Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

MM-kisojen mediaoikeudet MTV Oy:lle

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana axe, 28.04.2010 klo 15.20.

 1. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  En puolustele maikkarin paskapakettia, (joka on itsellä myös tilauksessa) mutta tuo peli näytettiin netin kautta ja oli siis kyllä ihan suoranakin katsottavissa. Toki nyt, kun kanavapaikat loppuivat kesken, niin ehkä olisi ollut oiva veto näyttää tuo peli joltain ilmaiskanavalta, jotta kaikki pelit olisi olleet katsottavissa televisiosta. Olen sen verran mukavuudenhaluinen mätisäkki, että en jaksanut netistä tuota peliä tuohon vierelle avata.
   
 2. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jani Uotilan insertit on yleensä poikkeuksetta timanttisia, mutta pelaajahaastatteluissa jankataan nyt kerta toisensa jälkeen samoja asioita, joihin liittyen Uotila tuo aivan liikaa omia ajatuksiaan ja asenteitaan esiin sekä kysyy täysin turhaan johdattelevia "onko vesi märkää" -tyyppisiä kysymyksiä. Eikä pelaajat voi tietenkään vastata kuin tasan yhdellä tavalla. Haastattelut on tehty nyt valitettavasti vain Uotilan oman narratiivin tukemiseksi. Tämä on tietenkin väärä lähtökohta ja pois sellaisista kysymyksistä, joiden kautta näistä usein vähän väkinäisistäkin haastattelusta voisi muodostua edes joskus ihan laadukkaita ja sisällöltään mielenkiintoisia kokonaisuuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2017 klo 18.31
 3. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Mun mielestä Uotila edustaa dramaattisuuksineen ja persettä nuolevine leijona-haastatteluineen tätä Tammisen kaltaista maskottihuumoria. Voisi oikeasti piristää näitä kokonaisuuksia, jos toimittajia vaihdeltaisiin ja annettaisiin mahdollisuus (tarvittaessa) kriittisempäänkin otteeseen.
   
 4. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Odotan innolla kisojen siirtymistä YLE:lle. Nuorten kisoissa on saatu jo muistutusta siitä, että urheilujournalismin laatu asuu YLE:ssä. Erityisesti studio-osuuksissa, joissa asioista tietävät ihmiset puhuvat niistä niiden oikeilla nimillä, eivätkä luodakseen hypea ja myydäkseen kanavapaketteja puhu Karjala-lippiksiä miellyttäviä juttuja. Ei mitään haistapaska-slidereita voimasuhteista, Veikkauksen tulosveto -mainoksia, päivän paras twiitti ynnä muuta sisällötöntä sontaa, mikä ei oikeasti kiinnosta ketään.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Varmaan tiesitkin, mutta MM-kisat näkyvät maikkarilla ainakin kevääseen 2023 saakka. Odotan minäkin tuota, mutta en jaksa ihan vielä innostua.
   
 6. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Toi pelaajien mielistely ja nuoleminen on muuten täysin totta, Uotila tekee sitä kiusallisen paljon ja täysin häpeilemättä. Vastenmielistä touhua ja vie journalismilta entisestään uskottavuutta.
   
 7. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Mahtavaa, jotakuinkin kaikki matsit taitaa nyt näkyä 50fps, kiitos cmore.
  Ja te keillä on pätkimis ongelmia Chromecastin kanssa, muistakaa kokeilla käyttää virrat pois ennen matsia, auttaa ainakin itsellä ja on voinut katsoa kisat ilman nykimistä tai katkoja.
   
 8. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  En itse asiassa tiennyt. Sopimushan päättyi näihin kisoihin, mutta nähtävästi on tehty uusi diili.

  Kovin ikävä tieto.
   
 9. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  "Illan pelaaja"-äänestys, tai jotain: Joonas Korpisalo. Harri Säteri ei ollut edes vaihtoehto. Formulaselostajakin nauraa "Jarmo Kekäläisen sanoin, tilastot eivät valehtele".
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Eräs humoristinen keskustelufoorumi näiden temppujen takana.
   
 11. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Olen aina pitänyt kovasti Mertarannan selostuksista, vaikka hänelläkin puutteensa on. Itse en jaksa pahastua entisistä neidoista, toistuvista fraaseista tai ylidramaattisuudesta. Vuosi vuodelta enemmän itseäni on kuitenkin alkanut ärsyttää hänen Suomen pelitapaan liittyvät ohjeistuksensa kesken selostuksen. Paraatiesimerkkinä Sveitsi-ottelun Suomen ainoa oikein perusteellisesti otettu viivelähtö (jota ilmeisesti uniset Ameriikan veljetkin ovat ihmetelleet). Antero-setä alkoi neuvomaan kesken tilanteen, että tästä ei hyvä seuraa. Seurasi kuitenkin koko pelin rakenteellisesti paras hyökkäys, joka tukahtui hyökkäysalueella Savinaisen tuhnuiluun kiekon kanssa.

  Samaa tautia on myös etenkin Viasatin veljillä, Mäkisellä ja Kainulaisella, jotka eivät voi sietää viivelähtöjä eivätkä katso aiheelliseksi edes nimetä niitä selostuksissaan.
   
 12. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Minusta tuo(kin) tilanne näytti siltä, että kiekko pomppi pois lavasta Pariisin paskan jään takia. Noita tilanteita oli eilisessä pelissä valtava määrä, joissa kiekko karkasi pelaajan lavasta paikassa, jossa sen hallitseminen näytti kotisohvalta katsellen kovin helpolta.
   
 13. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Voi olla joo. Pointtina minulla ei ollutkaan syyllistää Savinaista vaan kehua tuota hyökkäyksen rakennetta, kun kerrankiin maltettiin (tai saatiin tilaisuus) lähteä oikein perusteellisen hitaasti viiveellä.
   
 14. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Ja voi sitä tuuletusta Suomen tehdessä maalin. Pakko sanoa, että minulle MM-kisat eivät tunnu samalta ilman Mertsiä. Suomen pelikin yleensä kuulostaa paremmalta, toki kääntöpuolena melkein jokainen vastustajan paikka on hyvin vaarallinen ja pelottava tilanne. No näissä kisoissa pienistäkin tilanteista on tullut välillä vaarallisia katastrofia lähenteleviä fiaskoja, joten eikai ihan turhaa ole luonnehtia esim. vastustajan rännikiekkoa vaaralliseksi. =D
   
 15. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Sama vika täällä kyseisellä yhdistelmällä: noin viiden sekunnin välein ruutuun tulee latauspylpyrä, tämä nimenomaan 50 fps-lähetystä katsottaessa, 25 fps toimii moitteetta. Suoraan tietokoneelta katsellessa pätkimistä 50 fps-lähetyksessä ei myöskään ole.
   
 16. HockeyIsLife Jäsen

  Hoh hoijaa tätä studiota taas. Venäjä - Yhdysvallat -matsi alkamassa ja studiossa näytetään jotain Suomen aamujäitä ja pohditaan leijonien ylivoimaa. Miksi edes pistää studio-osuutta ennen tätä päivän matsia, jos itse kamppailua ei pohjusteta juuri mitenkään? Ihan kuin leijonista ei muutenkin näitten kisojen aikana kerettäisi riittävästi horisemaan. Luulisi muutenkin, että kaikille katsojille Suomen pelaajat ja joukkue on se tutuin, joten olisi katsojillekin hedelmällisempää saada tietoa näistä muista jengeistä.

  Voi tosin olla, että Nieminen ja Törmänen eivät tunne ketään Venäjän tai USA:n ryhmästä. Tähän mennessä yksi kisojen studion huippuhetkistä oli, kun Aravirta totesi ihan suoraan, ettei tunne näitä pelaajia, eikä osaa siksi antaa arvioita. Mitä tällaisilla "asiantuntijoilla" tehdään?
   
 17. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On tää kertakaikkisen unista, kun yhteisiältään 118-vuotiaat herrat J.Jalonen ja H.Aravirta jauhaa studiossa unettavan rauhallisella ja tappavan tasaisella tyylillä partiopoika Niikon kanssa. Ja kun kolmas asiantuntija on J.Tamminen, niin näiden kolmen sankarin yhteisikä on vaatimattomat 184 vuotta. Maikkarin johto, etupäässä urheilupäällikkö Markus Autero arvostaa näemmä tämmöistä tasaisen varmaa, virkamiesmäistä ja tylsähköä analysointia. Mutta sellaista sisältöä tarjotaan millaiset esimiehet. Ja Auterohan on tyyppinä täysin HMV, joten sikäli ei yllätys.

  V.Niemisellä pitäisi olla vakiopaikka Aran/Jalosen vieressä. Nurmista oli kiva kuunnella, kun veti tunteella. Löytyi kaivattua räväkkyyttä ja vahvoja mielipiteitä, mikä takasi viihtymisen. Mutta oli nähtävästi liian räväkkää, kun ei päässyt enää lauteille. Sen sijaan Törmänen pestattu Maikkarille myös, ainakin keikkahommiin. Siinä taas yksi sankari, jolla ei ole kunnon mielipiteitä mistään. Tai ainakaan uskallusta sanoa mitään suoraan. Ihan täysi joojoo-mies. Jatkumoa tälle johdon valitsemalle linjalle. VMP.
   
 18. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Miksei Sakari"Abe Simpson" Pietilää käytetä enää asiantuntijana?
   
 19. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Eikös Nupen pitänyt olla tänäkin vuonna studiohommissa?
   
 20. slapshot-77 Jäsen

 21. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Nupe on osallistumassa loppukuusta tällaiseen Moottoripyöräkisaan Vierumäen nurkilla: Vierumäki Grand National - Nordic Sport & Event , joten päähuomio lienee siihen treenamisessa Keski-Euroopan reissun sijaan.
   
 22. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eikös "asiantuntijat" hoitelee hommaa ihan Pasilan päästä?
   
 23. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Enpä tiedä onko tälle kysymykselle ihan sopivin otsikko, mutta koitetaan. Eli löytyisikö jostain kootusti tietoja muiden maiden kuin Suomen tv-lähetysten katsojalukuja (esim. ennätyksiä tai jotain yksittäisiä esimerkkejä viime vuosilta)? Sehän on selvää, että Suomessa jääkiekkoa katsotaan aivan käsittämättömän laajasti, eikä juuri missään ylletä vastaaviin väkilukuun suhteutettuihin katsojalukuihin minkään lajin osalta. Mutta olisi ihan mielenkiintoista nähdä numeraalista dataa, siitä että missä kokoluokassa muiden kärkimaiden luvut pyörivät, missä olympiakiekko ja MM-kisat kiinnostavat eniten.

  Sen muistan, että Vancouverin 2010 finaalin luvut olivat ennätysluokkaa sekä Kanadassa että USA:ssa, ja nopealla googletuksella jossain vaiheessa finaalilähetystä katsoi 80% (!!) kanadalaisista keskiarvon ollessa 16.6 milj., USA:ssa vastaavasti 27.6 milj. (edellinen isompi luku jenkeissä Miracle on Ice -ratkaisuottelu Suomea vastaan 1980).
   
 24. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Manu
  Äsken sitten lopetti Ipad Air 2 hetkeksi toimintansa samalla kun cmoore taas kaatui CC2-kombolla. Oli eka kerta kun omppukin menee jumiin mutta aspa sanoi että ei mitään vikaa softissa :)
   
 25. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Turnaus alkaa olla lopuillaan, joten nyt voi jo vetää yhteen kisat televisioinnin osalta. Maikkarin lähetyksissä on paljon paskaa, mutta myös joitain hyviä asioita.

  Selostajat jakavat aina mielipiteet, mutta pääosin paketti on kunnossa. Mertaranta sopii edelleen Suomen peleihin, vaikka pelinymmärrys ja varsinkin pohjois-amerikkalaisen kiekon tunteminen kaipaisikin petrausta. Muut selostajat täyttivät paikkansa, mutta mitään erityistä ei kuultu eikä nähty.

  Parasta antia Maikkarilla on Pasilan studiotiimi, mutta sitä kuullaan lähetyksissä aivan liian vähän. Jukka Jalonen ja Hannu Aravirta eivät ehkä ole viihdyttäviä, mutta asiantuntemus ja uskottavuus on huippuluokkaa. Noi lähetykset on niin täynnä oheisviihdettä Tameineen ja top5 koosteineen, että itse peliin keskittyvä studio on elintärkeää vastapainoa. Teemu Niikko on edelleen studioisäntänä valtakunnan kärkeä, joten tämä osasto toimii. Ville Nieminen on omalaatuinen tapaus, mutta ymmärtää peliä ja heittää hauskoja onelinereita. Antti Törmänen on ollut aika pienessä roolissa, mutta täyttänyt paikkansa hyvin.

  Lähetysten surkeinta antia ovat turhat ja koko ajan toistuvat MM-uutiset, Tami ja hänen adjutanttinsa, top5 pakkosyöttö, musiikit ja Maikkarin torsot lähetykset.