MM-kisat 2011: Suomi

  • 448 134
  • 1 467
Tila
Viestiketju on suljettu.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Pyörälän nostaminen ykköseen aivan käsittämätön kokeilu

Siltä se minustakin tuntui, myönnän sen, mutta myönnän myös sen, että olin tässä asiassa väärässä. Hyvin Pyörälä veti, ja syötti kriittisen maalin. Ykkösketjun peli loksahti paljon paremmin uomiinsa, ja Tuomo Ruutu iski kahdesti. Jukka Jalonen on näissä kisoissa muokannut ketjuja paljon aktiivisemmin kuin aiemmin, ja keksinyt sellaisia vaihtoehtoja, jotka tuntuivat etukäteen meistä maallikoista huonoilta, kuten Pyörälän sijoittaminen ykköseen.

Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu, eli myös Jaloselle. Viisas mies on aina valmis tarkistamaan kantojaan jos tosiasiat näyttävät muuttuneen. Veikkailin ennen turnausta pessimistisesti, että Suomi jäisi jopa puolivälierien ulkopuolelle, olin siinä väärässä. Jalosta olen monesti kritisoinut, mutta kyllä mies on jotain tehnyt tässä turnauksessa oikeinkin, ja nyt Jalosen pelitapa näyttää yhdistyvän aiempaa paremmin myös tulosvastuuseen. Näinhän kuuluu ollakin, sillä hyvä pelitapa ilman tulosta on hyvä vain teoriassa, ja vaikka tulos ilman mitään pelitapaa kelpaa sekin, niin pidemmän päälle hommassa täytyy olla joku järki ja systeemi, eikä pelkkää vaistonvaraista reagoimista.

Suomen pelitapa on pysynyt samana halki turnauksen, Suomi on käytännössä joka pelissä tehnyt enemmän maalipaikkoja ja kontrolloinut paremmin peliä, ja nyt turnauksen edetessä Suomi pystyy paitsi tekemään ne tarvittavat maalit (yksikin olisi riittänyt tänään, kaksi tuli ja tärkeät kolme pistettä), myös nousemaan tappioasemasta voittoon. Se on tehty jo kolmasti näissä kisoissa, ja mikä tärkeintä, pelaajien moraali ei näytä katkeavan vaikka tappio häämöttäisi.

Tiedetään, tiedetään. Väärin voitettu, väärin valmennettu, väärin tehdyt maalit ja syötöt, väärin kommentoitu ja väärin hymyilty/ei hymyilty, ja lisäksi väärin valittu joukkue, koska tämän vuoden messiasta ei valittu. Ja väärin syötetty Juti. Vaikka tulisi kultaa, niin paskaa peliä, surkeaa esitystä, Kukkonen ei saisi olla olemassa ja "vitun Jutta" tekee kaiken väärin. Lisäksi sejase pelaaja Jokereista/HPK:sta/JYPistä/NHL:stä/jostain muusta on ehdottoman paska/jumala/saunakaveri, ja NHL-miesten loukkaantumiset ovat Jari Kurrin kontolla.

Noh, minä ainakin perustan mielipiteeni näkemääni ja siihen, miten turnaus etenee ja joukkue hitsautuu yhteen. Paljon on toki vielä asioita, joiden toivoisin olevan toisin, ja maaleja voisi enemmänkin tehdä (tosin ei Jalonenkaan muuta suomalaista valmennuskulttuuria ja junnuvalmennuskulttuuria yhtäkkiä maalintekijöitä suosivaksi, ainakaan mitenkään retroaktiivisesti), mutta turnauksessa on vielä kaikki auki, ja turnauksen onnistuminen tai epäonnistuminen mitataan puolivälierässä.

Sinne Suomi nyt pääsee, ja saattaa päästä teoreettisesti jopa lohkoykkösenä jos muut pelaavat ristiin. Ylipäätään kaikki on vielä omissa käsissä ja se kuuluisa puolivälierän kuolemanpeli on meille tosiasia, olympiatason porukalla varustetulle isäntämaa Slovakialle ei. Tästä täytyy antaa Jaloselle ja pelaajille myös tunnustusta eikä aina vain kritiikkiä, puhtaasta perustelemattomasta haukkumisesta puhumattakaan. Joillekin ei mikään riitä, ja tämä Slovakia-matsikin oli väärin voitettu, vaikka kyse oli erittäin tiukassa paikassa pelatusta pelistä, jossa kaadettiin yksi isoista kiekkomaista ja vieläpä kisojen isäntämaa, joka kammettiin samalla ulos turnauksen jatkosta.

Varsinkin seurantaketjuissa on välillä ollut oksettavaa, kun jotkut tuntuvat jopa riemuitsevan, jos Suomelle tehdään maali tai jostain paikasta ei mene sisään. En minä ainakaan koskaan riemuitse tai naura, jos Suomelle maali tehdään, oli syy maaliin mikä hyvänsä. En Jaloseen juurikaan luottanut ennen kisoja, mutta oli siellä penkin päässä sitten vaikka Tarja Halonen, niin en silti koskaan toivo Suomen tappiota tai iloitse siitä.
 
Leino ja Timonen eivät tule per MTV3.

Herää kysymys: onko edes järkevää odotella Rinnettä? Mies pääsisi aikaisintaan Venäjä peliin pienellä jet lagilla. Vehanen on ollut erinomainen.

Joensuun passin leimaamista odotellessa. Lahti on aika varmasti ulkona kokoonpanosta.

edit: Toki vielä myös Filppula tähtäimessä. Joka voisi olla - kuten joku hyvin totesi - meille mahdollisesti isompi palanen, kuin Datsyuk Venäjälle tai jopa Zetterberg Ruotsille. Filppulan pelit loppuisivat aikaisintaan su-ma yönä, joten hän ehtisi varsin hyvin mahdolliseen keskiviikon tai torstain puolivälierään.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Tässä pelissä Suomi sai kuitenkin enemmän laukauksia, kuin Tsekki-pelissä. Tietenkään se ei vielä todista mitään, mutta en sanoisi, että oli mitenkään merkittävää eroa maalipaikoille pääsyn tai hallinan suhteen Slovakia- ja Tsekki-peleissä. Ainoa ero, oli meidän maalivahtipelissä (vs. vastustajan sama) ja meidän viimeistelyssä.

No niin saatiin ihan asiallistakin keskustelua tunnin odottelun jälkeen. Tässä pelissä Suomi laukoi vähän joka paikasta ja Tsekki pelissä rakkenneltiin mielestäni enemmän ja hyviä paikkoja saatiinkin ja kuten sanoin päästin pari kertaa hyvin myös irtokiekoille, tässä pelissä ei. Slovakkia on toki puolustavampi, mutta itse puolustusta en Slovakialla pidä kovinkaan tasokkaana etenkään kun verrataan Tsekkiin. Visnovsky esimerkiksi ollut todella heikko näissä kisoissa. Toki vammaa ollut taustalla. Suomellakin on mielestäni kovempi puolustus näissä kisoissa. Silti Slovakkia piti Suomen pois irtokiekoista ja maalinedustalta. Yksi lääke tähän voisi löytyä Joensuusta, hän pärjää maalinedessä.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Leino ja Timonen eivät tule per MTV3.

Herää kysymys: onko edes järkevää odotella Rinnettä? Mies pääsisi aikaisintaan Venäjä peliin pienellä jet lagilla. Vehanen on ollut erinomainen.

Joensuun passin leimaamista odotellessa. Lahti on aika varmasti ulkona kokoonpanosta.

Ei minun mielestä ole järkevää odotella Rinnettä, kun Vehanenkin on täysin riittävä näihin kisoihin täyttämään paikkansa. Ja tänä yönähän se selviää viimeistään valmennuksen puolesta jos Nashville voittaa, ettei Rinnettä kannata odotella. Toivottavasti voittavat, saataisiin homma päätökseen.

Joensuun näkisin Lahden paikalla mieluusti, sopii siihen rooliin vähintään yhtä hyvin, ellei paremmin jossa Lahti tällä hetkellä pelaa. Leinolle olisi ehkä käyttöä löytynyt, muttei sitäkään tarvitse enää kenenkään jossitella.
 
No niin saatiin ihan asiallistakin keskustelua tunnin odottelun jälkeen.
Unohdin toki verrata sitä, miten Tsekit saivat maalipaikkoja meidän päätyyn verrattuna Slovakiaan. Tämä, kun otetaan harkintaan, niin voidaan todeta, että tämä ei todellakaan ollut huonoin pelimme turnauksessa. Tämä saattoi olla hyvinkin, jopa paras pelimme, vaikkei eka erä ollutkaan täysin eheä.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Tuskin ketään pelotti Suomen 1-1 maalin jälkeen että peli hävittäisiin. Sen verran ylivoimainen Suomi oli kaksinkamppailussa ja viisikkopelissä. Hanlonin kilpparitaktiikan suurin heikkous on se, että siitä siirtyminen hyökkäävään pelitapaan on hyvin vaikeaa.

Pelaajat tsemppaa nyt hyvin eikä valmennuskaan ole ihan kuutamolla. Siitä huolimatta tässä haisee vähän se, että eväät on aika syöty kovempia maita vastaan.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Tämän voiton tärkeyttä ei voi liikaa korostaa, sen takia tyylipisteiltä voi sulkea täysin silmänsä. Jos Venäjää vastaan olisi jouduttu pakkovoittoa tavoittelemaan niin turhan jännäksi olisi mennyt. Todella ehjä esitys koko joukkueelta - tasapaksu, mutta esim. turnauksen parasta puolustuspään pelaamista. Ruutu on nostanut oikealla hetkellä tasoaan, jo Saksa-peli antoi tähän viitteitä ja nythän Tuomo veti jo todella vahvasti, palkintona kaksi räkäistä maalia.

En itsekään oikein tiedä, mistä tuo Pyörälä tuohon lipsahti (Euroopan Jere Lehtinen?), mutta Lahden paikka ei olisi edes pelaavassa kokoonpanossa.

Köyhän miehen Jerehän siellä tänään pelasi, eikä tarvinnut hävetä aikaisempianikaan puolustelujani mitä Spedeen tulee. Todella aliarvostettu pelaaja Suomessa, vaikka seurajoukkueissaan on yleensä tehoillut todella puolustavassakin roolissa. Sen vuoksi aikaisemmin sanoin, että nimenomaan Pyörälä kaikista tasaisista puurtajista on paikkansa joukkueessa ansainnut.

Tämän päivän esitys tietysti yllätti kyllä itsenikin, lähinnä hyökkäyspään kontribuution osalta. Rautaista puolustuspään erikoisosaamista on tottunut Mikalta näkemään aikaisemminkin.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Jännä juttu että kun Aaltonen otettiin pois ykkösestä niin tuntui että Koivu ja Ruutu olivat kuin uudestisyntyneitä. Pyörälää itsekin kritisoin, mutta nyt on syötävä sanansa ja kehuttava miestä. Hyvin teki duunia laidalla ja antoi meidän NHL-staroillemme tilaa. Aaltosen näin kokoajan syövän Koivun ja varsinkin Ruudun peliä.

Mutta kokonaisuudessaan oli hyvä peli Suomelta ja kahdesti ollaan nyt tappioasemasta noustu rinnalle ja ohi joka on epäsuomalaista. Venäjä pelistä kun napattaisiin voitto niin silloin mikä tahansa on tälle joukkueelle mahdollista. Täytyy siis Jaloselle antaa rispektiä hyvistä ketjumuutoksista todellakin.

Nyt vain Joensuun kisapassiin leima ja mies kentälle.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Ruudun Tuomokin on takuulla ihan kujalla Suomen pelistä ja lajista yleensäkin

Hah hah hah hah! Tuomo teki kaksi maalia ja toki hänestä tämä oli paras pelimme. Ilmeisesti sinunkin mielestä? Minun mielestäni ei. Mutta kai minä nyt olen ihan pihalla kun en ole Tuomo Ruutun kanssa samaa mieltä?

Kerrataan nyt vielä: Eka erä oli täyttä kuraa ja toinen erä myös puoleenväliin asti. Ylivoima toimi myös huonommin kuin ennen. Se on toki totta että Suomen puolustuspeli oli tässä pelissä kisojen parasta koska kaveri ei päässyt maalipaikoille. Toki Slovakkia on hävinnyt lähes kaikki ottelut joten vastustaja ei nimistä huolimatta kovin tasokas ollut. Slovakkian ainoa voittohan on Sloveniasta. Silti se ei poista mun mielipidettä että tämä olis Suomen huonoin peli ja hyökkäyspäässä jäi paljon parannettavaa Venäjä peliin. Mutta hyvä että sun värilasit toimii. Mä en tästä pelistä digannut ja toivon ensi peliin parannusta koska sitä tarvitaan kovemman vastuksen edessä.

Ja en ole edelleen sanonut että maalit oli väärin tehty tai Suomi voitti väärin. Suomi voitti oikeutetusti halliten peliä ja tekemällä enemmän maaleja. Se ei silti ollut mielestäni hyvä, ei komea, ei kaunis, ei loistava eikä mikään muukaan ylistyssana voitto.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tämän voiton tärkeyttä ei voi liikaa korostaa, sen takia tyylipisteiltä voi sulkea täysin silmänsä. Jos Venäjää vastaan olisi jouduttu pakkovoittoa tavoittelemaan niin turhan jännäksi olisi mennyt. Todella ehjä esitys koko joukkueelta - tasapaksu, mutta esim. turnauksen parasta puolustuspään pelaamista.

Aamen tälle. Tosiaan, "väärin voitettu"-lajityypin edustajat voisivat pohtia sitä, että Suomen paljon parjattu puolustus ja tilastojen valossa kehno alivoimapelaaminen olivat tässä pelissä hyvässä vedossa. Yksi maali Suomen verkkoon, vaikka kentällä oli vastapuolella kovaa osaamista ja kiekkotaituruutta. Neljä jäähyä Suomelle, kerran meni omiin mutta kolmasti ei, ja lisäksi Suomi kesti lopussa hyvin ja hallitusti kun Slovakia otti veskarin pois. Ei tullut hätää eikä monista kisoista niin perin tuttua loppupaniikkia kun johtoa pitää varjella.

Mitä tyylipisteisiin tulee, niin ennemmin voitto vähemmän näyttävästi kuin häviö tyylikkäällä kaartelulla. Jos esim. puolivälierästä tulisi voitto, niin ei kukaan paitsi erityisen anaalis-retentiivinen persoona jaksaisi muistella oliko voittomaali väärin ja väärällä tyylillä tehty.
 
Viimeksi muokattu:

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ja en ole edelleen sanonut että maalit oli väärin tehty tai Suomi voitti väärin. Suomi voitti oikeutetusti halliten peliä ja tekemällä enemmän maaleja. Se ei silti ollut mielestäni hyvä, ei komea, ei kaunis, ei loistava eikä mikään muukaan ylistyssana voitto.

No ei tietty ollutkaan, pelihän oltaisiin voitu voittaa hieman tyylikkäämmin vaikka 5-1, tässä olet kyllä oikeassa.

Mutta koska tästä aiheesta ei taida päästä puuta pidemmälle, niin spekuloinpa vähän kentällisillä. Itse leimaisin jo Joensuun passin nyt kun Leinoa/Timostakaan ei kisoissa nähdä. Ykkösketju pelasi hyvin Pyörälän myötä ja siihen en kajoaisi, joten tämän suuntaista lähtisin kasailemaan:

Ruutu - Koivu - Pyörälä
Aaltonen - Kapanen - Joensuu
Pesonen - Immonen - Granlund
Komarov - Nokelainen - Pihlström

Mielestäni roolitukset menisivät aika hyvin kohdilleen ja koostumukset olisivat monipuoliset.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Olihan tämä selkeästi Suomen paras peli tässä turnauksessa. Tämä oli myös Slovakia paras peli tässä turnauksessa, joten hyvissä mielin voidaan todeta, että Suomen puolustus pelaaminen koko joukkueen osalta oli loistavaa. Varsinkin huippu turnausta pelaava Väänänen jatkaa isännän otteita. Kovaa peliä ilman jäähyjä. Harvinaisen tärkeää palanen Suomen muuten heppoista puolustusta.

Koivun ja Ruudun peli alkaa asettua uomilleen, enkä tarkoita tässä nyt Tuomon muutamaa tuurimaalia, vaan sitä kuinka hyvin miehet löytävät toisensa syötöillään ja miten he liikkuvat ilman kiekkoa.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Väärin voitettu kuvastanee sitä, että joskus tuntuu kuin ottelussa huonompi joukkue voittaisi. Itselleni tuli Saksa-ottelussa enemmän fiilistä, että Saksa olisi ansainnut voittaa sen ottelun. Slovakia-ottelun taas Suomi ansaitsi voittaa, vaikka ensimmäisen erän perusteella ansiot olivat enemmän Slovakialla.

Ja nämähän ovat täysin subjektiivisia tunnereaktioita.
 
Ruutu - Koivu - Pyörälä
Aaltonen - Kapanen - Joensuu
Pesonen - Immonen - Granlund
Komarov - Nokelainen - Pihlström
Vahva sama näihin.

Tuohon, kun vielä lisätään Filppula (kaveri sopii rooliin kuin rooliin) puolivälieräotteluun, niin hyvä on. Vaikka Pyörälä pelasikin hyvin, niin toisin Filppulan todennäköisesti hänen tai Joensuun paikalle tuohon sommitelmaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ettei vaan Tuomo katselisi peliä liikaa sinivalkoisten "värilasien" läpi? Tai sitten Maikkarin toimittaja tekee samoin? Ihan sama mitä äijät horisevat, totuus löytyy Jatkoajan keskustelupalstalta.

Sanosin että fifty-sixty. Peluri ei välttämättä pelin, varsinkaan voitetun sellaisen, jälkeisissä fiiliksissä osaa nähdä muuta kuin tuloksen ja sen tuoman euforian. Varsinkin Tuomo on sellanen peruspositiivinen kaiffari, mikä on ihan jees. Sitten on näitä kiekkoneroja, kuten Peltosen Ville, joka osaa analysoida pelin alotuskiekosta loppuvihellykseen.

Sanosinko että vähän epätasoinen esitys, mutta kaiken kaikkiaan lopputuloksen myötä ihan jees.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ruutu - Koivu - Pyörälä
Aaltonen - Kapanen - Joensuu
Pesonen - Immonen - Granlund
Komarov - Nokelainen - Pihlström

Mielestäni roolitukset menisivät aika hyvin kohdilleen ja koostumukset olisivat monipuoliset.
Vielä kun tuon Aaltosen saisi jollakin järkevällä vaihtoehdolla heitettyä helvettiin tuosta kokoonpanosta niin homma olisi bueno. Muuten kyllä samaa mieltä lopuista 11:sta ketjuissansa.

Vielä kun Salmela pelaisi Niskalan parina, Lepistö Kukkosen parina järsimässä tuppea ja lopuille oikeastaan ihan sama.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
No nyt kyllä Ainakin Joensuu voidaan leimata. Ihan käyttökelpoinen pelaaja nelosessa. Lahdesta ei mielestäni siellä juurikaan hyötyä ole, ja kun kerta ei ole miehestä näissä karkeloissa maaleja tekemään, niin sivuun vaan.

Rinne, jos tänä yönä tippuu, tai sen joukkue siis, niin toki on sen tason molari, että kisoihin kannattaa ottaa, mutta voi olla, että on vain 2 peliä jäljellä, niin kannattaako? Toki, jos Venäjä peliin kerkeäis maaliin, niin voidaan katsoa miten pelaa, ja jos pelaa hyvin, niin sitten vaan puolivälierässä maaliin. Onhan se toki Vehasta kohtaa vähän väärin, mutta katsotaan, mitä valmennusjohto meinaa ja mies itse.
 
Sami Lepistö pelasi HUOMATTAVASTI paremman pelin, kuin aikaisemmat. Nyt tehotilastokin on jo pois pakkaselta ja johtaa puolustajiemme pistepörssiä huikeasti(!) tehoilla 0+3.
 

Polovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lahti on näyttönsä antanut viidessä ensimmäisessä pelissä. Tulos: 0+0=0. Rohkeasti sisään jo 20-vuotiaana, silloin surkeassa Ässä-joukkueessa loistanut Jesse Joensuu. Ja samantien Joensuu ylivoimaan maskiin. Hänen harvat maalit NHL:ssä ovat tulleet ns. sota-alueilta. Ei Joensuu koko joukkeen peliä ratkaise, mutta mitä on menetettävää suurta Venäjää vastaan? Maanantaina on viimeinen mahdollisuus kokeilla!

Vehanen parempi vaihtoehto nyt, Rinne olisi ollut viikko sitten. Eikä Filppulaakaan kannata odottaa. Mahdollinen vaikutus kokonaisuuden kannalta hyvin pieni. Ehkä jopa negatiivinen, ottaen huomioon, aikaeron, joukkuehengen, jo sopeutumisen eri systeemiin. Virmasen sanoin: Näillä mennään!

Pulkkisen kanssa tosin oltaisiin jo puolivälierässä Norjaa vastaan...
 
Viimeksi muokattu:

Pietilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Caps
Janne Lahti

Meneekö narrilasien piikkiin jos kysyn, että miksi Lahti pitäisi pudottaa kokoonpanosta? Onko Lahti tehnyt jäätäviä virheitä, onko puolustanut huonosti, olisiko Lahden pitänyt tehdä jo vähintään se 5 maalia, montako kertaa Lahden kentällä ollessa on tehty tasakentällisin maali? No joo, hyökkäyspäässä esitykset eivät kyllä ole säväyttäneet, pettynyt olen kyllä itsekin siihen mitä odotin, mutta toisaalta olen tyytyväinen siihen, että mies hoitaa kyllä pelinsä kunnialla.

Totta, sm-liigan maalinkunkulta varmasti kaikki odottivat enemmän, mutta mielestäni Lahti hoitaa tonttinsa todella hyvin nelosessakin. Osaa puolustaa, ja varmasti näppää sen maalinkin vielä tässä turneessa jos saa pelata. Alivoimalla peittää hyvin laukaus/syöttölinjoja. Kysynkin, miksei sm-liigan maalikunkku mahtuisi pelaamaan muussa roolissa kuin maalintekijän? Onko niin paljon varaa valita.

Tietäjälle kysymys, miksi Lahti pitäisi pudottaa? Vastaukseksi ei kelpaa "noku maaleja saatana t. noku joensuu ei oo vielä päässy"
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kysynkin, miksei sm-liigan maalikunkku mahtuisi pelaamaan muussa roolissa kuin maalintekijän? Onko niin paljon varaa valita.

Oma kantani on se, että Suomi kykenee pärjäämään ns. huippuja vastaan oikeanlaisella roolittamisella, eikä Lahden luontainen rooli ole puolustavassa 4. ketjussa, koska hänen vahvuutensa ovat käsittääkseni hyökkäyspäässä ja maalinteossa. Ja värilaseista puheenollen, uskoisin olevani samaa mieltä myös jos vaikka Granlundia roikotettaisiin nelosessa mukana. Ei seurajoukkueasioilla pitäisi mielestäni olla mitään merkitystä kun toivotaan Suomen maajoukkueen menestystä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Meneekö narrilasien piikkiin jos kysyn, että miksi Lahti pitäisi pudottaa kokoonpanosta? Onko Lahti tehnyt jäätäviä virheitä, onko puolustanut huonosti, olisiko Lahden pitänyt tehdä jo vähintään se 5 maalia, montako kertaa Lahden kentällä ollessa on tehty tasakentällisin maali?
Koska Lahti ei ole tehnyt mitään. Ei onnistumisia eikä räikeitä virheitä, eikä myöskään millään tapaa ketjuissansa ollut varsinaisesti avuksikaan. Toki mielestäni Lahti kilpailee ronttosen kuvasta perseessään Pihlströmin kanssa, jonka voisi yhtä lailla pudottaa painolastina pois kokoonpanosta. Lopulta valinta menee Joensuun leimaamisella Lahden ulostukseen, sillä Pihlströmillä on kahdesta turhuudesta vain yksi potku enemmän luistelussa.

Vieläkös sen Pulkkisen saisi ässänä hihasta* (*en kehdannut sanoa: jokerina pakkaan) tuonne turhuuksien torille? Sillä voisi heivata Aaltosen kotimatkalle sentään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös