Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Joukkue ei ole jälleenrakennusvaiheessa, joten en nyt oikein ymmärrä miksi junnuja pitäisi nostaa ykkösrooliin vain nostamisen ilosta? Asia olisi eri jos nuoret olisivat kuumia ja pystyisivät syrjäyttämään kärkimiehet omalla tekemisellään, mutta eihän se ole läheskään niin mennyt. Suzuki on pelannut hyvin viime kaudella ja tämäkin kausi on lähtenyt vauhdikkaasti, joten hän on ansainnut paikkansa toisessa isossa vitjassa. Eihän se nyt niin voi mennä että joku nostetaan ykköseen vain sen takia, että hänellä on potentiaalia. Jos homma ei toimi edes suojatussa roolissa, niin miksi sellainen kaveri onnistuisi vaikeassa paikassa? Esim Kotkaniemi on ollut lähempänä katsomokomennusta kuin ykkösketjua, joten en ihan heti osta tuota lausetta.
En tiedä, menikö sinulta viestini avainsana "kokeilla" ohi, joten haluan nostaa sen vielä uudelleen esiin. En tietenkään tarkoittanut junnujen roikuttamista väkisin kärkiketjuissa tai -pareissa vain siksi, että heistä pitäisi joskus tulla jotain isompaa, vaan etten ymmärrä miksei sellaisia kokeiluja tehdä satunnaisesti esim. tilanteessa, jossa joukkue on useamman ottelun tappioputkessa, eikä mikään toimi.

Voisi yhtä hyvin kysyä, miten hyvin pitäisi suoriutua suojatussa roolissa vaikkapa artturin, paulin ja victorin rinnalla, jotta ansaitsisi edellä kuvatun kaltaisessa tilanteessa edes mahdolisuuden näyttää kyntensä parempien ketjukavereiden kanssa? Esimerkkinä vaikka edellinen Leafs-matsi, jossa Kotkaniemi oli taatusti kuumimpien pelaajien joukossa ja "ansaitsi" hädin tuskin 13 minuuttia peliaikaa nelosketjunkin haaliessa huomattavasti enemmän peliaikaa läpi kolmannen erän tappioasemassa(!).

Lähinnä huolestuttaa se, että jos näitä tuleviksi soihdunkantajiksi kaavailtuja lupauksia roikutetaan loputtomiin löysässä hirressä heikompien ketjukavereiden kanssa odottaen tuloksia, niin en ihmettelisi jos se johtaisi kilpailuhenkisen ja kovat tavoitteet omalle kehitykselleen asettaneen nuoren lupauksen turhautumiseen. Näkisin mieluusti enemmän värinää ja rohkeita kokeiluja silloin kun niihin mahdollisuus ja järkiperuste on, en training campilta alkanutta kiveen kirjoitettua kokoonpanoa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Viime kausi oli jo sysimusta Habsille. Kuplaplayoffeihin pääsy ja sielä pärjääminen varmasti sokaisi monet. (Taidat kuulua siihen porukkaan) Ensimmäiset 10 peliä tällä kaudella menivät hyvin mutta sen jälkeen meno palasi samaan surkeaan trendiin kuin 19-20 runkosarja.
Kyllä minä katsoin vain tätä alkukauden meininkiä, joka on hyvä. Stabiilein jengi Kanukkien divarissa.

Noh, en myöskään nähnyt näitä viimeisimpiä pelejä, joissa ovat olleet huonoja, mutta aika pieni otoskoko kuitenkin.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Ei suuria yllätyksiä hyökkäyskokoonpanoon:
Tatar-Danault-Gallagher
Drouin-Suzuki-Anderson
Toffoli-KK-Perry
Lehkonen-Byron-Armia

Evans siis tippui pois ja Artturi tekee comebackin.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Ei Price laittanutkaan jumalmoodia päälle, vaan jatkoi tuota 82 %:n torjumista. Allenia vaan maalille seuraavaan peliin. Lehkonen kiitti vastuusta ja veti -3. Ei mennyt ihan putkeen Ducharmen debyytti. Varsinkin puolustussuuntaan aikamoista sekoilua tuon koosteen mukaan. Yv-maali sentään tuli, mutta sekin KK:n purjehtimisen avulla, ei voida puhua mistään yv-kuviosta.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Price pelasi mielestäni kuitenkin varmemmin mitä aikaisemmin tässä, viidestä maalista huolimatta. Canadiensilla ei ollut mitään asiaa johtaa 1-0 tuon ekan erän jälkeen, käytännössä hävisivät jokaisen kaksinkamppailun ja antoivat liukuhihnalta kiekkoja Winnipegille omalla alueella. Minun silmiin Price piti joukkueen pelissä, yksi helponoloinen (olikohan 3-3 tasuri) sieltä patjojen alta livahti, mutta se maali menee Suzukin piikkiin... ehti hyvin päätykiekkoon, mutta kun piti pysäyttää joko kiekko tai mies niin ei tehnyt kumpaakaan.

Kaksinkamppailut ja kiekossa pysyminen päivän avainsanat. Canadiens hävisi molemmat kirkkaasti ja kautta linjan.

Ykköspakkipari pelasi surkean pelin, unohtivat pelaajia selän taa, surkeita syöttöjä ja muuten vaan sellaista "kunhan tässä vähän seisoskelen niin kai se on hyvä" meininkiä, josta Jets rokotti ainakin pari osumaa.
Rajusti on peli sekaisin omalla alueella, kiekon kanssa ja ilman. Kaikki pitää tehdä kiireellä. Hyvä hyökkäys saa toki puolustuksen näyttämään huonolta, mutta tässä on kyllä kaivettu ihan omaa kuoppaa jo pitkän aikaa. Se on ihan jees jos Duhcharme tykkää hyökkäysvoittoisesta pelistä, mutta sellaista on turha odotella niin kauan kun omalla alueella ollaan noin kipsissä.

Jonkun pitäisi istuttaa nuo nuoret sentterit videon ääreen ja näyttää, että kun mennään vastustajan siniviivan yli, niin siinä on sellainen viiden metrin kaistale heti jossa kiekkoja ei sitten menetetä, eli ratkaisut ja syöttöjen voimat sen mukaan. Sekä Suzuki että Kotkaniemi - ja valitettavan moni vanhempikin hyökkääjä - tuppaa köhimään kiekon vastustajalle juuri tuossa samalla kun kaksi muuta hyökkääjää on ajanut syvälle, ja sitten on taas saatanallinen kiire omiin.

Positiiviset loppuun, Armia osuu taas, which is nice.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Suzuki pääsee tietysti monilta ilman kritiikkiä, mutta hänkin on pelannut viime aikoina aivan surkeasti, ainakin tehojen valossa. Tuohon kun vielä lisätään Danaultin heikot tehot ja KK:n ailahteleva peli, niin soppahan on sillä selvä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
19 peliä Anderson kesti kasassa
Onkin ollut mukavan hiljaista täällä kun hankinnat Toffoli ja Anderson on olleet joukkueen parhaimmistoa. Allenista puhumattakaan. Mut tästä saakin hyvän astinlaudan, miten kehtasi mennä loukkaantumaan.

Ducharmen mukaan voi pelata jo tänään joten kovin pahasta loukkaantumisesta ei pitäisi olla kyse.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Melkoinen täyskäännös edellisestä pelistä, varsinaisella peliajalla homma täysin hallussa. Omalla alueella pelaaminen likimain täydellistä, Jetseille ei tippunut ylimääräistä aikaa kiekon kanssa nyt lainkaan. Kun omilla kiekko, tuki löytyi aina ja syötöt kohdallaan. Kummasti helpottaa hyökkäyksiin lähtöä kun ei tarvitse jatkuvasti juosta perässä ja roiski kiekkoa paniikissa...

Petryltä pari todella typerää jäähyä, jälkimmäisestä maali.

Jatkoaika... ei hyvää päivää Joel Armia... jos sitä vastuuta tulee tässä määrin paljon, niin jos edes vähän yrittäisi seuraavalla kerralla, jookos?

Noh, palanen kerrallaan kuntoon.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Kumpi avaa seur. pelin Allen vai Price? Ducharme varmasti haluaisi voiton alle ja tällä hetkellä se on todennäköisesti saada Allen maalilla.

Anderson palannee ensi viikolla peleihin. Danaultin 0+8 ei näytä siltä, että Danault hakee itselleen jättisopimusta. Suzuki sai sentään maalin.

Jos Danaultin kanssa ei sopimusneuvottelut etene, niin MB joutuu varmasti harkitsemaan hänen treidaamista. Vaikea on näillä näytöillä antaa se 6x6 -sopimus.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Jatkoaika... ei hyvää päivää Joel Armia... jos sitä vastuuta tulee tässä määrin paljon, niin jos edes vähän yrittäisi seuraavalla kerralla, jookos?
Ei hyvää päivää kun pelasi taas muuten vakuuttavan pelin ja nimenomaan yrittäminen nousi esille. Tästä syystä aloitti jatkoilla, ekä ollut yrittämisen puutetta havaittavissa senkään vaihdon aikana. Epäreilua nillittämistä on tosin havaittavissa.

Pricen tilanne menee jo huumorin puolelle. Tuskin kukaan osasi arvata, että laadukas kirittäjä ja lepo pudottaa Mr. 10M kakkosveskaksi.

Valmentajan vaihto tuntuu välittömältä housuun kusemiselta, kun lähes pakon sanelemana mentiin offseasonilla all-in. Bergevinin odotukset eivät taida olla aivan realistiset. Mielenkiintoista silti nähdä mihin Lt. Compton kykenee.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Oli ainakin yrittämistä taas. Se on positiivinen asia. Paljon toki laukauksia heikohkolta sektorilta mutta tällä peli ilmeellä niitä voittoja alkukaudesta napsui.

Jatkoajalla sit katseltiin vierestä kun kaveri lapioi maaliin. 3-3 on kuitenkin sen verran eri kiekkoa mitä alivoima että ne riistopaikat on todella harvassa. Siihen nähden molemmat Danault ja Armia kentällä oli hiukan liikaa. Toinen heistä ja vikkeläjalkaisempi hyökkääjä ois ehkä tasapainoisempi kombinaatio.

No mutta tästä kohti ensiviikkoa. Sama intensiteetti peliin ni kyl niitä kahden pojon matsejakin rupeaa taas tippumaan.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Armia on tehnyt maaleja, mutta 0 maalia tällä kaudella tehnyt Danault oli joidenkin mielestä outo valinta jatkoaikaa aloittamaan. Tietenkin Danault on paras aloittaja ja hyvä puolustamaan.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Habs nappasi 3-1 voiton Ottawasta ja tällä kertaa taisi tulla ihan hyvällä pelillä. Yv oli 2/3, jos sekin nyt lähtisi.

Isompi uutinen sen sijaan tuntuu olevan, että MB antoi kenkää maalivahtivalmentaja Waitelle. Waiten korvaa Sean Burke. Waitea on pidetty arvostettuna koutsina ja Pricen luottomiehenä, joten aika yllättävää tämä on.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Ei nyt mikään kummoinen otanta vielä, mutta onhan tässä jonkinmoista jatkumoa nähtävillä näissä kolmessa viime pelissä. Kontrolloitua tekemistä.

Puhuivat peliä ennen ja sen aikana, että Price ei lepäillyt tämän pidempää, koska Ducharme vakuuttui Waiten ja Pricen harjoituksia ennen ja jälkeen tekemistä lisätreeneistä tässä pelien välillä. Unohtiko Bergevin antaa memon päävalmentajalle...?
Noh, Pricen pelin ongelmat eivät todellakaan ole uusi pelkästään tämän kauden juttu. Tätähän tämä on ollut jo useamman kauden. Sikäli ei ole yllätys, jotain piristysruisketta tuo Price tarvitsee. On ollut huippuvahti pelkästään paperilla ja vanhoilla meriiteillä jo tovin, kaukalossa NHL:n keskikastia.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Habsin kannattaisi aloittaa harjoittelemaan 3v3-peliä reeneissä, jotta siinä olisi edes joskus jotain järkeä ja Armian ei pitäisi nähdä sekuntiakaan peliäaikaa jatkoajalla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Puhuivat peliä ennen ja sen aikana, että Price ei lepäillyt tämän pidempää, koska Ducharme vakuuttui Waiten ja Pricen harjoituksia ennen ja jälkeen tekemistä lisätreeneistä tässä pelien välillä. Unohtiko Bergevin antaa memon päävalmentajalle...?
Noh, Pricen pelin ongelmat eivät todellakaan ole uusi pelkästään tämän kauden juttu. Tätähän tämä on ollut jo useamman kauden. Sikäli ei ole yllätys, jotain piristysruisketta tuo Price tarvitsee. On ollut huippuvahti pelkästään paperilla ja vanhoilla meriiteillä jo tovin, kaukalossa NHL:n keskikastia.
Niin siis, toissapäivänähän maalivahtivalmentaja Stephane Waite sai kenkää.

Ja tilalle Montrealin scoutin roolista nostettu Sean Burke, Director of Goaltending -tittelillä.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
MB antoi Waitelle potkut vasta tuon Ducharmen lausunnon jälkeen.
Niin niin, mutta hauska että annetaan jotain lausuntoja, jossa on "vakuututtu tekemisestä" ja sitten perään annettiin potkut.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Niin niin, mutta hauska että annetaan jotain lausuntoja, jossa on "vakuututtu tekemisestä" ja sitten perään annettiin potkut.
Eiköhän tuossa ole kyse pidemmän ajan toiminnasta eli Pricen taso on ailahdellut jo useamman vuoden ajan. Tietenkin osittain varmasti johtuu siitä, että kakkosveskariin ei ole voinut luottaa ja Price pelaa liikaa. Lopputulos tietenkin ollut sama eli kakkonen häviää ja väsynyt Price häviää. Nyt on hyvä kakkonen ja Price pelannut silti heikosti, joten jotain piti tehdä. Nähtäväksi jää onko Price past IT vai vieläkö löytyy pari hyvää kautta?
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Niin niin, mutta hauska että annetaan jotain lausuntoja, jossa on "vakuututtu tekemisestä" ja sitten perään annettiin potkut.
Kute aHab tuossa viestissään totesi, niin Bergevin ei ollut tätä kommunikoinut vielä kenellekään (ainakaa omien sanojensa mukaan) ja jos oli niin sitten oli melko tyhmä lausunto Ducharmelta (johon en oikein usko). Näyttää ja kuulostaa oudolta, mutta taustalla ei taida olla sen ihmeellisempää kuin tiedon puute.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Siellä lorahti ketsuppipullo auki ihan kunnolla. Maaleja tasaisesti jokaiselle kentälle. Varmasti tekee hyvää kaikille. Hassua, että pakeista tehoille pääsi vain Weber 0+1 ja Petry 1+0. Ketjut tuntuvat löytäneen kemiansa, joka ei tietenkään ole hyvä Lehkosen kannalta, kun ei mahdu pelaamaan. Tietenkin positiivinen ongelma valmentajalle, että esim. Lehkonen ja Mete eivät mahdu kokoonpanoon, vaikka tuo tuskin lämmittää pelaajia itseään. Heidän pitää vain pelata paremmin, kun tilaisuus tulee. Ehkä se tästä lähtee, seuraavaksi vastaan tulee Vancouver, joka parantanut peliään niistä alkukauden rökityksistä ja haluavat varmasti maksella kalavelkoja. Aloituksista vielä, että KK voitti "vain" 87%:ia aloituksista, Suzuki 20%:ia. Ylivoimia Habsit kyllä saavat liian vähän.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Habsit nappasivat Ouelletin ja Dauphinin mukaan taxiin, kun lähtivät vierasreissuun. Dauphin meni siis tällä kertaa Poehlingin edelle nokkimisjärjestyksessä. Muut taxilaiset ovat: Frolik ja Lindgren. Byron on taxissa, mutta tuo on pelkästään palkkakattotoimenpide.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy