Monikulttuurisuus – rikkaus vai vitsaus?

  • 3 103 438
  • 24 186

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa +suomalaiset maailmalla +Kärpät

Kaipa tuollainen gangsta-kulttuuri on myös monikulttuurisuutta. Ei tuollaista ainakaan 1990-luvulla ollut. Jotain tarttis varmaan tehdä, jotta tuollainen gangsta-kulttuuri ei yleisty enempää.
Mutta onko tuo jopa kulttuurista omimista? Kohta joku älähtää että "tehkää vaan rikoksia mutta gangsta-meiningin apinointi matkiminen on kiellettyä!"
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta onko tuo jopa kulttuurista omimista? Kohta joku älähtää että "tehkää vaan rikoksia mutta gangsta-meiningin apinointi matkiminen on kiellettyä!"
Gangsta-meininkiinhän sisältyy paljon niitä elementtejä ja sellaista käytöstä, joista Chris Rock "ränttäsi" jo 1990-luvulla. "Ooh I hate niggaz! Boy I wish they let me join the Klu Klux Klan!" - Chris Rock -
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Propsit vaimolle, että uskalsi kavaltaa omaa kulttuuriaan toteuttaneen miehensä. Vai olisiko pitänyt vaieta ja pitää tilastot siisteinä?

Puhutaanko nyt kankaanpääläisestä perussuomalaisesta ja vuodesta 2018?
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tähän tämä erään nimeltä mainitsemattoman somettajan toiminta johtaa.
Kun joku yksittäinen pahoittaa mielensä niin se on asia, joka tuhoa kymmenien tai satojen ihmisten elinkeinon.
Näille valopäille pitää alkaa tulla vahingonkorvaus vastuuta tekemisistään pikkuhiljaa.
Markkinataloudessa kuluttaja päättää, mihin haluaa rahansa laittaa. Trendit ja arvostukset muuttuvat, eikä siihen ole muuta lääkettä kuin sopeutuminen.

Demokratiassa puolestaan jokaisella (myös Miisa Nuorgamilla) on oikeus olla mitä mieltä tahansa. Jos tulkitsen oikein, ehdotat yllä, että "valopäiden" pitäisi maksaa siitä, että heillä on sinun mielipiteestäsi poikkeava näkemys. Liberalismille vieras ajatus.

Iltalehdeltä tutun heikkoa journalismia väittää yksioikoisesti, että turistitavaran menekki olisi kiinni jostain some-kampanjoinnista. Eiköhän siellä taustalla ole muitakin syitä, mutta ne eivät luonnollisesti herätä lukijassa tunnereaktiota, joten ne jätetään pienemmälle huomiolle.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Suomi ei ole Ruotsin tiellä. Tätä tilattiin ja tätä saatiin. Onnea kaikkien lapsille ja omalle vanhemmuudelleen kun eivät tule tätä menoa enää elämään turvallisessa Suomessa 20 vuoden päästä. Jätän tämän vain tähän.

 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Vielä vuosi sitten katujengejä ei vielä ollut lainkaan eikä niitä pitänyt syntyäkään. :tirsk:



Joo. Tämä kaikki on tullut poliisille ja päättäjille ihan yllättäen ja pyytämättä. Kukaan ei olisi voinut edes arvata, että asiat kehittyy tämäsuuntaisesti. Mielestäni nyt on aika miettiä ja perustaa työryhmä, missä arvioidaan mitä valkoihoiset heteromiehet ovat tehneet väärin näille ulkomaalaisjengiläisille ja miten heidän tulee tehdä asiat paremmin, jotta jengiläisillä on hyvä olla Suomessa.

Sisäministerin mielestä tämä sen sijaan on hyvä suuntaus tai ainakaan ei mainitse missään, että tämä olisi hirveän negatiivinen suuntaus.
 
K

Kiekkokatsoja

Ruotsista viime vuosikymmenellä kerrottiin, kuinka kulttuuri rikastuu, kun maahan tulee eri kansalaisuuksia paljon. Tänään ilmoitettiin, että Ruotsiin tulee 10000 poliisia lisää, torjumaan jengirikoksia.
Ajat muuttui.
Suomessa oli keskustelussa, että väheneekö poliisien määrä.
 

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Monikulttuurisuus loi 10 000 työpaikkaa lisää. Nuo polliisit voisi rekrytoida arabiankielisten joukosta, niin tuntisivat kieltä ja kulttuuria paremmin kuin svenskit. Heidän olisi helpompi soluttautua jengeihin kuin kantaväestöön kuuluvien.





Tuolla videolla eräs ruotsalainen rasisti kertoi jo vuosia sitten miten Ruotsista ei tullutkaan paratiisia, vaikka olisi voinut tulla. Ongelmat olivat jo silloin kaikkien havaittavissa, mutta niitä ei haluttu havaita. Nyt on valtaapitävien yksinkertaisesti pakko havaita ongelmat ja toimia, vaikka olisivat voineet toimia jo vuosia ja vuosikymmeniä aiemmin, mutta kun ei kiinnostanut silloin. Kumma ettei tällä kertaa ehdotettu diskuteerausta ja lisää rahaa kotouttamiseen, vaan vahvistetaan valtion väkivaltakoneistoa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kyllä taas vaihteeksi vähän närästää, aamulla gangstaräppäreistä juttua ja kohta perään uutiset Oulun törkeistä lapsenraiskauksista.

voi perkele sentään tätä touhua.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Kyllä taas vaihteeksi vähän närästää, aamulla gangstaräppäreistä juttua ja kohta perään uutiset Oulun törkeistä lapsenraiskauksista.

voi perkele sentään tätä touhua.

Täytyy panostaa kotouttamiseen. Myös meidän tulee olla avoimempia ja vastaanottavaisempia, että tänne olisi mukavampi tulla.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Mielestäni nyt on aika miettiä ja perustaa työryhmä, missä arvioidaan mitä valkoihoiset heteromiehet ovat tehneet väärin näille ulkomaalaisjengiläisille ja miten heidän tulee tehdä asiat paremmin, jotta jengiläisillä on hyvä olla Suomessa.
Aluksi pitää järjestää Sibelius-akatemiaan ja Teatterikorkeakouluun gangsta-rapin professuurit. G-räppäreille omat Idolsit ja Voicet sekä Vain kuolemaa -hymistely.
Ja tietenkin pudotuspeli jollekin eksoottiselle saarelle, josta leikistä tippuneet tuodaan sinkkiarkuissa himaan.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura

Herra Hopotin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jos nyt meinaat tätä keissiä: Useita miehiä syytettynä lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista Oulussa – seitsemän jutun kokonaisuus käräjillä

...niin artikkelin mukaan "Syytetyt ovat kantasuomalaisia miehiä" - en tiedä sitten oisko niitäkin pitänyt kotouttaa lisää.

Jos satuit katsomaan polliisin kopissa istuneen ensimmäisen vangitun kuvan ja näit siinä "Matti Suomalaisen" niin onneksi olkoon hyvästä havainnointikyvystä.

E:korjasin oikeudessa sanan poliisin kopilla
 
Viimeksi muokattu:

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Jos satuit katsomaan oikeudessa istuneen ensimmäisen vangitun kuvan ja näit siinä "Matti Suomalaisen" niin onneksi olkoon hyvästä havainnointikyvystä.
Siis ilmeisesti tässä on kyse kahdesta eri keissistä. Oulussa näköjään sattuu ja tapahtuu.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Jotkut henkilöt vaan eivät osaa arvostaa suomalaista yhteiskuntaa, vaikka heidät hyvää hyvyyttään on tänne hyväksytty asumaan. Valitettavasti tuokin Milan Jaff edustaa vain jäävuoren huippua, sillä samanlaisia yhteiskunnan turvaverkon läpi pudonneita nuoria miehiä on lähes kaikissa Suomen kunnissa. Jaff edustaa kurdeja, mutta kyllä niitä on ihan supisuomalaisiakin nuoria miehiä, jotka ihannoivat tuollaista villin lännen meininkiä.

Kasvatuksesta se lähtee, sitten on koulutus ja kaiken lisäksi pitäisi olla vielä omaa haluakin. Jotkut vaan eivät halua nähdä vaivaa ja valitsevat sen helpoimman tien päästä käsiksi rahaan. Mielessäni olisi paljon pahempaakin sanottavaa, mutta on parempi, että jätän tämän asian tähän.

Myrkyllistä, niin helvetin myrkyllistä on tämä päivän aiheena olevan henkilön levittämä maailman kuva ja surullisinta siinä on se, että millään ei tunnu olevan väliä, ei toisen omaisuudella, ei toisen fyysisellä koskemattomuudella eikä toisen hengellä. Isoilla somejäteilläkin pitäisi olla jonkinlainen vastuu siitä, millaista paskaa ne sallivat omilla apeillaan levitettävän, mutta harva heitä siitä asiasta lähtee käräjille vaatimaan.
 
Viimeksi muokattu:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
joten nyt voin kysyä mikä siinä niin pöyristytti?
Missä kohtaa viestissäni olin pöyristynyt? Että näin = pöyristynyt? Onko tämä pöyristymisketju vai rikkaus/vitsaus?
Ilmeisesti sinun Indoktrinaatiossasi asia on näin. Älä laita minulle sanoja suuhun.
Eikä tarvitse vastata.
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Vai, että oikein Gangsta Rap-sota. Oliko ysärillä myös Hard Rock-sota kun Marko Hirsma ilmoitti Backslidersin viimeiseksi jääneellä keikalla Undertakers MC (Nyk. Bandidosin) tulleen pelikentille? Olihan kyseinen bändi lähellä jengikulttuuria toki jo ennen tuota. Vituttaa kyllä tämä mutkien suoraksi vetäminen.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös