MM-kisat, Saksa 2010: Suomen kokoonpano

  • 564 564
  • 1 945
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joukkueessa neljä Kärppä-kasvattia!! : )

Juhamatti Aaltonen, Topi Jaakola, Lasse Kukkonen ja Pekka Rinne. Lisäksi viidentenä "pohjoisen poikana" Jussi Jokinen ponnisti kiekkokansan tietoisuuteen Kärpistä, alunperin mies on kotoisin Kalajoelta.

Eikös Jussi Jokinen pelannut Kärpissäkin junnuikäisenä, joten voitaneen lukea omiin kasvatteihin?
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joukkueessa neljä Kärppä-kasvattia!! : )

Ei huonosti. Eikä huonosti sekään, että mukana seuraavat JYPin nimet:

Risto Dufva, Kari Virpiö, Timo Vaitinen, Sami Vatanen, Juha-Pekka Hytönen ja Antti Pihlström. Kai me vielä Jarkko Immonenkin lasketaan JYPin mieheksi. :)

Jalos-Jukkaa ei sentään enää kehtaa, siitä on niin kauan.

Uskomatonta, ettei vielä yhtään mouhoa siitä, että Vatanen pääsi mutta Granlund ei! Ehkä sillä pelipaikalla on sitten väliä.
 

Calgaryman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Panthers
Viisaat valinnat Jaloselta, Laakson valitsematta jättämistä lukuunottamatta. Minäkin olisin toivonut Mikkeä mukaan, mutta ei hänelle ole yksinkertaisesti paikkaa joukkueessa. Nyt kun Osalakin tuli (onneksi) niin kolmosketjussakaan ei olisi ollut paikkaa. 13.hyökkääjäksi otettiin sitten odotetusti vähän monipuolisempi pelaaja kuin Mikke (Santala/Hahl).

Hyökkäys ketjut näyttävät aika selviöiltä:

Miettinen - Immonen - JJ
Kapanen-Kontiola-Aaltonen
Korpikoski-Lehterä-Osala
Komarov-Hahl/Hytönen-Pihlström

Vaikea tuohon on Mikkeä laittaa.
 

mestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruutu bros. Ilves. George Parros. Vaasan Sport
Ilman muuta on selvää, että suomalaisella jääkiekkofoorumilla rakennetaan vitunmoinen itkumuuri jokaisen arvokisajoukkueen nimeämisen jälkeen, mutta siitä nyt ei kannata välittää. Se nimittäin tosiaan tapahtuu ihan aina. Jos Granlund olisi valittu, itkettäisiin siitä, että heiveröinen nulikkaa pääsi joukkueeseen pelkällä superjunnustatuksella.

Mielelläni olisin toki minäkin nähnyt Granun (tai Härskin) joukkueessa, mutta tärkeintä oli heidän pääsy EHT:lle. Siellä mitattiin poikien taso, ja lopulta kumpikaan ei esittänyt mitään mullistavaa. Toki itsekin hämmästyin puolustavien sentterien (Hahl, Hytönen, Santala) määrää, ja itse olisin jonkun noista vaihtanut juuri Granlundiin, mutta tällä kertaa näin.

Jos helmikuun senioripainotteisten olympialaisten jälkeen joku olisi tullut sanomaan, että Saksan MM-kisoissa Suomen joukkueessa pelaavat Korpikoski, Lehterä, Osala, Aaltonen ja Vatanen, olisin ollut aivan saatanan innoissani. Niin olen nytkin.

Paras joukkue vuosiin. Loistavaa Jukka.

Kiima on alkanut.

Kröhöm... katsoppa viestini tämän ketjun ensimmäiseltä sivulta, joka on kirjoitettu 24.01.10. Mm. Aaltosen nimen esilletuomisen jälkeen oli aikamoista naureskelua tälläkin palstalla, mutta toisilla sitä on vaan silmää huomata kyvyt ajoissa ;)

Olen kyllä itsekkin positiivisesti yllättynyt tästä joukkueesta, vaikkakin mukana nyt tietysti pitää olla näköjään nämä hytöset ja santalat.
 

Hack

Jäsen
Ei huonosti. Eikä huonosti sekään, että mukana seuraavat JYPin nimet:

Risto Dufva, Kari Virpiö, Timo Vaitinen, Sami Vatanen, Juha-Pekka Hytönen ja Antti Pihlström. Kai me vielä Jarkko Immonenkin lasketaan JYPin mieheksi.

Tähän pienenä offtopicina, että Timo Vaitinen ei tällä kertaa valitettavasti osallistu MM-kisoihin kauden puolessa välissä sattuneen loukkaantumisen takia.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Granlundin ja Hartikaisen putoaminen oli jo sunnuntaina arvattavissa, kun Granlund pelasi kolmosketjussa Ruotsia vastaan, ilmeisesti ilman yv-aikaa (en katsonut peliä kokonaan) ja Hartikainen ei pelannut ollenkaan. No, poikien aika tulee varmaan jo keväällä 2011 pelata mm-kisoissa, jos kehitys jatkuu odotettuun suuntaan, joten hyväksyn Jukka Jalosen valinnat tältä osin täysin. Vatanen pääsi mukaan ja se on hyvä asia, jos lopulta tietysti kisapassi leimataan. Nyt valittiin 25 pelaajaa, mutta tuskin enempää kuin 20 pelaajaa pääsee mukaan, ainakin Suomen osalta kisat avaavaan Tanska-peliin 8.5.
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Aika odotettu joukkue. Menisi kyllä tohon jenggiin omasta mielestä Nokelainen ja varsinkin Laakso kun osattiin sentään ottaa Osalakin mukaan.Todellakin Positiivinen yllätys että Osala liittyy jenggiin.

Todella harmi että Ossi Väänänen kieltäytyi kisoista, ja joukkueenjohto ei ole maininut Laaksoa joten häntä on kai turha odottaa. Toi puolustus kaipaisi todellakin vähän isokokosempaa peruspakkia. Ei taida löytyä. Toivottavasti Kukkonen ja Jaakola pystyy pelaamaan vähintään samalla tasolla kuin viime MM-kisoissa.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Itselle jäi hyvä fiilis kun katseli noita ketjukokoonpanoja. Ei Hartikainen tai Granlund olisi mahtunut tähän joukkueeseen. Ne jotka itkevät MG:n tai Hartikaisen perään voisivat vaikka nimetä ne pelaajat joiden tilalle tämä kaksikko pitäisi valita.

- Tinke-80
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Minua ei kyllä ihmetytä ollenkaan tuo puolustavien senttereiden määrä, kun katsoo pakistoa. Jollakin sitä puolustusvoimaa on lisättävä. Mielestäni hyvä kokeilu. Todennäköisesti edessä on semmoinen Caps-ilmiö. Mielenkiintoisimmat kisat omaan silmään tulossa, mitä on nyt lähivuosina ollut. Tuo puolustus mietityttää, mutta parhaimmillaan se voi lisätä runsaasti hyökkäystehoa, mutta ei välttämättä nostaa omiin menevien määrää liikaa. Rinne on onneksi huikeassa iskussa, joten saumoja on ihan mihin vaan. Granlund näytti, ettei kuulu edes EHT-tason kärkeen, joten olisi ollut virhe ottaa mukaan. Ensi vuonna onkin jo varmasti aivan eri tilanne. Lauantaita odottaa jo aika kivasti. Harmi sinänsä, että sunnuntai-aamuna on lento Eurooppaan ja ei mitään tietoa, että näkeekö kahta viimeistä alkusarjan peliä, sekä ensimmäistä jatkosarjan peliä.
 

Touho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomi, Minnesota
Jokos kapteenisto mainittiin? Lienee luultavasti sama kuin LG Hockey Gamesissä eli C Sami Kapanen A Petteri Nummelin A Riku Hahl?

Hyvä Jalonen kun valitsit Osalan kisoihin. Osala tulee olemaan tulevaisuudessa Suomen vakiopelaajia maajoukkueessa tulevaisuudessa. Iso voimahyökkääjä, joka tekee hyvin maaleja. Omaa loistavan laukauksen. OJ:n saappaisiin ei vielä Osala mahdu, mutta parin vuoden päästä kehityksen jatkuessa mikä ettei?

Hyvän joukkueen Jalonen valitsi, lukuunottamatta sitä kun Nokelaista ei kysytty maajoukkueeseen ja mieluummin Jalonen olisi ottanut enemmän kokoa puolustukseen ottamalla vaikka Mikko Kuukan Puistolan tilalle.

Suomi voittohon!
 

Anssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erik Karlsson, Pep Guardiola
Tykkään! Aaltonen, Lehterä, Korpikoski ja Osala hyviä valintoja, ehdottomasti kaikki vaan mukaan ja sitten sitä rooliakin. Nelonen näyttää mukavan vittumaiselta. Vatanen ja Hietanen positiivisia ylläreitä hyökkääviksi pakeiksi.

Näyttää Jalosen joukkueelta ja hyvä niin. Nyt vielä koko porukalta onnistuneet ja viihdyttävät kisat, niin minulle ei ainakaan edes tuloksella ole väliä.

Muuten, Jaakolan Topi, Aaltonen, Lehterä ja Korpikoski tekevät näissä kisoissa lopullisen läpimurtonsa. Saa ottaa talteen.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Odotettuja valintoja. Itse tosin odotin, että Hartikainen olisi ollut mukana, mutta toisaalta Osalaa en uskonut Jalosen valitsevan. Osala onkin papereissani Hartikaisen edellä, joten ihan odotettu valinta. Puistolaa en itse olisi myöskään valinnut muuten, mutta kun Salmela loukkaantui, niin vaihtoehdot jäivät aika vähiin.

Granlund ei ollut vielä valmis MM-kisoihin. Siitä olen kyllä Jalosen kanssa samaa mieltä. EHT:lla ei saanut oikeastaan mitään aikaiseksi. Santalasta oli sentään hyötyä edes AV:lla, vaikka tasakentällisin olikin turhake. Mutta joka tapauksessa Granlundin aika tulee vielä. Kenties jo ensi vuonna.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Maailmanmestaruus lähellä!

Täytyy sanoa että hienon joukkueen Jalonen on kasannut ja ennakko-odotukset ovat ihan tapissa. Nyt jos koskaan on mahdollista uusia vuoden 1995 uroteko. Itse asiassa en löydä joukkueesta ainuttakaan heikkoa lenkkiä ja kun vielä Jalosta/Jalosen pelikirjaa vierastavat vanhukset on saatu kitkettyä joukkueesta pois, niin kaikki muu kuin maailmanmestaruus on kyllä pettymys tällä joukkueella.
 
Suosikkijoukkue
Pelikaanit ja Nastolan Kiekko
Mäenpään valinnalle plussat. Mies kertoi lähtevänsä kisoihin, "vaikka kantamaan kiekkoja jos tarvitsee". Pidän asenteesta.

Nummelinin valinnasta pitkä miinus. Tulee pakkiparille ja sentterille iso kiire.

Osalan is kreditti näillä sivuilla johtuu ilmeisesti siitä, ettei kukaan ole nähnyt miehen pelaavan vähään aikaan. Aina vähän heikko lähtökohta. Itse olin kyllä Härskin bandwagonissa. Ja olen vieläkin.

Aaltosen kansainvälistä läpimurtoa odotellessa.

Vatanen-Granlund -parista lähti oikea mies mukaan.

Muuten, erittäin raikas kisajoukkue. Varsinkin, jos Santalan ja Puistolan passeja ei heti leimata.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Muuten aika mukavahko joukkue, mutta tuo puolustus vähän arveluttaa. Puolustajien keskipituus on tällä hetkellä 180,25cm ja paino 83,25kg ja mitään varsinaista fyysistä osastoa ei ole. Tuolla osastolla voi tulla pahaa jälkeä jos esimerkiksi Kanada saa jalkeille "normaalin" joukkueen. Tosin eipä meillä reservissäkään hirveästi näitä "prongereita" ole.

Hyökkäys näyttäisi melko tasapainoiselta, tosin Lehterä ja Aaltonen ovat ns. saman muotin pelaajia ja ensikertalaisia. Tässä on pieni riski, kun täyttä varmuutta pelitason riittävyydestä ei ole ja molempien flopatessa kädellinen osasto jäisi aika tyhjäksi. Tosin noiden liiganäyttöjen (ja varsikin Aaltosella EHT) jälkeen molempien ottaminen joukkueeseen oli perusteltu teko.

Maalivahdeista Tarkki oli yllättävä veto. Eipä tule mieleen mitään sellaista, millä olisi pelannut itsensä maajoukkueeseen: ei mitenkään loistanut (vaikkakaan ei pelannut huonosti) liigassa ja muutenkin jäi vähän Rynnäksen varjoon. Noh, samapa tuo on kuka kerää kiekot aamujäillä. Rinteen ja Vehasen valintaa tuskin tarvitsee selitellä, loistavat kaudet takana molemmilla.

Itse pitkään odotin Granlundin olevan kisajoukkueessa, mutta rehellisyyden nimissä on todettava, että taso ei vielä riittänyt. Ei poika pelannut huonosti, mutta se viimeinen askel puuttui vielä. Lisäksi kun joukkueessa oli jo kaksi ensikertalaista taitopelaajaa, niin MG:lle tuskin olisi löytynyt mitään järkevää roolia. Noh, kesällä vähän voimaa ja luistelua, niin seuraavissa kisoissa Jussi Jokinen laittaa laattaa reppuun Lehterän ja MG:n namupasseista.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Hieno nuorennusleikkaus

Menettämättä kuitenkaan iskukykyä.

OSALA: loistava yllätys!

Ainoa asia mikä tässä pelottaa on joukkueen kokemattomuus ja pienehkö pehmeys.

Mitali olisi positiivinen yllätys.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Santalan mukanaroikottamista ihmettelin jo ennen Latvian vuoden 2006 kisoja (pelasi muuten jo siellä kiikaritehoin), ja ihmettelen tietysti vieläkin. Granlundin poisjättämistä en ihmettele, puutteellisella fysiikalla ja luistelulla olisi tullut viimeistään USA:ta, Venäjää ja Kanadaa vastaan vaikeuksia, sikäli kun kaksi viimeksi mainittua vastaan tulevat. Ensi keväänä varmaan jo hyvin lähellä kisakonetta. Muuten joukkue näyttää kutakuinkin siltä kuin nuorennusleikkauksen jälkeen odottaa sen näyttävänkin. Kukkoselta sitten kiitos varmempia otteita kuin Vancouverissa. Mielenkiinnolla odotan, millaiset kisat pelaavat Lehterä ja Jokinen. Ensin mainitulta odotan ennakkoluulotonta debyyttiä ja jälkimmäisen osalta toivomuslistalle tallella oleva maalintekovire.

Maalivahtiosasto jälleen vahvin, ja Vehanen lienee ykkösvahti kisoihin lähdettäessä.
 

PJx

Jäsen
Vaikka 90-luvulla syntyneistä ei Vatasta lukuun ottamatta muita mahtunut mukaan, niin tietyllä tavalla uusia kasvoja on mukana joukolla. Kaikenkaikkiaan 80-luvun puolivälin jälkeen syntyneitä on matkassa ihan hyvin.

Vatasen mukaan ottaminen kertoi, ettei ainakaan tällä kertaa nuori ikä ollut mikään este. Vahvat otteet näyttöpaikassa palkittiin (en todellakaan tarkoita fyysistä vahvuutta). Hartikainen ei sitten loppujen lopuksi tainnut olla "kisapaikassa kiinni", vaan kaveria ajettiin sisään EHT:llä.

Granlund sai nähdäkseni aidon näyttöpaikan ainakin Venäjä-pelissä (muita en nähnyt). Ikävä kyllä, kaveri ei ehtinyt kiekkoon tarpeellisella tavalla. Kiekon kanssa ei pettänyt. Hyvä opintomatka, paljasti missä suhteessa tarvitaan vielä työn tekoa.

Kun ottaa huomioon, että tällä hetkellä mukana on vielä Hietanen, Korpikoski, Osala, Aaltonen, Lehterä, Komarov ja jokunen vähemmän esiintynyt nuorehko pelaaja (esim Kontiola), niin valinnoissa on selkeästi pidetty katse tulevaisuudessa.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Kiitos Jukka!

Hyvin on kasattu joukkue ja tällä voidaan mennä pitkälle. Tosin yhtä hyvin tuloksena voi olla totaalinen fiasko. Hyökkäys on aivan samanlainen mitä itse olisin halunnut. Santala kun jätetään leimaamatta niin hyvä. Melko nuori ja nälkäinen hyökkäys tämä on ilman Granlundia ja Hartikaistakin. Erityisesti mukava nähdä Osala mukana. Häntä ja Korpikoskea tulee tarkemmin seurattua kun heitä en ole tositoimissa nähnyt pitkään aikaan. Kentälliset luultavasti ovat tällaiset:

Miettinen-Immonen-Jokinen
Kapanen-Kontiola-Aaltonen
Korpikoski-Lehterä-Osala
Komarov-Hahl/Hytönen-Pihlström

Puolustus sitten on selvästi tämän joukkueen heikoin lenkki. Salmelan ja Lepistön vammat(?) olivat kyllä pahoja takaiskuja. Heillä tuo puolustuspään pelaaminen on ihan kansainvälistä tasoa. Nyt kun pakissa ovat Nummelin, Vatanen, Mäenpää, Hietanen ja kumppanit niin taitoa siinä on mutta kokoa ei. Paljon kertoo se, että puolet pakeista ovat alle 180 senttisiä ja vain yksi (Niskala) painaa yli 90 kiloa. Itse olisin ehkä Heikkisen tai Laakson nähnyt pakistossa mielummin kuin osan näistä herroista, mutta nyt ainakin ylivoimassa riittää tulivoimaa. Toivottavasti nämä puolustuspelin valiot hyökkäjistä paikkaavat tarpeen tullen pakkien mokia.


Maalivahdit olivat sitten odotettuja. Vehanen pelaa yhden pelin ja Rinne sitten loput. Tarkki ei vakuuttanut, mutta valmennus häneen ilmeisesti uskoo, kun Säteriä ei valittu. Itse olisin Harrin tuolla nähnyt mielummin keräämässä kokemusta, sillä uskon, että hän tulee tulevaisuudessa olemaan näissä kuvioissa Tarkkia useammin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tommi Santala, Santalan Tommi... voi morjes. Ei mulla muuta.

Ei vaan, pakko sanoa että mielummin olisin nähnyt Granlundin tuossa Santalan tilalla. Muuten olen ihan ok joukkueen suhteen. Negatiivisina Petteri mukana edelleen... ja Iiro Tarkki, miksei Säteriä? Pelasi paremmin viimeiset EHT-matsitkin, mikä arvo siis noilla otteluilla on? Vähän samoin kun noiden perusteella ei Nummelinin tai Santalan pitäisi olla mukana, mutta näistä varsinkin ensimmäinen nyt tietenkin vanhoilla meriiteillä aina kisoihin.

Noh Vatanen edes, fanitetaan Samia siis.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
"Pekka Rinne on Kempeleen Kiekko-Kettujen Kasvatti" Lähde: Oulun Kärpät. Olen puhunut.

Niimpäs näyttää olevan. Pahoitteluni, tarkistin itse asiaa täältä: http://www.jatkoaika.com/nhl.php?pelaaja=3659, jossa hänen mainitaan olevan "kärppälähtöinen" maalivahti. Mutta kasvattajaseura tosiaan Kempeleen Kiekko-Ketut. Mikä kuitenkin hienoa, jälleen kerran joukkueessa on useampi Kärpissä kiekko-oppinsa saanut pelaaja, vieläpä isossa roolissa.

Ainoat risut valinnoista täytyy antaa Petteri Nokelaisen ja Teemu Laakson poisjättämisistä. Nokelaisen valinnalla olisi voitu jättää ainakin kaksi kolmikosta Santala-Hytönen-Hahl pihalle, ja kenties tehdä tilaa Hartikaiselle, joka mielestäni olisi voitu ottaa 13. hyökkääjäksi tai nelosketjuun. Laakso puolestaan olisi korvannut mennen tullen ainakin Puistolan, ja sopinut helposti pelaavaan kokoonpanoon fyysisenä puolustajana esimerkiksi Mäenpään tilalle (olettaen Mäenpään olevan pelaavassa kokoonpanossa). Tosin sitähän emme tiedä, ollaanko häneen oltu yhteydessä vai ei. Näiden AHL-pelaajien tapauksista kun uutisoidaan niin kovin niukasti.

Niin, ja myös täältä puolelta täytyy antaa iso tunnustus Osalan valinnalle. Toivottavasti mies saadaan sommitettua sopivaan rooliin, sillä näkisin hänessä olevan potentiaalia nousta kisojen "Leijonayllättäjäksi". Esimerkiksi Lehterän vierellä mies voisi saada tuhoja aikaan.

Summa summarum varsin positiiviset valinnat vaihteeksi, enkä itse ainakaan itke yhtään MG:n perään. Hänen aikansa tulee vielä! Tänä keväänä nähdään ilman häntäkin varsin mielenkiintoiset kisat nuoren Leijonajoukkueen voimin, ja uskoisin jopa finaaliin saakka olevan mahdollisuuksia.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Granlundin poisjääminen oli ihan odotettua+oikea päätös. Lisää vauhtia ja voimaa nyt kesän aikana ja ensikaudella sitten mukaan. Jos Jalonen olisi jättänyt Vatasen pois, olisi se joutunut selittämään sitä kolmeviikkoa putkeen. Selkeästi tulevaisuuden kimmotimonen joka tulee satavarmasti jättämään ikävaarinummelinin taakseen, ehkä jo näissä kisoissa.

Suomen joukkue on pehmeä. Saa Pihlström ja Osala vetää hikihatussa meidän kukkakkeppipakkien apuna. Toivottavasti Leo jaksaa räpättää ja pelata kuten aiemmilla kerroilla.

Antti Miettinen oli ihan väsynyt sukka olympialaisissa joten nyt voisi vähän skarpata. Muuten alkaa vituttamaan kun Hartikainen jätettiin rannalle.

Jokinen-Immonen-Aaltonen. Nämä olisi kiva nähdä yhdessä.

Rinne-Vehanen-Tarkki järjestyksessä. Tarkin paikkaa en kyllä ymmärrä ihan suoraan sanottuna. Ei mitään kummempia näyttöjä eht-matseista. Mä olisin ihan huvikseni antanut Engrenille paikan näyttää. Rinne-Vehanen siellä kuitenkin pelaa kaikki matsit joten iha sama.
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Maalivahdit olivat sitten odotettuja. Vehanen pelaa yhden pelin ja Rinne sitten loput. Tarkki ei vakuuttanut, mutta valmennus häneen ilmeisesti uskoo, kun Säteriä ei valittu. Itse olisin Harrin tuolla nähnyt mielummin keräämässä kokemusta, sillä uskon, että hän tulee tulevaisuudessa olemaan näissä kuvioissa Tarkkia useammin.

Jos tulevaisuutta katsotaan kolmosmolarin paikkalla täytyisi olla ehdottomasti Rynnäs, ura NHL:ssä edessä, harmi vaan loppukauden loukkaantuminen taisi viedä Jussilta mm-paikan.

Itse joukkue on nyt loistavasti kasattu. Nokelaisen poissaolo harmittaa, hänestä olisi ollut aivan varmasti hyötyä mm-karkeloissa. Granlundin olisin taas ottanut mukaan palkkinnoksi hyvin menneestä kaudesta vaikka Santalan tilalle, vähän tunnelmaa haistelemaan.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ellei muuta niin kylläpähän on ainakin mielenkiintoisin joukkue Leijonilla varmaan kymmeneen vuoteen, ja siis ihan 100% positiivisessa mielessä sanottuna. En ole yhtään katsonut muiden huippumaiden kokoonpanoja, joten kyllä on vaikea asettaa tuolle joukkueelle mitään kummempia odotuksia tuloksen suhteen. Mutta esimerkiksi kyllähän se on myönnettävä että Suomen alkulohko ei, ainakaan lähtökohtaisesti, vaikeudellaan päätä huimaa..

Kun joukkueen kokoonpano nyt on tuo mikä on, niin se jo yksistään tuo aivan uudenlaista mielenkiintoa ja värinää MM-kisojen seuraamiseen..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös