MM-kisat 2011: Suomi

  • 448 187
  • 1 467
Tila
Viestiketju on suljettu.

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Suomen nykyisellä tasolla (suht samat naamat, jotka saivat EHT-turnauksessakin jumbosijan + SM-finaalien kolmikko) voidaan olettaa, että sekä Tshekki, Slovakia että Venäjä ovat Suomea pelillisesti edellä, eikä olisi ollenkaan mahdotonta, että ne ottaisivat jatkolohkon kolme ensimmäistä puolivälieräpaikkaa.

Tsekki ja Venäjä ehdottomasti Suomea edellä, mutta ei Slovakia välttämättä muuten kuin rosterin puolella. Slovakia ei ole vakuuttanut harjoituspeleissä ja onhan huomioitava että penkin takana istuu Glenn Hanlon. Kaveri osaa tämän kyttäys ja vastaiskutaktiikan sekä hyvän puolustuspelin. Eli tylsän, mutta kieltämättä aika tehokkaan tavan pelata. Riippuu aikalailla Suomen puolustuksen koomailusta, miten Slovakia hoidetaan jatkolohkossa. En jaksa uskoa Slovakian menestyksen omissa kisoissaan vaikka ehkä puolivälieriin menisikin Suomen edellä tai takana.
 

Leki-Fani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings
Mielenkiinotinen MM-turnaus tulossa, koska kaikilla joukkueilla on tulossa mukaan aika kovatasoinen ryhmä.

Jalosen maalivahtivalinnat kisoihin olivat aika odotetut. Tosin Hovisen tilalle olisi luullut otettavan esimerkiksi Tarkin, mutta sillä ei ole kuitenkaan hirveästi merkitystä, sillä pelejä ei Hovinen tule pelaamaan ja tuskin edes passia tullaan leimaamaan. Itse toivon todella hartaasti, että saataisiin yksi NHL-vahti mukaan sillä se olisi ehdoton edellytys Suomen menestykseen. Ja jos Suomi ei NHL:stä veskaria saa, pitää vain toivoa, että Vehanen pelaa huippukisat.

Puolustus on ainakin omissa papereissani lähes Suomen paras osa-alue. Siellä on kerrankin kokoa, mutta silti hyvää osaamista myös hyökkäyspäähän. Itse odotan paljon varsinkin Väänäseltä, jonka tulee nousta Suomen puolustuksen johtajaksi, varsinkin jos ei Lydmania kisoihin saada. Mutta jos Lydman kisoihin saadaan tulee hän ehdottomasti olemaan Suomen tärkein pakki.

Hyökkäyskalustossa ainakin itsellä jäi paljon toivomisen varaa. Esimerkiksi Joensuun tiputtaminen ihmetytti paljon, samoin myös Lehterän tiputtaminen. En kertakaikkiaan tajua sitä, miksi Jalonen ottaa mukaan neljä ketjullista miehiä, jotka eivät osaa kiekon kanssa mitään, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Luojan kiitos sentään Granlund saatiin mukaan joukkueeseen. Vieläkin harmittaa myös Pulkkisen vuoksi, sillä kun pelejä olisi ratkottu olen satavarma, että hän olisi tehnyt ratkaisumaalin ennemmin, kun esim. Pesonen tai Pyörälä. Toivomuslistalla hyökkäykseen olisi yksi kiekollisen pelin osaava NHL-hyökkääjä, joka voitaisiin laittaa kolmanneksi lenkiksi Koivun ja Ruudun kanssa.

Tärkeää Suomelle tulee olemaan, kuinka se onnistuu puolustuspelissään, sillä voidaan olla varmoja, ettei Suomi tule haastamaan maaleja pelkästämään mättämällä Kanadaa ja Venäjää. Tässäkin katsanto kannassa olisi siis tärkeää, että Suomi saisi sen NHL-vahdin.

Erikoistilannepelaaminen on ollut aina edellytys Suomen menestymiselle, joten se on saatava kuntoon. Tämänkin vuoksi hieman ihmetyttää, miksi Jalonen heitti Joensuun pois, joka pelasi hyvää av:ta Nokelaisen kanssa. Tärkeämpää tulee kuitenkin olemaan se, että miten yv tulee toimimaan, sillä Suomi ei tule tekemään tasakentällisin paljon maaleja, joten yv:n on onnistuttava.

Kentälliset:

Ruutu-Koivu-Granlund/NHL-pelaaja
Peltonen-Kapanen-Granlund/Aaltonen
Lahti-Immonen-Aaltonen/Pihlström
Komarov-Nokelainen-J.Ruutu/Pihlström
13.hyökkääjä:Pihlström/Lajunen

Lydman/Lepistö-Salmela
Lepistö/Niskala-Väänänen
Niskala/Puistola-Jaakola
Kukkonen

Vehanen/NHL-kassari-Lassila

Kisapassi jätetään leimaamatta:
Hovinen, Välivaara, (Puistola), Lajunen, Pesonen, Pyörälä
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Ihan hyvän joukkueen loppujen lopuksi Jalonen otti mukaan Slovakiaan, tohon vielä muutama NHL vahvistus, niin taistellaan mitallista. Granlund voisi olla ehkä nyt sitten se puuttuva palanen yv:hen.

Mun veskari peluutus olisi

Lassila
Vehanen
Hovinen
Ja sit tietenkin jos saadaan NHL:stä joku maalivahti vielä, esim Rask, niin Rask sitten ykköseksi, mutta noilla lähtisin muuten.

1. Lahti-Koivu-Aaltonen
2.Peltonen-Kapanen-Granlund
3. Ruutu-Immonen-Pesonen
4. Komarov-Nokelainen-Pesonen

Lepistö-Salmela
Niskala-Väänänen
Pustola-Kukkonen
Välivaara

Jos saadaan esim Duckseista mukaan Lydman, niin Lyde sit Lepän kans ykkös pakkipariin.
Saa katsoa minkälaiset koostumukset Jalonen tekee ekaan matsiin Tanskaa vastaan.
 
Turhaan te veskarin perään haamuilette. Vehanen on NHL-tason kassari ja pidän häntä huomattavasti parempana, kuin esimerkiksi Antti Niemeä. Häneen ei kaaduttu viimeksikään, eikä kaaduta nytkään.

Kaadumme siihen, että meillä ei ole maalintekijöitä, jolloin puolustus saa tehdä ihan luvattomasti töitä maalivahdin lisäksi ja omissa soi. Sitten voidaan syyttää taas koko kansan voimin puolustuksen leveyttä ja maalivahdin jäätymistä.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
1. Lahti-Koivu-Aaltonen
2.Peltonen-Kapanen-Granlund
3. Ruutu-Immonen-Pesonen
4. Komarov-Nokelainen-Pesonen

Lepistö-Salmela
Niskala-Väänänen
Pustola-Kukkonen
Välivaara

Tuomo Ruutu kolmosessa? Ei kuulosta kovin hyvältä. Onhan se nyt suomen paras maalintekijä, vaikka nhllässä ei ookkaan 50 maalia pistelly :D Koivun kanssa hyvä tutkapari, ja ihan johtavia pelaajia. Muuten kyllä ihan hyvä kokoonpano, mitä nyt Pesonen pelaa kahdessa ketjussa.

Puolustuksenkin voisi laittaa niin, että olisi kiekollinen pakki ja puolustavampi pakki samassa parissa.

Nyt se Hartikainen pitää ottaa mukaan kisoihin!
 
Viimeksi muokattu:

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Turhaan te veskarin perään haamuilette. Vehanen on NHL-tason kassari ja pidän häntä huomattavasti parempana, kuin esimerkiksi Antti Niemeä. Häneen ei kaaduttu viimeksikään, eikä kaaduta nytkään.

Voit toki pitää, mutta ei se asiaa todeksi muuta. Uskomatonta, miten Niemeä edelleen aliarvioidaan Suomessa ja esimerkiski Vehasta yliarvioidaan. Onko nyt pari heikompaa esitystä Niemeltä playoffeissa tehnyt hänestä jälleen tusinamaalivahdin, kun taustalla on huikeita esityksiä muutaman kuukauden ajalta ja viime kaudelta mm. Stanley Cup? Vehanen ei olisi ykkösmaalivahti NHL:ssä, eikä siksi siellä pelaakaan. Euroopassa kiistatta kärkitason maalivahteja. Niemi on suomalaisten maalivahtien kärkeä tällä hetkellä maailmassa.

Tuskin Vehaseen kuitenkaan kaadutaan, jos Niemeä tai vastaavaa ei saada.
 

Fensba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
1. Lahti-Koivu-Aaltonen
2. Peltonen-Kapanen-Granlund
3. Ruutu-Immonen-Pesonen
4. Komarov-Nokelainen-Pesonen

Millä näytöillä Lahti ykköseen ja Rudi kolmoseen? Ja Pesonen sekä 3- että 4-ketjussa.

Tuossa Lahti ja T.Ruutu vaihtavat paikkaa ja nelosen oikeaan laitaan J.Ruutu (mikäli nyt on mukana).
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tuomo Ruutu kolmosessa? Muuten kyllä ihan hyvä kokoonpano, mitä nyt Pesonen pelaa kahdessa ketjussa.

Puolustuksenkin voisi laittaa niin, että olisi kiekollinen pakki ja puolustavampi pakki samassa parissa.

Nyt se Hartikainen pitää ottaa mukaan kisoihin!

Joo, näköjään Janne haluaa enemmän vastuuta :) Huomasin itsekkin sit vasta kun kirjoitit et Pesonen on kahessa kentässä. Tarkoitin tietenkin Jarkko Ruutua. Noitahan pystyy pyöritellä miten haluaa. Jaska kolmoseen ja Rudi ykköseen.

1.kenttä siis Ruutu-Koivu-Aaltonen
2.Peltonen-Kapanen-Granlund
3. Lahti-Immonen-Pesonen
4. Komarov-Nokelainen- J.Ruutu (sillä että Jalonen ottaa Ruudun mukaan )
13. hyökkääjä Pihlström
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Kyllä mullekin kävisi enemmän kuin hyvin, että Hartikainen otettaisiin kisoihin. Mietin vaan, miten Jalonen selittää sen Joensuulle. Joensuu ja Hartikainen ovat kuitenkin aika saman statuksen ja roolin pelaajia, ja Jesse kävi antamassa hyvät näytöt EHT:llä, muttei jostain syystä valmennusjohdolle riittänyt.

Eipäs tullutkaan ajateltua asiaa tuolta kantilta. Lueskelin vähän enemmän Jesse Joensuusta ja täytyy sanoa, että ovat kyllä todellakin Hartikaisen kanssa todella samantyylisiä pelaajia, lähes identtisiä. Tietysti, kun olen seurannut Teemun otetteita läheltä, niin häntä vain ajattelin. Jesse Joensuu olisi mahtunut myös minun joukkueeseen ehdottomasti. Ja villeissä unelmissa haluaisin nyt Selänteen ja Koivun vielä kerran mukaan. Maaliin unelmoin Raskia, jolla varmasti olisi motivaatiota pelata ja näyttää. Puolustukseen Lydman, sekä Timonen. J.Ruutu mahtuu minun joukkueeseen milloin vain.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Turhaan te veskarin perään haamuilette. Vehanen on NHL-tason kassari ja pidän häntä huomattavasti parempana, kuin esimerkiksi Antti Niemeä.

Suomalaisessa lätkässä useimmiten, jostain kumman syystä, arvostetaan runkosarjamenestyjiä ja tasaisia suorittajia, eikä kevään menestyjiä eli Voittajia. Niemi todisti jo viime kaudella olevansa Voittaja, nyt hän on pelannut vieläpä hyvän runkosarjan.

Vehasesta ei kannata puhua samassa lausessa tai kappaleessa Niemen kanssa.

Lisätietoja runkosarjamenestyjistä voi kysellä vaikkapa JYP:n toimistolta. Valtameren takaa Philadelphiasta löytyy myös mielenkiintoisia tarinoita.

Mitä Suomen mahdollisuuksiin tulee, niin ilman NHL-veskaa on likimain turhaa haaveilla arvometalleista.
 
Viimeksi muokattu:

blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Florida Panthers
Voit toki pitää, mutta ei se asiaa todeksi muuta. Uskomatonta, miten Niemeä edelleen aliarvioidaan Suomessa ja esimerkiski Vehasta yliarvioidaan. Onko nyt pari heikompaa esitystä Niemeltä playoffeissa tehnyt hänestä jälleen tusinamaalivahdin, kun taustalla on huikeita esityksiä muutaman kuukauden ajalta ja viime kaudelta mm. Stanley Cup?
Niin tai pari huonoa EHT-peliä ja mestaruus KHL:n kärkiporukassa viime vuonna...Nämä on niitä juupas-eipäs -juttuja eli täysin turhia. En usko änäriveskarin saapumista kisoihin ja Vehanen on näistä kolmesta valitusta se ykkönen, Piste!
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Menenköhän mä tässä vanhanaikaiseen...

Niemi todisti jo viime kaudella olevansa Voittaja, nyt hän on pelannut vieläpä hyvän runkosarjan.

...sillä samat sanat sopivat Vehaseenkin, sillä erolla, että hän on pelannut jo useamman hyvän runkosarjan.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Menenköhän mä tässä vanhanaikaiseen...

...sillä samat sanat sopivat Vehaseenkin, sillä erolla, että hän on pelannut jo useamman hyvän runkosarjan.

Juu, kaikki kunnia Vehaselle hyvistä peleistä. Mutta minäkin olin tänäkin vuonna huikeassa iskussa paikallisissa pleijareissa...
 

Dängleri

Jäsen
Teemu Hartikainen vapautui juuri Leijonien käyttöön. Saa nähdä onko käyttöä.

Vahvasti uskon (tai ainakin toivon) että on. Valmennusjohto oli jo aiemmin kysellyt halukkuutta kisoihin, ja sitä Härskiltä tuntui ainakin silloin löytyvän. Ja tuskinpa mieli on tässä välissä muuttunut, ellei ole jotain loukkaantumista päällä.

Kun katsoo tuota jo kisoihin nimettyä rosteria, niin kärkikentistä puuttuu kansainvälisen tason rouhijoita, jollaiseksi Hartikainen voitanee jo lukea. Itse lähtisin rohkealla peluutuksella ja löisin Härskin Koivun ja Ruudun kenttään. Jos pelit ei syystä tai toisesta kulkisin, niin sitten pienempään rooliin.

Ketjut lähtökohtaisesti tämän suuntaiset;

T.Ruutu - M.Koivu - Hartikainen
Pesonen - Immonen - Aaltonen
Peltonen - N.Kapanen - Pihlström
Komarov - Nokelainen - Pyörälä
 
Viimeksi muokattu:

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Heitetään nyt omakin arvaus Suomen ketjuista tämän hetkisellä joukkueella:

T. Ruutu - M. Koivu - Aaltonen
Granlund - Kapanen - Peltonen
Pesonen - Immonen - Lahti
Pyörälä - Nokelainen - Komarov
(Lajunen, Pihlström)

Lepistö - Salmela
Niskala - Väänänen
Kukkonen - Jaakola
Välivaara - Puistola

Vehanen - Lassila - Hovinen

Granludista sen verran, että pojalle on löydyttävä paikka ylivoimaketjuista, että Mikestä olisi mitään hyötyä joukkueelle. Tuskin Granlundia kuitenkaan maskotiksi hankittiin.

Maalivahtiosastolle toivoisi änäriveskarin, jotta voisimme edes haaveilla mitaleista. Niemi, Rask tai Niittymäki ykköseksi olisi lottovoitto Suomen joukkueelle!

Anaheimin putoaminen toisi Jaloselle kovia palasia joukkueeseen, mikäli Lydman, J. Ruutu ja Saku tulisivat kisoihin. Lyde olisi heittämällä ykkösparin pakki Suomelle ja sillä saataisiin pakistoon tarvittavaa laatua. Jarkko Ruudulle olisi paikka nelosen laidalla ja Saku olisi myös iso palanen nykyiseen joukkueeseen.

Jotkut ovat pohtineet Teemu Hartikaisen nimellä ja Härski olisi kieltämättä mielenkiintoinen tapaus. Loppukausi meni loistavasti Edmontonissa ja voisiko tuo Joensuun pudottaminen sitten tarkoittaa Hartikaisen tuloa maajoukkueen mukaan?

Muista suomalaisesta sen verran, että vaikka Philly putoaisikin seitsemännessä pelissä, niin en usko että Timonen tai Leino tulisivat kisoihin. Tampan Bergenheim saattaisi jopa tulla mikäli sopimusasiat antavat periksi?

Laitetaas vielä Dream Team sillä oletuksella, että kaikki tippuneet ja mahdollisesti putoavat tulisivat kisoihin:

T. Ruutu - M. Koivu - Aaltonen
Granlund - S. Koivu - Peltonen
Pesonen/Bergenheim - Immonen - Hartikainen
J. Ruutu - Nokelainen - Komarov

Lydman - Salmela
Lepistö - Niskala
Väänänen - Kukkonen
Jaakola - Puistola

Änäriveskari - Vehanen - Lassila

edit: typo
 
Viimeksi muokattu:

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vehasesta ei kannata puhua samassa lausessa tai kappaleessa Niemen kanssa.
Justhan sä puhuit. Khihi.

Nythän on niin, että kultaa tulee. Eihän tämä joukkue nyt ole millään turnauksen parhaimmistoa, mutta mä luulen että tämän vuoden mestaruus voitetaan hengellä, eikä materialla.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jotkut ovat pohtineet Teemu Hartikaisen nimellä ja Härski olisi kieltämättä mielenkiintoinen tapaus. Loppukausi meni loistavasti Edmontonissa ja voisiko tuo Joensuun pudottaminen sitten tarkoittaa Hartikaisen tuloa maajoukkueen mukaan?

Joukkue -tai MM-ryhmä- julkistettiin ennen kuin Hartikaisen Baronsin putoaminen jatkosta oli varmistunut, että siinä mielessä tuntuisi erikoiselta ratkaisulta, jos Joensuu olisi pudotettu Härskin tieltä. Kyllä tuonne hyökkäykseen pitäisi Joensuun tai Hartikaisen mahtua, ihmettelen jos tai oikeastaan kun kumpikaan ei kisoihin pääse.

Alkaa jo kyllästyttää tämä Hartikaisen nimellä spekulointi. Haluaisin kovasti nähdä hänet kisoissa, mutta kun kaikki faktat puhuu sen puolesta, että Härskin kesäloma alkoi nyt. Siksi ärsyttää kun vähän joka taholta rummutetaan Hartikaisen nimeä, tulee liian toiveikas olo!

Ihan hyvältä tuo lopullinen joukkue kyllä näyttää, ainakin pariin edelliseen vuoteen verrattuna. Koivun ja muiden NHL- apujen otteet EHT:llä lupailevat hyvää. MM-kisoissa koko joukkueen on taisteltava, muuten joku kävelee taas puolivälierissä yli.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mites tää nyt tulee menemään, tiputteleeko Jalonen pelaajia pois sitä myötä tuolta listalta kun NHL-vahvistuksia putkahtelee, vai odotellaanko kokonaan 1. playoffs-kierroksen päättymistä ja julkistetaan sitten lopullinen porukka?

Mielenkiintoista muuten, että tästä Iltalehden jutusta saa käsityksen, että Lajusta on suunniteltu pelaavaan kokoonpanoon: | Jääkiekko | Iltalehti.fi .. "Veljensä Villen tavoin Bluesin tärkeisiin pelaajiin kuuluva Jani Lajunen jalkautetaan MM-kaukalossa 3-4-ketjuun." Näinköhän todella?
 

marshall85

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Ducks, Rillaajat
Granludista sen verran, että pojalle on löydyttävä paikka ylivoimaketjuista, että Mikestä olisi mitään hyötyä joukkueelle.

Itsestä taas tuntuu että Mikestä nimenomaan on hyötyä myös tasakentällisin pelatessa, ylivoimalla tietenkin vielä enemmän. Suomi voisikin lähteä kokeilemaan yyveetä seuraavilla koostumuksilla.

1YV: Aaltonen - Koivu - Ruutu
Lepistö - Salmela

2YV: Immonen - Kapanen - Granlund
Pesonen/Lahti - Niskala

Harmillisen vähän rightin puolen pelaajia on joukkueessa, viivalle ei ole heittää oikeen ketään, tämä varmasti syö palan pois ylivoiman tehokkuudesta.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
1YV: Aaltonen - Koivu - Ruutu
Lepistö - Salmela

2YV: Immonen - Kapanen - Granlund
Pesonen/Lahti - Niskala

Pesosen veto ei ole mitenkään erityisen kova. En siis lähtisi laittamaan häntä viivalle. Hänen vahvuus ylivoimapelissä on tunkea väkisin pieniin rakoihin ja tehdä maaleja maalinedustalta. Ainakin Kärpissä iso osa Pesosen maaleista tuli reboundeista tai ohjauksista.

Aaltonen pelasi ainakin Pelicansissa ylivoimaa viivalta. Voisiko koittaa nytkin, jotta saataisiin rightin tulivoimaa Niskalan vierelle ylivoimaan?
 

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
1YV: Aaltonen - Koivu - Ruutu
Lepistö - Salmela

2YV: Immonen - Kapanen - Granlund
Pesonen/Lahti - Niskala

Uskallan väittää, että Ville Peltonen on varmuudella jommassakummassa YV:ssä.
 

marshall85

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Ducks, Rillaajat
Aaltonen pelasi ainakin Pelicansissa ylivoimaa viivalta. Voisiko koittaa nytkin, jotta saataisiin rightin tulivoimaa Niskalan vierelle ylivoimaan?

Kokeilemisen arvoinen ainakin, itsellä ei minkäänlaista muistikuvaa Juhista viivamiehenä ollut kun noita ylivoimia kasasin joten kokeillaas uudestaan

Yv1: Granlund - Koivu - Ruutu
Lepistö - Salmela

Yv2: Immonen - Kapanen - Pesonen
Aaltonen - Niskala

Näyttääkin jo ainakin omaan silmään paljon paremmalta.

Uskallan väittää, että Ville Peltonen on varmuudella jommassakummassa YV:ssä.

Voipi olla, Itse lähtisin kuitenkin yllä olevilla muodestelmilla liikkeelle. Ville on helppo lisätä kakkos ylivoimaan jos Immosella tai Pesosella ei peli kulje.
 
Viimeksi muokattu:

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itsestä taas tuntuu että Mikestä nimenomaan on hyötyä myös tasakentällisin pelatessa, ylivoimalla tietenkin vielä enemmän. Suomi voisikin lähteä kokeilemaan yyveetä seuraavilla koostumuksilla.

1YV: Aaltonen - Koivu - Ruutu
Lepistö - Salmela

2YV: Immonen - Kapanen - Granlund
Pesonen/Lahti - Niskala

Pesosen viivapaikka tuossa torpattiinkin ja en laittaisi myöskään Lahtea viivalle. Janne kun on parhaimmillaan noustessaan kulmista maalineteen maalintekoon.

Perkele kun Jalonen ei ottanut Pulkkista ylivoimapyssyksi. Kait nuoren miehen pitää vielä oppia nöyryyttä ja pelisysteemiä. Pulkkinen oppi tällä kaudella antamaan aivan fantastisia syöttöjä ja on yksi iso syy siihen miksi Lahti voitti maalikuninkuuden. Toki monasti nuo fantastiset syötöt ovat todella riskaabeleja ja luulen että se on suurin syy miksi kundi ei tänä vuonna MM-kisoissa pelaa.

Edit: Korjailitkin noita jo. Uudet kentät näyttää ihan fiksuilta. Immonen ei kyllä ole koskaan saanut maajoukkueessa kovia maita vastaan mitään aikaan vaikka ilmeisesti kova luu seuratasolla onkin.

Toivottavasti Lahden Jaska saa vauhdin päälle myös maajoukkueessa, vaikka sitten ei ole sitä pienintäkään mahdollisuutta estää Pohjois-Amerikan kaappareita varastamasta miestä rahakaukaloihin. Maalintekijöitä tuo joukkue tarvitsee todella, todella kipeästi.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Heitetään nyt omakin arvaus Suomen ketjuista tämän hetkisellä joukkueella:

Näyttäisi aika samalle, mitä allekirjoittanut kokoaisi. Ainoa muutos olisi, että EHT:lla yössä ollut Pyörälä katsomoon ja Pihlström neloseen.

Nyt sitten jännäämään Ducks-miehien päätöksiä. Selänne on siis ainoa varma tällä hetkellä joka ei ole tulossa, kaikki muut olisi luonnollisesti tervetulleita vahvistuksia. Jarkko jo siinä mielessä, että mielummin hän puolustajana kuin Pasi Puistola.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös