Montreal Canadiens 2006-07

  • 142 880
  • 847

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Rivet lähti sitten Sharksiin, ja kauppa-arvo kyllä tuli ainakin täällä suunnassa todella puun takaa. Eli siis Rivet+5 round pick -> Josh Gorges ja ykköskierroksen varaus 2007. Tämä siirto tarkoittanee sitä, että Sourayta ei tulla treidaamaan ennen siirtorajaa, sillä San Jose on kaikissa huhuissa ollut eniten Sheldonin kintereillä.

Aika huikea omistus kyllä saada Rivet´stä ykköskierroksen varaus. Toki vähän harmittaa, että nyt Souray menetetään kesällä ilmaiseksi.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
rama kirjoitti:
Rivet lähti sitten Sharksiin, ja kauppa-arvo kyllä tuli ainakin täällä suunnassa todella puun takaa. Eli siis Rivet+5 round pick -> Josh Gorges ja ykköskierroksen varaus 2007. Tämä siirto tarkoittanee sitä, että Sourayta ei tulla treidaamaan ennen siirtorajaa, sillä San Jose on kaikissa huhuissa ollut eniten Sheldonin kintereillä.

Aika huikea omistus kyllä saada Rivet´stä ykköskierroksen varaus. Toki vähän harmittaa, että nyt Souray menetetään kesällä ilmaiseksi.

Gainey sai kyllä Rivetistä yllättävänkin hyvän korvauksen. Gorges vaikuttaa hyvältä nuorelta pakilta joka pelaa n.17min per peli...aika hyvin kun kyseessä on vahva Sharks.
Souray treidataan jos vastineeksi saadaan tarpeeksi hyvä pelaaja+varausvuoroja. Markoville sopparia kouraan ja nyt olisi otollinen tilaisuus käyttää Sourayn korkea markkina-arvo hyväksi. Habs tarvitsee huippupelaajan ryhmäänsä. Hyvä sentteri ja kiekollinen liideripakki..siinä Bobille lyhyt ostoslista.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
aHab kirjoitti:
Tuohan olisi niin sanottu Houlemainen treidi. Canadiens kun Mathieu Carlen juurikin viime kesänä toisella kierroksella. Ja tämä tosiaan oli se rightin puolen Carle.

Kapperkele, pitkään siinä menikin että sain etunimet sekoitettua. Mutta olenko tosiaan väärässä tuon rightinkin suhteen? En tarkoittanut kätisyyttä, jonka myös jätin sujuvasti mainitsematta, vaan pelipuolta. On vaan vahva mielikuva, että Matt on pelannut myös oikeaa pakkia, mutta saattoipa mennä vinoon sekin.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Kyseessä on mitä ilmeisimmin virhe. HockeyFuture -keskustelualueella myös ihmettelivät tätä, mutta ilmeisesti Kovalevy otettu vain IR-listalta takaisin kokoonpanoon ja tässä sattunut jokin erehdys.
Onhan kovalev ollut vähän vaisu mutta ei tuollaista kaveria kukaan täysjärkinen waiversiin laitaa.
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
No truth to Kovalev waiver report

In other news... Koivulla ja Samsonovilla flunssaa, eivät pelaa.

Hyvä tuo Rivet-treidi, Habsilla on aika paljon nyt ensi kesän varausvuoroja:
1. kierros
1. kierros (SJ, Rivetistä)
2. kierros
3. kierros
3. kierros (WAS, Zednikistä)
5. kierros
5. kierros (DAL, Ribeirosta)
6. kierros
7. kierros

Gorgesista nyt ei mitään kovin ihmeellistä pakkia odoteta, mutta tehtiinpähän ainakin tilaa cappiin sekä saatiin jotain Rivetistä joka muutenkin olisi sainannut muualle (ei ole lähdelinkkiä tähän hätään, laitan sen tänne jos löydän).
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Hyvä peli Montrealilta, 5-4 voitto Torontosta. Ryder-Koivu-Higgins jatkoivat tehokasta pelaamista. Aebi teki joitain hyviä torjuntoja, mutta ainakin 5-4 maali meni luvattoman helposti. Bonk oli myös hyvä. Kovalev palasi lomaltaan ja veivasi muutaman kerran ihan mukavasti.
Sundin väitti loppuminuuteilla tuomareille saaneensa mailasta naamaan. Videokuva oli vähän huono, mutta siinä ei näkynyt ainakaan mailan osuvan naamaan vaan kaverin sukeltavan ainoastaan maahan kasvoja pidellen. Korkealla se maila heilui kyllä, mutta mielestäni kaukana Sundinin kasvoista. Muutenkin loppusekunneilla oli melko väkivaltaisen oloista ryminää Aebin maalin suulla. Mitään kriittistä maalipaikkaa ei kuitenkaan auennut. Sundin kävi kuumana vielä ottelun jälkeen.

Kapteenilla muhkeat 2+9 tehot viimeisestä viidestä ottelusta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Vieläkö saisi jonkun tähän ketjuun haukkumaan Koivua yliarvostetuksi, niin saisi nauraa kunnolla.

Montreal Canadiens elää ja kuolee Koivun mukana. Kun Sakulla alkoi kulkemaan, alkoi myös Habsin peli kulkemaan. Joku voisi tietenkin sanoa, että Koivulla kulkee vain, kun joukkueella kulkee, mutta silloin analyysi on tehty täysin teksti-tv:n perusteella.

Saku on nyt pelannut tosissaan viisi-kuusi ottelua ja viiden edellisen ottelun tehot 2+9 eivät jätä selittelyille sijaa. Kun panokset kovenee, Koivu loistaa. Habsin onni, että Saku tajusi ajoissa playoffpaikan luisuvan käsistä. Toivottavasti se riittää playoffeihin.

Olipas hienoa nähdä taas kerran hävinnyt Sundin räksyttämässä tuomareille. Sudden, mikä on kun Leafs ei vain riitä?
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Jaahas, pelasi Koivu sitten kumminkin, ja hyvin pelasikin, mutta Samsonov oli sivussa. TSN:n Ice Chipsissä sanottiin eilen, että kumpikaan ei olisi kokoonpanossa: http://tsn.ca/nhl/feature/?fid=10460&hubname=
No hyvä näin, vaikka rahaa menikin. Ehdin jo veikata Toronton voittoa Sakun poissaolon vuoksi. Tärkeä voitto, ja tietenkin Toronto-voitot maistuu aina! Aebischer ei kovin luotettavalta vaikuttanut pelin nähneiden kertomusten perusteella, ja kyllä Aebi näkemieni pelien perusteella tuokin usein lisäjännitystä peleihin... Näyttää usein huonosti sijoittuneelta ja joutuu siksi sinkoilemaan paikasta toiseen.

Mitä Koivun yliarvostukseen tulee, niin kyllä se on tietyissä piireissä tosiasia. Ainakin ne n. 40% Koivu vs. Thornton ketjuun äänestäneistä, jotka pitävät Koivua Thorntonia parempana. Supertähdillä jo muutaman pelin pisteettömyyttä (tai vähäpisteisyyttä) sanotaan slumpiksi, Koivulla huonoa vaihetta kesti ainakin reilu kuukausi ja lähemmäs toistakymmentä matsia. Toki Koivu ei ole sen tyyppinen pelaaja, joka pystyy yksinään tekemään paljon pisteitä, mutta ei tuotakaan varsinaisena puolustuspuheena voi pitää. Päinvastoin jopa. Ja ketjukaveritkaan ei nyt parhaita mahdollisia ole, mutta kyllä minä odotan molemmilta, varsinkin Higginsiltä, hyviä kausia tulevaisuudessa. Tällä kaudella eivät kyllä ole lunastaneet odotuksia, kuten ei suurin osa muustakaan hyökkäyskaartista... Koivun pitäisi tehdä lopuissa 17 pelissä 25 pistettä niin toteutuisi piste/peli. Olisi kyllä hienoa jos onnistuisi, ei tuo ihan mahdotonta ole mutta epäilen silti.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
NHL:ssähän annetaan syöttöpisteitä loogisesti, joskin hövelisti. Tämän takia ihmetyttää, miksei Koivu saanut Toronto-pelissä syöttöpinnaa Sourayn maaliin.

Kiekko tulee aloituksesta pakille, joka laukoo maalin. Voi olla, että Toronton mies tökkää kiekon Sheldonille, mutta kyllähän Koivukin siihen varmaan osuu samassa hässäkässä.

No mene tiedä, ehkä ovat videolta pälynneet, ettei edes hipaise.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Grainger kirjoitti:
Vieläkö saisi jonkun tähän ketjuun haukkumaan Koivua yliarvostetuksi, niin saisi nauraa kunnolla.

Itseäni taas huvittaa suuresti kuinka hiljaa te Montreal-fanit kauttaaltaan olette olleet tässä viimeisen parikymmentä peliä. Nyt sitten purkautuu kaikki paha olo kun Sakulla on suonenveto päällä. Sitä mielipidettäni en muuta että Koivu on eräissä piireissä rankasti yliarvostettu.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
#28 kirjoitti:
Itseäni taas huvittaa suuresti kuinka hiljaa te Montreal-fanit kauttaaltaan olette olleet tässä viimeisen parikymmentä peliä.

Hiljaa?

Lueppas ketjua, niin näet kuinka hiljaa täällä on oltu. Koivun huono vire on kyllä huomattu ja tässäkin ketjussa usein otettu esiin, kuten myös se, että Canadiensin loistava alkukausi on kääntynyt joulun jälkeen totaalisen perseelleen.

Ja kyllähän kaiken maailman haaskalinnut ovat koko ajan muistuttamassa Sakun mahdollisesta huonommasta vaiheesta.

#28 kirjoitti:
Koivu on eräissä piireissä rankasti yliarvostettu.

Vähän niin kuin se yksi neliykkönen Ilveksessä?
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Ei ole taaskaan kukaan varmasti väittänytkään etteikö Koivu olisi Montrealin MVP ja kaikki kaikessa. Montrealilla oli heikompi jaksonsa ja Koivukaan ei saannut sitä käännettyä ja oli väsynyt. Oletko miettinyt että jos Koivu pelaisi tätä tahtiaan koko kauden niin Montrealin ei tarvitsisi murehtia poffeja. Toki pitkällä tähtäimellä kannattaa miettiä sopimusasioita esim Souraylla kannattaa varmasti rahastaa ja Kovalevista hankkiutua eroon. Kovalevin liksalla saisi paremman maaliruiskun ja siirtää vaikka se Kapteeniin viereen. Tämän hetken Habsissa ehkä Huet, Koivu, Markov ovat ne täysin korvaamattomat näin nopeasti mietittynä.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Snaipperi #16 kirjoitti:
Tämän hetken Habsissa ehkä Huet, Koivu, Markov ovat ne täysin korvaamattomat näin nopeasti mietittynä.
...Joista Huetin loukkaantumisen jälkeen on kurssi Habs-laivalla kääntynyt aivan täysin. Enkä tietenkään väitä että Huetin syytä nuo tappiot olisivat olleet, vaan totean, että hän nyt ei ole niin korvaamaton kuin Koivu ja Markov.

#28 jaksaa aina vaan hämmästyttää. Nopeita poimintoja Sakun slumpin ajalta, jokainen Habs-fanien suusta:

Sakun peli ei ole viime aikoina ollut aivan omalla tasollaan ja häneltä odotankin suurempaa panosta myös pisteiden valossa.

Koivun syyttäminen epätasaisuudesta ei ole aiheetonta

Jotain pitäisi Sakun tehdä, että heräisi

Tämä on kyllä aivan uskomaton notkahdus Sakulta, ensin uuteen vuoteen asti piste/peli tahdilla, ja nyt tosiaan ilmeisesti 11 peliin tuo 1+1.

Ei kyllä Sakua näkynyt muuten kuin tosiaan vetelemässä poikittaisia Spezzan selkään.

Totta on, että Sakulla on huonoin vaihe mitä koskaan hänen urallaan. Homma ei nyt vain toimi ja se vaikuttaa koko joukkueeseen.

Mutta toki olet melko surulliseksi provoksi paljastunut jo aikapäiviä sitten. Joten ei tästä enempää, turha väitellä trollin kanssa.

Mutta yleisemmin, olen kiinnittänyt huomiota mielenkiintoiseen asiaan. Vaikka Koivua pidetään niiden kuuluisien Karjalalippisten keskuudessa mj-kapteeniutensa (ja miksei muutenkin) eräänlaisena koko kansan suosikkina huomattavasti enemmän kuin vaikkapa Temeä tai OJ:ta, on täällä Jatkoajassa (jonka kirjoittajat lienevät niitä aktiiviseuraajia) monesti nähty, että Habs-fanien ja turkulaisten ulkopuolella SK on varsin vastenmielinen pelaaja. Syytä tälle en kyllä keksi, objektiivisestikin ajateltuna Koivu on mielestäni aika sympaattinen taistelija.

Hyvä voitto, TML on aina kiva voittaa. Suddenin itkut lämmittävät myös, kuten tietysti Sakun tehot. Taitaa tosiaan olla 2+9 + 1 ratkaiseva rankkari viimeisestä viidestä pelistä, NHL:n kuumin sentteri just nyt?
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Saku #11 kirjoitti:
Mutta yleisemmin, olen kiinnittänyt huomiota mielenkiintoiseen asiaan. Vaikka Koivua pidetään niiden kuuluisien Karjalalippisten keskuudessa mj-kapteeniutensa (ja miksei muutenkin) eräänlaisena koko kansan suosikkina huomattavasti enemmän kuin vaikkapa Temeä tai OJ:ta, on täällä Jatkoajassa (jonka kirjoittajat lienevät niitä aktiiviseuraajia) monesti nähty, että Habs-fanien ja turkulaisten ulkopuolella SK on varsin vastenmielinen pelaaja. Syytä tälle en kyllä keksi, objektiivisestikin ajateltuna Koivu on mielestäni aika sympaattinen taistelija.

Kyllä suomalaisessa fanikulttuurissa vaikuttaa yhä voimakas kuppikuntaisuus ja nurkkapatriotismi, mistä kyllä Selännekin kärsii vaikkei ole narrilaumassa pelannutkaan 15 vuoteen.

Suurin osa suomalaisista Koivua dissaavista on yleensä oma lehmä ojassa OJ:n tai Raipensa kanssa ja he kokevat, että Koivun saama hehkutus on pois omalta suosikilta. Ja OJ:n kohdalla nyt tietysti normaali HIFK-henkinen "ollaan parempia kuin muut kaikessa"-henki nyt vaikuttaa erityisen voimakkaasti, etenkin kun vuosien vaikeuksien jälkeen OJ kerrankin pelaa hehkutuksen tasolla. Raipe/Ojas-miehillä taas ongelmana on Suomen jääkiekkohistorian parhaan sentterin tittelin siirtyminen jo vuosia sitten Koivulle.

Sitten on tietenkin näitä, jotka ovat olevineen erityisen katu-uskottavia ja kapinallisia, kun dissaavat suomalaisia pelaajia noin yleisesti, koska juuri karjalalippikset taas ovat suomalaispelaajien puolella.

Yhtälailla ei-suomalaisten Habs-fanien kohdalla on voimakkaita kuppikuntia Koivua vastaan, onpa yksi kanadalainen tv-ohjelmakin omistautunut Koivun vähättelyyn. Koivu ei puhu ranskaa ja ei ole sellainen supertähti kuin menneitten vuosien suuruudet, joten tietenkin Koivu on alempaa kastia.
 
Saku #11 kirjoitti:
Suddenin itkut lämmittävät myös, kuten tietysti Sakun tehot. Taitaa tosiaan olla 2+9 + 1 ratkaiseva rankkari viimeisestä viidestä pelistä, NHL:n kuumin sentteri just nyt?

Zetterberg vieläkin kuumempi?
 

TML

Jäsen
Saku #11 kirjoitti:
on täällä Jatkoajassa (jonka kirjoittajat lienevät niitä aktiiviseuraajia) monesti nähty, että Habs-fanien ja turkulaisten ulkopuolella SK on varsin vastenmielinen pelaaja. Syytä tälle en kyllä keksi, objektiivisestikin ajateltuna Koivu on mielestäni aika sympaattinen taistelija.
Ei nyt liity taas oikeen mihinkään mitenkään mutta tuon vain oman mielipiteeni ilmi.
Objektiivisesti katsoessani Koivun näen hyvän sentterin joka on taitava ja älykäs sentteri ja johtaja tyyppi. Se on se hyvä puoli jonka Sakussa näen. Huonona puolena en tykkää Sakun itkupotkuraivareista joita kentällä varsinkin tappioasemassa näkee. Koiruudet ovat vähentyneet mutta tiukan paikan tullen Sakari osaa edelleen ajaa kyynerpäällä, vetää poikittaisella selkään, ajaa kiekotonta ja vedellä pohkeille vastustajia. Kilpailuviettiäkö sitten ja tappion vihaamistako, en tiedä sitten. Itseäni ei ne seikat miellytä ja se laskee kokonais arvostusta.
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Mängimies kirjoitti:
Zetterberg vieläkin kuumempi?

Jos katsotaan viimeistä 7 päivää niin kuumimmat on kaikista hyökkääjistä Brad Richards 4. 2+7=9 ja Koivu 4. 1+8=9. Zetalla vaivaiset 3. 3+1 ;) Lisäksi Zeta ei ole sentteri.
 
eleven kirjoitti:
Jos katsotaan viimeistä 7 päivää niin kuumimmat on kaikista hyökkääjistä Brad Richards 4. 2+7=9 ja Koivu 4. 1+8=9. Zetalla vaivaiset 3. 3+1 ;) Lisäksi Zeta ei ole sentteri.

Juu riippuu tietysti millä aikavälillä asiaa haluaa tarkastella. Jos ottaa tarkasteluväliksi esim. 15 matsia, niin taitaa Zetterberg olla omassa kastissaan. Ja Zetterberg pelaa kyllä sentterinä autokaupungissa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
#28 kirjoitti:
A) Koivu pääsi huipulle osittain siksi koska käytti kiellettyjä aineita. B) Koivu pelaa pikkusikaa. Nuo voisivat olla syitä Koivu antipatioille, korostan että itselläni ei sellaisia ole.

A) Olisi kiva nähdä todisteet Koivun kiellettyjen aineiden käytöstä. Ai niin, sellaisia ei ole. Veikkaisin, että täyttää trollin tunnusmerkit, jos kokoajan jauhaa Koivun käyttävän/käyttäneen dopingia vaikka todisteita ei ole näyttää. En tosin tiedä oletko sinä aiemmin puhunut Koivun käyttäneen dopingia.
B) Mitä väärää pelata pikkusikaa? Ei taida Koivu olla ainoa, joka pelaa pikkusikaa. Tekee vaan Koivusta vaikean pelata vastaan.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
#28 kirjoitti:
A) Koivu pääsi huipulle osittain siksi koska käytti kiellettyjä aineita. B) Koivu pelaa pikkusikaa. Nuo voisivat olla syitä Koivu antipatioille, korostan että itselläni ei sellaisia ole.



Niin, asiat oikeassa järjestyksessä. Tässä yksi esimerkki siitä mitä on olla Montreal Canadiens-fani.

Jos ei A:sta ei ole todisteita niin ei kannattaisi hirveästi huudella. Todisteeksi ei kelpaa "se on yleisessä tiedossa".
Ja tämä ihan sen takia, ettei sitten mene jauhot suuhun, jos jostain syystä tarvitsee näitä käräjillä puida, kun totuuksina tuommoista tulet kertomaan.
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Mängimies kirjoitti:
Juu riippuu tietysti millä aikavälillä asiaa haluaa tarkastella. Jos ottaa tarkasteluväliksi esim. 15 matsia, niin taitaa Zetterberg olla omassa kastissaan. Ja Zetterberg pelaa kyllä sentterinä autokaupungissa.

Joo, no tuon lisääminen kävi mielessä lähetä-napin painamisen jälkeen. Nuo 7 päivän tilastot oli niin tuoreessa muistissa kun olin niitä aikaisemmin Sporting Newsin sivuilta selaillut. Katonpa huvikseni lisää tilastoja kun nyt alkoi asia kiinnostamaan. Menee nyt aikalailla offtopiciksi jo, mutta sehän on lähes luonnollista tässä ketjussa...

15 päivän sisällä
1. Brunette 8. 4+10=14
2. Iginla 7. 6+7=13
Richards 7. 3+10=13
Sakic 8. 3+10=13
Savard 8. 3+10=13
6. Zetterberg 6. 7+5=12
St. Louis 7. 6+6=12
Stastny 8. 4+8=12
Koivu 8. 2+10=12
10. Hejduk 8. 7+4=11

30 päivän sisällä
1. Zetterberg 13. 14+14=28
2. Sakic 15. 6+16=22
3. Tanguay 15. 5+16=21
4. Huselius 15. 9+11=20
Stastny 15. 8+12=20
Savard 15. 3+17=20

Ja edelleen väittäisin, että Zetterberg on laituri, ainakin kaikissa NHL-tilastoissa sellaisena ilmoitetaan. Lisäksi on sellainen käsitys että pelaa samassa ketjussa Datsyukin ja Holmströmin kanssa, ja Datsyuk olisi sentteri tuossa vitjassa. Voin toki olla väärässäkin...

EDIT: Joo taidanpa olla väärässä, ainakin noita aloitustilastoja löytyy Zetasta paljon...
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
#28 kirjoitti:
Mikä on trollin tarkka määritelmä? Kuinka paljon trollin näkemyksien pitää erota omistasi että määritelmä täyttyy?
Trollina olemisella ja minun näkemyksilläni ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Esimerkiksi nimimerkki Cuben kanssa olen usein eri mieltä ainakin jääkiekkoilullisista asioista, enkä silti pidä häntä trollina.

Trolliudesta ja sen tunnusmerkeistä käyköön tuo Koivun aineiden vetämisen faktana julistaminen. Ilman niitä faktoja.

Jos viittaat noihin Habs-fanien kommentteihin, niin okei, onhan siinä muutama ihan pätevä lausahdus. Enemmän itseäni ihmetyttää edelleen se iso kuva, enkä puhu pelkästään jatkoajasta. Montreal-fanit ovat jonkinlainen aivopesty sisäpiiri joka ei kestä minkäänlaista kritiikkiä, ja jos asioista joutuu väittelemään niin alkaa hirveä vittuilu ja sähinä. Kanadalaiset Habs-fanit vääntävät kaiken heti Toronton heikkoudeksi, suomalaisten heimoveljiensä kohdistaessa tuskaansa Sundiniin ja vaihteleviin suomalaispelaajiin.
Jaaha, ja mikä lienee se iso kuva? Itse Montrealin kaupungissa tietyissä piireissä meininki nimittäin on enemmänkin sellainen, että kun (joukkueella tai Kapulla) menee huonosti, kaadetaan kaikki paska Koivun niskaan, ja sitten kun luistaa (Kapulla, ja sitä myöten myös joukkueella), joko ollaan hiljaa tai nostetaan joku kanadanranskis jalustalle. Montreal-fanit eivät myöskään edelleenkään ole mikään "aivopesty sisäpiiri", vaikka sun on sitä jostain syystä kovin vaikea ymmärtää.

Habs-fanit kestävät kritiikkiä ihan siinä missä muutkin, jos se on järkevää sellaista, eikä vain yksittäisiä, provoavia ja vittuilevia lauseita siellä täällä. Tahallisesti kärjistävä, säännöllinen vähättely habsilaisten suuresti arvostamaa pelaajaa kohtaan ei varmasti luo järkevää keskustelua. Tiedät sen Raipen fanina takuulla ihan hyvin itsekin.


A) Koivu pääsi huipulle osittain siksi koska käytti kiellettyjä aineita.
Kyllä, 90-luvun puolivälissä, kun Koivu voitti mennen tullen SM-Liigan pistepörssit ja ratkoi mestaruuksia Tepsille sekä Suomelle, jannu oli päivänselvästi jossain aineissa. Vähintään pilvessä, niin korkealla lensi. Ja sitten niitä faktoja pöytään...
B) Koivu pelaa pikkusikaa.
Yep, mutta eipä ole ainoa tähtipelaaja joka sellaista harrastaa. Mitenkään sinänsä puolustamatta. Radek Duda pelaa pikkusikaa. Tykkään silti, ja ehkä juuri siksi.

Nuo voisivat olla syitä Koivu antipatioille, korostan että itselläni ei sellaisia ole.
Ei toki, ei tämä siltä vaikutakaan.

Niin, asiat oikeassa järjestyksessä. Tässä yksi esimerkki siitä mitä on olla Montreal Canadiens-fani.
Heh, mitä sanoinkaan yksittäisistä vittuilulauseista? Ainakin minulle henk.koht on äärettömän paljon tärkeämpää kuinka Koivu pelaa, kuin mitä joku Sundin tekee. Ihan sama uskotko sinä sitä vai et.

Riittänee mun osalta, ei tästä mihinkään päästä taaskaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös