MM-kisat 2011: Päivä 14 (to 12.5.2011) - puolivälieräpäivä 2

  • 164 110
  • 935
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ralph

Jäsen
Kauan kestää. Siellä soitellaan Venäjän mafiat ja Kanadan iglut läpi että kumpi tarjoaa enemmän. Kohta se nähdään, itse sanon että valitettavasti maali.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ei maalia, jes!
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Mitä helvettiä? Aika selvä maali oli kyllä mielestäni, mutta tuomarit/videomiehet paskoo housuun.

EDIT: Joo, ei yläkuvasta voi päätellä mitään, kun ei ylärimakaan ole maaliviivan kohdalla, mutta sivukuvasta näytti maalilta.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näytti kyllä tost yläkuvakulmasta, että ois ylittäny maaliviivan nippa nappa.

Kamera ei ole aivan yläpuolelta. Jos katsoi tarkkaan niin se hetki kun kiekko osui ylärimaan näytti myös, että kiekko olisi silloin maaliviivan yli.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Mun mielestä kävi maalissa. Toisaalta koska mm. Koistisen sivuverkon kautta tehty hyväksyttiin niin on loogista että oikea maali hylätään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos ei pysty täysin varmasti hidastuksistakaan sanomaan, että kiekko oli maalissa, niin silloin siitä ei voi maalia antaa. Vaikka olisikin sellainen tunne, että ehkä saattoi olla maalissa.
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuo yläkuvan kulma taitaa hämätä, se kun on hieman maalin etupuolelta otettu. Siitä syystä ilmassa lähellä ylärimaa oleva kiekko näyttää olevan maalissa, vaikka se on toisaalta yläriman etupuolella.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Miten peli jatkui tuon Venäjän epäselvän tilanteen jälkeen? Mitäs jos Kanada olisi tehnyt maalin, mutta viedotarkistuksen jälkeen olisi selvinnyt, että myös Venäjän tilanne oli maali.
 
Onhan tuo maali, kun valkoista näkyy välistä yläkuvassa...

Yläkuvan perusteella ei ollut maalissa. Eihän yläkuva tule suoraan ylhäältä vaan yläviistosta ja jos siinä kuvassa kiekko jää maaliviivan ja yliriman väliin, niin silloin se ei ole maalissa. Maalin takaa kuvatusta kuvasta homma näkyisi paremmin, mutta tuomiohan jo ehdittiin antaa eli ei maalia.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Kotimatsomotuomarina olisin tuominnut maaliksi mutta TV jne....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös