tuoda ongelmia esille ne voisivat aikuisten oikeasti viedä asioita eteenpäin. Lisäksi oman etusi kannalta rummuttaisin kovasti sitä, että maksullisia palveluita ostaneille tarjottasiin seuraavia palveluita ilmaiseksi, koska he ovat jo kovasti kärsineet keskeneräisestä tekniikasta ja voisivat olla otollinen kohde saada tekniikkaa oikeasti suosituksi ja läpivietyä. Pioneeerit ovat nyt tekniikkaa vastaan. Muita hyviä palaute kanavia ovat mainostajat, jotka eivät näy boxissasi sekä joukkueet joita koskee sama sekä myös SM-liiga.

Ps. olen oman osani hoitanut. Olen haukkunut keskeneräsitä tekniikka eri foorumeilla jo vuoden ja Suomalaiset suurelta osalta edelleen odottaa mitä tuleman pitää. Boxien vikoja ei ole myöskään korjattu,joten nyt on aika oikeasti alkaa hoitaa tekniikka kuntoon. Itse poikotoin maksullista palvelua sekä MTV3:sta tällä hetkellä. Voin ylpeänä kertoa katsoneeni kolmosta alle tunnin tällä viikolla. Olen myös kouluttanut vaimoani. Edes elokuvia ei saa katsoa boxin kautta kotiteatterisysteeminin kautta. Tarvittaessa boxi on kuitenkin äkkiä käytössä. Ensi torstaina aion jälleen tarkistaa mikäli näen vahingossa salaamattoman Hockey Night lähetyksen.

Eläköön pakittava tekniikka! Toinen eläköön sille, että MTV3:n katsoajaluvut on laskussa. En ihmettele yhtään.

Niilolle vastaus, että hinta ei todellakaan määräydy fiksusti. Joskus kevät talvella hinta tipahtaa muutaman euron.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Viestin lähetti Niilo
fiksusti, eli pelatut ottelut / lähetetyt ottelut "vähennetään" palvelun hinnasta vai maksaako se edelleen saman kuin ennen kauden alkua? Maikkarilta voi nimittäin odottaa ihan mitä tahansa.


Loppukausi tulee myyntiin marraskuun lopussa muistaakseni. Ja play off paketti helmikuussa.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Re: Re: Re: Haa.

Viestin lähetti ex-jokipoika
Muutenhan nämä ohjeet olivat oikein, mutta Š on siis suhuässä johon ei kuulu mitään t äännettä. Eli niinkuin ei kuulu tuohon englannin shock sanaankaan. Ja jos pilkkua viilataan niin Ž on tuon suhuässän soinnillinen vastine, joka lausutaan kuten j ranskan sanassa jour.

Ano.... En kiistä. Vaikka toteankin, että ohjeeni olivat suoraan eräästä englanti-tsekki kielioppikirjasta lainattuja.
Varsinkin Š -ohjeet kummastuttivat jo kirjoittaessani. Nyt tarkistin tuon toisesta kieliopista ja se neuvookin Š = kuten sh englannin sanassa shell. Se vastaa ex-jokipojan käsitystä ja yhdyn siihen. Ž :n tämä samainen opus kertoo olevan kuten s englannin sanassa pleasure.

Hieman OT mutta onhan tämä tärkeä asia :).
 

axe

Jäsen
Eikös MTV3 ole siis myynyt teille digipaketin ostajille viallisen tuotteen tai ainakin eri tuotteen josta sitouduitte maksamaan, jos ottelutkin on eri matseja kuin ostaessa kerrottiin? Eikö tuo olisi nyt jo selkeä kuluttaja-asiamiehen paikka ja Maikkari vastuuseen väärästä ja toimimattomasta tarjonnastaan?
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Re: Re: Hyvä DanC

Viestin lähetti DanC
tuollaisen pistin liikkeelle ...

<klip>

Olen lähettänyt tämän sähköpostin tänään 12.10.2004 MTV3:lle tuotannosta ja teknisistä asioista vastaaville Antero Hoffmanille ja Kari Kanervalle, kehityspalveluihin Jari Koposelle sekä MTV3:n palauteosoitteeseen (palaute@mtv3.fi).

Vastaus valitukseeni tuli 18.10.2004.

"Alla kuvattua vikaa on selvitelty pitkään ja lopulta löytimme syyn siihen miksi tallenne MTV3+ kanavalta näkyy "mustana" näytöllä.
MTV3+ lähetteen salaus on tehty elementary tasolla, toisin kuin Canal+ salatut lähetteet. Koodarimme on tehnyt ohjelmistokorjauksen jolla tallenne saadaan näkyviin nauhoituksen jälkeen. Uusi ohjelmistoversio tulee kotisivuillemme kun se on käynyt läpi testauksen, uskoisin että ennen viikon puoltaväliä.

Ohjelmiston voi ladata myös päivityshuoltoliikkeissämme veloituksetta. Päivityshuoltoliikkeet löytyvät kotisivuiltamme: www.schneider-fin.fi .

Pahoittelen kovasti tästä teille aiheutunutta vaivaa."

Uusi softapaketti tuli em. kotisivuille ladattavaksi 26.10. ja eilen asennettuna ja kokeiltuna se toimii ok. Eli tallennetun salatun mtv3+ HN-lähetyksen katsominen digiboxin kovalevyltä onnistuu. Korjaus (tallennustoiminto/softan rakenne/digikanava tms) taitaa olla sellainen, että se puree tallennusvaiheessa korjauksen jälkeen tallennettuihin salattuihin lähetyksiin.

Mutta aiemmin tallennettuja salattuja lähetyksiä ei pysty edelleenkään kovalevyltä katsomaan. En tiedä pystyykö niitä ylipäätään katsomaan koskaan (kun ei tiedä millainen tuo salauspurku/salaus/digilähetys/digiboxin softa on).

Mutta ainakin tuo vika on nyt korjattu (Medion kovalevyllinen digiboxi, mtv3+ HN salattu lähetys, tallentaminen kovalevylle ja sen katsominen kovalevyltä).


Näin skeptisesti ajatellen jään odottamaan seuraavaa vikaa :)
 
Viimeksi muokattu:

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Laitoin HTV:lle juuri kirjallisen reklamaation eilisillan katkoksesta. He vastaavat minulle sopimuksen sisällöstä vaikkakin vika olisi MTV3:lla.

Digiasiat ovat jurppineet enemmänkin tämän vuoden aikana. Vaihdoin mm. Nokian 260T digiboxin 260C -malliin ja sitäkin olin tällä viikolla palauttamassa, kunnes tänään huomasin ohjelmistopäivityksen saapuneen. Katsotaan nyt vielä.

Ai niin, yksi juttu vielä.

Olette kai huomanneet, että klassikko-ottelut ovat lähes kaikki normaaleja HN-otteluita vanhimmillaan vuodelta 1997. Klassikko tarkoittaa siis uusintaa.

Miettikääpä sitä!
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Viestin lähetti L-Mies

Olette kai huomanneet, että klassikko-ottelut ovat lähes kaikki normaaleja HN-otteluita vanhimmillaan vuodelta 1997. Klassikko tarkoittaa siis uusintaa.

Mitäs muita ne vois olla? Maikkarin omaa tuotantoa tietysti.

Jos kiinnostaa, niin tällaisia olisi torrenteina jaossa huomasin. Näitä ei varmaan virallisia kanavia pitkin saa?

1972.SummitSeries.Canada.vs.USSR
1974.SummitSeries.Canada.vs.USSR
1987.CCup.Canada.vs.USSR.Final
Hockey-4_matches_(1979-1994)
USSR- Canada 1979, the goblet of call, the 3rd match (Ozerov)
USSR- CSR 1979, the championship of the peace
USSR- Canada 1982, the championship of the peace
Russia- Canada, 1994, the goblet of Canada
Commentaries in all matches the Russians (The 1982 game has finnish commentators in the background.)
World.Cup.of.Hockey.2004.Round.Robin.USA.vs.CANADA

Ja jos tän jostain syystä haluaa vielä nähdä.
2003.World.Championships.Sweden.vs.Finland.Quater.Final

bittorentteja siis. Linkki missä linkit ovat saat YV.nä

Jos jollekulle ei avaudu, nämä ovat siis videoita ao. otteluista.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Oikein taattua laatua taas.

Henrikssonin tuomitessa JYP:lle ja Ässille yhtäaikaisen jäähyn, odotin kommenttia. "Nyt on kentällä tilaa". Kelloni mukaan siihen meni 7 sekuntia, ennenkuin Juti sen lausahti.

Ja sama jatkoajan alussa. Hohhoijaa.

Ja Hannulla oli kuulemma hyvä linja. Ei voi sanoa yhtään negatiivista liigasta, hyvää hokia.

Alkujuonto oli kuin Jääkiekkolehden ennakkonumerosta.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Entiset liigapelaajat saavat kyllä Hockey Nightin puolelta turhaa hehkutusta tuomareina. Lähinnä nimenomaan Henriksson ja Levonen. Jos tuomarina olisi ollut vaikka Partanen, ei kehuja ehkä niin helposti olisi annettu.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
huhhuh.. täällä puhutaan softista, ohjelmistopaketeista ja jostain korjauksesta, että salaus toimii vai mikä lie.. Ei jumalauta nyt kuitenkin puhutaan television katsomisesta ja paketista jota tarjotaan mummoille ja papoillekin. Pitäis olla joku hiton atk-tukihenkilö että saa edes toimimaan nuo v***n laitteet ja sitten ne melkein jo pakotetaan ostamaan. Tämä on todellakin pelleilyä ja on ihme jos joku ei ole kuluttajansuojeluun ottanut yhteyttä. Itse kyllä jatkan poikotointia (maikkarin digipalvelut) niin kauan kuin ne ovat luotettavia.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Viestin lähetti Köpi
Oikein taattua laatua taas.

Ja sama jatkoajan alussa. Hohhoijaa.

Ja Hannulla oli kuulemma hyvä linja. Ei voi sanoa yhtään negatiivista liigasta, hyvää hokia.

Alkujuonto oli kuin Jääkiekkolehden ennakkonumerosta.

Jutin kaltainen murteenvääntäjä ja "Jees-Jees-Hiano-Homma!"-mies EI kuulu minkään matsin kommentaattorin pallille.

Lähes jokainen paskakin pelaaja on Jutin mielestä "pirteä" tai peräti "Tosi Pirteä"! Suoraa mielipidettä & kritiikkiä saa T. Jutilan kommenteista kaivaa veskarin mailalla. Herran kommentoinnit ovat yleensä diplomaattista, ympäripyöreää ja jonninjoutavaa lässytystä, jota en todellakaan lätkämatsia seuratessani kaipaa.

Entäs tämä Mika "Rrr" Saukkonen? Kouvolan poika yrittää olla niin mansesterilaista, että hirvittää.. Jos edes ottelun selostaja olisi asiallinen ja ennen kaikkea lajin tunteva henkilö, voisi Jutin lässytystä kuunnella ilman irvistyksiä.

Ai niin, YKS JUTTU VIELÄ. Kyllä vaan: on pariin kertaan tullut pistettyä Hockey Nightin aikana tv:n äänenvoimakkuus tasolle "0".
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jutilan arvostelukyvyn ja näkemyksen puute on niin kertakaikkisen sapettavaa, että en enää tiedä miten päin pitäisi olla kun Hockey Night -lähetystä yrittää katsoa.

Eräs kohta, joka jäi mieleen Jyp-Ässät-matsista oli, kun Saukkonen kysyi Jutin mielipidettä nykyisistä kaukalon lasiplekseistä. Että ovatko ne vaarallisia ja tuottavatko ne lisää loukkaantumisia ja niin pois päin. Putten vastaus meni jotenkin näin: "Niin no joo, en mä tiedä sitten. Että onko ne vaarallisia... Se on vähän niin ja näin. Mut näillä mennään mitä on!"

Että sillee... Jutin tilalle voisi kehittää näihin lähetyksiin jonkun lausuntoautomaatin, joka arpoo jonkun seuraavista kommenteista joka väliin: "Lässyn lässyn", "Näillä mennään mitä on", "Kaikki on kivoja", "Vauhdikkaasti on menty tää erä" tai "Joukkueen eteen näitä hommia tehdään". Juti voisi tällä säästyneellä ajalla vaikka suunnitella maajoukkueen bussin istumajärjestystä tai jotain muuta vaativaa joukkueenjohtajan tehtävää.
 

Random Hero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti foligno
Että sillee... Jutin tilalle voisi kehittää näihin lähetyksiin jonkun lausuntoautomaatin, joka arpoo jonkun seuraavista kommenteista joka väliin: "Lässyn lässyn", "Näillä mennään mitä on", "Kaikki on kivoja", "Vauhdikkaasti on menty tää erä" tai "Joukkueen eteen näitä hommia tehdään".

Valikoimaan tietenkin kuuluu aina ennen pelin alkua tutuksi tullut lausahdus: "Tänää nähään hyvää hokia"
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti foligno
Että sillee... Jutin tilalle voisi kehittää näihin lähetyksiin jonkun lausuntoautomaatin, joka arpoo jonkun seuraavista kommenteista joka väliin: "Lässyn lässyn", "Näillä mennään mitä on", "Kaikki on kivoja", "Vauhdikkaasti on menty tää erä" tai "Joukkueen eteen näitä hommia tehdään".

Anulle vois laittaa kaveriks sellasen TV-Chateissa olevan piirretyn ukkelin jonka puheen päättää katsojat tekstiviestejä lähettämällä.
Saataisiin viksuja kommentteja vrt. jutila.

Kun näistä lätkämatseista halutaan tehdään koko kansan Kummeli tyyppistä viihdettä niin....

sorry kummeli.
 

1

Jäsen
Suosikkijoukkue
D-kiekko ja HIFK
Umpisurkee selostaja pari! siitä ei pääse yli eikä ali!! Saukkonen ei vissiin omaa minkänlaista jääkiekkotaustaa,niin kuutamolla se on välillä. Asiantuntemattomuus paistaa läpi.
Juti tietää mut ei oo munaa arvostella
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
MTV3 teksti sivu 228 mainostaa Jokerit Oldtimers - Kiekkolegendat ottelua.

Artikkelissa mainitaan Otacar Janeckyn nimi. Kahdesti. Jotain plussaakin löytyi, Jari Kurri on kirjoitettu oikein.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
"Anu" ja Juti teki sen taas!

Jee mitä huttua koko ensimmäinen erä. Enempää ei tämän jäppisen korvat, eikä perse, kestä kuunnella.
Anu "lievästi" Jokerien puolella. Luulisi sitä ns. selostajan omaavan jotain objektiivisuutta, mutta kun ei niin ei!
Saturaatiopiste tuli Kankaanperän jäähyn kohdalla "Heppoisin perustein"...joo joo. Kankaanperä heitti painimolskilta tutulta ristivyöllä TPS:n "goonin" (Paukkusen) nurin.
"Ai miten hieno/ihana/lutunen Jokerikuvio/syöttö/pitkäkiekko/jäähy/ym. paskaa Anun suusta...Juti yritti edes löytää Tepsistä jotain hyvää => kanavaa vaihda.
Tack och adjö.
 

tiikeri

Jäsen
Eipä ole Mikan ja Jutin jutuissa kehumista, mutta kyllä Inka vetää noilla haastatteluillaan todelliset pohjat. Oikeasti alkaa hävettää kun kuuntelee neidin kysymyksiä ja takeltelevaa ulosantia. Ei voi olla noin vaikeaa hommata sinne joku asiansa osaava henkilö hoitamaan haastetteluja. On siinä varmaan pelaajillakin tuskaiset oltavat kun yrittävät pidätellä naurua noiden kysymysten edessä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin ja vielä tämän kruunaa että jäähyjen aikoihin ei näy edes jäähykelloa. Järkyttävää räpellystä nämä HN-lähetykset.
 
Onko ikinä tullut sellaista Jokereiden kotimatsia, jossa Mikko Kivistä ei olisi etsitty katsomosta? Helppohan se on toki sieltä etsiäkin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös