Montréal Canadiens 2022–2023 – uuden aikakauden alku?

  • 22 929
  • 98

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Mitäs mieltä muuten pitäisi Habs-fanin olla Pierre-Luc Dupoisista ja tästä päättymättömästä huhumyllystä Canadiensin suhteen? Minulla vilkkuu nimittäin sama kirkuvan punainen hälytysvalo silmittömällä tahdilla mikä hohti kuin aurinko kun luin Drouin treidistä aikanaan....

Rehellisesti sanottuna: riippuu täysin hinnoista. 1) Sopimuksen hinnasta ja 2) Siirron hinnasta. Duboisin kanssa Montreal on selkeästi parempi joukkue, se on melko yksinkertaista. Varsinkin jos tilaa tehdään oikeilla pelaajilla.

Asia ei toki ole kovin yksioikoinen. Onko Dubois kiukuttelija? Vai oliko kuitenkin Columbus yksi tapaus ja Jets sattumalta toinen. Molemmista oli ison luokan lähtijöitä Panarin Trouba Jones Laine jne. Se on mahdollista.

Olisiko hinta nyt sitten halvempi jos tosissaan haluaa lähinnä Montrealiin? Vai onko tämä agentin neuvottelutaktiikkaa? En henk koht ainakaan usko _vain Montreal_ puheisiin.

Ja olisiko signaaminen UFAna järkevin siirto? Siirto voisi olla ilmainen mutta sopimus kaikkea muuta. Ja päästääkö Jets tänne vai kauppaako oikeudet muualle.

Jos nyt joku skenaario pitäis heittää tähän joka kelpaisi ainakin Habs laseilla ja ehkä Jetsissäkin saattaisi tyydyttää edes jollain tasolla (heillä on vain heikkoja vaihtoehtoja):

Anderson + Dvorak <-> Dubois + sopimus valmiiksi olemassa. Ottakoot tai jättäkööt. Slafkovsky mahdollistaa Andersonista irtipäästämisen. Ja Andersonin sopimus varmasti on loppuvuosina rasite. Dvorakista saavat Coppin korvaajan ja mahdollisuuden koittaa vielä Scheifele/Wheeler aikana jotain.

Dachin voisi toki flipata eteenpäin, mutta mieluummin katsoisin potentiaalin koska sopii iän puolesta Suzukin ja kumppaneiden kanssa yksiin.

Kuulemma treidi oli tekeillä draftin aikaan mutta pelaaja jota Jets pyysi ei kelvannut Montrealille. Olen aika varma että se oli Suzuki. Ja se oli täysin oikea päätös jättää tekemättä.

Odotellaan mihin tämä menee. Mun varoitusvalo on ehkä keltainen ja se liittyy suoraan 8v lappuun isoilla luvuilla. Siitä saatais seuraava mammuttisoppari mahdolliseksi riippakiveksi.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Niin piti niistä draftatuista prospekteista muutama sananen raapustella. Ei lomilla kerennyt, mut nyt kun töihinpalatessa vähemmän yllättäen heinäkuun puoli on vielä ihan täysin hiljaista niin tässähän sitä kerkeää silmäilemään sivussa.

Round 1, pick #1: Juraj Slafkovsky (LW)

Slafkovsky tuli sitten ja korjasi potin Wrightin nenän edestä. Jo pickistä itsestään riittää spekuloitavaa kerrakseen; Samaan aikaan huhuttiin Montrealin virittelevän sentteritreidiä (Dubois?) joka sitten kuitenkin realisoitui Dachin saapumisena Montrealiin. Tämä lienee yksi iso syy miksi Wright uskallettiin skipata.

Sit tällaiselle off aivojen off topic spinnille tähän väliin: Väläyttikö Wright samalla osan todellisesta luonteestaan kun selkeästi oli pettynyt nelospickiin, ja mahdollisesti(?) tuijotti Montrealin pöytään Bettmania kätellessään? Sitä emme tiedä, mutta jos nyt pitäisi ihan mutulla pelaajien luonnetta pika-analysoida niin ehkä me saatiin tässä korkean potentiaalin ohella myös parempi persoona joukkueeseen. Mulle tuli Wrightista Scheifele vibat jostain syystä. Ja olin sentään Wright all the way ennakkospekulaatioissa. Joku epäaitous/bad omen voodoo shit juttu anyway. Todellisuudessa Wright varmaan putsaa pöydän Seattlessa mut se on uudelle seuralle enemmän kuin hyvä asia. Slafkovsky toivottavasti hurmaa fanit omalla tavallaan, niin ettei Wrightin todennäköiset hyvät otteet käänny väärään suuntaan.

Osansa Slfakovskyn arvostuksesta kertoo myös, että erikseen painotettiin nimenomaan Slovakian maajoukkuetta. Ei siis tarvitse kovinkaan suurta päättelyä siihen, että juuri Slafkovskyn peli kansainvälisisssä matseissa oli, se joka kallisti vaakakupit ykkösvalinnan osalta.

Slafkovskystä Montreal saa toivottavasti pitkäikäisen ykköskentän pistelingon jolla riittää kaupan kukkuraksi kokoa ja nopeutta loistaa NHL tasolla. "Normiodotukset" on ehkä jossain Svechnikovin kaltaisessa pelaajassa. Jos kehitys on suostuisa uusi Rick Nash paremmilla käsillä. Ja jos kehitys on epäsuotuisa niin uusi Josh Anderson. Luottoa on että St. Louis ja uusi valmennusporras + pelaajakehitysosasto kallistaa vaakakuppia tuonne paremman kehityksen suuntaan. Slafkovsky on nyt varmasti kaikkien pelaajakehityksen parissa toimivien fokuksessa se ehdoton numero 1.

Slafkovsky on vähintäänkin hyvin lähellä hyppäämään suoraan isoihin valoihin. Mutta tarpeen mukaan Lavalin kautta saatava oppi kannattaa käyttää tässä tilanteessa hyväksi. Ylhäällä pelatessaan toivon että laitetaan samantien Suzukin ja Caufieldin rinnalle rakentamaan tulevaa kemiaa kasaan.

SSC = Seeking Stanley Cup -line. No pressure, kids.

Round 1, pick #26: Filip Mesar (RW)

Toisella pickillä poimittiin sitten lisää laituriosastoa Slovakiasta, ja sattumoisin myös Slafkovskyn lapsuudenystävä Filip Mesar. Tämäkin pick varmasti kytkeytyy jollain tasolla siihen että Slafkovsky poimittiin. Jos ykköspicki olisi ollut jotain muuta, luulisin tässä olevan toinen nimi.

Mesarista Montreal saa ehkä draftin nopeimman pelaajan, hyvin lähelle ainakin. Vauhtia ja taitoa on roppakaupalla ja miten Mesar saa käännettyä vahvuutensa NHL peliin toimivaksi on varmaan se kehityksen osalta tärkein tekijä. NHL onneksi vuosi vuodelta enemmän suosii Mesarin tyylisiä pelaajia joten toivotaan että tässäkin osutaan maaliin vähintäänkin middle6 laituri / secondary scoring arvoisesti. Kehitettävää löytyy kuitenkin monellakin osa-alueella, erityisesti pisteiden tekoa pitää pystyä parantamaan NHL tasolle, muuten riskinä on Byron tyyliseen rooliin päätyminen. Verrokkipelaaja Mesarille olisi esim. Michael Grabner.

Slafkovsky-Dach-Mesar on myös yksi erittäin potentiaalinen tulevaisuuden ketju joskus tulevaisuudessa. Riskejä on mutta potentiaalia sitäkin enemmän.

Round 2, pick #33: Owen Beck (C)

Beckin kohdalla ehkä sit poimittiin se ensimmäinen pakollinen sentteri tästä draftista kun ykkösrounderit meni laitureihin. Beck on varsin tasapainoinen pelaaja. Vahvuuksia on ehdottomasti hänenkin kohdalla nopeus, joten tietty kaava tässä alkaa toistumaan. On ilmeisesti myös ihan pätevä aloitusympyrässä. Tämän lisäksi taitotaso ja kahdensuunnan peli ovat riittävällä tasolla pärjätäkseen ylhäällä. Todennäköisesti kuitenkin bottom6 rooli ja ehkä tässä heittäisin hatusta verrokiksi Poehlingin vähän nopeampana versiona. Toivottavasti pelipaikka löytyy kuitenkin keskeltä eikä laidasta. Sentterisyvyyttä tarvittaisiin.

Mesarin ohella Beckin kanssa kehityspolku ylös ottaa varmasti Slafkovskyä pari vuotta pidempään. No need to rush. Kasvetaan niihin saappaisiin ajan kanssa, siitä ohjenuoraa pelaajakehitykselle.

Round 2, pick #62: Lane Hutson (D)

Siinä missä Joshua Roy on mahdollisesti edellisen draftin ryöstö, niin Lane Hutson voi olla sitä tässä draftissa Montrealille. Hutson on pienikokoinen mutta äärimmäisen taitava ja älykäs puolustaja kiekon kanssa. Mikäli kokoa olisi enemmän olisi todennäköisesti mennyt jo ensimmäisellä kierroksella kuten täälläkin kerettiin jo sivuta.

Jos kaikki menee hyvin, Hutsonista voidaan saada ylivoiman QB ja top4 kiekollinen puolustaja NHL:n joka antaa nopeita läpisyöttöjä ja tukee hyökkäyksiä toisesta aallosta. Kehitettävää on puolustussuuntaan ja pelityyli täytyy varmasti rakentaa syötönkatkojen/siniviivapuolustamisen varaan sillä kulmaväännöissä jää varmasti koonsa takia jalkoihin. Onneksi myös pelinluku/syötönkatkot/riistot ovat ehdottomasti yksi vahvuus pelissä.

Martin St. Louis on sanonut monesti, että vaikkei ollut paras pelaaja kentällä niin hän oli yksi parhaita ellei paras parantamaan peliään (best at getting better). Tämä sama mindset kun saadaan Hutsonin kehitykseen mukaan niin ties vaikka meillä on köyhän miehen Cale Makar käsissä. Tai Andrei Markovin manttelinperijä pienemmällä koolla varustettuna. Potentiaalia ainakin riittää.

Pelaajaverrokki Hutsonille olisi Torey Krug.

Round 3, pick #75: Vinzenz Rohrer (C/RW)

Jälleen yksi hyvän peliälyn ja taidon omaava haku. Nopeus ja peliäly näyttävät olevan tämän draftin ykkösteema.

Rohrer varattiin aika lähellä sitä missä monilla ranking listoilla olikin. Pelaa kokoaan paremmin fyysistä peliä ja skouttien paperiessa ilmeisesti johtava kuvaus oli "periksiantamaton". Rohrerissa Montreal saa hyvässä lykyssä monipuolisen bottom6 pelaajan täydentämään rosteria.

Round 3, pick #92: Adam Engstrom (D)

Ei paljon sanottavaa tästä. Vähän vaikutti jonkun skoutin yksittäiseltä yliarvioinnilta. Olisi varmaan ollut saatavissa huomattavasti myöhemminkin. Koon, laukauksen ja suunnanmuutospelaamisen puolesta voi pärjätä ylhäälläkin, mutta kehitettävää löytyy paljon sekä hyökkäys että puolustuspelistä, joka ei nyt puolustajan kohdalla tietysti suuria odotuksia nostata.

Onnistuessaan syvyyspuolustaja, tuskin paljon enempää.

Round 4, pick #128: Cedrick Guindon (LW)

You guessed it.. peliäly ja nopeaus yhdistyvät tässäkin varauksessa. Kehitettävää on vielä paljon fyysisessä pelissään ja kyseenlaista riittääkö eväät koskaan NHL tasolle. Kaiken osuessa kohdalleen on sauma ylös mutta todennäköisesti maksimissaan AHL tasoa.

Round 5, pick #130: Jared Davidson (C)

Taitava sentteri jolla heikkouksia kuitenkin luistelunopeudessa. Tuskin on asiaa isoihin valoihin.

Round 6, pick #162: Emmet Croteau (G)

Draftin pakollinen maalivahti. Kokoa löytyy mutta kehitettävää ilmeisesti sijoittumisessa/päätöksenteossa torjuntatilanteissiin liittyen.

Round 7, pick #194: Petteri Nurmi (D)
Tästä Kerhon fanit vois ehkä sanoa jotain laajempaa mutta liikkuvana puolustajana syvyyshaku. Ura varmaan kokonaisuudessaan Suomessa.

Round 7, pick #216: Miguel Tourigny (D)

Kiintiöransk... QMJHL pelaaj... ei vaan yksi riskihaku lisää. Hutsonin tyylinen pelaaja, nopeutta ja peliälyä löytyy. Heikkoudet kuitenkin todennäköisesti estävät uran ylhäällä mutta 7 rounderiksi täysin riskitön kokeilu. Parempi kokeilu kuin kolme edellistä.


Loppukaneettina sanottakoon vielä että Pronman rankkasi Canadiensin draftin A+, tämä varmaan osittain tuli koska oli yksi äänekkäimpiä Slafkovskyn puolestapuhujia mutta jos ylläolevista pelaajista Slafkovskyn lisäksi kaksikin pelaa ylhäällä 3 vuoden päästä niin voidaan sanoa draftin olleen nappisuoritus.

Draftin teemana/strategiana oli selkeästi peliäly ja nopeus. Pakkien kohdalla varsinkin aiemman vähän kookkaamman paletin lisäksi nyt haettiin pari go big or go home hakua kiekolliselle puolelle.
 
Viimeksi muokattu:

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Hiukan toivoin kokeneempaa apukoutsia mut mennään sitten uuden oppiminen edellä.

Voi olla ihan hyväkin valinta, annetaan mahdollisuus. Nyt on siis kaksi entistä kokenutta pelaajaa puikoissa joilla molemmilla valmentajaura alkumetreillä. Toinen hyökkääjä toinen puolustaja joten ainakin pelin osa-alueiden pitäisi olla tasapainossa.

Mielenkiintoista nähdä millaiseksi joukkueen pelitapa muodostuu ja myös kelle sorvataan joukkueessa kapteenin viittaa.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Kyllä tuonne kaipaisi jotain kokenutta pelitapakoutsia eli ei mitään Bownessia. Voi tietysti olla, että mennään pelaajien kehittäminen etusijalla ja koitetaan juuri syventyä perusasioihin, ilman monimutkaisia taktiikoita. Turpaan tulee illasta toiseen, mutta toivottavasti se ei syö MSL:n uskottavuutta. Tietenkin tuo varmistaa bottom5-sijan ja mahdollisesti hyvän varausvuoron. Puolustus on näillä näkymin varmaan liigan kahden huonoimman joukossa.

Itähän on vahvistunut hurjasti tänä kesänä, joten kyyti on varmasti monena iltana kylmää. Jotain Lännen kiertuetta joukkue odottanee ihan mielellään, että pääsee pelaamaan suurin piirtein oman tasoisiaan Anaheimin, Arizonaa, Settlea ja San Josea vastaan. Yleensä länsikiertueet ovat olleet tervanjuontia, huolimatta joukkueiden tasosta.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Kyllä tuonne kaipaisi jotain kokenutta pelitapakoutsia eli ei mitään Bownessia. Voi tietysti olla, että mennään pelaajien kehittäminen etusijalla ja koitetaan juuri syventyä perusasioihin, ilman monimutkaisia taktiikoita.
Toisaalta mitäpä me tiedetään vielä MSLn pelitavasta, viimekauden loppu oli lähinnä raapaisu ja varmasti silloin keskityttiin enemmän positiivisen ilmapiirin luomiseen ja pelaajiin kuin isompiin pelitavallisiin muutoksiin kesken menetetyn kauden.

Nythän se sitten syksyllä nähdään millaista pelitapaa St. Louis ja Robidas haluavat joukkueelle tuoda. Voihan se olla positiivinenkin yllätys. Hyökkäävä kiekko jo itsessään olisi piristysruiske viimevuosiin verrattuna. Ja toivottavasti pelitavallisesti jotain vihjeitä saatiin jo myös draftatuista pelaajista.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Ei ole vielä Dachilla sopimusta mutta ennakoivat Kakon diilin olevan aika suora verrokki. Todennäköisesti laitetaan siis 2 vuotta ja pikkasen yli kakkosen lappu.

Siinä jää sitten sekä seuralle että pelaajalle mahdollisuus katsoa mihin eväät riittää ja millaiseksi pitkä diili muodostuu luvuiltaan.

Tilaa capissa ei kuitenkaan tällä hetkellä ole, joten jotain peliliikkeitä vaaditaan.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Montreal sai kunnian olla Athleticin contract efficiency listauksessa joukon viimeinen. Pudotusta viimekaudesta 13 pykälää. Isoksi osaksi tätä toki selittää myös viimekauden slumppi. Eli mallissa on sopimusten arvo suhteessa toteutuneisiin ja projektoituihin tehoihin. Junnusopparit ei ole mukana.

Montrealille yksi voitto laskennallisesti maksaa 4.43m siinä missä listan kärkijoukkue Floridalle 3.74m. Tästä toki huomaa samalla että cap aikana seurat ovat kuitenkin aika lähellä toisiaan. Mitälie malli antaisi joltain pre cap eralta ois mielenkiintoista tietää.

Anyway. Tästä ei voi kuin parantaa. Sekä pelillisten esitysten että sopimusten arvon puolesta. Ensi kaudeksi tavoitteeksi puolivälin parempi puoli. Ja siitä kohti kärkeä sitä mukaa kun vanhat rasitteet poistuu sopimuksista ja nuoremmat kasvaa isoihin saappaisiin.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Taitaa olla aikamoinen logjam noiden sopimusten suhteen. Siis monella joukkueella. Jos ymmärsin oikein, niin jos joukkue joutuu laittamaan pelaajan LTIR-listalle ennen kautta, niin kauden aikana ei ole mahdollista saada juoksevaa caphyötyä ja tuota hyötyä Habsit hakevat. Tähän perustui mm. Weberin poistreidaaminen. Tällä hetkellä vain näyttää siltä, että Hoffmanista tai Dadonovista ei ole mahdollista päästä eroon. Dadonovista tosin uskon, että voisi saada jotain deadlinella, joten hänen myyminen halvalla ei välttämättä kiinnosta. Toisaalta onhan Habseillä vielä aikaa, kun Dachin sopimuksen voi tehdä vaikka vasta kun kausi on alkanut. Muutenhan paketti on kohtalaisesti kasassa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aHab

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Taitaa olla aikamoinen logjam noiden sopimusten suhteen.

Sepä se.

Haluaisin esimerkiksi nähdä Canadiensin selvittävän kunnolla ensi kaudella mihin Harvey-Pinardin ja Ylösen rahkeet riittää. Se olisi tehtävä nyt, sillä molemmilla sopimus päättyy tulevan kauden jälkeen. Näiden kavereiden takana on tulossa uusia nuoria, etunenässä Slafkovsky, Farrell, Roy, Mesar jne.

Mutta kuinkas tuon tosiaan teet, kun siellä on Drouin, Dadonov, Hoffman ja myös kauaksi aiemmasta tasostaan vajonnut Gallagher? Jos näistä kavereista haluaa jonkun kaupaksi, sieltä pitäisi ensin saada tehoja irti... ja se ei onnistu katsomosta tai nelosketjusta käsin. Drouinia esim. pitää paapoa priimaminuuteilla ja parhailla ketjukavereilla, jotta sieltä saisi edes sen 10 maalia ja 49 pistettä (kyseisen herran Habs-keskiarvo) irti...

Ei näitä kavereita saa kaupaksi, ellei ole valmis ottamaan kaupassa hieman pataan. Ja toistaiseksi Hughes ei ole ollut moisesta innostunut.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Ei näitä kavereita saa kaupaksi, ellei ole valmis ottamaan kaupassa hieman pataan. Ja toistaiseksi Hughes ei ole ollut moisesta innostunut.

Tässä taitaa kyllä aidosti olla myös osa yhtälöä että vastaanottavia seuroja ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi. Jos sopimusten dumppaamisesta pitäisi maksaa samalla palasia joita Team HuGo pitää osana joukkueen tulevaisuutta niin eihän sekään vie asioita eteenpäin.

Eihän tässä onneksi mikään hoppu Canadiensin osaltakaan ole. Tämä kausi voidaan hyvin katsella millaiseksi paletti rupeaa muodostumaan ja kenellä on eväitä jatkoon ja kellä ei.

Drouinia ei ota kukaan nyt. Deadlinella tilanne ehkä voi muuttua jos joku pyttyjahdissa oleva seura haluaa kokeilla. Soppari on katkolla joten ei tarvitse sitoutua. Drouin toki ei ole mikään pleijaripelaaja mutta ylivoimalla hyödyllinen kuitenkin. On sitä rentaleita pienemmilläkin meriiteillä ostettu.

Dadonov ja Allen menevät kaupaksi varmasti.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Allen lienee helpoin, koska hyvä kakkonen ja halpa sopimus. Gallyllä on vain 6 joukkueen ei-lista, mutta sopimus karmea. Toisaalta Gally voi vielä nousta. Hän itse kertoi, että ei koskaan ehtinyt saada kroppaa kuntoon SC-finaalien jälkeen ja sen takia viime kausi oli heikko. Nyt on ollut aikaa laittaa kroppaa kuntoon, joten toivottavasti peli paranee.

Dadonovilla on 10 joukkueen ei-lista ja sopimuksesta on helppo syödä deadlinella puolet. Hoffmanin voi treidata mihin vain, mutta sopimusta tosiaan 2v jäljellä. Byron voisi olla myös hyvä pudotuspelilisä jollekin ja sopimuksesta voi syödä puolet. Drouin on iso kysymysmerkki, kun ei pysty edes pelaamaan.

Valitettavasti mitään nopeaa ratkaisua ei ole nähtävästi tulossa ja Dach ei siis tule saamaan sopimusta vielä. Voihan olla, että kauden alussa Price, Byron ja Drouin ovat kaikki LTIR-listalla.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Valitettavasti mitään nopeaa ratkaisua ei ole nähtävästi tulossa ja Dach ei siis tule saamaan sopimusta vielä. Voihan olla, että kauden alussa Price, Byron ja Drouin ovat kaikki LTIR-listalla.

Capin saa kuitenkin ylittää off seasonilla 10% ja Dachin sopimus kyllä hyvin tuohon mahtuu kun on ainoa jäljellä. Mutta ehkä tässä nyt odotellaan tietoa juurikin tuon kolmikon osalta missä mennään. Jos kaikki ovatkin terveinä kauden alussa sillon tulee pakkorako vastaan joka ei ole koskaan hyvä asia.

Taisi Montrealille myös tulla jonkinlainen pläjäys capin ylitys penaltya viime kaudelta bonusten takia. Uskomatonta kyllä joukkuesuoritus huomioiden. :D
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Capin saa kuitenkin ylittää off seasonilla 10% ja Dachin sopimus kyllä hyvin tuohon mahtuu kun on ainoa jäljellä. Mutta ehkä tässä nyt odotellaan tietoa juurikin tuon kolmikon osalta missä mennään. Jos kaikki ovatkin terveinä kauden alussa sillon tulee pakkorako vastaan joka ei ole koskaan hyvä asia.

Jep. HuGo maalaisi itsensä vielä enemmän kulmaan, jos nyt tehdään sopimus Dachin kanssa ja menevät yli capin. Silloin voi tulla tilanne, jossa jonkun Hoffmanin kylkeen on pakko laittaa 2x2nd round ja tuota tuskin Habs-johto haluaa. On tietenkin mahdollista, että esim. Hoffmania ei halua kukaan, vaikka saisi jotain kylkiäisenä. Eiköhän Habs-johto toivo, että jollekin joukkueelle tulee pakkorako hankkia hyökkääjä ja silloin HuGo astuu lavalle Hoffmanin/Dadonovin kanssa. Toivottavasti saavat hommat kuntoon mah. pian, mutta saattaa mennä kauden alkuun.

Samaa mieltä, että nyt olisi hyvä kausi testata mihin Ylösen ja Harvey-Pinardin rahkeet riittävät. Harvey-Pinard ehkä monikäyttöisempi, kun Ylönen taitaa olla tuollainen köyhän miehen Hoffman. Ylönen siis kolmosketjun pelaaja+yv-vastuu, kun Harvey-Pinard bottom6-pelaaja ja käsittääkseni myös hyvä koppipelaaja. Sekä tietysti paikallinen kaveri.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
On tietenkin mahdollista, että esim. Hoffmania ei halua kukaan, vaikka saisi jotain kylkiäisenä.

Luulen kyllä, että Hoffmankin deadlinella on ihan ok rental 1,5v sopimuksella. Varsinkin jos Habs vielä pidättää pienen siivun tarvittaessa. Yhden vuoden voi vielä palkanpidätystä maksella jos sillä diili toteutuu.

Joku ylivoimansa kanssa tuskaileva pleijarijengi korjaa kuleksimasta sopuhintaan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Luulen kyllä, että Hoffmankin deadlinella on ihan ok rental 1,5v sopimuksella. Varsinkin jos Habs vielä pidättää pienen siivun tarvittaessa. Yhden vuoden voi vielä palkanpidätystä maksella jos sillä diili toteutuu.

Joku ylivoimansa kanssa tuskaileva pleijarijengi korjaa kuleksimasta sopuhintaan.

Tuo vaatii Hoffmanilta paluun tuonne 30 maalin luokkaan. Ei yksikään tiimi halua vaikeaa persoonaa omaan koppiinsa todella vanhoilla näytöillä. Maalimäärät on laskenut jatkuvasti 36 -> 29 -> 17 -> 15. Jos puhutaan 15 maalin tekijästä tuollaisella caphitillä ja vielä jatkuvalla sopparilla niin eipä tuota kukaan huoli.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Tuo vaatii Hoffmanilta paluun tuonne 30 maalin luokkaan. Ei yksikään tiimi halua vaikeaa persoonaa omaan koppiinsa todella vanhoilla näytöillä.

Eihän Hoffman nyt sentään 32 vuotiaana ikäloppu ole. Eikä näytöt niin vanhoja ole. Joo kaksi edellistä kautta mennyt heikommin, mutta NHL tasolla kuitenkin hyvän tason snaipperi joiden palveluksista ollaan kiinnostuneita erityisesti keväällä kun etsitään vahvistuksia ja syvyyttä secondary scoring osastoon tai erikoistilannepelaamiseen.

Jälkimmäistä sekä St Louis että Montreal ostivat. Ja voisin veikata että joku seura on kiinnostunut juurikin deadlinella. Ei Hoffmania 30 maalin kausilla nykyisellään osteta, vaatisi tosiaan ensin nousun maalimäärissä.
 
Viimeksi muokattu:

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Drouin toki ei ole mikään pleijaripelaaja mutta ylivoimalla hyödyllinen kuitenkin.

Tässä kun on Drouin-pieksentää tullut harrastettua viimeiset viisi vuotta, niin pitää silti todeta, että Drouin myytiin aikanaan Canadiens-yleisölle nimenomaan kovana playoffs-pelaajana.

Ja Drouinin piste/peli keskiarvo on tosiaan kovempi pudotuspeleissä kuin runkosarjassa. Niin vaikeaa kuin se onkin uskoa... sekä junioreissa että NHL:ssä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Ja Drouinin piste/peli keskiarvo on tosiaan kovempi pudotuspeleissä kuin runkosarjassa. Niin vaikeaa kuin se onkin uskoa... sekä junioreissa että NHL:ssä.

Kappas. Otanta toki on NHL puolella pieni mut jotenkin Drouin on kyllä juuri Montrealin näköinen pelaaja. Aina osaa pelata juuri odotuksia vastaan.

Nytkin kun Montreal rankataan kivikovan Atlanticin pohjalle ni todennäköisesti ne pelaakin jonkun suonenvetokauden. Ettei vaan odotukset kohtaisi. Tuo sopisi kyllä ni sais pelaajat vaihtoarvoa.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Nytkin kun Montreal rankataan kivikovan Atlanticin pohjalle ni todennäköisesti ne pelaakin jonkun suonenvetokauden. Ettei vaan odotukset kohtaisi. Tuo sopisi kyllä ni sais pelaajat vaihtoarvoa.

Onneksi Itä on kaikkiaan vahvistunut niin paljon, että tuskin muu kuin viimeinen tai toiseksi viimeinen sija sieltä on tulossa. Lännen puolelta sitten jännitetään miten heikkoja mm. Arizona, Anaheim ja San Jose ovat. Kyllä bottom5-sija on hyvin todennäköistä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Onneksi Itä on kaikkiaan vahvistunut niin paljon, että tuskin muu kuin viimeinen tai toiseksi viimeinen sija sieltä on tulossa. Lännen puolelta sitten jännitetään miten heikkoja mm. Arizona, Anaheim ja San Jose ovat. Kyllä bottom5-sija on hyvin todennäköistä.

Joo todennäköinen oli väärä sanavalinta suonenvetokauden pelaamiselle. Bottom5 ois ihan hyvä kun sais lottovedon vielä Bedardiinkin. Laitan silti jonkun pikkuvedon sille et Montreal menee pleijareihin, saapahan kerrointa sille. Toi jengi ei vaan istu ennustuksiin. :)
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mitähän Habsit voisivat pyytää Vegasista Allenista? Onko 1st rounder liian vähän?
Taitaa olla maalivahteja sen verran paljon tarjolla, että tuskin ykköstä saavat. Esim Varlamov voisi lähteä käytännössä ilmaiseksi ja San Jose voisi jopa maksaa, että pääsee jostain mokesta eroon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös