Montréal Canadiens 2022–2023 – uuden aikakauden alku?

  • 44 137
  • 198

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Voi olla tosiaan et muitakin on tarjolla ja hinta ei olisi niin iso.

Allenin etu kuitenkin on tuo sopimus joka toisi pientä joustoa mukanaan verrattuja juuri esim Varlamoviin. Cap jousto on Vegasille kultaakin arvokkaampaa. Samaten Hilliin tai Reimeriin verrattuna Allen on se houkuttelevin vaihtoehto, lähtökohtaisesti Vegas haluaa kuitenkin menestyä ja mitä molarin kylkiäisinä tulisi lienee aika toissijaista.

Vegas on ollut hyvä kauppakumppani joten jatkoa vaan sarjalle. :)

Riippuu myös siitä miten helpoksi muut GM:t haluavat tehdä Loun, tai HuGon, toiminnan. Jos yleisesti tiedetään, että Kadrin sopimus odottaa vain julkaisua eli jonkun pelaajan kauppaamista, niin miksi tehdä se helpoksi ottamalla Varlamov, kun Lou joutunee lopulta maksamaan siitä, että Varlamov lähtee. Montrealin ei välttämättä kannata luopua Allenista halvalla, koska Habs saattaa tarvita sitten uuden veskarin. Jos Price pystyy pelaamaan, niin kannattaa Habsien luopua Allenista. Jos Price ei pelaa, niin Allenia tarvitaan ja Habseillä ei ole palkkakatto-ongelmaa. Hillin ja Reimerin tasoon en ota kantaa.

Tietenkin tuo heitto Vegasin ryöstämisestä oli vitsi, vaikka sitä onkin harrastettu.
 

gälläger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Itselläni on ekaan kertaan moneen vuoteen todella hyvä fiilis siitä minne suuntaan tätä organisaatiota ollaan viemässä. Mielestäni HuGon toiminnasta on vaikea löytää moitittavaa tähän mennessä ja he ovat tehneet erinomaisia ja johdonmukaisia siirtoja tähän mennessä.

Ensi kautta silmällä pitäen oma toiveeni on, että ollaan vielä paskoja ja päädytään sinne bottom 5-alueelle. Ensi kesän draftissä on meinaan erityisen kovia lahjakkuuksia tarjolla TOP-10:ssä ja etenkin TOP-4:ssa asiantuntijoiden mukaan (Bedard, Michkov, Fantilli, Dvorsky). Sieltä kun "saataisiin" joku näistä sepistä niin olisi vieläkin valoisammat tulevaisuuden näkymät edessä.

Vaarallinen tie on myös olla pitkään paska ja ajaa nuoria liian suuriin rooleihin NHL:ään liian aikaisin. Tästä toiminee Buffalo yhtenä esimerkkinä lähihistoriasta. Tällä hetkellä kilpailua on hyökkäysosastolla, mutta katsoessani pakistoa herää meikäläiselle pelko, ettei vaan heitettäisi meidän potentiaalisia nuorukaisia liian nopeasti isoihin valoihin. Kuhlea sekä Barronia kaavaillaan aloittamaan shown puolella, mutta optimaalisempaa koko organisaation kannalta olisi se, että he kasvaisivat ja totuttelisivat miesten peleihin vielä hetken AHL:n puolella.

Tässäpä omaa lyhyttä toivelistaa ensi kauden alkuun:
-Lavalissa ammattimainen meininki, mikä mahdollistaa nuorten kehittymisen kohti NHL:ää. Kehitysputki farmista kohti NHL:ää on ollut todella heikkoa jo pitkän aikaa.
-Kuhle aloittaa AHL:ssä, pelaten siellä isoja minuutteja totutellen miesten peleihin
-Slafkovskyä ei ajeta väkisin sisään NHL:ään vaan laitetaan poika AHL:ään rohkeasti isoille minuuteille mikäli homma ei lähde shown puolella toimimaan. Kyllä meillä laitureita riittää kokoonpanossa..
-Asennevammaiset pelaajat pois organisaatiosta. Hyväksyn esimerkiksi Gallagherin kammosopparin sitä kautta, mikäli hän pystyy olemaan esimerkillinen urheilija ja näyttämään nuoremmille mallia siitä mitä on ammattilaisuus ja samalla vahtimaan, ettei kusi rupea nousemaan päähän meidän nuorukaisilla.
-Trade deadlinellä kaikki myytävissä olevat UFA:t muualle, mikäli heille ei nähdä roolia tulevaisuudessa tai mikäli heillä ei ole merkittävää roolia nuorten auttamisessa. HuGo:lta aika vakuuttavaa tekemistä esim. viime deadlinellä näistä treideistä (Chiarot, Toffoli, Lehkonen, Kulak).

Suzuki, Caufield, Slafkovsky, Farrell, Mesar, Mysak, Dach, Roy, Kuhle, Hutson, Barron, Harris, Mailloux, Xhekaj, Primeau ja Dobes. Depht chart antaa aihetta optimismiin mikäli pystyy katsomaan viisi kautta eteenpäin. Vaikka kaikista ei supertähtiä tulisikaan pystytään heitä käyttämään arvokkaina trade assetteina tulevaisuudessa.

Antaa Bostoneiden, Maple Leafsien, Lightingin sekä Panthersin tapella divisioonan mestaruudesta vielä seuraavat vuodet. Sen jälkeen on meidän vuoro! Näkisin, että Red Wings sekä Ottawa tulevat olemaan myös pirun kovia viiden vuoden päästä. Sinne asti tässä pitää nyt katseet suunnata. Ei ole oikoteitä onneen. =)

Go Habs Go!
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Price todennäköisesti missaa koko kauden ja eiköhän tässä vaiheessa ala olla selvää että urakin rupeaa olemaan paketissa.

Surullista mutta samalla myös onnekasta Montrealin osalta.

Nyt siis otettiin vastaan Monahan ja 1st dumppina. Monahanin sopimus loppuu tähän kauteen ja jos lonkkaleikkaus on auttanut ja pääsee pelikuntoon voi olla deadlinella yksi palanen lisää liikuteltavaksi. Saa nähdä mitä taso sitten on.

Dachin sopimus mahtuu myös Priceltä vapautuvaan tilaan.


 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Joo, vaikuttaa että Habsit ovat saaneet lisätietoa Pricen polven kunnosta ja oli mahdollista tehdä tämä siirto. Oliko tässä sitten tärkeämpää saada 1st vai Monahan? 1st on aina 1st, mutta Monahanista on vaikea sanoa tuleeko sieltä 20 pisteen pelaaja vai huomattavasti parempi pelaaja. Parhaimmillaan Habs voi saada pelaajasta deadlinella korkean varausvuoron/lupauksen tai sitten maksetaan 6,375 milliä hiipuvalle pelaajalle.

Sentteriosasto olisi nyt siis Suzuki, Dvorak, Evans, Monahan ja Dach. Tarvittaessa Pitlick voi myös pelata sentteriä. Dachilla ei tietenkään ole sopimusta ja Monahanin pelikunto kysymysmerkki. Evans voi tietysti tarvittaessa siirtyä myös laidalle. On tuossa ainakin vaihtoehtoja.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Nyt sitten Habs voi alkaa suunnitella tulevaisuutta ilman Priceä. Varmaan ensi kesänä nähdään joku korkeampi veskarivaraus tai sitten yritetään saada veskalupaus treidin kautta.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Vaikuttaa siltä, että Hoffmanin/Dadonovin/Gallyn jne. kohdalla ei treidi onnistunut ja lopulta päätettiin ottaa capdumpin kyljessä ykköskierroksen varaus, kun selvisi Pricen polven kunto. Habsit eivät nyt käsittääkseni pysty kauden aikana kasvattamaan palkkatilaa (paitsi treidaamalla pelaajia pois), koska Price on pakko laittaa ennen kauden alkua LTIR-listalle, koska palkat menevät Dachin sopimuksen kanssa n. 8 milliä yli katon. Riippuen Dachin sopimuksesta, niin tuonne jäänee n. 2 milliä (Pricen 10,5 millin palkka) liikkumavaraa, josta tosin Guhle/Norlinder/Fairbrother vie vajaan millin. Sen kokeneen RD:n hankkiminen taitaa nyt jäädä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Jotenkin sekä Dadonov, että Monahan diilit viittaavat siihen suuntaan että trade deadline on nyt se paikka johon ladataan seuraavia siirtoja.

Voi hyvinkin olla, että nyt on poikkeuksellisen tasainen vuosi idässä. Ja miksei koko liigassa. Atlantic on ainakin superkova. Boston vetää one more yearia, Toronto ja Florida yrittää epätoivoisesti päästä kakkosrundille. Ottawa on noussut isosti, Detroit vetelee jotain Yzerplanin shortcuttia ja Tampa nyt on edelleen Tampa.

On siis hyvinkin mahdollista että HuGoplan on ottaa tästä tilanteesta value irti ja tarjota rental pelaajia deadlinella. Joku tarpeeksi innokas voi jopa intoutua ostamaan myös Andersonin tai muun pidemmän sopimuksen jos näkee sen sopivaksi viilaukseksi lähitulevaisuuden rosteriin. Montreal voi tarjota tällä kaudella suht paineettomassa tilassa näyteikkunan näille pelaajille ja ponnistuslaudan eteenpäin. Samalla kun nuoret kirittävät mukana ja toivottavasti saavat peliaikaa tarpeeksi siinä sivussa.

Pricen tilanne antoi Montrealille selkeästi työkaluja lisää kehittää rosteria eteenpäin.

That being said, olisi silti hieno nähdä vielä yksi matsi Priceltä, standing ovationin kautta hokkarit naulaan ja katseet kohti elämää kiekko uran jälkeen. Maatila / eräopas / maalivahtivalmentaja. Jos jotain pitäisi veikata niin joku näistä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Vaikuttaa siltä, että Hoffmanin/Dadonovin/Gallyn jne. kohdalla ei treidi onnistunut ja lopulta päätettiin ottaa capdumpin kyljessä ykköskierroksen varaus

Vaikeitahan tuollaiset on myydä kun contendereilla capit kireänä. Mutta tilanne muuttuu trade-deadlinelle, kun sitten voi pidättää cappia ja muutenkin se caphitin osuus laskee kauden mittaan.

Ja kun kautta lähdetään pelaamaan, niin muilla voi porukkaa loukkaantua, joka sitten tekee LTIR-tilan ja siihen voi ostaa korvikkeen. Kesällä näitä juttua ei vielä tiedä, miten sattuma muuttaa joukkueiden suunnitelmia.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Athleticissa purettiin auki tuo Monahan treidi aikalailla atomeiksi. Suosittelen lukemaan mutta myös kiteytettynä tähän:

-Pricen laittaminen in season LTIR listalle olisi Montrealille edullisempaa jouston kannalta koska se mahdollistaa paremmin myös palkan vastaanottamista deadlinella.

Käytännössä kuitenkin Price joudutaan laittamaan off season LTIR listalle joka kadottaa sopimuksen cap laskelmista.

-Monahan on optimistinen sen suhteen että peli palaa takaisin hyvälle tasolle. Toipuminen on onnistunut hyvin

-Montrealilla on mahdollisuus kaupata deadlinella Monahan eteenpäin jos peli kulkee ja saada samalla lisää assetteja. Mikäli peli kuitenkin istuu uomiinsa niin Suzuki Dvorak Monahan Dach on sentterinelikko jonka ympärille voi rakentaa jatkossa vaikka mitä. Tämä toki vaatii jatkosopimukset, mutta ikärakenne hyökkääjistön selkärangalla eli senttereillä olisi todella hyvä.

Ei mainittu artikkelissa mutta omaa pohdintaa: Duboisin osalta tämä tarkoittanee että Montrealilla on vielä vähemmän tarvetta kiirehtiä. Antaa ruuvin kiristyä vaan.

-Montrealin ison kuvan strategia näyttää olevan rakennuspalikoiden hankinta. Ykkösiä on nyt hyvä liuta ja varsinkin kun pelaajakehitykseen ja pelaajakehitystä painottavaan valmennukseen ollaan panostettu huimasti lisää tämä on se pohjatyö jonka uskotaan ruokkivan "hybridi rebuildia" joka on meneillään.

Joukkuetta ei räjäytetä kokonaan vaan rakennetaan pala kerrallaan. Ja jotenkin nämä palaset ja siirrot vaan näyttävät napsuvan plussan puolelle järestään.
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
-Monahan on optimistinen sen suhteen että peli palaa takaisin hyvälle tasolle. Toipuminen on onnistunut hyvin

-Montrealilla on mahdollisuus kaupata deadlinella Monahan eteenpäin jos peli kulkee ja saada samalla lisää assetteja. Mikäli peli kuitenkin istuu uomiinsa niin Suzuki Dvorak Monahan Dach on sentterinelikko jonka ympärille voi rakentaa jatkossa vaikka mitä. Tämä toki vaatii jatkosopimukset, mutta ikärakenne hyökkääjistön selkärangalla eli senttereillä olisi todella hyvä.

Valitettavasti nämä "Nyt ole treenannut hyvin ja uskon palaavani huipulle" on kuultu monta kertaa aikaisemminkin. Toivottavasti Monahan palaa edes 40 pisteen pelaajaksi. Gallyllä muuten sama tilanne. Onneksi molemmat taitavat olla tyyppejä joilla asenne on kunnossa. Tuskin Monahan tuurilla on saatunut A:n rintaan.

On tietenkin mahdollista, että Monahan tekee kohtuullisen sopimuksen Montrealiin ja Habsit treidaavat esim. Dvorakin pois. Jos Monahan palaisi kuntoon, niin joku senttereistä on lähtökohtaisesti liian hyvä, ja kallis, nelosen keskelle eli joku lähtee varmasti. On tietenkin myös mahdollista, että Evans on parempi sentteri kuin Dach tai Monahan.

Onneksi tähän Price-tilanteeseen ollaan nyt lähtökohtaisesti saatu päätös ja ei tarvitse enää spekuloida esim. Allenin treidaamisella. Tietenkin tärkeintä on selvyys palkkakattotilanteeseen.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Sain luettua tuon Athleticin jutun. Olen tuota spekuloinutkin, että HuGo olisi halunnut lähteä capin alta kauteen ja saada sitä kautta palkkoihin liikkumatilaa kauden edetessä. Varsinkin, jos alkukaudesta olisi saanut jonkun treidattua pois, niin loppukaudesta olisi ollut varaa ottaa parikin huonoa sopimusta vastaan.

Epäilen, että ei vain ollut ottajia (ehkä ei ole koko kauden aikana) ja kun lopulta Flames tarjosi ykköskierrosta Monahanin kylkeen, niin Habs-johto päätti lähteä tällä Price LTIR-listalle -linjalle. Voi tietysti olla, että tieto Pricen polven kunnosta on varmistunut vasta vähän aikaa sitten.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
Habsien mv-osastolla on nyt sainattuna Montembeault ja Jake Allen. Kumpikaan ei ole mitenkään erityisen vakuuttava nimi ykkösveskariksi. Saas näkee millaisen kaniinin nostavat hatusta. Cayden Primeau sai tilaisuutensa todistaa mutta yli 4:n GAA ja .85 Sv% ei ole mikään näyttö.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Habsien mv-osastolla on nyt sainattuna Montembeault ja Jake Allen. Kumpikaan ei ole mitenkään erityisen vakuuttava nimi ykkösveskariksi. Saas näkee millaisen kaniinin nostavat hatusta. Cayden Primeau sai tilaisuutensa todistaa mutta yli 4:n GAA ja .85 Sv% ei ole mikään näyttö.

Habsien tarkoitus on olla ensi kaudella mahdollisimman huono, joten keskinkertainen maalivahtikaksikko auttaa tuossa huomattavasti. Lisäksi Habsien puolustus on kovin kokematon ja keskinkertainen, vaikka siellä lupaavia puolustajia onkin.

On selvää, että lähivuosina Habsien pitää keksiä jotain maalivahtitilanteen suhteen.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Habsien mv-osastolla on nyt sainattuna Montembeault ja Jake Allen. Kumpikaan ei ole mitenkään erityisen vakuuttava nimi ykkösveskariksi.

Joo ei vakuuta maalivahtiosasto eikä varsinkaan puolustus. Ei Montrealia turhaan rankattu bottom 5n kun jengin rakenne on pahasti epätasapainossa.

Mutta turha tässä vaiheessa lähteä ostoksille, Allen Montembeault kaksikolla voi varsin hyvin lähteä kauteen jonka tavoitteena on tulevaisuuden rakennus jokatapauksessa.

Yhtä kokeneempaa pakkia tuo ehkä tarviais ennen molarihankintaa. Katsellaan nyt kuitenkin ketkä kasvavat tarvittaisiin saappaisiin ja miten kausi etenee. Tuloksellisesti siitä tulee varmasti vaikea.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
UFA-pakeista ei mielestäni tarjolla ole kuin Anton Strålman tai Calvin De Haan, jotka voisivat ottaa jonkinlaista roolia RD-paikalle. Näille pelaajille pitää kelvata joku minimisoppari. En tietenkään tiedä onko pelaajilla vielä kiinnostusta jatkaa uraansa tai riittääkö edes taso NHL-jäille. Subbania en persoonansa takia ottaisi hämmentämään soppaa.

Tietenkin treidin kautta voi löytyä jotain, mutta se menee varmaan sitten kauden aikana tehtäviin muutoksiin.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Jos unohdetaan tulevan kauden jälkeen erääntyvät sopimukset, Habsilla on kevääseen 2027(!) seitsemän rosteripaikan ja n. $40M edestä tavalla tai toisella poltettavia sopimuksia pelaajille, jotka ovat suurella todennäköisyydellä pelkkiä esteitä uudelleenrakennusprojektille. Mikä ikävintä, näistä valtaosa tuskin kelpaa millekään joukkueelle ilman merkittäviä palkanpidätyksiä ja myötäjäisiä. On siinä savottaa kerrakseen!

Pieni valonpilkahdus on, että sadan vuoden korpivaelluksen jälkeen listoilla vaikuttaa oikeasti olevan päteviä lupauksia, ei pelkästään Quebecin läänissä yliarvostettuja hepsankeikkoja. Uhkaavan pitkältä vaikuttava ylimenokausi pitäisi vaan saada hoidettua ilman että ylipalkatut alisuorittajat onnistuvat epäonnistuessaan mädättämään nuoremman polven uskon omaan tulevaisuuteensa CH-nutussa.

Kun nyt pitkästä aikaa vilkaisin rosteria oikein ajatuksella, niin eiköhän Suzukilla, Caufieldilla, Barronilla ja monella muulla ole sydäntalven aikaan edessä aika monta iltaa, jolloin on hyvä turvautua melatoniiniin. Toivottavasti myös urheilupsykologien laatuun on panostettu.

Allen ja Montembeault on aivan passeli kaksikko askiin ensi kaudella. Tulos tuskin tulee olemaan sen kummempi, vaikka kaikkien aikojen kunnossa oleva Price pelaisi 70 ottelua. Bottom-3 sijoitus lienee erittäin todennäköinen.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
On siinä savottaa kerrakseen!

Onhan tässä tekemistä mutta ei tilanne nyt suinkaan noin toivoton ole. Ei se totaalinen rebuildkaan kesää sen enempää tee. Jos draftatut juniorit eivät onnistu kehityksessään niin heistä tulee se seuraava ylipalkattu porukka. Ensin pitäis olla jotain luottoa tuohon kehityspolkuun.

Siihen asti mennään pala kerrallaan eteenpäin.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Tätä ihan samaa ajoin takaa, mutta eri kulmasta. Toivottavasti viiden vuoden päästä Habs ei ole uusi buffalo.

Se tosiaan jää nähtäväksi. Ainakin alustavat kuvaukset siitä mihin pelaajakehitystä ollaan suuntaamassa ovat positiivisia.

U20 kisoista Roy ja Mysak jättivät todella positiivisen kuvan. He eivät paljoa vielä kokoonpanospekulaatioissa pyöri NHL kaukaloihin mutta ovat tällä kehityspolulla raivaamassa tietään vahvasti sitä kohti. Lavalissa ois hyvä rakentaa muutama kärkikentällinen vaikkapa juuri Mysakin ja Royn ympärille. Ja kauden aikana sitten pelejä myös ylhäällä.

Mielenkiinnolla odottelen seuraavien vuosien prospektirankingeja. Tarpeeksi kun on talenttia putkesta sieltä puskee osa läpi väkisinkin huipulle.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Tarpeeksi kun on talenttia putkesta sieltä puskee osa läpi väkisinkin huipulle.

Juuri näin. Joskus saattaa putkahtaa joku helmikin, mutta kyllä sieltä vähintään bottom6- ja kolmosparin pelaajia tulee. Habsien onni on, että ykkössena on vasta 23v. Lisäksi tällä kaudella on tarkoitus hankkia lisää korkeita varausvuoroja ja lupauksia. Kohta pitäisi lupauspoolin olla sen verran täynnä, että sieltä väkisinkin joku pelaaja breikkaa NHL-tasolle. Jos kukaan ei breikkaa, niin sitten pitää miettiä pelaajakehityksen tasoa. Maalivahtiosasto tulee tietenkin olemaan lähivuosina suurennuslasin alla. Pricen mahdollinen lopettaminen nostaa tietenkin Primeaun mahdollisuuksia lähivuosina, ainakin näyttöpaikkoja varmasti tulee. Tietysti sopimus pitää tehdä ensin.

Mikäli Price olisi jollain ihmeellä palannut pelikuntoon, niin kyllä Habsien olisi ollut vaikea olla tyyliin bottom5-jengi. Nyt on nähtävästi hyvät saumat jopa kolmen huonoimman joukkoon ja sitä kautta saada varattua jälleen erittäin lupaava pelaaja.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Kun tuota Habsin depth charttia katselee niin päällimmäisenä sieltä hyppää esille RD ja molariosaston keveys verrattuna muihin osastoihin. Pari vuotta taaksepäin hyökkääjistössä oli vielä selkeitä puutteita ja sitä aiemmin LD osastolla mutta nuo on nyt suht tehokkaasti tilkitty.

Uskoisin siis myös Gortonin yhden tavoitteen olevan prospektipoolin tasapainottaminen, varsinkin maalivahtien osalta tilanne nousee nyt pykälän verran nopeammin taklattavaksi aihealueeksi.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Kun tuota Habsin depth charttia katselee niin päällimmäisenä sieltä hyppää esille RD ja molariosaston keveys verrattuna muihin osastoihin. Pari vuotta taaksepäin hyökkääjistössä oli vielä selkeitä puutteita ja sitä aiemmin LD osastolla mutta nuo on nyt suht tehokkaasti tilkitty.

Uskoisin siis myös Gortonin yhden tavoitteen olevan prospektipoolin tasapainottaminen, varsinkin maalivahtien osalta tilanne nousee nyt pykälän verran nopeammin taklattavaksi aihealueeksi.

Olin aika yllättynyt, että draftissä ei tullut RD-pakkia, kun tuo Mailloux on kysymysmerkki ja samoin nämä venäläispakit, vaikka Sobolev onkin pelannut OHL:ssä pari kautta. Voisin tosiaan uskoa, että RD-osaston ohuus on HuGon tiedossa ja sinne etsitään syvyyttä. Se on tosin lähes yhtä hankalaa kuin löytää lupaava nuori maalivahti.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Mielenkiinnolla odottelen seuraavien vuosien prospektirankingeja. Tarpeeksi kun on talenttia putkesta sieltä puskee osa läpi väkisinkin huipulle.

Tästä tulikin sopivasti juuri Pronmanin pipeline ranking lista, tuonne päivittyy 8 joukkuetta per päivä neljän päivän ajan.

Montrealin rankingia odotellessa. Toivottavasti se on päivän neljä asiaa. Siihen asti pientä tyydytystä tuo et Boston on sijalla 32. Ollaanhan siellä oltu kovalla tasolla jo todella pitkään, mut tulevaisuusveronsa se myös vie ja rankasti.

NHL Pipeline rankings 2022:

1. Buffalo Sabres
2. Detroit Red Wings
3. New Jersey Devils
4. Anaheim Ducks
5. Ottawa Senators
6. Carolina Hurricanes
7. Montreal Canadiens
8. Minnesota Wild
9. New York Rangers
10. Los Angeles Kings
11. Arizona Coyotes
12. Columbus Blue Jackets
13. Chicago Blackhawks
14. Vancouver Canucks
15. Seattle Kraken
16. Winnipeg Jets
17. Dallas Stars
18. Edmonton Oilers
19. Philadelphia Flyers
20. Toronto Maple Leafs
21. San Jose Sharks
22. Nashville Predators
23. Colorado Avalanche
24. Washington Capitals
25. Florida Panthers
26. Vegas Golden Knights
27. New York Islanders
28. Calgary Flames
29. St. Louis Blues
30. Pittsburgh Penguins
31. Tampa Bay Lightning
32. Boston Bruins

edit. Laitampa listaa tähän sitä mukaa kun tulee. Vaikka dataan / observaatioihin pohjautuvatkin niin näissä on toki aina myös kirjoittajan subjektiivista näkemystä mukana. Hyvin antavat suuntaa kuitenkin siitä miltä kunkin seuran tulevaisuus prospektien näkökulmasta näyttää.
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Tästä tulikin sopivasti juuri Pronmanin pipeline ranking lista, tuonne päivittyy 8 joukkuetta per päivä neljän päivän ajan.

Montrealin rankingia odotellessa. Toivottavasti se on päivän neljä asiaa. Siihen asti pientä tyydytystä tuo et Boston on sijalla 32. Ollaanhan siellä oltu kovalla tasolla jo todella pitkään, mut tulevaisuusveronsa se myös vie ja rankasti.

Näiden kahdeksan joukossa siis 5 Idän porukkaa. Jos Itä on nyt kova ja mahdollisesti tasainen, niin lähivuosina voi tulla lasku. Tietenkin tuota samaa laskua maksaa itseasiassa Montreal juuri tällä hetkellä. Monta kautta epätoivoisesti menestymisen perässä, vaikka mahdollisuudet menestyä olivat pienet. Toivottavasti Montreal on sitten kypsä, kun tulisi aika iskeä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös